Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Bilkøreskolen | Nykøbing F

I Nykøbing F ligger Bilkøreskolen. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


-----------------------------------------------

Velkommen hos Bilkøreskolens side på dumpeprocent.dk

------------------------------------------------

Teori og kørsel i Nykøbing F.

------------------------------------------------

Lovpakke kun kr. 10.800,- 

------------------------------------------------

 

Vurderinger

Rina Seferi
"God køreskole til billige penge. Bestod både teori- og køreprøve første gang, selvom jeg havde svært ved at køre bil."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2019
Katherina
"Super god pris!, og ikke ringere kvalitet af den grund!
Bestod teoriprøve og køreprøve 1. gang.
Torben har god pædagogisk sans og er super venlig :-)
Ps. han har en sød hund"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2018
Mikkel
"Kan stærkt anbefale Torbens køre skole. Har gået der i 3 måneder og nu står jeg med mit køre kort. Utroligt god mand som er god til at forklare tingen på en måde så man forstår det (-: - udover det så er det en god pris som ingen andre kan hamle op med (-:. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2016
Sofie
"Jeg kan kun anbefale denne køreskole!! Det har været et rigtigt godt forløb og jeg har lært en masse. Jeg bestod begge prøver første gang.
En stor tak til Torben! Du er sgu en herlig mand!! Tak for nogle hyggelige og lærerige timer!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. september 2015
Kristina
"Super tak til både Ömer og Torben.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang.
I har været nogle super gode lærer begge to, i besvarer altid ens spøegsmål og er klar på at hjælpe selvom man spørger over SMS.
Jeg fik anbefalt køreskolen af en anden, og vil klart anbefale den til andre.
Mange tak for hjælpen:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2014
Phillip
"super undervisning både teori og praktisk. bestod første gang uden ekstra timer, det hele var bare super. kan kun anbefale den her køreskole til alle :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2014
Helene Borch
"Valgte køreskole pga pris og rygte, og er kun glad for mit valg. De er meget seriøse ang både teori og praktik, samtidig med at de ikke sætter en til prøve for tidligt/ sent. Kan stærkt anbefales, da man kan mærke kørelæreren tager sin opgave seriøst, og ikke bare skal tjene penge!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2014
stiven
"det er en god køreskole man får vejledning om hvad kørerlæreren synes der er bedst og fortæller hvis han ikke synes man er parat til at gå op

Ömer er en frisk kørelære der er stille og rolig hvis man er nervøs og laver lidt sjov hvis man har styr på det..

klart en køreskole jeg vil anbefale da den også er billigere end de fleste her nede
og der er ingen skulte ting der skal betales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2014
Ramzi Natour
"Bilkøreskolen kan helt klart anbefales til enhver som gerne vil arbejde for sit kørekort. Skolen går op i at man arbejder for at opnå resultater, og dette gør én endnu mere glad, når man først har fået kørekortet i hænderne.
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og dette kan jeg kun takke køreskolen for, samt de ekstra, gratis teoritimer om fredagen, hvilket de også tilbød. Hos Bilkøreskolen er du i gode hænder, og du er sikker på at du får det du betaler for.
En særlig tak til Ömer for sin metode til at lære sin elever hvordan man kører bil, og til skolen for de minder som man nok aldrig vil glemme. Selvom det efterhånden er et godt stykke tid siden jeg bestod, siger jeg stadigvæk "spejl, spejl, skulder".
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2013
Jakob Z
"God formidling af stoffet i teoriundervisningen. Og god vejledning igennem hele forløbet, både i teoriundervisningen og den praktiske undervisning. Super flinke undervisere.
Kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2013
Julie
"Ömer er en utrolig dygtig kørelære! Han er enorm god til at forklare på en stille og rolig måde. Derudover er han også god til at være kritisk og siger hvis man gøre noget forkert. Så får man lov til at prøve igen. Det har være en fornøjelse at have ham som lærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. oktober 2013
Hanan El Sayed
"Jeg kan helt klart anbefale bilkøreskolen, da det er en grundig og dygtig køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang. Det eneste konstruktive kritik jeg vil påpege og som ikke rigtige virkede (for mig ihvertfald) var den cd der spillede igennem teoriodelen. Det fik jeg personligt ikke så meget ud af. Ellers så det fantastisk med de ekstra gratis teoritimer om fredagen, hvor man kan øve sig på teoriprøver.
Jeg vil specielt takke min kørelærer Ömer, som udrustede mig med alle de færdigheder der skal til for at bestå køreprøven første gang - uden nogle ekstra køretimer.

