Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Åløkke Køreskole Odense C | Odense

I Odense ligger Åløkke Køreskole Odense C. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 • I Åløkke Køreskole er du i centrum.
 • Søger du en grundig uddannelse med seriøse og sjove kørerlære er du kommet til det rette sted.
 • Sikkerhed og kvalitet er nøgleordene , dette afspejles i vores valg af køretøj, så du kan være tryg i trafikken.
 • Bliver du snart 17, er det en god ide at skrive på holdet, som passer dig bedst, i god tid da vi kan have ventetid.
 • Du må begynde at tage kørekort 3 måneder før du bliver 17. Dog må teoriprøven tidligst være 1 måned før du bliver 17 og køreprøven må tidligst være, den dag du bliver 17.
 • Ring eller skriv venligst for holdstart  :
 • Tlf.60 61 17 99 eller email tai@aaloekke-koereskole.dk
 • Hjemmeside: www.aaloekkekoereskole.dk
 • Skolevogn er AUDI A3 Sport Line 2.0 TDI (CJ) og reserveskolevogn er VW Jetta 2.0 TDI (Jetta)
 • God service, personlig teori undervisning(Vi bruger IKKE pc-undervisning), effektiv køreundervisning med grundig evaluering efter hver køretime.
 • Kemien mellem kørelæreren og eleven er yderst vigtigt derfor prioriterer vi det meget høj. Det er et must for os at kunne skabe en god stemning både i teorilokaklet og skolevognen. Det vil give et godt forløb og en høj beståelses procent hos os.
 • Frem for alt stræber vi os efter at uddanne gode billister som kan være trygge i trafikken. På gensyn :-).
 • Vi har holdstart næsten hver måned (Undtagen juni, juli og december), den første mandag i ulige måneder eller den første torsdag i lige måneder. Vi glæder os til at se dig :-).

 

Vurderinger

Cecelia Hoffman
"Tak for en rigtig god og hyggelig undervisning både i teorilokale og i bilen, der endte med et godt resultat.

HURRA! Jeg har fået mit kørekort. Takket være Tais gode undervisning og utrolige tålmodighed med mine mange fejl, som han har bekæmpet med sine JOKES. Det har gjort undervisningen underholdende og lærerig.

Jeg kan varmt anbefale Tai (Åløkke Køreskole) til alle kommende, som gerne vil have et kørekort. Der findes ingen bedre kørelærer, hvilket alle også må vide nu, hvor hans køreskole har fået en pris som Scandinavians bedste køreskole/kørelærer.

STORT TILLYKKE MED PRISEN og tak for uforglemmelige køretimer.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2022
Dumpeprocent.dk
Josefine Risum
"Jeg synes Ålykkekøreskole uden tvivl er den bedste køreskole.
Aldrig kedelig teoritimer, eller køretimer.
Der er altid godt humør, og man lærer alt det man skal, hvis ikke mere end det!
Ville rådgive alle der skal tage kørekort til at tage ålykke-køreskole, man bliver altid tilfreds og man er i trygge hænder!

Helt klar 5 stjerner her fra
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2022
Bano
"Grunden til, at jeg valgte Åløkke Køreskole var netop fordi, at mine bekendte og andre familiemedlemmer syntes godt om den og kun gav køreskolen positivt feedback. Nu kan jeg selv sige, at anbefalingen levede over mine forventninger:

Tai er en ekstremt dygtig, sjov, tålmodig og flittig lærer, der kun ønsker sine elever det bedste. Han er ekstremt dygtig til at undervise, både i teorilokalet og på kørebanen, og hans timer er både lærerige og sjove, da han altid lige fyrer en sjov vittighed af.

Tai er ekstremt tålmodig med sine elever, og han er meget fleksibel og hurtig til at booke køretimer. Inden man vidste af det havde man kørt flere gange på en uge, så man hurtigt kom ind i rutinen.
Efter nogle måneder fik man stukket et kørekort i hånden, og så var man ellers klar til at køre.

Jeg vil helt klart anbefale Åløkke Køreskole til de elever, der ser frem til et lærerigt, spændende og morsomt forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2022
Dumpeprocent.dk
Fiona Svame Milne
"Tai er virkelig dygtig og rolig. Han er super forståelig og lærer godt fra sig. Han et virkelig sjov og joker rundt med alle. Jeg har virkelig nydt ar køre med ham, og han har gjort det fedt at køre. Tusind tak for det Tai"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2022
Alexander
"Åløkke køreskole kan helt sikkert anbefales herfra. Kørelæren Tai er en rolig og engageret mand.som gør teoritimerne sjove og lærerigt. Hver time bliver der altid hivet en joke frem. Når man er ud og køre er han meget rolig, og stresser aldrig, når man laver en fejl fortæller han altid med en rolig stemme om hvad man kan gøre bedre. Det er desuden altid sjovt at køre med Tai da man kan komme ind på alle emner når man sidder og snakker. Køreskolen kan helt sikkert anbefales. ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2022
Thor
"Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales! Tai er en rigtig god kørelærer, der formår at gøre teoritimerne både spændende og sjove, mens man også lærer en hel masse. Køretimerne har også været gode, bl.a. fordi Tai er meget rolig, og er god til at forklarer hvordan man skal kører. Åløkke Køreskole er altså et sted, hvor man ikke bare får et kørekort i mellem hænderne, men også et sted hvor man får en virkelig fed oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2022
Dumpeprocent.dk
Magnus
"Denne køreskole er nok den hidtil bedst omtalte køreskole jeg har hørt til. Åløkke køreskole, er en køreskole for sig selv. Kørerlæreren Tai, er en utrolig engageret og rar mand, og er meget imødekommen over for nytilkomne.

Han viser forståelse over for sine elever, og han sørger for at lave hver eneste teoritime til en sjov og lærerig oplevelse. Tai udstiller også lidt lækkeriger til dem der har det sværere med at holde koncentrationen. Hans kørertimer er formidable, og han er virkelig effektiv med omdelingen af timer. Man skal ikke vente i mere end en uge, før man har kørt igen, hvilket virkeligt er fornemt, så man ikke skal vente i lang tid, eller endda selv opsøge ham for at køre.

Det har Tai alt sammen styr på. Især også i mit tilfælde, da det var en af de hurtigste og mest effektive køreskoler jeg har hørt til, da jeg allerede var færdig på lige under 3 måneder.

Så overordnet set, ville jeg virkeligt anbefale denne køreskole med Tai, da den ikke er tidskrævende, det er fede oplevelser man får, og hvis man godt kan lide lidt humor, er der intet af gå glip af ved Tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2022
Agnes
"Åløkke køreskole er den bedste køreskole man finder. Jeg har haft det bedste forløb, og jeg har nydt det hele. Teoritimerne er alt andet end kedelige, og der er altid plads til gode jokes og grin. Jeg lærte super meget, samtidig med jeg havde det sjovt. Tai er den sjoveste og rareste kørelærer, og han er genial til at formidle information, så man husker det. Køretimerne var altid hyggelige og lærerige, og Tai er rigtig rolig og tålmodig med en. Jeg har alt i alt haft en fremragende oplevelse. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til Åløkke køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2022
Jacob
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole. Teoriundervisningen er meget lærerig og spændende. Tai kan få selv de mest "kedelige" ting til at blive sjove og lærerige. Teoriundervisningen var altid en ting jeg synes var fedt. Selve køretimerne var også gode, da Tai var meget rolig og skabte god stemning i bilen. Til sidst men ikke mindst, så fik jeg kørekort hos Tai på under 2 måneder. Så kæmpe anbefaling herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2022
Asbjørn
"Åløkke køreskole kan herfra varmt anbefales. Tai er en kæmpe verdensmand der gør teori spændende og lærerigt på samme tid og man lærer altid noget. Desuden kan han altid hive en far joke op ad ærmet til hver en tid. Om de så er gode eller dårlige det variere meget;) Tai er også altid meget rolig når man er ude at køre og skælder aldrig en ud når man laver fejl men fortæller en, stille og roligt, hvordan det kan gøres bedre. Desuden får man altid nogle gode samtaler med ham ude på køreturene som gør det hyggeligt at være ude at køre. Kæmpe anbefaling herfra:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2021
Alexander
"Jeg har intet dårligt at sige om Åløkke Køreskole.

Jeg har nydt hvert eneste sekund af både teori timerne med mad og hygge, men også køretimerne med gode og dårlige jokes.

Samtidig med alt den hygge er Tai en formidabel kørelærer og person. Han hjælper dig gennem hele forløbet på en rolig og lærerig måde.

I teori timerne er også god til at få alle involveret, så det er umuligt ikke at lære noget :)

Der kan ikke gives mindre en fulde fem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2021
Matilde
"Alt jeg kan sige er, - Tai er en fantastisk kørelærer. Han har virkelig gjort forløbet både spændende, sjovt og “nemt”. Teoritimerne har på ingen måde været kedelige, men derimod hyggelige og sjove. Køretimerne var også altid en fornøjelse, men er blevet mødt af en rolig og tålmodig kørelærer, som man også har haft massere hyggelige snakke med. Jeg kan på alle måder anbefale Åløkke Køreskole, og jeg kan fortælle man med sikkerhed aldrig ville fortryde et forløb hos Tai. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2021
Freja
"Jeg synes det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke køreskole. Selvom man tror teori kan være kedeligt, så er det, det overhovedet ikke hos Åløkke køreskole. Tai er god til at gøre det spænende og interesant og så er han en rigtig rar kørelærer. Jeg kan helt klart anbefale det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2021
Alice Finn Caspersen
"Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Åløkke køreskole. Tai har været en fremragende kørelærer, sød, opmærksom, rolig, tålmodig, betænksom og sidst men ikke mindst mega godt selskab.

Har sat stor pris på hvor personlig en kørerlærer, han har været, og hvordan han har designet mit forløb og køretimer efter mine behov og svagheder i trafikken.

Derudover er Tai også altid hurtig på tasterne til at finde teori- og køreprøver og gør meget ud af dette. Mit forløb startede i begyndelsen af oktober og allerede 10. december stod jeg med kørekortet i hånden.

Vores teoritimer på holdet har også været sjove og hyggeligt, en af dagene spiste vi alle sammen nudler, mens vi hørte Tai tegne og fortælle og vi sluttede vores sidste teoritime af med at smage vietnamesiske sandwiches, som Tai tog med.

Åløkke er en lille, dygtig og kompetent køreskole og man kan altid regne med Tai! Og dårlige farjokes! Men så har du altså også hele pakken:))

Husk at meld til i god tid.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2021
Signe
"Åløkke køreskole er verdens bedste køreskole. Tai er virkelig god til at få teoritimerne til at være sjove og hyggelige. Jeg har i hvert fald aldrig kedet mig til teori :) Udover det kommer jeg virkelig til at savne de gode køretimer med massere af jokes. Tai er virkelig god til at tage det med ro, forstå ens behov og gøre mig meget mere selvsikker i trafikken. Jeg var meget nervøs til køreprøven, men Tai tog mig med på en ekstra køretur og fik lige min selvsikkerhed helt i top igen. Bestod med 1 fejl til teori og køreprøven i første forsøg, takket af Tai. Han er endda verdensmester i at booke prøver. 1 uge efter teori stod jeg med kørekort! Kan klart anbefale Åløkke Køreskole til alle :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2021
Nanna
"Det har været en sand fornøjelse at tage kørekort hos Tai!
Han er altid smilende og glad, og han er rigtig god til at prioritere at hans elever også har andet at se til, så han prøver altid at sørge for at man får køretimer når det passer ind i elevens skema. Kæmpe anbefaling herfra 💪🏽 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2021
N
"Åløkke køreskole er hyggeligt og sjovt. Fik nogle gode venner. Tai er meget snaksaglig og kommer med masser jokes så det ikke bliver kedeligt men sjovt i stedet for. Fik teoriprøver hurtigt og kørepøver "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2021
Noah
"Åløkke Køreskole er den bedste/sjoveste køreskole. Tai har en meget speciel humor, som alle forstår.
Hvis der er problemer med underskrift, så vil han gøre alt for at det lykkes.
Tai er virkelig sjov at være sammen med, man keder sig aldrig med Tai

Hvis du overvejer at vælge Åløkke Køreskole, så husk at tilmelde dig i god tid"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2021
Johnny Huynh
"Åløkke Køreskole er en super køreskole. Tai er en lærer, der virkelig er engageret, som helt klart smitter af på eleverne. Humøret er altid i top - især med alle de far-jokes Tai kommer med - hvilket giver os elever stor lyst til at lærer fra ham. Derudover prioriteres eleverne altid, så teori- og køreprøve har jeg fået hurtigere end forventet, hvilket har været et kæmpe plus. Kan varmt anbefale Åløkke Køreskole til alle folk, der skal til at tage kørekort :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2021
Sarah Olsen
"At tage kørekort hos Tai har været en af de bedste beslutninger. Jeg har gennem hele forløbet følt mig super tryg og samtidig haft det mega sjovt! Tai er en fantastisk underviser der tager tid til den enkelte elev og deres behov.
Lille advarsel herfra: Man bliver afhængig af han selskab, jokes og humør:))
Tai er ikke bare sjov og ballade men også en dygtig underviser… - jeg fik bl.a. 0 fejl i teoriprøven og bestod køresprøven i første hug!
Hvis jeg - mod alt forventning - skulle tage kørekort igen, skal det 1000% være hos Åløkke Køreskole!:))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2021
Asbjørn Winther
"At tage kørekort hos Tai har været en sand fornøjelse. Lige fra første dag vidste jeg, at jeg var i gode hænder til at kunne bestå selvsikkert. Med sin meget tålmodige og humoristiske tilgang, gjorde Tai det let at lære og forstå. Samtidig har han været utroligt god til at finde prøvetider i en tid, hvor det ellers kan være svært at få. Jeg føler i hvert fald, at Tai gør alt han kan, for at eleverne er trygge og består hurtigt og sikkert. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelære. 🙏🏼
Jeg kommer til at savne de hyggelige køreture med Tai og hans onkel-jokes 😆"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2021
William Skov Jensen
"Tai er en utrolig god kørelærer, men fantastisk far humor - Åløkke køreskole er en super god køreskole, og Tai gør at man har den største chance for at bestå ved første forsøg.
Varmeste anbefalinger herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2021
Josephine Hovgaard
"Virkelig god køreskole og -lærer. Man får alt den støtte man har brug for og der bliver virkelig taget hensyn til en. Bestod teoriprøve første gang med 1 fejl og bestod også køreprøve første gang. Jeg havde ikke fået sådan et godt resultat uden god undervisning fra Åløkke køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2021
Sussi Gryholt
"Lige fra første gang, hvor jeg kom ind i Tais hyggelige teorilokale, følte jeg mig rigtig godt tilpas. Tai er en vildt dygtig underviser og hans undervisning er altid i top. Hans gode humør og skønne humor gør, at man har lyst til at komme til teori og han er ekstremt dygtig til at få det ned på et niveau, hvor alle forstår det. Han har et kæmpe overskud til sine elever når han underviser, både i teorilokalet og ude på vejene. Han går langt for, at man som elev bliver både en dygtig og hensynsfuld bilist. Jeg var selv meget nervøs i bilen og tvivlede ofte på mig selv, men Tai var en kæmpe støtte og tvivlede aldrig på mig, hvilket hjalp mig meget. Jeg har bestået kørekortet og føler mig 100 procent tilpas i bilen alene, selvom jeg savner Tais farjokes fra sædet ved siden af. Jeg vil meget gerne anbefale Tai/Åløkkens køreskole til alle. I vil få en fantastisk kørelærer med et kæmpe engagement, høj kvalitet og hjertet på rette sted.
Sussi Gryholt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2021
Nansan Iversen
"Kan varmt anbefale Åløkke køreskole.
Tai er en altid smilede og glad kørelærer. Han er altid rolig og tålmodig og forstår at få en til at slappe af når man er ude at køre.
Kunne ikke have ønsket et bedre sted at være."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. september 2021
Jessica Quarm
"Thai tog mig under sin vinge efter min forfærdelige oplevelse ved Olsens-køreskole.
Han gjorde mig selvsikker og hjalp med med ikke og være nervøs under min kørsel.
Ved min anden køreskole fik jeg hele tiden dårlig kritik ved hver ting jeg gjorde og det fik mig til at udvikle en usikkerhed ved mig selv.
Thai er den mest forståelige og beste kørelærer jeg har haft i kunne gøre mig klar på kun 2 uger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2021
Thwe Thwe
"Jeg er meget glad for at vide, at Tai er den bedste Kørelære, som mange siger.

For dem med at svagt dansk sprog er der ikke noget at bekymre sig om, fordi han kan forklare det klart.

Han altid er tålmodige og godt humøret.
Jeg vil anbefale at tage kørekort hos Tai. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2021
Olivia kitiya Lamsiri Jensen
" Kommunikation, Professionalisme
Tai er en rigtig god kørelærer der går op i at alle elever består.

Den bedste kørelærer!""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2021
Rebekka Moses
"Du finder ikke en bedre kørelærer end Tai! Hos Åløkke Køreskole er du sikret både kørekort, fantastisk humor, vidunderligt selskab og en mand der er villig til at gøre alt hvad der står i hans magt for at sikre dig en undervisning af bedste kvalitet og at du går derfra med kørekortet i hånden.

Tai er manden der kan skabe et trygt, humorfyldt og lærerigt miljø i hans teorilokale, så uanset hvor nervøs, usikker eller tvivlende du skulle føle dig, vil Tai med sit kæmpe engagement, uendelige støtte, utallige far-jokes og sit store hjerte, sørge for at du får den højeste kvalitet af teori og kørelektioner, så du kommer i mål og får det kørekort. Jeg giver Tai og Åløkke Køreskole mine varmeste anbefalinger til alle!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2021
Line
"Åløkke køreskole kan klart anbefales! Hos Tai for man ikke kun den halvkedelige teori gennemgået på en sjov måde men får også givet små guldkorn til at huske vigtige regler.
Tai virker ikke bange for at ligge det extra arbejde i et forløb for at hjælpe den enkelte, for at sikre kørekortet. Hvilket giver en fornemmelse af samarbejde for kørekortet.
selvfølgelig kan man ikke komme uden om farjokesene men tag det som en del af oplevelsen:D og er med til at bidrage til en tryghed i bilen, også for den nye billist.
En varm anbefaling herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2021
Stephani Jensen
"Vælger du Åløkke køreskole er du garanteret et kørekort.
Tai kørelære lægge liv og sjæl for alle hans elever kommer igennem, det er en fornøjelser og køre med ham du kan ikke undgå og få nogle farjoks med på vejen, men det er det der gøre hele køretimen og teoritimen sjov. Han har de mest fantastiske talemåder som hjælper dig med og huske tingene. Åløkke køreskole er helt klart ventetiden og pengene værd!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2021
Ida-Maria Dalsgaard Jacobsen
"Rigtig god køreskole med sød og humoristisk kørelærer, som giver eleverne fornyet energi med hans sjove teorijokes. Også rigtig behagelig at køre med i trafikken, man føler sig i trygge hænder."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2021
Helene Ravn
"Positiv: Kommunikation, Professionalisme
Tai er en rigtig god kørelærer der går op i at alle elever består med liv og sjæl.
Teori timer med Tai er både sjove og lærerige.
Den bedste kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2021
Alexander Mikkelsen
"Hos Åløkke Køreskole har man det altid sjovt når man skal til teori- og køretimer. Tai er god til at gøre det nemt at forstå og jeg vil anbefale det til alle der gerne vil tage kørekort og have et hyggeligt forløb😁😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2021
Anne-Catrine Pedersen
"Vidunderlig køreskole! Tai er en fantastisk kørelærer som sætter eleverne først når det kommer til teori og køretimer. Han gøre meget for at eleverne har det godt og ikke keder sig under teori. Det har været en fornøjelse at være elev hos Åløkke Køreskole! Jeg vil 100% anbefale at tage kørekort hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2021
Paula Anna Isabel Vilches
"Åløkke køreskole er den ideelle køreskole. Køreskolen har alt lige fra humor til seriøsitet. Man føler sig altid velkommen ved Tai, og du går altid fra teori/køretimerne med et smil og et dejligt pust til dagen. Hos Tai kan man få lov til at være den man er, men samtidig skal du også acceptere hans mange far-jokes, som han har mange af i ærmet.

Du bliver respekteret og accepteret på Åløkke køreskole!

Du finder ikke et bedre sted at tage dit kørekort, og efterfølgende føler du dig sikker bag rettet og i trafikken. Alt mulig held og lykke til de kommende elever, i vil ikke fortryde det!

Mvh Paula :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2021
Kevin Lam
"Hos Åløkke Køreskole får man alt det man ønsker, når det kommer til at vælge en køreskole. Kørelæreren hedder Tai, og han er, ifølge mig, den bedste lærer, man kan få. Han møder altid ind med et smil på læben, og så får han endda teoriundervisningen til at virke spændende og sjov!

