Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

CENTRUM KØRESKOLE - Odense C | Odense

I Odense ligger CENTRUM KØRESKOLE - Odense C. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Mads Mikkelsen
"At jeg tog mit kørekort ved centrum køreskole, er bestemt ikke noget jeg fortryder. Simon møder altid sine elever i øjenhøjde, som gør at han kan hjælpe en uanset hvor svært man har ved det. Samtidig med at undervisningen er seriøs er der også altid plads til god joke eller vittighed.
Så jeg kan 100% anbefale centrum køreskole til alle og enhver, noget du med garanti ikke fortryder "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2022
Dumpeprocent.dk
Rasmus
"Centrum køreskole er en 5/5 køreskole, og det er helt særdeles på grund af den fantastiske kørelære Simon. Han er en fantastisk lære, samtidige med at han er en god og sjov person. Der er ikke et andet sted jeg ville vælge at tage kørekort, så hvis du er i tvivl skal du tage Centrum Køreskole, du kommer ikke til at fortryde det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2022
Benjamin
"Simon lu er alle 5 stjerner værd.!

En max presset situation med kørekort skulle gennemføres.
Og skæbnen ville at det var Simon jeg skulle til.

Simon fik hjulpet mig sikkert igennem til kørekortet, og sikrede mig 0 fejl.!

Simon fortjener virkelig også mere end de 5 stjerner.

- han er ikke bare en god kørelærer. Men også et virkelig behageligt menneske at være sammen med.
Han fortjener alt den ros der kan gives for sit arbejde.

En kørelærer hvor du føler dig hørt, og velkommen hos.

Anbefalede PÅ DET KRAFTIGSTE Simon til alle der har brug for en GOD kørelærer.

Tak for hjælpen Simon 🙏🏻"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2022
Dumpeprocent.dk
Anna
"Er utrolig glad for at jeg har fået mit kørekort og at jeg valgte lige netop Centrum køreskole, Simon er helt klart den bedste og sødeste kørelærer som man kan få, Simon er altid glad og støtter en hundred procent, da jeg startede ved Centrum køreskole var jeg meget nervøs og bange for det alt sammen men med Simon ved ens side glemmer man alt om at man faktisk bange. Jeg kan VARMT anbefale Simon som din kørelærer og kan kun sige at Centrum køreskole helt klart den bedste beslutning jeg har taget.
Tak for alt Simon Lu ☺️☺️☺️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2022
Silas Linnebjerg
"Centrum Køreskole er byens, hvis ikke landets bedste køreskole. Simon er lynkineser, men han sparer på sine ris og giver mest ros. Risene spiser han i stedet. Hvis man skal tage kørekort er Centrum Køreskole det helt rette sted!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2022
Magnus Brorsen
"Kan klart anbefalede Centrum køreskole! Simon er meget professionel og får både køretimer og teori timer til at være sjove."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. januar 2022
Dumpeprocent.dk
Per
"Simon er helt sikkert en af de bedste kørerlærer! Han kan formåde og få en ellers lidt kedelig teoriundervisning, til og være spændene, så man hører efter. Og samtidig lærer noget.
Vil du have et kørerkort, der er taget hos en ærlig mand. Så vælg Centrum Kørerskole!!

Tak for nu Simon!! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2022
Sara Louise
"Jeg er så utrolig glad for, at jeg har haft Simon som kørelærer. Han er skide sjov, men når det så er sagt er han også seriøs og du får lært de ting du skal.

Takker Simon for fantastisk undervisningen!! 5 ud af 5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2022
Michelle
"Jeg havde en sindssyg god oplevelse at tage kørekort ved Centrum Køreskole! Simon er dedikeret, og meget opmærksom på elevens behov og udvikling bag rattet! Simon var rar at køre med, så man ville aldrig frygte at lave fejl. Derudover var undervisningen grundig og sjov. Stor anbefaling herfra!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2022
Cecilie
"Jeg har kørte med Simon da jeg skulletage kørekort, og det er jeg utroligt glad for. Han er en rigtig god kærelære, med godt overblik så man føler sig sikker i trafikken. Desuden vil man aldrig frygte at lave fejl, for de bliver stille og roligt rettet, og så er det ude af verden. Simon er også en rigtig rar mand at køre med, og der er aldrig stille i bilen - derimod en masse godt humør!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2022
Jacob Algren Jensen
"Fantastisk oplevelse. Man bliver mødt af er varmt menneske. Man føler til hver en tid, at man er i trykke hænder.
Centrum Køreskole kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2022
Signe
"Jeg er utroligt glad for at jeg valgte Centrum Køreskole!

Jeg har haft nogle super gode teori- og køretimer hos Simon. Vi har haft en masse samtaler under kørslen. Simon er rigtig sjov og skyder gerne et par sjove jokes af i løbet af en køretime.

Ud over det snakker Simon roligt til en under kørslen og er meget tålmodig, hvilket er utroligt rart, hvis man er er en lidt mere forsigtig type.

Det har ALDRIG været en væmmelig oplevelse at kører med Simon.

Simon er en meget pålidelig og pligtopfyldende kørelærer, som vil det bedste for hans elever. Han viser stor respekt, og det giver en rigtig god kemi. Han er altid med et smil, og det kan man ikke andet end blive glad af. :-)

Jeg savner allerede kørertimerne :-)

Simon er en fantastisk kørelærer, som jeg varmt kan anbefale! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2022
Mathias Staszak
"En god oplevelse at tage kørekort ved Centrum Køreskole! Simon er meget dedikeret, og en super god lærer! Undervisningen er grundig og sjov. Stor anbefaling herfra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2022
Jens Dall
"Kunne jeg give Simon ved Centrum Køreskole flere end fem stjerner, havde jeg gjort det!
Da jeg selv er lærer tænke jeg meget på den måde undervisning foregår på. Jeg kan sige at både pædagogikken og didaktikken intet fejler hos Centrum Køreskole. Simon er meget empatisk, motiverende og er god til at møde eleven der hvor eleven er.
Simon har altid styr på sin undervisning og sit stof og formår at formidle dette, så alle forstår det. Han er sædeles autentisk og fremstår som en glad og smilende underviser, der igennem sin faglighed, store viden og karismatiske personlighed fører dig sikkert frem imod dine prøver.
Det ligger Simon meget på sinde at være professionel og dette lykkes fuldt ud.
Hvis man ønsker høj faglighed og behageligt læringsmiljø med plads til fejl, forskelle og grin, så vælg Centrum Køreskole.

De bedste anbefalinger fra Jens"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. december 2021
Asger Vork Steffensen
"Kan varmt anbefale centrum køreskole. Simon er utrolig dygtig og rigtig god til at lære fra sig. Simon er altid glad og i godt humør. Det har helt klar været det værd at tage kørekort hos Simon"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2021
Signe Sonnenborg
"Helt klart den bedste køreskole! Simon er en fantastisk kørelærer, som er super engageret og dygtig til hans arbejde. Han er altid klar på en god joke, som spreder en fantastisk stemning! Han er super dygtig til teorien, men helt klart også i bilen til køretimerne! Simon får en KÆMPE anbefaling herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2021
Isak Ismail
"VERDENS BEDSTE KØRESKOLE!!!
Jeg kom til fra Esbjerg hvor jeg havde haft en dårlig oplevelse med en tidligere køreskole med mange dumpede køreprøver. Jeg valgte så at starte hos Simon som tog imod mig med åbne arme og et kæmpe smil fra hvor jeg var nået. Simon er meget rolig og glad samtidig yderst professionel til at lære fra sig. På 4 køre lektioner formåede han at gøre mig klar til køreprøve, hvor jeg bestod i første hug. Jeg kan varmt anbefale Simon herfra til alle😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2021
Emma Løwe
"Jeg er utrolig glad for, at jeg har valgt at tage mit kørekort hos Simon. Han er meget passioneret omkring hans arbejde og gør alt for, at hans elever skal bestå. Han er altid meget rolig og på den måde, føler man sig også mere tilpas, når man kører med ham. Han er god til at tilpasse sig til ens humør og gøre en rolig selvom man er nervøs. Derudover har han også meget humor, så man griner altid, når man er sammen med Simon. Jeg vil meget gerne anbefale Centrum Køreskole😍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2021
Mille Tybjerg
"Jeg er virkelig glad for at jeg valgte Centrum Køreskole! Simon er en humørbombe og har sørget for at alle teori- og køretimer har været virkelig sjove, og samtidig meget lærerige. Han er enormt dygtig og forstående, og sørger for at man hygger sig samtidig med undervisningen. Jeg kan kun anbefale køreskolen og Simon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2021
Casper Falden
"Simon er en fantastisk kørelærer som altid er klar på sjov, og ikke mindst en god joke. Samtidig er han seriøs omkring kørslen og teorien, så man er 100% klar til prøverne.
Så hvis du vil have et sjovt forløb med den bedste kørelærer i Odense, kan jeg klart anbefale Centrum Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2021
Gustav Karkov
"Simon er en god lære! Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2021
Tue Emil Dalby Holm
"Centrum køreskole er den absolut bedste køreskole i hele Danmark. Det kan jeg sige uden at tøve. Man får en ven og et kørekort på samme tid. Simon tager det seriøst men på en fantastisk befriende måde, du får et smil på læben når du er færdig med hver køretime. Jeg vil anbefale Centrum Køreskole til hver en tid. 1000 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2021
Louise køhler
"Valgte denne køreskole for at arbejde på min angst omkring at køre bil. Det viste sig at være en af de bedste valg jeg har taget. Simon er glad, tålmodig og har god humor. Han formår at distrahere en når man er nervøs og man lære en en masse på kort tid når man er i hans selskab. Jeg gik fra et nervøs vrag til at have lyst til at køre på 5 lektioner. Vil kraftigt anbefale Simon til nye og gamle bilister. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2021
Ingrid Sofia
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Simon. Han er meget passioneret omkring hans arbejde og gør alt for, at hans elever skal bestå. Han er altid meget rolig og på den måde, føler man sig også mere tilpas, når man kører med ham. Derudover har han også meget humor, så man griner altid, når man er sammen med Simon. Jeg vil varmt anbefale Centrum Køreskole😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2021
Theis Andersen
"Fremragende køreskole

Jeg har været utrolig heldig med at have Simon Lu som kørelærer. Han har under hele forløbet været både særdeles tålmodig og pædagogisk, samtidig med at have den humoristiske sans, som han nu har.
Kan varmt anbefale " Centrum Køreskole", da man får det maksimale ud af hver teoritime, samt køretimer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2021
Frederik
"Simon Lu er en en yderst dygtig kørerlærer. Han er imødekommende og engageret. Timerne har været lærerige; han er rolig og tålmodig med en sund, konstruktiv tilgang til besvarelse af spørgsmål og problemstillinger både i klasselokalet og i bilen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2021
Pedro
"Hej simun
Thank you for your teach me how to drive now im passing everythings:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2021
Pedro Desucatan
"Bedste Køreskole, Dygtig Kørelære man kan godt virkelig anbefale!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2021
Casper
"Det har været en rigtig god oplevelse at tage sit kørekort ved Simon! Det var hurtigt og nemt og han er engageret i sine elever.
Hans undervisning er med humor, så det ikke følelse så langtrukne.
Stor anbefaling her fra.

🚗 :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2021
Mie
"Det har været en rigtig god oplevelse at tage sit kørekort ved Simon! Han er meget engageret i sine elever, og gør meget for dem. Undervisningen rummer derudover en masse humor, så det er knap så tørt. Stor anbefaling til denne køreskole ☺️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2021
Sigurd Schjødt Thorsen
"Skiftede køreskole til centrum køreskole da jeg flyttede fra København til Odense. Det var dejligt nemt at komme igang, Simon er en dygtig underviser som er meget engageret i sit erhverv. Simon gør det sjovt at kører bil, men er også meget behagelig og rolig. Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, klar anbefaling her fra.

Mvh. Sigurd Schjødt Thorsen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2021
Cecilie
"Som tilflytter til Odense havde jeg ingen kendskab til byens køreskoler. De første overvejelser gik på at tage den tættest på, men efter anbefaling fra en veninde, faldt valget på Centrum køreskole. Et valg jeg ikke fortryder. Simon er dygtig og engageret i sin undervisning. Køretimerne har været en rigtig tryg og rar oplevelse, hvor Simon har beroliget en og sørget for, at man bevarede kontrollen. Så står man og skal tage et kørekort i Odense vil jeg på det stærkeste anbefale Centrum køreskole og Simon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2021
Mads Holm
"Kan varmt anbefale Centrum køreskole.
Selv i det tørre teori fik Simon sjove teori timer ud af det, så det ikke føles så hårdt. Derudover var han virkelig hurtig til at skaffe både teoriprøver og køreprøver, hvilket var virkelig dejligt, når man ellers høre om at der er lang ventetid. Derudover var han også virkelig god til at komme med en masse gode råd til teoriprøve og køreprøve, så man føler sig klar!

