Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Odense:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Www. Korup-Ubberud-Trafikskole.Dk | Odense

I Odense ligger Www. Korup-Ubberud-Trafikskole.Dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Christian Schmidt
"Skal du til at have kørekort, hvorfor så ikke gøre det hos en, som er super at tilbringe tid med i bilen og til teori, men som samtidig er seriøs hele vejen igennem? Så skal du tage dit kort hos Kaare, da han lærer dig tingene så de er til at forstå, hvis ikke, så blir han ved til det lykkes. 5 stjerner, HELT SIKKERT!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2016
Dumpeprocent.dk
Nicoline Andersen
"Jeg vil bestemt anbefale Kaare !!! Super god teoriundervisning, som samtidig er gjort spændende. Køretimerne er gode og sjove med Kaare på passagersædet, og min oplevelse fortjener uden tvivl 5 ud af 5 stjerner. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2016
Samira H. V. Wolgast
"Jeg vil uden tvivl give Kaare mine bedste anbefalinger og derved også stjerner! Nu er det omkring 10 år siden, at jeg tog mit kørekort hos ham, og har ikke fortrudt det på noget tidspunkt! Han er en super kompetent og dygtig kørelærer, som virkelig går op i, at have det godt med sine kørestuderende. Og glemmer aldrig at han gav os karakter, alt efter hvor vi lå på skalaen efter endt køretime (med et glimt i øjet, og altid med et smil). Og ikke mindst motorvejskørsel til Tyskland, for at hente slik og sodavand til teoritimerne. Tjah det var gode tider - af hjertet tak for, at jeg kan gebærde mig sikkert i trafikken! De bedste anbefalinger herfra!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2016
Dumpeprocent.dk
Kristine Bou Jørgensen
"Mine to søskende og jeg giver ubetinget 5 stjerner! Vi har aldrig fortrudt at have taget kørekort hos Kaare.
Hos Kaare får man en utrolig god ballast til at kunne gebærde sig i trafikken efter køreprøven. Hans rolige og nærværende undervisning har betydet meget for vores kørerglæde.

Til næste år sender vi lillebror og fætter afsted. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2014
Julie
"KAN ANBEFALES!

Kaare er simpelthen en super god kørerlærer der har "styr på sit shit". - Og til super fair priser.

Jeg bestod 1. gang både til teori- og kører-prøve. I teori bestod jeg med 0 fejl.

Nu har jeg også helt "styr på mit shit" :)