Selve køretimerne med Tai har også været underholdende. I bilen kan man snakke med Tai om alt mellem himmel og jord. Så snart man er begyndt en samtale med Tai, så forsvinder alt ens nervøsitet, og man føler sig tryg i bilen. Han lærer sine elever at betjene biler på den rigtige måde, og så forholder han sig altid rolig. Der er intet galt i at lave mindre fejl, når man sidder i bil med Tai. Han er forstående, råber ikke, men fortæller roligt en, hvordan man kan forbedre sig. Det er endnu en grund til, at Tai er den bedste kørelærer.

Jeg har haft et forrygende forløb med Tai, og jeg kan sagtens anbefale denne køreskole! Alt i alt så er Åløkke Køreskole en køreskole fyldt med kvalitet og Danmarks bedste kørelærer, Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juli 2021
Christian Licht
"Åløkke køreskole er det ideelle sted at tage sit kørekort. Hos Tai får du den højeste kvalitet af træning, både angående køretimer, men også teorilektioner. Fra start træner man teoriprøver og bliver vant til at lave dem som hjælper meget. Hele forløbet kører som smurt og hvis man har det mindste spørgsmål kan man få et svar over SMS indenfor meget kort tid.

Tai er altid meget forstående overfor skole, gymnasie osv. og det er generelt meget lidt fravær man slipper igennem med hvis man tager sit kørekort samtidigt med sin skolegang.

10/10 stjerner til Åløkke køreskole for det fantastiske forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2021
Signe Madsen
"Det har været en kæmpe fornøjelse, at tage kørekort ved Åløkke køreskole.
Tai er en smilende og tålmodig kørelærer, som altid giver et smil på læben.
Hvis man laver fejl og går i panik, så skal han nok hurtigt få dig til at slappe af igen.
Jeg kan anbefale Åløkke køreskole, så får man en fantastisk oplevelse med kørekortet.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2021
Katrine
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke køreskole. Tai er en super dygtig kørelærer, der altid er i højt humør og tålmodig. Jeg har haft en rigtig god oplevelse i både teorilokalerne og køretimerne. Derfor vil jeg helt klart anbefale Åløkke køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2021
Maria Andersen
"Største anbefaling herfra! Hos Åløkke Køreskole bliver man med garanti mødt med godt humør og god energi fra kørerlærer Tai.
Teoritimerne er sjove og forståelige, så man lærer det lynhurtigt. Køretimerne er afslappende, Tai er rolig og tålmodig, men giver også altid gode jokes med på vejen, som skaber en afslappet stemning. Man får den bedste kørelærer og behandling hos Åløkke Køreskole, som matcher netop dine behov. 5 store stjerner herfra :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2021
Mai-Linh Le
"Hvis man overvejer at vælge Åløkke køreskole, så kommer man ikke til at fortryde det. Det har været super sjovt at tage kørekort hos Tai, da der altid har været godt humør og store smil, også selvom man skulle til teoritimer. Det er det samme med køretimerne. Køretimerne er fyldt med far-jokes, men man lærte alligevel en masse af dem. Selvom man laver fejl og går i panik, så har Tai altid styr på det og prøver altid at hjælpe en på rette vej. Man kommer til at glæde sig hver gang, man skal ud og køre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2021
Lene Eriksen
"Jeg har som næsten 37-årig taget kørekort hos Tai 😎 Jeg har været meget nervøs over at skulle køre bil undervejs, men Tai har været god til, at berolige mig.
Jeg har ofte været i tvivl om, hvorvidt det hersens "kørekort-halløj" egentlig var noget for mig, men Tai har aldrig tvivlet på, at jeg kunne gennemføre forløbet og det er jeg ham taknemmelig for.
Man skal vælge Tai og Åløkke Køreskole, hvis man ønsker et nede-på-jorden forløb, med masser af platte far-jokes og en god stemning, både i teorilokalet med resten af køreholdet og i bilen med Tai.
På trods af mine til tider noget panik-agtige reaktioner i bilen, har Tai aldrig været hylet ud af den og har altid været god til, ret hurtigt, at berolige mig og føre mig sikkert videre i trafikken.
Jeg er så stolt af at kunne sige, at jeg bestod køreprøven i første forsøg, selvom jeg i tiden op til har været ekstremt nervøs. 🤓"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2021
Nikolaj
"Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole til andre. Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort sammen med Tai. Den ellers lidt tørre teori blev en del sjovere og mere levende, når den blev krydret med Tais humor, men man var dog aldrig i tvivl om hans engagement i forhold til at få os til forstå og huske det nødvendige stof. Køretimerne var heller aldrig kedelige. Tai var rigtig god til have fokus på de områder af ens kørsel, der ikke sad helt i skabet, uden at man mistede modet i forhold til at få det forbedret. Jeg er helt sikker på, at denne tilgang gjorde det nemmere for mig at få kørekortet. Så hvis man mangler et kørekort, så kommer man i hvertfald ikke til at fortryde at tage det sammen med Tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2021
Sofie
"Kan varmt anbefale Åløkke-køreskole. Har haft en rigtigt god oplevelse både i teoritimerne og køretimerne. Man bliver altid mødt med et smil og man for rigtig god vejledning igennem hele forløbet. 👍 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2021
Phillip
"Jeg vil meget gerne anbefale Åløkke Køreskole. Personligt havde jeg ikke de store forventninger til hvordan en køreskole skulle være, men jeg må være ærlig og sige, at jeg var mere end overrasket. Alt fra fællesskabet på holdene, til køretimerne med Tai, som er lærerige, effektive og sjove. Man skal være klar på Tais mange far jokes, hvilket jeg personligt har set, som værende et plus. Undervisningen klædte mig på til en teoriprøve og en køreprøve, som begge var bestået på første forsøg. Jeg føler mig i dag klar, til at komme ud i traffikken som en ny billist."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2021
Emilija Bliucuke
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke køreskole!!! Kørelæren Tai gør altid undervisning sjov med sin humor samtidig med at man lærer det man skal!! Han går virkelig op i sine elever og sit arbejde, og uden ham ville jeg aldrig have bestået min teori- og køreprøve i første forsøg. Jeg kommer helt klart til at savne mine køretimer med Tai og mit forløb hos Åløkke køreskole:)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2021
Caroline
"Det har været et fantastisk forløb, hvor der har været seriøsitet men også plads til sjov, og en hel del grin.
Teori timerne har været sjove, og lærerigt . Når vi har været ude og køre, har Tai givet mig en ro, hvor jeg også følte mig tilpas bag et rart. Det har været vildt fedt at tag kørekort ved ålykke, og helt klart noget jeg vil anbefalde til andre.

Han har også været meget hjælpsom med hensyn til køretimerne på dagstimerne, hvor han også til passer det efter ens uge.

Har altid glædet mig til at komme ud og køre med Tai, da det kun er hyggeligt og sjovt, samt man lærer en masse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2021
Anna
"Det var rigtig hyggeligt at tage kørekortet ved Åløkke Køreskole, da undervisningen er sjov og interaktiv. Tai har masser af jokes, og hjælper én med at få en rolig kørsel."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2021
Klara
"Åløkke Køreskole er en rigtig god køreskole, og man lærer meget under forløbet. Tai er en genial kørelærer, altid glad og smilende, så man kan heller ikke andet end selv at blive glad af hans gode humør. Timerne med Tai er altid sjove og lærerige, og kan derfor klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2021
Kristine
"Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole! Tai er super dygtig, tålmodig og flink, hans undervisning er herlig, grundig, sjov og nem at forstå. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det kan jeg også takke ham for. Man kommer grundigt igennem alle emnerne, og får både masser af teori-undervisning og hyggelige køretimer. En tilfreds elev her!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2021
Lasse Hartmann Nielsen
"Min tid hos Åløkke Køreskole har været fantastisk. Kørelæreren Tai er altid glad og smilende, så man kan heller ikke andet end selv at blive glad af hans gode humør. Han sørger for at undervisningen ikke bliver alt for kedelig med jokes, mens man stadig lærer det man skal. Han går op i hans arbejde, og det kan man også mærke når man er til køretimer for han ligger meget tid og arbejde i at køretiderne passer godt for alle. Uden teori- og køreundervisning fra Tai ville jeg aldrig have kunnet bestå teoriprøven og køreprøven i første forsøg, hvilket jeg gjorde. Jeg vil helt klart anbefale Åløkke Køreskole da det er en 10/10 køreskole, og en af de bedste (Hvis ikke den bedste) køreskole i Odense. Tai guider dig nemt igennem teorien og kørslen på en sjov måde og jeg kommer bestemt til at savne mit forløb hos Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2021
Kenneth Hansen
"En kørelærer, der lever op til sit navn - den galde kørelærer. Tai har begge ben på jorden, der er krydret med en empati og forståelse, som jeg tror mange af os kan tage ved lære af også i vores egen hverdag. Konstruktiv kritik. At han så også er en forbandet god kørelærer med sans for de små detaljer, der gør dig til en god bilist - også når kørekortet er erhvervet - gør dig kun mere sikker og klædt på til tiden efter, hvor du egentlig først rigtig skal lære - med erfaringen -at blive en rigtig god bilist. Teoritimerne har været grundige og med masser af smil og grin. Og Tai skal nok sørge for, at du ikke falder i søvn - han har sin helt egen måde, så glæd jer til denne - blandt meget andet. Jeg har kun den dybeste respekt for det arbejde, som Tai lægger for dagen, og jeg vil til enhver tid anbefale ham. Har selvfølgelig ikke prøvet alle kørelærere i Odense, men er han ikke den bedste, så er han i hvert fald godt oppe på ranglisten. Tusind tak for samarbejdet og tålmodigheden, Tai. Jeg vil trods alt stadig savne vores køreturer sammen :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2021
Emilie Dahlgaard
"Ålykke køreskole er et virkelig godt sted at tage sit kørekort! Tai er den bedste kørelære i Odense og han er glad 24/7. Man lærer rigtig meget af ham, samtidig med man har det sjovt i hans selvskab. Jeg skiftede over til Tai’s køreskole, da min daværende køreskole/kørelære ikke matchede mine behov og standarder. Hos Tai går tingene meget hurtigere, og jeg kan tydeligt mærke at kvaliteten af undervisningen og kørelektioner er meget bedre hos Tai. Han sørger altid for god stemning i bilen med hans far jokes. Hvis det ikke var for ham, havde jeg ikke stået med mit kørekort i dag. Derfor vil jeg klart anbefale Ålykke køreskole, til alle der skal til at tage kørekort. Det har været helt igennem fantastisk at have haft Tai som kørelære! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2021
Julienne
"Jeg vil anbefale Åløkke Køreskole!
Tai er en meget venlig, og sjov at køre med, tålmodig og dygtig kørelærer, der går op i at hans elever lærer så meget som muligt.
Jeg kunne mærke at kørelærer tog sig gode tid med mig, både i undervisningen i forhold til teori og under kørelse.
Kørelse var meget hyggeligt, afslappende og lærerigt.
Det var et kæmpe bonus for mig at kørelærer kunne tilpasse kørelse efter mit arbejde. :)

5 stjerner herfra!""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2021
Klaus Nielsen
"Undervisningen findes ikke bedre, og du får nogle gode huskeregler med når du er i trafikken. Tai er en super behagelig person, og han vil gøre alt for at hans elever kommer godt gennem forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. januar 2021
Alberte
"Fremragende køreskole med en meget positiv og sjov kørelærer, som lærer dig at komme sikkert frem i trafikken. Kæmpe ros til Tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2020
Anne Luise
"Pga en dårlig oplevelse på en anden køreskole var min tro på at jeg kunne køre bil stort set forsvundet. Jeg blev anbefalet Åløkke køreskole og jeg blev virkelig ikke skuffet. Tai er imødekommende og profesionel, hans sjove og varme personlighed gør at man føler sig tryg og afslappet imens man kører. På en enkelt køretime fik jeg et selvtillidsboost og Tai mindede mig på at “du ka’ godt!”. Anbefaler Åløkke køreskole på det varmeste!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
LONG
"I learned how to drive a car from Åløkke Køreskole that is very professional with high quality for theory and practice. The instructor Tai is very nice person with patient."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Sofia
""Jeg har selv taget kørekort hos Tai, og det kan jeg afgjort anbefale. Hvis man vil være i hyggeligt og morsomt selskab, mens man tager sit kørekort, så er Åløkke Køreskole det helt rigtige sted. Tai er en utrolig dygtig kørelærer med en masse platte jokes. Der er altid god stemning både til teoritimerne og køretimer, så det er afgjort et sted jeg vil anbefale :) ""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Sofia Kristensen
"Jeg har selv taget kørekort hos Tai, og det kan jeg afgjort anbefale. Hvis man vil være i hyggeligt og morsomt selskab, mens man tager sit kørekort, så er Åløkke Køreskole det helt rigtige sted. Tai er en utrolig dygtig kørelærer med en masse platte jokes. Der er altid god stemning både til teoritimerne og køretimer, så det er afgjort et sted jeg vil anbefale :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2020
Rami
"Fantastisk køreskole, der gør det at tage kørekort hyggeligt og nemt! Med en lærer der ikke kunne ønskes bedre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Stephan
"Kigger man igennem alle kommentarerer finder man ikke en eneste person, der ikke har givet mindre end 5 stjerner? Hvorfor ikke?

Hvis man skal finde en person, der 100% elsker sit arbejde, fordi han gør så mange elever glade, så er det helt klart Tai.

Generelt er han meget:
- Organiseret (Han har mange elever, og alligevel får han alt til at passe mht. kørsel, husker at skrive til folk hvornår de skal mødes, hvor det præcist er henne, hvornår man kører næste gang, hvad man skal huske at have med og meget mere).

- Troværdig (Når han aftaler en tid med en, så kommer han 100% og er der til tiden. Der er ikke noget med man skal vente i lang tid for sin køretime, eller at det lige pludselig bliver aflyst)

- Glad 24/7 (Når man møder ham hver gang, så er han altid smilende og imødekommende. Han kan vende dit dårlige humør 180 grader. Derfor får man altid en god følelse, når man sidder i bil med ham, fordi han giver dig ro og hjælper dig på en venlig måde, hvor man ikke bliver stresset.

Tusinde tak for alt hvad du har gjort, Tai. Du gør eleverne glade, og så på den måde gør det dig glad. Fortsæt dit gode arbejde. Det bliver kun bedre og bedre.

Mvh.
Din yndlingselev nogensinde :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Stine Andersen
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole! Tai er en meget venlig, tålmodig og dygtig kørelærer, der går op i at hans elever lærer så meget som muligt. Teoriundervisningen er også rigtig hyggeligt, afslappende og lærerigt. :-) 5 stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Michael Luu
"Mit forløb hos Tai har været meget sjovt, men også meget lærerigt. Tai sætter altid den enkelte elev i fokus og retter løbende op på de eventuelle fejl, eleven måtte have.

Jeg har aldrig oplevet at Tai er sur eller irriteret. Han er altid glad, positiv og god til at fortælle dårlig jokes. Både i teorilokalet, såvel som i skolevognen.

Tai er en af dem, der ligger alt, hvad han har i sit arbejde, og prioriterer dermed også sit arbejde meget højt. Selvom han skal tidligt op næste dag, så tager han sig tid til at svare på spørgsmål, selvom klokken er langt ude på aftenen.

Man glæder sig hver dag til at komme til næste teoritime, fordi Tai formår at gøre teorien sjov og levende. Både på den måde, han taler, men også på den måde, han simulerer de forskellige ting inde i teorilokalet.

Hvis man har et stramt skema, kan Tai alligevel finde tid til at have en køretime med eleven. Han er meget fleksibel i den måde, han planlægger tingene på.

Alt i alt, så er Tai en af de bedste køreskoler, man finder i Odense, fordi man får hele pakken.
Jeg kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole til fremtidige billister!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Anna Mittet
"Super rart sted at tage kørekort! Tai er en skøn kørelærer og vi havde det rigtig hyggeligt sammen på det teorihold jeg var på! Kan varmt anbefales☺️"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Jara
"Åløkke køreskole er en super god køreskole, med en meget god kørelærer, der har tålmodighed til at lære en at køre. Det er aldrig kedeligt at komme til køretimerne og teoretimer, da han formår at gøre det super spændende, samtidig med at man lære det man skal. Alt i alt super god køreskole!!✨"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2020
Zahra
"Bedste køreskole! Kan helt klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Johanne Frida Nielsen
"Jeg har haft det fedeste forløb i Åløkke Køreskole! Jeg har altid fået indtrykket af, at kørelærere generelt er meget usympatiske, sure mennesker, men Tai er en enormt varm og medfølende kørelærer og person. Han stræber efter gode fællesskaber i holdene, sympatisk kommunikation og effektiv og omfangsrig læring - og det kan mærkes! Hans mål er ikke at gennemføre teori og kørsel eller en lav dumpeprocent, men at føre en god bilist ud på vejene. Jeg følte mig rigtig godt tilpas til teoritimerne, og mit hold bestod af søde, snakkesalige mennesker, hvilket gjorde det nemmere at fokusere på teorien, når atmosfæren var rolig og velkendt. Derudover skader det ikke, at der serveres bolcher og andre godter til teori- og køretimerne;) Jeg vil stærkt anbefale Åløkke Køreskole til alle, der leder efter sikre kørefagligheder og glad stemning!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Emma
"Åløkke Køreskole er en rigtig god køreskole. Jeg kan varmt anbefale Åløkke hvis du ønsker en tryg oplevelse og livlig undervisning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Alexander
"Jeg fik mit kørekort på under 2 måneder og kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole. Tai er altid venlig og meget imødekommende. Han har bare styr på tingene og finder altid en løsning på det hele. 5/5 stjerne.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Magnus Brandi
"Rigtig god køreskole. Opfylder alle ønsker, man kunne have. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Wafaa
"Det har oprigtigt været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Tai underviser passioneret og professionelt, og det stråler ud af ham, at han ønsker sine elever det bedste, og at han nyder at være kørelærer. Han er dygtig til at lære fra sig, og han sørger for, at både teori- og køretimer aldrig er kedelige med sin gode farhumor. Det er derudover virkelig en behagelig oplevelse at køre med Tai, da han er tålmodig og snaksalig. Åløkke Køreskole kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Anna Aasbjerg
"Jeg bestod teori og praksis i første forsøg - som 39-årig. Det kræver en verdensklasse lærer og sådan en er Tai! De bedste anbefalinger herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
Nathalie Svenningsen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole, hvor du får en faglig dygtig, forstående, tålmodig og mega sjov kørelære - både ved siden af dig i bilen og foran teoritavlen. Vælg Åløkke køreskole, det er noget du aldrig kommer til at fortryde 😊🚗"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2020
David
"God køreskole ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2020
David
"God køreskole! ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2020
Birgitte L
"Aaløkke Køreskoles kørelærer er både DKs bedste kørelærer og sødeste samt mest tålmodige mand. Han er perfekt til at give dig selvtillid som uerfaren billist. Han gør det at køre sjovt, og har de bedste voksen-pædagogiske redskaber til at få dig til at blive sikker i trafikken på kortest mulig tid. Bedste kørelærer kan anbefales til alle. Både kommende billister uden kørekort, og de der måske ikke har kørt i mange år og som ønsker en genopfriskning af teori og praksis bag rattet.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. august 2020
Kristian
"Tai sørger for en underholdende undervisning i teorilokalet, og skaber altid hyggelig stemning i bilen!
Tai er super flink, og ønsker kun det bedste for hans elever! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juni 2020
David
"God køreskole ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2020
Chunyu liang
"Mr Tai is a very responsible and patient person,he is really nice,thoughtful ! I’m so glad that I chose him as my driving teacher and help me get my drive lisence in a month! 5 starts no doubt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2019
Katrine Jespersen
"Åløkke køreksole er en super god og hjælpsom køreskole, uden tvivl!
Jeg ringede til skolen 6-7 dage for jeg skulle til min anden køreprøve, da jeg ønskede at finde en ny kørelærer. Da jeg ringede gik jeg fat i Tai som med det samme var super venlig og forstående. Tai ville meget gerne hjælpe mig og kune allerede give mig en køretime få dage efter. Jeg nåede at have 2 køreprøver med Tai inden min prøve og de få timer gjorde underværker. Han var enormt behagelig at køre med og altid i godt humør. Trods jeg ikke havde været ude at køre i 3 uger og endda skulle køre i en nu kørevogn, bestod jeg min køreprøve. Tai sagde jeg skulle stole på mig selv og slappe af, så det var det jeg gjorde. Kæmpe anbefaling herfra!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. februar 2019
Asbjørn Johansen
"" Åløkke Køreskole er en fantastisk køreskole og giver eleverne de bedste forudsætninger for at have kørekortet efter cirka to måneder. Forløbet er hverken for langt eller for kort, da man har gode muligheder for at lære det man skal samtidig med, at hverdagen heller ikke bliver for presset.