De varmeste anbefalinger.
Mvh. Mads Holm."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2021
Mads Holm
"Kan varmt anbefale Centrum køreskole.
Selv i det tørre teori fik Simon sjove teori timer ud af det, så det ikke føles så hårdt. Derudover var han virkelig hurtig til at skaffe både teoriprøver og køreprøver, hvilket var virkelig dejligt, når man ellers høre om at der er lang ventetid. Derudover var han også virkelig god til at komme med en masse gode råd til teoriprøve og køreprøve, så man føler sig klar!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2021
Maria
"Jeg kan kun anbefale centrum køreskole, hvis i ønsker at få en god, professionel lære og masse af tålmodighed.
Simon er meget sød og venlig, han prøver at få dig til afslappe af, hvis han kan se at eleven er nervøs. Han stopper ikke før du har fået kørekort.
Tusind tak centrum køreskole!!!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2021
Emilie Mejer
"Min opfattelse stemmer overnes med de andres anmeldelser. Jeg er utrolig glad for min beslutningen om at have flyttet køreskole. Jeg fik et helt andet syn på det - nemlig at det kunne være sjovt og lærerigt at køre bil, vores kørelektioner sammen har virkelig bidraget meget for mit vedkommende, som ellers er en klovn til at forstå visse ting. Jeg kan KLART anbefale at man benytte sig af CENTRUM KØRESKOLE! Du får både sjove og hyggelige stunder ud af det, men samtidig er Simon rigtig god til at lære fra dig. Han opgiver aldrig sine elever, selvom man tilsidst kan miste håbet - og han bliver ikke sur, hvis man skal have tingene at vide flere gange, han forklarer det gerne ligeså mange gange man har behov for. Du får 10 stjerne fra mig, Simon! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2021
Naya Buchholt
"Simon er super dygtig og god til at lære fra sig samtidig har vi det rigtig sjovt både i teori lokalet og ude på vejene🚗
God undervisning, godt humør og massere af andet.
Centrum er en rigtig god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2021
Magnus Blessing
"Centrum køreskole er en fantastisk køreskole! Simon er bare et fantastisk menneske, at tilbringe sin tid med. Udover at han er så sød og så sjovt menneske, er han også utrolig tålmodig og en utrolig god lærer og et kæmpe forbillede når det kommer til at lære at køre bil. Kan helt klart anbefale at tage Centrum Køreskole, da man aldrig kommer til at fortryde, at have taget kørekort hos Simon :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2021
Anders
"Jeg har generhvervet kørekort hos Centrum Køreskole. Jeg har været meget glad for at køre med Simon. Han er glad og imødekommende og en god lærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2021
Frederik Cao
"Centrum køreskole er en fantastisk køreskole. Simon er en fantastisk person og han er med til gøre teori/køretimerne sjove med hans metoder. Når man kører med Simon får han også en til at føle sig tryg i trafikken.

Jeg kan helt klart anbefale centrum køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2021
Ida Lilliendal
"Fantastisk køreskole med en mega dygtig kørelærer. Simon forstår at lære på en sjov og inspirerede måde. Hans metoder gør at jeg kan huske regler, både i teori og praktis. Er så glad for valget af køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2021
Mathilde
"Som uerfaren indefor alt hvad der har med biler at gøre, var jeg virkelig nervøs, da jeg skulle starte på kørekort. Men Simon Lu er uden tvivl den bedste kørelærer, når det gælder tålmodighed. Det bedste er virkelig, at når man kører med Simon, så handler det om DIG. Det handler ikke om, hvordan de andre i trafikken vil kigge skvæt til dig, hvis du laver fejl, eller om hvor godt du kører i forhold til de andre elever. Simon fokuserer fuld ud på eleven, og der bliver taget hensyn til det hele. Jeg kunne ikke anbefale andre bedre end Simon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2021
Kenneth K
"Tusind tak til centrum køreskole og Simon .
Fremragende Kørelære der gør alt for sin elev . Masser af humør og med hjertet på det rette sted .
Jeg kan varmt anbefale centrum køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2021
Dennis Nguyen
"Centrum køreskole er helt sikkert det rette valg, hvis man vil lære at køre bil. Simon tager sig god tid til at lære en det hele, og opfordrer en til at stille spørgsmål, hvis ikke man er sikker. Han er rigtig flink og han sørger for at man føler sig sikker i bilen. Bestod selv teori og køreprøve på første forsøg, så kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2021
Lærke Nielsen
"‘Centrum Køreskole’ , Simon, kan klart anbefales som den bedste kørelærer i Odense. Han tager sig tid til hver elev og underviser på en måde, hvor alle kan forstå og være med. Man går ikke hjem fra ham uden at have lært det, der er undervist i. Jeg har bestået teori- og køreprøve i første forsøg hos ham. Det sted du får alt den viden og erfaring, du har brug for som køreskole-elev."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2021
Christian Nielsen
"Mega god oplevelse og ligeså god undervisning.

Som førstegangserhverver har det her været en god køreskole for mig. Jeg tog kørekort hos Simon Lu tilbage i juni og var allerede færdig lidt over 3 måneder senere på samme tid, der var besvær med at få køreprøver. Undervisningen var nem at forstå og Simon var meget god til at komme ind på alt det vi skulle vide.
Køretimerne foregår stille og roligt og Simon er god til at forklare de fejl man nu engang laver på måde så man ikke stresser og så man kan rette op på det man gjorde forkert.

Alt i alt vil jeg helt klart anbefale Centrum Køreskole til enhver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2021
Niklas Kristensen
"Fleksibelt, imødekommende og professionelt.

Jeg har generhvervet kørekort hos Simon Lu og det var en rigtigt god oplevelse. Simon har været meget fleksibel og kommunikeret klart og professionelt, hvilket netop var det, jeg søgte. Det har været et effektivt og kompetent forløb og samtidig er Simon meget behagelig og imødekommende. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2021
Anton Lüchow
"Hvis du søger en profesionel og hyggelig kørerlærer, så skal du helt klar vælge centrum køreskole, ved Simon Lu. Simon er rigtig dygtig til sit arbejde, og er god til og skabe tryghed, og et godt forhold mellem lærer og elev. Simon er en rigtig sjov person, som altid er hyggelig og omgås med, men er sammentidig meget angegeret og profesionel. Når man tager kørekort ved centrum køreskole, så er man ikke i tvivl om at alting bliver gjort efter reglerne, og at der er 100% styr på tingene. Man kan mærke Simons angegemant når han taler om sit arbejde.

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det har Simon helt klart været en stor del af, at det kunne lade sig gøre.

Alt i alt, så har Simon den bedste køreskole i Odense, det er der ingen tvivl om ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2021
Emma
"Fantastisk køreskole og kørelærer, der giver sig tid og gør det bedste for sine elever, både økonomisk og sørger for prøver så hurtigt som muligt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2021
Nan
"God oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2021
Lærke Nielsen
"‘Centrum Køreskole’ , Simon, kan klart anbefales som den bedste kørelærer i Odense. Han tager sig tid til hver elev og underviser på en måde, hvor alle kan forstå og være med. Man går ikke hjem fra ham uden at have lært det, der er undervist i. Jeg har bestået teori- og køreprøve i første forsøg hos ham. Det sted du får alt den viden og erfaring, du har brug for som køreskole-elev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. september 2021
Magnus
"Simon er en rigtig dygtig kørelærer som altid er i godt humør. Simon er god til at gøre teoriundervisningen sjov. Og køretimerne med ham er en kæmpe fornøjelse "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2021
Wilfred Ameyaw Akumfi
"Super venlig kørelærer, som altid får dig til at føle dig tryg. Professionel og fair pris. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2021
Theis Andersen
"" Fremragende køreskole "

Jeg har været utrolig heldig med at have Simon Lu som kørelærer. Han har under hele forløbet været både særdeles tålmodig og pædagogisk, samtidig med at have den humoristiske sans, som han nu har.
Kan varmt anbefale " Centrum Køreskole", da man får det maksimale ud af hver teoritime, samt køretimer!""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2021
Johannes Skøttt Jeppesen
"Fantastisk køreskole
som en der har været ved flere forskellige køreskoler, så er det her den bedste. Simon som er kørelæreren er en tålmodig og underholdende mand som er god til at forstå elevens behov. før jeg skiftede over til Simon var jeg gået i stå med min læring, jeg kørte mange og dyre timer uden at blive bedre men efter at have været afsted med to gange kunne jeg allerede mærke en forskel.
jeg vil anbefale Simon til alle, særlig vis du har haft en dårlig oplevelse med en tidligere kørelærer. Kort fortalt 5 ud af 5"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2021
Kristian Runge
"Jeg vil klart anbefale Centrum Køreskole.
Simon er en fantastisk kørelærer. Der er altid godt humør, hvilket gør teoritimerne knap så tunge, og man kan altid regne med en joke eller 3 - det er bare hyggeligt.
Desuden er køretimerne altid en fornøjelse, hvor der altid bliver snakket, joket og hygget.
Det er bare en fremragende køreskole!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2021
Frederikke Overgaard
"Centrum Køreskole er en rigtig god og pålidelig køreskole, som sætter elevens behov og ønsker højt! Simon er god til at lære fra sig, både i teorilokalet og ude i trafikken. Han er meget tålmodig og sætter enormt meget tid af til hver elev, hvilket gør at man hurtigt føler sig meget tryg ved at færdes i trafikken. Der er altid tid til spørgsmål og andre ting, man må være i tvivl om, samt er han meget fleksibel med køretimer, så det tilpasses til hvornår eleven har tid. Undervisningen gør, at man føler sig 100% klar og tryg til både teori- og køreprøven. Centrum Køreskole kan klart anbefales til alle der ønsker at tage kørekort - fem store stjerner herfra! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2021
Cecilie Lauridsen
"Jeg ville 100% anbefalde Centrum køreskole, jeg har haft en så god oplevelse med Simon. Undervisningen er sjov, men også seriøst. Han kommer med nogle god fif og tricks, så man er godt klædt på til teori og kørerprøve.

Når man kører med Simon finder man hurtigt en tryghed hos ham. Han er stille og rolig, og har en fantastik tålmodighed. Og hvis der bliver alt for stille i bilen, er man heldig at en af hans gode jokes kommer frem.

Så tage Centrum køreskole, hvis du ville have hele pakken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2021
Annabel Wogensen
"Jeg har været utrolig glad for at køre med Simon. Han er en meget venlig og rolig person, som er nem at snakke med. Hans undervisning er fyldt med sjov, men er samtidig seriøs. han har en god humor. Han er en rigtig dygtig troværdig og tålmodig lærer. Jeg vil klart give min varmeste anbefaling til alle, som står og skal bruge en køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2021
Anna
"Jeg vil helt klart anbefalde Centrum Køreskole. Simon er en utrolig tålmodig kørelære, som med sit gode humør og skønne humor gør det trygt og hyggeligt at tage kørekort. Derudover er hans bil perfekt til små mennesker :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2021
Teresa
"Helt igennem fantastisk køreskole, Simon har den bedste energi og er så god til at lære fra sig. Super nemt og hurtigt forløb, og man er virkelig godt klædt på efter sine timer med Simon. Hvis jeg kunne ville jeg give flere end fem stjerner, vil anbefale ham til alle! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2021
Amalie P
"Bedre køreskole kan man ikke finde i Odense. Simon er en fantastisk tålmodig kørelærer, man meget hurtigt føler sig tryg ved. Han er dygtig og gør en stor dyd ud af at gøre alt for sine elever i forhold til både tid og planlægning. Største og varmeste anbefaling herfra. :-)
Ps. man får ikke bedre humør og grin, som man gør med Simon. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2021
Abdulhalem Abdulkadeer
"Hvis du kunne tænke dig at få et kørekort, så er Centrum køreskole er det rigtig valg.😊
Det anbefaler jeg 100%, for Simon er en udadvendt og meget social person, som virkelig gør sit bedste indsats, så man er klar til begge prøver.


Udover det kørertimerne er noget af det bedste. Hvor du ren faktisk tror, at du sidder ved siden af en ven og ikke en kørerlære.

SIMON TUSIND TAK FOR EN GOD Behandling. Og for de gode samtaler vi havde sammen.

BILEN er en oplevelse for sig selv👌

Den kører meget behageligt og den kører som en drøm. Det hjælper rigtig meget specielt når man er i gang med at tage sit kørerkort.Anbefales 100%


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2021
Mathias Mikkelsen
"Har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Simon i Centrum køreskole.
Man lærer rigtig meget i både i teori og i køretimerne mens man har det sjovt.
Derudover hjælper Simon rigtig meget med at planlægge ens lektioner efter ens skole, arbejde og så videre, så man kan få tid til det hele, og det har jeg sat stor pris på!
Så kan kun anbefale centrum køreskole herfra.
Man kommer ikke til at fortryde det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2021
Somruedee Kalbut Andersen
"Min kørelærer er den bedste kørelærer, man kunne tænke sig. Han er roligt, forstående og beroligende. Han har aldrig hævet stemmen også selvom, man er ved at høre noget forkert. Derfor er han efter min mening den bedste kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2021
Klaudia Filimoniak
"Super god køreskole- kan helt sikkert anbefales!!
Simon Lu er rigtig god til at berolige og god til at vejlede i trafikken- og en rigtig hyggelig og snaksaglig mand man kan få mange køretimer til at gå med!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2021
Mia
"Hvis jeg kunne, ville jeg give mere end 5 stjerner!

Jeg startede ud med at kontakte mange forskellige køreskoler for at finde den helt rigtige der passede mig og mine behov.
Jeg endte med at vælge centrum køreskole, da jeg syntes at Simon virkede meget oprigtig og gav mig den information jeg havde brug for, inden jeg tog mit endelige valg.

Simon er fantastisk dygtig til at lære fra sig. Hans undervisning foregår på et niveau hvor alle kan være med. Derudover har han en fed personlighed. Simon formår at gøre hele processen til en positiv oplevelse! Han er meget forstående, empatisk, tålmodig og tillidsskabende. Dumper man, så er Simon klar med opmuntrende ord og en forklaring på hvad der gik galt - så man lære af fejlen og ikke begår den igen.

Mit råd til alle der skal tage kørekort: Mærk efter dine egne behov og tag ikke det første og billigste tilbud der dukker op. For at spare jer for den tid som jeg brugte på at finde den rette skole og underviser - så vil jeg klart anbefale jer at vælge Simon! Vælg centrum køreskole, det er et valg du aldrig vil fortryde!