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2013
Laura Quist Larsen
"Alle aftaler er under hele forløbet blevet holdt, hvilket jeg sætter stor pris på. Derudover har der været rigtig god undervisning i det teoretiske, med både tavleundervisning og prøver, hvilket for mig har været meget lærerigt.
I praksis har jeg også sat stor pris på kørelærens måde at håndtærer trafikken, samt den gode tilgang til unge mennesker, hvad angår humor og nervøsitet.
Alt i alt en køreskole jeg fremover vil anbefale til andre!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2013
Dumpeprocent.dk
Rikke Sehested
"Jeg har været så tilfreds med hele forløbet, hvor der er blevet taget virkelig meget hensyn til mig. Jeg har hele tiden haft fornemmelsen af at Kaare har haft styr på det hele, hvilket har gjort mig meget rolig både i teorilokalet og i bilen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefaling til man at tager sit kørekort hos Kaare. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2013
Natasja
"Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole!
Jeg var super glad for mit forløb, da Kaare kunne formå at gøre det kedelige sjovt, men man lærte samtidig en masse.
Han er meget engageret i sit arbejde, og gør alt for, at man føler sig tilpas. - bliver som en ven for en.
Han går op i hver enkel, og ønsker os kun det bedste..
Jeg blev selv anbefalet denne køreskole, og jeg fortryder det bestemt ikke!
Han skal helt klart have 5 stjerner for dette, da mit forløb var super! - samt alle andre, jeg har hørt fra. :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juni 2013
Amalie Demant
"Kaare har simpelthen være den bedste lærer! han har virkelig gjort alt for at lære mig det jeg havde problemer med, han er virkelig en mand der går op i sit arbejde. Han har altid svaret mig på de dummeste spørgsmål og har ikke givet op på noget tidspunkt.
Jeg skylder Kaare tusinde millioner af tak! Det siger jeg med både teori og køreprøve bestået i første forsøg!
Kan bestemt anbefale ham!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2013
Josefine
"Kaare Madsen er helt klart en kørelærer, der ved hvad han laver, og er rigtig glad for sit job. Han går utroligt meget op i, at hver enkelt elev føler sig klar til både teori- og køreprøve, og han tager alle eleverne på det niveau, de nu engang er på. Selv bestod jeg begge prøver i første forsøg, og jeg er overbevist om, at det er fordi Kaare går så meget op i at gøre sit arbejde fantastisk. Der er også altid plads til humor og sjov i lektionerne, og Kaare går meget op i, at man går glip af så lidt skole eller arbejde som muligt. Han er meget villig til at lægge lektionerne, så det passer eleven. Kan virkelig anbefale Kaare Probst Madsen og Korup-Ubberud Trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2013
Lasse Mainz
"Da jeg valgte at ringe til Kaare Madsen, startede en lang og ubeskrivelig god rejse. Kaare er en ufatteligt dedikeret kørerlærer. Han er en fantastisk mennesker kender, og har et rigtigt hjerte af guld. Man kan ikke undgå at blive venner med Kaare, da han har en ubeskrivelig god form for humor, han har en fed udstråling og en fantastisk energi. Han er 100 % acceptabel, og han har virkelig trængt ind til mig, og har kun hørt det samme, fra alle andre jeg kender der har haft ham. Kaare er et geni på sin egen måde, han er 100 % kontrollerende, forstående og har 100 % styr på sit stof.
Jeg giver Kaare 5 stjerner, for hans karakter og hans arbejde, der er et godt flow i det hele. Han ved hvordan han skal tackle folk, og det er klart langt mere end 5 stjerner værd i min vurdering."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2013
Therese Vesterløkke
"Mit forløb hos Kaare Madsen har været intet mindre end fantastisk! Aldrig har jeg mødt en mand, som er så engageret i sit arbejde, og i hver enkel elevs behov.
Han formår at gøre teori lektionerne til en hyggelig og sjov oplevelse, da han er en mand med megen humor. Samtidig lægger han meget vægt på, at du er klar til din teori- og køreprøve, før han lader dig gå op. Selve mit forløb med køretimer, har været en rigtig positiv oplevelse, hvor han får en til at føle sig tryg og klar til køreprøven.
Personligt vil jeg gerne anbefale alle til at tage deres kørekort her, da du er garanteret et meget lærerigt samt sjovt forløb!
Jeg takker Kaare Madsen mange gange for et super forløb og gode oplevelser, og derfor fortjener han selvfølgelig også 5 stjerner fra mig af!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2013
Mari-Louise
"Jeg kan ikke andet end at anbefale Kaares køreskole. Der har gennem hele forløbet været et højt niveau og samtidig en rigtig hyggelig stemning. Langt hen ad vejen har man kunne planlægge køretimer stort set efter ens eget skema . God kommunikation, dejligt fleksibelt og meget lærerigt :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2012
