Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Højby Køreskole | Odense

I Odense ligger Højby Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Iason
"En rigtig god køreskole med fokus på grundig undervisning og god og sikker kørsel!
Man er ikke overrasket over trafikken, når man pludselig skal køre uden skiltet på taget."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2018
Dumpeprocent.dk
Olivia Mauritsen
"Super god køreskole hvor tingene bliver indøvet til man føler sig klar. Jeg selv var uheldig med min tidligere Kørelære hvor jeg blev skubbet til køreprøve 4 gange uden held, herefter valgte jeg at skifte Kørelære til Lars som er ejer af køreskolen i højby i Odense s og jeg fik sammenlagt 11 lektioner og gik herefter op og bestod i første hug. hans undervisning er som hans ordsprog
"ruten frem for alt" dvs. Sikkerhed, selvtillid og viden er i top.
Så jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre 👍😉"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2015
Stine Juel Gammelby
"Højby Køreskole kan klart anbefales, hvis du forventer en kørelærer, som er retfærdig, engageret og altid forberedt.
Lars er rigtig god til at undervise i teori og god til at gå i dybden med de forskellige ting, på samme tid er det nogle hyggelige og meget lærerige teoritimer og køretimer, du vil få.
Det gode ved Lars er, at han er meget fleksibel, så man ikke nødvendigvis behøver have kørelektioner i skoletiden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2015
Dumpeprocent.dk
Kristine
"Super god køreskole! Lars er en rigtig god og tålmodig kørelærer, som virkelig kæmper for at få dig mål. Han tager undervisningen seriøst, men kan stadig hyggesnakke og grine. Højby køreskole er en seriøs, men samtidig hyggelig køreskole, som jeg helt klart vil anbefale!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2015
Bjørk
"Højby Køreskole kan klart anbefales! Lars er en engageret kørelærer, som formår at formidle teoristoffet, så alle kan følge med. Han er fleksibel og god til at komme med kommentarer og feedback undervejs i køretimerne, så man har mulighed for at blive en god billist. Jeg kan anbefale andre at tage deres kørekort her!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2015
Camilla
"Højby Køreskole kan stærkt anbefales! Lars kørelærer, er engageret i sit arbejde og han tager sig god tid til at give sine elever en god og lærerig oplevelse. Samtidig er teorien og køretimerne meget fleksible, så man ikke går glip af skolen. Jeg kan klart anbefale andre at tage sit kørekort her! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2015
Dumpeprocent.dk
Maria
"Super skole!
Jeg kunne super godt lide den den seriøsitet der er omkrinh undervisningen. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2015
Maria
"Super skole!
Jeg kunne super godt lide den den seriøsitet der er omkrinh undervisningen. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2015
Laura
"Jeg har virkelig nydt at tage mit kørekort hos Højby køreskole! Lars er en virkelig god kørelærer, både til teori og når i er på vejen. Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort her! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2015
Johanne
"Hvis du ønsker en let og forståelig teoriundervisning, køretimer med sjov og med gode fif, så er det hos Højby Køreskole, du skal erhverve dit kørekort! Lars gør undervisningen letforståelig, og han har altid tid til uddybning, hjælp og flexibilitet i forhold til køretimer. Jeg kan i høj grad anbefale Højby Køreskole! 5-stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2015
Thea
"Højby Køreskole er en rigtig fleksibel køreskole. Teorien og køretimerne går i ens eget tempo, så man kan følge med. Lars er en sjov, men også lærerig kørelærer. Jeg kan stærkt anbefale, at starte på sit kørekort hér!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2015
Christian
"Højby Køreskole har fra dag 1 været et sted hvor man ved hjælp af humor, sjov, og en fantastisk engageret og entusiastisk kørelærer får lært alt hvad der drejer sig om bilen, veje og kørsel i et tempo, der passer til den enkelte. Der har været ekstrem meget fleksibilitet med køretiderne, så man ikke går glip af skole samtidig.
Det har været alt i alt været en fantastisk dejlig oplevelse at tage kørekort hos Højby Køreskole, og kan klart anbefale det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2014
Louise Søllested
"Hvis du ønsker en humoristisk og selvironisk kørelærer, der samtidig formår at få teorien lært fra sig, så er Højby Køreskole den rette! Lars er en dygtig kørelærer, som viser at han har styr på tingene og får en til at føle sig tryg i trafikken. Det er en køreskole, der er nem at være ved, hvis man har en presset hverdag, da der han er fleksibel angående køretidspunkter. Kan klart anbefales! 5 stjerner herfra! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2014
Sofie Andersson
"Ønsker du en sjov, lun og dygtig kørelærer, så kan jeg klart anbefale Højby Køreskole. Jeg har været meget tilfreds med at tage kørekort hos Højby Køreskole, da undervisningen er sjov og lærerig og det har været nemt at få køretimer som passede med mit skema.


