Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Åløkke Køreskole Odense C | Odense

I Odense ligger Åløkke Køreskole Odense C. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 • I Åløkke Køreskole er du i centrum.
 • Søger du en grundig uddannelse med seriøse og sjove kørerlære er du kommet til det rette sted.
 • Sikkerhed og kvalitet er nøgleordene , dette afspejles i vores valg af køretøj, så du kan være tryg i trafikken.
 • Bliver du snart 17, er det en god ide at skrive på holdet, som passer dig bedst, i god tid da vi kan have ventetid.
 • Du må begynde at tage kørekort 3 måneder før du bliver 17. Dog må teori prøven tidligst være 1 måned før du bliver 17 og køreprøven må tidligst være, den dag du bliver 17.
 • Ring eller skriv venligst for holdstart  :
 • Tlf.60 61 17 99 eller email tai@aaloekke-koereskole.dk
 • Hjemmeside: www.aaloekke-koereskole.dk
 • Skolevogn er VW-JETTA 2.0
 • God service, personlig teori undervisning(Vi bruger IKKE pc-undervisning), effektiv køreundervisning med grundig evaluering efter hver køretime.
 • Kemien mellem kørelæreren og eleven er yderst vigtigt derfor prioriterer vi det meget høj. Det er et must for os at kunne skabe en god stemning både i teorilokaklet og skolevognen. Det vil give et godt forløb og en høj beståelses procent hos os.
 • Frem for alt stræber vi os efter at uddanne gode billister som kan være trygge i trafikken. På gensyn :-).
 • Vi har holdstart næsten hver måned (Undtagen juni, juli og december), den første mandag i ulige måneder eller den første torsdag i lige måneder. Vi glæder os til at se dig :-).

 

Vurderinger

Alberte Klitgaard Jensen
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort på Åløkke Køreskole.
Tai er sød, venlig, imødekommende og meget tålmodig, og det er med til at gøre hele forløbet super godt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Anna Kristoffersen
"Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales!

Hos Åløkke Køreskole får man en fantastisk kørelære, Tai, som er rigtig god til at skemalægge ens køretimer, så de ligger efter skole.

Derudover formår Tai også at gøre teoritimerne til noget man synes er hyggeligt at komme til, og ikke bare noget obligatorisk man skal trækkes igennem, men derimod nogle lærerige og samtidig sjove lektioner.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2018
Louise sabro-lippert
"Fantastisk køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Peter
"Verdens bedste kørelærer!!
Tai fra Åløkke Køreskole er en af de mest glade og hjælpsomlige lærer du kommer til at møde.
Teori timerne er altid sjove, og der er altid lækkerier, som man kan tage af. Åløkke køreskole er specielt godt for elever, da Tai altid prøver at arrangere køretimerne udenfor skoletimerne, så man ikke får fravær. Selve køretimerne er også meget afslappede, og man føler altid, at man er i trygge hænder. Jeg kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole til alle, men specielt til elever, og folk som kan lide at få deres kørekort så hurtig som muligt, eftersom hele forløbet kun tog 8 uger at gennemføre.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Katrine Mai Hansen
"Tai fra Åløkke Køreskole har været rigtig god til at tilpasse forløbet til hver enkelt elev. Han er god til at placere køretimerne så vidt muligt uden for skoletiden, og samtidig tilpasse køretimen til den enkeltes erfaring.
Samtidig formår Tai at gøre teoritimerne til noget sjovt, og ikke bare noget man skal slæbes igennem.

Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Anna
"Åløkke køreskole er en super god køreskole, hvor Tai altid møder en med godt humør. Der er god stemning både til teori og til køretimerne, man lærer hurtigt både at betjene bilen og den teori, som hører til. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Dumpeprocent.dk
Astrid Bundesen
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole. Det har været et grundigt, men hurtigt forløb. Jeg har lært alt hvad jeg skulle, uden at vente længe på teori- og køreprøve. Jeg vil klart anbefale andre at tage kørtkort hos Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Christina K
"Jeg er super taknemmelig for Tai, som har hjulpet mig til at få kørekort!

Jeg kan klart anbefale Åløkke Køreskole. Det er seriøst den sjoveste køreskole, hvor al indlæring er let forståeligt, hvor Tai samtidig er mega god til at undervise på en underholdene og sjov måde.

Stemningen er super god i kørerskolen, hvor alle hygger sig sammen.. vi spiser brunsviger, pizza og slik, samt griner en masse :D

Når man så skal ud og køre er Tai super god til at få en til at føle sig tryk og sikker i det man gør.!

Under hele forløbet føler man sig i trykke hænder, hvor Tai er super god til at skrive huske beskeder, så man ikke glemmer hvad man skal kunne, eller, hvornår man skal møde op til køretime næste gang, Udover det er Tai samtidig meget fleksible, hvor han er god til at tilpasse undervisningen ind i ens travle hverdag!

Tusinde mange tak Tai ! :D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2018
Lucas H
"Alle pengene værd B)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2018
Sophia Østergård Danker
"Åløkke Køreskole er noget helt for sig! Først og fremmest er det muligt at tage sit kørekort på meget kort tid. Dernæst er atmosfæren på køreskolen utroligt hyggelig - Tai, som underviste mig, er en meget sympatisk person, som har utroligt god tålmodighed og så har han humor! Under køretimer såvel som teoritimer har jeg fået mig et godt grin. Oftest har jeg grint med Tai, men indimellem også af ham og hans mange platte vittigheder.
Jeg kommer til at savne at køre med Tai. En herlig ven og et kørekort - det har jeg fået.
Tusind tak.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2017
Lucas Augustinus
"Super god Køreskole! Sjov teori, ikkr noget tørt og kedeligt hvor man alligevel ender med at glemme at høre efter. Gir mulighed for at køre til Tyskland, eller en tur til maccen i Nyborg. Super glad mand, der laver sjov med eleverne og fortælle “sjove” jokes. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2017
Jonas Finne Skovbakke
"Tai (kørelæren) er utrolig tålmodig og stoler meget på hans elever når de sidder bag rattet. I teori er Tai god til at forklare, og alle kan ALTID spørge om noget hvis man er i tvivl om noget. man er færdig på kort tid, hvilket gør at man i nogle få perioder skal bruge en del tid på at tage kørekortet. til gengæld når man aldrig at glemme noget fra den ene køretime til den anden. teori er fast, mens at køretimerne planlægges fra gang til gang, så at man kan passe det bedst ind i ens planer. derudover er stemningen altid god når man møder Tai :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Dagmar Louise Licht
"Fantastisk køreskole! Tai er super sød og altid i godt humør til at lære fra sig. Teoritimerne er ikke kedelige og langtrukne, men derimod sjove og hyggelige, og Tai sørger altid for te, kaffe, kage og slik! Derudover gør han alt hvad han kan for at du får kortet så hurtigt som muligt, og at timerne ligger uden for skole/arbejde. Alt i alt 6 ud af 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Sebastian Bossen
"Skal du tage kørekort, skal det 110% være hos åløkke køreskole ved Tai. Tai er en fantastisk sød mand og man kommer altid i godt humør i hans selvskab. Han gør timerne meget sjovere plus man lærer rigtigt meget. Det tager kort tid at få taget kørekortet, og Tai er rigtig god til at planlægge og strukturere de næste køretimer. Så vælg åløkke køreskole!!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Andreas Finne Skovbakke
"Det har været en fornøjelse at tage mit kørerkort hos Åløkke Køreskole.
Kørerskolen har sørget for et hurtigt og godt planlagt forløb, som var helt lige til.
Derudover var der altid en god stemning. Både i teori lokalet, og når vi var ude for at øve på vejene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2017
Nour Al Houda Ayoub
"Jeg ville gerne have givet 6 stjerner, men det var ikke muligt. Forløbet hos Åløkke Køreskole og Tai har ikke været andet end en fornøjelse. Tai formår at gøre teoritimerne sjove og interessante, så man ikke mister fokus. Køretimerne planlægger han så vidt muligt efter din kalender, så det ikke forstyrre ens daglige gøremål. Tålmodig, venlig og flink er tre rigtige gode egenskaber han besidder, så man trygt kan køre og ikke være bange for at fejle.

Planlægning af køre- og teoritimer er let i top! Man har køretime mellem hver teoritime, så man kan prøve det i praksis som man lærer til teori.

Alt i alt et super godt og hurtigt forløb! Man savner endda de hyggelige teoritimer :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2017
Sirid Møl Kristensen
"Jeg har været rigtig glad for at gå på Åløkke Køreskole, både i teorilokalet og på vejene.
Undervisningen har været rigtig god og fuld af en masse små huskeregler, så man altid var klar til at agere korrekt i trafikken.
Derudover skabte kørelæreren altid en god stemning - også selvom man havde svært ved nogle ting.

Alt i alt en super god køreskole med massere af humør og undervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2017
Julie
"Åløkke køreskole kan helt klart anbefales! Forløbet er hurtigt og grundigt, da der sørges for, at man forstår det, der bliver undervist. Køretimerne ligger så vidt som muligt efter behov og er meget fleksible. Man kan tydelig mærke, at eleverne er sat i centrum, og det har jeg sat stort pris på. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2017
Lauge Rosendahl
"Hyggelige kører timer
Nem forståligt og angerende teori timer
Fantastisk fart angående prøver

Generelt den perfekte kørerskole at vælge"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2017
Malane Madsen
"Jeg vil give Åløkke Køreskole mine varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2017
Sigrid
"Et hurtigt, hyggeligt og selvfølgelig et virkelig grundigt forløb, der har været udover alle forventninger.
Tai er en person der ønsker det bedste for hans elever, han sørger så vidt muligt at planlægge ens køretime bedst for en selv, og så han jo bare en person der spreder glæde til alle andre.

"Kan kun anbefale Åløkke køreskole til andre""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2017
Gry Møller Jøregsen
"Et hurtigt og struktureret forløb, der har været ud over alle forventninger.
Tai er en kørelærer der virkelig går op i sine elever og deres succeser, hvilket giver en, en rigtig behageligt oplevelse i forhold til forløbet!

Aaløkke køreskole kan klart andbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2017
Naja Larsen
"Åløkke køreskole kan kun anbefales! Forløbet er hurtigt og grundigt, og Thai er en fantastisk kørelære. Han giver sig tid til sine elever, er altid i strålende humør og er meget fleksibil ift. køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2017
Marlene Sørensen
"Forløbet har været hurtigt men grundigt. Rigtig god kemi mellem mig og kører lærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2017
Rikke Birkebæk Hagelund
"Tai er en fantastisk kørelærer, som altid er glad, smilende og i godt humør. Han er en meget dygtig og behagelig underviser, og han er meget fleksibel, når det kommer til at planlægge køretimer. Åløkke Køreskole kan uden tvivl anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2017
Katinka Jørgensen
"Kæmpe anbefaling herfra. Tai formår at gøre både teoretisk og praktisk undervisning til en sand fornøjelse.
Han er enorm hensynsfuld og hans store opmærksomhed på eleverne gør, at han kan tilpasse undervisningen efter personlige behov og løse eventuelle udfordringer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2017
Sascha
"Kan kun anbefale Åløkke Køreskole til alle andre!
Super god og detaljeret undervisning, og en super flink kørelære :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2017
Zung
"Rigtigt godt køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2017
Emma Haaber Brorsen Jensen
"Tai er en fantastisk kørelærer. Han er en rigtig tålmodig og venlig mand som ikke bliver sur når man laver fejl, hvilket gør at man ikke føler sig usikker og utilpas under timerne.
Kan uden tvivl anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2017
Jakob Sejersen
"Super god køreskole:)
Gik ekstremt hurtigt og Tai er en mester til at forklarer. Udover det forstår han også at gøre de lange teori timer sjove"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2017
Frederikke Foss Kjeldsen
"Rigtig god og anbefalelseværdig køreskole! Meget fleksibel underviser, der indretter sin undervisning efter elevernes behov og tager hensyn til elevernes forskellige kompetencer og evt. udfordringer. Super god undervisning, der forløber over en overskuelig periode."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2017
Mads
"Man kan ikke finde en bedre køreskole, Tai med alle hans platte jokes og kager i undervisningen, det bliver ikke meget bedre det gør ej."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2017
Seren
"Rigtig god køreskole, hvor der bliver taget hensyn til forskellige niveauer. Desuden går det rigtig hurtigt, og pludselig står man glad med kørekortet!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2017
Mina Amin
"Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai leverer den bedste undervisning, både i teorilokalet, men også til kørelektionerne.

Han er både tålmodig, ærlig, og ikke mindst behagelig at køre med. Jeg kan anbefale Åløkke køreskole til alle og enhver. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2017
Gustav Nedergaard
"Et kanonfedt forløb. Tai formår at gøre al undervisning både sjovt og lærerigt. Anbefaler 100% Åløkke køreskole til alle andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2017
Nadja Stilund Skerning
"Fantastisk kørelærer!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2017
Signe Ptak
"Super køreskole! Tai er både venlig og ærlig, når man er ude at køre. Han gør det til en tryg og hyggelig oplevelse at køre bil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2017
Bjarne Jensen
"Behagelig og grundig forklaringer som man husker.
Kan kun anbefale Åløkke køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Rikke Sørensen
"Tai har været en super Kørelære! Han har hjulpet mig igennem et langt forløb med lægeerklæring osv. Kan klart anbefale ham !! 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Jakob Madsen
"Fantastisk køreskole, som jeg varmt kan anbefale. Tai er en dygtig underviser og meget humoristisk. Tai er behagelig at køre med."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2017
Freja
"Jeg skiftede hen til Åløkke køreskole efter et rigtig dårligt forløb hos en anden køreskole hvor der ikke var styr på noget og jeg følte mig rigtig usikker. Tai tog imod mig med åbne arme og var bare så behagelig at køre med og fik mig til at føle at jeg godt kunne køre bil. På trods af hans mange elever var der plads til mig også og jeg fik en fantastisk undervisning og bestod første gang. Tai er en tålmodig og grundig mand som er fantastisk til at lære fra sig. Jeg kan kun anbefale Tai og Åløkke køreskole og ville ønske jeg havde startet mit forløb hos ham fra start. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2017
Freja Ottosen
"Hvis man havde kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det, for mit forløb hos Tai har bare været helt perfekt. Jeg startede hos en anden kørelærer som slet ikke havde styr på tingene og Tai tog imod mig med åbne arme og hjalp mig med at blive klar til kørekort på bedste vis og på forholdsvis kort tid. Han er en rolig og behagelig mand at køre med og man kan ikke andet end at føle sig godt tilpas og tryg når man kører med ham. Han også super grundig i forhold til regler og kørsel og er god til at give selvtillid sådan så man selv tror på at det nok skal lykkedes. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger vedrørende Åløkke Køreskole og ville ønske jeg valgt taget den fra start. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2017
Rikke Kier
"Rigtig god køreskole! Fuld tilfredshed. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2017
Amanda munke hyyrylainen
"Åløkke Køreskole fortjener mine varmeste anbefalinger, det er en helt igennem fantastisk Køreskole og en fantastisk kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2017
Constance M. Haugaard
"Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, som Tai udfører roligt, venligt og hjælpsomt. Det har gjort min nervøsitet ved at køre er forsvundet, og jeg føler mig tryg i trafikken. Det er et kvalitetsprodukt! Jeg kan kun anbefale Tai hvis du vil bestå din køreprøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2017
Annie Malling Bonde
"Tai er en meget dygtig kørelærer. Han er rolig, tålmodig, sjov og en god og rar underviser. Udover teorien og det køretekniske lærte han mig også at nyde at køre bil, hvilket jeg ikke havde troet var muligt, når man får kørekort i en alder af 53 år.
Annie"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2017
Mads Nielsen
"Først der var jeg entelig rigtig bange, for at komme ud og køre, men heldigvis var Tai virkelig godt til at bakke mig op, og give mig godt med træning. Nu hvor jeg har fået kørekort, er det blevet sjovt og spændende at køre bil, alt på grund af Tais træning og opbakning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2017
Anna
"Åløkke køreskole er absolut stedet at tage kørekort! Tai er meget venlig, rolig, reel og engageret, og guider en trygt igennem hele forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2017
Nanna Nielsen
"Hvis man skal tage kørekort bør det være på Åløkke køreskole
På Åløkke køreskole får man ikke bare et kørekort man lærer at køre bil. Tai er super punktlig og meget gennemførlig. Man får virkelig kvalitets undervisning for sine penge."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2017
Simon-Peter Johansen
"Hvis du overvejer hvilken køreskole du skal vælge, kan jeg varmt anbefale Åløkke Køreskole. En rigtig god kørelærer med en strukturet plan af dit køreforløb fra start til slut. Derudover er han som person meget udadvendt, glad, snaksagelig og sjov, hvilket hjælper på nervøsiteten, når man skal køre. Om selve kørslen har Tai nogle gode huskeregler, der gør ens færdsel gennem trafikken mere overskuelig. Ydermere er det en behagelig bil køreskolen stiller til rådighed, og Tai er både hurtig til at skaffe køre- og teoriprøve i Odense."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2017
Sebastian Grube Andersen
"Jeg har kun positive ting at sige om Åløkke køreskole og kørelæren, Tai. Hos Tai får man et godt, sjovt og hurtigt forløb. Tai er virkelig fleksibel med køretimerne, hvor det er let at få byttet tider, så det passer ind i dagligdagen. Tai skaber en god stemning både i bilen og i teorilokalet, hvor hans humor er med til at gøre forløbet bedre og sjovere. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2017
Jeppe
"Har haft et fantastisk og hurtigt forløb hos Tai. Han er en god og sjov kørelære, som helt sikkert kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2017
Mathilde Ejby
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole og Tai kan der ikke sættes en finger på. Tai er meget tålmodig og giver sig god tid til at forklare tingene, indtil alle elever er med. Forløbet tog knap 9 uger, og jo mere man engagerer sig i undervisningen og hører efter, jo bedre kan det betale sig i sidste ende!