Og til Simon: Tak for alt. Jeg vil aldrig stoppe med at anbefale dig og din køreskole til andre. :)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juli 2021
David Praised
"Jeg ville ønske det var her jeg havde startet med at tage kørekort!! Da jeg havde skiftet til min anden kørelærer, fordi den første havde vist sig at være et forkert match for mig, var jeg lykkelig over at jeg endelig var begyndt at lære noget. Jeg fortrød at jeg ikke havde skiftet kørelærer tidligere - noget jeg helt klart vil anbefale alle og enhver, der ikke føler at deres lærer lever op til deres forventninger. Min nye lære var dygtig og jeg lærte en hel masse, men til trods for det havde jeg svært ved at komme forbi målstregen og dumpede 3 køreprøver og da min kørelærer forslog at jeg kørte med en anden lærer i en ny bil, fordi han skulle på ferie, var jeg både skeptisk og bange. Denne nye lærer jeg nu skulle til at køre med var Simon Lu, og jeg kan nu sige at beslutningen om at acceptere at køre med Simon, uden tvivl er et af mit livs bedste beslutninger hidtil. Han viste sig nemlig at være et fantastisk menneske med et stort hjerte og en ekseptionel evne til at lytte, forstå lige det man gennemgår på et givent tidspunkt og give helt uvurderlige tips til hvordan man kan overkomme udfordringerne. Simon er ikke nok med at være en helt utrolig kørelærer med en fantastisk evne til at lære fra sig, udstyret med en meget unik sammensætning af menneskelige kompetencer som man ikke kan sætte ord på. Alt i alt vil jeg sige, at det er svært at forestille sig at der skulle være bedre kørelærer derude - jeg tror simpelthen ikke på at de findes! Giv dig selv de bedste forudsætninger for at få et kørekort og vælg Simon, jeg lover dig at du vil se tilbage på den beslutning med glæde!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2021
Ditte Ersing
"Simon fortjener helt klart alle 5 stjerner og intet mindre⭐️ Jeg har ikke én eneste finger at sætte på ham og Centrum Køreskole. Han vil alle det bedste(og er fair!), er utrolig fleksibel og er en stor humørspreder. Det vil være synd at vælge andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2021
Lise Kapper
"Jeg valgte Centrum Køreskole, fordi jeg i mange anmeldelser kunne læse, at Simon Lu er en dygtig og tålmodig kørelærer. Og det kan jeg absolut kun tilslutte mig. Som voksen/ældre køreskoleelev har det været virkelig rart (
og tryghedsskabende, hvilket sikkert har sparet mig for en del køretimer), at Simon tager det stille og roligt, afpasser forløbet efter ens evner og tilgang til trafikken og giver konstruktiv feedback efter hver køretime. Simon sørger desuden for underholdning undervejs med et arsenal af vittigheder af mere eller mindre vandet karakter 😆 Simon er selvfølgelig også professionel, og forløbet er bestemt pengene værd, men han skal særligt roses for sit store engagement som kørelærer og for sin fantastiske ro og tålmodighed. Så der er ingen ris fra mig, Simon 😉

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2021
Laura Kristensen
"Jeg har for nyligt bestået min køreprøve efter forløb hos Simon. Jeg har været enormt glad og tryg ved at have Simon som kørelærer, og jeg er sikker på, at det var den rigtige beslutning at vælge Centrum Køreskole. Simon er enormt dygtig, professionel og dedikeret til sit arbejde. Desuden er han meget opmærksom på den enkelte elevs behov, og sender kun sine elever op til køreprøve, når han ved, de er klar til det. Simon fortjener bestemt en stor anbefaling og 5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2021
Lucas GW
"Centrum Køreskole er en fantastisk køreskole. Simon er en sjov og dygtig kørelærer, som altid formår at gøre køretimerne til noget sjovt, samtidig med at han er meget professionel. Simon er en meget positiv person, som skaber en god stemning i både teorilokalet og i bilen. Jeg så altid frem til en sjov og lærerig køretime med Simon.
Jeg vil uden tvivl anbefale Centrum Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2021
Klaus
"Simon har alle de egenskaber, jeg værdsætter som elev. Han er skarp i sit stof, empatisk og konstruktiv. Man kan mærke, at man ikke bare er en "kunde" i butikken, men et menneske, der bliver taget seriøst, og som han følger hele vejen i forløbet.

Jeg kan kun anbefale Simon, hvis man vil have en indsigtsfuld kørelærer, der også er empatisk. Et aspekt af undervisningsforløbet, der er ekstremt vigtigt, da dette også er en mental øvelse på mange parametre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2021
Lærke Lumeh
"Centrum køreskole er klart den bedste køreskole i hele Danmark.
Simon sætter eleven i fokus, og ved blot første køre time på vej føler man sig tryg. Det er tydeligt hvor vigtigt det er for Simon at eleven får den bedste oplevelse som muligt. Simon har en hvis ro om sig, der gør at man bliver rolig og tryg samt hviler i sig selv på vejen.

Derudover er Simon et behageligt og rart menneske som gør det sjovt at lære at køre bil.
Jeg kan varmt anbefale Centrums køreskole, det er og forbliver den bedste i Danmark.
Tusind tak for tilliden.
Lærke. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2021
Kasper Gerskov Larsen
"Centrum køreskole, er klart en af de bedste køreskoler i Odense! Simon prioriterer altid sine elever, og gør alt hvad han kan for, at man består. Simon er en glad og humoristisk person, med hjertet på det rette sted. Man glæder sig altid til at køre med ham, og have det pisse sjovt. Han mestre at være professionel, samtidig med at man kan have det sjovt ved siden af. Simon er også god til, at planlægge kørertimer efter ens behov.
Man vil aldrig kede sig, hvis man er elev hos Simon
Vil klart anbefale Centrum Køreskole!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2021
Maria Nguyen
"Fantastisk kørelærer! Simon er tålmodig, dygtig og prioriterer altid sine elever først. Kan ikke være gladere for mit valg af køreskole. Centrum køreskole kan uden tvivl anbefales.
Tak for at være den bedste kørelærer, Simon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2021
Sara Davidsen
"Jeg er utrolig glad for mit valg af køreskole! Jeg føler at jeg har fået det maksimale ud af pengene! Simon er nemlig utrolig god til at lære fra sig på en måde så man nemt forstår, han er utrolig motiverer og målrettet, han vil eleverne det bedste, og han formår altid at skabe en god og behagelig stemning - han er altid i godt humør, hvilket også gør at timerne med Simon aldrig bliver kedelige (Simon har også altid et par gode jokes i ærmet🤣). Den gode og behagelige stemning forekommer både til teori- og køretimerne. Til køretimerne føler man sig tryg når man kører, Simon bliver nemlig ikke vred eller ophidset mens man kører. Hvis man laver fejl, så giver han i stedet konstruktiv feedback, og fortæller roligt hvordan situationerne kan gøres bedre.
Mit forløb gik hurtigt ift. at jeg tog kørekort under corona-krisen, og at vi af den grund holdte en lang pause med teori-undervisningen. Mit forløb gik hurtigt, da Simon er fleksibel ift.
Køretimer og samtidig også utrolig god til at få tingene koordineret og udført.
Jeg er utrolig tilfreds med hele mit forløb, og meget glad for mit valg af køreskole - Centrum køreskole kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2021
Tommy Jespersen
"Jeg kan stærkt anbefale Centrum køreskole!

Kørelæren Simon Lu er en meget engageret glad og humoristisk person, som hurtigt satte sig ind i min situation, og derved skabte han de bedste rammer for mit forløb.
Simon har meget erfaring, og det kan tydeligt mærkes på den rolige måde han forklare og gør opmærksom på eventuelle fald grupper ved prøverne.

Jeg havde en lidt stram deadline, og selv nu lige efter genåbningen af køreskoler som har rigtig mange elever i kø til både teori og køreprøver, skaffede Simon hurtigt begge prøver til mig, da den ene tid ikke passede mig, fandt han en ny med det samme!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2021
Martin Klinggaard Thuesen
"Centrum køre skole har været super god. Simon har været god til at timerne både var hyggelige og sjov men samtidig også så seriøsiteten ikke forsvandt. Han var også god til at hjælpe alle godt på vej og gav sig god tid til alle så der ikke var nogen der blev efterladt tilbage.
Køreskolen ligger også centralt så den er super nem at komme hen til og det gør også at man kommer på nogle sjove og spændende ruter når man skal ud og køre.
Alt i alt har Centrum køreskole været super god og har givet mange fantastiske og sjove oplevelser"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2021
Kevin John Vestdam
"Min oplevelse med Centrum Køreskole har været helt i topklasse. Simon er en enormt engageret og tålmodig kørelærer, der formår at skabe tryghed og god energi under hele forløbet. Som elev føler man sig virkelig set, og selvom der er plads til masser af humor, så går det aldrig på bekostning af det seriøse. Jeg har absolut intet at klage over i forbindelse med mit køreskole-forløb. Simon er dygtig, rar og fagligt professionel, og jeg kan varmt anbefale ham til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2021
Josefine Frydenlund Vandling
"Super god kørerskole! Simon er en dygtig og sjov lærer , som tager meget hensyn til elvernes behov. Jeg er selv studerende og fik stort set ikke noget fravær, da Simon lagde kørertimerne uden for skolentiden.
Kan varmt anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2021
Helena Schriver
"Kan stærkt anbefale Simon! Super rar og hjælpsom, som gjorde at jeg bestod teori og køreprøve på første forsøg. Og så tager han hensyn til ens skema og planlægger køretimer udfra hvad passer en bedst."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2021
Jakob Nørgaard Hansen
"Mange tak til Simon, som har været en særdeles dygtig og behagelig kørelærer, der sikkert bragte mig igennem mit forløb og hjalp mig til at få mit kørekort. Simon er opmærksom, forstår sine elever, har en stor indsigt i hvorfor elever laver fejl og hvordan de kan udbedres og møder op hver gang med et uforligneligt humør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2021
Boshra jarmachli
"Kære Simon, jeg kan ikke finde på noget der kan beskrive dig men jeg ved bare sige du er fantastisk. Jeg fortryede ikke en dag på, at jeg kendte dig eller valgte din skole. Jeg takker for undervisningen og for at motivere mig, selv når jeg gav op og var træt af kørslen og prøverne. Du støttede mig altid og prøvede at gøre mig bedre. Jeg elsker den sjove måde, du lærer på hvor eleverne kan huske dine instruktioner på, og le som mig. Fra mit hjerte fortæller jeg dig, at jeg vil savne min tid sammen med dig og dine joks. Jeg lover dig jeg kommer ikke til at køre en aftensmad ned og kører ordentligt. Uden dig kunne jeg ikke få min kørekort. Mange tak for alt og rigtig mange hilsner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2021
Mark Nguyen
"Simon er en fremragende og forstående kørelærer når det kommer til selve kørekortet, men også på det personlige niveau som gjorde alle teori- samt køretimer spændende, lærerige og sjove på samme tid. Kan stærkt anbefale at tage kørekort ved Centrum Køreskole:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2021
Walther Larsen
"Simon er en fantastisk kørelære, med en masse god energi, Hvilket betyder teori og køretimer aldrig bliver kedeligt. Hvis man vil bestå teori og køreprøve på første forsøg, så er det det rigtige sted at tage kørekort.
Kan STÆRKT anbefales!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2021
Jonas Brandt Nielsen
"Simon er super god, mega professionel. Manden vil virkelig gå gennem ild og vand for at få dig igennem.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2021
Rasmus
"Super god køreskole. Meget tålmodig og god til at forklare så alle kan forstå det"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2021
Benjamin Mogensen
"Simon er en fantastisk kørelærer! Og han er mindst ligeså godt et menneske. Jeg havde en ide om at tage kørekort ville blive noget labgtrukkent og tørt møg. Men Simon har formået at gøre det til en super fed oplevelse, han lever sig virkelig ind i det og han er bare på. Han fortæller jokes om alt hvad der nu rører sig. Han er både med på et professionelt plan men virkelig også på det menneskelige! Simon tager sig tid til hver eneste elev og han er grundig i hans arbejde om det så kræver han skal svare på spørgsmål via mail kl 01.37 så er det det han gør. Han er sindssygt engageret i sit arbejde i forhold til så mange andre.
Der er ingen bedre kørelærer end Simon Lu!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2021
Gustav Toftgaard
"Jeg har været yderst tilfreds med at tage min kørekort ved Centrum Køreskole. Simon er en fantastisk kørelære, som er let og hyggelig at snakke med og man kommer ikke til at kede sig til hverken køretimerne eller teoritimerne."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2021
Leo Vo
"Bedste kørelærer med masser af gode råd og tips. Har nu fået kørekort og er rigtig glad for at jeg har valgt Centrum Køreskole. 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2021
Ida Juul
"Kan på det varmeste anbefale Simon! Han er en god støttende lærer, der fik mig igennem både teori og køreprøve i første hug. Super flexibel ift planlægning. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2021
Christian Urban
"Super god køreskole! Simon er en yderst god og tålmodig kørelærer. Han giver sig god tid til sine elever og fokuserer på elevernes enkelte behov, hvilket har båret frugter i første forsøg. Man kan tydeligt mærke, at Simon er glad for sit job, og er god i branchen. Centrum Køreskole kan varmt anbefales herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2021
Ali Shahbaz
"Først og fremmest vil jeg gerne takke Simon tusinde gange. Det har været den bedste køreskole. Hvis du vil gerne bestå første gang, så det hos Centrum Køreskole. Simon er en kørelærer med den bedste personlighed. Jeg kan garantere at man føler sig tryk når man er ude og køre med Simon. Det som jeg elskede mest ved Simon var hans humor, han er virkelig sjov. Jeg kan varmt anbefale Centrum Køreskole, hvis man vil køre i en bil med klasse og bestå første gang, så det hos ham.

Tak igen Simon:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2021
Sofie Vingum
"Fantastisk køreskole. Har haft det bedste forløb hos Simon, som er vildt dygtig og engageret. Samtidig er timerne rigtig hyggelige og lærerige. Kan kun anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2020
Morten Frydenlund
"Simon er en super sympatisk og hyggelig kørelære. Min datter er ved at tage kørekort hos Centrum Køreskole, hun føler sig rigtig godt tilpas og i gode hænder hos Centrum Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Martin Nguyen
"Simon er en fantastisk kørelærer, med den bedste personlighed. Teorierne/køretimerne hos Simon kan aldrig være kedelige, da han altid kan formå at gøre det sjovt og spændende på sin egen måde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Andreas Aunsholt
"Simon er en kørelærer med fantastisk personlighed, både karismatisk, venlig og klog på livet. Med høj arbejdsmoral kan man vente sig et trygt og godt kørekorts forløb, med perfekt formidling af både teoretisk og praktisk trafikteori. Vælger du Centrum Køreskole, får du både kørekort, men også god humor, hyggelige timer, og massere af energi.