Du gør det godt, Lars!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2014
Søren Lystlund
"Tak for en sjov og god undervisning, det har været godt at tage kørekort hos dig. Jeg vil anbefale dem jeg kender Højby Køreskole :)

Vi ses på vejen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2014
Laura Orthmann
"Jeg har nydt at tage kørekort ved Lars, da han har evnen til at være seriøs og sjov på samme tid. Dette har han især brugt i teoritimerne, hvor de 3 timer fløj afsted. Han sørger også for at alle er med og forklarer det på en forståelig måde. Køretimerne har været hyggelige sammen med Lars og han er god til at rose og fortælle, hvad man gør rigtigt. Jeg vil klart anbefale Højby Køreskole, da det er et sted hvor alle kan være med, og man føler sig tryg i trafikken, når man står med kørekortet i hænderne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Cathrine
"Har været super glad for at tage kørekortet hos Højby køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Lars er dygtig til at lære fra sig, har kun postitive ting at sige om forløbet. Vil anbefale Højby køreskole til alle, og så er prisen god :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Mathias S. Rasmussen
"Højby Køreskole er stedet, hvor jeg netop har færdiggjort mit kørekort. Hos Lars har jeg ikke blot fået et kørekort - jeg har lært at køre bil samt være en ansvarlig bilist, hvilket jo også er Lars mål med undervisningen. Han er en munter samt dygtig kørelærer, som altid er veloplagt og fokuseret. Han yder en ideel indsats for altid at give eleven det bedste udbytte af undervisningen. Dette mærkes både i teori- samt kørelektionerne, som bliver gennemført med humor, sikkerhed, seriøsitet og koncentration i den bedste kombination. Denne kombination er nemlig med til at danne dig til en ansvarlig bilist, som selv kan tage fornuftige beslutninger i trafikken. Højby Køreskole og kørelæreren Lars kan varmt anbefales til dig, som vil tage dit kørekort et trygt og godt sted. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2014
Jesper Andreassen
"Højby Køreskole og Lars fortjener uden tvivl 5 stjerner. Ekstremt god undervisning, både i teorilokalet og i bilen, samt evigt godt humør, kendetegner Lars, og det er med til at gøre ham til den bedste kørelærer. Lars er rigtig godt til både at give tips/læring og samtidig at opmuntre eleven ved at fortælle alle de ting, man gør rigtigt. Lars tager aldrig turen i bilen sløset men er faktisk lige så aktiv som én selv, og det gør, at man yder ekstra meget. Hos Lars får man ikke bare et kørekort, som man gør mange andre steder. Her lærer man at køre som en moden og fornuftig billist. Højby køreskole anbefales på det kraftigste!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juli 2014
Nicoline Beiskjær
"Som tak for Lars´s helt fantastiske undervisning i teori og kørelektioner, er jeg nu den heldige ejer af et kørekort. Højby Køreskole klart anbefales, til de der gerne vil være en sikker og god billist, og kunne så 100 % inde for deres kørekort.
Igennem forløbet får du en kørelære som kun vil sine elever det bedste. Lars er en fantastisk, ærlig, sjov og rar mand, og ikke nok med det, så får du også en teoriundervisning, som er fantastisk lærerig, hvor du selv er en del af undervisningen og hvor Lars formår, at gøre teorien nem at huske.
For de fleste er det nok grænseoverskridende, at sidde bag rettet for første gang ude i trafikken, men fordi man i de første kørelektioner, kører nogle ruter hvor der ikke er så mange trafikanter, har jeg personligt kun haft gode oplevelser og glædet mig til hver gang, at jeg skulle ud og køre igen.
Jeg giver helt sikkert Lars fem stjerner og Højby Køreskole 5 stjerner.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2014
Hannah Guttesen
"Hvis jeg skulle give Højby køreskole en karakter fra 0-5, så ville den ligge på en sikker 6er.
Lars er en fantastisk kørelærer! Han tilbyder så meget, som man med garanti ikke får hos andre køreskoler b.la. får vi mulighed for at evaluere den enkelte tur vi har kørt ved hjælp af video af kørslen. Hos Lars får du en utrolig fleksibel kørelærer, som næsten kan få alt til at lade sig gøre, du får en teoriaften (hjemme hos Lars privat), hvor du og dit hold får lov til at køre en masse teoriprøver igennem før den endelige teoriprøve, så du føler dig sikker, når du skal op til den endelige teoriprøve.
Lars er en mand, der formår at opmuntre sine elever (uanset hvor håbløs en tur man har kørt) og skaber dermed en sikkerhed, som er altafgørende for at man får et godt forløb og at man ender ud med et kørekort, som man faktisk tør at bruge, når man er på egen hånd.
Jeg fik her for en lille uge siden mit helt eget kørekort, og selvom det føles godt, så kan jeg ikke komme udenom at jeg savner at have Lars ved siden af med alle sine fagter, mærkelige lyde og sit (altid) gode humør.
Tak for denne gang, Lars :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2014
Elise Jørgensen
"Jeg er den heldige ejer af et netop nyerhvervet kørekort fra Højby Køreskole.
Et kørekort jeg er super glad for, og på ingen måde er bange for at stå inde for.
Dette kan jeg takke Højby Køreskoles kørelærer Lars for, som på fornemste vis, har formået at gøre både teori og praksis spændende, sjovt og lærerigt.