Tai er både seriøs, men også meget humoristisk, og indlærer gerne nogle vigtige huskeregler med sjove fraser, som gør det endnu nemmere at huske.

Hos Åløkke Køreskole lykkedes det mig at bestå begge prøver i første hug:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2017
Laura Hvam
"Jeg havde det bedste forløb hos Åløkke Køreskole, det tog mig knap 8 uger fra første teorilektion og til jeg stod med kørekortet i hånden. Mit forløb hos køreskolen var hurtigt og samtidigt utroligt grundigt. Tai er den bedste lærer man kunne tænke sig, han er god til at lære fra sig og så er han altid glad. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole hos Tai til alle der ønsker et sikkert forløb til kørekortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2017
Julie Christensen
"Har haft et udelukkende positivt forløb hos Tai. Det tog mig 9 uger fra første teoritime til køreprøven, og jeg bestod begge dele i første omgang. Tai lægger vægt på den enkelte elev, og så er han utrolig tålmodig og rar at omgås. Kan kun anbefale alle at vælge Åløkke Køreskole, hvis der ønskes er sikkert, ordentligt, hurtigt og grundigt forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2017
Maria Holm Peters
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke køreskole. Tai er en rigtig god kørelærer, som er meget engageret. Han er virkelig god til at lære fra sig i både teorilokalet og bilen. Man føler sig altid tryg og sikker i bilen, hvor der er en god stemning.
Et hurtigt forløb på omkring 2 måneder med høj kvalitet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2017
Jonas Dahlstrøm
"Teoritimerne og køretimerne hos Tai var meget grundige og lærerige
Tai fokusere på dine svagheder og lærer dig hvordan du kan forbedre din kørsel, og til tider kan han også fyre en lidt dårlig far-joke af når du er mindst forberedt på det :D

Aløkke køreskole kan helt bestemt anbefales, og jeg tvivler ikke et sekund på at det er den bedste køreskole derude.
Tak for alt Tai :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2017
Ida Sofie Helmer Nielsen
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke køreskole til dig! Gennem dette forløb kan man forvente at blive 100% klar til både køre -og teori prøve. Tai formår at lære fra sig, og man får følelsen af at være i gode hænder. Ikke nok med det kan man forvente teori lektioner med god stemning og humor, samt hyggelige køretimer hvor Tai er god til at skabe en tryghed. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2017
Martin Lenskjold
"En helt fantastisk oplevelse. Tai får dig til at føle dig tryg og sikrer at du bliver en god bilist. Timerne er på ingen måde kedelige hvor han formår at få eleverne integreret i lektionerne.
Stor stor anbefaling her fra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2017
Andreas Aa
"Åløkke Køreskole kan, med sikkerhed, klart anbefales til enhver, der skal til at tage kørekort.
Tai kan, på en eller anden måde, få enhver inde i teorilokalet til at følge 100% med og være interesserede i det ellers meget tunge teori-stof. - Du kan være sikker på du altid får dig et par grin og går fra teoritimerne med et smil. Anderledes er det ikke når du har køretimer; Her føler man sig tryg i bilen og der er altid en behagelig og sjov stemning.
- Og til sidst kan Åløkke køreskole helt klart anbefales hvis du ikke vil bruge et helt år på at tage kørekort. Lynkineseren (Tai) kan, på magisk vis, lynhurtigt skaffe både teori- og køreprøve, til alle hans elever ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2017
Ida Katrine Lyngsie
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales. Du går altid fra teori- og køretimerne med et smil på læben, efter Tais mange jokes og ekstremt gode humør. En grundig gennemgang som kun tager 2 måneder, gør dig 100% klar til teori- og køreprøven. En hurtig men også virkelig hyggeligt køreskole, med en fantastisk lærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Nicolai Nielsen
"Super god og fleksibel kørskole, hvor man hver gang glæder sig til at komme til teori og køretime. Tai formår at gøre forløbet spændende med hans gode humør og utallige af jokes. Et hurtigt forløb på omkring 2 måneder med virkelig høj kvalitet!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Astrid Andreasen
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til dig som vil sikre dig et kørekort på nul komma fem ;) Tai formår at gøre det kedeligste teori hyggeligt, skabe en god stemning i bilen og især skabe en tryghed omkring det at køre bil! Du får altid god konstruktiv kritik blandet med en lille joke. Jeg har været så glad for mit forløb, og jeg vil derfor anbefale dig at få den samme oplevelse! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Astrid Andreasen
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til dig som vil sikre dig et kørekort på nul komma fem ;) Tai formår at gøre det kedeligste teori hyggeligt, skabe en god stemning i bilen og især skabe en tryghed omkring det at køre bil! Du får altid god konstruktiv kritik blandet med en lille joke. Jeg har været så glad for mit forløb, og jeg vil derfor anbefale dig at få den samme oplevelse! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Frederikke Andersen
"Super god køreskolen som klart kan anbefales. Undervisningen er god og hyggelig og man føler sig tryg når man skal ud og køre. Forløbet tog kun lidt over to måned. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2017
Anya Mazza
"Åløkke Køreskole er Danmarks bedste køreskole!

Mit forløb tog 9 uger og jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang. Tai er en glad kørelærer, som går højt op i at hans elever har det godt, samtidigt med at de lærer noget. Forløbet er overskueligt og tilpasses nemt til den enkelte elev. Man får både en hyggelig tur til Tyskland, nye bekendtskaber og en god oplevelse ud af at tage kørekort her. Trods mangel på køreprøver i Danmark, formåede Tai at skaffe mig (og mange andre!) en køreprøve kun 5 dage efter jeg var på glatbanen. Jeg kan ikke anbefale Åløkke Køreskole nok!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2017
Silas
"Åløkke Køreskole, mere specifikt tryllekunstneren Tai, har formået at holde både teori og kørsel spændende og samtidig bibeholde seriøsiteten, der er nødvendig i trafikken.

Lige for tiden kan det være svært, at få en teori- og køreprøve booket, men det mærkes overhovedet ikke med Tai. Kan varmt anbefale Åløkke Køreskole til alle, der hurtigt og sikkert vil erhverve sig et kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2017
Freja Roiy
"Fantastisk køreskole, hvor man får det hele med! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2017
Mathilde
"Jeg har været ovenud tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai formår virkelig at gøre både teori og køretimer spændende og sjove. Jeg er så glad for, at jeg valgte Åløkke Køreskole, og vil klart anbefale den!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2017
Emma Marie Larsen
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været fantastisk, og der har lige fra starten været en rigtig god stemning på holdet og i bilen! Tai er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, og han formår at gøre både teori- og køretimer utrolig lærerige og underholdende! Åløkke køreskole er uden tvivl den bedste køreskole, og jeg kan klart anbefale den til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2017
Darya
"Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole! Forløbet har ikke kun været lærerigt, men også rigtig sjov! Tai, som er kørelærer, har været også meget fleksibel ift. køretimer, så man undgår fravær fra sin skole! Kan varmt anbefales herfra!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2017
Ellen Ebersbach Larsen
"Super service igennem et hurtigt og godt forløb. Kørelæreren er meget fleksibel, så man undgår meget nemt at få fravær fra sin skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2017
Sofie Bech Hauge
"Åløkke køreskole er en køreskole for alle der er ude efter at få et hurtigt og sjovt forløb med en masse aktiviteter og spændende undervisning i teorilokalet såsom i bilen. Tålmodig, sjov og ikke mindst lærerig kørelærer der vil sine elever det bedste. Kommer uden tvivl til at savne Tai og hans mange jokes. Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2017
Kaya Vinggaard
"Det er en virkelig god køreskole, hvor der bare er styr på tingene. Jeg har været rigtig glad for, at jeg valgte Åløkke, især fordi Tai (kørelæren) er mega sjov og rigtig god til at lære fra sig. Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2017
Jasmin
"Åløkke Køreskole er en rigtig god køreskole med den flinkeste kørelærer, som formår at gøre teori - og køretimerne herre sjove og underholdende! Det er et fantastisk og hurtigt forløb, som jeg kommer til at savne meget.
Åløkke Køreskole kan klart anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2017
Sherin El-Aina
"Virkelig god køreskole med Tai, som er en utrolig sjov og tålmodig kørelærer! Alt i alt et super godt forløb, som ikke kunne blive bedre. Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2017
Kim Dan Nguyen
"Fantastisk kørerlærer med gode jokes, som får elever til at deltage aktivt i lektionerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2017
Alexander Rechnagel
"Fantastisk og hurtigt forløb, med tur til tyskland, og andre hyggelige (self obligatoriske) aktiviteter.
Tai er generelt positiv og har altid fuld kontrol over enhver given situation og bevare roen konstant.
Hvis man kunne gi 10 stjerner havde han fået det :))
Hvis man vil have et hyggeligt men hurtigt forløb (lige over 2 måneder) skal man vælge åløkke køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2017
Frederikke
"Åløkke køreskole har klart været det bedste valg for mig, når man snakker om at tage kørekort. Tai, som er kørelærer har været helt utrolig fleksibel, og villig til at planlægge både køretimer, tysklandstur og meget andet, sådan så jeg formåede at få mindst muligt fravær i løbet af mit år i 2g. Ikke nok med det, så er hele processen gået ekstremt hurtigt, og man har virkelig følt sig klar og velforberedt inden de planlagte prøver.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2017
Sofie Emilie Larsen
"Forløbet hos Åløkkekøreskole har været en fantastisk oplevelse. Det kan klart anbefales!!:))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2017
Jeppe Nørgaard
"Fuldstændig fantastisk forløb, Tai en rigtig god kørelærer og han formår at holde humøret højt til både teori og køretimerne! Er rigtigt glad for min tid ved Åløkke Køreskole, kommer til at savne det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2017
Emilie
"Det har været en super god og behagelig oplevelse at tage kørekort hos Tai! Han er utrolig sød og tålmodig. Man kan virkelig mærke at han går op i at kunne gøre sit bedste for elevernes vegne.
Man kan være sikker på også at få et godt grin, i både teorilokalet og ude i trafikken.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2017
Frederikke
"Jeg kan på det kraftigste anbefale Åløkke køreskole! Det har været et rigtig godt forløb. Tai er en rigtig dygtig kørelærer og han har rigtig godt styr på tingene og derfor tog forløbet kun 9 uger. Både teori og køreprøve blev bestået i første hug!
Ønsker man sig en køreskole hvor køretimerne er hyggelige, teori er spændende og der er styr på tingene skal man vælge Åløkke!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2017
Katrine Reiflin Jensen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole! Både forløbet med teori og køretimer har været over al forventning.
Jeg har netop lige fået mit kørekort i dag, hvor både teoriprøven og køreprøven var bestået i første hug. Tai fortjener helt sikkert mere end 5 stjerner for forløbet!
Han er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som vil det bedste for hver elev. Man følte sig både tryg i teorilokalet og i køretimerne. Han formåede at gøre teoritimerne enormt hyggelige ved at bringe godt humør og hele tiden sørger for at alle elever var med. På vejene var han snaksaglig og man følte sig meget tryg, da han virkelig troede på en. Hele vejen igennem har han guidet en på den bedst mulige måde.
Jeg kan helt sikkert varmt anbefale Åløkke køreskole og jeg sidder kun tilbage med en super god oplevelse!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Katrine
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole! Både forløbet med teori og køretimer har været over al forventning.
Jeg har netop lige fået mit kørekort i dag, hvor både teoriprøven og køreprøven var bestået i første hug. Tai fortjener helt sikkert mere end 5 stjerner for forløbet!
Han er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som vil det bedste for hver elev. Man følte sig både tryg i teorilokalet og i køretimerne. Han formåede at gøre teoritimerne enormt hyggelige ved at bringe godt humør og hele tiden sørger for at alle elever var med. På vejene var han snaksaglig og man følte sig meget tryg, da han virkelig troede på en. Hele vejen igennem har han guidet en på den bedst mulige måde.
Jeg kan helt sikkert varmt anbefale Åløkke køreskole og jeg sidder kun tilbage med en super god oplevelse!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Cecilie Dahlmann
"Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb, end jeg har haft med Tai i Åløkke Køreskole.
Man kan altid få fat på sin kørelærer. Tai er meget fleksibel og kører derfor både tidligt og sent, så man undgår fravær i skolen.
Tai formår, at gøre det at tage kørekort og blive en god og sikker bilist til noget sjovt og spændende.
Åløkke køreskole anbefales derfor varmt herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Alberte Brodersen
"Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at tage mit kørekort ved Åløkke køreskole. Det gik hurtigt og man kan altid få fat i sin kørelærer, hvis der er de mindste problemer. Der er en god stemning til teoritimerne og køretimerne. Det er en af de dyrere køreskoler, men pengene er lagt godt ud. Man føler sig velforberedt til både teori og køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Sebastian
"Man kan ikke sætte en finger på noget. Tai formår at klæde en på til at blive en god bilist i trafikken. Både til teori- og køretimer er der god kemi, hvilket gør det meget lettere at få det ind på rygraden.
Jeg anbefaler varmt Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Amalie
"Tai er den oplagte kørerlærer, med en livsenergi som siger spar to. Han formår at gøre timerne interessante, og er god til at lære fra sig. Jeg ville uden tvivl anbefale denne køreskole til alle der overvejer kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2017
Amalie
"Tai er den oplagte kørerlærer, med en livsenergi som siger spar to. Han formår at gøre timerne interessante, og er god til at lære fra sig. Jeg ville uden tvivl anbefale denne køreskole til alle der overvejer kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2017
Steffen Pedersen
"Tai er en kanon dejlig mand som gør timerne underholdene i stedet for at køre det hele så tungt som teori nu engang kan være. Han gør det lige det ekstra sjovt at tage kortet selv for en generhverver som mig 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Matthias Andersen
"Åløkke Køreskole er alle pengene værd og mere til. Tai bliver ikke bare din kørelære, men en af dine bedste venner. Han gør alt for opretholde elevernes humør, selvtillid og ikke mindst gøre dem gode trafikkanter.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Kevin M.
"Åløkke køreskole har ikke været andet end godt. Fra første teoritime til sidste køretime har Tai været helt fantastisk, humoristisk og helt aldeles en perfekt kørelærer!

Kørekortforløbet har været som en drøm og man kommer næsten til at savne Tais teoritimer efter man har fået kørekort.

Kan kun anbefale Aaløkke køreskole!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Oliver Ding
"Den bedste køreskole man kan få. Jeg kunne skamrose Åløkke, men vil blot nøjes med nogle få facts:
- Tai er den bedste kørerlærer. Rolig, humoristisk, forstående og en god lærer er nogle af de ting, der beskriver Tai bedst. Han sørger virkeligt for, at man får de bedst mulige forudsætninger for at bestå teori - og køreprøven.
- Forløbet var ekstremt hurtigt. Fik at vide på dagen, hvor min lægeerklæring blev godkendt, at jeg skulle til teoriprøve om 5 dage. Da jeg så bestod, skulle jeg til køreprøve om 6 dage!
- Som gymnasieelev er den store fleksibilitet et stort plus, da det kan være svært at koordinere køretimer med skolen - dette var ikke noget problem!

