Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Nørresundby og tag køreskort

Find køreskole i Nørresundby (9400). Din guide til kørekort i Nørresundby. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1749 skoler og 7628 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Anitas Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Dans Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Henriks Køreskole   01-05-2014   10.600,00  
 Køreskole Svend Torp   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Mc Køreskolen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Møllers Køreskole   Ikke angivet   9.900,00  
 Nørresundby Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Peters Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Solsidens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Thomas Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Nørresundby

Helene Kruse - Henriks Køreskole
"Henriks køreskole er simpelthen det bedste sted at vælge hvis man går og tænker på at få sig et kørekort! Den måde hele forløbet er planlagt på, hvor teori og praksis følges ad, det et super dejligt. Du vil også få en kørelære som går ind og lærere dine læringsbehov individuelt at kende, så du får mest muligt ud af det hele. Og pris mæssigt er det en god pris der er tale om. Henrik ønsker ligeså meget at du består og det kan man virkelig mærke, at han ikke bare er der men at han virkelig gør alt for få dig igennem forløbet og bestå. Og bonus er selvfølgelig at gå æren af at køre hans fede bil, som lige gør det hele lidt sjovere! :-D Godt humør og en genial humor er også hvad du er så heldig at få med i dit forløb.. Så alt i alt er det et valg jeg er super glad for at have taget, da jeg besluttede mig for at tag mit kørekort hos Henrik :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne5. april 2014
Eva - Henriks Køreskole
"Et super og hurtigt forløb. Henrik formår at tilpasse kørertimerne efter ens hverdag, hvilket passer perfekt til en studerende. Jeg fik en masse gode råd, som jeg også kan bruge i andre sammenhænge end kun det at tage kørekort. Han er ærlig, giver konstruktiv kritik, har altid et højt humør og en joke i ærmet. Det er tydeligt, at han vil en det bedste! Jeg vil bestemt anbefale Henriks køreskole, tak for det hele, og tak for rundturen i Friisparkeringcenter. Den oplevelse skal jeg nok få brug for!.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne3. marts 2014