Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Nysted:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Eglund Køreskole | Nysted

I Nysted ligger Eglund Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Peter Folmann Von Arenstorff Christiansen
"Super kørelære, alle bestod den dag jeg var oppe til traktor køreprøve.
Jeg vil helt sikkert tage mit bil kørekort samme sted, om et par år.

10 stjerner, men kan kun give 5 "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2007
Dumpeprocent.dk
Julie Bolvig Hansen
"Jeg har været super glad for at tage mit kørekort hos Morten Eg Grynfeld i Eglunds køreskole. Teoridelen blev afhold i tilpas små grupper så alle fik del af undervisningen og undervisningstidspunktet passede helt perfekt. Den praktiske del blev udført med stor erfaring, hvor man hele tiden følte at man var i sikre hænder, selv i de pressede situationer. Mellem det meget seriøse var der dog altid tid til et smil og en god historie. Alt i alt vil jeg give min oplevelse hos Morten 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. januar 2007
Fie Rasmussen
"Super kørelærer, vi bestod alle fire til traktor køreprøve i dag! :-)
Havde godt nok nogle få problemer med traktoren, men til sidst kørete det hele. Tager helt sikker bil-teori hos dig! :)

Hilsen Fie :3"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. januar 2007
Dumpeprocent.dk
Johnny
"Rigtig god køreskolelærer, der forstår at undervise og samtidig er han en flink person. Har intet negativt at sige, Eglund Køreskole kan helt sikkert anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2007
Brian Wagner
"Skal du have dit kørerkort, så er det her stedet. Man får virkelig valuta for pengene. Som en anden tidligere elev har skrevet, så er Morten ikke bleg for at rose sine elever, og han gentager gerne flere gange, for at få hele holdet med. Han søger for at man ikke er så nervøs når man sætter sig ind i skole vognen, og jeg var slet ikke nervøs da jeg skulle til kørerprøve, det har jeg Morten at takke for. Det var en fornøjelse at møde op til teori. Der var den humor med der skal være, før det er sjovt, samtidig med at man lærer noget. Når man laver fejl, så prøver han at få sine elever til selv at se dem, hvilket gør, at man bliver mere opmærksom på dem senere hen. Det er helt klart det værd, at få fat i Morten, når man skal have kørerkort. Han kan varmt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2007
Nadia L.
"Da jeg var tæt på at blive 18år, ringede og rundt til de diverse køerskoler på Falster for at høre hvornår de startede hold op og fik derefter fat i Morten og snakkede med ham og han lovede mig at tilsende en teoriplan via email.
Jeg tilmeldte mig derefter på mortens hold, i Maj,2006 og var glad for at være der! Undervisningen er rigtig god, han snakker de unges sprog så alle kan forstå det og er ikke bleg for at gentage tingene hvis eleverne ikke forstår noget af det. :-)

Når man er ude og køre i skolevognen, er han kanon dygtig til at forklare sine elever hvordan tingene fungere og hænger sammen, og han er ikke bange for at rose eleverne når de gør det flot.

Jeg bestod min teoriprøve & køreprøve første gang, og er super glad for at have taget kørekort hos Morten, og kan varmt anbefale ham videre til andre som gerne vil starte på kørekort. *S*

I ønskes held og lykke i fremtiden Alle sammen.

Mvh. NadiaL."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2007
Dumpeprocent.dk
Paul G. Hansen
"Inden jeg startede hos Morten i Nykøbing havde jeg kigget igennem på internettet for at finde den rette.
På Mortens website forklarer han rigtig godt om ting såsom skjulte afgifter som der kommer i forbindelse med at tage kørekort. Så jeg kontaktede Morten for at høre lidt nærmere, og han lød ret flink og som mange siger "En standup guy", så jeg valgte ham.

Det var en rigtig god beslutning fordi efter at have bestået min teoriprøve i første forsøg, så her en månedes tid efter kom turen til køreprøven som jeg også bestod.

Jeg fik utrolig meget ud af Mortens undervisningsstil, han er nede på jorden, altid frisk med en lille kommentar i undervisningen og så er der mulighed for at komme til københavn og køre. Det er en rigtig hyggelig tur, hvilket jeg også kan anbefale at tage med på. Hvis du kan køre i København så kan du stortset køre overalt.

Så hvis du er igang med at finde køreskole, så kan jeg varmt anbefale Morten.

Tak for alletiders undervisning Morten, og tak for morgenbrød og kaffe :o)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Morten Eg Grynfeld
Adresse:Skansevej 3 A
Post nr. & by:4880 Nysted