Alt i alt et forløb, som langt oversteg mine forventninger - Åløkke Køreskole kan bestemt anbefales. Det er nok derfor, at køreskolen er fuldt booket 8 måneder frem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Signe Nordqvist
"Jeg vil gerne anbefale Åløkke køreskole, da jeg, og de fleste andre, fik en fantastisk start med en fantastisk kørelærer! Man føler sig rigtig tryg og tilpas sammen med Tai lige fra start. Undervisningen er ikke tung, som den ellers godt kan blive og Tai tilpasser køretimerne bedst muligt efter dine behov. Helt klart 5 stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
August Malling Hermansen
"Fantastisk køreskole! Tid til både at få noget sjov ud af køre- og teoritimerne imens at de foregår på en seriøs måde. Sød og meget tålmodig kørelærer, som er rigtig god til at få eleverne til at føle sig trygge."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2017
Casper Demant Pedersen
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole til alle! Åløkke køreskole er det perfekt sted, at tage sit kørekort, da teoritimerne og ikke mindst køretimerne er sjove og hyggeligt, men samt lære man utroligt meget! Tai er en person, som er fantastisk og altid i godt humør. Han sørger for alle er glade og følger sig tilpas. Han er med til at sikre os i at køre godt og ikke mindst gøre os tryg i trafikken. Man blive oplært grundigt og hurtigt. Hvis man vælger Åløkke køreskole, så er man sikker på at bliv god og sikker i trafikken.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2017
Danny
"Jeg vil med garanti anbefale Åløkke Køreskole. Det er rigtigt sjovt at være der , og man hygger sig vældigt meget når Tai er i god humør (Det er han altid). Man bliver oplært hurtigt og grundigt! Hvis du vælger Åløkke køreskole kommer du ikke til at fortryde noget som helst... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2017
Simone Rasmussen
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole! Tai er en rigtig god underviser, som fokuserer på at give sine elever den bedste undervisning. Tai formår at gøre teoritimerne sjove, men også seriøse. At tage kørekort hos Tai er gået rigtig hurtigt, og jeg har helt klart været glad for at have Tai som min kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2017
Oliver nielsen
"Det har været styr på alt og det er gået rigtig hurtigt! Det har været en succes at tage kørekort her."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Christine
"Min periode med Åløkke Køreskole har været en dejlig blanding af sjov og seriøsitet. Det går hurtigt og man kan bare huske det, man har lært! Jeg kan klart anbefale den"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Alexander Strachnov Jensen
"Jeg synes at Åløkke køreskole er en suveræn køreskole, hvor det går rigtig hurtigt med at få kørerkortet! Især Tai som er kørerlære, er en enorm venlig og morsom person! Jeg kan stærkt anbefale køreskolen!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Christoffer Markvardsen
"5 Stjerner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Amilla
"Åløkke køreskole er et helt fantastisk sted, hvor du nemt og hurtigt kan få dit kørekort. Tai går op i hver enkelte, og formår at give hver person den undervisning og vejledning de har brug for. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Andreas Zimmermann
"Tai er rigtig dygtig til at give forståelse for bilen og vejene, og der er stort set ingen ventetid på hverken teori- eller køreprøven, som man efter et grundigt forløb er særdeles velforberedt til. Derudover var det en klar fordel for mig, at så mange af mine køretimer kunne lægges uden for skoletiden, så jeg slap for en god portion fravær.
Jeg kan varmt anbefale køreskolen til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2017
Christoffer
"Tai formår altid at gøre undervisningen sjov og spændende. Man kan mærke, at Tai har styr på teorien, og han er altid klar til at hjælpe, hvis man har et spørgsmål. Tai er meget omhyggelig med planlægningen, og man undgår derfor fravær i skoletiden. Tai er altid i godt humør, så man kan være sikker på, at få nogle gode og hyggelige køretimer med ham.

Åløkke Køreskole kan helt sikkert anbefales, hvis man vil være sikker på et godt og hurtigt forløb, hvor der er styr på alt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2017
Jaqub
"Jeg anbefaler at tage kørekort ved Åløkkekøreskole fordi det har været nogen gode måneder der og jeg synes at undervisningen var god og selskabet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Jaqub
"Jeg anbefaler at tage kørekort ved Åløkkekøreskole fordi det har været nogen gode måneder der og jeg synes at undervisningen var god og selskabet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Duy Vu
""Kan ikke andet end at rose Åløkke Køreskole!"

Forløbet hos Åløkke Køreskole har været fantastisk! Tai formår at gøre alle teori- og køretimer super humoristiske og interessante, så man ikke falder i søvn efter den lange skoledag. Derudover er Tai nok det mest tålmodige væsen på jorden, hvilket hjælper meget på nervøsiteten, især når man er ude og køre. Desuden er Tai meget omhyggelig med planlægning af køretimerne, så de ligger udenfor skoletiden, hvilket er et kæmpe stort plus.

Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales, hvis du vil føle dig tryg i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2017
Martin Huynh
"Åløkke køreskole kan klart anbefales!

Lektionerne på Åløkke køreskole, er meget detaljeret og nemt at forstå- både teori og køretimerne. Hvis man gerne vil have lidt humør indblandet i lektionerne, så det ikke bliver langtrukken og kedelig, så er det helt klart her man skal gå.
Tai er meget grundig og omhyggelig med at forklare det hele. Han sørger for at få alle med, og ingen bliver glemt. Han tager timerne seriøst, men samtidigt giver han plads til at man kan hygge og have det sjovt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2017
Osman Hemade
"Med Åløkke køreskole får du en god oplevelse! Siden første teoritime følte jeg mig allerede velkommen og blev taget godt imod af den dygtige Tai. Tai har en humoristisk sans til teori, hvilket gør at man ikke mister fokus. Desuden er han meget åben og man føler man får en ven og ikke bare en lærer. Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2017
Mathilde & Marie
"Vi kan klart anbefale Åløkke Køreskole! Det er et hurtigt forløb, som man hurtigt kommer igennem, men det er SUPER effektivt!
Tai er glad, altid fokuseret og god til at lære fra sig. Man føler sig tryg og får noget ud af lektionerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2017
Mads Ryfeldt Rasmussen
"Super god køreskole!

Tai formår at peppe teoritimerne en smule, er super behagelig at være på vejene med, og giver alt i alt bare en en god forståelse for hele bilen. Han er rigtig hurtig til at bestille prøver, og få dig gennem forløbet hurtigst muligt, så der er ikke meget ventetid!

Kan klart anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2017
Camilla
"Åløkke køreskole er super god!
Tai er en meget tålmodig, venlig og altid glad mand. Han gør sit bedste for at man består både teori og køreprøve første gang.
Derudover prøver han at planlægge køretimer, glatbane osv så det passer en bedst.
Han har humor og er snaksaglig, og dygtig til at lære fra sig. Man får aldrig en kedelig køretime ved ham :)
Alt i alt super god!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2017
Jeppe Christensen
"Super god køreskole!! 🚗💨
hele forløbet gik perfeckt med ingen misforståelser. Tai er en super god Kørelære, der er meget god til at lære fra sig!
Jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds med hele forløbet. Tak 🤠👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2017
Thanat Chuathong
"Åløkke køreskole kan helt klart anbefales!

Det har været et rigtig godt forløb hos Åløkke Køreskole, med både masser af sorte humor og til det mere seriøse.

Jeg bestod begge prøver på første hug, så var glad for at jeg valgte Åløkke Køreskole. Det er et minde jeg ikke kommer til at glemme!


Tysklands turen skal du glæde dig til!

Du får service for alle pengene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2017
Laura Scharff
"Jeg har haft den bedste tid med Åløkke Køreskole!
Man kan mærke at Tai går meget op i sine elever, og i at de føler sig trygge både i teorilokalet og på vejene. Han har altid styr på sine ting, og er meget opmærksom på, at de elever, der går i skole, får mindst muligt fravær.
Overordnet set er jeg bare rigtig tilfreds med Åløkke Køreskole, som skaffede mig mit kørekort i første hug. Den kan varmt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2017
Diana Schmidt
"Åløkke Køreskole har været det perfekte valg for mig. Tai er utroligt dygtigt og man kan tydeligt mærke at han har styr på tingene. Under mit forløb følte jeg mig rigtig godt tilpas og jeg kunne tydeligt mærke at Tai gik rigtig meget op i alle eleverne, selvom vi var omkring 15 på holdet.

Tai har været rigtig god til at gøre undervisningen sjovere og jeg kunne rigtig godt lide hans måde at undervise på.
Jeg lærte noget nyt hver gang jeg var til teori og ude på vejene, hvilket gjorde mig parat til både teori- og køreprøve, som jeg bestod i første hug :-)

Denne køreskole kan klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2017
Alexander CEM
"En fantastisk køreskole hvor du er i centrum. Kørelæreren Tai går mest af alt op i sine elever, og tilpasser undervisningen til deres enkelte behov.

Jeg kom selv hurtigt og nemt igennem i første forsøg. Kan klart anbefale denne køreskole til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2017
Esther-Lene Adjawlo
"Det var en rigtig god oplevelse at tage kørekort på Åløkke Køreskole. En rolig, tålmodig og seriøs kørelærer. 5 stjerner til Åløkke Køreskole. Helt klart at anbefale! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Zilas Andersen
"Oplevelsen hos Åløkke køreskole har været en fantastisk fornøjelse. Det blev gjort efter bogen af en super kørelærer, og det gik også stærkt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Duncan
"Virkelig god kørelærer. Gør det sjovt at lære.Styr på tingene.
Vil stærkt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Joan H.
"super sjov og lærerig undervisning og en virkelig sød lærer. kan varmt anbefale at starte her! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2017
Lonnie Lindekilde
"Åløkke Køreskole kan varmt anbefales! Fleksibilitet, hurtighed og god undervisning, er sådan jeg vil beskrive denne køreskole. Meget tilfreds."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2017
Natalie Helene Langhoff
"Yderst tilfredstillende! God undervisning og et hurtigt forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2017
Maria Nguyen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole der varmt kan anbefales! Tai er en rigtig flink og tålmodig mand, med hensigt i at han sørger for, at man får den bedste oplevelse ud af forløbet og føler sig godt med. Tai er også rigtig god til at tage tid og hånd om en, hvis der er noget man ikke forstår og ikke nok med det, så er det en mand med ren humor og specielt sørger for du ikke falder i søvn til teori. Det er bestemt en køreskole jeg varmt kan anbefale til alle sammen! En ting mere! Tai prioriterer din skolegang så godt som muligt, så aftalerne ikke ligger midt skoletiden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2017
Nicolai Lindberg Pedersen
"Kan klart anbefales! Både teori- og køretimer formår Tai at få gjort både lærerige og sjove. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2017
Mai
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole. Forløbet er fleksibelt, godt og hurtigt!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Emilie Lund Hansen
"God køreskole hvor der er tjek på tingene, og hvor man hurtigt og smertefrit kommer gennem. Jeg stod selv med kørekort efter blot lidt over 2 måneder. Tai er en flink mand som ved hvad han skal gøre for at nå ud til os unge mennesker. Jeg er meget tilfreds med min tid hos Åløkke Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Marie Andersen
"Kunne ikke ønske mig en bedre kørelære! Har haft de sjoveste køreture, og har mødt nye en masse nye venner der 👏"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Emma Edlefsen
"Åløkke køreskole er stedet!! Tai er en super dygtig og tålmodig kørelærer, som udelukkende vil det bedste for sine elever!! Dejligt forløb med en lærer som gør det sjovt og spændende 👍🏼👍🏼"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2016
Cecilie
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole. Kørelæren, Tai. er god til sit arbejde, og formår altid at gøre lektionerne, både teori og praksis, sjove.Derudover er han fleksibel, hvilket er utrolig rart, hvis man har gymnasie eller arbejde ved siden af. Man mødes altid med et smil hos Tai, og der er masser plads til at lave fejl, og lære af dem! Åløkke Køreskole er alt i alt en super køreskole med en super kørelærer, der bestemt har formået at holde forløbet både spændende og interessant. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2016
Cecilie
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole. Kørelæren, Tai. er god til sit arbejde, og formår altid at gøre lektionerne, både teori og praksis, sjove.Derudover er han fleksibel, hvilket er utrolig rart, hvis man har gymnasie eller arbejde ved siden af. Man mødes altid med et smil hos Tai, og der er masser plads til at lave fejl, og lære af dem! Åløkke Køreskole er alt i alt en super køreskole med en super kørelærer, der bestemt har formået at holde forløbet både spændende og interessant. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2016
Rikke Lindberg
"Jeg kan kun varmt anbefale Åløkke køreskole. Kørelæreren Tai er dygtig til sit arbejde - og man kan mærke at han har meget erfaring som kørelærer. Han formår at bevare roen og give én mere overskud under kørslen. Med humor og et roligt sind er Tai bestemt anbefalelsesværdig.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2016
Peter Pham
"Åløkke Køreskole er uden tvivl det bedste sted i Odense. Teoritimerne er super hyggelige. Det kører i et passende tempo og der er en super atmosfære - det sørger Tai nemlig for. For Tai er nemlig manden bag alt hyggen. Han er rolig og tager virkelig personlig hånd om alle eleverne. Køretimer er også helt vildt gennemførte, Tai er rolig og rigtig god til at guide, og kører man forkert eller glemmer at orientere så tager han det super roligt og guider dig bare videre! Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til alle som ønsker et sikkert kørekort samt et professionelt og hyggeligt forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2016
Peter Pham
"Åløkke Køreskole er uden tvivl det bedste sted i Odense. Teoritimerne er super hyggelige. Det kører i et passende tempo og der er en super atmosfære - det sørger Tai nemlig for. For Tai er nemlig manden bag alt hyggen. Han er rolig og tager virkelig personlig hånd om alle eleverne. Køretimer er også helt vildt gennemførte, Tai er rolig og rigtig god til at guide, og kører man forkert eller glemmer at orientere så tager han det super roligt og guider dig bare videre! Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til alle som ønsker et sikkert kørekort samt et professionelt og hyggeligt forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2016
Alexander Kristensen
"Åløkke køreskole, kan varmt anbefales.
Hurtigt, problemfrit og samtidigt en kørelære, som er genial og intet mindre end en fantastisk person. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Sarah
"Åløkke køreskole vil klart blive anbefalet til alle af mig. Kørelæreren er meget fleksibel, hvilket er perfekt når man har gymnasie ved siden af. Man møder altid en positiv, glad og livlig kørelærer, som formår at gøre samtlige teori og køre timer hyggelige og sjove. Forløbet varer blot 2 måneder ca., og man kan kun forvente en kørelærer, som har styr på alle ens papirer, timer, prøver mm., hvilket er utrolig betryggende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Hind
"Det har været et utroligt godt forløb! Jeg bestod både min teoriprøve, samt køreprøven første gang, fordi der virkelig bliver sørget for at man er med. Derudover er teoritimerne aldrig kedelige, og kørelæreren er altid positivt stemt, hvilket naturligvis smitter. I gennem forløbet, bliver der også bedømt helt fair, baseret på hvilket niveau man ligger på, så man kan få den ekstra hjælp hvis det er det der er behov for. Jeg kunne ikke være gladere for mit valg, og jeg vil uden tvivl anbefale køreskolen til andre der også kunne tænke sig at få kørekort! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Mang
"Super køre skole og fantastisk kørelære. Man får meget for pengene. Anbefales helt klart Åløkke køreskole!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Hien
"God, fleksibel og hurtigt. Et sted hvor både køretimer og teoritimer aldrig bliver kedelige!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Hannah Vestesen
"Tai er en helt fantastisk kørelærer, som gør både køretimer og teoritimer så sjove, hyggelige og samtidig seriøse som han kan. Hele forløbet foregår så let og fleksibelt som muligt, mens der bliver gjort alt for, at man hurtigt men rettidigt kommer igennem og til sidst får sit kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2016
Johan Kristensen
"Jeg har været tilfreds med Åløkke Køreskole. Jeg har lært det der skulle til med lidt til. Super køreskole! Anbefalet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2016
Zhen Mai
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke Køreskole til alle, der ønsker et grundigt og sikkert forløb. Tai er et af de mest tålmodige menneske jeg har mødt. Med sit engagement, humør og humor får han både teori- og køretimerne til at gå hurtigt! Han formår altid at tilrettelægge køretimerne, så det passer bedst med den enkelte elev. Jeg har været mere end tilfreds med mit forløb hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2016
Rasmus Veber Rasmussen
"Åløkke Køreskole er en helt vildt god køreskole, hvor man virkelig får noget ud af undervisningen. både Teori og Køretimer.
Tai er en super god underviser der engagerer sig i sine elever og i deres læring."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2016
Camilla
"Kan med garanti anbefale tai, han er en utrolig god og fleksibel kørelærer, han tager imod alle med åbne arme. Han kan varmt anbefales til ALLE. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2016
Mathilde Lærke Nielsen
"Det er den bedste køreskole og kan klart anbefales. Jeg startede egentlig et andet sted på mit kørekort, men da det ikke lykkedes ved flere forsøg skiftede jeg til Åløkke og blev færdig efter 4 kørelektioner og en enkelt prøve! Det var meget effektivt og en behagelig oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2016
Marie Bonde
"Åløkke Køreskole har virkelig haft den bedst tænkelige køreundervisning, som man kan forestile sig!
Undervisningen er den bedste blanding af sjov, seriøst og virkelig lærerig. Uanset hvordan du lærer bedst, bliver der taget hensyn til dine behov og undervisningen bliver en dejlig oplevelse generelt.

Intet mindre end den bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2016
Cecilie J.
"God køreskole med fantastisk og underholdende undervisning. Køretimerne starter meget centralt på Posten, hvilke også udfordrer én til at køre i tæt bytrafik. Jeg har haft et intensivt forløb på godt to måneder og sender de varmeste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2016
Clara
"Åløkke køreskole er en rigtig god køreskole, der varmt kan anbefales.

Kørelæreren er engageret , og fokuserer 100% på den enkelte elev og elevens behov - især med hensyn til køre tidspunkterne!!!!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2016
Stine
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Tai er fyldt med energi og formåre virkelig at gøre teoritimerne både sjov og spænende.
Jeg har selv været virkelig glad for at tage kørekort på Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Marie Bonde
"Åløkke Køreskole intet mindre end en eminent køreskole!
Tai er enormt god til at få én til at føle sig tilpas bag rattet og han er super god til at finde ud af, hvordan du lærer bedst.
Både praktiske og teoretiske køretimer passer godt til skolegang, og forløbet er meget effektivt (der er stort set ingen ventetid på noget som helst).

