Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Nørre Alslev og tag køreskort

Find køreskole i Nørre Alslev (4840). Din guide til kørekort i Nørre Alslev. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1812 skoler og 13480 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
Denne køreskole er aktiv på Dumpeprocent.dk  Bilkøreskolen   Ikke angivet   10.800,00  
 Kenneth´s Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Nørre Alslev

Bettina Keller - Kenneth´s Køreskole
"Svar til Uni
At jeg arbejder i københavn havde intet at gøre med at jeg skulle på køreteknisk anlæg der der lyver i jeg skulle jo nettop ikke på arbejde den dag, Kenneth syntes bare at den var bedre, men gad åbenbart ikke bruge tiden på selv at tage med. Ja du hans kone brugte meget tid på min computet da Kenneth jo åbenbart ikke havde cd,er der kunne bruges på mac og mente at man skulle øve sig på den..
Jeg havde sagt til Kenneth at jeg ikke havde råd til flere timer, så om det er en eller flere timer han bruger ekstra er da ligemeget. Jeg havde ikke bedt om ekstra timer, jeg blev bedt om at komme en time før køreprøven og jeg troede at det var for at skulle køre ned hvor prøven skulle tages og så du kunne øve dig på vejen, man kan da ikke tage betaling fra en elev uden at fortælle det først, det er da at røvrende folk.
Med hensyn til at komme hurtigere op til prøverne har jeg forhørt mig hos mange andre kørelærere og sjovt nok har folk kunne komme op hurtigere, jeg ved godt at min helbredserklæring ikke gik igennem med det samme, men derfor havde det ikke behøves at tage næsten 6 måneder at tage kørekort.
Desuden ved jeg at der er rigtig mange der dumpet hos ham, så noget må der da være galt.
Min mening er stadig vil du have et kørekort uden at blive taget ved næsen og hurtigt så tag det ikke hos Kenneths køreskole."
1 stjerne7. december 2012
Thor Jensen - Kenneth´s Køreskole
"Jeg kan kun sige at jeg er meget glad for at have taget mit kørekort hos Kenneth´s køreskole. Han gav sig god tid til hver af os elever på det hold som jeg var på, og tilbød endda ekstra hjælp til forberedelse af teoriprøverne (gratis) . Han går meget op i af du ikke bare lærer det nødvendige, men at du rent faktisk lærer at kører bil. Dette har også gjort mig meget mere sikker efterfølgende.
Jeg bestod teoriprøve og praktisk prøve i første forsøg!

Kan kun anbefale Kenneth´s køreskole!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne6. december 2012