Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kongstads Køreskole | Nyborg

I Nyborg ligger Kongstads Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

 

 

Kongstads Køreskole

Her kan du tage kørekort til det hele.

Jeg lære dig at køre grønt og sikkert.Køreundervisning i gode trygge rammer,hvor du samtidig med at tage kørekort,lærer hvordan man køre længst muligt på brændstoffet,uden at være til ulempe.

Køreskolen sætter en ære i at yde mest muligt for dig og det gøres bedst når motivationen er i top fra start til slut.

teoriundervisningen er tavleundervisning,powerpoint,film. i nye lokaler.Der ydes ikke computerundervisning.Det er imod vores overbevisning.(medlem af FFK Garentiorganisation)

Når du tilmelder dig min køreskole giver jeg dig en grundig køreundervisning,vi arbejder sammen som et team for at gøre dig til en dygtig og sikker billist.

mvh. Jan kongstad

 

Vurderinger

Anja Vitting Lauritsen
"jeg kan kun give roser til denne køreskole. Super god undervisning, både teoretisk og praktisk. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2011
Pernille
"Jeg kan kun anbefale, at tage kørekort ved Jan Kongstad. Man får en god teori-undervisning, og han er god til at guide en, når man er ude på vejen. En god oplevelse, kan kun anbefales.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2011
Michael Jørgensen
"Burde kunne gives flere stjerner. Må sige jeg med stor skepsis gik igang med kørekort i en alder hvor jeg virker meget gammel :-) Jeg fandt Kongstads køreskole via google og fik læst mig igennem hele hjemmesiden og var derefter ikke i tvivl om hvor jeg skulle tage mit kørekort. Det hele virker meget proff og sikkert hos Jan som er en hyggelig gut som forstod at få mig til at fatte det hele hurtigere og mere sikkert end jeg selv turde drømme om, alle vores prøver i teorilokalet var for mig svære, men til selve prøven havde jeg En fejl takket være Jan´s store hjælp til mig. Vores køretur glemmer Jan heller ikke, jeg havde aldrig kørt en bil før, men efter en tur i kravlegården blev det hele sjovere og Jan´s sjove ansigter når det gik lige spændende nok for sig glemmer jeg heller ikke, MEN det var absolut ikke kun pjat, Jan går meget op i at vi får lært vores ting og bruger gerne gratis ekstra tid på sine elever, hvilket så gør at vi bliver det mere sikre når vi skal op i vores prøver. Kan godt være at mange mener man skal have en stor fed bil at lære at køre i, men Jan´s ford fiesta econetic 1,6 er så sandelig en lækker oplevelse at køre rundt i. Jan stiller gratis sin bil til rådighed til køreprøven og en opvarmningstur inden da også. så skal I igang med kortet så gør følgende.
Ta dit kort hos Kongstad, så bliver du tilfreds og glad.
Med venlig og mange tak Jan fra Michael"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2012
Isabella
"Rigtig god køreskole! Fantastisk kørelærer der bestemt kan lære en at køre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2015
Nong
"Super køreskole samt lære! Værd at anbefale til alle jer andre! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2015
Rene Hansen
"Der skal lyde et kampe stort TAK her fra, for et dejligt og rolig forløb, og du Score topkarakter her fra. det er vel for tjent, eftersom man gå op til køreprøve og består første gang. Ved godt man selv også skal gøre noget for det. siger bare "En god lærer kommer der en god elev ud af i den anden ende"."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2013
Mette
"Er rigtig tilfreds. Jeg fik kørekortet til den bedste pris jeg kunne finde i området. Undervisningen var suveræn, Jan er en dygtig lærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2013
Jens
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
 

Bemærkning fra Kongstads Køreskole

Ikke en af mine elever,har aldrig haft en jens.;)

19. maj 2013
Emilie
"Kongstads køreskole kan kun anbefales! Jeg fortryder ikke på nogen måde at jeg tog mit kørekort der, Kongstad er en god underviser og en utrolig hyggelig mand, havde den bedste oplevelse med ham. Og så er han også billig! Rent ud sagt, en fantastisk kørelærer! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2013
Erik
"Hos Kongstads køreskole fik jeg lovpakken og øvrige udgifter til kørekort til den yderst konkurencedygtig pris 10.500 kr. Undervisningen i teori og kørsel på vej var grundig og i et fornuftigt tempo således, at jeg følte mig godt forberedt til teori -og køreprøve. Jeg kan kun give Kongstads Køreskole mine varmeste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. december 2012
Lars
"Jan Kongstad må siges at være en ganske fantastisk kørelærer, Thumbs Up"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2011
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jan Kongstad
Adresse:Nymarksvej 55
Post nr. & by:5800 Nyborg
Telefon:3148 7772
Hjemmeside:kongstads.dk
Email:kongstads@live.dk

Kørelærer:
  • Jan Kongstad
  • Louis Greve

Teorilokale:
Adresse:Nymarksvej 55
Post nr. & by:5800 Nyborg

Køreskole galleri