Alt i alt kan jeg slet ikke gøre andet end at anbefale Åløkke køreskole til alle! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Stine
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Tai er fyldt med energi og formåre virkelig at gøre teoritimerne både sjov og spænende.
Jeg har selv været virkelig glad for at tage kørekort på Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Emma Faust
"Rigtig god køreskole!!! Fantastisk kørelære og god service!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2016
Emma faust
"Rigtig godt forløb! Super kørelærer og god service👍🏽👍🏽"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2016
Sebastian Laursen
"Rigtig god oplevelse hos Ålykke Køreskole. Kørelæren Tai er meget flink og hans ungdommelige humor passer godt til folk der lige er blevet gamle nok til at tage kørekort. Er ikke skuffet, og køreskolen kan klart anbefales. 👌"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2016
Agnes Højbjerg
"Åløkke Køreskole er en utrolig god skole, med en lærer, der hundrede procent går op i at få eleverne godt gennem forløbet. Altid med godt humør, hjælper han en godt igennem hele forløbet.
- Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til andre! Man bliver hjulpet ordentligt igennem, og der bliver tilpasset køretimer lige til dig, og lagt fokus på lige de ting, der er svært ved den pågældende elev. Super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2016
Agnes Højbjerg
""Åløkke køreskole er en kanon køreskole med en engageret lærer, der hjælper en godt igennem forløbet.
Jeg har været meget glad og tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole, da jeg synes, man bliver godt hjulpet igennem, hvor man får gode fifs og metoder til både at kunne bestå teoriprøven, men også til at føle sig sikker og tilpas i trafikken - og senere til køreprøven.
Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort hos Åløkke og er altid taget fra både teori og køreture med et smil på læben, og jeg vil klart anbefale det!"

Åløkke Køreskole er en utrolig god skole, med en lærer, der hundrede procent går op i at få eleverne godt gennem forløbet. Altid med godt humør, hjælper han en godt igennem hele forløbet.
- Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til andre! Man bliver hjulpet ordentligt igennem, og der bliver tilpasset køretimer lige til dig, og lagt fokus på lige de ting, der er svært ved den pågældende elev. Super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2016
Sana
"Jeg fik mit kørekort i dag og kunne ikke være mere tilfreds med Tai som kørerlærer! Han går op i sit fag og er både struktureret og MEGET tålmodig! Intet andet end ros til Åløkke Køreskole for en masse hyggelige stunder! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Amalie Quottrup Jansen
"Åløkke køreskole er en kanon køreskole med en engageret lærer, der hjælper en godt igennem forløbet.
Jeg har været meget glad og tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole, da jeg synes, man bliver godt hjulpet igennem, hvor man får gode fifs og metoder til både at kunne bestå teoriprøven, men også til at føle sig sikker og tilpas i trafikken - og senere til køreprøven.
Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort hos Åløkke og er altid taget fra både teori og køreture med et smil på læben, og jeg vil klart anbefale det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Kristian Ejby
"Fantastisk oplevelse, altid sjovt, og man glæder sig hver gang. Mega god undervisning og utrolig effektivt. Det har været en ren fornøjelse både med kørelære og med mit hold som jeg stadig snakker med! Kan ikke anbefales nok. Selv i pressede situationer holder kørelæreren fokus og skælder ikke ud men hjælper stille og roligt, jeg mig selv blev påkørt til min allerførste kørelektion, men intet skete og jeg blev fortsat bare mere og mere glad for at køre takket være en fantastisk side-makker i bilen. Som så mange andre fra mit hold har jeg bestået teori og køreprøve i første forsøg.

6/5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Frederikke
"Super godt forløb.
Tai er en rigtig dygtig og engageret lærer, som får en hurtigt og sikkert gennem forløbet. Klart anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2016
Frederikke
"Super godt forløb.
Tai er en rigtig dygtig og engageret lærer, som får en hurtigt og sikkert gennem forløbet. Klart anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2016
Vy Quach
"Forløbet hos Åløkke køreskole har været helt i top, og jeg tror ikke at jeg kunne være mere tilfreds. Tai er en fantastisk kørelærer der er god til at tage hensyn til hver enkelte elev, han styrker ens svagheder, er tålmodig og hjælper en med at holde sig rolig i utrygge situationer. Jeg bestod begge prøver i første hug, jeg havde ikke klaret den uden Tais hjælp. Jeg kan varmt anbefale Åløkke køreskole, tusinde tak for hjælpen Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2016
Jakob Olsen
"Åløkke køreskole er den absolutte bedste køreskole . Teoritimerne er sjove og lærelige, og man går derfra med et smil, der bliver hængende til dagen efter. Kørelæren Tai vil kun sine elever det bedste, og han er både tålmodig og humoristisk. Alt i alt har det været en mega god oplevelse at tage kørekort hos Tai :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2016
Signe Bruun Pedersen
"Åløkke Køreskole kan varmt anbefales. Dette er en køreskole, som tilbyder en struktureret og effektiv undervisning, men på en hjertevarm måde. Åløkke Køreskole ejes af den pædagogiske, tålmodige og humoristiske Tai. Her tilbydes undervisning passende med sit eget tempo, hvor Tai formår at tage hånd om hver elev, og give det absolutte bedste forløb og resultat. Mange tak. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2016
Sune Thycosen
"Hvis man frygter kedelig teoriundervisning eller en ufleksibel og langsom kørelærer, skal man vælge Tai. Med ham kommer kvalitet, tryghed og sikkerhed i højsæde. Intet mindre end en fantastisk køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2016
Martin
"Tai er uden tvivl en af de aller hyggeligste og behagelige personer, jeg nogensinde har mødt. Tai bevarer roen i svære situationer, han er humoristisk, og teoritimerne bliver altid gennemført med et smil på læben. Jeg er rigtig glad for, at valget faldt på Tai og Åløkke Køreskole, da jeg skulle vælge køreskole. En kørelærer, der helt sikkert kan anbefales herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2016
Nikolaj
"Åløkke køreskole er den bedste køreskole i byen. Kørelæren Tai har styr på det hele, han hjalp mig hurtigt og nemt færdigt med mit kørekort. Kan stærkt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Cecilie
"En køreskole der helt klart kan anbefales, der er ikke en finger, at sætte på forløbet! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Isabel De Vallier
"Super god køreskole med fantastisk lærer, som både er tålmodig og er rigtig god til at lære fra sig. Vil helt klart anbefale denne køreskole til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2016
Mathilde Kingo Hansen
"Jeg har idag bestået min køreprøve, på første forsøg, og det er alt takket være Kørelære Tai :)
Jeg fik anbefalt Åløkke Køreskole af nogle venner som selv havde taget deres kørekort der, og jeg må indrømme at det løb og til forventningerne. Det var fantastisk undervisning, alt blev gennemgået til punkt og prikke, så det var nærmest umuligt ikke at bestå. Tai var rigtig god til at bevare roen, ligegyldig hvad der så end skete, hvilket nok var det bedste ved hele oplevelsen.
Vi kom også op til teori og køreprøve ekstremt hurtigt, hvilket jeg har hørt andre har store problemer med.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale det til alle der ønsker at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2016
Johanne Lindharth
"Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort ved Åløkke køreskole! Man kommer grundigt omkring det hele og man kan virkelig mærke at der bliver lagt tid og energi i at gøre hvad det kræves for den enkelte elev. Forløbet er velstruktureret og effektivt, og jeg har følt at mit udbytte af både teoritimer og køretimer har været helt i top! Kan helt klart anbefales og fortjener stor ros! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Nathalie De Vallier
"Helt igennem fantastisk køreskole med lærerig undervisning, der aldrig er kedelig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Michelle
"Super god køreskole og kørelærer! Har kun været glad for at tage mit kørekort hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Annika Lund
"Åløkke Køreskole er en vidunderlig køreskole. Tai har styr på alt det formelle samtidigt med, at han er en rigtig god og pædagogisk kørelærer. Han er god til at holde hovedet koldt og hjælpe i de situationer, hvor man føler sig lidt presset. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2016
Sophia De Vallier
"Fantastisk køreskole, god undervisning og underviser. Man lærer hurtigt de basale ting, læren har en god tålmodighed og man føler sig tryg under kørslen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2016
Amalie Warming
"Rigtig godt forløb, hvor man får den viden og hjælp man har brug for. Planlægning mht. Køreprøven er god."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2016
Nanna de la Motte Nielsen
"Rigtig god, effektiv og grundig køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2016
Cer ku
"Det er en rigtig god køreskole😀😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2016
Anna Hyldig
"Dejlig køreskole💪🏽"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Chau Tran
"Jeg har meget godt oplevelse på Åløkke køreskole.Køreskole ligger tæt på busstopsted hvis i tager bussen ( bus nr 21,22,23,24,122,29). Vi alt sammen få en godt teori undervisning og køre. Vi få også kager og kaffer og te i undervisning. Tai er meget sov og han forklare rigtig let til at forstå. Jeg er udlandning, som har være i danmark i 5 år nu. Men jeg består teori prøve med 1 fejl og består køre prøve første gang. Jeg synes Åløkke Køreskole er en god køreskole hvis du vil har en kørekort i fremtid og gider ikke bruge 20.000 kr til kørekort ;)
held og lykke "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Nanna Scheye Schytte
"Ved Åløkke Køreskole er der en god blanding mellem seriøsitet og humor. Der er plads til masser af spørgsmål, og man går ikke fra en teori- eller køretime med følelsen af, at man ikke har forstået hvad man er blevet undervist. I skolevognen er stemningen rolig og hyggelig, og skulle man befinde sig i en situation man ikke er tilpas i, er kørelæreren rigtig god til at berolige en. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole til enhver, der skal tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Nanna Scheye Schytte
"Ved Åløkke Køreskole er der en god blanding mellem seriøsitet og humor. Der er plads til masser af spørgsmål, og man går ikke fra en teori- eller køretime med følelsen af, at man ikke har forstået hvad man er blevet undervist. I skolevognen er stemningen rolig og hyggelig, og skulle man befinde sig i en situation man ikke er tilpas i, er kørelæreren rigtig god til at berolige en. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole til enhver, der skal tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Kasper Baun
"Uden tvivl det bedste sted at tage kørekort. Super godt forløb. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2016
Mads Jakobsen
"Åløkke Køreskole har været et helt fantastisk sted at tage kørekort, Tai har formået at gøre teori timerne sjove og underholdende, men stadig lærerige. Derudover er Tai en fantastisk rar og flink mand, som kun vil sine elever det bedste, jeg vil helt sikkert anbefale Åløkke Køreskole til alle jeg kender. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2016
Oliver
"Der er ikke en finger at sætte på forløbet ved Åløkke køreskole.

Jeg har følt mig sikker og trygt, men jeg har også haft det rigtig sjovt, og det har ikke været et helvede at komme til teori eller at skulle ud og køre.

Samtidig er Tai rigtig sympatisk og vil kun det bedste for sine elever.

- Jeg sender mine søskende videre hos Tai i hvert fald :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Mikkel Jørgensen
"Bedste køreskole i HELE odense, virkelig sød og rar lærer og generelt et virkelig behageligt forløb!! Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Frederik Hartig
"Åløkke køreskole har været en fantastisk oplevelse for mig. Jeg har haft nogle fantastisk gode teori- og køretimer. Jeg kan kun anbefale Åløkke køreskole meget kraftigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Camilla
"Jeg synes Åløkke har været et super godt sted at tage kørekort! Der har været god og seriøs undervisning både teori og køretimer. Tai er en god underviser som tager en seriøst og sørger for at få alle med.
Jeg har været glad for at gå hos Åløkke køreskole og kan helt klart anbefale det til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Sofie Feldballe Petersen
"Verdens bedste kørelærer uden tvivl. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2016
Ja ra seng
"Tai han er den bedste køre lærer for mig. Han er tålmodighed, sjov og fantastisk . jeg vil gerne sige tusind tak til Tai. Tai du er den bedste køre lærer. 👍👍👍👍👍👍☺"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2016
Lina
"Tai er en fantastisk samt tålmodig kørelærer, der vil gøre alt for at hjælpe dig, så du er klar til teori- og køreprøven. Og derfor kan Åløkke Køreskole uden tvivl anbefales! Jeg fik fraflyttet mig selv fra en anden køreskole, hvor jeg ikke følte mig tilpas. Alle mine venner fik anbefalet mig Tai, og det er jeg så glad for, de gjorde. Han er hurtig til at finde teoriprøver og køreprøver - alt i alt, gør Tai sit arbejde SÅ godt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2016
Nanna Scheye Schytte
"Hos Åløkke Køreskole er der altid rart at komme. Seriøsitet og humor bliver blandet på den bedste måde. Hvis man laver en fejl, bliver den gennemgået, så man ikke begår den igen. Alt foregår på en rar, men stadig professionel måde, så miljøet både i teorilokalet og skolevognen er behageligt og lærerigt at befinde sig i. Da jeg kom ud i nogle ubehagelige situationerne blev jeg hurtigt beroliget, så jeg langsomt kunne skynde mig ud af situationen igen. Alle ens spørgsmål bliver taget seriøst og forklaret grundigt indtil man forstår dem. Åløkke Køreskole kan klart anbefales til alle og enhver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2016
Sofie
"Jeg synes Åløkke Køreskole er en super køreskole, med en dygtig og tålmodig kørelærer. Jeg var meget nervøs for at køre bil, men fik rykket mine grænser ved hjælp af min kørelærer. Jeg er derfor rigtig glad for jeg valgte denne køreskole, og den kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2016
Mads
"Fuldt ud tilfreds med forløbet. Fem stjerner her fra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2016
Ja Awn Maran
"Åløkke Køreskole er en sindsyg god køreskolen. Kørelæreren ( Tai ) er rigtig god til at lære dig og køre bilen fordi han er tålmodig og venlig person som du kan føle dig tryg og sikker i enhver situation. Jeg anbefaler dig til at vælge Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2016
Troels Zoll Sejten Pedersen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole. Den teoretiske og praktiske sider virker intuitivt og velforberedt. Samtidig bliver undervisningen leveret på en god pædagogisk måde.
Jeg kan kun give 5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2016
Julie Nielsen
"Denne kørerskole er helt igennem fantastisk. Vores teoritimer er altid sjove og spændende. Vores køretimer bliver altid passet ind efter os elever, hvilket gør det rigtigt nemt og sjovt at være med til! Tai er en helt fantastisk person, og han vil gør absolut det bedste for du består. 5 stjerner uden tvivl! ⛤⛤⛤⛤⛤"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2016
Alexander Bülow Svenstrup
"Dette er uden tvivl den bedste Køreskole man kan vælge. Man bliver mødt af en fantastisk glad og rar mand som gør alt for at få en til at bestå. Han er nem og forstå og hans læring er varieret så det ikke altid er det samme, og dermed ikke bliver kedeligt i længden. Dette vil være det bedste valg hvis man gerne vil bestå kortet. Kan kun anbefale denne Køreskole, og folk bør vælge den frem for alle mulige andre 😄🚗💨"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2016
Lea Judas
"Det rigtige valg af køreskole!

