Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Nakskov og tag køreskort

Find køreskole i Nakskov (4900). Din guide til kørekort i Nakskov. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1812 skoler og 13478 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Brittas Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jørgens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 L.L Trafik   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Nakskov

dennis b. - Jørgens Køreskole
"Kan kun tilslutte mig Henriette her med hensyn til kørsel. Hvad teori angår, behøvede jeg ikke den store hjælp, da jeg kunne teorien selv. Kan tilføje, at elevens udvisning af ansvarlig i trafikken er et nøgleord for Jørgen. Jeg fik lige over 20 timer (et par timer mere, end jeg indledningsvis regnede med, jeg ville have brug for, men som det viste sig, jeg havde brug for). Til gengæld bestod jeg så også både den teoretiske og praktiske prøve første gang. Jørgen kan kun få mine varmeste anbefalinger. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne25. juni 2013
Tobias - Jørgens Køreskole
"Jørgen er flink at snakke med og hyggelig at køre tur med, samt han har den lækreste skolevogn i området, men det er også det eneste positive jeg kan komme på, alt andet er under kritik.
Der er ikke styr på noget som helst og jeg ved jeg ikke er den eneste, kan ihvertfald remse de første 3 op som har haft lignende oplevelse med hans køreskole...
Men hvis du ikke har noget imod at vente 6-7 måneder på dit kørekort (i mit tilfælde 9), og har du ikke noget i mod i sidste ende at skulle betale ca. 5000 kr mere end hos andre kørelærere kan jeg roligt anbefale Jørgen.. "
1 stjerne26. februar 2013