Teoritimerne er rigtig gode samt lærerige, og de praktiske eksempler forbedrer ens forståelse for det man lærer i timerne.

I forhold til køretimerne er kørelæreren Tai rigtig fleksibel med tiderne, så man stadig har tid til de planer, der lægger foran for dagen. Køretimerne er samtidig også sjove samt lærerige, da man får input til hvad man gør godt og hvad man kunne gøre anderledes.

Samlet set et rigtig godt forløb på Åløkke Køreskole, og jeg kan klart anbefale den. Derfor får Åløkke Køreskole også fem stjerner ". "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2019
Asbjørn Johansen
"" Åløkke Køreskole er en fantastisk køreskole og giver eleverne de bedste forudsætninger for at have kørekortet efter cirka to måneder. Forløbet er hverken for langt eller for kort, da man har gode muligheder for at lære det man skal samtidig med, at hverdagen heller ikke bliver for presset.

Teoritimerne er rigtig gode samt lærerige, og de praktiske eksempler forbedrer ens forståelse for det man lærer i timerne.

I forhold til køretimerne er kørelæreren Tai rigtig fleksibel med tiderne, så man stadig har tid til de planer, der lægger foran for dagen. Køretimerne er samtidig også sjove samt lærerige, da man får input til hvad man gør godt og hvad man kunne gøre anderledes.

Samlet set et rigtig godt forløb på Åløkke Køreskole, og jeg kan klart anbefale den. Derfor får Åløkke Køreskole også fem stjerner ". "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2019
Asbjørn Johansen
"Åløkke Køreskole er en rigtig god køreskole og giver de bedste forudsætninger for at have sit kørekort efter cirka to måneder. Teoritimerne var gode, og man fik meget ud af dem. Når det kom til køretimerne var Tai meget fleksibel i forhold til tider, så man havde muligheden for at nå planlægningen man havde sat sig for den givne dag. Køretimerne var derudover også sjove men lærerige da man får mange input til hvad man gør godt men samtidig hvad man også kan gøre i stedet. Et samlet set rigtig godt forløb på Åløkke Køreskole, og jeg vil helt klart anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2019
William Rask
"Åløkkekøreskole er den bedste du kan finde. Der er ikke bare undervisning og kedelige timer, men også et rigtigt godt fællesskab, og du får en helt fantastisk mulighed for at møde den bedste kørelærer. Tai Lian Lu har gjort mit forløb fantastisk og jeg kan kun anbefale ham. Køreskolen byder både på sjov og ballade, som en tur til grænsen for at handle og så friskost oveni.
Anbefaler fuldt ud Åløkkekøreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. januar 2019
Mads Mørk Jensen
"Åløkke køreskole er en helt igennem fantastisk kæreskole, med en sød instruktør. Teoritimerne er hyggelige, men ikke mindst super lærerig. De praktiske køretimer ligger centralt, og man får mega gode råd mens man køre i bilen. Sammenholdet på teoriholdet er helt fantastisk, og man kan ikke stille nogle dumme spørgsmål til teoritimerne. Det tog 2 måneder for mig at få kørekortet, hvilket er ekstremt hurtigt. Kan ikke andet en anbefale Åløkke køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2019
Javid Baghbanian
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke køreskole!
Fyld med energiske teori- og køretime.
Tai er meget engareret for sit job og er altid smilende og klar til at lære dig noget nyt.
Teoritimerne er aldrig kedelig eller langtrukken, da Tai altid har en sjov historie at fortælle!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2019
Jeppe Pedersen
"Vil helt klart anbefale Åløkke køreskole. Det har været lidt over 2 måneder med hyggelige køretimer, og sjove og energiske teoritimer i teorilokalet med Tai. Tai er ambitiøs og går meget op i sit arbejde, og han har altid en god "far joke" med i baglommen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2019
Rikke Pedersen
"Jeg vil helt sikkert anbefale Åløkke Køreskole til andre. Forløbet er godt og hurtigt, og der er altid godt humør til både teoritimerne og køretimerne. Tai tager meget hensyn til skolen og forsøger at lægge timerne uden for skolen. Så en kæmpe tak til Tai for at gøre det sjovt og lidt mindre skræmmende at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2019
christiane denize
"jeg kunne aldrig have fået mit kørekort igen uden Tai. mit kort blev konfiskeret fordi det ikke var blevet fornyet til tiden. Tai hjalp mig hele vejen igennem. selv om det var 52 år siden jeg var til køreprøve sidst bestod jeg både teori og praktisk prøve førstre gang .
Tai er en fantastisk kørelærer og alle burde gå hos ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2018
Johanne Pedersen
"Jeg vil til hver en tid anbefale Ålykkekøreskole. Der er altid smil og godt humør hvor end vi er. Tai er rigtig god til at tage hensyn til alle hans elever. Tai tager altid hensyn til ens skole og prøver at lægge timerne ude for skole tiden.
Ved Tai er der altid kage eller andet slik på bordet, til teori, samt en masse både gode og dårlige joks, der bliver ihvertifald grint meget under vores teori. Vores tur til Tyskland satte også et kæmpe smil på læben da man får love til at prøve nolge andre ting end normalt, turen gør at man bliver rystet sammen på holdet så der altid er en god stemning.
Hvis man skal tage kørekort vil jeg klart anbefale Ålykkekøreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2018
Andrej Andersen
"Jeg vil bare sige tusind tak til Tai og Åløkken køreskole, for den måde han har taget imod mig på. Man kan virkelig få noget ud af hans timer og han er altid i godt humor og smilende. Jeg kan helt sikkert anbefale Tai og Åløkken køreskole. Hvis man kunne give 6 stjerne, så havde de uden tvivl fået det. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2018
Camilla
"Jeg synes det har været godt at tage kørekort ved åløkke køreskole, da jeg synes bare bliver sat grunddigt ind i tingene og humøret altid er højt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2018
David
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai tager godt hensyn på eleverne, og går meget op i, at vi består i første hug. Humøret er altid helt til tops, og der har været en positiv stemning hele vejen igennem. Der bliver lavet jokes, og der bliver grint, men stadig formår Tai at undervise i et ekstremt lærerigt forløb. Når det er sagt, er han også meget tålmodig, og prøver hårdt på at give eleverne bedst mulige tider uden for skoletiden.

Vi har haft en masse sjove lektioner og køretimer sammen. Udover det har vi også fået fornøjelsen at køre til den tyske grænse for at handle ind, og senere spist grillmad. Nogle af teoritimerne kunne dog vare lidt mere end 2 timer, men derfor huskede Tai altid at medbringe lækkert mad til eleverne!

Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole, og vil råde jer til at vælge DENNE køreskole! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2018
Fie Röttger
"Super god køreskole og kørelærer! 🚗
Tai er virkelig god til at være fleksibel mht. køretimer uden for skoletiden, så man slipper for mest mulig fravær👍🏻
Super sjov teori, altid en kage eller to på bordet😋 man tror det er løgn, men man savner faktisk teori, når det er slut.
Hvis du står og overvejer Åløkke køreskole, så synes jeg du skal vælge den, for jeg kan i hvertfald godt anbefale den!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2018
Signe Hein
"Hvis man kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det.
Åløkke Køreskole, og ikke mindst Tai, er helt igennem fantastisk.
Jeg har elsket hvordan teoritimerne er forløbet. Det er ikke kedeligt at bruge 2 timer af sin aften i teorilokalet, når det er sammen med Tai. Han formår ikke at kede os, ved bl.a. at bruge sin humor og, til tider, dårlige jokes. Jeg har hele tiden følt mig tryg i bilen, da jeg ved der er 100% styr på alting fra Tai´s side af.
Jeg synes, planlægningen af teori er super god, da det er det samme tidspunkt på den samme dag hver uge. Dette gør det meget nemmere at få alle ens planer til at spille sammen. Desuden er det fedt, at der er så godt styr på planlægningen af ens køretimer.
Et super hurtigt, lækkert og fedt forløb. Kommer til at savne det hele og selvfølgelig Tai:))
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. december 2018
Claudia Mazur
"Min oplevelse hos Åløkke Køreskole har været intet mindre end fantastisk. Tai formår altid at skabe en god stemning omkring sig, både under teoritimerne og under de praktiske køretimer. Han er en super erfaren kørelærer, der virkelig brænder for sit arbejde - og det kan mærkes! Jeg har følt mig helt tryg i Tais hænder siden dag 1, og hans grundighed klædte mig godt på til køreprøven. Mit forløb krævede en del ekstra timer, men Tai har været fleksibel - og ikke mindst tålmodig! - hele vejen igennem.
Jeg vil derfor klart anbefale Åløkke Køreskole til andre! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2018
Sarah Dalgas
"Åløkke Kørestole er en virkelig god køreskole. Undervisningen er altid hyggelig, men på samme tid formår man virkelig at lære noget.
I køretimerne føler man sig tryg, og man bliver instrueret på en god måde. Der er ingen sure miner, kun velment vejledning.

For mig var det skræmmende at køre bil, da jeg startede, men jeg blev støttet og vejledt på en god måde, som gjorde mig mere modig. Jeg har haft en fantastisk forløb på Åløkke Køreskole, og jeg vil varmt anbefale køreskolen til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2018
Emil Lindeman Nielsen
"Ålykke køreskole vil jeg anbefale til ALLE.

Den bedste køreskole! Og har kun et godt ry!

Tai gør teori sjov men stadig seriøs!

Og ude i bilen føler man sig i de bedste hænder. Der er ro på når man køre, men stadig plads til en god joke! Tai er stille og rolig i bilen og tager sig godt tid til en, så man på ingen måde føler noget pres!

Vil klart anbefalde Ålykke Køreskole til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2018
Clara Marie Borreby
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været spændende, lærerigt, effektivt og ikke mindst super sjovt! Tai er en fantastisk kørelærer, som altid formåede at gøre vores teoritimer spændende og livlige og skabte med sit altid gode og smittende humør en hyggelig og sjov stemning i lokalet.
Under køretimerne er Tai rolig og rigtig god til at få en til at slappe af. Han tager hensyn til ens niveau og er hjælpsom. Og selv her kommer humoren også ind med en joke eller to. Derudover er Tai også rigtig fleksibel og forsøger altid at tilrettelægge ens køretimer, så det passer ind i ens skema, hvilket jeg satte stor pris på!
Jeg har næsten lige fået mit kørekort, og jeg savner allerede teoritimerne og vores køretimer. Jeg kan kun anbefale Åløkke Køreskole og selvfølgelig den bedste kørelærer Tai.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2018
Anna Birkholm
"Det har været en kæmpe fornøjelse gennem hele forløbet. Jeg har nydt teoritimerne, som både var effektive og sjove. Super dygtig kørelære, der får én til at fange den vigtige teori hurtigt, men samtidig gør det underholdende. God til at skabe en god stemning og trygge rammer i et godt læringsmiljø!

Kørelæreren får én til at slappe af under køretimerne. Han taler stille og roligt, og stoler altid på ens evner.

Det altid smilende ansigt, høje humør og rolige men effektive tilgang til læring har været afgørende for mit kørekort!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2018
Philip Warming
"Det er en utrolig god køreskole! Med en helt fantastisk kørelærer.
Kunne ikke havet ønsket et bedre sted at være, så hvis du læser det og du overvejer hvor du skal gå, så synes jeg du skal vælge åløkke køreskole. Tai kørelærer har hjulpet mig meget, så nu har jeg kørekort hvilket selvfølgelig var ønsket. Så tak til Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2018
Alexander
"Kanon dejlige Tai og kanon dejlige teori og køretimer. Dejlig nemt at booke en køretime/ eller prøve. Kommer altid i godt humør og Tai er ikke bange for at skyde en sindssyg sjov joke af, som gør at stemningen altid bliver god. Han svarer altid på dine spørgsmål, hvis man har det.
Har man fordomme om, at det er kedeligt at tage kørekort, så er det lige omvendt hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2018
Andrea
"Helt vildt god køreskole! Jeg har haft et sjovt, lærerigt og effektivt kørekortsforløb. Det har taget ca 2 måneder, og jeg fik hurtigt en tid til teori og køreprøve, så ingen ventetid. Der er styr på tingene og høj sikkerhed og kvalitet. Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole og selvfølgelig verdens bedste kørelærer Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2018
Astrid Emilie Højlund
"Åløkke køreskole er den bedste køreskole. Forløbet er hurtigt, men man får alligevel det hele med. Selv efter jeg har fået kørekort savner jeg Tais rigtig gode og sjove teoritimer og de hyggelige køretimer. Tai formår virkelig at lære fra sig på en fantastisk måde. Han er meget imødekommende og humoristisk mand. Det gør at teoritimerne og køretimerne aldrig bliver kedelige. Han er meget rolig og har 100% styr på alting. Han er enorm god til at forklare ting og kommer med gode eksempler på alting, så man kan huske alt det vigtige teori. Han sørger for at alle er med og at man får et godt fælleskab på det hold man er på. Og oven i alt dette så gør han alt for at man bliver færdig hurtigst muligt. Mit forløb varede kun 2 måneder. Så Tai er ikke bare den glade kørelære. Han er den bedste kørelære. Så hvis du vil have det bedste kørekort forløb, så skal du tage Åløkke køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2018
Cille Jacoby
"Mit forløb hos Åløkke køreskole har været intet andet end fremragende. Lige fra sjove teoritimer, til en hyggelig tur til Tyskland.
Der er styr på alt, og Tai er meget fleksibelt hvad angår køretimerne. Han er samtidig utrolig imødekommende, og man går altid fra teori- og køretimerne i godt humør. Teoritimerne var sjove, og Tai er god til at få alle med.
Der var altid god stemning i teoritimerne og man får nogle nye gode bekendtskaber. Jeg fik mit kørekort efter 2 måneder, så det går hurtigt! Hele forløbet var meget professionel, men også rigtig sjovt.
Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole. Bedre køreskole og kørelære findes der ikke.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2018
Viktor
"Som en der skiftede køreskole midtvejs gennem kørekortet kan jeg med sikkerhed sige at Åløkke køreskole er den bedste køreskole man kan vælge. Tai gør et fantastisk job med at få hele holdet slået sammen, og lave en hyggelig og sjov teori. Når det kommer til kørslen er han rolig, forstående og en rigtig god lærer. Det vil altså sige at når man har kørt med Tai har man ikke bare haft en god tur men også lært en hel masse. Dette gjorde at den sidste teori prøve og køreprøve føltes meget mere sikker og rolig.
Åløkke køreskole kan helt klart anbefales !! Glæd dig til nogle gode ture :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2018
Joanna Justyna Konwinska
"Alt var perfekt ... Denne køreskole er meget professionel og servicen er i top. Tai er en charmerende kørelærer, som giver megen opmærksomhed til sine elever. Han formidleder sin viden baseret på mange års erfaring.
Når du kører med Tai, føler du dig meget komfortabel og sikker. Han forklarer komplicerede situationer således at de bliver nemme at forstå og vigtigst af alt, så har han stor tålmodighed.
Jeg har været elev hos andre køreskoler, men ingen af ​​dem lagde så meget hjerte og opmærksomhed i mine køretimer som Tai gjorde.
Han er altid punktlig, frisk, glad med god humor, som får en i godt humør.
Det er altid en fornøjelse at komme til køretime hos Tai, da man altid bliver mødt med et smil. Jeg udviklede mig meget af at være elev hos Tai.
Selvom jeg var en meget tilbageholdende studerende, der krævede lidt ekstra opmærksomhed, gjorde Tai mig til en rigtig god bilist, så jeg føler jeg mig tryg på vejen.

Men det vigtigste af alt er at efter køreundervisningerne med Tai, har jeg ikke kun fået kørekort, men også en ny ven.

Tak Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2018
Patrick Rieper
"Min oplevelse med Åløkke Køreskole har været helt igennem fantastisk. Tai er en meget sød og sympatisk kørerlærer, med masser af tålmodighed. Hans altid høje humør er med til at gøre både teori og køretimer rigtig hyggelige. Udover dette er Tai er rigtig god til at planlægge ens køretimer, så man får mindst muligt fravær og han er også rigtig god til at få alle hurtigt igennem, uden det går udover kvaliteten af undervisningen.

Alt i alt, så er Åløkke Køreskole en rigtig god og hyggelig køreskole, som uden tvivl har en af Odenses bedste kørerlærere. Derfor får den selvfølgelig 5 stjerner fra mig af."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2018
Mikkel Marquard
" Jeg har lige fået mit kørekort i dag 30/10-2018 hos Åløkke køreskole. Mit forløb hos Tai har været spændene og jeg har især været glad for at teoritimerne lå på en fast dag på et fast tidspunkt så det var nemt at planlægge efter! Til timerne er Tai en skøn mand og har altid en god joke med på vejen så man føler sig velkommen og slapper af. Hans undervisning prøver han altid at gøre mest spændene med luftpauser og lidt godt på bordet! Tai er god til at planlægge køretimer og tænker på at man også selv har en hverdag, dog kunne jeg ikke helt undgå fravær en gang i mellem fra mit gymnasie. Da jeg gik hos Tai var jeg med på skolens månedlige Tysklands tur som var vildt hyggelig og kan helt sikkert anbefales! Hos Tai følte jeg helt sikkert at jeg fik hvad jeg betalte for! Når man køre med Tai er han helt afslappet og er god til at give feedback og siger tingene som de er for at hjælpe.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med mit forløb og det kan kun anbefales.
Mange glade kørehilsener
- Mikkel Marquard"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2018
Kathrine Henriksen
"Jeg kom over til Tai efter et knapt så vellykket forløb hos en anden køreskole. Da jeg kom til Tai kunne troen på jeg kunne gennemføre ligge på et meget lille sted, men allerede efter den første køretime var mit mindset et helt andet, Tai formåede på den ene køretur at få selvtilliden tilbage i mig og fik allerede v. første køretur langt flere fif end jeg havde fået igennem 3 mdr. ved den anden køreskole. Tai er fantastisk god til at rose og fremhæve ens kvaliteter ifm. ens kørsel, han formår samtidig at komme med kritik, men det bliver altid gjort konstruktivt, så man ikke sidder med følelsen af at man er håbløs. Under vores køreture har der været en fantastisk hyggelig og løssluppen stemning i bilen, Tai er en fantastisk skønt indslag når man sidder og er en smule nervøs, kommer med vittigheder og har altid nervøsitetsbolcher i bilen :-)

Tai har i mit forløb gjort alt han kunne for at give mig køretimer der passede mig og har virkelig gjort et stort stykke arbejde for at jeg kunne få kortet i hånden så hurtigt som muligt - så fantastisk og så betænksom.

Jeg kan kun anbefale alle at tage deres kørekort hos Tai, havde jeg vidt hvad jeg allerede vidste efter 1. køretur, havde jeg bestemt startet hos ham.

Jeg kommer faktisk til at savne vores timer sammen i Jettaen :-)

Kun de største stjerner herfra til Tai, som virkelig er den glade kørelærer :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2018
Olivia
"Jeg er virkelig glad for at have valgt Åløkke Køreskole. Inden jeg begyndte på mit kørekort havde mange af de jeg kender stærkt anbefalet ham, og nu ved jeg hvorfor! Tai er en meget imødekommende, glad, sjov og fleksibel kørelærer. Han er altid klar til at svare på spørgsmål - både til teori, under kørsel eller på sms når man er i tvivl om ting i trafikken eller angående teori.
Han er god til at sørge for, at køretimerne ikke ligger i ens skoletid eller arbejdstid, men at man får en tid når det passer ind i ens skema. Tai er både god når vi er ude og køre, og når vi sidder til teori. Han tager tingene i vores tempo og er god til at sørge for, at vi ikke er alt for nervøse :D

Tai sendte mig videoer af de ting vi havde været igennem da jeg ikke var tilstede til den første lektion, og hvis det ikke var for Tai og hans videoer og viden var jeg ikke bestået teoriprøven første gang.

Jeg kan varmt anbefale ham til alle der ønsker at tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2018
Erkan
"Mit forløb i Åløkke Køreskole har været intet mindre end fantastisk! Tai er en meget betænksom, sjov og pædagogisk person, hvilket især afspejler sig i hans teoriundervisning samt køreundervisning. Derudover er Tai en meget fleksibel kørelærer og god til at tilrettelægge køretimer, så det ikke går udover ens skolegang eller arbejde osv. Når man kører med Tai, udviser han forståelse over for den enkelte elevs niveau samt tankegang i trafikken, hvilket jeg fandt meget positivt.