Mikael Gryholt
"Kaare Madsen er en helt fantastisk kørelærer, man mærker hurtigt at han er en mand som går op i sit arbejde, helt enkelt fordi han gerne vil lære unge mennesker at køre bil, både sikkert og godt.
Kaare er en mand af sin helt egen kaliber, han er super sjov, men kan samtidig også være rigtig alvorlig, han lærer fra sig på en dejligt let og legende måde, så det hele ikke bliver alt for "tørt" især teorien..
Jeg kan kun anbefale at man tager sit kørekort ved Kaare, da han er en super god kørelærer.
Han fortjener helt klart 5 stjerner, og tager du dit kørkort ved Kaare, vil du bagefter forstå hvorfor."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2012
Helene Jørgensen
"Kaare er en helt fantastisk kørelærer. Han tager sig tid til at forstå den enkelt elevs arbejdstider eller skole tider.
Kaare har en rigtig go humor, men hvis det bliver for meget skal man bare sige til. :D
Jeg har haft et super godt forløb og kan kun anbefale Kaare Madsen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2012
Simone Mathiasen
"Det er en helt fantastisk køreskole! Undervisningen både på vejen og i teorilokalet er meget lærerigt! Kaare går meget op i sit arbejde, men lytter samtidig meget til elevens individuelle behov for at bestå en teori- og køreprøve! Er rigtig god og rar at have undervisning med, og han engagerer sig 100 %. Han sender først en elev til køreprøve, når han er sikker på, at eleven kan bestå (han tænker ikke på at tjene penge)!Fantastisk køreskole!
Stedet kan kun varmt anbefales, når man skal tage kørekort !!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2012
Sofie Lund Thomsen
"Jeg kan meget varmt anbefale, at tage kørekort ved Kaare Madsen. Han er enormt engageret i sit arbejde og dermed også i sine elever. Kaare vægter højt, at hans elever er 100 procent sikre i ALT teori og ikke føler, at der er noget de ikke har styr på, hverken når de skal til køre - eller teoriprøve. Da man mødes en gang om ugen til teori, sammen med de andre der er i gang med kørekort, får man en holdfølelse som gør at man ved, at man ikke er ene om at være i gang med noget nyt og udfordrende. Hos Kaare bliver man altid mødt med et smil, hvilket er medvirkende til at få en positiv oplevelse i at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2012
Daniel
"Fortjener helt klart 5 stjerner!
Kåre går op i sit arbejde, og går meget op i, at eleverne får lært det de skal. To aftner lige inden teoriprøven, terpede vi teoriprøver med pizza og det hele. Det gjorde at man til teoriprøven, følte sig helt klar. Køretimer var også en fornøjelse, og det foregik altid med et smil fra Kåre. Man for prøvet lidt af hvert, og føler sig til sidst godt tilpas i Odense. Kåre formår desuden altid at lave lidt sjov, både til teori og i skolevognen. Alt i alt gjorde han det sjovt og hyggeligt at tage kørekort, og man kommer næsten til at savne at skulle til teori eller have kørertime.
Jeg vil og har allerede klart anbefale KorupUbberud køreskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2012
Malika
"Super god køreskole.
Vi havde elektronisk teori og derved kunne man se og høre de situationer, som man havde teori i.
Køretimerne var også meget fleksible, så hvis man lige pludselig blev forhindret inden Køretimerne, så fandt man en løsning. Vi prøvede også at undgå at køre i skoletiden. Så fritimerne var oplagte til køretime. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2012
Louise Christiansen
"Super god køreskole. Det har været en utrolig god oplevelse at tage kørekort hos Kaare. God undevisning og altid godt humør. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at tage kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2012
Stine Olsen
"Fantastisk køreskole!
Super god og lærerig undervisning - både i teorilokalerne og ude på vejen. Og også virkelig god og rar kørelærer der lytter til ens behov og ikke tænker på at tjene penge. Du bliver først sendt op, når Kaare er sikker på at du kan bestå - og du består 100 % hvis du engagerer dig i undervisningen! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Sandra Jensen
"Intet mindre end fantastisk at tage kørekort ved Kaare Madsen. Utrolig god og lærrig undervisning. Masser af godt humør. Kaare forstår at gøre både teori- og køretimer spændende og sjove. Der er simpelthen intet at komme efter. Kan klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2012
Nicolaj Juul Nielsen
"At tage kørekort hos Kaare Madsen er et hit!
Mit forløb til kørekort har været virkelig godt. Mit hold var utrolig blandet hvad angår kvalifikationer omkring kørsel og teori, men Kaare har rådgivet personligt, været utrolig fleksibel og taget hånd omkring ens individuelle behov.
Jeg bestod både teori og kørekort første gang og ville ikke have gennemført det uden den tålmodighed og venlighed som Kaare viser over for hans elever.