Lars er ENORMT fleksibel hvad angår køretider og afhentning.
Lars er ligeledes enormt tålmodig, og giver rigtig god feedback både i teori timerne, og under kørelektionerne.

Hos Lars får man VIRKELIG meget for pengene, og jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle mine kommende medtrafikanter på vejene.

Lars, TAK TAK TAK TAK for en fantastisk oplevelse :-)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2014
Sebastian
"En kanon god køreskole, med en super kørelæger der er klar til at gøre alt for at hjælpe dig, du kommer til at følge dig sikker og tryk på vejene med ham ved din side, tak for den her gang "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2014
Michael Lilja
"Det har på alle måder været en kæmpe fordel af være elev i Højby Køreskole. Lars har med sit enorme og meget smittende humør gjort både teori og køretimer til en sand fornøjelse. Teorien kryddet med oplevelser, anekdoter, historier og indspark. Køretimer med støtte, vejledning og et velment skub når grænserne sku flyttes lidt. Jeg kan varmt anbefale alle og enhver at tage kørekort hos Højby Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2014
Esben Frederiksen
"Højby Køreskole er et rigtig godt sted at tage kørekort. Hele forløbet har været præget af en dedikation fra Lars side om at sørge for at hver elev ville blive en god bilist. Alle køretimer har været interessante og lærerige og der har været god fleksibilitet i forhold til køretider. Teoriundervisning har været helt i top, og Lars formåede at gøre timerne sjove og interessante. Højby Køreskole er et rigtig godt sted at tage kørekort. Det har ikke været andet end en sand fornøjelse, så det kan klart anbefales til alle der vil tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2014
Mia Madsen
"Kunne ikke være mere end tilfreds med den undervisning jeg har fået. Jeg har oplevet en positiv, sjov og dygtig kørelære alle de gange jeg var til både teori og køretime. Jeg vil varmt anbefale Højby Køreskole til alle andre der skal til at tage kørekort. Lars har virkelig formået at gøre det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort med alverdens ros fremfor kritik, hvilket gør oplevelsen meget bedre! Jeg kunne ikke forestille mig at skulle have taget kørekort andre steder end ved Højby Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2014
Sofie Rasmussen
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort ved Højby Køreskole. Dygtig kørelærer som gør undervisningen rigtig spændende og munter. Lars er meget fleksibel med timerne, hvilket gør det nemt at passe skolen samtidig. Jeg vil klart anbefale denne køreskole til alle andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2014
Charlotte Nurnberg
"Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort ved Højby Køreskole. Lars er en fantastisk kørelærer som lærer godt fra sig, så du kommer sikkert igennem kørekortet. Jeg har personligt glædet mig hver gang til at komme ud at køre især fordi at der altid har været en hyggelig stemning i bilen. Jeg er blevet gjort hundrede procent klar til at komme ud i trafikken og færdes. Så vælg Højby Køreskole, I får det bedste for pengene og meget mere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2014
Cecilie jonasson
"Super sted at tage sit kørekort! God Kørelære der støtter dig hele vejen igennem! Kan varmt anbefale! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2014
Sebastian Rudolph
"Dejlig oplevelse at tage mit kørekort hos Lars. Han møder altid op forberedt samt højt humør. Han er utrolig fleksibel, hvilket gør det nemmere, når man skal passe sin skole. Kan varmt anbefale dette sted! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2014
Mads
"Jeg kan klart anbefale Højby Køreskole, da jeg synes at Lars er en meget kompetent og flink mand, der er super dygtig til, ikke kun at forberede dig til prøverne, men sørge for at man uden problem kan køre bil og er parat til at bevæge sig ud i trafikken. Jeg synes også at Lars er god til at gøre teoriundervisningen mere spændende og ikke så lang og kedelig, og så kan han altid svare på ens spørgsmål, han er meget velforberedt. Jeg fortryder bestemt ikke at jeg valgte Højby Køreskole, og vil anbefale andre at tage kørekortet hos Højby Køreskole også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2014
Katja
"Intet mindre end en fantastisk køreskole! Lars formår at gøre teoriundervisningen sjovere og meget lettere at forstå ved altid at komme i godt humør og parat til at svare på alle spørgsmål. Han er meget fleksibel både omkring teori og køretimer, hvilket gør det hele meget nemmere!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2014
Emma
"Jeg kan på det kraftigste anbefale at tage kørekort hos Højby Køreskole. Lars skaber med sit grundtige engagement, lærerige teoritimer og sympatiske person de allerbedste rammer for fremtidige billister, der vil føle sig sikre i trafikken. I øvrigt skaber Lars med sine fleksible køretimer muligheden for, at man selv som presset gymnasieelev kan få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg er på alle måder fuldt ud tilfreds med mit valg af Højby Køreskole, og jeg kan ikke andet end at rose Lars til skyerne, og ikke mindst takke ham for den trafiksikkerhed han har givet mig. Jeg er overbevist om, at man ikke finder en bedre kørelærer end Lars!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2014
Andreas Lynge