Jeg kan kun derfor varmt anbefale Åløkke Køreskole til andre, der ønsker at tage kørekort! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2018
Rakel Hentze
"Jeg startede oprindeligt på en anden køreskole, men skiftede til Åløkke. Det har været en fantastisk beslutning. Tai er virkelig imødekommende, venlig og rolig kørelærer, der tager det i dit tempo og er fantastisk til at løfte alle, selvom det får nogle er skræmmende at skulle ud og køre.
Jeg var i forvejen rigtig nervøs og havde mistet lysten og troen på at få et kørekort. Den kom dog igen allerede efter første køretur med Tai.
Derudover gør Tai det til noget hyggeligt og sjovt at tage kørekort med sin gode humor og fordi det sociale aspekt på holdet er noget der også vægtes højt.
Alt i alt de varmeste anbefalinger til at vælge Åløkke Køreskole. Uden tvivl den bedste køreskole i Odense!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2018
Sara
"Super køreskole!! Kan klart anbefales:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2018
Dalal
"Jeg har været meget glad og tilfreds med mit køreforløb - Både teoriundervisningen og den praktiske køreundervisning. Det var rart med en så imødekommende og hjælpsom kørelærer, der f.eks. sendte ekstra teorivideoer til mig, da jeg var nervøs for teoriprøven. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første omgang - og det var ikke sket hvis ikke, jeg havde haft en så venlig og hjælpsom lærer, der også hurtigt kunne se, hvad jeg manglede i min kørsel. Så jeg er alt i meget meget glad for mit valg og fortyder det ikke et øjeblik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2018
Ditte N.
"Jeg kom til Tai efter et forløb og en dumpet køreprøve hos en anden kørelærer, og på 14 dage gjorde Tai mig klar til at gå op igen og bestå.
Tai er yderst professionel, har styr på sine ting, kommer aldrig for sent og har en meget konstruktiv og behagelig tilgang til undervisningen. Derudover er Tai rigtig sød og venlig, i godt humør og smitter med sit rolig væsen. Tak for et rigtig godt forløb, Tai. Det eneste jeg er ked af, er at vi ikke skal ses mere :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2018
Quan
"Mange år har jeg stået uden min kørekor i hånden.. men til idag har jeg fået taget en generhvervelse af mit kørekort hos Tai.. Tai har hjulpet mig igennem det hele samt søgede for alt papir i orden.. Ham er en supper god kørelære.. Tak Tai..😎"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2018
Pernille Truong
"Fantastiske teoritimer og fantastiske køretimer. Der bliver hurtigt lagt mærke til de punkter som man havde svært ved, og blev fikset med det samme. Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2018
Danny
"God køreskole! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2018
Karolina
"Bedre kørelærer end Tai finder man ikke!!! Altid positiv, smilende og tålmodig. Jeg har ikke kørt bil i 10 år - faktisk har jeg slet ikke kørt efter jeg fik mit kørekort, så usikker var jeg. Det er kun takket være Tai og hans positive indstilling, samt hans måde at forklare tingene på, at jeg nu tør at køre på arbejde og hente mine børn - og i alt det kaos der nu er i Odense. Rigtig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale. Jeg har fundet frem til Åløkke Køreskolen og Tai gennem nogle kolleger som var hans tidligere elever - og de mente absolut han var den bedste af de bedste. Og det er jeg 100% enig i!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2018
Helen Chieng
"Forløbet hos Tai har været rigtigt lærerigt og trygt, men samtidig også sjovt. Tai formår at gøre teoritimerne til noget helt andet end kedeligt, men derimod sjovt, hvilket er noget som jeg helt klart kommer til at savne. Tai er meget dygtig og engageret i sit arbejde, hvilket gør, at der er fokus på den enkelte elev. Når man er ude og køre med Tai, føler man sig tryg og sikker, og man er ikke bange for at lave fejl. Tai er rigtig god til at tilrettelægge køretimerne, sådan at eleven ikke får fravær og kan passe sit arbejde ved siden af kørekortet. Så alt i alt har det været et fantastisk forløb hos Åløkke køreskole og hos den bedste kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale!! Tak Tai ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. august 2018
Helen Chieng
"Forløbet hos Tai har været rigtigt lærerigt og trygt, men samtidig også sjovt. Tai formår at gøre teoritimerne til noget helt andet end kedeligt, men derimod sjovt, hvilket er noget som jeg helt klart kommer til at savne. Tai er meget dygtig og engageret i sit arbejde, hvilket gør, at der er fokus på den enkelte elev. Når man er ude og køre med Tai, føler man sig tryg og sikker, og man er ikke bange for at lave fejl. Tai er rigtig god til at tilrettelægge køretimerne, sådan at eleven ikke får fravær og kan passe sit arbejde ved siden af kørekortet. Så alt i alt har det været et fantastisk forløb hos Åløkke køreskole og hos den bedste kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale!! Tak Tai ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2018
Helen Chieng
"Forløbet hos Tai har været rigtigt lærerigt og trygt, men samtidig også sjovt. Tai formår at gøre teoritimerne til noget helt andet end kedeligt, men derimod sjovt, hvilket er noget som jeg helt klart kommer til at savne. Tai er meget dygtig og engageret i sit arbejde, hvilket gør, at der er fokus på den enkelte elev. Når man er ude og køre med Tai, føler man sig tryg og sikker, og man er ikke bange for at lave fejl. Tai er rigtig god til at tilrettelægge køretimerne, sådan at eleven ikke får fravær og kan passe sit arbejde ved siden af kørekortet. Så alt i alt har det været et fantastisk forløb hos Åløkke køreskole og hos den bedste kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale!! Tak Tai ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2018
Helen Chieng
"Forløbet hos Tai har været rigtigt lærerigt og trygt, men samtidig også sjovt. Tai formår at gøre teoritimerne til noget helt andet end kedeligt, men derimod sjovt, hvilket er noget som jeg helt klart kommer til at savne. Tai er meget dygtig og engageret i sit arbejde, hvilket gør, at der er fokus på den enkelte elev. Når man er ude og køre med Tai, føler man sig tryg og sikker, og man er ikke bange for at lave fejl. Tai er rigtig god til at tilrettelægge køretimerne, sådan at eleven ikke får fravær og kan passe sit arbejde ved siden af kørekortet. Så alt i alt har det været et fantastisk forløb hos Åløkke køreskole og hos den bedste kørelærer, som jeg helt klart kan anbefale!! Tak Tai ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2018
Søren
"Jeg skiftede til Åløkke køreskole, da jeg var træt af en meget negativ tone hos min anden kørelærer. Og det har ikke være noget som helst af hos Tai. Han er altid i godt humør og så er han enormt god til at lære fra sig på en sjov måde samtidig med at undervisningen er dybdegående - han begrunder altid hvorfor man skal gøre som man skal gøre. Jeg er har været 100% tilfreds!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2018
Mette Winther Hansen
"Ganske enkelt fremragende.
Efter en masse forfærdelige køretimer ved en anden kørelærer, hvor jeg dumpede min første køreprøve med et brag, havde jeg stort set mistet alt håb om nogensinde at få et kørekort, men så fandt jeg Åløkke køreskole og Tai. På kun to uger formåede Tai at hjælpe mig med at finde troen på mig selv, samt lære mig alle de grundlæggende ting, som min tidligere kørelærer ikke havde formået at lære mig efter rigtig mange køretimer - og takket være Tai fik jeg endelig mit kørekort.
Tai er helt i gennem en fremragende kørelærer samt et fantastisk menneske med hjertet det rette sted. Det er tydeligt at mærke, at han elsker sit arbejde, hvilket er medvirkede til nogle meget behagelig, sjove og lærerige køretimer, som jeg virkelig vil savne. Jeg giver derfor min varmeste anbefaling til Åløkke køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2018
Rosa
"På Åløkke køreskole giver kørelæren tid til den enkle elev, man kan mærke at kørelæren har styr på sine ting og har styr på sin aftaler med eleverne. Der er aldrig nogen negativ stemning på Åløkke køreskole, stemningen er høj og kørelæren gør det interesant for eleverne at lære om teori og kørelse, man mærker hurtig en tryghed som også gør at man som elev tør at springe ud i det, og spørger om alle de spørgsmål der undre en. På Åløkke køreskole er der plads til alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2018
Trine Lund Sørensen
"At tage kørekort hos Åløkke køreskole og hermed at have Tai som kørelærer har hidtil været det bedste valg, med interessant og underholdende teori undervisning hvor alle bliver en del af undervisningen og der bliver skabt en god stemning i blandt os elever. Sjove og hyggelige køretimer venter hvor man altid for sig et godt grin men samtidig holder fokus på at lærer at køre bil. Hvis man har spørgsmål eller er i tvivl om noget er Tai altid hurtig til at svare og man for en god forklaring på tingene.
Af egen erfaring har det været super godt at tage kørekort hos Åløkke køreskole da os der indtil videre har været oppe til både teori - og køreprøve har bestået begge ting 1 gang.
Kan klart anbefale Åløkke køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2018
Martha Brøgger
"At tage kørekort hos Åløkke Køreskole har været en tryg og god oplevelse. Tai er en dygtig og engageret kørelærer, som formår at gøre teori og kørsel både sjovt og lærerigt. Forløbet har været godt tilrettelagt, så køretimerne har ligget uden for skoletiden, og der har været kort ventetid til teoriprøven og køreprøven.
Hvis du vil tage kørekort hos en køreskole, hvor humøret er i top, og der bliver taget hensyn til dig, så kan jeg varmt anbefale Åløkke Køreskole og Odenses gladeste kørelærer, Tai. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2018
Johanne Kokborg Pedersen
"Forløbet hos Åløkke Køreskole har været super godt og lærerigt i et trygt miljø! Tai gør meget ud af at der samtidig skal være plads til lidt sjov, så der opstår nogle trygge rammer! Disse rammer gør det nemmere at køre og lære da man af den grund i mindre grad frygter at begå fejl og lignende. En super god oplevelse som kun kan anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2018
Maybritt Bertelsen
"Jeg valgte Åløkke Køreskole, da jeg skulle op til en kontrollerende køreprøve efter et færdselsuheld, som jeg var skyld i. Jeg valgte Tai ud fra anbefaling fra mange af mine bekendte - unge og voksne, og det var et godt valg. Tai er en venlig og opmærksom kørelærer, som forklarer tingene på et letforståelig måde - og når han underviser i teori er der tempo og sjov. Det er bestemt ikke kedeligt at være til teoriundervisning. Man lægger mærke til at også alle de unge nye køreelever er opmærksomme og "vågne" i timerne. Så jeg kan give Tai min bedste anfaling. Behøver jeg at sige, at jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug :-)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2018
Andrea Engemand
"Forløbet på Åløkke Køreskole har uden tvivl været fantastisk. Tai formår at skabe en helt speciel, og rigtig god stemning, både i teorilokalet, men bestemt også i den praktiske del.
Han er en humørspreder uden lige, som har været med til at skabe gode og trygge rammer.
Forløbet gik hurtigt, det tog ikke engang to måneder, før jeg stod med kørekortet i hånden.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Åløkke Køreskole, og jeg kan varmt anbefale den til ALLE!
Tak til Tai :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2018
Jeppe Odde
"Jeg skulle generhverve mit kørekort og kontaktede Tai, umiddelbart efter den beståede teoriprøve jeg havde bestået på egen hånd via nettet.
En uge efter står jeg med et kørekort i hånden og er SÅ glad og taknemlig over både effektiviteten under forløbet, samt Tais vidunderlige væsen og den måde han lærer fra sig, støtter og forklarer på.
Jeg vil varmt anbefale Åløkke køreskole til alle, gamle som nye billister, da det har været en fantastisk succesoplevelse og man føler sig SÅ sikker & tryg!
Tak til Tai :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juni 2018
Julie Dahlmann
"At vælge Åløkke køreskole har uden tvivl været den bedste beslutning. Tai har som kørelærer formået at gøre både køre- og teoritimer super spændende hver eneste gang. Timerne har både budt på is, pizza og typiske tai jokes;)) Tai er utrolig fleksibel og engageret, hvilket har gjort, at han har formået at gennemføre forløbet på kun to måneder.

Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne Tais sjove og spændende teoritimer samt hans uendelige snakken og dårlige jokes fremover når jeg kører.

Jeg kan derfor varmt anbefale ÅAt vælge Åløkke køreskole har uden tvivl været den bedste beslutning. Tai har som kørelærer formået at gøre både køre- og teoritimer super spændende hver eneste gang. Både i form af is, pizza og typiske tai jokes, som vist kun han selv forstår ;)) Tai er utrolig fleksibel og engageret hvilket har gjort, at han har formået at gennemføre forløbet på kun to måneder.

Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne Tais sjove og spændende teoritimer samt hans uendelige snakken og dårlig jokes fremover når jeg kører.

Jeg kan derfor varmt anbefale Åløkke køreskole til en hver som ønsker at få sit kørekort på en hurtig, sjov og lærerig måde.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2018
Ib Andersen
"Kom efter anbefaling fra barnebarn igang hos Åløkke køreskole /Tai
Jeg kan kun anbefale dem som er nye eller garvede køre men som af en eller anden grund har mistet sit kort.
Og hvorfor nu det --- jo man begynder mere eller mindre handlingslammet øvelserne hos han og indrømmet jeg var dybt rystet i starten --- men på forunderlig vis forstod Tai at få en løftet op til overfladen igen med charmerende (læs levende måde) at undervise på--- han formår altid at trække det bedste frem i den enkelte elev og derfor ser man også i statistikken at dumpeprocenten ligger helt klar hos de bedste også fordi selvom det er en forretning som alt andet vægter Tai sikkerheden frem for alt ----- Derfor får han også de bedste anbefalinger fra mig
mvh
IB Andersen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2018
Thien
"Virkelig god køreskole. Med hyggelige teoritimer man umuligt kan falde i søvn til (gad vide hvorfor Tai?) Haha. Køre timerne er vildt hyggelige og Tai har altid en eller andet hyggelig historie du kan fortælle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2018
Caroline Kryger Falden
"Da jeg skulle vælge køreskole, var jeg i lang tid meget forvirret og i tvivl om, hvilken køreskole jeg skulle vælge. Jeg havde til at starte med bestilt et billigere forløb hos en anden køreskole, men valgte på baggrund af mine venners anbefalinger at ændre mening i sidste øjeblik, og jeg startede derfor mit forløb hos Åløkke Køreskole. Det var UDEN tvivl det rigtige valg for mig, og de 2000 kr. som jeg betalte ekstra, er muligvis de bedste penge jeg har brugt.

Tai har lige fra starten været engageret og glad (både i teorilokalet med pizza samt på vejene med en typisk Tai-joke) og det har aldrig været kedeligt at tage kørekort hos Tai.
Han følger en gennem hele forløbet og er dygtig til at give ros og konstruktiv kritik, så man altid kan forbedre sin kørsel!

Jeg var i løbet af mit forløb ude at rejse to gange, og på trods af at det ikke er optimalt, var Tai fleksibel og engageret således at jeg kunne få mit kørekort på lidt over to måneder!

Alt i alt var det hele bare guf hos Tai, og jeg anbefaler varmt Åløkke Køreskole til enhver der vil have et hurtigt forløb med den glade (samt sjove og engagerede) kørelærer Tai! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2018
Benjamin Phan
"Åløkke køreskole er i mine øjne en af de bedste køreskoler i Odense. Hurtigt forløb, og kørekortet i hånden efter cirka 8-9 uger.

Tai gøre sit arbejde utroligt godt, både i teorilokalet og til køretimerne. Tai er meget seriøs omkring hans arbejde og det han gør, men dog på samme tid kan han også gør det hele lidt sjovere med hans jokes.


Til teori sørger Tai for at alle elever er med i teorien. Han kommer med mange gode og sjove eksempler, der gøre at man husker de ting han fortæller til teori. Hvis der noget som jeg vil savne, så er det at komme til teori hos Tai.

Køretimerne har Tai meget fokus på at undgå at eleverne får meget fravær i skolen. Derfor tilbyder han nogle gode tider hvor man kan komme ud at køre.

Personligt vil jeg sige at jeg nok ikke havde fået mit kørekort, hvis Tai ikke var der for at hjælpe mig gennem dette forløb. Tai er bare en lifesaver.

Vil helt klart anbefale folk til at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Da i får en service som er top hos Tai. ❤"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2018
Mille Laursen
"Åløkke køreskole er den bedste køreskole i hele Danmark! Så nemt er det! Super hurtigt forløb, med rigtig gode teoritimer og kørerlektioner! Derudover er det den glade kørelærer Tai som gør hele oplevelsen endnu bedre! Han løfter altid ens humør og man går aldrig trist hjem. Hans dårlige jokes sidder lige i skabet! Hvis jeg skal nævne en dårlig ting er det, at jeg kommer til at savne teoritimerne og Tai rigtig meget! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2018
Mathias
"Aaløkke køreskole er en fantastisk køreskole. Det var et super hurtigt forløb, med en fantastisk kørelærer, som formår at gøre teori og kørertimer til dagens højdepunkt hver eneste gang. Der er ingen tvivl om at det er den bedste køreskole, og den kan ikke andet end anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2018
Alberte
"Jeg synes det var været et dejligt hurtigt forløb. Det har været rart med en stille og rolig kørelære med en stor motion dårlig humor :-) Jeg bestod første gang og det er alt sammen takket være Åløkke Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2018
Connie Tran
"Åløkke køreskole kan varmt anbefales!!
Tai er en de personer, som altid kan holde humøret højt, både i dårlige og gode tider. Tai er barmhjertige, imødekommende, og sindsyg glad, når man møder ham, både til de livlige teori timer, og kørertimerne. Sommetider kan Tai lige hurtigt snige en eller to jokes ind, for at varme stemningen.

Alt i alt vil jeg sige, at mit forløb gik utrolig godt, og jeg er sindsyg glad, for at jeg havde valgt Åløkke kørerskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2018
Alex Rasmussen
"Fantastisk køreskole. Tai formår at gøre teoritimerne hyggelige og sjove, men samtidig også virkelig lærerige.
Tai formår at skabe en virkelig god kemi mellem eleverne og ham, så man føler sig godt tilpas og ikke er bange for at lave fejl. Derudover er Tai også rigtig fleksibel med køretimerne så man kører hvor det passer bedst.
Jeg vil meget kraftigt anbefale Åløkke Køreskole, hvor man med sikkerhed får et fantastisk forløb med Tai som kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2018
Emilie Madsen
"Jeg har bestemt haft en rigtig god oplevelse på Åløkke Køreskole!
Jeg har desværre ikke haft teoritimer på Åløkke Køreskole, eftersom jeg startede ud med at tage kørekort et andet sted, men jeg fornemmer at kørelæren Tais teoritimer er rigtig hyggelige og sjove men på samme tid også meget lærerige selvfølgelig! Tai er en super god kørelærer og meget behagelig at køre med. Han snakker med sine elever og lærer dem personligt at kende, så man ligesom får et bånd. Man føler sig tryg når man kører med Tai og er ikke bange for at lave fejl, for så hjælper han dig selvfølgelig bare med at fikse dem så du kan blive bedre, og så er kørekortet hjemme på ingen tid!
Jeg vil stærkt anbefale Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2018
Anna Abild
"Der er ingen tvivl om, at Åløkke køreskole må være en af byens allerbedste køreskoler! Det har været et spændende forløb, hvor Tai formåede at gøre teoritimerne sjove og lærerige på samme tid. Han mødte altid op med godt humør, hvor han altid var klar til at svare på mulige spørgsmål.
Endnu en god ting er, at Tai ikke lader vente på sig. Han planlægger køretimerne efter ens egne ønsker, og forløbet er planlagt, så det går hurtigt, hvor der ikke pludselig er lange perioder, hvor man ikke har køretimer.
Jeg vil varmt anbefale Åløkke køreskole! Det har været en fornøjelse med Tai."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2018
Anna Christensen
"Der er ingen tvivl om at Åløkke køreskole var det rigtige valg for mig! Både teori - og køretimerne var både virkelig lærerige og hyggelige. Tai formår virkelig at skabe en god stemning på holdet og han er selv også altid fuld af energi og med et smil på læben. Tai er meget fleksibel i forhold til planlægning af køretimer osv. og det var en kæmpe hjælp når man, ligesom jeg selv, går på gymnasiet.

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb på Åløkke køreskole og kan klart anbefale det!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2018
Nicolai Skjoldan
"Åløkke Køreskole var helt klart det rigtige valg, at vælge som køreskole. Kørelærer Tai er super god til forklare os om alt, ligefra bilens indre, til hvad man skal gøre i specifikke situationer, når man er ude og køre. Han er altid super glad, og man kan mærke på at ham, at han virkeligt brænder for det her. Han var med til at skabe en god stemning på holdet, samt lave en masse platte jokes. Køretimerne var altid en fornøjelse med ham, og hvis man lavede noget forkert, var han super god til at hjælpe os på en konstruktiv måde.