Både teori, kørsel og organisering af disse fungere tip top :)
Tai er en venlig og meget forstående person, som man virkelig kan mærke er passioneret omkring hans arbejde.
Vælg Åløkke Køreskole, du vil ikke fortryde det! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2016
Anna Holmtoft
"Meget fleksibel ift. til kørelektioner. I høj grad tilpasset og taget hensyn til den enkelte elev. God kommunikation med kørelærer, herunder hurtigt svar uanset tidspunkt på dagen mere eller mindre. Super god oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2016
Andreas Stilund Skerning
"Tai gør virkelig sit for at du skal føle dig velkommen i starten. Han er en verdensklasse kørelærer. Han gør alt for dig og passer dig ind så det passer dig med køretimer. Han er altid i et pisse godt humør og gør teoritimerne spændene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2016
Katrine Friis Kristensen
"Klart 5 stjerner! På Åløkke køreskole er du sikret en kvalificeret undervisning, og samtidigt nogle hyggelige, men seriøse teoritimer, hvor man ikke skal være bange for at komme på banen! En rigtig god lærer, der sætter dit kørekort i første række, sådan så du kan få en god oplevelse med kørsel og en rigtig god start på vejene! En ekstremt god køreskole! Klar anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2016
Annika Andersen
"Uden tvivl jeg giver åløkke køreskole 5 stjerner! Jeg bestod selv både teoriprøve og køreprøve ved første forsøg og dette kunne jeg ikke have gjort uden Tais gode undervisning, jeg er tilfreds! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2016
Anton Fischer
"Har haft et rigtig fint forløb, og Tai er meget engageret og vil alle sine elever det bedste, og er meget god til at skaffe prøver så der ikke bliver lang ventetid med kortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2016
Huda Kasso
"Rigtig god køreskole med god priotering af eleverne! Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2016
Tijam
"Fantastisk kørelærer og fantastisk køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2016
Katja
"Intet andet end 5 stjerner til Åløkke køreskole! Jeg vil vove at påstå at det er en af landets bedste køreskoler. Seriøs undervisning, der bliver virkelig taget hånd om en lige fra starten. Med godt humør, humør og stor mangfoldighed kommer man utrolig langt. Jeg vil savne både teori, og køretimer! Stort tak herfra, og en varm anbefaling til alle der overvejer kørekort med på vejen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2016
Mathilde Poulsen
"Jeg kan ikke takke nok Tai! Uden hans støtte og tålmodighed havde jeg opgivet at tage kørekort. Og ikke mindst hans evne til at lære og kommunikere med en hver elev og til en hver tid. Jeg kan kun varmt anbefale Åløkke køreskole. Tai har evne og tålmodigheden til at lærer en hver til at blive en go og fornuftig biligst. Og så er der bare altid en super go stemning med TAI! Tak for det Tai😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2016
Magnus Frydenlund
"Hele forløbet har været upåklageligt - både på vejen, men såvel også i teorilokalet.
Vil anbefale alle at tage deres fremtidige kørekort hos Tai ved Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2016
Camilla Hartmann
"Jeg skiftede til køreskolen efter jeg dumpede køreprøven et andet sted. Tai var super hjælpsom og interesseret og havde hurtigt bestilt en ny køreprøve til mig! De køretimer jeg havde inden gav mig meget tryghed, og Tai er en sjov og dygtig kørelærer at køre med! Man kan mærke, at han brænder for sit arbejde, og det hjælper en til at få et godt og sjovt forløb, hvor man samtidig lærer at blive en god billist. Jeg vil anbefale alle at tage kørekort hos Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2016
Karl Emil Kofod
"Verdens bedste kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2016
Rikke Hülke
"Hele forløbet har været utrolig godt, kan klart anbefale køreskolen :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2016
Luna Marseen Andersen
"Hele forløbet på Åløkke køreskole er gennemført med omhyggelighed. Tai er den bedste kørelærer man kunne tænke sig. Han er engageret, elskelig og skaber et læringsmiljø der bærer frugt. Hvis det var muligt, ville jeg give Tai og Åløkke Køreskole 10 stjerner. Der er ingen tvivl om, at hvis du vælger denne køreskole, at du så vil få et godt forløb, der vil klæde dig godt på frem over! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2016
Pernille Sørensen
"Jeg er så glad for at jeg tog mit kørekort her!
Teori timerne var spændende og sjove, vi kom godt og grundig gennem alt og det var en fornøjelse at have Tai som kørelærer, især ude i trafikken fik han en til at føle sig rolig og ikke nervøs og hele tiden hjalp en gennem køre time. Jeg kan klart anbefale I starter her, super god kørestole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2016
Luna Marseen Andersen
"Hele forløbet på Åløkke køreskole er gennemført med omhyggelighed. Tai er den bedste kørelærer man kunne tænke sig. Han er engageret, elskelig og skaber et læringsmiljø der bærer frugt. Hvis det var muligt, ville jeg give Tai og Åløkke Køreskole 10 stjerner. Der er ingen tvivl om, at hvis du vælger denne køreskole, at du så vil få et godt forløb, der vil klæde dig godt på frem over! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2016
Emma Kidholm Boysen
"Det har været en sand fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke køreskole! Forløbet er gået meget hurtigt og har været meget effektivt, men samtidig har man en følelse af, at man kan sine ting. Tai tager sig rigtig godt af én og sørger for, at man er bedst mulig klædt på til køreprøven! Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2016
Thuy Vi Jenni Vo
"Køreskolen er rigtig god. Der bliver taget hensyn til hver enkelte elev og deres kompetancer, hvor køretimerne bliver planlagt så de passer til eleven, og gør eleven så klar til køreprøven som muligt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2016
Kim Nguyen
"En rigtig god kørelærer der går ind for at alle elever lærer alt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2016
Viktor Røhmer Jensen
"Åløkke Køreskole får de mest velfortjente +5 stjerner. Tai er verdens flinkeste mand, og humøret er altid højt - både i teorilokalet og når man er ude og køre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2016
Zenia Harder
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været helt i top!! Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg har fået - både i teorilokalet og på vejene. Tai er en tålmodig og dygtig kørelærer, som altid er veloplagt og i højt humør. Derudover var der fokus på at lægge køretimerne således, at man er mindst muligt fraværende fra skole/arbejde.
Alt i alt, super godt "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2016
Zenia Harder
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været helt i top!! Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg har fået - både i teorilokalet og på vejene. Tai er en tålmodig og dygtig kørelærer, som altid er veloplagt og i højt humør. Derudover var der fokus på at lægge køretimerne således, at man er mindst muligt fraværende fra skole/arbejde.
Alt i alt, super godt "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2016
Malte rusbjerg
"Jeg har været super glad for forløbet. Kan helt klart anbefale den humoristiske Tai og hans glade humør"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2016
Almahdi Ayoub
"Tai er den bedste kørelærer, som man kan få. Han er meget organiseret og sørger for at planlægge ens køretimer efter ens planer og man slipper ofte, for at skulle tage fravær for skolen og så er han bare en rigtig glad og sjov person, som er dejlig og være ude og kører med. Han er rigtig god til at holde de kedelige teori timer sjove, mens man lærer alt det man skal. Man vil aldrig fortryde og tage Åløkke Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2016
Benjamin
"Åløkke Køreskole kan klart anbefales til alle! Med behagelig og sjov undervisning, både i teorilokalet og på vejene, gør Tai dig til en bedre bilist.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2016
Lea Armes
"Dygtig kørelærer, med en meget herlig personlighed. Kan klart anbefales! Gjorde oplevelsen en del sjovere."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2016
Neville Shipman
"Tai er en rigtig dygtig kørelære han får min varmeste anbefalinger. han er venlig rolig og rigtig god til at forklar. ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2016
Nanna Høegh
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort ved Tai. Han har formået at være professionel samtidigt med at lave sjov, og han har skabt en så hyggelig og TRYG atmosfære lige fra første teoritime. Tai giver sig god tid til at forklare tingene og kunne aldrig finde på at sende en til køreprøve, hvis han vidste, at man ikke var klar.

Jeg har mange gode minder fra de 3 måneder på holdet, og jeg vil aldrig glemme Tai og alle hans unikke jokes!

Jeg vil anbefale Åløkke Køreskole til ALLE der overvejer at tage et kørekort :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2016
Trine Banzon
"Super god køreskole! :)

Timerne er godt tilrettelagt og teorien følger de praktiske timer. Kørelæreren er altid smilende, imødekommende og man glæder sig altid til næste køretime.
Der gives god konstruktiv kritik, og jeg anbefaler alle at tage kørekort ved Åløkke Køreskole - den bedste køreskole i Odense :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2016
Trine Banzon
"Super god køreskole! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2016
Siw
"Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Åløkke Køreskole! Tai er uden tvivl den bedste kørelærer man kan få - altid positiv og smilende samt giver brugbar konstruktiv kritik. Gode, sjove og lærerige køre- og teoritimer. Jeg kan kun komme til at savne at tage kørekort hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2016
Sofie
"Jeg blev anbefalet Åkøkke køreskole af en veninde og blev ikke skuffet! Teoritimerne er hyggelige med både jokes og snacks. Og Tai er meget fleksibel med at passe køretimerne ind i dit skema. Denne køreskole kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2016
Oliver Rasmussen
"Gode bolsjer i bilen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2016
Daniel Sjælland
"Jeg har ikke været andet end 100 procent tilfreds med Åløkke køreskole!
Teorien bliver grundigt gennemgået og testet hver gang, sådan at man er 100 procent klar til teoriprøven. Du får god konstruktiv kritik på din kørsel og Tai er altid glad og smilende til hver køre eller teoritime!

Så jeg kan varmt anbefale Åløkke køreskole!


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2016
Oliver Groth Christensen
"Det har været et rigtig godt og lærerigt forløb, god undervisning og konstruktiv kritik i kørsel. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. marts 2016
Andreas Søgaard Berthou
"Hvis du gerne ved have et seriøst og yderst grundigt forløb, og også gerne vil have hyggelige teori- og køretimer, så er Åløkke Køreskole lige noget for dig! Tai formår at undervise på et så højt niveau at der ikke er et øje tørt, og man er ikke et sekund i tvivl om, at man er i gode hænder. Vil anbefale Tai til alle der ønsker at være så godt som sikre på at bestå sin teori- og køreprøve i første hug, og som samtidig vil have hyggelige undervisningstimer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2016
Martin N. Petersen
"Kørelæreren er meget imødekommende og yderst grundig. Alt bliver gennemgået og fejl bliver rettet på en meget venlig måde. Der er fokus på relationen mellem kørelærer og elev, hvilket betyder meget for undervisningen.
Jeg kan kun anbefale køreskolen til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2016
Daniel Olsen
"Kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb. Teori og praksis, følges ad hånd i hånd, hvilket sikrer et godt flow i forløbet. Tai er ALTID smilende og glad, hvilket smitter af på én selv.

Åløkke Køreskole v/ Tai, er en køreskole i topklasse, og får derfor min varmeste anbefaling + 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2016
Anna Andreasen
"Kunne ikke have forestillet mig et bedre og mere tilrettelagt forløb. Tai er utrolig god til at tilpasse køretimer til den enkelte elev, og jeg havde mit kørekort efter 2,5 måned - trods et i forvejen pakket program. Jeg havde tillid til Tai efter første køretime, og har på intet tidspunkt følt mig utryk i trafikken - heller ikke nu, hvor jeg har mit kørekort og kører alene. Kan kun anbefale Åløkke køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2016
Anne Damgaard
"Tai er altid i godt i humør og kommer tit med en kæk kommentar, hvilket gør man glæder sig til at møde op til henholdvis teori- og køretimerne. Der kan garanteres sjove teoriundervisninger, med et godt sammenhold mellem kørelærer og elever.
Tai går meget op i vores fravær i skolen, så han ligger såvidt muligt køretimerne udenfor skoletiden.
Så kan ikke gøre andet end at anbefale Åløkke køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2016
Sofie
"Super god køreskole og rigtig sød kørerlærer som gør alt for at man kommer til at bestå! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2016
Amie huynh
"Te, kaffe og kage bliver der tilbudt lige så snart man kommer ind ad døren. Sjove teori timer med godt selvsskab mellem eleverne og Tai. Jeg har ærlig talt nydt hvert sekund jeg har tilbragt her og jeg savner der rent faktisk lidt. Jeg fik snakket godt med både Tai og de andre elever og vi får altid et godt med Tai, da han har sin særlig måde at undervise på. 5/5 og jeg var en af dem sol bestod første hug bøde teori og køreprøven 😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. marts 2016
Peter Aaskov
"Helt klart en køreskole i top klasse! Der er ikke noget der hedder kedelige teoritimer, når der altid er godt humør og nogle dejlige mennesker i selskabet. ikke nogle minuser, og ikke en finger at sætte på køretimerne"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2016
Anne Tran
"Hvis du vil have en grundlig og sjove teori-og kørertimer, så er det lige Tai man skal have fat på. Tai er en rigtig dygtig kørelærer, som gøre alt for sine elever og giver alt den tid og energi for at gøre hans elever til de bedste billister.

Åløkke Kørrskole giver et super fantastisk resultant efter forløbet og derfor kan jeg kun anbefale Åløkke Køreskole! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2016
Christian Thodsen Tolstrup Hvid
"Tai er en rigtig god og sjov kørelærer. Han giver mere energi og gøre timerne sjovere og meget mere interessante. Tai gennemgår tingene godt og forståeligt. Jeg bestod teori og køreprøven første gang, på grund af Tai. Kan kun anbefale Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. februar 2016
Anne Larsen
"Åløkke køreskole har været en rigtig god oplevelse. Tai er altid super glad og imødekommende. Han er en meget rolig person, der gerne vil have folk klarer sig bedst mulig. Hans teori undervisning er ikke kedelig, og man får en god forståelse for køretøjet samt færdsel. Ligeledes er køretimerne bedst mulig lagt så man intet fravær får og man kan nå andre aktiviteter.

Kan kun anbefale Tai og hans kørebil Jettaen :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2016
Oliver Rask
"Åløkke kørerskole er en helt fantastisk kørestole, med en fantastisk kørerlærer. Det er en køreskole som kun kan anbefales, og man skal ikke være et sekund i tvivl om man får en god undervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2016
Mikkel Sø
"Rigtig god køreskole, hvor teorien testes godt og grundigt så man er klar til teoriprøven, samt at man bliver forberedt så godt som muligt til køreprøven. Kørelæren, Tai, er rigtig fornuftig og positiv, og forstår at lære fra sig, så man forstår det. Åløkke Køreskole kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2016
Freja Victoria
"Jeg har været mere end tilfreds med åløkkes køreskole! Tai er den mest stille og rolig mand, han er helt nede på jorden og levede 110% op til alle mine forventninger!
Han er uden tvivls Danmarks bedste kørelærer!
Ham kan man kun komme til at savne køretimer med!
Stor anbefaling til tais køreskole!!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2016
Pia Christensen
"Hvordan kan man vudere DKs bedste Kørerlærer?
Man får en grundig teori-undervisning. Man har min 1 eller flere køretimer om ugen.
Det hele er grundigt og gennemført, Tai er professionel og ærlig og pålidelig.
Ikke mindst så tillidsskabende at han kan få den mest nervøse bilist med ud og man slutter med smil og for det meste med et godt grin.

Ja, man kommer helt til at savne at kører med Tai... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2016
Jacob Christensen
"Et super godt forløb. Jeg er meget tilfreds med det. Det fungerede rigtigt godt og man var færdig efter kun 2 måneder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2016
Pia Christensen
"Jeg er 35 år og havde englig accepteret at jeg nok ikke var en af dem der kom til at køre bil, havde forsøgt ved anden Kørerlærer, men blev nervøs og endte englig med at blive mere bange for at køre i bil, end da jeg startede.

Det sidste forsøg blev hos Tai, Åløkkens køreskole.
Han er ærlig, tillidsvækkende og forstår virkelig at lærer fra sig og skabe tryghed. Der er styr på alt og god undervisning.
Jeg kan kun anbefale at tage kørekort hos Tai, hvis du vil være en god uddannet bilist.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2016
Jacob
"Fantastisk køreskole!

Tai er en super kørelærer både til køretimer og teoritimer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2016
Lars Christoffersen
"Tai er alletiders kørelære stille og rolig
og god til at lære fra sig 2 gange med teori 1 køretime og bestået"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2015
Seher
"Åløkke Køreskole kan varmt anbefales!! Både teoritimerne og køretimerne var lærerigt og sjove.
Tai er super, dygtig til at lære og formidle. Køretimerne er meget fleksible, så det passer med daglige planer. Tai er en meget sød og tålmodig kørelærer, og ikke mindst er han super god til at berolige en!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. december 2015
Mathilde Dalgaard
"God køreskole og kørelærer. Venlig, fleksibel og grundig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2015
Johanne Louise Christensen
"Tai er en fantastisk kørelærer! Kan klart anbefales :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2015
Nu Nu
"Tai er uden tvivl den bedste kørelærer på Fyn. Hans undervisning er super fantaktisk og meget lærerigt. Derudover er Tai en super rar og venlig, så jeg kan ikke anden end anbefale! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2015
Cecilia Poulsen
"Jeg havde hørt gode ting om "lyn kineseren" Tai. Og han levede 110% op til alle mine forventninger og lidt mere. Han er den meste behagelige person jeg nogensinde har mødt. Han har begge ben på jorden også, er han bare den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Som han selv har skrevet til mig "jeg vil gøre alt for mine elever" - hvilket gør ham til den bedste!
Tak for det bedste samarbejde længe Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2015
Daniel Thorup
"Top karaktér!
Tai er god til at lærer fra sig - er hurtig i bemærkningen. En god humor, og en køretur, kan hurtigt blive både sjov og lærig med Tai! Jeg startede 1. Oktober og fik mit kørekort d. 14/12 - uden forsinkelser og til tidsplanen. Det hele gjort i første forsøg, takket være Tai.

Det er blot tarvelig at Tai må leve af lommepengene og høvdingen (red. konen) - tager alle pengene. ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2015
Peter B. Fuchs
""Jeg spiser ikke børn, hunde eller katte". Det er Tais egne ord, som jeg skulle huske at sige videre, såfremt jeg ville anbefale hans køreskole - og det vil jeg.

Teoriundervisningen er lige så effektiv, som den er rar at være en del af. Tai er ufattelig god til at lære navne, så man føler sig hurtigt godt tilpas.
Køreundervisningen er ikke afvigende fra en høje standart sat af teoriundervisningen. Tai er altid godt selskab i bilen, særligt på den obligatoriske tur overgrænsen - dog uden at gå på kompromis med en målrettet og konstruktiv undervisningen. Køretimerne er relativt fleksible, men det er svært at komme udenom nogle ekstra fraværdstimer hvis man går i skole eller på gymnasium - noget som Tai dog gør sit yderste for at undgå.
Skulle man være så uheldig at dumpe køreprøven, på trods af Tais strålende undervisning, skal man ikke være bange for at vente forlænge på den næste mulighed. Tai er nemlig utrolig hurtig til finde en ny dato.

Åløkke Køreskole er særdeles anbefalelsesværdig. Så enkelt kan det siges."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2015
Peter B. Fuchs
""Jeg spiser ikke børn, hunde eller katte". Det er Tais egne ord, som jeg skulle huske at sige videre, såfremt jeg ville anbefale hans køreskole - og det vil jeg.