Kan STÆKRT anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Thor Harring
"Super kørerlærer! God til at forklare og godt humør 😀

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Augusta
"Jeg har været så glad for at tage kørekort hos Simon. Han er simpelthen så dygtig og rolig, og meget behagelig at køre sammen med. Selvom jeg syntes det var svært i starten og blev nervøs, så var Simon virkelig rolig og støttende, og det smittede heldigvis! Med Simons undervisning endte jeg med at bestå både teori- og køreprøve i første forsøg med kun en ekstra time. KÆMPE anbefaling til Centrum Køreskole herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Anna Krogh
"Simon er såen cirka byens bedste kørelærer! Og et kært menneske. Man går trygt til prøverne med ham i lommen..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Axel Thers
"Den bedste kørelærer i Odense.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Emil Timmermann
"Hurtigt og meget professionelt👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Jesper Timmermann
"Simon yder en dedikeret og professionel indsats.
Hans køreskole kan absolut anbefales👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Nancy Lumeh
"Kan varmest anbefale Centrum Køreskole! Simon er en dygtig kørelærer der formår at tilpasse undervisningen til den enkelte elev. Han har gjort mit forløb trygt, sjovt og læringsrigt. Kvaliteten har været i top! Simon knokler for sine elever og putter dem altid i første række. Jeg takker for din professionalisme, dit gode humør og vigtigst af alt dit engagement som smitter. Tak for en god tid hos Centrum Køreskole 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Katja Lenskjold
"Verdens bedste kørelærer uden tvivl!! Kan varmt anbefales. Imødekommende, nem at snakke med og hans fantastiske dad jokes kan man ikke andet end smile når man er sammen med ham. Tålmodighed er en dyd og det har han også, hvad mere kan man forlange. Tak for alt Simon - Du vil blive savnet ❤️

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Sanela Brown
"Simon er professionel og han leder dig gennem forløbet sikkert og kompetent. Han er organiseret, fleksibel og evner at afholde konstruktive og trygge teori- og køretimer. Udover dette er Simon en behagelig og smilende kørelærer, der altid er klar på et grin. Jeg kan varmt anbefale Centrum Køreskole til enhver der leder efter en køreskole med en kompetent kørelærer og højt humør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Markus Taxis
"Jeg kan bare tilslutte mig det, de andre køreelever har skrevet. Simon er både professionel, rolig og tålmodig i sin tilgang. Samtidig er kørelektionerne sjove og hyggelige, dvs. at der er en positiv atmosfære i bilen, som gør at man føler sig trygt. Efter forløbet følte jeg mig godt klædt på og klar til køreprøven. Og så har Simon også styr på alt det organisatoriske. Tak Simon. Mvh David"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2020
Jacob Bonde
"Simon er fantastisk kørelære.
Han er der virkelig for hans elever.
Han prioritere sine elever først.
Køre og teoritimerne er hyggelige, spændende og selvfølgelig lærerige i den grad.

Centrum køreskole kan i den grad anbefales.

Absolut 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2020
Anna Wesselhøft
"Simon er en fantastisk kørelærer. Han formår at gøre undervisningen sjov og gøre nye bilister trygge i trafikken. Forløbet går hurtigt og er meget effektivt. Jeg kan klart anbefale Centrum Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2020
Anna Wesselhøft
"Simon er en fantastisk kørelærer. Han formår at gøre undervisningen sjov og gøre nye bilister trygge i trafikken. Forløbet går hurtigt og er meget effektivt. Jeg kan klart anbefale Centrum Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2020
Tine Davidsen
"Tusind tak til Simon som på alle måder har været en fantastisk kørelærer. På trods af udfordringer med corona har du formået på bedste vis at Sara på 1 forsøg har fået hendes kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juli 2020
Carsten Erik Dannemand Jensen
"En stor tak til Centrum køreskole for mit generhverv af kørekort og som jeg varmt kan anbefale.andre at benytte.
Forløbet fra start til slut er forløbet over alt forventning.
Simon Lu gør tingene på en måde at man føler sig godt til pas og underviser på en rolig og nemt forståelig måde. Tillige har Simon Lu en sjov og humoristisk tilgang til tingene.

Mvh.
Carsten Erik Dannemand Jensen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2020
Markus Hansen
"Simon er en super kørelærer, der er rolig og tager tid til hvert enkelt elev. Han er dygtig til at lære fra sig og er Supergod til at tilpasse sig sine elever og deres behov "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2019
Cecilie Krause
"Har taget mit kørekort hos centrum køreskole, og er glad og tilfreds med mit valg af netop denne køreskole. Fra start til slut har jeg følt, at der blev taget sig godt af mig, Simon er en utrolig rar, stille og rolig kørelærer, han formår at få en til at føle sig tryg. Hans måde at lære fra sig er helt igennem fantastisk, han er god til, at forklare tingene og giver gode og sjove huskeregler som ihvertfald har hjulpet mig meget. Simon værner om sine elever, han gør meget for, at man kan få det til at hænge sammen , privat og ifht studier, arbejde osv. Det har gjort at jeg som alenemor har haft fin mulighed for at tage kørekort uden stress. Sidst men ikke mindst er Simon sjov og glad og altid smilene, hvilket også har stor betydningen i det store billede. Jeg vil helt sikker anbefale at tage kørekort hos centrum køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2019
Nadia Jensen
"Fem stjerner til en kørelærer der med sit gode humør og tålmodighed formår at gøre enhver lektion god og behagelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Simon som kørelærer, da han er en fantastisk underviser, der er god til at lære fra sig. Samtidig lærer man også Simon at kende som person, hvilket gør, at man ikke bare føler, man er "elev". Til sidst skal også nævnes, at Simon altid er fleksibel ift. at planlægge køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2019
Anders Aagaard
""Centrum Køreskole er uden tvivl det bedste valg af køreskole i Odense! Fantastisk undervisning hvor der bliver forklaret perfekt teori. Forstår man ikke helt teorien, så finder Simon altid en anden måde at forklare det på. Simon er en fantastisk person med et dejligt humør. Jeg var ikke til en eneste lektion uden at Simon var glad og smilende. Jeg kan klart anbefale denne køreskole, det kunne simpelthen ikke være bedre :)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2019
Philip Larsen
""Her kan du være 110% sikker på at komme fra skolen, som en god, tryg og sikker billist. Jeg har været utrolig glad for at køre med Simon, og aldrig følt mig utryg ved hans side. Han formår at levere kvalitetsfuld undervisning, samtidig med at tage højde for egne behov. Hans undervisning er fyldt med sjov, så det faktisk går hen, og bliver en helt fornøjelse! Han er kort sagt, en rigtig dygtig, troværdig, og ikke mindst tålmodig lærer, der er som en ven for dig! Jeg kan klart give min varmeste anbefaling til alle, som står og overvejer køreskole. Kørelæren er klart, det vigtigste valg! :-)""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2019
Anna
"Simon er en god og hjælpsom kørelærer.
Det var en rigtig god oplevelse at være elev hos Simon, han er meget venlig og imødekommende. Man føler sig værdsat og hjulpet rigtig godt af Simon og han er god til at lære fra sig.
Simon er meget forstående, forstået på den måde at man kan få sine kørertimer tilrettelagt i forhold til skole.
Jeg kan på det varmeste anbefalede Centrum Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. februar 2019
Patrick
"Meget god og frisk kørelærer, meget god undervisning igennem hele forløbet. Ville stærkt anbefalede denne køreskole da kørelæreren også har styr på sine ting og er klar til undervisningen hver gang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2019
Frederik
"Rigtig god køreskole. Simon er rigtig god til lære en det hele. Jeg bestod selv det hele i første hug."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2019
Sofie
"Super godt forløb, med en super god kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2019
Louise Kaufmann
"Simon er en super god kørelærer, som fokuserer på den enkelte elevs “behov”. Han er behagelig, tålmodig og god til at lære fra sig, hvilket har været afgørende for, at jeg har følt mig tryg og godt tilpas gennem hele forløbet!
Han var meget fleksibel i forhold til planlæggelse af køretimer, og bidrog altid med sjov og højt humør.
Jeg kan varmt anbefale Simon."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2018
Belinda
"Simon er rolige , hjælpsom,og forkuser på kvalitet af undervisning .
Han er behagelige og tålmodig ved køretimer.
jeg var meget tilfreds på min forløb.
Jeg vil varme anbefale denne her kørelære hvis du skal tag kørekort. -:))
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. december 2018
Karen Ehlers Coman
"Simon er en super kørelære! Han har formået at gøre mig helt rolig under kørslen - jeg var fuldstændigt nybegynder og ret nervøs, men Simon fik mig til at føle mig tryg og godt tilpas.

Han krydrede undervisningen med masser af jokes og gode huskeregler til teori. Alt sammen med til at gøre oplevelsen til en fornøjelse. Han havde endda kage med!

Oveni hatten var Simon ekstremt fleksibel ifht. at planlægge køretimer, hvilket er guld værd når man har familie og fuldtidsjob som jeg.

Som ekstra, ekstra krydderi bestod jeg teori og køreprøve i første forsøg!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2018
Patrick Røhmer Møller
"Simon er en fantastisk kørelærer, som tager sig af sine elever. Han sørger for at man består. Her er der intet spørgsmål om at være pengegrisk.

Han er behagelig og tålmodig ved køretime og god til at lære fra sig (selvom hans accent kan drille).

Jeg vil klart anbefale Simon.
Jeg bestod med 3 fejl i teoriprøven og første forsøg ved køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2018
Caitlin
"Forløbet hos Centrum køreskole har været fantastisk. Simon er rolig, hjælpsom, og fokuser meget på kvaliteten af undervisningen. Jeg kan derfor stærk anbefalde ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2018
Toheed Adeola Musa
"Jeg skiftede kørelære midt i mit køreskoleforløb og har aldrig fortrudt at jeg skiftede til centrum køreskole.
Simon var behagelig at køre med hvilket fik mig til at slappe af . Jeg ønskede at jeg startede hos ham fra starten af, så vil det helt sikket havde sparet mig tid og penge.
Jeg kan varme anbefale centrum køreskole hvis du ønsker et hurtig, behagelig forløb samt en forstående kørelære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2018
Mohamed
"Simon er klart den bedste kørelærer, jeg skrev til ham om han kunne bestille køreprøve til mig hurtigst muligt, så skulle jeg allerde op ugen efter så hurtig og profesionelt. Det ihvertfald ikke en kedelig kørelærer som alle de andre han laver jokes og er sammetid med professionelt i sit arbejde. Jeg ville helt klart anbefale centrum Køreskolen til enhver person som vil tag kørekort jeg siger tak for denne gang Simon og held og lykke med fremtiden 👌🏼"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2018
Camilla Zara Celik
"Mit kørekortforløb har været det hyggeligste og sjoveste med Simon som kørelærer! Jeg har slet ikke fortrudt mit valg af køreskole, og jeg vil klart anbefale Centrum køreskole til alle og enhver :-)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2018
Sofie Dyrendal
"Den bedste køreskole og den bedste kørelærer. Det har være sjovt at køre bil med Simon Lu, man lærer en masse og man har det sjovt.
Vil klart anbefale denne her køreskole til dig som vil starte på kørekort.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2018
Sophie
"Den bedste køreskole der findes og vis man vil have en sjov og lærerig kørelære der tager sig tid til alle sine elever så det den perfekte køreskole for dig kan bestemt anbefales til alle! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2018
Ceylenia
"Den bedste køreskole med den bedste kørelærer!! Centrum køreskole kan helt klart anbehafales. Hurtigt forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2018
Oskar Hjuler
"Simon er en fantastisk kørelærer og utrolig professionel som er klar til at gøre alt i hans magt for at du kommer hurtigt og smertefrit gennem forløbet så godt og hurtigt som er muligt. Det har været en utrolig dejlig oplevelse at have ham som kørelærer og jeg kan ikke andet end at anbefale hans skole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2018
Joy Gravesen
"Centrum køreskole med Simon Lu som kørelære er virkelig den bedste! Jeg har aldrig fortrydet mit valg, til at skifte køreskole.var den bedste beslutning nogen siden jeg har gjordt.Jeg er meget taknemlig og glad,for mit køreforløb med ham.Jeg får ikke kun sucess med min kørekort jeg fik også en ny ven:)

Jeg kan varme anbefale ham til alle!
Del..Del..Del..Del..Del..Del..Del..Del..""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2018
Simon
"Gnidningsfrit og super forløb. Simon var god til at holde humøret højt i bilen og gøre hele processen til en leg. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2018
Liv
"En rigtig god køreskole. Man lærer tingene på en god og sjov måde, så man husker det. Er meget tilfreds med mit forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. september 2018
Freja Christiansen
"Jeg vil gerne anbefale Cebtrum køreskole.
Simon sørger for sine elever, booker altid prøver i god tid og informere en i god tid. Han er fleksibel i forhold til kørertimer og tager hensyn til ens skole.
Han er rigtig god til at give sine elever selvtillid ude i trafikken og anbefaler ikke en køreprøve, før han vurderer en klar.
Efter min mening findes der ikke en bedre køreskole udfra hvad jeg har hørt fra bekendte og familiemedlemmer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2018
Faride Roghanchi
"Jeg har været meget glad for Simon.Altid positiv ,hjælpsom og rolig.
Jeg kan kun kraftigt anbefale køreskole.
Tak for god behandling.Hilsen Faride.😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2018
Cecilie Krause
"Har taget mit kørekort hos centrum køreskole, og er glad og tilfreds med mit valg af netop denne køreskole. Fra start til slut har jeg følt, at der blev taget sig godt af mig, Simon er en utrolig rar, stille og rolig kørelærer, han formår at få en til at føle sig tryg. Hans måde at lære fra sig er helt igennem fantastisk, han er god til, at forklare tingene og giver gode og sjove huskeregler som ihvertfald har hjulpet mig meget. Simon værner om sine elever, han gør meget for, at man kan få det til at hænge sammen , privat og ifht studier, arbejde osv. Det har gjort at jeg som alenemor har haft fin mulighed for at tage kørekort uden stress. Sidst men ikke mindst er Simon sjov og glad og altid smilene, hvilket også har stor betydningen i det store billede. Jeg vil helt sikker anbefale at tage kørekort hos centrum køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2018
Linette krath
"Har været en fornøjelse og tage kørekort ved Simon Lu du er den mest fantastiske kørelærer man kunne ønsker sig.. du er rar altid glad og meget humoristisk som gør at både køretimer og teoritimer bliver super hyggelige og sjove .. vil til hver en tid anbefale dig til hvem som helst😊😊 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2018
Mathias Rytter
"Super glad og rummelig kørelærer.
Kan meget stærkt anbefale Centrum Køreskole.
Simon er super glad og humoristisk, han er meget dygtig til, at lære sine elever at køre bil.
Han er nem, at kommunikere med, og ønsker det bedste for alle hans elever.
Jeg er ihvertfald rigtigt glad for jeg valgte Centrum køreskole.
Forløbet var kort, hurtigt og nemt, lige præcis som jeg ønskede det.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2018
Mathias Mikkelsen
"Har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Simon i Centrum køreskole.
Man lærer rigtig meget i både i teori og i køretimerne mens man har det sjovt.
Derudover hjælper Simon rigtig meget med at planlægge ens lektioner efter ens skole, arbejde og så videre, så man kan få tid til det hele, og det har jeg sat stor pris på!
Så kan kun anbefale centrum køreskole herfra.
Man kommer ikke til at fortryde det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2018
Anders Jørgensen
"Centrum køreskole og Simon Lu, er helt fantastiske!!!
Jeg er en meget travl ung dreng generelt. Med fodbold på allerhøjeste plan og gymnasie ved siden af, havde jeg brug for en kørelærer som var fleksibel og kunne tit rykke mine køretimer med kort varsel!
Kæmpe anbefaling herfra!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2018
Theis Andersen
"" Fremragende køreskole "

Jeg har været utrolig heldig med at have Simon Lu som kørelærer. Han har under hele forløbet været både særdeles tålmodig og pædagogisk, samtidig med at have den humoristiske sans, som han nu har.
Kan varmt anbefale " Centrum køreskole", da man får det maksimale ud af hver teoritime, samt køretimer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2018
Jinnie Sommer
"Simon Lu og Centrum Køreskole får min varmeste anbefaling! Jeg var en del ældre end den typiske køreskoleelev,men det gjorde ikke spor.
Simon sørger altid for en god stemning i både teorilokalet og på vejen - han er humoristisk og varm, og som elev føler man sig altid helt tryg. Teoritimerne er levende og slet ikke så kedelige som man skulle tro:) og på vejen snakker Simon med eleven,så man ikke er så nervøs, men faktisk kan hygge sig med at køre i bil.