Åløkke Køreskole kan klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2018
Noah Nørhave
"Tai er en super god og super sjov lørelærer, han formår virkelig at gøre teoritimerne hyggelige og effektive. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2018
Mathilde Gadegaard
"Der er ingen tvivl!!! Åløkke køreskole må være byens bedste. Jeg har lige afsluttet mit forløb, og det har været så godt. Kørelæren Tai er altid velforberedt, glad og fuld af energi. Han er en meget forstående mand, så han har blandt andet altid lavet friskt brygget kaffe og te og sat kage og slik klar til teori, da man som oftest har været i skole inden. Jeg har gennem hele forløbet været meget tryg, og hvis jeg har været i tvivl om noget, har jeg altid kunne skrive til Tai. Jeg har fået en stor køreglade af at køre sammen med Tai i hans elskede Jetta.

Alt i alt er der ikke en finger at sætte på Tai´s gode job som kørelære. Jeg kan kun anbefale Åløkke køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2018
Julie Kristiansen
"Fantastisk forløb og fantastisk kørelærer! Kørelæreren Tai er altid velforberedt, og han møder altid med et smil på læben. Tai formår at skabe en hyggelig stemning på holdet, som er med til at gøre undervisningen sjov og samtidig lærerig. Han opfylder de forventninger, som eleverne efterspørger, og Tai er derfor alletiders kørelærer!
Jeg vil varmt anbefale Åløkke køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2018
Gustav Mortensen
"Åløkke køreskole kan varmt anbefales!
På blot 2 måneder, har jeg nu fået mit kørekort. Kørelæren Tai, er utrolig fleksibel med planlægning af teori -og køretimer, hvilket giver en god balance for gymnasieelever.
Udover det, er det et forløb, der er grundigt planlagt. Hvis man er i tvivl, kan man altid skrive til Tai.
Der kommer også af og til, nogle af Tais platte jokes. Det gør det hele lidt sjovere.
Byens bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2018
Ruben Scharff
"Jeg har været fuldt tilfreds med mit forløb med tai. Jeg fik kortet på kun 2 måneder hvilket var meget lækkert. Tai prøvede altid at få tiderne til at passe til en. Selvom jeg var på ferie kom jeg ikke bagud pga. Tai trak i nogle tråde så det hele passede. Han var sjov at køre med, da han altid kunne finde på at smide en joke ind imellem. Men han er god til at lære en hvad man skal, på en måde der ikke er vildt kedelig"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. maj 2018
Emma Julin
"Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos Tai og jeg kunne ikke forestille mig at tage det ved nogen anden end ham. Han formår altid at skabe en god stemning i teorilokalet med nogle jokes, men samtidig er han også rigtig ambitiøs omkring holdet. Han er rigtig god til at få en til at være rolig og tryg, når man kører med ham, og jeg kan i den grad anbefale Åløkke køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2018
Heidi Bennetsen
"Jeg skiftede over til Aalykke Køreskole fra en anden Køreskole, så jeg har desværre kun nået og kører et par gange med Tai. Men det har været super lærerigt og seriøst, men også rigtig sjovt. Tai får en til og føle sig godt tilpas og man er ikke bange for at lave fejl for han bliver ikke sur. Man starter køretimen ud med at få et karamelbolsje som han kalder et nervøsitetsbolsje og starter altid ud med et smil og et håndtryk. Man føler sig rigtig godt tilpas i hans selvskab, hvilket også gør at noget af ens nervøsitet går væk. Tai var god til og holde mig til, og jeg kørte flere gange om ugen, i løbet af de to uger jeg var ved ham, så han hurtigt kunne få sendt mig op til en køreprøve. Jeg var meget nervøs for at skifte fordi jeg nu skulle lærer en ny bil og kende så langt inde i forløbet, da jeg allerede havde overstået lovpakken et andet sted og det kun var ekstra køretimer jeg manglede, men man lærer hurtigt bilen og kende. Jeg var til køreprøve igår og bestod, og det kan jeg takke Tai for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2018
Sofie
"Forløbet ved Tai har været super godt. Vi havde nogle hyggelige teoritimer og ikke mindst nogle gode køretimer.
Tai var god til at få køretimerne til at passe til, hvis man skulle i skole eller træne, så man ikke gik glip af noget.
Derudover var der også bare meget fokus på, at det ikke kun var et kørekort, men vi skulle også have det godt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2018
Andreas Bay Madsen
"Åløkke Køreskole kan nemt anbefales.
Teoritimerne er gode og informative og bliver aldrig kedelige. Tai er god til at forklare tingene på en god og forståelig måde. Til sidst i hver teoritime øver man desuden en teoriprøve, så man rigtigt kan få øvet sig inden den egentlige prøve.

Hvad angår køretimerne er det også bare fantastisk. Det er meget afslappet at køre med Tai, som altid er rolig og afslappet at køre bil med.

Undervejs i forløbet er der desuden en hyggelig tur til Tyskland, hvor man både kan få købt ind og øve motorvejskørsel.

Åløkke Køreskole er, kort sagt, et fantastisk sted at tage sig kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2018
Nanna Kjærsgaard
"Forløbet hos Tai har været utroligt godt på alle måder! Han har formået at gøre enhver teori- og køretime til en sjov og lærerig oplevelse, som man altid så frem til.
Timerne har været seriøse, effektive og lærerige, men stadig super hyggelige, da Tai har en gave for at spore sig ind på sit hold og nå ud til dem på den bedst tænkelige måde! Han er meget engageret og gør hans bedste for at få skræddersyet et forløb som passer ens tid og skema bedst.
5 stjerner herfra, og en klar anbefaling til alle som snart skal til at have sig et kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2018
Sebastian Jørgensen
"Mit forløb i Åløkke køreskole har været rigtig godt, teoritimerne var spændende samt lærerige. Jeg kom oprindeligt fra en anden køreskole, men valgte at skifte P.g.a. mangel på flexibilitet, Tai(Åløkke køreskolelærer) gør alt hvad han kan for, at det også passer ind i elevens kalender. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for hvad Tai og Åløkke køreskole har gjort for mig og mit forløb."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. april 2018
Sofie
"Jeg blev færdig med at tage kørekort hos Åløkke for lidt under en uge siden.
Åløkke Køreskole tilbyder et seriøst forløb, hvor man lærer det man skal og hvor der er styr på tingene. Foruden dette er der stadig plads til hyggesnak og sjove historier.
Jeg oplevede et virkelig planlagt forløb, hvor jeg kom op til køreprøve allerede 1 uge efter teoriprøven var bestået.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2018
Rasmus Damgaard
"Fantastisk køreskole. Teoritimerne kunne ikke have været mere interessante eller gjort på en bedre måde. Det var altid hyggeligt og køre, og der var god stemning alle gangene jeg kørte. Støtten fra Tai(kørelæreren) var ubeskrivelig god, og man kun mærke han var der for en"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2018
Cathrine
"Åløkke køreskole kan anbefales, da Tai “den glade kærelærer” er professionel, samt sjov og tålmodig. Det er nogle gode egenskaber at have. Jeg har været en, som havde brug for en masse hjælp, og Tai gav mig den hjælp jeg havde brug for. Jeg har været super glad og taknemmelig for at have muligheden for at have taget kørekortet ved Åløkke køreskole. :-) Hvis man leder efter et sted, som er godt til at lære en at køre bil, så skal man vælge Åløkke køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2018
Valdemar S Simonsen
"Jeg har taget kørekort ved Åløkke køreskole, og har været meget glad for det. Det er meget professionelt og ordentligt, men stadig rigtig sjovt!
Åløkke køreskole kan klart anbefales. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2018
Caroline Rask
"Jeg har altid interesseret mig en del for biler og kørsel, men jeg har også altid forestillet mig, at det var en umulig opgave, at oplære mig, til at komme ud i trafikken. Dog har jeg været så heldig at have den bedste kørelærer jeg overhovedet kunne forestille mig. Åløkke køreskole formår at gøre deres (hans) undervisning lærerig og seriøs, men samtidig også underholende, så man har en kæmpe lyst til at være en del af hans hold! Samtidig formår kørelæreren også, at skabe en god kemi med ALLE hans elever, og han tager hensyn til den enkeltes behov. Han er meget forstående overfor hans elevers skolegang, og sætter derfor flere gange fritiden til side, for at få hans elever godt igennem, uden fravær. Jeg er mere end taknemmelig for at have været elev ved Åløkke køreskole. Hvis jeg skulle anbefale en køreskole til en ven, ville jeg ikke kunne tænke på en bedre køreskole end Åløkke! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. april 2018
Magnus Vad Rasmussen
"jeg er utrolig tilfreds med åløkkekøreskole, og med tai. jeg kommer helt til at savne alle de gode og sjove ture/teori der har været. For hos åløkkekøreskole er det ikke kedeligt at tage kørekort. Den måde tai håndtere ens forløb på og den åbenhed, og det humør han har gør at man næsten ikke håber at bestå;-)
fordi det er så sjovt og fedt at være der.

Derfor giver jeg min varmeste anbefaling til tai og åløkkekøreskole, fantastiske sted at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2018
Molly
"De varmeste anbefalinger herfra til Tai og Åløkke Køreskole.
Køretimerne med Tai var hyggelige og sjove, men først og fremmest trygge og lærerige. Tai bemærker alt, selv om han smalltalker og hygger under kørslen, så stemningen bliver munter og behagelig. Mange ting bliver korrigeret og kommenteret undervejs og efter hver time, får man en fin evaluering, så man ved, hvad man med fordel lige kan kigge lidt ekstra på til næste gang.
Jeg har svært ved at se, at det kan blive bedre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2018
Emil Pedersen
"Jeg er utroligt glad for at have skiftet til denne køreskole. Tai er et yderst rart og venligt menneske. Han kan virkelig få en til at slappe af når man skal køre bil, hvilket jeg virkelig har indset er en vigtig ting. Derudover er han altid glad og stemningen i bilen er altid god og sjov og man kan virkelig mærke på Tai at han elsker sit arbejde. Tai er rigtig god til at lave sjove og sære huskeregler, til når man er ude at køre i bil, som man ikke glemmer igen. Tai har gjort det til en let leg at tage et kørekort, og man kan virklig mærke at han har meget erfaring i at lære fra sig på en god måde. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Åløkke køreskole, og jeg vil klart anbefale det til alle og enhver. Jeg vil helt sikkert komme til at savne køretimerne.

Tusinde tak for kørelektionerne Tai :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2018
Trine Kjeldsen
"Køreskole samt kørelærer i verdensklasse!! Åløkke Køreskole er helt klart noget jeg vil anbefale. Timerne er både sjove og hyggelige, og der er altid en dejlig tone i rummet samt når man er ude at køre. Der har absolut ikke været noget at klage over, og giver helt klart også plus point at der samtidigt er slik, pizza og kage gennem forløbet. Forløbet er hurtigt og effektivt, og der bliver taget hensyn til én i forhold til skole og ferier. Kort og godt, DET VIRKER!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2018
Amalie Jørgensen
"FANTASTISK KØRESKOLE. teoritimerne er spændende, køretimerne er sjove og så er der både pizza og kage!! Åløkke køreskole er en køreskole, som kan tilpasse sig til dig. Du får ikke særlig meget fravær og hvis du som mig har rigtig travlt med sport eller lignende, tager køreskolen også højde for det. Tai er verdens rareste mand, så gå ikke glip af en kæmpe oplevelse og tag dit kørekort ved åløkke køreskole!😄"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2018
Anton Roll
"Fantastisk Køreskole og kørelærer. Mit forløb har været rigtig godt, og jeg er så glad for at jeg valgte Åløkke Køreskole. Tai er en kanon god lærer og det er altid sjovt at komme til køretime hos ham. Tai er utrolig løsnings orienteret og vil det bedste for alle hans elever. Kan varmt anbefale ham!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2018
Sara Nielsen
"Jeg har været virkelig glad for at tage kørekort ved Åløkke Køreskole. Tai er en utrolig glad og grundig kørelærer. Jeg følte mig altid tryg, når jeg var ude på vejene. Teoritimerne var meget lærerige, og var på ingen måde kedelige. Jeg har virkelig været taknemmelig for valget af netop denne køreskole, og alt levede op til forventningerne. Det har været virkelig hyggeligt både med tysklandstur og kage til de sene teoritimer. Tai er den helt perfekte kørelærer:))) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2018
Susan Hinton
"Jeg anbefaler varmt Åløkke køreskole! Tai skaber en hyggelig og imødekommende stemning, så det altid er rart at komme til undervisning. Han er god til at forklare teorien så alle er med, og alle har lyst til at deltage aktivt.

Jeg var imponeret over hvor hurtigt det var at gennemføre forløbet, man mærker tydeligt at Tai ikke tager flere elever ind ad gangen end alle har mulighed for at komme ud og køre hver uge, og der ikke er ventetid.

Under køretimerne er Tai tålmodig og pædagogisk. Det er virkelig rart og betryggende altid at få at vide alt hvad du har gjort godt, så du ved hvad du kan bygge videre på og mærker de fremskridt du gør, og samtidig få nogle få, klare forklaringer på hvor du kan forbedre dig.

Samtidig er han også bare sjov. Selvom kørslen bliver taget alvorligt, er det altid super hyggeligt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2018
Foo Yi Wern
"Jeg kan kun anbefale Ålokke Køreskole til alle der har lyst til at få et kørekort. Tai er en sej kørelærer! Det kan næsten ikke blive bedre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2018
Sarah Thomsen
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort på Åløkke køreskole.
Tai er en sød, imødekommende og meget tålmodig lærer med godt humør og “sjove” jokes. Hans store engagement i sit fag, gør at han er god til at lære fra sig i teorilokalet samt under køretimerne. Herudover er det et grundigt, men hurtigt forløb, som helt klart kan anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2018
Oliver B. Pedersen
"Når der skrives at han er "Den glade kørelærer Tai", så er der noget om snakken. Aldrig har jeg set så glad og engageret et menneske omkring sit fag. Han bringer folk med i undervisningen, og sørger for alle er med uanset, hvor svært man skulle have det.
Forløbet indeholder blandt andet en tur til tyskland, som er en af højdepunkterne i forløbet, og som desuden er unikt i forhold til andre køreskoler - denne tur er en perfekt måde at lærer de forskellige veje i trafikken, bilens motorik og at få handlet guf til aften efter den hyggelige tur ;)
Alt i alt, er det et fantatisk forløb, som kommer tættere på en oplevelse, end et obligatorisk forløb for at få kørekortet.
Vælger du Åløkke Køreskole, er du sikker på at du ikke er kørt galt i byen :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2018
Kamilla Lade Sørensen
"Åløkke køreskole er et sted, for enhver der ønsker en kørelære som gør dit forløb til noget helt særligt. Tai er ikke bare en kørelærer, men en kørelærer som ligger hele sin lid til at dit forløb bliver tilpasset dig og dine behov. Han spørger ind til dig og sørger for at man føler sig behageligt tilpas og ikke føler et pres på sine skuldre. Hvis det halter, er Tai der altid til at støtte dig og hjælpe dig igennem dit forløb. Tai elsker sit job og gør alt for at man føler sig klar til at bestå. Åløkke køreskoles teoritimer er spændene og Tai gør sit for at man altid får et smil på læben når man træder ind til time. Så snart man melder sig til hos Åløkke køreskole, bliver man en del af et fælleskab som man ikke glemmer, og man vil heller aldrig blive glemt af Tai.
Så hvis man vil have et forløb der bliver tilpasset en selv, og et sted hvor man føler sig velkommen er Åløkke køreskole det helt rigtige valg.
Ventetiden er det værd.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2018
Saadia Ali
"Den dygtigste og sjoveste kørelærer. Tai er mega professionel og rigtig god til at lære fra sig. En super behagelig oplevelse at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2018
Alberte Klitgaard Jensen
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort på Åløkke Køreskole.
Tai er sød, venlig, imødekommende og meget tålmodig, og det er med til at gøre hele forløbet super godt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2018
Anna Kristoffersen
"Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales!

Hos Åløkke Køreskole får man en fantastisk kørelære, Tai, som er rigtig god til at skemalægge ens køretimer, så de ligger efter skole.

Derudover formår Tai også at gøre teoritimerne til noget man synes er hyggeligt at komme til, og ikke bare noget obligatorisk man skal trækkes igennem, men derimod nogle lærerige og samtidig sjove lektioner.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2018
Louise sabro-lippert
"Fantastisk køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Peter
"Verdens bedste kørelærer!!
Tai fra Åløkke Køreskole er en af de mest glade og hjælpsomlige lærer du kommer til at møde.
Teori timerne er altid sjove, og der er altid lækkerier, som man kan tage af. Åløkke køreskole er specielt godt for elever, da Tai altid prøver at arrangere køretimerne udenfor skoletimerne, så man ikke får fravær. Selve køretimerne er også meget afslappede, og man føler altid, at man er i trygge hænder. Jeg kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole til alle, men specielt til elever, og folk som kan lide at få deres kørekort så hurtig som muligt, eftersom hele forløbet kun tog 8 uger at gennemføre.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Katrine Mai Hansen
"Tai fra Åløkke Køreskole har været rigtig god til at tilpasse forløbet til hver enkelt elev. Han er god til at placere køretimerne så vidt muligt uden for skoletiden, og samtidig tilpasse køretimen til den enkeltes erfaring.
Samtidig formår Tai at gøre teoritimerne til noget sjovt, og ikke bare noget man skal slæbes igennem.

Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2018
Anna
"Åløkke køreskole er en super god køreskole, hvor Tai altid møder en med godt humør. Der er god stemning både til teori og til køretimerne, man lærer hurtigt både at betjene bilen og den teori, som hører til. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Astrid Bundesen
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole. Det har været et grundigt, men hurtigt forløb. Jeg har lært alt hvad jeg skulle, uden at vente længe på teori- og køreprøve. Jeg vil klart anbefale andre at tage kørtkort hos Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2018
Christina K
"Jeg er super taknemmelig for Tai, som har hjulpet mig til at få kørekort!

Jeg kan klart anbefale Åløkke Køreskole. Det er seriøst den sjoveste køreskole, hvor al indlæring er let forståeligt, hvor Tai samtidig er mega god til at undervise på en underholdene og sjov måde.

Stemningen er super god i kørerskolen, hvor alle hygger sig sammen.. vi spiser brunsviger, pizza og slik, samt griner en masse :D

Når man så skal ud og køre er Tai super god til at få en til at føle sig tryk og sikker i det man gør.!

Under hele forløbet føler man sig i trykke hænder, hvor Tai er super god til at skrive huske beskeder, så man ikke glemmer hvad man skal kunne, eller, hvornår man skal møde op til køretime næste gang, Udover det er Tai samtidig meget fleksible, hvor han er god til at tilpasse undervisningen ind i ens travle hverdag!

Tusinde mange tak Tai ! :D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2018
Lucas H
"Alle pengene værd B)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2018
Sophia Østergård Danker
"Åløkke Køreskole er noget helt for sig! Først og fremmest er det muligt at tage sit kørekort på meget kort tid. Dernæst er atmosfæren på køreskolen utroligt hyggelig - Tai, som underviste mig, er en meget sympatisk person, som har utroligt god tålmodighed og så har han humor! Under køretimer såvel som teoritimer har jeg fået mig et godt grin. Oftest har jeg grint med Tai, men indimellem også af ham og hans mange platte vittigheder.
Jeg kommer til at savne at køre med Tai. En herlig ven og et kørekort - det har jeg fået.
Tusind tak.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2017
Lucas Augustinus
"Super god Køreskole! Sjov teori, ikkr noget tørt og kedeligt hvor man alligevel ender med at glemme at høre efter. Gir mulighed for at køre til Tyskland, eller en tur til maccen i Nyborg. Super glad mand, der laver sjov med eleverne og fortælle “sjove” jokes. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2017
Jonas Finne Skovbakke
"Tai (kørelæren) er utrolig tålmodig og stoler meget på hans elever når de sidder bag rattet. I teori er Tai god til at forklare, og alle kan ALTID spørge om noget hvis man er i tvivl om noget. man er færdig på kort tid, hvilket gør at man i nogle få perioder skal bruge en del tid på at tage kørekortet. til gengæld når man aldrig at glemme noget fra den ene køretime til den anden. teori er fast, mens at køretimerne planlægges fra gang til gang, så at man kan passe det bedst ind i ens planer. derudover er stemningen altid god når man møder Tai :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Dagmar Louise Licht
"Fantastisk køreskole! Tai er super sød og altid i godt humør til at lære fra sig. Teoritimerne er ikke kedelige og langtrukne, men derimod sjove og hyggelige, og Tai sørger altid for te, kaffe, kage og slik! Derudover gør han alt hvad han kan for at du får kortet så hurtigt som muligt, og at timerne ligger uden for skole/arbejde. Alt i alt 6 ud af 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Sebastian Bossen
"Skal du tage kørekort, skal det 110% være hos åløkke køreskole ved Tai. Tai er en fantastisk sød mand og man kommer altid i godt humør i hans selvskab. Han gør timerne meget sjovere plus man lærer rigtigt meget. Det tager kort tid at få taget kørekortet, og Tai er rigtig god til at planlægge og strukturere de næste køretimer. Så vælg åløkke køreskole!!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2017
Andreas Finne Skovbakke
"Det har været en fornøjelse at tage mit kørerkort hos Åløkke Køreskole.
Kørerskolen har sørget for et hurtigt og godt planlagt forløb, som var helt lige til.
Derudover var der altid en god stemning. Både i teori lokalet, og når vi var ude for at øve på vejene."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2017
Nour Al Houda Ayoub
"Jeg ville gerne have givet 6 stjerner, men det var ikke muligt. Forløbet hos Åløkke Køreskole og Tai har ikke været andet end en fornøjelse. Tai formår at gøre teoritimerne sjove og interessante, så man ikke mister fokus. Køretimerne planlægger han så vidt muligt efter din kalender, så det ikke forstyrre ens daglige gøremål. Tålmodig, venlig og flink er tre rigtige gode egenskaber han besidder, så man trygt kan køre og ikke være bange for at fejle.

