Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Nykøbing M:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Solveig's Køreskole | Nykøbing M

I Nykøbing M ligger Solveig's Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Henriette
"KÆMPE ROS til Solveig! Hun fik mig gennem køreskolen, for nu lidt over tre år siden... Bestod begge dele i første huk! SÅ stolt af mig selv! Og så super glad over at det var Solveig jeg valgte! Helt sikkert det bedste sted! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2016
Dumpeprocent.dk
Heidi Sørensen
"Jeg har lige taget kørekortet hos Solveigs køreskole og det har jeg været helt vild glad for . Hun har haft masser af tålmodighed og støttet mig når jeg har haft brug for det. Så 5 store stjerner fra mig det har hun fortjent. Mange 1000 tak Solveig . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2014
carsten rasmussen
"tak til jan og solvieg for at i havde tiltro til mig kørsel fra kl 11.00 til kl 14.00 og taxa kortet var hentet retfærdig vis skal nævnes at jeg dumpede på vejfindning i holstebro 1 gang kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. marts 2010
Dumpeprocent.dk
Eva Krog
"Tog kørekort som 51 - årig, aldrig mistede Solveig tålmodigheden med mig -og tro mig, vi tilbragte MANGE timer sammen. Da min datter sku ha kørekort var der ingen tvivl om, hvem der sku lære hende det . Solveig selvfølgelig. Hun får mine bedste anbefalinger:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2009
lene saaby
"Det er simpelhen den bedste kørelærer man kan få, er selv bestået ved hende, efter opfordring af min mor om at bruge hende, tænk engang min mor brugte 42 køretimer! Men hun bestod:-.)
MIn mand har også taget ved hende, det er klart hende man anbefaler til andre at bruge også:-) Det er noget der dur, meget rar og go til at forklare den enkle situation til hver person, gir sig go tid til at hjælpe sine elever. Min mor bestod i 1993. Jeg selv i 1996. min mand i 1997."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2008
Bente Irene Pedersen
"Som kørelærer er Solveig the one and only. Vi snakker om alt mellem himmel og jord og selvom jeg blev nervøs og lidt små-hidsig når BMW´en ikke ville som jeg, fik hun mig ned på jorden igen. Jeg var en gammel pige på 38 da jeg tog kørekort og havde aldrig siddet bag et rat!Jeg kørte mange timer, men ikke een for meget - jeg kunne jo heller ikke rigtig undvære de hyggelige timer i hendes selskab. Bestod begge prøver første gang......thanks to Solveig.
Jeg anbefaler det varmt og gladeligt til ALLE nybegyndere.
På med vanten og rigtig god tur fremover på landevejene. De bedste hilner og ønsker fra Bente Pedersen---anno 2002"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2008
Dumpeprocent.dk
Mikael Høj Vester
"Solveig er en lærer der får dig til at føle dig tryg bag rattet, hun snakker og forklarer meget under kørslen. Jeg bestod både teori og selve køreprøven i første hug, det mener jeg er takket være Solveigs politik om ikke at sende folk op til prøven medmindre hun synes de er klar. Så det er en dejlig sikkerhed at have for man ikke bare bliver smidt ud på dybt vand.

Så en klar anbefaling til Solveigs Køreskole herfra :)

Med venlig hilsen

Mikael Høj Vester (bestået fra Solveigs Køreskole anno sommeren 2006)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Vettelsgade 7
Post nr. & by:7900 Nykøbing M
Telefon:20454179
Hjemmeside:http://www.solveig-kjær.dk
Email:solveig_kjaer@mail.dk

Kørelærer:
  • Solveig Kjær

Teorilokale:
Adresse:Vettelsgade 7
Post nr. & by:7900 Nykøbing M