Teoriundervisningen er lige så effektiv, som den er rar at være en del af. Tai er ufattelig god til at lære navne, så man føler sig hurtigt godt tilpas.
Køreundervisningen er ikke afvigende fra en høje standart sat af teoriundervisningen. Tai er altid godt selskab i bilen, særligt på den obligatoriske tur overgrænsen - dog uden at gå på kompromis med en målrettet og konstruktiv undervisningen. Køretimerne er relativt fleksible, men det er svært at komme udenom nogle ekstra fraværdstimer hvis man går i skole eller på gymnasium - noget som Tai dog gør sit yderste for at undgå.
Skulle man være så uheldig at dumpe køreprøven på trods af Tai strålende undervisning, skal man ikke være bange for at vente forlænge på den næste mulighed. Tai nemlig utrolig hurtig til finde en ny dato.

Åløkke Køreskole er særdeles anbefalelsesværdig. Så enkelt kan det siges."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2015
Kristian Falkenberg
"fantastisk køreskole med en fantastisk kørelærer, han bruger sin tid på at du kan få de køretimer der passer dig og han er ikke gammel kedelig mand, men gammel sjov mand. jeg synes at man skal vælge Åløkke køreskole fordi der er en super kørelære der. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2015
Niels Mikkelsen
"Jeg har været super tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai er en fantastisk kørelærer som indretter kørertimerne efter hvad der passer bedst mht. skole, arbejde osv. . Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre, som står og skal til at vælge køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2015
Lotte Dahl Jensen
"Jeg har været super tilfreds med mit forløb hos min kørelærer Tai i Åløkke. Han formår at gøre teoritimerne hyggelige, og så er kørertimerne behagelige. Han er rigtig tålmodig og er hurtig til at få folk igennem. Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2015
Simon Thuesen
"Hvis man skal tage kørekørt, skal man uden tvivl tage det hos Tai ved Åløkke Køreskole! Tai gør et fantastisk stykke arbejde for at man føler sig tilpas og for at man kan færdes sikkert og godt i trafikken. Kan ikke sige ét ondt ord om hverken Tai, køreskolen eller forløbet generelt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2015
Sang
"Jeg synes at Tai gør et rigtig godt stykke arbejde. Hans undervisninger er rigtig sjove og har altid bragt humøret op hos mig. Ud over at han er sjov, er han også rigtig god til at forklare trafikken på en forståelig måde. Tai sørger virkelig for at man kan alt, når man skal op til prøverne, så man ikke behøver at dukke op til flere prøver end nødvendigt ;) Jeg er ihvertfald tilfreds og vil gerne anbefale Åløkke Køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2015
Vi Nguyen
"Super god køreskole! Meget ærlig og sød kørelærer, som hjælper dig godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2015
Tine
"Tai er en utrolig god kørelærer, som tager sit job og sine elever seriøst.
Han er altid positiv og er god til at undervise.

Han har passion for sit arbejde og er hurtig til at finde både teori- og køreprøve.

Jeg vil klart anbefale Åløkke køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2015
Abdallah
"Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole. Tai dukker altid op glad både til teori og køretimer, og gør forløbet til en fornøjelse. Han sørger for at køretimerne planlægges bedst muligt udenom andre aktiviteter såsom skole eller fritidsaktiviteter. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2015
Jonathan Grønbek
"Personligt var jeg lidt i tvivl om hvor jeg skulle tage mit kørekort. Men mine kammerater fortalte ikke andet end gode ting om Åløkke køreskole. Og jeg er ikke blevet skuffet! En super tålmodig og sød fyr som Tai nu en gang er, gør at man kommer til at holde af ham, og man føler sig tryg når man skal ud og køre. Han tror på en og stoler på at man kan præstere når man skal! Super godt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2015
Sofie Hasle
"Jeg kan kun anbefale Tai som kørelærer!
Han har styr på sine ting, altid glad og underviser så han ved alle er med, og forstår hvorfor og hvordan tingene skal gøres.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, og det er takket være Aalykke køreskole og Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2015
Sofie
"Jeg vil klart anbefale Åløkke køreskole til alle! Tai er utrolig grundig og er god til, at lære fra sig. Han er altid i godt humør og gør teoritimerne utrolig sjove!
OG han gør en dyd over og gøre forløbet hurtigt, så man hurtigt er færdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2015
Maria Baungaard
"Åløkke køreskole, er en af de absolut bedste køreskoler man kan vælge - så gør endelig det!
Hele mit forløb med Tai, har været super hurtigt, uden problemer. Han er en mand der har styr på alle ting, og han gør gerne alt for at timerne bliver tilpasset dit liv.
Timerne er utrolig hyggelige og turen i bilen består også af en masse sjov. Man kan også altid spørge om alt, han tager spørgsmålene seriøst og giver dig de bedste svar.

Åløkke Køreskole fortjener ikke andet end 5 ud af 5 stjerner!

Tak for timerne Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2015
Benedicte Bianca
"Super god køreskole, med en lære der forstår at lære fra sig. Der bliver taget hensyn til alle og køretimerne bliver lagt, så man kan undgå fravær fra skolen. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos Tai - han er altid glad og positiv!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2015
Sarah Linde
"Rigtig god køreskole, og Tai er en rigtig god lærer, der er god til at tage sig tid til at forklare tingene. Der er altid god stemning i bilen med Tai. :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2015
Aske Hyldebrandt
"Gør dig selv en tjeneste og tag dit kørekort hos Åløkke Køreskole!

Tai er ikke alene utrolig lærerig lærer. Men har også en stor kærlighed for humor i undervisningen i teorilokalerne og ved køretimerne.

Han er meget grundig og får dig samtidig hurtigt igennem forløbet. I teoritimerne er der altid sørget for slik, kage, kaffe og sodavand. Så der blive altid hygget!

Tai er god til at få sammenspillet mellem køreskole og kørekort, til at køre uden fravær. Han er utrolig engageret og er meget fleksibel i forhold til køretimer.

Jeg siger det lige igen!

Gør dig selv en tjeneste og tag dit kørekort hos Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2015
Emma Rodam
"Jeg har været enormt glad for Åløkke køreskole. Det er en rigtig god kørelærer, der er god til at lære fra sig og som er meget opmærksom på, at alle er med og får den hjælp de skal have. Og det på trods af at det hold jeg gik på var utroligt stort. Det er uden tvivl en køreskole der varmt kan anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2015
Celina Rønneby
"Jeg valgte Åløkke Køreskole, fordi jeg kun havde hørt godt om køreskolen, og jeg har gennem forløbet ikke fortrudt det. Hele forløbet har været fænomenalt. Tai er meget struktureret og serviceminded. Han er også meget indstillet på at eleverne kommer hurtigt igennem forløbet, hvis de altså er klar til det.
I undervisningen er Tai god til at indrage alle elver, dette gør at man hele tiden er fokuseret og er med. I teoritimerne går han også meget ind for hygge, der er altid drikkelse og noget til den søde tand. Jeg kan kun give Åløkke Køreskole mine bedste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2015
Emil Schulz
"Åløkke Køreskole har været et fantastisk sted at få kørekort. Tai er en meget sød og engageret person, der er god til at ligge køretimerne ude for skoletiden når han kan. Han er god til at lave teoritimerne interessante selvom de kan være langtrekunne formår han sætdigevæk at holde ens fokus på undervisningen. Han lære godt fra sig og er alt i alt en meget god kørelærer. Jeg kan stærkt anbefale Åløkke Køreskole som steddet til at få sit kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2015
Simon Duerlund Rasmussen
"Jeg kan ikke andet end at rose køreskolen. Jeg har haft en rigtig god oplevelse, samt en fantastisk tid sammen med to af mine venner og ikke mindst de andre som har taget kortet sammen med mig!
Jeg er imponeret over hvor hurtigt det gik, havde mit kørekort efter godt 2 måneder, det er effektivt, godt og hurtigt!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2015
Lukas Graulund Lentz Rasmussen
"Jeg valgte Åløkke Køreskole på grund af alle de gode ting jeg havde hørt om den, og jeg blev i hvert fald heller ikke skuffet.
Det har været fantastisk snildt angående arrangering af køretimer/teori. Der er altid styr på hvornår tiderne skal arrangeres, og kørelæren, Tai, sørger også for at få én så hurtigt som muligt igennem. Når vi nu snakker om Tai, så er han en flink og ufattelig imødekommende person, som altid er rar at snakke med, og formår på samme tid at lære fra sig. Dette gør han uden at være unødvendig streng og lignende.
Jeg kan i hvert fald ikke gøre andet end at anbefale Åløkke Køreskole med hele mit hjerte!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2015
Ida-Marie Dons Graversen
"Åløkkekøreskole er super god. Her tages der hensyn til hver eneste elev, og kørelæreren (Tai) er dygtig til at sætte sig ind i den enkelte elevs problemer, så der hurtigt rettes op på vanskelighederne.

Det var rigtigt dejligt, at køreskolen bakkede fuldt op om, at man ikke skulle få fravær på gymnasiet, da han var villig til at disponere sin tide efter den enkelte elevs skema.

Hvis man skulle sidde der hjemme og komme i tvivl om noget, kunne man hurtigt få kontakt til Tai, og få svar på problemet-på alle tider af døgnet. Det gav en god tryghed.

Alt i alt kom jeg hurtigt igennem hele forløbet stort set uden fravær. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, uden at have en ide om hvordan en bil hænger sammen, før jeg startede hos Åløkkekøreskole. Det kan kun skyldes køreskolens super gode undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2015
Ida-Marie Dons Graversen
" Åløkkekøreskole er super god. Her tages der hensyn til hver eneste elev, og kørelæreren (Tai) er dygtig til at sætte sig ind i den enkelte elevs problemer, så der hurtigt rettes op på vanskelighederne.

Hvis man skulle sidde der hjemme og blive i tvivl om noget, kan man altid hurtigt kontakte Tai og få svar på problemet. Køreskolen har altid tid til at hjælpe -på alle tider af døgnet.

Det var rigtigt dejligt, at køreskolen bakkede fuldt op om, at man ikke skulle få fravær på gymnasiet, da han var villig til at disponere sin tide efter den enkelte elevs skema, trods det kostede sene aftentimer.

Alt i alt kom jeg hurtigt igennem hele forløbet stort set uden fravær. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, uden at have en ide om hvordan en bil hænger sammen, før jeg startede hos Åløkkekøreskole. Det kan kun skyldes køreskolens super gode undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2015
Kim Damgaard Nielsen
"God kørelære der er god til at lærer fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2015
Ida-Marie Dons Graversen
"Åløkkekøreskole er super god. Her tages der hensyn til hver eneste elev, og kørelæreren (Tai) er dygtig til at sætte sig ind i den enkelte elevs problemer, så der hurtigt rettes op på vanskelighederne.

Det var rigtigt dejligt, at køreskolen bakkede fuldt op om, at man ikke skulle få fravær på gymnasiet, da han var villig til at disponere sin tide efter den enkelte elevs skema.

Alt i alt kom jeg hurtigt igennem hele forløbet stort set uden fravær. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg, uden at have en ide om hvordan en bil hænger sammen. Det kan kun skyldes køreskolens super gode undervisning.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2015
Amalie Steiniche
"Jeg har været utroligt glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole! Tai er meget engageret i sit arbejde, såvel som de elever der tager kørekort hos ham. Han er meget fleksibel, og vil gøre alt hvad han kan for at få vores skoleskemaer og køretimer til at stemme overens. Samtidig er Tai et af de sødeste og mest tålmodige mennesker som også formår at gøre undervisningen meget sjovere end forventet.
Jeg vil uden tvivl varmt kunne anbefale Åløkke Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2015
Josefine Thing Nielsen
"Jeg fortryder på ingen måde, at jeg valgte at tage kørekort hos Åløkke Køreskole.
Tai er en super god kørelærer. Han er altid smilende og glad, hvilket i den grad smitter af på undervisningen!

Tai ligger meget vægt på, at man får så lidt fravær som muligt, hvilket jeg har været rigtig glad for.

Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole. Det har været nogle super hyggelige timer, som jeg sent vil glemme - ikke mindst på grund af Tais glade humør! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2015
Kasper Emil Hansen
"Hos Åløkke Køreskole, vil jeg vove at påstå, at man får den bedst tænkelige kørelærer igennem Tai. Tai er altid glad og smilende, og det smitter virkelig af på eleverne omkring ham, så både teorilektionerne og køretimerne sker med størst udbytte, samtidig med at det er sjovt! Desuden er han super engageret i sit job, og ønsker udelukkende det bedste for eleven - han er altid god til at motivere en, og sørger for at man for hver time forbedrer sig. Han skal samtidig have stor cadeau for sin fleksibilitet, idet han først og fremmest tilgodeser vores skemaer. Personligt, bestod jeg både teori og køreprøven i første hug. Det kunne jeg ikke have gjort uden Tais engagement og humør. En ting, man helt sikkert kommer til at savne :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2015
Cindy L.
"Tai er en yderst engageret kørelærer og en meget tålmodig mand. Han er passioneret og begejstret for sit job, hvilke gør den grundige undervisning hos Åløkke Køreskole til et oplevelsesrigt og sjovt forløb.
Man kan altid regne med Tais fulde opbakning til enhver tid, og noget af det bedste ved at tage kørekort her, er at køretimerne er aftalt uden for skoletiderne.
Åløkke Køreskole er et fantastisk sted at lære at køre bil, og jeg vil give Åløkke Køreskole min varmeste anbefaling. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2015
Anna Cecil
"Tai er en venlig og tålmodig mand, der kun vil en det bedste. Han planlagte vores køretimer efter hvordan mit skema var, ikke hvordan hans var.
Hvis der skete noget negativt, var han god til at løfte humøret pg vende det til noget positivt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2015
Hjalte L.W.
"Jeg har været meget tilfreds med at tage kørekortet hos Tai. Noget af det, der gør Tai særligt god er, at han ikke er ligeglad. Han går op i, om man forstår teorien og er godt med praktisk. Han strækker sig også langt for at tilpasse køretimerne til vores skemaer! Derudover er han superhyggelig og nem at snakke med. Jeg kommer til at savne de hyggelige køretimer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2015
Frederik Baltzer
"Åløkke køreskole, og ikke minst kørelæren Tai, er et super godt valg hvis du vil have en masse sjov og spas samtidig med du tager kørekort! Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg med Tais hjælp! Han er super god til at gøre det hele nemt tilgængeligt! Kan varmt anbefales til alle der skal tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2015
Tobias Lyberth
"Det var en hård tur og jeg dumpede to gange men Tai troede på mig jeg fik mig igennem"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2015
Maria Nguyen
"Ofte forbinder man teoritimer med noget kedeligt, men med Tai som kørelærer, kan man ikke andet end at se frem til nogle sjove lektioner! Tai er altid utrolig glad og tålmodig, og han er så rolig at selv de mest nervøse kan slappe af bag et rat. Derfor vil jeg helt klart anbefale Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2015
Avin Alyas
"Tai er et vældig rart menneske at køre med! Han er rolig og snakkesaglig, hvilket har fået mig til at slappe af mens jeg kørte bilen. Det var vigtigt for Tai, at jeg elskede at køre og være afslappet i bilen. Dette tog jeg til mig og køreprøven gik derfor godt.
Jeg er glad for at have skiftet min tidligere kørelærer ud med Tai.
Den tidligere kørelærer nægtede at tage mig på motorvejen, hvilket kunne havde kostet ham en bøde. Man må nemlig ikke må nægte elever de foreskellige køreøvelser. Derudover snakkede den tidligere lærer ikke, mens vi kørte, hvilket ikke var rart. Han virkede alt i alt ligeglad og bestilte en køreprøve som lå to måneder frem. Han løj og sagde, at der ikke var tider pga. sommerferie.
Tai viste mig de ledige tider i sommerferien og jeg afsluttede min køreprøve inden skolestart.
Jeg vil varmt anbefale Åløkkekøreskolen til alle, som vil gennemføre sit kørekort forløb hurtigt og lære at køre godt!
Tak for kørelektionerne og din indsats, Tai.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2015
Avin Alyas
"Tai er rigtig god til at lære fra sig! Jeg fik en del gode råd til at køre bilen på en afslappet måde, hvilket gjorde, at jeg ikke var nervøs til køreprøven.
Tai vælger nogle ruter, som er svære og på den måde bliver man super god til at køre bilen.
Jeg er meget glad for, at jeg skiftede fra min første kørelære til at køre med Tai. Den tidligere kørelære nægtede at tage mig på motorvejen, han snakkede ikke mens vi kørte og var ligeglad med at jeg var stresset og følte utilpas at køre bilen.Tai gjorde noget ved det og idag elsker at køre bil. Husk, at være kritisk når kørelæren ikke overholder reglerne og reagerer ved at melde kørelæren eller skift til en troværdig kørelære som fx. Tai :)
Mange tak for kørelektionerne Tai :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2015
Sofus Jørgensen
"Vil gerne rose Tai og hans køreskole rigtig rigtig meget.
Jeg havde haft en dårlig oplevelse med en anden kørelærer, men så træder Tai i kræft og hjælper rigtig rigtig godt!
Han er en super flink og rar person, som er super god til at lære fra sig på den bedste måde mulig.
Han roser og riser på den gode måde.
Han er rigtig godt med unge mennesker. Og han brænder for det han laver, hvilket rigtig kan mærkes.
Vil endnu engang sige mange tak til tai for hjælpen, undervisningen og kortet!
Kan helt klart anbefale Åløkke køreskole til alle! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2015
Mads-Emil Jensen
"Tai er nok den perfekte kørelærer!
Meget rolig og god til at forklare. Hans teori timer er gode, og man kommer godt igennem stoffet.
Det har været en fornøjelse at køre med ham og tage kørekort hos ham. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2015
Suwanna Srinoruk
"god humørfyldt teoriundervisning
får alle med i undervisningen, gode test før teoriprøve.
Tai var god til at vurdere hvornår jeg var klar til prøverne, og hvad der skulle øves inden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2015
Sebastian Dieu
" "Odenses bedste kørelærer"
Efter at havde været landet på Åløkke Køreskoles lynkursus, og gennemført det, så står det klart, hvorfor man hører så godt om Tais køreskole.