Planlægning af køre- og teoritimer er let i top! Man har køretime mellem hver teoritime, så man kan prøve det i praksis som man lærer til teori.

Alt i alt et super godt og hurtigt forløb! Man savner endda de hyggelige teoritimer :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2017
Sirid Møl Kristensen
"Jeg har været rigtig glad for at gå på Åløkke Køreskole, både i teorilokalet og på vejene.
Undervisningen har været rigtig god og fuld af en masse små huskeregler, så man altid var klar til at agere korrekt i trafikken.
Derudover skabte kørelæreren altid en god stemning - også selvom man havde svært ved nogle ting.

Alt i alt en super god køreskole med massere af humør og undervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2017
Julie
"Åløkke køreskole kan helt klart anbefales! Forløbet er hurtigt og grundigt, da der sørges for, at man forstår det, der bliver undervist. Køretimerne ligger så vidt som muligt efter behov og er meget fleksible. Man kan tydelig mærke, at eleverne er sat i centrum, og det har jeg sat stort pris på. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2017
Lauge Rosendahl
"Hyggelige kører timer
Nem forståligt og angerende teori timer
Fantastisk fart angående prøver

Generelt den perfekte kørerskole at vælge"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2017
Malane Madsen
"Jeg vil give Åløkke Køreskole mine varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2017
Sigrid
"Et hurtigt, hyggeligt og selvfølgelig et virkelig grundigt forløb, der har været udover alle forventninger.
Tai er en person der ønsker det bedste for hans elever, han sørger så vidt muligt at planlægge ens køretime bedst for en selv, og så han jo bare en person der spreder glæde til alle andre.

"Kan kun anbefale Åløkke køreskole til andre""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2017
Gry Møller Jøregsen
"Et hurtigt og struktureret forløb, der har været ud over alle forventninger.
Tai er en kørelærer der virkelig går op i sine elever og deres succeser, hvilket giver en, en rigtig behageligt oplevelse i forhold til forløbet!

Aaløkke køreskole kan klart andbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2017
Naja Larsen
"Åløkke køreskole kan kun anbefales! Forløbet er hurtigt og grundigt, og Thai er en fantastisk kørelære. Han giver sig tid til sine elever, er altid i strålende humør og er meget fleksibil ift. køretimer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2017
Marlene Sørensen
"Forløbet har været hurtigt men grundigt. Rigtig god kemi mellem mig og kører lærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2017
Rikke Birkebæk Hagelund
"Tai er en fantastisk kørelærer, som altid er glad, smilende og i godt humør. Han er en meget dygtig og behagelig underviser, og han er meget fleksibel, når det kommer til at planlægge køretimer. Åløkke Køreskole kan uden tvivl anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2017
Katinka Jørgensen
"Kæmpe anbefaling herfra. Tai formår at gøre både teoretisk og praktisk undervisning til en sand fornøjelse.
Han er enorm hensynsfuld og hans store opmærksomhed på eleverne gør, at han kan tilpasse undervisningen efter personlige behov og løse eventuelle udfordringer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2017
Sascha
"Kan kun anbefale Åløkke Køreskole til alle andre!
Super god og detaljeret undervisning, og en super flink kørelære :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2017
Zung
"Rigtigt godt køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2017
Emma Haaber Brorsen Jensen
"Tai er en fantastisk kørelærer. Han er en rigtig tålmodig og venlig mand som ikke bliver sur når man laver fejl, hvilket gør at man ikke føler sig usikker og utilpas under timerne.
Kan uden tvivl anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2017
Jakob Sejersen
"Super god køreskole:)
Gik ekstremt hurtigt og Tai er en mester til at forklarer. Udover det forstår han også at gøre de lange teori timer sjove"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2017
Frederikke Foss Kjeldsen
"Rigtig god og anbefalelseværdig køreskole! Meget fleksibel underviser, der indretter sin undervisning efter elevernes behov og tager hensyn til elevernes forskellige kompetencer og evt. udfordringer. Super god undervisning, der forløber over en overskuelig periode."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2017
Mads
"Man kan ikke finde en bedre køreskole, Tai med alle hans platte jokes og kager i undervisningen, det bliver ikke meget bedre det gør ej."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2017
Seren
"Rigtig god køreskole, hvor der bliver taget hensyn til forskellige niveauer. Desuden går det rigtig hurtigt, og pludselig står man glad med kørekortet!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2017
Mina Amin
"Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai leverer den bedste undervisning, både i teorilokalet, men også til kørelektionerne.

Han er både tålmodig, ærlig, og ikke mindst behagelig at køre med. Jeg kan anbefale Åløkke køreskole til alle og enhver. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2017
Gustav Nedergaard
"Et kanonfedt forløb. Tai formår at gøre al undervisning både sjovt og lærerigt. Anbefaler 100% Åløkke køreskole til alle andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2017
Nadja Stilund Skerning
"Fantastisk kørelærer!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2017
Signe Ptak
"Super køreskole! Tai er både venlig og ærlig, når man er ude at køre. Han gør det til en tryg og hyggelig oplevelse at køre bil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2017
Bjarne Jensen
"Behagelig og grundig forklaringer som man husker.
Kan kun anbefale Åløkke køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Rikke Sørensen
"Tai har været en super Kørelære! Han har hjulpet mig igennem et langt forløb med lægeerklæring osv. Kan klart anbefale ham !! 👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Jakob Madsen
"Fantastisk køreskole, som jeg varmt kan anbefale. Tai er en dygtig underviser og meget humoristisk. Tai er behagelig at køre med."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2017
Freja
"Jeg skiftede hen til Åløkke køreskole efter et rigtig dårligt forløb hos en anden køreskole hvor der ikke var styr på noget og jeg følte mig rigtig usikker. Tai tog imod mig med åbne arme og var bare så behagelig at køre med og fik mig til at føle at jeg godt kunne køre bil. På trods af hans mange elever var der plads til mig også og jeg fik en fantastisk undervisning og bestod første gang. Tai er en tålmodig og grundig mand som er fantastisk til at lære fra sig. Jeg kan kun anbefale Tai og Åløkke køreskole og ville ønske jeg havde startet mit forløb hos ham fra start. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. september 2017
Freja Ottosen
"Hvis man havde kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det, for mit forløb hos Tai har bare været helt perfekt. Jeg startede hos en anden kørelærer som slet ikke havde styr på tingene og Tai tog imod mig med åbne arme og hjalp mig med at blive klar til kørekort på bedste vis og på forholdsvis kort tid. Han er en rolig og behagelig mand at køre med og man kan ikke andet end at føle sig godt tilpas og tryg når man kører med ham. Han også super grundig i forhold til regler og kørsel og er god til at give selvtillid sådan så man selv tror på at det nok skal lykkedes. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger vedrørende Åløkke Køreskole og ville ønske jeg valgt taget den fra start. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2017
Rikke Kier
"Rigtig god køreskole! Fuld tilfredshed. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2017
Amanda munke hyyrylainen
"Åløkke Køreskole fortjener mine varmeste anbefalinger, det er en helt igennem fantastisk Køreskole og en fantastisk kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. september 2017
Constance M. Haugaard
"Jeg har været meget tilfreds med undervisningen, som Tai udfører roligt, venligt og hjælpsomt. Det har gjort min nervøsitet ved at køre er forsvundet, og jeg føler mig tryg i trafikken. Det er et kvalitetsprodukt! Jeg kan kun anbefale Tai hvis du vil bestå din køreprøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. august 2017
Annie Malling Bonde
"Tai er en meget dygtig kørelærer. Han er rolig, tålmodig, sjov og en god og rar underviser. Udover teorien og det køretekniske lærte han mig også at nyde at køre bil, hvilket jeg ikke havde troet var muligt, når man får kørekort i en alder af 53 år.
Annie"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2017
Mads Nielsen
"Først der var jeg entelig rigtig bange, for at komme ud og køre, men heldigvis var Tai virkelig godt til at bakke mig op, og give mig godt med træning. Nu hvor jeg har fået kørekort, er det blevet sjovt og spændende at køre bil, alt på grund af Tais træning og opbakning."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2017
Anna
"Åløkke køreskole er absolut stedet at tage kørekort! Tai er meget venlig, rolig, reel og engageret, og guider en trygt igennem hele forløbet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2017
Nanna Nielsen
"Hvis man skal tage kørekort bør det være på Åløkke køreskole
På Åløkke køreskole får man ikke bare et kørekort man lærer at køre bil. Tai er super punktlig og meget gennemførlig. Man får virkelig kvalitets undervisning for sine penge."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2017
Simon-Peter Johansen
"Hvis du overvejer hvilken køreskole du skal vælge, kan jeg varmt anbefale Åløkke Køreskole. En rigtig god kørelærer med en strukturet plan af dit køreforløb fra start til slut. Derudover er han som person meget udadvendt, glad, snaksagelig og sjov, hvilket hjælper på nervøsiteten, når man skal køre. Om selve kørslen har Tai nogle gode huskeregler, der gør ens færdsel gennem trafikken mere overskuelig. Ydermere er det en behagelig bil køreskolen stiller til rådighed, og Tai er både hurtig til at skaffe køre- og teoriprøve i Odense."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2017
Sebastian Grube Andersen
"Jeg har kun positive ting at sige om Åløkke køreskole og kørelæren, Tai. Hos Tai får man et godt, sjovt og hurtigt forløb. Tai er virkelig fleksibel med køretimerne, hvor det er let at få byttet tider, så det passer ind i dagligdagen. Tai skaber en god stemning både i bilen og i teorilokalet, hvor hans humor er med til at gøre forløbet bedre og sjovere. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2017
Jeppe
"Har haft et fantastisk og hurtigt forløb hos Tai. Han er en god og sjov kørelære, som helt sikkert kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2017
Mathilde Ejby
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole og Tai kan der ikke sættes en finger på. Tai er meget tålmodig og giver sig god tid til at forklare tingene, indtil alle elever er med. Forløbet tog knap 9 uger, og jo mere man engagerer sig i undervisningen og hører efter, jo bedre kan det betale sig i sidste ende!

Tai er både seriøs, men også meget humoristisk, og indlærer gerne nogle vigtige huskeregler med sjove fraser, som gør det endnu nemmere at huske.

Hos Åløkke Køreskole lykkedes det mig at bestå begge prøver i første hug:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2017
Laura Hvam
"Jeg havde det bedste forløb hos Åløkke Køreskole, det tog mig knap 8 uger fra første teorilektion og til jeg stod med kørekortet i hånden. Mit forløb hos køreskolen var hurtigt og samtidigt utroligt grundigt. Tai er den bedste lærer man kunne tænke sig, han er god til at lære fra sig og så er han altid glad. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole hos Tai til alle der ønsker et sikkert forløb til kørekortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2017
Julie Christensen
"Har haft et udelukkende positivt forløb hos Tai. Det tog mig 9 uger fra første teoritime til køreprøven, og jeg bestod begge dele i første omgang. Tai lægger vægt på den enkelte elev, og så er han utrolig tålmodig og rar at omgås. Kan kun anbefale alle at vælge Åløkke Køreskole, hvis der ønskes er sikkert, ordentligt, hurtigt og grundigt forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2017
Maria Holm Peters
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke køreskole. Tai er en rigtig god kørelærer, som er meget engageret. Han er virkelig god til at lære fra sig i både teorilokalet og bilen. Man føler sig altid tryg og sikker i bilen, hvor der er en god stemning.
Et hurtigt forløb på omkring 2 måneder med høj kvalitet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2017
Jonas Dahlstrøm
"Teoritimerne og køretimerne hos Tai var meget grundige og lærerige
Tai fokusere på dine svagheder og lærer dig hvordan du kan forbedre din kørsel, og til tider kan han også fyre en lidt dårlig far-joke af når du er mindst forberedt på det :D

Aløkke køreskole kan helt bestemt anbefales, og jeg tvivler ikke et sekund på at det er den bedste køreskole derude.
Tak for alt Tai :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2017
Ida Sofie Helmer Nielsen
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke køreskole til dig! Gennem dette forløb kan man forvente at blive 100% klar til både køre -og teori prøve. Tai formår at lære fra sig, og man får følelsen af at være i gode hænder. Ikke nok med det kan man forvente teori lektioner med god stemning og humor, samt hyggelige køretimer hvor Tai er god til at skabe en tryghed. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2017
Martin Lenskjold
"En helt fantastisk oplevelse. Tai får dig til at føle dig tryg og sikrer at du bliver en god bilist. Timerne er på ingen måde kedelige hvor han formår at få eleverne integreret i lektionerne.
Stor stor anbefaling her fra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2017
Andreas Aa
"Åløkke Køreskole kan, med sikkerhed, klart anbefales til enhver, der skal til at tage kørekort.
Tai kan, på en eller anden måde, få enhver inde i teorilokalet til at følge 100% med og være interesserede i det ellers meget tunge teori-stof. - Du kan være sikker på du altid får dig et par grin og går fra teoritimerne med et smil. Anderledes er det ikke når du har køretimer; Her føler man sig tryg i bilen og der er altid en behagelig og sjov stemning.
- Og til sidst kan Åløkke køreskole helt klart anbefales hvis du ikke vil bruge et helt år på at tage kørekort. Lynkineseren (Tai) kan, på magisk vis, lynhurtigt skaffe både teori- og køreprøve, til alle hans elever ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2017
Ida Katrine Lyngsie
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales. Du går altid fra teori- og køretimerne med et smil på læben, efter Tais mange jokes og ekstremt gode humør. En grundig gennemgang som kun tager 2 måneder, gør dig 100% klar til teori- og køreprøven. En hurtig men også virkelig hyggeligt køreskole, med en fantastisk lærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Nicolai Nielsen
"Super god og fleksibel kørskole, hvor man hver gang glæder sig til at komme til teori og køretime. Tai formår at gøre forløbet spændende med hans gode humør og utallige af jokes. Et hurtigt forløb på omkring 2 måneder med virkelig høj kvalitet!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Astrid Andreasen
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til dig som vil sikre dig et kørekort på nul komma fem ;) Tai formår at gøre det kedeligste teori hyggeligt, skabe en god stemning i bilen og især skabe en tryghed omkring det at køre bil! Du får altid god konstruktiv kritik blandet med en lille joke. Jeg har været så glad for mit forløb, og jeg vil derfor anbefale dig at få den samme oplevelse! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Astrid Andreasen
"Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til dig som vil sikre dig et kørekort på nul komma fem ;) Tai formår at gøre det kedeligste teori hyggeligt, skabe en god stemning i bilen og især skabe en tryghed omkring det at køre bil! Du får altid god konstruktiv kritik blandet med en lille joke. Jeg har været så glad for mit forløb, og jeg vil derfor anbefale dig at få den samme oplevelse! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Frederikke Andersen
"Super god køreskolen som klart kan anbefales. Undervisningen er god og hyggelig og man føler sig tryg når man skal ud og køre. Forløbet tog kun lidt over to måned. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2017
Anya Mazza
"Åløkke Køreskole er Danmarks bedste køreskole!

Mit forløb tog 9 uger og jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang. Tai er en glad kørelærer, som går højt op i at hans elever har det godt, samtidigt med at de lærer noget. Forløbet er overskueligt og tilpasses nemt til den enkelte elev. Man får både en hyggelig tur til Tyskland, nye bekendtskaber og en god oplevelse ud af at tage kørekort her. Trods mangel på køreprøver i Danmark, formåede Tai at skaffe mig (og mange andre!) en køreprøve kun 5 dage efter jeg var på glatbanen. Jeg kan ikke anbefale Åløkke Køreskole nok!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2017
Silas
"Åløkke Køreskole, mere specifikt tryllekunstneren Tai, har formået at holde både teori og kørsel spændende og samtidig bibeholde seriøsiteten, der er nødvendig i trafikken.