Hvis du også vil have garanti for gode oplevelser og erfaring i skolevognen, så er Kaare Madsens køreskole det rette sted for dig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2011
Pernille Belza
"Det kan varmt anbefales. Jeg har bestået teori første gang og min køreprøve første gang, på grund af Kaare Madsen, han er en super duper kørelære han lære dig alt hvad du har brug for på en rigtig god måde, humøret er skam altid i top når man har Kaare Madsen med i bilen. Det er den køreskole som man går og drømmer om.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2011
Christian Muurholm
"Mit forløb hos Korup Ubberud Trafikskole har gennem hele forløbet været rigtig godt sammensat, både med hensyn til teori og praktisk kørsel. Jeg bestod både teori - og køreprøve i første forsøg, og det kan jeg takke min kørelærer Kaare Probst Madsen for. Korup Ubberud Trafikskole kan helt sikkert anbefales, ikke kun fordi du bliver udsat for en masse forskellige svære og knap så svære trafiksituationer, men ikke mindst fordi Kaare er i stand til at få dig til at føle dig hjemme, både i trafikken og trafikteorien.
Klart 5 stjerner herfra. Tak for et super forløb!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. september 2010
Line Alsøe Barington
"Korup-Ubberud Trafikskole kan varmt anbefales!
Kaare Madsen er en utroligt dygtig og ikke mindst en meget engageret kørelærer. Man kan mærke, at jobbet interesserer ham, og han gør altid sit bedste for at lære en de ting, der måske ikke lige sidder der første gang. Det er i situationer som disse, hvor Kaare viser sin kæmpe tålmodighed. Han er altid villig til at bruge lidt ekstra tid på én, hvis det er nødvendigt.
Kaare gør meget ud af, at man får lært alt det, man skal, og at man selv kan følge med i, hvad det er, man betaler for.
Inden teoriprøven holder Kaare nogle aftener med teoriprøver, hvilket er en ekstra service, som man lærer utroligt meget af.
Sidst, men ikke mindst så er Kaare en rigtig rar mand at køre med, og til teoriundervisningen formår han at skabe en hyggelig stemning, blandt andet kan han finde på at give pizza til sit hold. :-)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2009
Annette
"Kaare Madsen er bare den bedste, jeg vil helt sikker anbefalde ham til andre. Det har været rigtigt dejlig og køre med Kaare, jeg startede i februar i år hos en anden kørelærer som hen ad vejen blev rigtigt modbydlig over for sine elever, og jeg måtte finde en anden, jeg blev anbefaldet Kaare og det er da nu det bedste valg jeg har truffet jeg kørte ved han ca 14 dage og fik mit kørekort for lige knap en uge siden.
Han er en utrolig rar mand behagelig og køre med og forstår en og tager sig tid til sine elever han gør en køretime til noget helt særlig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2008
Mette Buhl Christoffersen
"Jeg er SÅ glad for jeg tog kørekort hos Kåre Madsen.
Jeg tror ikke jeg kan lærer mere om at kører bil end han har lært mig. Teorien kører på en måde så alle kan følge med i deres eget tempo og køretimerne er sjove og rigtig hyggelige. Kan jo næsten helt savne at tage kørekort.
Der blev sørget for at alting var klappet og klart til man skulle til prøverne og selvom ventetiden var lang på både teori og køre prøve, fik Kåre skaffet en hurtig prøve og jeg fik kørekortet på min fødselsdag den 14. maj.
Korup - Ubberud trafikskole er simpelthen den bedste køreskole man kunne tænke sig og vil anbefale alle at tag kørerkort her. Han er en utrolig rar mand som har styr på tingene med god humor, og absolut IKKE kedelig. Han gjorde det sjovt at tage kørekort.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2008
Lasse Toft
"Det var klasse at tage kortet hos Kaare. Jeg spiller selv rigtigt meget fodbold, og der passede det perfekt at jeg kunne komme til teori hvornår det passede mig bedst. Og så er Kaare bare perfekt at kører ved.
Kongen over dem alle....:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2007
Anita Thomsen
"Særdeles tilfredsstillende og positiv oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2007
Henriette
"Jeg kunne ikke have taget kørekortet et bedre sted!!! Korup-ubberud trafikskole=Den bedste løsning.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2007
Trine Larsen
"Kaare er den bedste, det er været en dejlig oplevese at tage kørekort hos ham, han forstår virklig at Lære fra sig. Det er kun gode ting at sige om kaare og hans køreskole.!Jeg kunne ikke have forstillet mig et bedre sted at tage kørekort..
Kaare Spaker Røv.... Hehe.