Jeg bestod både teorien og køreprøven 1. gang,og det er takket være Simon Lu og Centrum Køreskole.

Tak!:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2018
Lenie Saplan
"Jeg anbefæller jer til at kom og tilmeld dig til Centrumkøreskole når man skal har en kørekort,Simon er rart søde og gøre hans bedste til at hjælp.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2018
Isabelle
"Simon krydrer den tørre teori med humor, smiler evigt og skaber en tryghed når man de første gange, med hjertet oppe i halsen, skal begive sig ud på rigtig vej. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2018
Hans Christian
"Super dygtig, god humor, og fantastisk personlighed🤜👌"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2018
Caroline
"Min oplevelse hos Centrum Køreskole, har været helt i top! Min kørelærer Simon, har været rigtig rar og sjov at køre med, da han altid er i godt humør og har et stort smil på læberne. Forløbet hos Centrum Køreskole har været rigtig godt, og jeg har intet negativt at sige om det. Simon er rigtig fleksibel mht. køretimer hvis man har skole eller arbejde. Jeg vil klart anbefale Centrum Køreskole til alle der mangler et godt, sjovt og trykt sted at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2018
Julie
"Jeg har haft fornøjelsen af at være elev ved Centrum Køreskole hos Simon. Det har været et rigtigt godt forløb, hvor jeg har været tryg og tilfreds hele vejen. Simon er en rigtig god lærer, som formår at gøre undervisningen spændende og underholdende.
Simon er også rigtig god til at tage hensyn til skole, arbejde mm. når undervisningen skal planlægges.
Efter jeg har gennemført mit forløb, har jeg kun positive ting at sige om Centrum Køreskole og Simon :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2018
Naja
"Jeg har haft fornøjelsen af Simon hos Centrum køreskole, og det har været en ren fornøjelse. Simon er utrolig dedikeret omkring det hele og gør rigtig meget for sine elever, hver og en! Han går op i sit arbejde, og du kan uden tvivl mærke at han elsker det
Centrum køreskole kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2018
Sara Rabah
"Jeg har været elev hos Centrum Køreskole, og jeg har haft fornøjelsen af at være elev hos Simon Lu. Simon er en rigtig dygtig underviser. Han formår at være forstående overfor sine elever, og han skræddersyer dine kørelektioner efter dine egne behov. Simon besidder en unik form for tålmodighed, så selvom du laver fejl af og til, så tager han det meget pænt, og forklarer dig dine fejl på en meget stille og rolig måde. Jeg kommer aldrig til at glemme Simons fantastiske teoritimer og køretimer, og jeg kan til enhver tid anbefale ham som kørelærer! Så hvis du en dag får lyst til at tage dit kørekort, så vælg gerne Centrum Køreskole for det kommer du absolut ikke til at fortryde. Gid jeg kunne give mere end 5 stjerner :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2018
Ali
"Jeg har haft fornøjelsen af, at have haft Simon som kørelære på Centrum Køreskole. Det har været en god oplevelse, da Simon er meget dedikeret i undervisningen, og Simon er en kørelærer i verdens klasse. Jeg kan varmt anbefalde Simon. Den service man får hos centrum køreskole er perfekt og kan ikke findes hos andre kørerskoler. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2018
Nittaya Juul
"Tak for En god og konstruktiv Læretid. Jeg kan varmt anbefale Simon han bragte mig relativ hurtigt gennem mit forløb hvor jeg bestod min prøve første gang. Et varmt tak for din positive og humoristiske tilgang til opgaven. 😊

Hilsen Nittaya Juul
[Det grønne køkken]"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2018
Heba
"Hvis jeg kunne give Simon mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det. Han er den jeg ville anbefale til enhver, da han er meget hjælpsom, og han giver sig go tid til hver af sine elever. Jeg havde været i en anden køreskole før jeg begyndte hos simon, og det tog mig omkring 2 år, derefter skiftede jeg køreskole til centrum køreskole, og jeg fik kørekortet hurtigere end forventet. Ingen ville fortryde at starte som elev hos simon. Tak for denne gang, verdens bedste kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2018
Rebecca
"Den service man får hos centrum køreskole kan ikke findes hos andre kørerskoler. Sammenarbejdet der er mellem kørerlære og elev er helt unik og i en top kvalitet. Jeg havde Simon som kørelærer og har været virkelig glad for at der har været så gode muligheder med kørertider også den top profesionelle undervisning man får. Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Centrum køreskole. God og effektiv teori undervisning samt grundig og nærværende undervisning af min kørelære Simon. Derudover har jeg også hurtigt fået både teoretisk og praktisk prøve. Jeg vil sige mange tak og jeg har været enormt godt tilfreds. Jeg vil varmt anbefale Centrum køreskoel:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2018
Jens Dall
"Kunne jeg give Simon ved Centrum Køreskole flere end fem stjerner, havde jeg gjort det!
Da jeg selv er lærer tænke jeg meget på den måde undervisning foregår på. Jeg kan sige at både pædagogikken og didaktikken intet fejler hos Centrum Køreskole. Simon er meget empatisk, motiverende og er god til at møde eleven der hvor eleven er.
Simon har altid styr på sin undervisning og sit stof og formår at formidle dette, så alle forstår det. Han er sædeles autentisk og fremstår som en glad og smilende underviser, der igennem sin faglighed, store viden og karismatiske personlighed fører dig sikkert frem imod dine prøver.
Det ligger Simon meget på sinde at være professionel og dette lykkes fuldt ud.
Hvis man ønsker høj faglighed og behageligt læringsmiljø med plads til fejl, forskelle og grin, så vælg Centrum Køreskole.

De bedste anbefalinger fra Jens

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2017
Katrine Markøw
"Centrum køreskole er en virkelig god køreskole, og Simon er ikke mindst en fantastisk kørelære. Jeg har haft en virkelig godt forløb med ham, og har lært de ting jeg skulle på kort tid.
Jeg kan klart anbefale Simon og centrum køreskole til alle der endnu ikke har et kørekort.
Simon er tålmodig og glad både til teori og køretimer. Han engagere sig i sine elever, og prøver for så vidt muligt at ligge timerne så det passer ind i elevens kalender.
Jeg er så tilfreds med at have taget mit kørekort hos ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2017
Sophie
"Simon er helt sikkert den bedste kørelærer jeg kunne have ønsket mig! Han formår at underholde og lære en en masse på meget kort tid. Jeg følte mig tryg og godt tilpas både i teorilokalet og når vi var ude at køre. Det der gør Simon fantastisk er helt sikker hans tålmodighed, humor og effektivitet. Han fungerer til folk med alle niveauer og formår hurtigt at lære en alt man skal og lige lidt ekstra!

Jeg kan helt sikker anbefale Simon uden skyggen af tvivl!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2017
Clara
"Simon er en rigtig dygtig kørelære. Han formår altid at skabe god stemning, og han er altid i godt humør. Derudover er han ekstremt dygtig til at lære fra sig. Jeg kan hvertfald anbefale denne køreskole!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2017
Annika Ziegler
"Simon Lu er en yderst dygtig, god og fleksibel kørelærer, som på alle måder formår at skabe tryghed og godt humør i både teori- og køretimerne. Forløbet ved Simon har været en fornøjelse, super sjovt, effektivt og lærerigt. Simon er behagelig, tålmodig og super sjov, og at tage kørekortet ved ham har været en så sjov og lærerig oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale Centrum Køreskole v. Simon Lu."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2017
Sarah
"Fantastisk kørelære, som ved præcis hvor du er stærk og hvor du trænger til øvelse + underholding i form af en sjov underviser!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2017
Jacky
"Hvis du søger en køreskole hvor man virkelig føler sig hjemme og til rette, så kan jeg helt klart anbefale Centrum Køreskole.
Simon er en virkelig ambitiøs lærer der virkelig gør alt for at skaffe sine elever det kørekort. Derudover holder han altid sine aftaler og du bliver aldrig skuffet.
Under køreturene hjælper han dig, samtidig med at danne et hyggeligt atmosfære med sjove historier, sådan så du altid glæder dig til næste lektion.
Centrum Køreskole var min anden køreskole og jeg synes helt klart at jeg har fået noget ud af både Simons og min tid.

Derfor anbefaler jeg igen, med god samvittighed, Simons køreskole. :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2017
Irma
"Nu har jeg været på flere køreskoler. Jeg kan HELT KLART anbefale denne køreskole, både med nem læring og forståelse, der bliver kun taget et emne op af gangen, så der er en super god fokus på hver enkelte ting. Han er rigtig dygtig til at forklarer ting, så alle forstår det. En kanon humør køreskole, altid godt humør. Simon formåede altid at gøre timerne sjove, men sammentidig også en seriøs mand, som er meget dygtig til at undervise, sådan at ingen følte sig snydt for spørgsmål og man tog altid hjem derfra, hvor man ikke var i tvivl om noget. I denne køre skole VIL man gerne lære og ikke kun fordi man SKAL. Tak for kørekortet, det var super nemt og sjovt denne gang! 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2017
Anton Lüchow
"Hvis du søger en profesionel og hyggelig kørerlærer, så skal du helt klar vælge centrum køreskole, ved Simon Lu. Simon er rigtig dygtig til sit arbejde, og er god til og skabe tryghed, og et godt forhold mellem lærer og elev. Simon er en rigtig sjov person, som altid er hyggelig og omgås med, men er sammentidig meget angegeret og profesionel. Når man tager kørekort ved centrum køreskole, så er man ikke i tvivl om at alting bliver gjort efter reglerne, og at der er 100% styr på tingene. Man kan mærke Simons angegemant når han taler om sit arbejde.

Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det har Simon helt klart været en stor del af, at det kunne lade sig gøre.

Alt i alt, så har Simon den bedste køreskole i Odense, det er der ingen tvivl om ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2017
Benjamin Mogensen
"Simon er en fantastisk kørelærer! Og han er mindst ligeså godt et menneske. Jeg havde en ide om at tage kørekort ville blive noget labgtrukkent og tørt møg. Men Simon har formået at gøre det til en super fed oplevelse, han lever sig virkelig ind i det og han er bare på. Han fortæller jokes om alt hvad der nu rører sig. Han er både med på et professionelt plan men virkelig også på det menneskelige! Simon tager sig tid til hver eneste elev og han er grundig i hans arbejde om det så kræver han skal svare på spørgsmål via mail kl 01.37 så er det det han gør. Han er sindssygt engageret i sit arbejde i forhold til så mange andre.
Der er ingen bedre kørelærer end Simon Lu!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2017
Sandra Han
"Virkelig god kørelærer og køreskole! Mit forløb var både spændene og mega sjovt, jeg fik mit kørekort på præcis 3 måneder uden ekstra køretimer. Simon holder altid sine aftaler og er virkelig dedikeret til sit arbejde! Jeg ville stærkt anbefale Centrum Køreskole, der får man virkelig noget ud af sine penge! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2017
Maria
"Simon Lu er rigtig god til at lære fra sig i både teori og praksis og selv om teori hurtigt kan blive lidt tungt så formår han alligevel at gøre det hyggeligt og sjovt.
Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort ved Centrum kørestole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2017
Sanela Frasto
"Endelig har jeg fået mit kørekort og dette kunne ikke lade sig gøre uden den bedste, dygtigste og kompetente kørerlærer Simon Lu.
eg er blevet anbefalet at tager kørekort ved Simon, så det valgte jeg, og det bedste anbefaling jeg kunne ønske mig. Det var den bedste og rigtig beslutning jeg har taget. Jeg vidste intet i forhold til bilen , teorien og osv. Simon har lært mig fra bunden af og han har opbygget mig til at køre bil. Simon er meget behagelig og troværdig person.
Han motiver og giver støtte under kørslen. Jeg har været meget bange, nervøs og anspændt at køre bil.
Han er rigtig god til at fornemme det og han har hjulpet mig til at slappe meget mere af og følt tryghed under kørslen.
Simon har aldrig presset mig eller råbt , skældt ud af mig i stedet for han kommer med meget konstruktiv og brugebare feedback eller råds som anvendes under kørslen.
Simon er meget tålmodig og støttende person.
Jeg vil anbefale Centrum Køreskole fra hele mit hjerte til alle mennesker der ønsker at tager kørekort og til folk som har udfordringer , der skal overvindes.
Han er den bedste. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2017
kanya
"Simon er den bedst køre skole. Han er positive og lærer person til at køre bil på hans egne måde, og vi forstår endu bedre😊

Mvh Kanya "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2017
Katharina Kaiser
"Jeg blev forslået at tage kørekort ved Simon, så det valgte jeg, og er det bedste råd jeg kunne ønske mig

Simon bruger meget tid på at sørger for man er tryg, han er forstående hvis man har nogle udfordringer både køreteknisk, som privat, så findes der altid en løsning på det.