- En super køreskole

Mvh Hanan El Sayed
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2013
Hanan El Sayed
"Jeg kan helt klart anbefale bilkøreskolen, da det er en grundig og dygtig køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøven første gang. Det eneste konstruktive kritik jeg vil påpege og som ikke rigtige virkede (for mig ihvertfald) var den cd der spillede igennem teoriodelen. Det fik jeg personligt ikke så meget ud af. Ellers så det fantastisk med de ekstra gratis teoritimer om fredagen, hvor man kan øve sig på teoriprøver.
Jeg vil specielt takke min kørelærer Ömer, som udrustede mig med alle de færdigheder der skal til for at bestå køreprøven første gang - uden nogle ekstra køretimer.

- En super køreskole

Hanan El Sayed


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2013
Amalie Kunz
"Jeg bestod teoriprøve og køreprøve 1 gang, så jeg syntes helt klart at bilkøreskolen er den bedste køreskole. Og for slet ikke at sige at kørerlærerne, er det bedste :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2013
Marc Rytter
"Professionalisme og engagement er efter min helt klare oplevelse, nogle af nøgleordene hos Bilkøreskolen. Prisen er fornuftig, men er i øvrigt mindre relevant, set i lyset af den helhedsoplevelse jeg har fået mig i forløbet.

En stor tak til Ömer Olcer for hans pædagogiske og behagelige måde, at håndterer køretimerne på samt en tak til Torben Miller, der er en rigtig dygtig underviser.

Mine bedste anbefalinger går hertil. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2013
Erdal Yilmaz
"jeg har været glad for kørsel skolen, Super god køreskole.Torben er god til at fortælle og forklar tingene, Han har god tålmodighed, altid venlig og smilene, især Ømer haft køretimer med ham utrolig flink mand med god sans for humor samtidig med at være utrolig dygtig at lære fra sig, samt få én til at være rolig i pressede situationer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2013
Emil Simon Peipgrass Rasmussen
"Super god køreskole!

Jeg var lidt i tvivl om, hvor jeg skulle vælge køreskole, men så "faldt" jeg over Bilkøreskolen, og det har været et helt igennem super forløb! Havde Torben (teorilærer) og Ömer (kørelærer) og de har været rigtig gode og man kan altid få svar på sit spørgsmål. Desuden er det jo en god pris ;-)