Tai er både konsekvent, eftertænk-som og fleksibel med tiderne i sine køretimer, men også underholdende og fantastisk til at lære fra sig i teori-timerne.

Omend teorilokalet er småt, så føler man ikke at der mangler noget i undervisningen, hvilket er derfor Åløkke Køreskole fortjener 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2015
Sebastian Dieu
" "Odenses bedste kørelærer"
Efter at havde været landet på Åløkke køreskoles lynkursus, og gennemført det, så står det klart, hvorfor man hører så godt om Tais køreskole.

Tai er både konsekvent, eftertænk-som og fleksibel med tiderne i sine køretimer, men også underholdende og fantastisk til at lære fra sig i teori-timerne.

Omend teorilokalet er småt, så føler man ikke at der mangler noget i undervisningen, hvilket er derfor Åløkke køreskole fortjener 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2015
Nasteho Elmi
"Bedste køreskole i verden! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2015
Mads Sørum Ditlevsen
"Intet andet end respekt til Tai! Ville give 6 stjerner hvis det var muligt :) Tai forstår at gøre teoriundervisningen sjov, men stadig grundig, på trods af dens ellers kedelige natur. Har nydt hver enkelt teori time, og det er også et kæmpe + at der altid er diverse bolcher, kager og andet godt, såvel som kaffe, te og vand. Tai har formået at gøre teoriundervisningen personlig selvom vi sidder flere mennesker i lokalet, og der er aldrig nogen spørgsmål der er dumme. I forhold til køretimer kan jeg ikke andet end at give Tai en kæmpe thumps up, han forsøger så vidt som muligt at tilrettelægge køretimerne efter dine skole/arbejdstider - har personligt kun haft timer uden for skoletiden. Han er også en uhyrligt hyggelig herre at have ved siden af sig når man kører; Tai giver fantastisk brugbar respons, samt tager særlige forhold for lige netop dit behov udover dette fyrer han også godt med jokes af :)

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
Thu Hien
"Virkelig en god kørelære! Kan klart anbefales! 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
Rasmus Dupont Nielsen
"God køreskole som har styr på tingene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
Frederik Holm
"Super køreskole, og super kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2015
Son Vo
"Jeg synes Åløkke Køreskole er fantastik! Tai gør et meget godt arbejde, han sætter service hos kunderne/eleverne på forreste række. Han er en af de venligste personer jeg har mødt, og gør alt hvad han kan, for kunden. Hans undervisning er meget nem at forstå og han er hylende morsom. Jeg kan gøre andet end at anbefale Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2015
Line K Hemmingsen
"Super god undervisning. Han er god til at lære fra sig og sørge for at alle er med, også når dansk kan være en udfordring.

Køretimerne er gode og han er meget omhyggelig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2015
Sofie heyman
"Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos åløkke kørestole, Tai er utrolig dygtig, meget pædagogisk, sjov og forstående! Har fået meget ud af det og kan kun tale godt om det til andre. Tai har været meget fleksibel og hjælpsom undet hele forløbet! Kunne ikke være mere tilfreds!
Tusind tak! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2015
Rasmus Dupont Nielsen
"God køreskole som har styr på tingene! Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. august 2015
Gizem sønmez
"Åløkke køreskole kan varmt anbefales!! Har aldrig mødt en mand der går mere op i sit arbejde end Tai! Han kæmper for sine elever! Har kun positive ting at sige! Man får rigtig meget ud af hans undervisning og køretimer + altid en god latter med! Man vil ikke fortryde hvis man vælger ham! Fortjener meget mere end 5 stjerner! Respekt til Tai den bedste kørelærer!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2015
Christian Øbro Pedersen
"Åløkke køreskole er en helt fantastisk køreskole, hvor kørelæreren Tai er en meget tålmodig mand som ikke lader sig gå af din kørsel. Tai formår at undervise teori på en sjov og spændende måde så du ikke føler det bliver kedeligt. Tai formår at vurdere meget hurtigt hvornår du er klar til at komme til køreprøve. Han er også meget fleksibel angående køretimer, hvor han lægger sine timer efter hvornår det passer dig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2015
Omar Mohammad
"Bedste køreskole, stor respekt til Tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2015
Michelle tygesen
"Jeg vurderer åløkke køreskole i Odense C til 5 stjerner, det har den simpelthen fortjent. De har verdens bedste kørelærer Tai, og han er en rigtig flink, sjov og rar mand! Jeg bestod begge prøver i første hug, og det var både pågrund af mig selv, men bestemt også min kørelærer, som har lært mig alt indefor bilens grænser."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2015
Sara Pallesen
"Grunden til at det ryger ned på 3 stjerne: Der er utrolig koldt i teori-lokalet, men undervisningen er rigtig god. (jeg havde teori fra december til februar)
Jeg var tæt på at få en diskusprolaps i nakken på klatbanen. Det var min kørelærer som kørte bilen, vi alle sad i. Det var kun mig der kom til skade.Kørelæren siger at det ikke er sket før.
Han er god til at fortælle hvad man skal arbejde på. Jeg føler at jeg maglede at få af vide når jeg gjorde det godt i opsamlingen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2015
Mikkel N.
"Super køreskole med ekstraordinær teori- og køretimer! Tai gør noget ekstra af sin lektioner, så man altid har noget at se frem til, når man møder op. Endvidere er skolevognen super dejlig og nem at betjene, og til dem der overvejer at tage kørekort her, så kan i også frem til en dejlig køretur ned til grænsen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2015
Kathrine
"Bedste kørestole i verden <333"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2015
Mette Møller Nielsen
"Vælger du Åløkke Køreskole, så er du garanteret nogle gode køre- og teoritimer. Du vil blive mødt med masser af omsorg og tålmodighed. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. juli 2015
Katrine Fritsen
"Jeg er så glad for at jeg valgte Åløkke køreskole. Forløbet var hurtigt og godt sat sammen, hvor både teori og køre timerne blev lagt uden for skoletiden. Kørelæren Tai er fantastisk, og han redder de til tider lidt lange teori timer med hans altid glade humør. Der er masser af hygge på køreholdet, og alt i alt var det bare en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Åløkke køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2015
Katrine Fritsen
"Åløkke køreskole har virkelig været et godt sted at tage kørekort. Både teori og køre timerne har været rigtig hyggelige! Forløbet har været meget flydende og tæt pakket, hvilket har været rigtig rart. Jeg vil helt klart anbefal køreskolen til alle andre :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2015
Ida Bille Jensen
"Meget tilfreds med Åløkke køreskole! kan stærk anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2015
Carla Justesen
"Jeg vil anbefale denne køreskole til alle! Teoritimerne er gode, og kørelæreren Tai formoder at gøre dem interessante og der er massere af hygge på holdene og man lære folk at kende! Tai er en fantastisk kørelærer som indretter kørertimerne efter hvad der passer bedst mht. skole, så for meget fravær undgås. De indrettes også efter hvor god og tryg man er i bilen. Derfor sørger han også for at man først kommer op til køreprøven når man er klar! Har kun positive ting at sige og det var et super godt forløb :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2015
Kim
"Denne køreskole er virkelig god og kan anbefales, da kørelæreren er blandt andet god til at bringe humor ind i teoritimerne. Til at starte med troede jeg at teori ville være kedeligt, men jeg tog fejl. Kørelæreren er også god til at forklare når man er i tvivl om noget. I køretimerne går Tai meget ind for at man kører meget ordentligt, selv de små fejl bliver der kommenteret på, så man kan ændre på det og klare sig godt til køreprøven. Tai sørger for at man ved og kan alt i alle forskellige situationer, man kan risikere at komme ud for. Nogle kørelærer kan være ligeglade omrking disse ting. Man føler at tai virkelig går ind for at man bestå og ved det man skal vide, hvilket er en rar ting. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2015
Ida Jensen
"Meget tilfreds med Åløkke Køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2015
Rikke Olesen
"Jeg vil klart anbefale denne køreskole til andre, som står og skal til at vælge køreskole, jeg har været super glad for alle de lektioner man har haft med Tai, og det har på intet tidspunkt været kedeligt 👍😉
Køretimerne er super hyggelige, og der er intet at sætte en finger på👍😉
Tai er super hurtig til at få en op til tepriprøve og køreprøve, så der ikke går for lang tid mellem det, og det er super dejligt 😉"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2015
Julie Asta Schultz
"Synes det har været et mega lækkert forløb. Vi har gennemgået det vi skal og det er gået hurtigt med at komme op til teori-samt køreprøve. Det er dermed gået hurtigt med at få kørekort og det er dejligt.
Min kørelærer har været en meget god lærer, han har været tålmodig og har været god til at lære fra sig.
Han har gennemgået det der har været svært for en og man har kunne mærke, at han virkelig brænder for sin erhverv. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2015
Ane Bille
"Mit forløb på Åløkke Køreskole har været fantastisk! Kørerlæreren Tai har en rigtig god og engageret tilgang til sit fag. Der er styr på tingene og sikkerheden er i top. Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales, hvis man ønsker et rigtig godt og sjovt forløb hos en virkelig smilende, engageret og dygtig kørelærer, som ønsker at gøre dig til en sikker og god bilist! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2015
Käthe M. Schmeltz
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været en fantastisk periode i mit liv.

Jeg har passeret de 50 år og var ikke så hurtig til at lære som de andre på holdet.

Trods det blev jeg støttet og guided af en helt fantastisk kørelærer. En kørerlærer, som er nærværende, engageret, rolig og meget professionel og som gerne gør en ekstraordinær indsats hvis det kan hjælpe hans elever.

Ung som gammel: Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole.:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2015
Stephanie
"En super, fantastisk køreskole, som jeg absolut ikke fortryder! Teoretimerne er rigtige gode, hvor der samtidig bliver grint lidt en gang imellem. Her kan man ihvertfald sikre sig ingen kedelige teoritimer, som man ikke magter at tage hen til. Ved køretimerne kan man roligt føle sig tryg med ingen pinlige tavsheder, hvilket er super fedt. Derudover er kørelæreren meget flexible, som sørger for så vidt muligt at køretimerne er sat udenfor skoletiden, så man undgår fravær, hvilket er én af de ting som jeg lægger meget vægt på. Samtidig sørger han for at alle består første gang. Jeg kan stærkt anbefale Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2015
Hermon Berhane
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole. Hele forløbet har været super godt og utrolig velkoordineret. Kørelæreren er meget fleksibel, og gør alt hvad han kan for at få lagt køretimerne efter skoletiden for studerende, hvilket jeg synes har været rigtig rart. Både køre- og teoritimerne har været rigtige sjove og der har altid været højt humør. Derudover er kørelæreren, altid rolige og tålmodige hvilket gør, at man føler sig tryg og man er ikke bange for at lave fejl.
Alt i alt er der kun rosende ord, at sige om Åløkke køreskole. En super køreskole, som helt klart kan anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2015
Sibel Özokcu
"Virkelig verdens bedste køreskole! Har været rigtig glad for at jeg valgte Åløkke køreskole! Uden Tais hjælp ville jeg ikke have haft kørekort så tidligt, han er virkelig hurtig til at booke tider, hvilket virkelig er rart, når man gerne vil have kørekort hurtigst muligt. Han er altid i godt humør og er altid tålmodig, hvilket man har brug for som "ny bilist". Kan kun sige positive ting! Han har gjort det til en rigtig god oplevelse at tage kørekort. Verdens bedste køreskole/kærelærer! 😊🚗💨"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2015
Sibel Özokcu
"Jeg har virkelig været glad for Åløkke køreskole! Det har virkelig været en god oplevelse for mig at tage kørekort hos Tai. Han har altid et godt humør og er virkelig tålmodig, og det er virkelig noget man har behov for, som "ny bilist"! Kan kun sige positive ting! Virkelig verdens bedste køreskole/kærelærer! 😊🚗💨"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2015
Jeppe Immerkær Jensen
"Uden tvivl den bedste kørerskole. Kan klart anbefales!!! Tai, som er kørerlæren, er rigtig god til at lære fra sig, og ikke mindst rar og rolig. Man skal ikke være bange for at lave fejl.
Virkelig en god kørerskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2015
Andreas
"Denne køreskole er helt klart at foretrække. Du får de mest fantastisk køretimer og teoritimer, med en helt igennem fantastisk kørerlærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2015
Vanessa Céline Huynh
"Åløkke køreskole, er en rigtigt god skole og kan varmt anbefalde det til studerende især som gerne vil have køretimer efter skolen og undgå fravær Jeg har også haft gode kørelektioner og teoriundervisning.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2015
Siver Özokcu
"Super god køreskole! Kunne ikke være mere tilfreds, virkelig! Byens bedste kærelærer, som virkelig gør alt for sine elever. Kan ikke sige andet end tusinde tak for, at du har gjort det til en rigtig god oplevelse Tai! 😊👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2015
Andrea
"Jeg har været utroligt glad for Åløkke Køreskole og kørelæreren Tai. Tai er enormt engageret og smilende og gør meget for at gøre undervisningen spændende og hyggelig uden at den mister indholdet. Tai er meget tålmodig og opmærksom på sine elever, og han prioriterer højt, at man får et koncentreret forløb, så han er enormt fleksibel mht. køretimer og andet praktisk. Jeg var ikke særligt tryg ved at skulle køre bil, men det fik Tai rettet op på, og jeg kan kun anbefale andre også at tage kørekort ved Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2015
Benedicte Bertelsen
"Tai er en fantastisk kørerlærer og han har styr på tingene! Han er fuldt med tolmodighed, go humor og godt humør!!:) Ved ålykke køreskole, får man ikke bare et kørekort men jeg rigtig god oplevelse oveni!! Tai kan med alle og er meget opmærksom på en som elev og som kunde!! Jeg har været yderst tilfreds med mit forløb! tai yder en rigtig god service og jeg kan til hver en tid anbefale Tai og Ålykke køreskole til enhver!:D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2015
Benedicte Bertelsen
"Tai er en fantastisk kørelærer, man får rigtig meget ud af hans timer og han har styr på hans ting!! Hvis man er nervøs, eller der er noget man glemmer at gøre når man køre, er han rigtig god til at berolige og fortælle Dig på en god måde hvad du skal lave om!:) Tai kan med alle og er altid opmærksom på en som elev og kunde! Han giver en rigtig god service! jeg har været fuldt tilfreds med mit forløb! Og kan anbefale alle andre til at tage kørekort ved Ålykke køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. maj 2015
Ulrik Siveløkke
"Vælger du Åløkke Køreskole, kommer du ikke til at fortryde det. Kørelæreren, Tai, er et helt igennem behagelig menneske. Fyldt med lune, nærvær og godt humør. Du bliver ikke overladt til selvundervisning foran en PC, som på de billige køreskoler. Her er der personlig fællesundervisning, hvor alle bliver hørt og alle spørgsmål bliver besvaret. Kvalitet hele vejen igennem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2015
Shuo Gao
"Good school"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2015
Signe
"Rigtig god og sjov oplevelse. Thai er en super god kørelærer med masser af godt humør og tålmodighed! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2015
Nicoline Griffin
"Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos Åløkke Køreskole. Jeg fik mit kørekort ca. 2 måneder efter, at jeg startede, så mit forløb har været meget koncentreret, hvilke har været rigtig godt. På den måde nået man ikke at glemme det, som man havde lært forrig gang. Teoritimerne var også rigtig hyggelige, hvor Tai gjorde undervisningen sjov og interessant. Han gennemgik også teorien grundigt, så man forstod det hele.
Jeg kan til enhver tid anbefale Åløkke Køreskole, jeg har været fuldt ud tilfreds med mit forløb både med teoritimerne og køretimerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2015
Thanh Thao Nguyen
"Åløkke Køreskole kan klart anbefales. Utrolig god og sjov lærer. Man lærer lynhurtigt, når det er så god en undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2015
Flemming
"Dejlig og rar køreskole, hvor man bliver taget imod med varme smil. God humor og fantastisk undervisning, som er lette at forstå, samt masser af eksempler. Alle spørgsmål bliver gennemgået og særdeles god lærer samt en fed "shopping tur" ved grænsen til Tyskland :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2015
Bilal Mounier Melhem
"Jeg synes at det er en rigtig god køreskole, man føler sig velkommen fra dag 1, og man får 100 procent noget ud af det. Kørelæren er et fantastisk menneske som underviser godt til teoritimerne, samtidige er god til at fortælle hvad man skal arbejde på når man har fået overstået køretimerne. Jeg syntes også at kørelæren er god til at planlægge tider efter en behov. Jeg synes personligt selv, at det have været godt og en fornøjelse at være en del af Åløkke Køreskole.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2015
Wei Mai
"Jeg synes det er en rigtigt god køreskole og er pengene værd. Der er hyggelige teori timer og alle er med til det. Kan klart anbefales 👍👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2015
Lasse Nielsen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole, med en masse sjov i teoritimerne. Altid glad kørelærer, der møder op. Man bliver taget godt i mod fra første dag og får hurtig et bånd til Åløkke Køreskole. Alt er godt planlagt fra starten. Glad og smilende kørelærer som vil sine elever det aller bedste. Mit forløb hos Åløkke køreskole har været en opvelelse på 1.klasse uden tvivl. Fantastisk køreskole med en masse gode kvalitet.
Åløkke Køreskole kan klart anbefales til alle, som står og overvejer et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2015
Ellen Rudbeck
"Det har været et fantastisk forløb. Kan klart anbefale den til alle som vil have en god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2015
Johan Thastum Astrupgaard
"Denne køreskole har været en fantastisk oplevelse!
Det er aldrig kedeligt da man har en kørelærer fyldt med godt humør og en skøn humor!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2015
Kirstine Sejersen
"Jeg har lige bestået i dag i første hug! Det havde jeg aldrig gjort uden Tais hjælp. Han har været så god en lære, og han har planlagt alle mine køretimer helt uden for skoletiden, hvilket virkelig har været dejligt!
Åløkke Køreskole skal klart have 5 ud af 5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2015
Kirstine Sejersen
"Jeg har lige bestået i dag i første hug! Det havde jeg aldrig gjort uden Tais hjælp. Han har været så god en lære, og han har planlagt alle mine køretimer helt uden for skoletiden, hvilket virkelig har været dejligt!
Åløkke Køreskole skal klart have 5 ud af 5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2015
Emil Mørk Jensen
"Det har været et fantastisk forløb i Åløkke Køreskole.