"Jeg har taget mit kørekort hos Lars ved Højby Køreskole og kan kun varmt anbefale. Både hans teori- og praktiskundervisning hører man efter ham fordi han har en autoritet i hans stemme, men alligevel formår han at gøre det både sjovt og til et hyggeligt sted at være. Som han også selv siger, "jeg føler mig ligeså ung som jer" og netop det gør at han gør det til et godt at være. Kan kun anbefale ham, og anbefaler ham til mine venner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2014
Ronny Rasmussen
"Jeg med uden tvivl vil anbefale at tage kørekort ved Højby køreskole,
Jeg valgte selv Højby på anbefaling og jeg er helt sikker på det var det helt rigtige valg.
Den viden, støtte og teknik jeg har fået derfra, er klart at anbefale.
Lars er en utrolig venlig, selvsikker og velforberet lære med en evne der giver godt sammenhold.
Højby har fortjent 5 stjerner for fleksibilitet, godt humør og evner som lære.
Ikke så meget mere at sige end, jeg er meget glad for mit valg af Højby køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2014
Cecilie
"Jeg tog mit kørekort hos Højby Køreskole, og hold op hvor var det en god oplevelse! Underviseren Lars formåede at gøre både den teoretiske og praktiske undervisning sjov og spændende og var man i tvivl om noget inden man dukkede op, gik man ikke derfra uden at kende svaret.
Han er både en engageret og fleksibel kørelærer der har styr på tingene og vil sine elever det allerbedste. Jeg kan derfor helt klart anbefale Lars til alle der overvejer at tage kørekort. Han er nemlig den bedste! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2014
Mie
"Jeg vil gerne give Højby Kørskole den største ros. Lars har som kørelære formået at gøre oplevelsen med at tage kørekort til en god og sjov oplevelse i trygge rammer. Det er helt klart Lars fortjeneste at jeg føler mig sikker som bilist, når jeg i dag sætter mig ind i bilen for at køre. Samtidig skal det også påpeges at de fleksible køretider har gjort det utroligt nemt for en gymnasiesutderende at tage kørekort.
Et kæmpe tak til Lars herfra og dn anbefaling til dem der ønsker en god køreskole med høj faglighed, men hvor der stadig er plads til sjov i undervisningen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2013
Camilla
"Højby køreskole er en god køreskole. Lars er en erfaren og tålmodig kørelære, jeg har været utrolig tryg ved at tage kørekort ved ham. Det har været et spændende og lærerigt forløb. Jeg er ikke bare blevet en bilist med en GOD bilist. Højby køreskolen kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2013
Clara Storm
"Højby køreskole er en super god køreskole af høj kvalitet og til god pris. Har ikke været andet en tilfreds med både teori og kørsel på vej.
Lars er altid velforberedt og har en rigtig god måde at undervise på, og er åben over for alle spørgsmål, både gode og knap så gode ;)
Lars og hans køreskole får den ekstra 5. stjerne for hans fleksibilitet, for hos Lars kan man køre på stort set alle tider også i weekenden, hvilket har været skønt, så man ikke får for meget fravær i skolen ;)
Hvis Lars stadig har køreskole om 1,5 år, så skal min bror helt sikkert også tage kørekort hos Højby Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2013
Jeppe
"Jeg vil til en hver tid anbefale denne køreskole! Fleksibiliteten denne køreskole tilbyder gør livet meget lettere, hvilket er dejligt for enhver gymnasieelev der har lidt hverdags-stress pga. skolen. Derudover er det sjovt og hyggeligt at gå i denne køreskole! Der er nye mennesker at møde, en dejlig kørelærer, hygge med vennerne hvis I kommer flere af gangen og seriøs undervisning. De lange teoriaftener gøres op af Lars dejlige humør og alle hans sjove bil-jokes. Han er en seriøs kørelærer der vil os det bedste på bedst muligst vis og derfor har jeg valgt at give ham 5 stjerner.
Lars har ikke bare lært mig at køre bil, men hans seriøse og gode arbejde har gjort mig til en god billist. Jeg siger med stolthed at jeg tog kørekortet det rigtige sted. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2013
Stine
"Jeg kan uden tvivl anbefale at tage kørekort ved Højby Køreskole. Jeg er vildt glad for at jeg valgte Højby Køreskole, og jeg kan ikke forestille mig at jeg ville have fået den samme viden, teknik og støtte, som jeg fik herfra. Læreren er et utroligt venligt menneske som gør meget ud af at du føler dig tryg, selvsikker og velforberet. Lars har ændret mit liv og gjort mig til, ikke bare en billist, men en god billist :)
Jeg har valgt at give Lars 5 stjerner for hans fantastiske evner som lærer, hans fleksibilitet med køretider og fordi han, efter min mening, er den bedste kørelærer man kunne tænke sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2013
Jeppe
"Højby Køreskole er en god, intim køreskole.
De små hold der køres med, gør at man kan have det sjovt og hyggeligt, samtidigt med at man får undervisning til sit kørekort!
Det er hyggeligt (og seriøst) lige fra man går igang til når man står med kørekortet i hånden og man skaber sig gode kontakter med gode mennesker og ikke mindst en rar kørelærer :D
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2013
Mette Møller
"Som mor til køreelev må jeg sige jeg er imponeret over Lars og Højby Køreskole!
Kæmpe ros til kørelæreren! Han er fantastisk og jeg vil sammen med Kirstine Terese Stoksted til enhver tid anbefale ham! Godt arbejde, og ikke mindst stor tålmodighed og engagement i elevens udvikling."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2013
Kirstine
"Højby køreskole er at rart sted hvor der der ikke er for mange elever, og dermed tid til at tilrettelægge køretimerne efter skole.