Bestod forresten også begge prøver teori-praktisk, første gang ..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juli 2013
Ida
"Du får et billigt kørekort, og hvis du hører efter og følger med, består du det hele i første huk. Bilkøreskolen kan klart anbefales. Torben er altid i godt humør, forstående og flink. Man føler sig godt tilpas i hans selskab.
Teoritimerne på 3*45 min. kan føles lange, men derimod kan du komme rigtigt hurtigt igennem :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2013
Bilal El-Sayed
"Bilkøreskolen er en god køreskole, til alle der vil have et billigt kørekort, hvor undervisningens kvalitet er i top og ingen bliver tilsidesat. Jeg havde både Erik og Torben til teori, og samtidig også Ömer til kørslen ude på vejene. De arbejdede godt sammen og hver for sig, og de gav mig det bedste grundlag for, at kunne bestå både teoriprøven og den praktiske prøve første gang - hvilket jeg også gjorde. Jeg anbefaler på det kraftigste, at man vælger Bilkøreskolen, da man får en god undervisning, hvor de mange diskussioner og spørgsmål i teoritimerne bliver ført ud i praksis. Når man har bestået og tænker tilbage på tiden på Bilkøreskolen, er det kun positive ting man kommer i tanke om, så derfor anbefaler jeg uden problemer Bilkøreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2013
kim
"Super godt køre skole jeg bestået det hele første gang og det kan jeg kun takke erik for med hans gode undervisning "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juli 2012
claus svejgaard
"Super god og professionel lærer (Erik). Humøret er i top, og man føler sig godt tilpas.
Alt i alt en virkelig god oplevelse at tage kørekort dér :)
Vil bestemt anbefale ham!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2012
johan johansen
"bilkøreskolen er en køreskole der sætter kvaliteten i højsædet, man får råd og vejledning, så man kan bestå i første forsøg. det bevirkede at da jeg fulgte de råd som jeg fik, at jeg bestod alt i første forsøg. jeg har lige fået mit kørekort i går... hehe... tak til bilkøreskolen...:p"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2012
Tim Sander-Bonde
""Det er det nemmeste i verden at få et kørekort". Denne indstilling kom jeg med da jeg startede hos Bilkøreskolen. Hvorfor skulle jeg være anderledes end alle andre, alle får jo kortet, og man hører jo så tit hvor let det er... Virkeligheden er dog en ganske anden. Uddannelsen ligger på et højt niveu, både teoretisk & praktisk, og jeg kan sige med sikkerhed at det ikke er noget man kommer sovende til. Jeg kan kun fremhæve vigtigheden i en god faglig & levende undervisning, og selvom Bilkøreskolen er den billigste i byen, så garantere jeg for at det stadigvæk er den bedste undervisning du kan få. Det engagement Erik ligge i sin undervisning er sjældent set, og hans faglighed er helt i top. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Bilkøreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2011
Rebecca Skov
"En rigtig god køreskole, hvor jeg ikke kun lærte hvordan jeg skulle klare køreprøven, men fik en stor forståelse for trafikken.
Derudover var der i undervisningen tid til grin, og derfor fik man lyst til at lære mere"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2011
Jesper Bogetoft Christensen
""Hurtig og Effektiv", er en rigtig god beskrivelse af Bilkøreskolen.
Man lære en masse i hver lektion, man får på Bilkøreskolen, om det er teori eller praktisk, undervisningen er nem at forstå og man skal ikke være bange for at stille et spørgsmål, for der bliver svaret seriøst på alt.
Jeg takker endnu en gang Erik Risom som underviste mig i teori og praktisk, jeg kunne ikke have fået kortet uden ham.
Lyt til din kørelære og tag imod det han siger, han prøver ikke på at trække flere penge ud af dig, han prøver at få dig til at bestå, jeg lyttede og jeg bestod både teori og pratisk prøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. september 2011
Bo Rasmusen
"Hos Bilkøreskolen ApS fik jeg den bedst tænkelige undervisning, både teoretisk og praktisk. Der var meget teori som skulle læses og huskes, men Erik har nogle super gode huskeregler. Der er meget læsestof som den enkelte elev selv må arbejde sig i gennem, men dette arbejde er hele kørekortet værd. Jeg bestod nemlig også teori- og køreprøve i første hug. Bilkøreskolen får 5 stjerner - for hos Erik Risom er der kilometervis af kvalitetsundervisning. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2011
Natasja Petersen
