Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Næstved:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Engstrøm´s Køreskole | Næstved

I Næstved ligger Engstrøm´s Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Næstved¨s bedste køreskole for dig der gerne vil have kørekort hurtigt, professionelt, med gode lærere og til en fornuftig pris, som vi gerne skriver både her og på vores egen hjemmeside.

Kort til:

BIL - TAXA - MC - TRAILER

Medlem af Danske Kørerlæreres Landsforbund, DKL. Din garanti for en seriøs køreskole.

Vurderinger

Allan
"Jeg kan kun anbefale denne køreskole, de gør alt for at hjælpe dig igennem på en god måde.
Tak for god behandling :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. november 2014
Dumpeprocent.dk
Vivi Gundsø
"Kan ikke finde ret meget godt på den køreskole, Jo en lærer underviste rigtig godt og svare på sms og opkald. anden lære var ligeglad og svare ikke tilbage...Efter 2 ugers venten på at komme ud og køre skiftede jeg. Derefter har oplevelsen været at stå parat til glatbane 1 x desværre det er aflyst
2x komme der en over 1/2 timer forsent. Håber at visse personer på skolen lærer mere om kommunikation... "
1 stjerne 10. august 2014
Røsle Dyre
"den bedste køreskole - vildt hyggelige og sjove timer med min søde kørelærer og de er alle super fleksible mht. tider og undervisning. Jeg tog mit kørekort som lynkørekort med undervisning over en måned og det var intet problem for Engstrøms.... er rigtig glad for mit valg af køreskole og vil anbefale alle at tage kørekort hos Engstrøms :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2013
Dumpeprocent.dk
Hatem
"En super køreskole! Jeg er godt tilfreds med køreskolen, lærerne er venlige og er gode til at hjælpe en med ens svagheder i trafikken, samtidig er teoriundervisningen hyggelig :)
Med hensyn til den negative kommentar fra Camilla, så efter hvad jeg ved, så sender lærerne på skolen ikke en til køreprøve, hvis de er usikre på, om man er klar til prøven eller ej :) Og jeg forstår ikke, hvorfor læreren panikker? Har kørt med 2 af lærerne fra skolen, begge var gode til at forholde sig roligt, de forsøger jo at få dig til at lade være med at panikke og hjælpe dig igennem trafikken på den sikreste måde :) Men 5 stjerner fra mig, ingen tvivl der."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2012
Jens Gerhøj
"Da vi har ledt og ledt i vores arkiv og ikke kan finde denne elev i vores system, ser vi ikke denne kommentar som seriøs. Hvis denne elev vil tages seriøst vil vi meget gerne høre fra personen selv. Ellers betragter vi det som en konkurrent der prøver at smide grus i maskineriet. Vi er et seriøst team som består af glade mennersker der tager jobbet som kørelærer seriøst. Er kemien ikke imellem elev og lærer er vi gode til at bytte rundt så alle for en god oplevelse.

VH Kørelærerne fra Engstøms Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2012
Camilla
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
13. august 2012
Dumpeprocent.dk
Henrik M
"Har lige taget mit kørekort hos Engstrøms, og det kan helt sikkert anbefales. Rigtig gode lærer, det går stærkt, og de er billige. De er også meget fleksible med tiderne når du nu skal ud og køre. Helt sikkert byens bedste køreskole! 5/5!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2012
Akita
"Jeg kan varmt anbefale Engstrøms Køreskole. Det er nemt, hurtigt og billigt! Der er ingen mangler men en god faglig undervisning. Kørelærerne er meget dygtige og gode til at lære fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2011
Sara
"Jeg har lige fået mit kørekort og jeg har taget det hos Enstrøms køreskole. Gennem hele forløbet har jeg været glad og tilfreds. Det har både været godt og ikke så dyrt igen, så det kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Paula May
"Engstrøms Køreskole er en køreskole som lærte mig teorien grundigt, godt og hurtigt. Vedrørende den praktiske del fik jeg køretimer hvor jeg følte mig tryg og fik udemærkede forklaringer om hvad jeg skulle gøre. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2011
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Ringstedgade 36
Post nr. & by:4700 Næstved
Telefon:51727755
Hjemmeside:http://www.gerhoj.dk/
Email:info@gerhoj.dk

Kørelærer:
  • Jens Gerhøj
  • Maria Hartmann Hansen
  • Trine Andersen
  • Leonardo Isufi

Teorilokale:
Adresse:Ringstedgade 36
Post nr. & by:4700 Næstved

Køreskole galleri