Der er meget hyggelig stemning med småkager, te og kaffe når der er undervisning i teori.

Ikke nok med det, men når man skal ud og køre er Tai i høj humør. Han er virkelig god til at berolige en, både med flinke ord og bolcher.

Der blev holdt en køretur til Tyskland, i stedet for normal motorvejskørsel. Vi tog afsted 3 og 3 og brugte en lille dag på at handle der nede. Det var rigtig hyggeligt.

Tais undervisning er noget af den bedste jeg har fået. Han er nem at forstå, meget ivrig og man bliver ikke træt af at høre på ham,

Alt i alt, kan jeg ikke andet end at anbefale ham til ALLE. Han er en fantasisk lærer og man kommer til at blive gode venner med ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2015
Jonas Clément
"Tai er den bedste kørelærer, jeg kunne forestille mig. Han er rolig, nem at snakke med, rigtig god til at lære fra sig og tålmodig med alle sine elever. Jeg bestod teori første gang og køreprøven 2. gang - de fejl jeg lavede første gang vil jeg på ingen måde give Tai skylden for - og oplevelsen har ikke været andet end positiv. Den glade kørelærer er helt klart den bedste kørelærer man kan vælge!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2015
Maria E. Christensen
"Kan kun give Åløkke køreskole og Tai mine bedste og varmeste anbefalinger! Jeg var meget nervøs for at tage kørekort, måske fordi jeg er blevet fyrre plus. Tai har været meget beroligende og dygtig, så jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Hyggelige teoritimer, lærerige køretimer og dygtig kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2015
Maria skougaard Andersen
"Super godt og effektivt forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2015
Daniella Lou Nielsen
"En rigtig god kørestole med en altid glad og smilende køre/teorilære "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Casper frydensbjerg
"Der var virkelig intet at sætte en finger på. Alt er godt med Tai 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Sandra
"Tai er en meget sympatisk mand.
Bestod teori og køreprøve første gang. Han har hjertet med sig HELE vejen igennem. Kan KUN anbefale ham. Tror simpelthen ikke der findes, en bedre kørelære end Tai. ALTID, sød, smilende, sjov, humoristisk, venlig, og meget imødekommende.
Tai er 110% sin vægt værd i guld."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2015
Emma Olsen
"Rigtig god køreskole! Jeg har været rigtig glad for hele forløbet, især angående køretimer, som nogenlunde har kunne ligge ude for min skoletid. Super kørelærer! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2015
Casper
"Åløkke køreskole kan klart anbefales!
Det er altid hyggeligt til teori- og køretimerne, og Tai er fantastisk god til at lære fra sig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2015
Jonathan
"Et dejligt forløb, som gik over alt forventning. Trygge rammer med plads til højt humør og glade dage, er alt hvad man behøver, og det er netop, hvad man får hos Åløkke Køreskole. Der har altid været et trygt og varmt miljø i og omkring køretimerne, og kombineret med den altid velkoordinerede planlægning, er helhedsindtrykket aldeles fremragende.
Både køretimer og teori har hver gang givet et stort udbytte, som man kunne benytte sig af, både på vejen, men også til teoriprøven. Åbenheden hos Åløkke Køreskole har også gjort, at man ikke har været bange for at stille spørgsmål eller lyde dum, da man altid kan regne med at få, et fagligt højt svar, hvor alt forklares super godt.
Alt i alt har Åløkke Køreskole leveret et fremragende forløb, som uden tvivl kan anbefales til alle og enhver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2015
Clara
"Forløbet har været super godt og velkoordineret. Kørelæreren formår at gøre køreturene behagelige og har fokus på, at eleverne bliver sikre og gode billister i trafikken. Teoritimerne har været hyggelige, og det er blevet tydeliggjort fra start, hvad der er aller væsentligst at være opmærksom på til teoriprøven. Derudover har eleverne ikke skulle vente længe på, at de kunne komme op til teoriprøverne samt køreprøverne, da kørelæreren har taget hensyn til den enkelte elev og prøver at give eleven det bedst mulige. Alt i alt en super køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2015
Jelena
"Det har været den fedeste oplevelse at køre sammen med Tai.
Han har været super sød og rolig, selv i de situationer hvor jeg var lidt ustyrlig eller gik i panik. Jeg har virkelig lært en hel masse og bestået både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Jeg følte mig virkelig forberedt.

Nu glæder jeg mig helt vildt at komme ud på gaden og køre.
Jelena
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2015
Youssef Ayoub
"fantastisk køreskole! Hele forløbet var en fornøjelse, og kørelæreren bakker dig op til det aller sidste. Med Åløkke Køreskole er du garanteret kvalitet og godt humør hele vejen igennem!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2015
Youssef Ayoub
"Fantastisk kørelære, altid med et smil på, og hjælper altid en igennem det hele. Tålmodighed og glæde er nøgleordene for denne super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2015
Jonas Rasmussen
"Super fed køreskole, med nok den bedste kørelærer der er.
Vil helt klart anbefale Åløkke Køreskole!
Derudover er der også kage :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2015
Mathias Slot Andersen
"Fordi Tai er kongen af Odense"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2015
Christian Larsen
"Havde hørt godt om Åløkke køreskole fra nogle venner, og fandt denne hjemmeside, hvor jeg kun kunne finde positive kommentarer.
- Og jeg blev bestemt ikke skuffet!
Tai er rigtig god til at lære fra sig. Han sørger virkelig for, at man kan, det man skal. Man bliver også presset, men på en god og lærerig måde.

Kan stærkt anbefales!! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2015
Christopher
"En super køreskole. Tai var god til at indordne sig efter selv en lærervikars irregulære skema. Yderligere var selve undervisningen betegnet ved en rolig og ordentlig tilgang samtidig med, at den blev tilrettelagt den individuelle persons specielle behov. Med plads til både ordentlige forhold, masser af humor og en god del lommefilosofi, kan jeg klart anbefale Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2015
Ahmed Abdi Ali
"Jeg har været på Åløkke Køreskole i kun to måneder og jeg har bestået både teoriprøven og køreprøven.
Jeg synes Tai er den bedste Kørelære jeg nogensinde har set, hans måde at forkalre tingene er unikke. Jeg blev anbefalet at tage kørekortet hos Tai, der min to storsøstre har taget hos ham.
Hvis der var flere stjerne jeg givet ham. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2015
Iben
"Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Åløkke Køreskole. Der er altid godt humør og man for virkelig god hjælp. Jeg har desuden heller ikke fået ret meget fravær for køretimer hvilket er utrolig rart.
Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2015
Iben
"Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Tai. Man føler, at man får det hele med, og han er meget opmærksom på, at man får alle de lektioner, man skal have.
Det er også nemt at få en tid uden for skoletiden, så man ikke får alt for meget fravær. Man skal bare sige, hvornår man har fri, og så prøver Tai at løse det sammen med en. En ekstra bonus er, at forløbet kun tager omkring to måneder.
Jeg har været utrolig tilfreds med Åløkke Køreskole, og den kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2015
Mike Rokkjær
"Jeg kunne ikke være mere glad for forløbet og i særdeleshed, Tai, der står for køreskolen. Et varmt menneske der på en rolig og forståelig måde vil få dig sikkert gennem forløbet - Med garanti! Har ikke andet end gode ting at sige om Åløkke Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2015
Karoline
"Jeg er super glad for at jeg har valgt Åløkke Køreskole! Tai har formået at gøre den kedelige teori rigtig hyggelig og alle køretimer har været fyldt med sjove bemærkninger og hyggelige samtaler.

Hos Åløkke Køreskole bliver der taget hånd om hver enkelt elev. Alle får den hjælp de behøver, hele vejen igennem forløbet. Hele vejen igennem bliver man guidet på en rolig og tålmodig måde så man aldrig føler sig usikker og utryg.

Jeg vil på det allervarmeste anbefale Åløkke Køreskole som stedet at erhverve kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Aref
"Jeg synes at det har været en god oplevelse på Åløkke Køreskole.
Læreren er dygtig og rolig,og køretime med ham er meget spændende.
Jeg anbefaler alle at gå i den skole, og man kan nemt lære kørebil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Aref
"Jeg synes at det har været en god oplevelse på Åløkke Køreskole.
Tai er meget dygtig og rolig,og
køretime med ham er spændende.
Jeg anbefaler alle elever at gå i den skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Abdalmannan
"Han er meget godt og stille og rolige
Han lærer meget hvordan man kører
Jeg var meget fald for ham
1000 tak Tai"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2015
Aref Mohammad
"Jeg synes at det har været en rigtig god oplevelse at gå på Åløkke køreskole.
Køretime var meget spændende.
Det er også nemt og hurtigt for at få kørekort.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2015
Lola Garcelan
"På Åløkke Køreskolen er der plads til alle; til dem, der har nemt ved at lære at køre og dem, der har det knap så nemt. Her får man højt kvalificeret undervisning, der er tilpasset den enkeltes behov.

Åløkke Køreskole kan jeg anbefale på den kraftigste!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2015
Benjamin Hansen
"Åløkke har i den grad været efter min forventning. Åløkke kan helt klart anbefales, da jeg synes at der er styr på tingene, og at det er en rigtig god måde det hele foregår på. Det er en super sød kørelære, der er meget forstående og ikke mindst rigtig god inde for sit område."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2015
Magnus Svane
"Kan klart anbefale Åløkke køreskole. Tai er stille og rolig, altid smilende og ikke mindst hammer god til at lære fra sig!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2015
Mette
"Jeg vil helt sikkert anbefale Åløkke køreskole, til folk som ikke har kørekort i forvejen. Hele forløbet har været fantastisk og lige som de skulle være!

Teoritimerne har været sjove og meget lærerige, derudover går instruktøren rigtig meget op i at gøre det hyggeligt og behageligt for folk til de timer man skal have teori, men også nemt for alle folk at kunne klare sig sikkert.

Derudover viser instruktøren en enorm tiltro til folk, når man skal ud og køre. Han er stille og rolig og forklarer tingene som man skal, til man har forstået det. Men ikke nok med det, kan han altid finde plads til dig i sit travle skema med køretimer.

Til sidst har jeg valgt at give Åløkke køreskole 5 stjerner, da jeg faktisk ikke kunne være mere tilfreds med stedet. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2015
Mikkel
"Først og fremmest vil jeg anbefale Åløkke køreskole fordi det er en super god instruktør, som altid er i godt humør og klar til at svare på dine spørgsmål. Endvidere synes jeg at kemien mellem kørelæren og eleven er rigtig god - det er altid hyggeligt og meget sjovt.

Selve forløbet med teori og køretimer er rigtig godt planlagt, og hvis det går som det skal, er kørekortet i hus efter kun 2 måneder.

Selve teoriforløbet foregår via tavle undervisning, med en super god instruktør som klæder dig på til diverse teoriprøver.

Bilen "Jettaen" er en virkelig god bil, som er brugervenlig og derfor rigtig godt at tage kørekort i.

Til sidst vil jeg bare sige at jeg har givet Åløkke køreskole 5 STORE stjerne fordi alt i alt har forløbet været super godt og meget lærerigt, med en energisk instruktør som stråler når han underviser, hvilket er dejligt, da man så får mere ud af det.

Kommer der engang hvor jeg skal tage kørekort igen, vil jeg vælge Åløkke køreskole!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2015
Kristian Omann
"Super god køreskole, med en dygtig kørelærer, der kan sit kram. Det gik super hurtigt, trods det var grundigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. januar 2015
Son Tran
"ålokke køreskole er perfekt køreskole til at tage kørekort fordi i undervisningen bliver man aldrig kedeligt og man kan tydeligt forstå. under kørsel er også perfekt fordi kørelære har masse erfaringer til kørsel og altid give en god planlagt til elever."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2015
Tine Pedersen
"Teoriundervisningen er aldrig kedelig ved Åløkke køreskole og det er super hyggeligt hver gang og samtidig super seriøst og målrettet. Køretimerne er godt planlagt og man føler sig tryg ved at køre! Derudover er der mulighed for en fælles tur til Tyskland i forbindelse med motorvejskørsel, hvilket er super hyggeligt! Alt i alt en virkelig god køreskole, som jeg bestemt vil anbefale alle andre!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2015
Cæcilie
"Åløkke køreskole er det ideelle sted for dig der skal tage kørekort! Der fås ikke en bedre kørelærer end Tai. Tai vægter hver enkelt elev meget højt og tager køretimer selv om søndagen hvis det passer eleven bedst. Dette resulterer i at du formentlig allerede kan komme til køreprøve efter 5 uger! Du kan trygt stole på at du bliver en god bilist på ingen tid, på en sjov og hyggelig måde hos Tai! 😊 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2015
Anders
"Jeg har kun gode erfaringer med Ålykke køreskole. Både dag jeg tog kørekort og da jeg skulle generhverve. Tai er altid i godt humør og man får nogle gode snakke i bilen. Både teori og køreprøver skaffer han virkelig hurtigt, og man er virkelig godt rustet til begge når man har kørt i bil med Tai ved sin side. Kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2014
jonas davidsen
"Tai er rigtig dygtig og kan gøre det Sjovt og side til teori og han hisser dik ikke op hvis man gøre noget forkert han siger det på pæn og ordenlig måde. Og han har styr på sine ting der mangler ikke noget og der er altid noget og drikke når man er til teori."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Morten Zimmer
"Jeg kan klart anbefale Åløkke køreskole. En super køreskole som fokuser på dig og gør meget for at lægge dine køretimer så de passer til dine planer. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner så gjorde jeg gerne det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Kevin Jensen
"en fantastisk Køreskole med den bedste kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Lars vestergaard
"DER ER IKKE SÅ MEGET AT SIGE OM DEN KØRESKOLE . DEN ER BARE SUPER GOD.

Tak for alt THAI. Håber at du kommer godt ind i år 2015.

MVH LARS."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2014
Morten Zimmer
"Åløkke Køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort. Tai formår at gøre teori timerne sjove og interessante. For ikke at nævne køretimerne som går som en leg. Så hvis du leder efter et sted at tage kørekort så skal det da helt sikkert være ved tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2014
stefan hulebæk
"i vil helt sikkert ikke fortryde ÅLØKKE KØRESKOLE..

jeg havde ledt efter mange forskellige køreskoler og priser. men HVAD skal man lede efter? når man aldrig har prøvet det før? jeg fandt faktisk et sted. men droppede det igen efter jeg fandt ÅLØKKE KØRESKOLE. hvor der var fokus på nemlig DIG. og de ekstra kroner det måske koster hos ÅLØKKE KØRESKOLE er givet MEGET MEGTE godt ud. jeg har overhovedet ikke fortrudt jeg tog det hos ÅLØKKE KØRESKOLE. det har været HYGGELIGT og SJOVT HELE VEJEN IGEMMEN. og jeg faktisk en smule trist over jeg ikke skal til teori og køretimer mere. for det har været en fantastisk rejse mod kørekortet. og nu det allerede slut. det lidt mærkeligt.. og jeg kom igennem teoriprøven og køreprøven i første hug. og alt det kan jeg takke ÅLØKKEN KØRESKOLE for. de sørger for DU er bedst klædt på. og at DU føler dig tryk bag rattet. og det gør JEG efter jeg har været ved ÅLØKKE KØRESKOLE. du vil ikke fortryde det. jeg vil ANBEFALE ÅLØKKEN KØRESKOLE til ALLE jeg kender også til dig.. håber i også vælger ÅLØKKE KØRESKOLE.. endnu engang tak til ÅLØKKEN KØRESKOLE med at give mig kørekortet
"