"Jeg har fået en uges tid siden fået mit kørekort takket være kørelærer Morten Frøslev :-) Jeg bestod i første hug. Morten har været en fantastisk kørelærer, og jeg har kun godt at sige om ham. :-)
Teoriprøven bestod jeg også i første hug, takket være Erik og hans super gode huskeregler og hans humoristike måde at undervise på. Erik forstår at få alle med ind i undervisningen, og man føler sig på intet tidspunkt overset. :-)
Jeg valgte oprindelig Bilkøreskolen fordi den var billigst, men jeg fandt også ud af, at billigt ikke behøver hænge sammen med ringe kvalitet. Jeg vil klart anbefale Bilkøreskolen til andre elever."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Natascha
"Jeg mente selvfølgelig 5 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2010
Natascha Gram Hansen
"Jeg har i de forgangne 2 måneder taget kørekort på Erik Rirums "Bilkøreskolen" - Det har været et forløb fyldt med smil, humor og ikke mindst udfordringer. Når man tager kørekort skal man være opmærksom på at kørelæreren taler og irettesætter meget, men det er en nødvendighed og et led i køreuddannelsen.
Erik er en dygtig lærer og det har været en sand fornøjelse at få undervisningen på Bilkøreskolen. Jeg bestod i øvrigt både teori - og praktisk prøve i 1. hug og kan stærkt anbefale Bilkøreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2010
Arne Brossmann
"Ja som så mange andre har skrevet er der ingen tvivl om at denne mand giver så meget til sit arbejde. Så gør jer selv den tjeneste, at giv det igen i form af respekt både på vejen, såvel som i klassen.Jeg havde den ære af at bestå både teori og køreprøve i første forsøg . Hvor Erik mente det var helt min egen skyld syntes jeg det var lige omvendt , da jeg aldrig selv havde kørt før jeg kom til ham kan jeg kune takke ham for super undervisning. Alle kan få en kørekort hvis de følger denne mand :) kom forbi en dag så giver jeg en basse Erik. P.S Der er 168 timer på en uge spild ikke de 2-3 stykker hos Erik på snak , der er jo andre end jer selv der tager kørekort ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2009
Martina Hansen
"Erik er en mand, der elsker sit arbejde og som vil for en hver pris sørge for, at du får den ultimative bedste undervisning, med henblik på den perfekte beståelse. Undervisningen foregår med humor, men også med enorm seriøsitet! Teori og praksis fungerer fænomenalt, og man lærer hurtigt at begå sig i trafikken. Trods Eriks enorme arrangement, og hans store foks på struktur, skal man ikke være bange, for at komme med dumme spørgsmål."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2008
Josefine H
"Eriks undervisning er den bedste jeg nogensinde har modtaget! Jeg har haft mange lærerer og er selv ved at uddanne mig til underviser, man har aldrig oplevet at blive undervist med så stor engagement og humor fra en faglig dygtig lærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. maj 2008
Isabella Skræpgaard
"Jeg kan kun varmt anbefale Erik Ribsom. Han forstår at få forløbet til at blive indholdsrigt og samtidig sjovt. Ingen bliver ladt ude, og der er altid tid til at forstå spørgsmålene fuldt ud.
Dessuden er han en ansvarsfuld kørelærer der vurdere den enkelte så man ikke skal være nervøs for prøven, men er godt rustet.
Tak for kortet, Erik! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2008
Jens E.
"Erik Risom er en kørelærer der underviser folk på en måde hvor alle er med. Han giver sig tid til at forklare begreber så man forstår det 100%. Hvis man vil have en sjov oplevelse under kørekortforløbet, vil jeg helt klart anbefale Erik Risom! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2008
Jonas J
"Erik Risom er en person som det er svært at undgå at holde af.
Han driver køreskolen på en måde som ikke bare er billigst, han vil også være bedst, og det klarer han flot.
Under teorilektionerne er der plads til alle relevante spørgsmål, der er ingen der falder langt bagud, og han holder et højt standard niveau.
Han fortæller på en måde der er interessant at høre på så man holder sig vågen og omformulerer gerne sine svar så alle forstår det.
Erik har opfundet sine egne "huske-remser" som gør både teori og kørsel nemmere at finde rundt i.
Så kan kun sige at hvis du tænker på at tage kørekort så synes jeg helt bestemt Erik er den første du bør ringe til, han sørger ikke bare for at du kan bestå, han sørger også for at du kan køre bil og huske teorien.
Store plusser fra mig både for teori og praksis-undervisning."

