Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Nykøbing F:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Eglund Køreskole | Nykøbing F

I Nykøbing F ligger Eglund Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 • Byens bedste beliggenhed for køreskoler i Nykøbing F.
 • Tålmodig og forklarende,ikke nedladende eller råbende.
 • Seriøs behandling.
 • Sammenhæng mellem pris og kvalitet.
 • Hos mig er intet umuligt.
 • Spørg bare nogen du kender der har taget kørekort hos Eglund.
 • Hvis du er over 17 men under 18 "Gratis 1.hjælp" i ungdomsskolen
 • Høj beståelses % næsten 10% bedre end gns. se www.eglund.dk
 • Nu 2 kørelærere for optimal planlægning til gavn for "dig"

Vurderinger

Nathali Eg
"Fantastiske lærere og undervisning. Eneste rigtige valg hvis man ønsker en køreskole i Nykøbing F."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2014
Dumpeprocent.dk
Morten Nielsen
"Eglund Køreskole er den beste køre skole man kan finde, måde han lære fra sig måden han forklare på måden han formår at køre sine elever igennem teori kørsel glat bane og prøver er bare SUPER! og jeg startede endda midt ind et et forløb da jeg kom fra en anden køreskole der ikke kunne lære mig at køre bil og alligevel fik Morten hurtig styr på de ting jeg manglede og den dag i dag har jeg kørekort :) Eglund er klart at anbefale til alle han forstår virkelig at få folk igennem nåle øjet :)

"*****" her fra med pil op :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2008
Anni Juul Nielsen
"Eglund køreskole kan jeg også varmt anbefalde. Morten er en super god kørelære. Er altid i godt humør, som smitter af på os elever. Morten lære os at slappe af og ikke være nervøs. Jeg kan bl.a. huske, den gang jeg var på glatbanen i maribo. Det var jeg meget nervøs og bange. Men Moreten fik overtalet til at forsætte. Jeg kom igennem med en god føgelse af tilfredshed bagefter. Takket været Mortens tåmodlighed. Sådan kan jeg blive ved. Derfor skal han og hans køreskole have 5 stjerner fra mig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2008
Dumpeprocent.dk
Anni Juul Nielsen
"" Eglund køreskole kan jeg også varmt anbefale. Morten hjælp mig hele vejen igennem forløbet. Jeg startede 1 Maj sidste år, men fik først mit kørekort d. 11 Juli i år. Pga. et langt sygdomsforløb, hvor jeg ikke kunne komme til teori og køre. Morten har fået mig over nogle grænser, bla da vi var i maribo på glatbanen. Der var jeg nervøs og ture ikke køre, så fortalte Morten at jeg skal bare skal gør som han har fortalt os det.. Og jeg kan blive ved. Så derfor skal Morten og hans Køreskole have 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. august 2008
Natasja Lohse
"Eglund køreskole kan jeg varmt anbefale til andre som sidder og overvejer en køreskole/kørelærer. Du får en rigtig god undervisning samt en kanon kørelærer. Morten er til at forstå, og man skal ikke være bange for at stille spørgsmål. Man kan ikke andet end give ham 5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2008
Louise Pedersen
"Eglund skal helt klart have 5 stjerne!! (: , Morten Eglund redet mig lige ud af en dum sitetuartion med en køreløre i Nyk. som åbenbart ikke mente jeg kørte godt nok til at gå til køre prøve. Men det var ikke det han haved fortalt mig i gennem hele forløbet. Jeg måtte jo så skifte kørelære (til Morten Eglund) og havde været ude og køre i 45 min. med ham og så sendte han mig til prøve 4 dage efter, og jeg bestod! Er meget glad for Morten kunne finde tid til at køre lidt med mig, så jeg lige kunne lære hans bil lidt at kende og fik alt med min prøve iorden så hurtigt. Det var bare perfekt. Kun varme anbefalinger her fra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. april 2008
Dumpeprocent.dk
Katrine Vogler
"Eglund køreskole skal helt klart have alle 5 stjerner, servicen er i top og man skal ikke være bange for at gå tomhændet hjem for det bliver ikke tilfældet.
I mit tilfælde er det gået over alle forventninger og jeg vil klart anbefale Eglund. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2008
Tine L
"Hvis i skal tage kørekort skal det helt klart være hos eglund køreskole (-:. Morten er super go til lære fra sig. Han forstår at gøre det ellers så tørre teori stof lidt mere sjovt og forståeligt, og man skal ikke være bleg for at sige til hvis der er noget man ikke forstår, han forklarer det gerne mere end en gang.
Når man har kørelektioner, er han skrap til at få elelverne til at slappe af hvis man skulle være en smule nervøs, og ligesom teorien så gør han også den praktiske del mere forståeligt. i bund og grund er Morten en kanon kørelærer og altid i godt humør (-:..... 5 store stjerner her fra"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2008
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori BE Ukendt Ukendt
Kategori B-erhverv (Taxi) Ukendt Ukendt
Kategori C Ukendt Ukendt
Kategori CE Ukendt Ukendt
Kategori D Ukendt Ukendt
Kategori D-erhverv Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Banegårdspladsen 2
Post nr. & by:4800 Nykøbing F
Telefon:40 13 42 56
Hjemmeside:www.eglund.dk
Email:mg@eglund.dk

Kørelærer:
 • Morten Eg Grynfeld
 • Mads Futtrup

Teorilokale:
Adresse:Banegården Nyk F
Post nr. & by:4800 Nykøbing F
Adresse:Gartnervej nr 1
Post nr. & by:4800 Nykøbing F

Køreskole galleri