Jeg ville altid foreslå Simon som kørelærer da han er dygtig i sit fag, til lære fra sig og altid sørger for man er tryg. Super rart menneske :)

10/5 stjerner :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. oktober 2017
rikke helweg
"Simon er en uovertruffen kørelærer. Med tålmodighed, en vidunderlig humor og kilometervis af empati målretter han sin læring til den enkelte elev, som gør at det kun kan blive en god oplevelse at tage sit kørekort med ham. Jeg savner at køre med Simon!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2017
Frederik
"Simon Lu er en en yderst dygtig kørerlærer. Han er imødekommende og engageret. Timerne har været lærerige; han er rolig og tålmodig med en sund, konstruktiv tilgang til besvarelse af spørgsmål og problemstillinger både i klasselokalet og i bilen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Frederik
"Simon Lu er en en yderst dygtig kørerlærer. Han er imødekommende og engageret. Timerne har været lærerige; han er rolig og tålmodig med en sund, konstruktiv tilgang til besvarelse af spørgsmål og problemstillinger både i klasselokalet og i bilen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Magnus
"Centrum Køreskole v. Simon Lu er en fantastisk køreskole, jeg kun kan give de varmeste anbefalinger.

Simon er tålmodig, fleksibel, venlig og rigtig god til at lære fra sig, og det har været en fornøjelse at have ham som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Nasrin
"Det var ret godt oplevelse til mig at få dansk kørekort ved hjælp af denne køreskol med så flink, tålmodig og hjælpsom kørelærer , Simon.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. september 2017
rikke helweg
"Simon Lu er en fuldstændig fantastisk kørelærer. Han er rolig, realistisk, pædagogisk og indgyder tillid.
ALLE skal tage deres kørekort hos Centrum Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2017
Fremelee Pedersen
"I dag fik jeg mit kørekort. SIMON LU er den Bedste Byens Kørelaere😊 hos Simon jeg har lært meget. CENTRUM KØRESKOLE kan anbefales!☺☺☺"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2017
Bayram Demirtas
"Hej
Det er en virkelig god køreskole! Jeg har i hvert fald nydt at have Simon som en kørelærer! Køreskolen kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2017
Tina Larsen
"Det er næsten 20 år siden, jeg fik mit kørekort, og jeg har ikke brugt det siden. Dårlige oplevelser med en kørelærer gav mig angst for at køre, og jeg troede ikke, jeg kunne overvinde det problem.
Med hjælp fra en psykolog kom jeg for nogle måneder igang med at se angsten i øjnene, og jeg valgte samtidig at få nogle rutinetimer hos Centrum Køreskole. Det var et godt valg.
Simon er rolig og meget behagelig at køre sammen med. Han motiverer og giver brugbar feedback i stedet for skældud, og så har han humor - en god ting som har hjulpet mig til at slappe mere af under kørslen. Han har en god forståelse for, hvad det vil sige at være bange for at køre, og han fornemmer, hvornår han kan "presse" én lidt, så man kommer videre, og hvornår grænsen er nået.
Jeg vil derfor uden tvivl anbefale Centrum Køreskole - både til de unge der skal tage kørekort og til folk, der som jeg har nogle udfordringer, der skal overvindes. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. august 2017
Jenny
"Centrum Køreskole er helt klart den bedste køreskole. Simon gør hvad han kan for at få dig til at føle sikker i trafikken og mindre nervøs.
Det var helt klart et godt valg at jeg skiftede til Centrum Køreskole efter nogle dårlige oplevelser fra forrige køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2017
Anton Munch
"Kan klart anbefale Simon og Centrum Køreskole! Man bliver ført godt gennem alt det nødvendige, og får god hjælp og gode tips til forberedelse af diverse prøver. Simon er med til at skabe en hyggelig og tryg stemning. En køretime med Simon er altid noget man ser frem til!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2017
Sara-Louise
"Jeg er så utrolig glad for, at jeg har haft Simon som kørelærer. Han er skide sjov, men når det så er sagt er han også seriøs og du får lært de ting du skal.

Takker Simon for fantastisk undervisningen!! 5 ud af 5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2017
Mikkel
"Jeg har haft fornøjelse af at køre med Simon Lu fra centrum køreskole og kan varmt anbefale denne køreskole! Hvis du er typen der har brug for en kørelærer der har tålmodighed kan jeg varmt anbefale Simon! Udover tålmodighed kan man også altid regne med en køreskole der arbejder med en fx. Omkring hvornår køretimerne skal afholdes og her er Simon altid super flexibel! Alt i alt en god køreskole der varmt kan anbefales!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2017
Thao
"Centrum Køreskole kan stærk anbefales til folk der tvivler på, hvilken køreskole de skal tage. Man får et par gode måneder med morsomme teoritimer og gode køretimer af Simon Luu, som er en super god lærer der kan hjælpe en med at blive en god bilist. Simon er tålmodig og er meget hyggelig at snakke med mens man kører. Han er desuden meget fleksibel med køretimerne og tager hensyn til at det ikke ligger oveni ens skole, arbejde osv., hvilket var meget rart. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2017
Cecilie
"Jeg har kørte med Simon da jeg skulletage kørekort, og det er jeg utroligt glad for. Han er en rigtig god kærelære, med godt overblik så man føler sig sikker i trafikken. Desuden vil man aldrig frygte at lave fejl, for de bliver stille og roligt rettet, og så er det ude af verden. Simon er også en rigtig rar mand at køre med, og der er aldrig stille i bilen - derimod en masse godt humør!!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2017
Simon
"Jeg har haft fornøjelsen af, at have haft Simon som kørelære på Centrum Køreskole. Det har været en god oplevelse, da Simon er en god lærer, som er meget dedikeret i hans job og undervisning. Han er meget tålmodig når man har lidt svært ved at lære noget, og han giver aldrig op på dig. Han er en meget glad person, som altid får sine elever i godt humør. Han er en rigtig dygtig kørelærer, som er god til at give læring til sine elever. Jeg har personligt aldrig fortrudt, at jeg valgte denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2017
Magnus Blessing
"Centrum køreskole er en fantastisk køreskole! Simon er bare et fantastisk menneske, at tilbringe sin tid med. Udover at han er så sød og så sjovt menneske, er han også utrolig tålmodig og en utrolig god lærer og et kæmpe forbillede når det kommer til at lære at køre bil. Kan helt klart anbefale at tage Centrum Køreskole, da man aldrig kommer til at fortryde, at have taget kørekort hos Simon :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2017
Anders
"Når man starter med at tage kørekort, tænker man oftest, at det bliver noget der bare skal overståes. Men ved centrum køreskole hos Simon Lu er hele uddannelsen én stor fest, og det er hårdt at skulle forlade simon når man får kørekort. En fantastisk kørerlærer med de kompetencer det kræver, samtidig med han altid får dig til at grine. Tålmodig og forståelig, lige meget hvor svært du har ved at lære og køre bil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2017
Peter Bom
"Super god undervisning, som gjorde at jeg bestod både teori og praktisk prøve i første omgang. Trods ventetiden på de forskellige prøver, har han holdt os i ørene, ig sørget for at vi nåede i mål, så hurtigt som muligt "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2017
Kasper Bom
"Super god kørelærer, med hyggelige og sjove teoritimer og køretime.
Fordelen ved at vælge Centrum køreskole er at man ikke er så mange på holdene ad gangen, så man kommer til at kende de andre på holdet også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2017
Tabark M. Jasim
"Anbefaler køreskolen meget, til folk der nu skal tage kørekort. Både læring af teorien og køre-undervisningen er helt aldeles lærerigt. Forskellige læringsmetoder som bl.a, hvordan man skal håndtere en parallelparkering osv., er der rige muligheder for, hos køreskolen. Der er god kommunikation med kørelæreren, som er utrolig hjælpsom og gør alt i sin magt for at hjælpe en videre mod vejen frem til kørekortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2017
Klaudia Filimoniak
"Super god køreskole- kan helt sikkert anbefales!!
Simon Lu er rigtig god til at berolige og god til at vejlede i trafikken- og en rigtig hyggelig og snaksaglig mand man kan få mange køretimer til at gå med!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2017
Salah
"Havde der været 6 stjerne så fik centrum køreskole den , en kørelærer med erfaring og tålmodighed . Klaret 100 procent anbefales .!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2017
Asil
"Jeg bestod køreprøven igår efter en hård kamp, jeg har skiftet fra to køreskoler til centrum køreskole, det er Odenses bedste køreskole jeg vil anbefale at tag centrum køreskole især hvis man ikke har fundet sig til rette i den køreskole man går ved. Hos centrum køreskole lærer du alt på ingenting, Simon er en god kørelærer, masser af erfaring, sjov og lærerigt køretimer, han er tålmodig og giver god råd til hvad man kan gøre. Fra mine gamle køreskole der har jeg lært at på en anderledes og hård måde men da jeg kom til Simon var alt så nemt fordi han har en god måde at lærer elever på han er den bedste kørelærer. Jeg vil helt sikkert anbefale Simon til alle. Det skal lige siges jeg var igang med kørekortet siden 2014/2015 og først nu har jeg fået den takket være Simon "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2017
Niklas Kristensen
"Fleksibelt, imødekommende og professionelt.

Jeg har generhvervet kørekort hos Simon Lu og det var en rigtigt god oplevelse. Simon har været meget fleksibel og kommunikeret klart og professionelt, hvilket netop var det, jeg søgte. Det har været et effektivt og kompetent forløb og samtidig er Simon meget behagelig og imødekommende. Alt i alt meget anbefalelsesværdigt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2017
Chun Huang
"Jeg er utrolig glad for at jeg har fået mit kørekort og at jeg valgte lige netop Centrum køreskole, Det har været en rigtig god oplevelse for mig.

Jeg har været til 2 køreskoler før jeg kom til Centrum køreskole-Odense. På grund af sprog, har jeg været meget svært at forstår både i teorien og i køretimerne. Jeg har mistet min selvtillid og har opgivet at tage kørekort. Det var mine venner, der anbefalede mig til Centrum køreskole til Simon.

Teoriundervisningen hos Simon er perfekt. Simon har en måde, hvor undervisningen er sjov og hyggelig, hvor man også får lært meget på samtidig. Er der noget man ikke helt forstår, skal Simon nok finde en simpel og unik måde at forklare tingene på. Jeg vil sige, jeg har forstået det hele i teoriundervisningen i forhold til at jeg forstod intet i forvejen køreskoler.

Simon er meget engageret på sit arbejde
Simon har en rigtig god tålmodighed derfor kan jeg føle mig helt trygt i køretimerne. Han er altid i godt humør og er altid smilende. Simon er den bedste kørelærer især til elever der lider af stress og angst til at køre i bil. Han bliver aldrig sur eller irriteret når jeg laver fejler eller bliver stresset. Hvis jeg bliver nervøs eller er ked af det er han god til at få mig til at slappe af igen. Desuden er Simon empatisk, der har en anerkende tilgang til at forstå elevernes behov, nemlig er han god til at finde mine svagheder og mine styrker, hvor han kan kobler de to tinge til at hjælpe mig, hvor jeg er glad for resultatet! Hvis jeg ikke er skiftet min køreskole, kunne jeg aldrig få mit kørekort.
Tak for alt Simon. Centrum Køreskole er helt klart den bedste køreskole, som jeg varmt kan anbefale!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
Chun Huang
" Jeg er utrolig glad for at jeg har fået mit kørekort og at jeg valgte lige netop Centrum køreskole, Det har været en rigtig god oplevelse for mig.

Jeg har været til 2 køreskoler før jeg kom til Centrum køreskole-Odense. På grund af sprog, har jeg været meget svært at forstår både i teorien og i køretimerne. Jeg har mistet min selvtillid og har opgivet at tage kørekort. Det var mine venner, der anbefalede mig til Centrum køreskole til Simon.

Teoriundervisningen hos Simon er perfekt. Simon har en måde, hvor undervisningen er sjov og hyggelig, hvor man også får lært meget på samtidig. Er der noget man ikke helt forstår, skal Simon nok finde en simpel og unik måde at forklare tingene på. Jeg vil sige, jeg har forstået det hele i teoriundervisningen i forhold til at jeg forstod intet i forvejen køreskoler.

Simon er meget engageret på sit arbejde
Simon har en rigtig god tålmodighed derfor kan jeg føle mig helt trygt i køretimerne. Han er altid i godt humør og er altid smilende. Simon er den bedste kørelærer især til elever der lider af stress og angst til at køre i bil. Han bliver aldrig sur eller irriteret når jeg laver fejler eller bliver stresset. Hvis jeg bliver nervøs eller er ked af det er han god til at få mig til at slappe af igen. Desuden er Simon empatisk, der har en anerkende tilgang til at forstå elevernes behov, nemlig er han god til at finde mine svagheder og mine styrker, hvor han kan kobler de to tinge til at hjælpe mig, hvor jeg er glad for resultatet! Hvis jeg ikke er skiftet min køreskole, kunne jeg aldrig få mit kørekort.
Tak for alt Simon. Centrum Køreskole er helt klart den bedste køreskole, som jeg varmt kan anbefale!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
Elizabeth
"Jeg skiftede fra en anden køreskole til Centrum Køreskole, hvilket var den helt rigtige beslutning for mig. Simon Luu var en super dygtig og erfaren kørelærer, der gav mig nogle lærerige og sjove køretimer som jeg vil se tilbage på med et smil på læben. Man kan nemt føle sig tryg og tilpas i hans rolige selskab, det kendetegner Simon som person. Simon fik mig til at bestå min køreprøve inden for en måneds tid. Jeg kommer til at savne at have køretimer her"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2017
Per
"Simon er helt sikkert en af de bedste kørerlærer! Han kan formåde og få en ellers lidt kedelig teoriundervisning, til og være spændene, så man hører efter. Og samtidig lærer noget.
Vil du have et kørerkort, der er taget hos en ærlig mand. Så vælg Centrum Kørerskole!!