Den bedste køreskole i verden!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2013
Trine
""Højby Køreskole er et fantastisk sted at tage sit kørekort. Jeg er
glad for at have gået i Højby køreskole. Lars han er en super god
lære og han er seriøst omkring det han laver, og Lars også en af
de laveste dumpe procenter ;) Jeg har valgt at give Lars 5 stjerner
for det har været et super forløb, at have ham som kørelære, og
det kan helt klart anbefales. ;)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2013
Trine
""Højby Køreskole er et fantastisk sted at tage sit kørekort. Jeg er
glad for at have gået i Højby køreskole. Lars han er en super god
lære og han er seriøst omkring det han laver, og Lars også en af
de laveste dumpe procenter ;) Jeg har valgt at give Lars 5 stjerner
for det har været et super forløb, at have ham som kørelære, og
det kan helt klart anbefales. ;)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2013
Kirstine Liv
"Jeg vidste lige fra allerførste teoritime, at jeg havde taget den rigtige beslutning ved at starte hos Lars, Højby Køreskole. Har været 100 % tryg ved at køre med Lars og det har ikke været kedeligt til teoritimerne eller noget. Man kan både lave sjov, mens det selvfølgelig også er seriøst og lærerigt. Kan helt klart anbefale Højby Køreskole! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juli 2013
Patrick Christoffersen
"Jeg startede på højby køreskole efter god omtale rundt omkring. Det viste sig så at være korrekt!
At have teoritimer med Lars er langt fra kedelige, men spændene og sjove, men stadig seriøse.