Lige for tiden kan det være svært, at få en teori- og køreprøve booket, men det mærkes overhovedet ikke med Tai. Kan varmt anbefale Åløkke Køreskole til alle, der hurtigt og sikkert vil erhverve sig et kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2017
Freja Roiy
"Fantastisk køreskole, hvor man får det hele med! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2017
Mathilde
"Jeg har været ovenud tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole. Tai formår virkelig at gøre både teori og køretimer spændende og sjove. Jeg er så glad for, at jeg valgte Åløkke Køreskole, og vil klart anbefale den!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2017
Emma Marie Larsen
"Mit forløb hos Åløkke Køreskole har været fantastisk, og der har lige fra starten været en rigtig god stemning på holdet og i bilen! Tai er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, og han formår at gøre både teori- og køretimer utrolig lærerige og underholdende! Åløkke køreskole er uden tvivl den bedste køreskole, og jeg kan klart anbefale den til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2017
Darya
"Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole! Forløbet har ikke kun været lærerigt, men også rigtig sjov! Tai, som er kørelærer, har været også meget fleksibel ift. køretimer, så man undgår fravær fra sin skole! Kan varmt anbefales herfra!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2017
Ellen Ebersbach Larsen
"Super service igennem et hurtigt og godt forløb. Kørelæreren er meget fleksibel, så man undgår meget nemt at få fravær fra sin skole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. maj 2017
Sofie Bech Hauge
"Åløkke køreskole er en køreskole for alle der er ude efter at få et hurtigt og sjovt forløb med en masse aktiviteter og spændende undervisning i teorilokalet såsom i bilen. Tålmodig, sjov og ikke mindst lærerig kørelærer der vil sine elever det bedste. Kommer uden tvivl til at savne Tai og hans mange jokes. Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2017
Kaya Vinggaard
"Det er en virkelig god køreskole, hvor der bare er styr på tingene. Jeg har været rigtig glad for, at jeg valgte Åløkke, især fordi Tai (kørelæren) er mega sjov og rigtig god til at lære fra sig. Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2017
Jasmin
"Åløkke Køreskole er en rigtig god køreskole med den flinkeste kørelærer, som formår at gøre teori - og køretimerne herre sjove og underholdende! Det er et fantastisk og hurtigt forløb, som jeg kommer til at savne meget.
Åløkke Køreskole kan klart anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2017
Sherin El-Aina
"Virkelig god køreskole med Tai, som er en utrolig sjov og tålmodig kørelærer! Alt i alt et super godt forløb, som ikke kunne blive bedre. Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2017
Kim Dan Nguyen
"Fantastisk kørerlærer med gode jokes, som får elever til at deltage aktivt i lektionerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2017
Alexander Rechnagel
"Fantastisk og hurtigt forløb, med tur til tyskland, og andre hyggelige (self obligatoriske) aktiviteter.
Tai er generelt positiv og har altid fuld kontrol over enhver given situation og bevare roen konstant.
Hvis man kunne gi 10 stjerner havde han fået det :))
Hvis man vil have et hyggeligt men hurtigt forløb (lige over 2 måneder) skal man vælge åløkke køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2017
Frederikke
"Åløkke køreskole har klart været det bedste valg for mig, når man snakker om at tage kørekort. Tai, som er kørelærer har været helt utrolig fleksibel, og villig til at planlægge både køretimer, tysklandstur og meget andet, sådan så jeg formåede at få mindst muligt fravær i løbet af mit år i 2g. Ikke nok med det, så er hele processen gået ekstremt hurtigt, og man har virkelig følt sig klar og velforberedt inden de planlagte prøver.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. april 2017
Sofie Emilie Larsen
"Forløbet hos Åløkkekøreskole har været en fantastisk oplevelse. Det kan klart anbefales!!:))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2017
Jeppe Nørgaard
"Fuldstændig fantastisk forløb, Tai en rigtig god kørelærer og han formår at holde humøret højt til både teori og køretimerne! Er rigtigt glad for min tid ved Åløkke Køreskole, kommer til at savne det! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2017
Emilie
"Det har været en super god og behagelig oplevelse at tage kørekort hos Tai! Han er utrolig sød og tålmodig. Man kan virkelig mærke at han går op i at kunne gøre sit bedste for elevernes vegne.
Man kan være sikker på også at få et godt grin, i både teorilokalet og ude i trafikken.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2017
Frederikke
"Jeg kan på det kraftigste anbefale Åløkke køreskole! Det har været et rigtig godt forløb. Tai er en rigtig dygtig kørelærer og han har rigtig godt styr på tingene og derfor tog forløbet kun 9 uger. Både teori og køreprøve blev bestået i første hug!
Ønsker man sig en køreskole hvor køretimerne er hyggelige, teori er spændende og der er styr på tingene skal man vælge Åløkke!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2017
Katrine Reiflin Jensen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole! Både forløbet med teori og køretimer har været over al forventning.
Jeg har netop lige fået mit kørekort i dag, hvor både teoriprøven og køreprøven var bestået i første hug. Tai fortjener helt sikkert mere end 5 stjerner for forløbet!
Han er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som vil det bedste for hver elev. Man følte sig både tryg i teorilokalet og i køretimerne. Han formåede at gøre teoritimerne enormt hyggelige ved at bringe godt humør og hele tiden sørger for at alle elever var med. På vejene var han snaksaglig og man følte sig meget tryg, da han virkelig troede på en. Hele vejen igennem har han guidet en på den bedst mulige måde.
Jeg kan helt sikkert varmt anbefale Åløkke køreskole og jeg sidder kun tilbage med en super god oplevelse!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Katrine
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole! Både forløbet med teori og køretimer har været over al forventning.
Jeg har netop lige fået mit kørekort i dag, hvor både teoriprøven og køreprøven var bestået i første hug. Tai fortjener helt sikkert mere end 5 stjerner for forløbet!
Han er en utrolig dygtig og engageret kørelærer, som vil det bedste for hver elev. Man følte sig både tryg i teorilokalet og i køretimerne. Han formåede at gøre teoritimerne enormt hyggelige ved at bringe godt humør og hele tiden sørger for at alle elever var med. På vejene var han snaksaglig og man følte sig meget tryg, da han virkelig troede på en. Hele vejen igennem har han guidet en på den bedst mulige måde.
Jeg kan helt sikkert varmt anbefale Åløkke køreskole og jeg sidder kun tilbage med en super god oplevelse!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Cecilie Dahlmann
"Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb, end jeg har haft med Tai i Åløkke Køreskole.
Man kan altid få fat på sin kørelærer. Tai er meget fleksibel og kører derfor både tidligt og sent, så man undgår fravær i skolen.
Tai formår, at gøre det at tage kørekort og blive en god og sikker bilist til noget sjovt og spændende.
Åløkke køreskole anbefales derfor varmt herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Alberte Brodersen
"Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at tage mit kørekort ved Åløkke køreskole. Det gik hurtigt og man kan altid få fat i sin kørelærer, hvis der er de mindste problemer. Der er en god stemning til teoritimerne og køretimerne. Det er en af de dyrere køreskoler, men pengene er lagt godt ud. Man føler sig velforberedt til både teori og køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Sebastian
"Man kan ikke sætte en finger på noget. Tai formår at klæde en på til at blive en god bilist i trafikken. Både til teori- og køretimer er der god kemi, hvilket gør det meget lettere at få det ind på rygraden.
Jeg anbefaler varmt Åløkke Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2017
Amalie
"Tai er den oplagte kørerlærer, med en livsenergi som siger spar to. Han formår at gøre timerne interessante, og er god til at lære fra sig. Jeg ville uden tvivl anbefale denne køreskole til alle der overvejer kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2017
Amalie
"Tai er den oplagte kørerlærer, med en livsenergi som siger spar to. Han formår at gøre timerne interessante, og er god til at lære fra sig. Jeg ville uden tvivl anbefale denne køreskole til alle der overvejer kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2017
Steffen Pedersen
"Tai er en kanon dejlig mand som gør timerne underholdene i stedet for at køre det hele så tungt som teori nu engang kan være. Han gør det lige det ekstra sjovt at tage kortet selv for en generhverver som mig 😊"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Matthias Andersen
"Åløkke Køreskole er alle pengene værd og mere til. Tai bliver ikke bare din kørelære, men en af dine bedste venner. Han gør alt for opretholde elevernes humør, selvtillid og ikke mindst gøre dem gode trafikkanter.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Kevin M.
"Åløkke køreskole har ikke været andet end godt. Fra første teoritime til sidste køretime har Tai været helt fantastisk, humoristisk og helt aldeles en perfekt kørelærer!

Kørekortforløbet har været som en drøm og man kommer næsten til at savne Tais teoritimer efter man har fået kørekort.

Kan kun anbefale Aaløkke køreskole!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Oliver Ding
"Den bedste køreskole man kan få. Jeg kunne skamrose Åløkke, men vil blot nøjes med nogle få facts:
- Tai er den bedste kørerlærer. Rolig, humoristisk, forstående og en god lærer er nogle af de ting, der beskriver Tai bedst. Han sørger virkeligt for, at man får de bedst mulige forudsætninger for at bestå teori - og køreprøven.
- Forløbet var ekstremt hurtigt. Fik at vide på dagen, hvor min lægeerklæring blev godkendt, at jeg skulle til teoriprøve om 5 dage. Da jeg så bestod, skulle jeg til køreprøve om 6 dage!
- Som gymnasieelev er den store fleksibilitet et stort plus, da det kan være svært at koordinere køretimer med skolen - dette var ikke noget problem!

Alt i alt et forløb, som langt oversteg mine forventninger - Åløkke Køreskole kan bestemt anbefales. Det er nok derfor, at køreskolen er fuldt booket 8 måneder frem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2017
Signe Nordqvist
"Jeg vil gerne anbefale Åløkke køreskole, da jeg, og de fleste andre, fik en fantastisk start med en fantastisk kørelærer! Man føler sig rigtig tryg og tilpas sammen med Tai lige fra start. Undervisningen er ikke tung, som den ellers godt kan blive og Tai tilpasser køretimerne bedst muligt efter dine behov. Helt klart 5 stjerner herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
August Malling Hermansen
"Fantastisk køreskole! Tid til både at få noget sjov ud af køre- og teoritimerne imens at de foregår på en seriøs måde. Sød og meget tålmodig kørelærer, som er rigtig god til at få eleverne til at føle sig trygge."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2017
Casper Demant Pedersen
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole til alle! Åløkke køreskole er det perfekt sted, at tage sit kørekort, da teoritimerne og ikke mindst køretimerne er sjove og hyggeligt, men samt lære man utroligt meget! Tai er en person, som er fantastisk og altid i godt humør. Han sørger for alle er glade og følger sig tilpas. Han er med til at sikre os i at køre godt og ikke mindst gøre os tryg i trafikken. Man blive oplært grundigt og hurtigt. Hvis man vælger Åløkke køreskole, så er man sikker på at bliv god og sikker i trafikken.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2017
Danny
"Jeg vil med garanti anbefale Åløkke Køreskole. Det er rigtigt sjovt at være der , og man hygger sig vældigt meget når Tai er i god humør (Det er han altid). Man bliver oplært hurtigt og grundigt! Hvis du vælger Åløkke køreskole kommer du ikke til at fortryde noget som helst... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2017
Simone Rasmussen
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke køreskole! Tai er en rigtig god underviser, som fokuserer på at give sine elever den bedste undervisning. Tai formår at gøre teoritimerne sjove, men også seriøse. At tage kørekort hos Tai er gået rigtig hurtigt, og jeg har helt klart været glad for at have Tai som min kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2017
Oliver nielsen
"Det har været styr på alt og det er gået rigtig hurtigt! Det har været en succes at tage kørekort her."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Christine
"Min periode med Åløkke Køreskole har været en dejlig blanding af sjov og seriøsitet. Det går hurtigt og man kan bare huske det, man har lært! Jeg kan klart anbefale den"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Alexander Strachnov Jensen
"Jeg synes at Åløkke køreskole er en suveræn køreskole, hvor det går rigtig hurtigt med at få kørerkortet! Især Tai som er kørerlære, er en enorm venlig og morsom person! Jeg kan stærkt anbefale køreskolen!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Christoffer Markvardsen
"5 Stjerner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Amilla
"Åløkke køreskole er et helt fantastisk sted, hvor du nemt og hurtigt kan få dit kørekort. Tai går op i hver enkelte, og formår at give hver person den undervisning og vejledning de har brug for. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. marts 2017
Andreas Zimmermann
"Tai er rigtig dygtig til at give forståelse for bilen og vejene, og der er stort set ingen ventetid på hverken teori- eller køreprøven, som man efter et grundigt forløb er særdeles velforberedt til. Derudover var det en klar fordel for mig, at så mange af mine køretimer kunne lægges uden for skoletiden, så jeg slap for en god portion fravær.
Jeg kan varmt anbefale køreskolen til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2017
Christoffer
"Tai formår altid at gøre undervisningen sjov og spændende. Man kan mærke, at Tai har styr på teorien, og han er altid klar til at hjælpe, hvis man har et spørgsmål. Tai er meget omhyggelig med planlægningen, og man undgår derfor fravær i skoletiden. Tai er altid i godt humør, så man kan være sikker på, at få nogle gode og hyggelige køretimer med ham.

Åløkke Køreskole kan helt sikkert anbefales, hvis man vil være sikker på et godt og hurtigt forløb, hvor der er styr på alt!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2017
Jaqub
"Jeg anbefaler at tage kørekort ved Åløkkekøreskole fordi det har været nogen gode måneder der og jeg synes at undervisningen var god og selskabet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Jaqub
"Jeg anbefaler at tage kørekort ved Åløkkekøreskole fordi det har været nogen gode måneder der og jeg synes at undervisningen var god og selskabet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2017
Duy Vu
""Kan ikke andet end at rose Åløkke Køreskole!"

Forløbet hos Åløkke Køreskole har været fantastisk! Tai formår at gøre alle teori- og køretimer super humoristiske og interessante, så man ikke falder i søvn efter den lange skoledag. Derudover er Tai nok det mest tålmodige væsen på jorden, hvilket hjælper meget på nervøsiteten, især når man er ude og køre. Desuden er Tai meget omhyggelig med planlægning af køretimerne, så de ligger udenfor skoletiden, hvilket er et kæmpe stort plus.

Åløkke Køreskole kan helt klart anbefales, hvis du vil føle dig tryg i trafikken. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2017
Martin Huynh
"Åløkke køreskole kan klart anbefales!

Lektionerne på Åløkke køreskole, er meget detaljeret og nemt at forstå- både teori og køretimerne. Hvis man gerne vil have lidt humør indblandet i lektionerne, så det ikke bliver langtrukken og kedelig, så er det helt klart her man skal gå.
Tai er meget grundig og omhyggelig med at forklare det hele. Han sørger for at få alle med, og ingen bliver glemt. Han tager timerne seriøst, men samtidigt giver han plads til at man kan hygge og have det sjovt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2017
Osman Hemade
"Med Åløkke køreskole får du en god oplevelse! Siden første teoritime følte jeg mig allerede velkommen og blev taget godt imod af den dygtige Tai. Tai har en humoristisk sans til teori, hvilket gør at man ikke mister fokus. Desuden er han meget åben og man føler man får en ven og ikke bare en lærer. Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2017
Mathilde & Marie
"Vi kan klart anbefale Åløkke Køreskole! Det er et hurtigt forløb, som man hurtigt kommer igennem, men det er SUPER effektivt!
Tai er glad, altid fokuseret og god til at lære fra sig. Man føler sig tryg og får noget ud af lektionerne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2017
Mads Ryfeldt Rasmussen
"Super god køreskole!

Tai formår at peppe teoritimerne en smule, er super behagelig at være på vejene med, og giver alt i alt bare en en god forståelse for hele bilen. Han er rigtig hurtig til at bestille prøver, og få dig gennem forløbet hurtigst muligt, så der er ikke meget ventetid!

Kan klart anbefales "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2017
Camilla
"Åløkke køreskole er super god!
Tai er en meget tålmodig, venlig og altid glad mand. Han gør sit bedste for at man består både teori og køreprøve første gang.
Derudover prøver han at planlægge køretimer, glatbane osv så det passer en bedst.
Han har humor og er snaksaglig, og dygtig til at lære fra sig. Man får aldrig en kedelig køretime ved ham :)
Alt i alt super god!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. februar 2017
Jeppe Christensen
"Super god køreskole!! 🚗💨
hele forløbet gik perfeckt med ingen misforståelser. Tai er en super god Kørelære, der er meget god til at lære fra sig!
Jeg kunne ikke være mere glad og tilfreds med hele forløbet. Tak 🤠👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. februar 2017
Thanat Chuathong
"Åløkke køreskole kan helt klart anbefales!

Det har været et rigtig godt forløb hos Åløkke Køreskole, med både masser af sorte humor og til det mere seriøse.

Jeg bestod begge prøver på første hug, så var glad for at jeg valgte Åløkke Køreskole. Det er et minde jeg ikke kommer til at glemme!


Tysklands turen skal du glæde dig til!

Du får service for alle pengene!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2017
Laura Scharff
"Jeg har haft den bedste tid med Åløkke Køreskole!
Man kan mærke at Tai går meget op i sine elever, og i at de føler sig trygge både i teorilokalet og på vejene. Han har altid styr på sine ting, og er meget opmærksom på, at de elever, der går i skole, får mindst muligt fravær.
Overordnet set er jeg bare rigtig tilfreds med Åløkke Køreskole, som skaffede mig mit kørekort i første hug. Den kan varmt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2017
Diana Schmidt
"Åløkke Køreskole har været det perfekte valg for mig. Tai er utroligt dygtigt og man kan tydeligt mærke at han har styr på tingene. Under mit forløb følte jeg mig rigtig godt tilpas og jeg kunne tydeligt mærke at Tai gik rigtig meget op i alle eleverne, selvom vi var omkring 15 på holdet.

Tai har været rigtig god til at gøre undervisningen sjovere og jeg kunne rigtig godt lide hans måde at undervise på.
Jeg lærte noget nyt hver gang jeg var til teori og ude på vejene, hvilket gjorde mig parat til både teori- og køreprøve, som jeg bestod i første hug :-)

Denne køreskole kan klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2017
Alexander CEM
"En fantastisk køreskole hvor du er i centrum. Kørelæreren Tai går mest af alt op i sine elever, og tilpasser undervisningen til deres enkelte behov.

Jeg kom selv hurtigt og nemt igennem i første forsøg. Kan klart anbefale denne køreskole til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. januar 2017
Esther-Lene Adjawlo
"Det var en rigtig god oplevelse at tage kørekort på Åløkke Køreskole. En rolig, tålmodig og seriøs kørelærer. 5 stjerner til Åløkke Køreskole. Helt klart at anbefale! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Zilas Andersen
"Oplevelsen hos Åløkke køreskole har været en fantastisk fornøjelse. Det blev gjort efter bogen af en super kørelærer, og det gik også stærkt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Duncan
"Virkelig god kørelærer. Gør det sjovt at lære.Styr på tingene.
Vil stærkt anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2017
Joan H.
"super sjov og lærerig undervisning og en virkelig sød lærer. kan varmt anbefale at starte her! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2017
Lonnie Lindekilde
"Åløkke Køreskole kan varmt anbefales! Fleksibilitet, hurtighed og god undervisning, er sådan jeg vil beskrive denne køreskole. Meget tilfreds."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2017
Natalie Helene Langhoff
"Yderst tilfredstillende! God undervisning og et hurtigt forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2017
Maria Nguyen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole der varmt kan anbefales! Tai er en rigtig flink og tålmodig mand, med hensigt i at han sørger for, at man får den bedste oplevelse ud af forløbet og føler sig godt med. Tai er også rigtig god til at tage tid og hånd om en, hvis der er noget man ikke forstår og ikke nok med det, så er det en mand med ren humor og specielt sørger for du ikke falder i søvn til teori. Det er bestemt en køreskole jeg varmt kan anbefale til alle sammen! En ting mere! Tai prioriterer din skolegang så godt som muligt, så aftalerne ikke ligger midt skoletiden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2017
Nicolai Lindberg Pedersen
"Kan klart anbefales! Både teori- og køretimer formår Tai at få gjort både lærerige og sjove. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2017
Mai
"Jeg kan helt klart anbefale Åløkke Køreskole. Forløbet er fleksibelt, godt og hurtigt!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Emilie Lund Hansen
"God køreskole hvor der er tjek på tingene, og hvor man hurtigt og smertefrit kommer gennem. Jeg stod selv med kørekort efter blot lidt over 2 måneder. Tai er en flink mand som ved hvad han skal gøre for at nå ud til os unge mennesker. Jeg er meget tilfreds med min tid hos Åløkke Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Marie Andersen
"Kunne ikke ønske mig en bedre kørelære! Har haft de sjoveste køreture, og har mødt nye en masse nye venner der 👏"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2017
Emma Edlefsen
"Åløkke køreskole er stedet!! Tai er en super dygtig og tålmodig kørelærer, som udelukkende vil det bedste for sine elever!! Dejligt forløb med en lærer som gør det sjovt og spændende 👍🏼👍🏼"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2016
Cecilie
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole. Kørelæren, Tai. er god til sit arbejde, og formår altid at gøre lektionerne, både teori og praksis, sjove.Derudover er han fleksibel, hvilket er utrolig rart, hvis man har gymnasie eller arbejde ved siden af. Man mødes altid med et smil hos Tai, og der er masser plads til at lave fejl, og lære af dem! Åløkke Køreskole er alt i alt en super køreskole med en super kørelærer, der bestemt har formået at holde forløbet både spændende og interessant. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2016
Cecilie
"Jeg kan varmt anbefale Åløkke Køreskole. Kørelæren, Tai. er god til sit arbejde, og formår altid at gøre lektionerne, både teori og praksis, sjove.Derudover er han fleksibel, hvilket er utrolig rart, hvis man har gymnasie eller arbejde ved siden af. Man mødes altid med et smil hos Tai, og der er masser plads til at lave fejl, og lære af dem! Åløkke Køreskole er alt i alt en super køreskole med en super kørelærer, der bestemt har formået at holde forløbet både spændende og interessant. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2016
Rikke Lindberg
"Jeg kan kun varmt anbefale Åløkke køreskole. Kørelæreren Tai er dygtig til sit arbejde - og man kan mærke at han har meget erfaring som kørelærer. Han formår at bevare roen og give én mere overskud under kørslen. Med humor og et roligt sind er Tai bestemt anbefalelsesværdig.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2016
Peter Pham
"Åløkke Køreskole er uden tvivl det bedste sted i Odense. Teoritimerne er super hyggelige. Det kører i et passende tempo og der er en super atmosfære - det sørger Tai nemlig for. For Tai er nemlig manden bag alt hyggen. Han er rolig og tager virkelig personlig hånd om alle eleverne. Køretimer er også helt vildt gennemførte, Tai er rolig og rigtig god til at guide, og kører man forkert eller glemmer at orientere så tager han det super roligt og guider dig bare videre! Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til alle som ønsker et sikkert kørekort samt et professionelt og hyggeligt forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2016
Peter Pham
"Åløkke Køreskole er uden tvivl det bedste sted i Odense. Teoritimerne er super hyggelige. Det kører i et passende tempo og der er en super atmosfære - det sørger Tai nemlig for. For Tai er nemlig manden bag alt hyggen. Han er rolig og tager virkelig personlig hånd om alle eleverne. Køretimer er også helt vildt gennemførte, Tai er rolig og rigtig god til at guide, og kører man forkert eller glemmer at orientere så tager han det super roligt og guider dig bare videre! Åløkke køreskole kan stærkt anbefales til alle som ønsker et sikkert kørekort samt et professionelt og hyggeligt forløb! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. december 2016
Alexander Kristensen
"Åløkke køreskole, kan varmt anbefales.
Hurtigt, problemfrit og samtidigt en kørelære, som er genial og intet mindre end en fantastisk person. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Sarah
"Åløkke køreskole vil klart blive anbefalet til alle af mig. Kørelæreren er meget fleksibel, hvilket er perfekt når man har gymnasie ved siden af. Man møder altid en positiv, glad og livlig kørelærer, som formår at gøre samtlige teori og køre timer hyggelige og sjove. Forløbet varer blot 2 måneder ca., og man kan kun forvente en kørelærer, som har styr på alle ens papirer, timer, prøver mm., hvilket er utrolig betryggende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Hind
"Det har været et utroligt godt forløb! Jeg bestod både min teoriprøve, samt køreprøven første gang, fordi der virkelig bliver sørget for at man er med. Derudover er teoritimerne aldrig kedelige, og kørelæreren er altid positivt stemt, hvilket naturligvis smitter. I gennem forløbet, bliver der også bedømt helt fair, baseret på hvilket niveau man ligger på, så man kan få den ekstra hjælp hvis det er det der er behov for. Jeg kunne ikke være gladere for mit valg, og jeg vil uden tvivl anbefale køreskolen til andre der også kunne tænke sig at få kørekort! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Mang
"Super køre skole og fantastisk kørelære. Man får meget for pengene. Anbefales helt klart Åløkke køreskole!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Hien
"God, fleksibel og hurtigt. Et sted hvor både køretimer og teoritimer aldrig bliver kedelige!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Hannah Vestesen
"Tai er en helt fantastisk kørelærer, som gør både køretimer og teoritimer så sjove, hyggelige og samtidig seriøse som han kan. Hele forløbet foregår så let og fleksibelt som muligt, mens der bliver gjort alt for, at man hurtigt men rettidigt kommer igennem og til sidst får sit kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2016
Johan Kristensen
"Jeg har været tilfreds med Åløkke Køreskole. Jeg har lært det der skulle til med lidt til. Super køreskole! Anbefalet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2016
Zhen Mai
"Jeg vil helt klart anbefale Åløkke Køreskole til alle, der ønsker et grundigt og sikkert forløb. Tai er et af de mest tålmodige menneske jeg har mødt. Med sit engagement, humør og humor får han både teori- og køretimerne til at gå hurtigt! Han formår altid at tilrettelægge køretimerne, så det passer bedst med den enkelte elev. Jeg har været mere end tilfreds med mit forløb hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2016
Rasmus Veber Rasmussen
"Åløkke Køreskole er en helt vildt god køreskole, hvor man virkelig får noget ud af undervisningen. både Teori og Køretimer.
Tai er en super god underviser der engagerer sig i sine elever og i deres læring."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2016
Camilla
"Kan med garanti anbefale tai, han er en utrolig god og fleksibel kørelærer, han tager imod alle med åbne arme. Han kan varmt anbefales til ALLE. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. december 2016
Mathilde Lærke Nielsen
"Det er den bedste køreskole og kan klart anbefales. Jeg startede egentlig et andet sted på mit kørekort, men da det ikke lykkedes ved flere forsøg skiftede jeg til Åløkke og blev færdig efter 4 kørelektioner og en enkelt prøve! Det var meget effektivt og en behagelig oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2016
Marie Bonde
"Åløkke Køreskole har virkelig haft den bedst tænkelige køreundervisning, som man kan forestile sig!
Undervisningen er den bedste blanding af sjov, seriøst og virkelig lærerig. Uanset hvordan du lærer bedst, bliver der taget hensyn til dine behov og undervisningen bliver en dejlig oplevelse generelt.