..:) Kaare en Manden.. Kortet skal Tages ved.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2007
Nicolai
"Der er ikke andet end positivt at sige.
Det er meget fleksiblet, hvilket er ideelt når man har skole og sport.
Det er også seriøst og lærerigt samtidig med, at Kaare er en virkelig rar og sjov person, som er god til at forklare, hvad man gør forkert. Han stresser ikke en og er i det hele taget behagelig at være sammen med.
Op til prøverne følte jeg mig virkelig godt forberedt, og jeg bestod da også begge prøverne første gang.
Hvis du går også mangler et sted, hvor du kan tage kørekort, så kan du roligt tage det ved Kaare. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2007
Christina Hjære Sommer
"DET HAR VÆRET ER STOR OPLEVELSE AT TAGE KØREKORT HOS KAARE, HAN FORSTÅR AT FÅ EN TIL AT SLAPPE AF NÅR MAN ER UDE OG KØRE. HAN ER GODT TIL AT FORKLARE TEORIEN GRUNDIGT, VIL HELT KLART ANBEFALE HAM TIL ANDRE. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2007
Mikkel Toft Thomsen
"Det bliver ikke bedre!

Kort sagt:
- Fleksibel undervisning,(man er ikke afhængelig af at komme som en gruppe)
- Smart teori program på hver sin computer.
- Afslappet og hyggelig stemning :)
- "Prøver" før den rigtige teoriprøve, hvilket giver øvelse!

Min oplevelse af at tage kørekort hos Kaare, er meget positiv. Udover at være et rart og humoristisk menneske, er han også en dygtig og tålmodig kørelære.
Noget af det jeg synes var rigtig godt var at man fuldstændigt selv kunne vælge hvornår man ville have undervisningen! Han har sådan et smart og lækkert system hvor man sidder ved hver sin computer og køre teori igennem, når man så har læst en lektion kommer der en "quiz" hvor man svarer på spørgsmål fra lektionen. Og når man så er færdig med spørgsmålene kigger han på fejlene med en, og forklarer hvis man ikke lige forstår... hvad det nu måtte være man ikke forstår.