At være ude at køre med Lars er en ren fornøjelse :-)
At få love til at bestå første gang til teori og køreprøven er bare det bedste.
Tak for denne gang Lars :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2013
Maria
"Jeg kan helt klart anbefale Højby Køreskole. Teoritimerne er sjove og hyggelige, og Lars er god til at lære fra sig. Han er meget fleksibel med køretiderne, så det kan passe med ens skole/arbejde. Han er tålmodig og god til at rose én og bliver ikke sur, når man laver fejl. Lars er altid i godt humør :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2013
Simon L
"Højby køreskole, var ikke bare noget der skulle overstås, det var en oplevelse i sig selv, med en masse sjove og lærerige timer. Kørelæren Lars, er en super flink og dygtig lærer som kommer rundt om alle kanter, i det at køre en bil som den bør. Både til det teoretiske og praktiske har man en oplevelse i sig selv, da Lars er en imødekommende og sjov person, som er i stand til at lære en person en hel masse samt sørge for at timerne ikke bliver kedelige. Jeg siger tusind tak for nogle fede timer og tak for hjælpen med at få et kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2013
Nikolas
"Kan varmt anbefale Højby køreskole. Lars er en super lærer og et rigtig rart menneske. Det var altid sjovt til både teori og når vi var ude at køre. Bestod begge prøver i første hug. Han er desuden meget fleksibel med sine timer og sørger for ingen falder bagud. 5 stjerner herfra :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2013
Nikolas
"Fantastisk sted, kan varmt anbefale Højby køreskole. Lars er en super dygtig lærer og et rigtig rart menneske. Han er meget fleksibel og er god til at lære fra sig. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første hug. 5 stjerner herfra :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2013
Nikolas Bech
"Kan varmt anbefale Højby køreskole for folk i alle aldre. Lars er en fantastisk lærer og person. Bestod teori og praktisk prøve i første hug. Lars er meget fleksibel og er rigtig glad for jeg tog det ved ham. 5 stjerner herfra :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2013
Nikolas Bech
"Kan varmt anbefale Højby Køreskole. Bestod både teoriprøve og praktisk i første hug og Lars er fantastisk, ikke kun som lærer men også som menneske. Meget hjælpsom og fleksibel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2013
Natascha
"Højby Køreskole er et fantastisk sted at tage kortet. Kørelæreren Lars har en seriøs men sjov undervisning både i teori og praksis så timerne flyver af sted. Han er meget fleksibel med hensyn til køretider og han kan altid finde et tidspunkt der passer begge parter. Jeg har til en hver tid følt mig i sikre hænder ved ham. Dumpeprocenten i Højby Køreskole er meget lav (selv bestod jeg begge prøver første gang). En super god og billig køreskole der klart kan anbefales, 5 stjerner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2013
Sara
"Højby køreskole er det eneste rigtige sted og tage sit kørekort. Lars han er en super god lære og han er seriøs omkring det han laver. Synes helt klart at det har været den rigtige kørelære og vælge :) Og så har Lars også en af de laveste dumpe procenter ;) Derfor har jeg valgt og gi Lars 5 stjerne for det har været et super godt forløb :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2013
Henriette
"Højby køreskole kan helt klart anbefales. Hele dette forløb har virkelig været en oplevelse i sig selv, og Lars er en super dygtig og seriøs kørelærer, som er fantastisk til at hjælpe én gennem både teori og alt det praktiske. Topkarakter herfra! :-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Christian
"Lars og Højby køreskole er simpelthen det eneste rigtige hvis man vil ha kørekort, super lærerig teori, hvor ingen sakker bagud i feltet, praksis er os virkelig fantastisk, Lars er super seriøs omkring det hele, og det er det, som får en til at føle sig tryg og i gode hænder, det var ikke uden grund jeg valgte at cykle 10 km hver tirsdag aften :-).. Jeg giver derfor Højby køreskole og Lars mine varmeste anbefalinger og 5 kæmper stjerner med på vejen :-). "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2013
Astrid
"Jeg har haft en super god oplevelse med Højby Køreskole. Både teori og praksis har været meget lærerigt, sjovt og hyggeligt. Det har været skønt med en så engageret og fleksibel kørelærer som Lars, og jeg har fra start følt mig tryg og været i gode hænder. Jeg kan kun anbefale Højby Køreskole til andre.