Tak for nu Simon!! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2017
Zainab Mohammadi
"Jeg synes det var en godt oplevelse hos Simon Lu køreskole, fordi han underviser på en god måde, og han prøver meget at uddanne de bedste og stabile blister.

Selvom Centrum køreskole er en ny køreskole i Odense, men Simon Lu har meget erfaring i undervisningen.

Så tag dit kørekort hos Simon Iu, og bliv sikker i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2017
johannes skøttt jeppesen
"fantastisk køreskole

som en der har været ved flere forskellige køreskoler, så er det her den bedste. Simon som er kørelæreren er en tålmodig og underholdende mand som er god til at forstå elevens behov. før jeg skiftede over til Simon var jeg gået i stå med min læring, jeg kørte mange og dyre timer uden at blive bedre men efter at have været afsted med to gange kunne jeg allerede mærke en forskel.
jeg vil anbefale Simon til alle, særlig vis du har haft en dårlig oplevelse med en tidliger kørelærer. Kort fortalt 5 ud af 5 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2017
johannes skøttt jeppesen
"Fantastisk køre skole

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2017
Lilly Dang
"Simon er en meget positiv og tålmodig kørelærer. Han formår at kunne forklare alt på en god og simpel måde, så enhver kan forstå. Alle køretimer er også hyggelige, da han altid gør dig tryg, og tager hensyn til dig"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2017
Marianne
"Jeg har taget alle mine køretimer i København, men da jeg havde brug for at komme hurtigt til en køreprøve, ringede jeg til Simon. Han var meget hjælpsom og imødekommende.
Da jeg kun manglede at gå til køreprøven, har vi ikke kørt så meget sammen, men Simon virker som en rigtig rar og snaksaglig person! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2017
Frederikke
"God køreskole og sjov kørelærer! Kan helt klart anbefaldes "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2016
Anna
"Er utrolig glad for at jeg har fået mit kørekort og at jeg valgte lige netop Centrum køreskole, Simon er helt klart den bedste og sødeste kørelærer som man kan få, Simon er altid glad og støtter en hundred procent, da jeg startede ved Centrum køreskole var jeg meget nervøs og bange for det alt sammen men med Simon ved ens side glemmer man alt om at man faktisk bange. Jeg kan VARMT anbefale Simon som din kørelærer og kan kun sige at Centrum køreskole helt klart den bedste beslutning jeg har taget.
Tak for alt Simon Lu ☺️☺️☺️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2016
Signe
"Jeg er utroligt glad for at jeg valgte Centrum Køreskole!

Jeg har haft nogle super gode teori- og køretimer hos Simon. Vi har haft en masse samtaler under kørslen. Simon er rigtig sjov og skyder gerne et par sjove jokes af i løbet af en køretime.

Ud over det snakker Simon roligt til en under kørslen og er meget tålmodig, hvilket er utroligt rart, hvis man er er en lidt mere forsigtig type.

Det har ALDRIG været en væmmelig oplevelse at kører med Simon.

Simon er en meget pålidelig og pligtopfyldende kørelærer, som vil det bedste for hans elever. Han viser stor respekt, og det giver en rigtig god kemi. Han er altid med et smil, og det kan man ikke andet end blive glad af. :-)

Jeg savner allerede kørertimerne :-)

Simon er en fantastisk kørelærer, som jeg varmt kan anbefale! :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2016
Mathilde
"Som uerfaren indefor alt hvad der har med biler at gøre, var jeg virkelig nervøs, da jeg skulle starte på kørekort. Men Simon Lu er uden tvivl den bedste kørelærer, når det gælder tålmodighed. Det bedste er virkelig, at når man kører med Simon, så handler det om DIG. Det handler ikke om, hvordan de andre i trafikken vil kigge skvæt til dig, hvis du laver fejl, eller om hvor godt du kører i forhold til de andre elever. Simon fokuserer fuld ud på eleven, og der bliver taget hensyn til det hele. Jeg kunne ikke anbefale andre bedre end Simon! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2016
Helena Andersen
"iiiiih jeg kommer sådan til at savne Simon Lu - gør det egentlig allerede. Jeg var meget nervøs for at skulle starte til køreprøve med teori hold og sådanne ting, men Simon har bare været den sødeste kørelære. Til vores køretimer har vi haft de hyggeligste snakke alt fra hans sjove jokes, til snakken om sten der bliver kastet ned på biler, til helt normale hverdags ting. Jeg har været SÅ glad for at være der, og vil anbefale alle andre at tage samme valg som jeg gjorde.

- Som et ekstra plus, er Simon meget fleksibel med køretider, så det ikke kommer til at lægge oveni i skole tid eller arbejdstid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2016
Esperanza
"Jeg fik min kørekort i gå og jeg er meget taknemlig med Simon.
Han er en fantastisk kørelære, flexible, tålmodig og god humor. Han er altid fink og nemt at snakke. Han gøre sit bedste for at få sin elev består i prøve. Jeg kan derfor varm anbefale Centrum Køreskole Odense C."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2016
Esperanza
"Simon er fantastisk kørelære som man nemt at snakke. Han er rar og hyggelig, og samtidig er han rigtig god til at formidle og forklare.”Han er meget fleksibel, hvad det andgår køretimer kan altid finde et tidspunkt der passer. Jeg kan derfor varmt anbefale Centrum Køreskol -Odense "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2016
Alexander
"Super sjov og god undervisning, Simon har styr på det. Han tager sig god tid til alle og gør kørekortet sjovere at tag, kan klart anbefale centrum køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2016
Tobias Poulsen
"Rigtig god undervisning, og en kørerlærer som giver nogle gode oplevelser. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2016
Sofie
"Jeg var meget nervøs for at tage kørekort og tænkte at det ville tage en evighed for mig at få det. Men med Simons tålmodighed og gode humør, var det en leg at tage kørekort. Teoritimerne var hyggelige og sjove og Simon gjorde teorien let og forståelig. Det samme med køretimerne, de var hyggelige og Simon var god til at gøre en rolig hvis man blev nervøs og til at rose én, når man gjorde noget godt.
Jeg kan derfor varmt anbefale Centrum køreskole med Simon som meget kompetent underviser! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2016
Nhu
"Jeg er meget glad for at have valgt Centrum køreskole. Teorien undervises perfekt og simpelt. Simon har en måde, hvor undervisningen er sjov og hyggelig, hvor man også får lært meget på samme tid. Er der noget man ikke helt forstår, skal Simon nok finde en simpel og unik måde at forklare tingene på.
Jeg vil hel klart anbefale Centrum køreskole, for en sjov og lærenem undervisning.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2016
Yohans
"Jeg er så glad for jeg valgte Centrumkøreskole. Simon kan virkelig finde ud af at gøre timerne sjovere men hvor man stadig lære en hel del. Jeg vil helt klar anbefale Centrumkøreskole for alle i alle aldre da Simon virkelig har styr på sine ting.

Mange tak for det Simon! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Anders Aagaard
"Centrum Køreskole er uden tvivl det bedste valg af køreskole i Odense! Fantastisk undervisning hvor der bliver forklaret perfekt teori. Forstår man ikke helt teorien, så finder Simon altid en anden måde at forklare det på. Simon er en fantastisk person med et dejligt humør. Jeg var ikke til en eneste lektion uden at Simon var glad og smilende. Jeg kan klart anbefale denne køreskole, det kunne simpelthen ikke være bedre :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2016
Sara
"Jeg er helt bestemt glad for jeg valgte centrum køreskole!
Det har været en helt fantastisk undervisning jeg har fået, Simon er god til at forklar der på en rigtig god måde, så man forstår det!
Men samtidig at der også er lidt sjov og spads, det har været helt vildt godt!
Jeg ville klart anbefale Simons køreskole, det bliver den bedste oplevelse!
Også har Simon jo også købt sig en BMW, som køre super godt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2016
Sara
"Jeg er helt bestemt glad for jeg valgte centrum køreskole!
Det har været en helt fantastisk undervisning jeg har fået, Simon er god til at forklar der på en rigtig god måde, så man forstår det!
Men samtidig at der også er lidt sjov og spads, det har været helt vildt godt!
Jeg ville klart anbefale Simons køreskole, det bliver den bedste oplevelse!
Også har Simon jo også købt sig en BMW, som køre super godt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2016
Rasmus
"Jeg er super glad for, at jeg valgte Centrum Køreskole, da kørelæreren, Simon, er en fantastisk person, som man kan lære en masse fra. Man kan blive en god billist, samt have det sjovt og trygt i processen.
Jeg vil klart anbefale alle til at vælge Centrum Køreskole, da Simon har alle de bedste egenskaber en kørelærer burde have.
Og så skal det da lige nævnes, at han har for nyligt fået en ny, super lækker BMW, som er super at køre i!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2016
Teri
"Jeg er glad for at jeg valgte Simon Lus Centrum køreskole. Simon er en meget dygtig og omhyggelig lærer, som er god til at finde elevers svage sider, som de skal give mere opmærksomhed. Han har lige købt en ny BMW, som ikke nemt går i stå, og starter af sig selv igen ved udkobling. Det er en super god køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2016
Teri
"Jeg er glad for at jeg valgte Simon Lus køreskole. Han er en meget dygtig og omhyggelig kørelærer, som er meget god til udpege elevers svage punkter, som de skal give mere opmærksomhed. Han har netop købt en BMW, som er nem at skifte gear i. Simon er meget engageret i sit arbejde og jeg vil gerne anbefale hans køreskole, Centrum køreskole, til elever som virkelig ønsker at lære noget om bilkørsel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. september 2016
Mellany Bremer
"Super køreskole, her fokuseres der på at arbejde med den enkelte elevs behov. Efter blot få måneder fik jeg mit kørekort, Simon lærte mig hurtigt at håndtere min nervøsitet, så der kom styr på tingene. Derefter kunne jeg meget bedre koncentrere mig om kørslen og trafikken. Planlægningen er helt i top, man føler sig aldrig "ladt i stikken", og man mærker der er tid til en... De varmeste anbefalinger..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2016
Wynne Lethe Laustsen
"Jeg har kun godt at sige om Simon. Man føler sig tryg bag rattet, når man kører med ham. Som vietnameser i Danmark har jeg også haft glæde af at Simon har kunnet forklare mig reglerne på mit eget sprog, når mit danske ikke slår til.
Jeg kan varmt anbefale Centrum Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2016
Cecilie
"Som tilflytter til Odense havde jeg ingen kendskab til byens køreskoler. De første overvejelser gik på at tage den tættest på, men efter anbefaling fra en veninde, faldt valget på Centrum køreskole. Et valg jeg ikke fortryder. Simon er dygtig og engageret i sin undervisning. Køretimerne har været en rigtig tryg og rar oplevelse, hvor Simon har beroliget en og sørget for, at man bevarede kontrollen. Så står man og skal tage et kørekort i Odense vil jeg på det stærkeste anbefale Centrum køreskole og Simon! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2016
Faranak Anoutalebi
"Jeg vil til hver en tid anbefale Simon,som en fantastisk kørelærer . Han er den bedste kørelærer i hele Danmark.
Top anbefaling til Centrum Køreskole!
Det har været en rigtig god oplevelse for mig.
Simon har en meget stor personlighed og tålmådighed derfor kan man føle sig helt tryg i hans selskab til køretimerne. Han er altid i godt humør og er altid smilende. Han er den bedste kørelære især til elever der lider af stress og angst. Han bliver aldrig sur eller irriteret når man laver fejl eller stresset. Hvis man bliver nervøs er han god til at få en til at slappe af igen. Hvis jeg ikke havde skiftet min køreskole, kunne jeg aldrig få mit kørekort. Min drømme gik i opfyldelse med Simons hjælp og tålmådighed, da jeg havde stor angst for at køre bil. jeg takker ham 1000 gange og sender min bedste hilsner ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2016
Lorna
"Top anbefaling til Centrum Køreskole!
Simon er en meget god kørelærer fordi han er rolig og meget tålmodig med sine elever. Han er også god til at rose sine elever og komme med gode råd inden man skal til køreprøve.
Simon er desuden en meget behagelig person at være i selskab med fordi han altid er glad og smilende og så har han god humor der gør det sjovt at være til teori. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2016
Natasia Jensen
"Jeg kan helt klart anbefale Centrum køreskole til alle.
Simon er en fantastisk kørelære, som har rigtig god tålmodighed, og man kan føle sig helt tryg i hans selskab til køretimerne. Han er altid i godt humør og er altid smilende.
Jeg er personligt rigtig glad for at have valgt centrum køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2016
Emilie
"Simon er en rigtig dygtig kørelærer, som tager sig tid til at lære sine elever de ting som man har ekstra svært ved. Han tilpasser køretimerne så det passer ind i ens skema, hvilket er super rart. Derudover er han altid sød og smilende. Han griner og er i godt humør, og bliver aldrig sur eller irriteret når man laver fejl. Hvis man bliver nervøs er han god til at få en til at slappe af igen. Jeg har været utrolig glad for Centrum Køreskole, og jeg kan kun anbefale det til alle andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2016
Kimmie
"Jeg var meget nervøs for at køre, men Simon tog alting helt roligt og tog mine fejl med et smil :-). Han ligger mange kræfter og tanker i sin undervisning og det kan man sagtens mærke, han er utroligt dygtig og vil alle sine elever det bedste! Jeg ville ikke vælge andre end Simon. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2016
Mia
"Hvis jeg kunne, ville jeg give mere end 5 stjerner!

Jeg startede ud med at kontakte mange forskellige køreskoler for at finde den helt rigtige der passede mig og mine behov.
Jeg endte med at vælge centrum køreskole, da jeg syntes at Simon virkede meget oprigtig og gav mig den information jeg havde brug for, inden jeg tog mit endelige valg.

Simon er fantastisk dygtig til at lære fra sig. Hans undervisning foregår på et niveau hvor alle kan være med. Derudover har han en fed personlighed. Simon formår at gøre hele processen til en positiv oplevelse! Han er meget forstående, empatisk, tålmodig og tillidsskabende. Dumper man, så er Simon klar med opmuntrende ord og en forklaring på hvad der gik galt - så man lære af fejlen og ikke begår den igen.