Intet mindre end den bedste køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2016
Cecilie J.
"God køreskole med fantastisk og underholdende undervisning. Køretimerne starter meget centralt på Posten, hvilke også udfordrer én til at køre i tæt bytrafik. Jeg har haft et intensivt forløb på godt to måneder og sender de varmeste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2016
Clara
"Åløkke køreskole er en rigtig god køreskole, der varmt kan anbefales.

Kørelæreren er engageret , og fokuserer 100% på den enkelte elev og elevens behov - især med hensyn til køre tidspunkterne!!!!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2016
Stine
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Tai er fyldt med energi og formåre virkelig at gøre teoritimerne både sjov og spænende.
Jeg har selv været virkelig glad for at tage kørekort på Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Marie Bonde
"Åløkke Køreskole intet mindre end en eminent køreskole!
Tai er enormt god til at få én til at føle sig tilpas bag rattet og han er super god til at finde ud af, hvordan du lærer bedst.
Både praktiske og teoretiske køretimer passer godt til skolegang, og forløbet er meget effektivt (der er stort set ingen ventetid på noget som helst).

Alt i alt kan jeg slet ikke gøre andet end at anbefale Åløkke køreskole til alle! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Stine
"Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Åløkke Køreskole. Tai er fyldt med energi og formåre virkelig at gøre teoritimerne både sjov og spænende.
Jeg har selv været virkelig glad for at tage kørekort på Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2016
Emma Faust
"Rigtig god køreskole!!! Fantastisk kørelære og god service!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2016
Emma faust
"Rigtig godt forløb! Super kørelærer og god service👍🏽👍🏽"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. november 2016
Sebastian Laursen
"Rigtig god oplevelse hos Ålykke Køreskole. Kørelæren Tai er meget flink og hans ungdommelige humor passer godt til folk der lige er blevet gamle nok til at tage kørekort. Er ikke skuffet, og køreskolen kan klart anbefales. 👌"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2016
Agnes Højbjerg
"Åløkke Køreskole er en utrolig god skole, med en lærer, der hundrede procent går op i at få eleverne godt gennem forløbet. Altid med godt humør, hjælper han en godt igennem hele forløbet.
- Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til andre! Man bliver hjulpet ordentligt igennem, og der bliver tilpasset køretimer lige til dig, og lagt fokus på lige de ting, der er svært ved den pågældende elev. Super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2016
Agnes Højbjerg
""Åløkke køreskole er en kanon køreskole med en engageret lærer, der hjælper en godt igennem forløbet.
Jeg har været meget glad og tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole, da jeg synes, man bliver godt hjulpet igennem, hvor man får gode fifs og metoder til både at kunne bestå teoriprøven, men også til at føle sig sikker og tilpas i trafikken - og senere til køreprøven.
Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort hos Åløkke og er altid taget fra både teori og køreture med et smil på læben, og jeg vil klart anbefale det!"

Åløkke Køreskole er en utrolig god skole, med en lærer, der hundrede procent går op i at få eleverne godt gennem forløbet. Altid med godt humør, hjælper han en godt igennem hele forløbet.
- Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Åløkke Køreskole, og det kan varmt anbefales til andre! Man bliver hjulpet ordentligt igennem, og der bliver tilpasset køretimer lige til dig, og lagt fokus på lige de ting, der er svært ved den pågældende elev. Super køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2016
Sana
"Jeg fik mit kørekort i dag og kunne ikke være mere tilfreds med Tai som kørerlærer! Han går op i sit fag og er både struktureret og MEGET tålmodig! Intet andet end ros til Åløkke Køreskole for en masse hyggelige stunder! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Amalie Quottrup Jansen
"Åløkke køreskole er en kanon køreskole med en engageret lærer, der hjælper en godt igennem forløbet.
Jeg har været meget glad og tilfreds med mit forløb hos Åløkke Køreskole, da jeg synes, man bliver godt hjulpet igennem, hvor man får gode fifs og metoder til både at kunne bestå teoriprøven, men også til at føle sig sikker og tilpas i trafikken - og senere til køreprøven.
Jeg har virkelig været glad for at tage kørekort hos Åløkke og er altid taget fra både teori og køreture med et smil på læben, og jeg vil klart anbefale det!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Kristian Ejby
"Fantastisk oplevelse, altid sjovt, og man glæder sig hver gang. Mega god undervisning og utrolig effektivt. Det har været en ren fornøjelse både med kørelære og med mit hold som jeg stadig snakker med! Kan ikke anbefales nok. Selv i pressede situationer holder kørelæreren fokus og skælder ikke ud men hjælper stille og roligt, jeg mig selv blev påkørt til min allerførste kørelektion, men intet skete og jeg blev fortsat bare mere og mere glad for at køre takket være en fantastisk side-makker i bilen. Som så mange andre fra mit hold har jeg bestået teori og køreprøve i første forsøg.

6/5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2016
Frederikke
"Super godt forløb.
Tai er en rigtig dygtig og engageret lærer, som får en hurtigt og sikkert gennem forløbet. Klart anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2016
Frederikke
"Super godt forløb.
Tai er en rigtig dygtig og engageret lærer, som får en hurtigt og sikkert gennem forløbet. Klart anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2016
Vy Quach
"Forløbet hos Åløkke køreskole har været helt i top, og jeg tror ikke at jeg kunne være mere tilfreds. Tai er en fantastisk kørelærer der er god til at tage hensyn til hver enkelte elev, han styrker ens svagheder, er tålmodig og hjælper en med at holde sig rolig i utrygge situationer. Jeg bestod begge prøver i første hug, jeg havde ikke klaret den uden Tais hjælp. Jeg kan varmt anbefale Åløkke køreskole, tusinde tak for hjælpen Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2016
Jakob Olsen
"Åløkke køreskole er den absolutte bedste køreskole . Teoritimerne er sjove og lærelige, og man går derfra med et smil, der bliver hængende til dagen efter. Kørelæren Tai vil kun sine elever det bedste, og han er både tålmodig og humoristisk. Alt i alt har det været en mega god oplevelse at tage kørekort hos Tai :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2016
Signe Bruun Pedersen
"Åløkke Køreskole kan varmt anbefales. Dette er en køreskole, som tilbyder en struktureret og effektiv undervisning, men på en hjertevarm måde. Åløkke Køreskole ejes af den pædagogiske, tålmodige og humoristiske Tai. Her tilbydes undervisning passende med sit eget tempo, hvor Tai formår at tage hånd om hver elev, og give det absolutte bedste forløb og resultat. Mange tak. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2016
Sune Thycosen
"Hvis man frygter kedelig teoriundervisning eller en ufleksibel og langsom kørelærer, skal man vælge Tai. Med ham kommer kvalitet, tryghed og sikkerhed i højsæde. Intet mindre end en fantastisk køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2016
Martin
"Tai er uden tvivl en af de aller hyggeligste og behagelige personer, jeg nogensinde har mødt. Tai bevarer roen i svære situationer, han er humoristisk, og teoritimerne bliver altid gennemført med et smil på læben. Jeg er rigtig glad for, at valget faldt på Tai og Åløkke Køreskole, da jeg skulle vælge køreskole. En kørelærer, der helt sikkert kan anbefales herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2016
Nikolaj
"Åløkke køreskole er den bedste køreskole i byen. Kørelæren Tai har styr på det hele, han hjalp mig hurtigt og nemt færdigt med mit kørekort. Kan stærkt anbefales :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Cecilie
"En køreskole der helt klart kan anbefales, der er ikke en finger, at sætte på forløbet! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2016
Isabel De Vallier
"Super god køreskole med fantastisk lærer, som både er tålmodig og er rigtig god til at lære fra sig. Vil helt klart anbefale denne køreskole til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. oktober 2016
Mathilde Kingo Hansen
"Jeg har idag bestået min køreprøve, på første forsøg, og det er alt takket være Kørelære Tai :)
Jeg fik anbefalt Åløkke Køreskole af nogle venner som selv havde taget deres kørekort der, og jeg må indrømme at det løb og til forventningerne. Det var fantastisk undervisning, alt blev gennemgået til punkt og prikke, så det var nærmest umuligt ikke at bestå. Tai var rigtig god til at bevare roen, ligegyldig hvad der så end skete, hvilket nok var det bedste ved hele oplevelsen.
Vi kom også op til teori og køreprøve ekstremt hurtigt, hvilket jeg har hørt andre har store problemer med.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale det til alle der ønsker at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2016
Johanne Lindharth
"Det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort ved Åløkke køreskole! Man kommer grundigt omkring det hele og man kan virkelig mærke at der bliver lagt tid og energi i at gøre hvad det kræves for den enkelte elev. Forløbet er velstruktureret og effektivt, og jeg har følt at mit udbytte af både teoritimer og køretimer har været helt i top! Kan helt klart anbefales og fortjener stor ros! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Nathalie De Vallier
"Helt igennem fantastisk køreskole med lærerig undervisning, der aldrig er kedelig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Michelle
"Super god køreskole og kørelærer! Har kun været glad for at tage mit kørekort hos Tai!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Annika Lund
"Åløkke Køreskole er en vidunderlig køreskole. Tai har styr på alt det formelle samtidigt med, at han er en rigtig god og pædagogisk kørelærer. Han er god til at holde hovedet koldt og hjælpe i de situationer, hvor man føler sig lidt presset. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med forløbet :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2016
Sophia De Vallier
"Fantastisk køreskole, god undervisning og underviser. Man lærer hurtigt de basale ting, læren har en god tålmodighed og man føler sig tryg under kørslen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2016
Amalie Warming
"Rigtig godt forløb, hvor man får den viden og hjælp man har brug for. Planlægning mht. Køreprøven er god."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2016
Nanna de la Motte Nielsen
"Rigtig god, effektiv og grundig køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. oktober 2016
Cer ku
"Det er en rigtig god køreskole😀😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2016
Anna Hyldig
"Dejlig køreskole💪🏽"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Chau Tran
"Jeg har meget godt oplevelse på Åløkke køreskole.Køreskole ligger tæt på busstopsted hvis i tager bussen ( bus nr 21,22,23,24,122,29). Vi alt sammen få en godt teori undervisning og køre. Vi få også kager og kaffer og te i undervisning. Tai er meget sov og han forklare rigtig let til at forstå. Jeg er udlandning, som har være i danmark i 5 år nu. Men jeg består teori prøve med 1 fejl og består køre prøve første gang. Jeg synes Åløkke Køreskole er en god køreskole hvis du vil har en kørekort i fremtid og gider ikke bruge 20.000 kr til kørekort ;)
held og lykke "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Nanna Scheye Schytte
"Ved Åløkke Køreskole er der en god blanding mellem seriøsitet og humor. Der er plads til masser af spørgsmål, og man går ikke fra en teori- eller køretime med følelsen af, at man ikke har forstået hvad man er blevet undervist. I skolevognen er stemningen rolig og hyggelig, og skulle man befinde sig i en situation man ikke er tilpas i, er kørelæreren rigtig god til at berolige en. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole til enhver, der skal tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Nanna Scheye Schytte
"Ved Åløkke Køreskole er der en god blanding mellem seriøsitet og humor. Der er plads til masser af spørgsmål, og man går ikke fra en teori- eller køretime med følelsen af, at man ikke har forstået hvad man er blevet undervist. I skolevognen er stemningen rolig og hyggelig, og skulle man befinde sig i en situation man ikke er tilpas i, er kørelæreren rigtig god til at berolige en. Jeg vil klart anbefale Åløkke Køreskole til enhver, der skal tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2016
Kasper Baun
"Uden tvivl det bedste sted at tage kørekort. Super godt forløb. Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2016
Mads Jakobsen
"Åløkke Køreskole har været et helt fantastisk sted at tage kørekort, Tai har formået at gøre teori timerne sjove og underholdende, men stadig lærerige. Derudover er Tai en fantastisk rar og flink mand, som kun vil sine elever det bedste, jeg vil helt sikkert anbefale Åløkke Køreskole til alle jeg kender. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2016
Oliver
"Der er ikke en finger at sætte på forløbet ved Åløkke køreskole.

Jeg har følt mig sikker og trygt, men jeg har også haft det rigtig sjovt, og det har ikke været et helvede at komme til teori eller at skulle ud og køre.

Samtidig er Tai rigtig sympatisk og vil kun det bedste for sine elever.

- Jeg sender mine søskende videre hos Tai i hvert fald :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Mikkel Jørgensen
"Bedste køreskole i HELE odense, virkelig sød og rar lærer og generelt et virkelig behageligt forløb!! Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Frederik Hartig
"Åløkke køreskole har været en fantastisk oplevelse for mig. Jeg har haft nogle fantastisk gode teori- og køretimer. Jeg kan kun anbefale Åløkke køreskole meget kraftigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Camilla
"Jeg synes Åløkke har været et super godt sted at tage kørekort! Der har været god og seriøs undervisning både teori og køretimer. Tai er en god underviser som tager en seriøst og sørger for at få alle med.
Jeg har været glad for at gå hos Åløkke køreskole og kan helt klart anbefale det til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2016
Sofie Feldballe Petersen
"Verdens bedste kørelærer uden tvivl. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. august 2016
Ja ra seng
"Tai han er den bedste køre lærer for mig. Han er tålmodighed, sjov og fantastisk . jeg vil gerne sige tusind tak til Tai. Tai du er den bedste køre lærer. 👍👍👍👍👍👍☺"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2016
Lina
"Tai er en fantastisk samt tålmodig kørelærer, der vil gøre alt for at hjælpe dig, så du er klar til teori- og køreprøven. Og derfor kan Åløkke Køreskole uden tvivl anbefales! Jeg fik fraflyttet mig selv fra en anden køreskole, hvor jeg ikke følte mig tilpas. Alle mine venner fik anbefalet mig Tai, og det er jeg så glad for, de gjorde. Han er hurtig til at finde teoriprøver og køreprøver - alt i alt, gør Tai sit arbejde SÅ godt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2016
Nanna Scheye Schytte
"Hos Åløkke Køreskole er der altid rart at komme. Seriøsitet og humor bliver blandet på den bedste måde. Hvis man laver en fejl, bliver den gennemgået, så man ikke begår den igen. Alt foregår på en rar, men stadig professionel måde, så miljøet både i teorilokalet og skolevognen er behageligt og lærerigt at befinde sig i. Da jeg kom ud i nogle ubehagelige situationerne blev jeg hurtigt beroliget, så jeg langsomt kunne skynde mig ud af situationen igen. Alle ens spørgsmål bliver taget seriøst og forklaret grundigt indtil man forstår dem. Åløkke Køreskole kan klart anbefales til alle og enhver."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2016
Sofie
"Jeg synes Åløkke Køreskole er en super køreskole, med en dygtig og tålmodig kørelærer. Jeg var meget nervøs for at køre bil, men fik rykket mine grænser ved hjælp af min kørelærer. Jeg er derfor rigtig glad for jeg valgte denne køreskole, og den kan helt klart anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2016
Mads
"Fuldt ud tilfreds med forløbet. Fem stjerner her fra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2016
Ja Awn Maran
"Åløkke Køreskole er en sindsyg god køreskolen. Kørelæreren ( Tai ) er rigtig god til at lære dig og køre bilen fordi han er tålmodig og venlig person som du kan føle dig tryg og sikker i enhver situation. Jeg anbefaler dig til at vælge Åløkke Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. juli 2016
Troels Zoll Sejten Pedersen
"Åløkke køreskole er en fantastisk køreskole. Den teoretiske og praktiske sider virker intuitivt og velforberedt. Samtidig bliver undervisningen leveret på en god pædagogisk måde.
Jeg kan kun give 5 stjerner! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2016
Julie Nielsen
"Denne kørerskole er helt igennem fantastisk. Vores teoritimer er altid sjove og spændende. Vores køretimer bliver altid passet ind efter os elever, hvilket gør det rigtigt nemt og sjovt at være med til! Tai er en helt fantastisk person, og han vil gør absolut det bedste for du består. 5 stjerner uden tvivl! ⛤⛤⛤⛤⛤"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juli 2016
Alexander Bülow Svenstrup
"Dette er uden tvivl den bedste Køreskole man kan vælge. Man bliver mødt af en fantastisk glad og rar mand som gør alt for at få en til at bestå. Han er nem og forstå og hans læring er varieret så det ikke altid er det samme, og dermed ikke bliver kedeligt i længden. Dette vil være det bedste valg hvis man gerne vil bestå kortet. Kan kun anbefale denne Køreskole, og folk bør vælge den frem for alle mulige andre 😄🚗💨"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2016
Lea Judas
"Det rigtige valg af køreskole!

Både teori, kørsel og organisering af disse fungere tip top :)
Tai er en venlig og meget forstående person, som man virkelig kan mærke er passioneret omkring hans arbejde.
Vælg Åløkke Køreskole, du vil ikke fortryde det! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juli 2016
Anna Holmtoft
"Meget fleksibel ift. til kørelektioner. I høj grad tilpasset og taget hensyn til den enkelte elev. God kommunikation med kørelærer, herunder hurtigt svar uanset tidspunkt på dagen mere eller mindre. Super god oplevelse!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2016
Andreas Stilund Skerning
"Tai gør virkelig sit for at du skal føle dig velkommen i starten. Han er en verdensklasse kørelærer. Han gør alt for dig og passer dig ind så det passer dig med køretimer. Han er altid i et pisse godt humør og gør teoritimerne spændene. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juli 2016
Katrine Friis Kristensen
"Klart 5 stjerner! På Åløkke køreskole er du sikret en kvalificeret undervisning, og samtidigt nogle hyggelige, men seriøse teoritimer, hvor man ikke skal være bange for at komme på banen! En rigtig god lærer, der sætter dit kørekort i første række, sådan så du kan få en god oplevelse med kørsel og en rigtig god start på vejene! En ekstremt god køreskole! Klar anbefaling herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2016
Annika Andersen
"Uden tvivl jeg giver åløkke køreskole 5 stjerner! Jeg bestod selv både teoriprøve og køreprøve ved første forsøg og dette kunne jeg ikke have gjort uden Tais gode undervisning, jeg er tilfreds! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2016
Anton Fischer
"Har haft et rigtig fint forløb, og Tai er meget engageret og vil alle sine elever det bedste, og er meget god til at skaffe prøver så der ikke bliver lang ventetid med kortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2016
Huda Kasso
"Rigtig god køreskole med god priotering af eleverne! Kan klart anbefales!"