 

Bemærkning fra Bilkøreskolen

Denne vurdering er værd at bemærke, fordi Jonas som en af de ganske få havde et reelt sammenligningsgrundlag, da han allerede var i besiddelse af MC-kørekort, inden han begyndte i Bilkøreskolen. Erik Risom

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2007
Martin
"Rigtig godt tilfreds.
flink kørelærer, god til at lære fra sig, og har styr på hvad vi skal lære."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2007
Julie
"Ærlig om det hele, nemt at han både er kørelærer OG førstehjælpsinstruktør, god til at sige hvis man gør noget rigtigt eller forkert, og hvad det er man gør galt.
Kan helt klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2007
Allan Kermit Nielsen
"Kan kun på det kraftigste anbefale Erik som kørelærer.

Det er sjældent, at man møder mennesker der er så engageret i sit arbejde. Man er altid sikret et godt svar, når man har spørgsmål og med ham på passagersædet kan det ikke gå helt galt.

Der er ingen tvivl om, at Erik lever og ånder for at drive køreskole, og det kan bestemt kun smitte af på elevernes indlæring.

- Til sidst, men ikke mindst! Endnu en stor tak for hjælpen til dig, Erik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2007
Michael K
"Erik er en meget god lærer, af flere grunde, den grund som bestemt gør en forskel er det, at han ikke er ligeglad. Nu har jeg været så "heldig" at havne hos Erik 2 gange. Han er af den støbning, at han ikke lader dig sove i timen, han bliver irriterende ved med at prikke til en, indtil man forstår og følger aktivt med. Han har tålmodighed til at forklare hvert enkelt spørgsmål, det er en evne som ikke mange besider.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2007
Simone Jensen
"Da jeg startede på køreskolen hos Erik, vidste jeg ingen ting, jeg var helt på bar bund. Det viste sig faktisk at jeg ikke en gang vidste hvad speederen og bremsen sad. Erik tog sig den tid det skulle tage og lærte mig alt og var der noget jeg var i tvivl om, så tog vi det bare igen. Erik tog den tid det skulle og kunne tage. Ingen tvivl om at hvis det havde været en kørelærer som bare ville have haft eleverne igennem hurtigst muligt så havde jeg aldrig bestået. Så jeg vil sige jeg ville ikke have været forunden at gå hos erik. Jeg bestod alt første gang og var meget tilfreds, og i dag når jeg køre ude i trafikken så er der intet jeg er i tvivl om. Så tro mig det betyder meget hvilken køreskole man går på. Så kan kun sige godt om Erik og han måde at drive køreskolen på. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. januar 2007
Asger Jensen
"Rigtig god undervisning både teoretisk og praktisk med stor fokus på den enkelte elev, og derudover god overskuelighed over priserne for at tage kørekortet. Kunne ikke have haft en bedre kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2007
susanne pedersen
" Grundig og let forståelig undervisning,dette gælder såvel det teoretiske som det praktiske.Mindre hold,med stor fokus på hver enkelt elevs behov,hvilket er meget værd set fra min side.Ingen skjulte overraskelser,med hensyn til priser,alle priser er frit tilgængelige.Dermed en køreskole hvor du kun betaler for det du modtager.Jeg kan varmt anbefale bilkøreskolen,som iøvrigt også har førstehjælp samme sted med samme kørelærer,da Erik er uddannet førstehjælpsinstruktør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. januar 2007
Troels Jørgensen
"God undervisning med fokus på forståelsen..
"

 

Bemærkning fra Bilkøreskolen

fd

1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 10.800,00 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Torben Miller
Adresse:Jernbanegade 39
Post nr. & by:4800 Nykøbing F
Telefon:29408909
Hjemmeside:www.erik-k.dk
Email:erik-k@ofir.dk

Kørelærer:
  • Torben Miller
  • Ômer Olcer

Teorilokale:
Adresse:Jernbanegade 39
Post nr. & by:4800 Nykøbing F

Køreskole galleri