Tak en en fantastisk oplevelse, det bliver svært at undvære de gode kørelektioner :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2013
Kirstine
"Super sted at tage kørekort, Lars er kanon til at undervise i både det teoretiske og det praktiske. Gik op til begge prøver og følte mig sikker i det hele og havde kortet hjemme i 1. forsøg. Og så har jeg nydt meget af at Lars er så fleksibel med hans køretimer (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2013
Daniel
"Højby køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort, læren er meget fleksibel med køre tidspunkter og giver nem/forståelig undervisning. jeg anbefaler den til alle jeg ved der er ved at tage kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2013
Sofie Højgaard
"Jeg har kun haft gode oplevelser med Højby Køreskole. Teori undervisningen er både hyggelig, og nem at forstå. Der bliver taget hensyn, til hver enkelt elev og der er altid en god stemning og et smil på læben. Lars er fantastisk kørelærer og jeg har følt mig i gode hænder, under hele forløbet.
De hyggelige køretimer, bliver svære at undvære.

Jeg vil klart anbefale Højby Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2013
Sofie Højgaard
"Jeg har kun haft gode oplevelser med Højby Køreskole. Teori undervisningen er både hyggelig, og nem at forstå. Der bliver taget hensyn, til hver enkelt elev og der er altid en god stemning og et smil på læben. Lars er fantastisk kørelærer og jeg har følt mig i gode hænder, under hele forløbet. De hyggelige køretimer, bliver svære at undvære. Jeg vil klart anbefale Højby Køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2013
Maria
"Højby køreskole er et fantastisk sted at tage sit kørekort, man for alt teorien på en forståelig måde. Lars er en fantastik lærer som har stor tålmodighed og får alle på holdet med inden han går videre til næste punkt. Jeg kan ikke andet en anbefale stedet til alle der skal tage kørekort, man vil ikke fortryde det!

Super mange tak for en skøn tid Lars, du er fantastisk."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2013
Karoline
"Højby Køreskole har virkelig leveret hvad en god køreskole burde og mere til!

Undervisningen foregår i små hold, hvor stemningen er god og man føler man har lært noget nyt gang på gang. Selve køretimerne er der heller ikke en finger at sætte på. De er meget læringsrige, seriøse og altid hyggelige.
Lars er en meget fleksibel kørelærer, som altid er glad og smilende samt meget engageret i det han laver.

Jeg kan klart anbefale Højby Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2013
Mads
"Højby køreskole er en super køreskole man kommer til at forstå det hele på en gang. man kommer til at bestå begge prøve. Lars tager sig tid til en hvis man ikke forstå teorien hjælper han en man at komme til at forstå det.

Højby køreskole kan jeg anbefalde!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2013
Mads
"Højby køreskole er en super køreskole hvis man vil har det hele med på en gang og man godt vil bestå prøverne på en gang, så er Højby køreskole den køreskole man skal vælge."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2013
Ole Møller
"Kan kun anbefalde Højby køreskole. Super dejligt undervisning, man får det hele med. Kan kun sige genialt..

Tak for en super undervisning.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2013
Alexander
"Altså nu kan jeg ikke sammenligne læremetoden med en anden køreskolen, men jeg kan derimod sammenligne med gymnasiet. Der er jo 29-30 elever i hver klasse på gymnasiet, og dette har en meget negativ effekt på indlæringen. Netop her har Højby køreskolen være ekseptionelle. Her er der ikke mange elever på holdet ad gange, og der er plads til den enkelte. Jeg er personligt ikke den der råber højest i klasseværelset, men her var der plads til det. Man kan nærmest sige at jeg blev "tvunget" til at lære det, forstået på den måde at jeg ikke bare kunne gemme mig bagerst i lokalet :-) - Selve køretimerne foregik også under rolige forhold. Desuden var der god foreberedelse hen mod den kommende køreprøve. Da jeg sad i førersædet til køreprøve, anspænd og nervøs, var jeg så selvsikker på min egen kørsel i sidste ende at det egentlig gik hen og blev ganske overkommeligt at sidde under det pres man udsættes for.