Mit råd til alle der skal tage kørekort: Mærk efter dine egne behov og tag ikke det første og billigste tilbud der dukker op. For at spare jer for den tid som jeg brugte på at finde den rette skole og underviser - så vil jeg klart anbefale jer at vælge Simon! Vælg centrum køreskole, det er et valg du aldrig vil fortryde!

Og til Simon: Tak for alt. Jeg vil aldrig stoppe med at anbefale dig og din køreskole til andre. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2016
Lea
"Centrum køreskole er klart det bedste sted at tage kørekort ved, i Odense !!! Det er en fair pris og servicen er i top! Simon Lu er en rigtig dygtig og grundig teoretisk underviser. Han er meget tålmodig, venlig, behalig og rigtig god at køre med og han får en til at føle sig tryg i trafikken. Han tager hensyn til evt. arbejdstider og planlægger køretimer, så vidt muligt, så det passer den enkelte elev bedst. Han er en rigtig rar og humoristisk person, som gør det, at tage kørekort, til en rigtig sjov og rar oplevelse 😊
Simon Lu får de aller bedste og varmeste anbefalinger herfra 😊 Gør dig selv den tjeneste at tage dit kørekort hos Simon Lu !! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2015
Simon Winfield Hale
"


Simon har rigtig gode personlige kvalikvationer, som gør at køreturen bliver hyggelig, samt lærerig.

Han går rigtig meget op i at yde en fænomenal service til eleven.

Jeg vil gerne anbefale Simon."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2015
Safija Hasic
""Centrum køreskole" kan hjertelig anbefales.
Bestod- første teoriprøve + første køreprøve. Det betyder hvor er rigtig god Centrum køreskole. Simon en en bedste lærer på hele verden. Han er meget tålmodig og hjælpsom. Man kan ikke få bedre kørelærer and Simon. jeg har oplevet ham som en familiemedlem. hvis du vil gerne tage et kørekort, jeg tro på at hen er af de bedste til dig.:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2015
Tian Jenn Vuong
"Centrum køreskole er rigtig god køreskole, da det sætter elevernes behov som første prioritet. Kan hjerteligt anbefale Centrum køreskole, undervisningen er god og læren, Simon, er super flink og sjov at snakke med. Når du tager kørekortet her, så er man ikke utrygt, når man så står på egne ben!
Tusind tak for alt Simon! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2015
Aqsa Shahbaz
"Hej Simon.
Tak for din gode service. Dine køretimer har altid været opmuntrende og hyggeligt. Du er verdens bedste kørelærer som man nogensinde kan ønske sig. Din køreskole kan helt klart anbefales. Tusind tak for dine hyggelige køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2015
Aqsa
"Hej Simon.
Tusind tak for din service. Din køretimer har altid været opmuntrende og hyggelige. Du er verdens bedste kørelærer som man kan ønske sig. Din køreskole kan helt klart anbefales, fordi du er en rigtig dygtigt kørelærer. Tusind tak for alt ☺️👍🏻"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2015
aqsa
"Hej Simon.
Tusind tak for din god service, dine køretimer har altid været sjove og hyggeligt. Du er den verdens bedste kørelærer som man kan nogensinde have og en rigtigt dygtigt kørelærer. Din køreskole kan helt klars anbefales, fordi i dine køretimer får man altid en god oplevelse. Tusind tak for det hele ☺️ "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2015
Frederikke Overgaard
"Centrum Køreskole er en rigtig god og pålidelig køreskole, som sætter elevens behov og ønsker højt! Simon er god til at lære fra sig, både i teorilokalet og ude i trafikken. Han er meget tålmodig og sætter enormt meget tid af til hver elev, hvilket gør at man hurtigt føler sig meget tryg ved at færdes i trafikken. Der er altid tid til spørgsmål og andre ting, man må være i tvivl om, samt er han meget fleksibel med køretimer, så det tilpasses til hvornår eleven har tid. Undervisningen gør, at man føler sig 100% klar og tryg til både teori- og køreprøven. Centrum Køreskole kan klart anbefales til alle der ønsker at tage kørekort - fem store stjerner herfra! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2015
Iram
"Den bedste køreskole i Odense!! Kan helt klart anbefales!!
Simon er en dygtigt kørelærer, som altid har en positiv stemning! Han er meget tålmodig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2015
Iram
"Helt klart den bedste køreskole!
En virkelig god kørelærer, som altid har en positiv stemning!
Kan helt klart anbefales!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2015
Daniel w
"Rigtig god undervisning, og gode timer. Bestod - første teoriprøve + første køreprøve. Så kan kun rådes og begynde her. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2015
Honaz
"Centrum køreskole kan varmt anbefales til alle. Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort i Centrum køreskole . Simon er meget tålmodig, hjælpsom, og dygtig lærer.Han tænker bedste for hver enkel elev.Han er altid flink og smilende lærer, som er nemmer at forstå. Han gøre sit bedste for at få sin elev til at bestå i teori og køreprøven, ingen tvivl om det! Man kan ikke få en bedre kørelærer end Simon.
Mange tak for din stor hjælp Simon"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
David Praised
"Jeg ville ønske det var her jeg havde startet med at tage kørekort!! Da jeg havde skiftet til min anden kørelærer, fordi den første havde vist sig at være et forkert match for mig, var jeg lykkelig over at jeg endelig var begyndt at lære noget. Jeg fortrød at jeg ikke havde skiftet kørelærer tidligere - noget jeg helt klart vil anbefale alle og enhver, der ikke føler at deres lærer lever op til deres forventninger. Min nye lære var dygtig og jeg lærte en hel masse, men til trods for det havde jeg svært ved at komme forbi målstregen og dumpede 3 køreprøver og da min kørelærer forslog at jeg kørte med en anden lærer i en ny bil, fordi han skulle på ferie, var jeg både skeptisk og bange. Denne nye lærer jeg nu skulle til at køre med var Simon Lu, og jeg kan nu sige at beslutningen om at acceptere at køre med Simon, uden tvivl er et af mit livs bedste beslutninger hidtil. Han viste sig nemlig at være et fantastisk menneske med et stort hjerte og en ekseptionel evne til at lytte, forstå lige det man gennemgår på et givent tidspunkt og give helt uvurderlige tips til hvordan man kan overkomme udfordringerne. Simon er ikke nok med at være en helt utrolig kørelærer med en fantastisk evne til at lære fra sig, udstyret med en meget unik sammensætning af menneskelige kompetencer som man ikke kan sætte ord på. Alt i alt vil jeg sige, at det er svært at forestille sig at der skulle være bedre kørelærer derude - jeg tror simpelthen ikke på at de findes! Giv dig selv de bedste forudsætninger for at få et kørekort og vælg Simon, jeg lover dig at du vil se tilbage på den beslutning med glæde!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2015
Julia Nguyen
"Centrum Køreskole kan KLART anbefales som stedet, hvor man skal tage sit kørekort! Ingen tvivl om det! Man kan ikke få en bedre kørelærer end Simon. Simon er en meget tålmodig, hjælpsom og dygtig mand, som man ikke fortryder at have som kørelærer! Derimod tænker han det bedste for hver enkel elev og sammensætter teori- og kørelektionerne sådan, at det passer eleven bedst.
Centrum Køreskole er helt klart den bedste køreskole, som jeg varmt kan anbefale!
Tak for alt Simon!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2015
Thea Marietta Andersen
"Centrum Køreskole kan VARMT anbefales til ALLE! Simon Lu er utrolig dygtig, og han kan virkelig sit kram! Derudover er han imponerende dygtig til at lære al sin viden fra sig. Han gennemgår både undervisningen samt kørselen efter elevens enkelte behov og niveau, dvs. at ALLE kan følge med, og få det optimale ud af det. Han er en meget rolig og tålmodig lærer, som ikke hidser sig op, hvis der er nogle ting som eleven ikke forstår, derimod gennemgår han bare tingene indtil eleven har forstået det. Derudover bliver ens kørelektioner samt teorilektioner lagt efter hvornår eleven har tid, og han tænker meget over hvordan eleven har det, og hvad der er bedst for eleven. CENTRUM KØRESKOLE (5000 Odense C) er 100 procent den bedste køreskole! Og jeg vil stærkt anbefale den til alle, der søger en køreskole, hvor man får det optimale ud af det, og samtidigt får en sød og rar kørelærer, der vil det bedste for en. Tak for alt Simon - Du får 100 procent 5 stjerne ud af 5 fra mig :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2015
Alma Menchavez
"- Rigtig god køreskole 😉

Simon er en super kørelærer. Han er en tålmodig,rar,venlig og meget fleksibelt mand. Jeg var bange for at køre bil, og troede at jeg kunne ikke få det kørekort, men det har jeg nu. Jeg kunne ikke gjorde det uden dit hjalp Simon. Tak 😊
Jeg syntes det har været et godt og hyggeligt forløb og vul helt klart anbefale "Centrum Køreskole" Odense C, Simon Lu kørelære.

Hilsen
Din lykkelig elev Alma 😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2015
Lina
"Simon er en meget tålmodig og rolig kørelærer. Han er altid en flink og smilende lærer, som er nem at forstå, og der gennem sin undervisning lærer dig det hele på bedst mulig vis. Han gør sit bedste for at få sin elev til at bestå teori- og køre prøven.

Han har stor erfaring omkring køreprøve, så hvis du gerne vil tage et kørekort kan jeg anbefale ham, og jeg tror på, at han er en af de bedste :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2015
emilie mejer
"Min opfattelse stemmer overnes med de andres anmeldelser. Jeg er utrolig glad for min beslutningen om at have flyttet køreskole. Jeg fik et helt andet syn på det - nemlig at det kunne være sjovt og lærerigt at køre bil, vores kørelektioner sammen har virkelig bidraget meget for mit vedkommende, som ellers er en klovn til at forstå visse ting. Jeg kan KLART anbefale at man benytte sig af CENTRUM KØRESKOLE! Du får både sjove og hyggelige stunder ud af det, men samtidig er Simon rigtig god til at lære fra dig. Han opgiver aldrig sine elever, selvom man tilsidst kan miste håbet - og han bliver ikke sur, hvis man skal have tingene at vide flere gange, han forklarer det gerne ligeså mange gange man har behov for. Du får 10 stjerne fra mig, Simon! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2015
Annabel Wogensen
"Jeg har været utrolig glad for at køre med Simon. Han er en meget venlig og rolig person, som er nem at snakke med. Hans undervisning er fyldt med sjov, men er samtidig seriøs. han har en god humor. Han er en rigtig dygtig troværdig og tålmodig lærer. Jeg vil klart give min varmeste anbefaling til alle, som står og skal bruge en køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. april 2015
Astrid Damgaard Henriksen
"Jeg har været så heldig at have haft Simon Lu som kørelærer, og det har været en ren fornøjelse. Simon er ikke kun en kørelærer med en utrolig fed humor, men en kørelærer der engagere sig meget i det, han laver. Han er utrolig hjælpsom, og han tager sig godt af hver enkel elev. Han er en af de kørelærer, man kan snakke meget med, uden det bliver nogen form for akavet. Man kan mærke, at Simon elsker det, han laver, og hans altid gode humør smitter. Simon har hjulpet mig med, hvordan jeg bliver en sikker, god og tryg billist ude i trafikken, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Centrum Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2015
Lisbeth Gudmand-Høyer
"Jeg har været utrolig heldig med at få Simon Lu som kørelærer. Han har under hele forløbet været både særdeles tålmodig, pædagogisk og samtidig myndig på den fede måde.
Jeg var som udgangspunkt virkelig nervøs for, hvordan jeg ville blive behandlet som gammel førstegangs-bilist, 57 år, som jeg var, da jeg startede hos ham.
Men det blev en helt igennem positiv oplevelse.
Simon har været god til at tilpasse sin undervisning til mine behov med hensyn til mine særlige vanskeligheder og forudsætninger, og han er god til at forklare kørsel og færdselsregler på en klar og anskuelig måde.
Samtidigt er han super selskab.

Venlig hilsen fra den lykkelige indehaver af et kørekort og en grøn Polo Open Air :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2014
Philip Larsen
"Her kan du være 110% sikker på at komme fra skolen, som en god, tryg og sikker billist. Jeg har været utrolig glad for at køre med Simon, og aldrig følt mig utryg ved hans side. Han formår at levere kvalitetsfuld undervisning, samtidig med at tage højde for egne behov. Hans undervisning er fyldt med sjov, så det faktisk går hen, og bliver en helt fornøjelse! Han er kort sagt, en rigtig dygtig, troværdig, fleksibel og ikke mindst tålmodig lærer, der er som en ven for dig! Jeg kan klart give min varmeste anbefaling til alle, som står og overvejer køreskole. Kørelæren er klart, det vigtigste valg! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2014
Philip Larsen
"Her kan du være 110% sikker på at komme fra skolen, som en god, tryg og sikker billist. Jeg har været utrolig glad for at køre med Simon, og aldrig følt mig utryg ved hans side. Han formår at levere kvalitetsfuld undervisning, samtidig med at tage højde for egne behov. Hans undervisning er fyldt med sjov, så det faktisk går hen, og bliver en helt fornøjelse! Han er kort sagt, en rigtig dygtig, troværdig, og ikke mindst tålmodig lærer, der er som en ven for dig! Jeg kan klart give min varmeste anbefaling til alle, som står og overvejer køreskole. Kørelæren er klart, det vigtigste valg! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2014
Anna Rosengren Bruun
"Jeg har været glad og følt mig meget tryg ved at tage kørekort i Centrum Køreskole. Teoriundervisningen er blevet fremlagt på en spændende måde, og køretimerne har været super gode. Jeg har virkelig nydt mine timer, med en meget tålmodig, sød og fleksibel kørelærer! Alt i alt har jeg bare haft en super god oplevelse, og vil virkelig anbefale stedet! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2014
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Simon Lu
Adresse:Skibhusvej 1
Post nr. & by:5000 Odense
Telefon:60 66 77 88
Hjemmeside:www.ck-odense.dk
Email:info@ck-odense.dk

Kørelærer:
  • Simon Lu

Teorilokale:
Adresse:Skibhusvej 1
Post nr. & by:5000 Odense

Køreskole galleri