Og som noget af det bedste laver han en adskillige prøver før den rigtige teori prøve, så kan man være sikker på ikke at dumpe - meget smart :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2007
Julie
"at tage sit kørekort hos Kaare er det bedste man kan. Jeg var utrolig glad for, at jeg vaglte Kaare.
man lærer virkelig meget og kaare er god til at undervise unge amatører. og man skal nok bestå så længe man hører hvad Kaare Madsen siger (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2007
Louise Pedersen
"Jeg følte jeg fik en god "uddannelse" til en rigtig fair pris. Jeg var glad for at tage mit kørerkort i lokalområdet, og at der var styr på tingene. desuden var det dejligt at man selv kunne planlægge sine teoritimer, det pasede godt ind i mit liv på det tidspunkt. Kaare er dygtig, og bræder for dte han laver, der bliver ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. jeg havde en enkelt gang hvor han aflyste, pga. en dårlig oplevelse, da han ikke følte sig 100% opsat og klar i hovet. Det var selvfølge ærgeligt, man på dne anden side utrolig betrykkende at han ikke bare skulle havde denne time overstået lige som de mange andre.
Jeg bestod både teori og kørerprøve 1. gang, og er rigtig glad for at jeg tog mit kort hos kaare. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Caroline Bang
"Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at tage mit kørekort!
Hele processen foregik flydende; ingen problemer, mange muligheder bl.a. "selvplanlægning" af teoritimer og køretimer, en super flink og professionel kørelærer som altid er i godt humør og bevarer roen i alle situationer, et godt miljø (teorilokalet, de andre elever og Kaare self.)
Jeg har selv anbefalet køreskolen til mange andre, som leder efter et godt sted. De, jeg kender, som har taget kørekort der, har kun været positivt tilfredse med det hele.
Jeg følte mig godt tilpas, der blev taget hensyn til alle og deres krav og en super sød og dygtig kørelærer er self. altid kun et ekstra PLUS på oplevelsen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Jørg Pratsi
"Helt i top, 5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Lise Flindt
"Jeg har været meget tilfreds med at tage køretimer hos Kaare. Han er en mand der forstå at sætte den enkelte elevs behov i fokus. Han er enormt god til at lære fra sig på en rigtig rolig og behagelig måde, og han forstår at lade eleven udvikle sin kørselevner i eget tempo. Det er altid rart at blive undervist af Kaare, da han samtidig med at være ens lærer også formåer at bygge et ligeværdigt forhold op til sine elever.
Kaare er en moderne mand, der har valgt at lade sin teoriundervisning foregå på computer, hvilket har været en rigtig god måde at lære teorien på. Med Kaares gode humor og seriøsitet kan han varmt anbefales.

Mange tak for tiden hos dig Kaare, jeg sætter meget pris på den måde du har taklet undervisningen på. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Cathrine
"Undervisningen hos Kaare Madsen er meget fleksible og der bliver taget godt hensyn til skolegangen ved siden af. Man føler sig tryk kører i en lækker bil og det gjorde selvfølgelig at jeg bestod begge prøver første gang! - så start i bare ved kaare!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Camilla Rex
"Kaare er den bedste, ingen tvivl om det! Når man har taget sit kort hos ham, så er minderne gode, for han er god til sit kram og en yderst behagelig person.
Kørekort hos Kaare = garanti for top kvalitet!
han formåede at få mig igennen svære og ubehagelige situationer på en rigtig rolig og god måde.:)
jeg kan kun takke Kaare fordi han er den gode kørelærer som han er.

Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg bestod første gang takket være ham :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
camilla
"Kaare er en utrolig dygtig kørelære. Han har en stor potion tålmodighed og snakker altid pænt til hans elever. Han har en humoristsik og meget pædagogisk måde at køre sin undervisning på. Et meget anbefalelsesværdigt sted at tage kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Lærke
"Man finder ikke bedre sted at tage kørekort.
Undervisningen var helt i top. Meget fleksible.
Stemningen var god.
Kaare var/er sjov og rar.
Man føler sig tryg der.