Så dette er køreskolen man skal vælge, hvis man ønsker at bestå første gang, desuden får man også kørekortet til en ganske fortrinlig pris."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2013
Andrea
"Super god køreskole. Timerne er hyggelige og Lars lader ikke nogen i stikken - man får alt med. Jeg bestod begge prøver i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2013
Mads
"Højby køreskole har virkelig leveret hvad en køreskole skal, og endda mere til! Lars (kørelæren) er meget fleksibel med tiderne, så man kan køre uden for skoletiden. Kan klart anbefale Højby Køreskole til alle som vil bestå prøverne første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2012
Mads
"Højby Køreskole er klart værd at anbefale. Lars (kørelæren) går 100% ind i det, og er fleksibel med tiderne. Teorien er simpelthen super, alle bliver involveret og har mulighed for at deltage.
Alt i alt en super god køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2012
Sofie Amalie Tellefsen
"Jeg valgte højby køreskole fordi jeg havde hørt at lars er rigtig flik. Og det er han! Det er en ting som jeg syntes jeg utrolig vigtig. Alle timerne var konstruktive og hyggelige, man følte virkelig at man lærte noget. Jeg bestod begge mine prøve i første forsøg. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2012
Dorthe
"Det har simpelthen været en sand fornøjelse at tage kørekort ved Højby køreskole.Grundig teori med inddragelse af elever, megen fleksibelitet angående køretimer og køretimer som altid er seriøse, positive og meget læringsrige.Lars går ind i det 100% og han er bare den bedste."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2012
André
"Super godt sted at tage sit kørekort, ikke noget der. Lars er altid glad og enormt engageret! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2012
Mie
"Klart en anbefalelsesværdig køreskole!
Jeg synes, at alle der skal tage kørekort, skal gøre det på Højby Køreskole, for undervisningen - både teori og kørsel - er glimrende.
Undervisningen er både kompetent fleksibel og hyggelig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2012
Tiffany Le
"Højby køreskole er et rigtig godt sted at tage kørekort! Lars er altid i godt humør og villig til at hjælpe. teoritmerne er altid hyggelige og det samme med køretimerne.

Alt i alt er Højby køreskole det perfekte sted til at tage kørekort! ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Mie Ingemann Fredenslund
"Jeg havde en virkelig godt forløb på Højby Køreskole. Både teori- og køreundervisningen var kompentent og fleksibel. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det skete helt sikkert kun, fordi undervisningen var af så høj kvalitet :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Michael Dalsgaard
"Kan klart anbefale højby køreskole. Super undervisning og meget seriøse køretimer. Bestod begge prøver i første hug! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Julie
"Jeg vil gerne anbefale Højby Køreskole.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang grundet den undervisning jeg har fået. Jeg har fået en god, seriøs og fleksibel behandling. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2012
Cuong Tran
"Lars er en rigtig dygtig kørelære som forstår at få sine elever med i undervisningen , både i den teoretiske del og praktiske del . Man kan mærke på Lars han er meget engageret i det han laver .. herudover tages der hensyn til din skolegang :) !
Lars forstår at udnytte tiden .. Og som han selv siger : 15 minutters ekstra køretid er kun en fordel "

Er du til humor, grundighed og fleksibilitet er Højby Køreskole det rigtige sted!

Desuden bestod jeg både teori og køreprøven med ingen problemer :-)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2012
Hannah Sofia Jensen
"Højby køreskole kan klart anbefales. Kørelæren er rigtig sød og dygtig til at lære fra sig. Det er en god stemning mellem lærer og elev, og man ender med at få en rigtig god forståelse for bilen, hvordan man kører sikkert og får en god trafik adfærd.
Kan helt sikkert anbefales.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2012
Eline
""Super godt sted at tage kørekort!
Rigtigt god undervisning, hvor der altid er tid til ekstra spørgsmål.
Det kan kun albefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. april 2012
Eline
"Super godt sted at tage kørekort!
Rigtigt god undervisning, hvor der altid er tid til ekstra spørgsmål.
Det kan kun albefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. april 2012
Trine
"Super god køreskole. Læren er både tålmodig og meget engageret, hvilket ikke bare gør det lettere og sjovere, men også gør en selv mere engageret. Det kan helt klart anbefales at tage sit kørekort her!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2012
simon
"Super god undervisning, både teori og kørsel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
Trine
"Det har været en rigtig god oplevelse. Meget engageret og tålmodig lærer, hvilket er med til at gøre undervisningen sjovere, og gør at man selv bliver mere engageret. Jeg har kun ros at give her fra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2012
Camilla Ogilvie
"Super Tålmodig lære/underviser, (til os der bare er lidt længer tid om det). "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2012
Lasse
"Super god køreskole!
Ekstra hjælp til dem der ikke er så gode og ekstra viden til de gode!
Lige som det skal være
Sjov og god undervisning"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2012
Sigurd
"Rigtig god og lærerig undervisning, både teoretisk og praktisk"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 11.995,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Ugletoften 76
Post nr. & by:5260 Odense
Telefon:20658189
Hjemmeside:www.drivenow.dk
Email:drivenow.dk@gmail.com

Kørelærer:
  • Lars Heiede

Teorilokale:
Adresse:Højbyvej 48
Post nr. & by:5260 Odense