Og så bestod jeg begge prøver første gang :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Mathias
"Jeg havde en utrolig god oplevelse med at tage kørekortet hos Korup-Ubberud Trafikskole.
Både teori (via pc) og køretimer bar præg af, at Kaare virkelig er en engageret kørelærer, der sætter den enkelte elev i fokus: Tingene får lov til at tage den tid de tager, og er der noget man ikke forstår - ja, så har Kaare svaret, og formår at formidle det videre på en måde, så man er sikker på at forstå det. Igennem hele forløbet følte jeg, at der var præcist styr på tingene, og efter hver køretime talte vi om, hvad der var godt, og hvad jeg skulle koncentrere mig om - på den måde føler man sig tryg ved undervisningen, og lærer hurtigere. Prisen var desuden særdeles rimelig, så en klar anbefaling.. Kanon køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Thomas Hansen
"God lærer som tager sig tid til og forklar. godt undervisningslokale med alt det nye. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Tina Fuglsang
"For mig er der ingen tvivl om at Korup-Ubberud trafikskole skal have 5 stjerner. Efter en absolut ikke speciel positiv oplevelse i forbindelse med køreundervisning andet steds i byen, endte jeg på Korup-Ubberud trafikskole på et tidspunkt, hvor jeg egentlig ikke vidste om jeg lige så godt kunne opgive og glemme alt om at få et kort. Kaares undervisning fik mig til at se ganske anderledes på tingene. Pludselig blev der knyttet forbindelse mellem det teoretiske stof og de praktiske øvelser på vej, pludselig var der en kørelærer ved ens side, der var både nærværende, engageret og saglig og pludselig blev det sjovt at køre bil. Hos Kaare bliver man klædt på til at kunne begå sig i trafikken på en forsvarlig og sikker måde og først og fremmest føler man sig tryg, når man skal ud på egen hånd. Det var det hele og lidt mere til værd !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Kira Madsen
"Jeg synes virkelig undervisningen har været optimal, der har på ingen måde været noget at klage over. Man føler sig tryk når man er ude og køre og man lære på en måde så det er til at forstå og så det hænger ved ikke mindst. Og så hjælper det på det at Kaare er et meget behageligt menneske og være i selvskab med, utrolig pædagoisk og tålmodig og det er med til at man kan slappe af og koncentrere sig om det man skal lære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Marie Olesen
"Jeg vurderer Korup-Ubberud-Trafikskole som en utrolig solid køreskole. Kaare Probst Madsen gjorde meget ud af at vi kunne vores stof, og at vi selv følte os klar til teori- og køreprøven. Læren om at køre bil foregik på et meget seriøst plan, og samtidig havde jeg en sjov oplevelse med det at tage kørekort. Jeg anbefaler klart Kaare til alle. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Ina Hansen
"Jeg synes at det er en god køreskole, hvor man hvis man havde bruge for det kunne få meget vejledning og en ekstra forklaring hvis der var noget man ikke kunne forstå."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Steffen Hansen
"kåre probst madsen, er klart den fedeste kørerlærer man kan ønske sig, med på sjov og ballade og ikke bleg for at knække en pølse på den nærmeste grillbar med sine elever, han har alle tingene i orden og er utrolig fleksibel. Stor ros her fra til kåre,vil anbefale alle der skal ha kørerkort at gi det en chance hos ham, han er alle tiders."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Andreas Michagin
"Denne køreskole er bogstavligt talt guld værd. Din kørelære Kaare Madesen er rigtig hjælpsom og vil gøre alt for at du får det bedste udbytte af din køreime/teori lektion. Der er intet fusk på nogen måde, alt bliver bogført og man bliver ikke rodet ud i noget man har ikke har bedt om. Kaare holder altid sine aftaler og når man beder ham om noget sker det med omgående effekt. Andre køreskoler bliver udruset med svarene til teoriprøver for at få en lav dumpe procent. Kaare udstyre dig med viden til enhver situation så du altid ved lige præcis hvad du skal gøre, han hjælper dig hvis du har spørgsmål og uddyber dem derefter så du aldrig bliver i tvivl. Hans ydelser er billige og man fortryder det ikke. Jeg er rigtig glad for at jeg fik lov at tage mit kørekort hos Korup-Ubberud Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Jacob Nielsen
"det var pisse fedt :D

gode rammer og trygge forhold :D

også er han en super fin fyr :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Jeppe
"Kaare kørelærer var utrolig grundig og fleksibel, jeg bestod første gang;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Kaare Probst Madsen
Adresse:Berberisvænget 13
Post nr. & by:5210 Odense
Telefon:61677022