Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Mørkøv:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Ginas Køreskole Mørkøv/Jyderup/Dianalund | Mørkøv

I Mørkøv ligger Ginas Køreskole Mørkøv/Jyderup/Dianalund. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Jeg har været kørelærer siden 1988 og førstehjælpsinstruktør siden 2006.

Så har du tid - så har jeg RAT

Vurderinger

ulrik
"Gina er den bedste kørelærer man kan få. Jeg bestod første gang både teori og køreprøven og det gjorde resten af mit hold også ,selv om der var 11 på mit hold. Hun er dygtig og forstår at lære fra sig..-og så har hun humor. Det gør tingene ret nemmere at få indlært ,når man kan trække på smilebåndet ind i mellem ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2016
Dumpeprocent.dk
ulrik
"Gina er den bedste kørelærer man kan få. Jeg bestod første gang både teori og køreprøven og det gjorde resten af mit hold også ,selv om der var 11 på mit hold. Hun er dygtig og forstår at lære fra sig..-og så har hun humor. Det gør tingene ret nemmere at få indlært ,når man kan trække på smilebåndet ind i mellem ."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2016
Kirsten Christensen
"Gina er den bedste kørelære man kan tænke sig. Hun er rigtig dygtig og gør virkeligt meget for sine elever. Jeg kan anbefale Gina når man skal have kørekort. De varmeste hilsner fra smølfen (Kirsten)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2015
Dumpeprocent.dk
Mie Larsen
"Jeg kan klart anbefale Gina, jeg startede i marts 2014 og fik mit kørekort hjem i juli 2015, tiltrods for jeg havde dumpet 4 gange gav Gina ikke op, og holdte humøret oppe hos en.
Gina er sød og støttende, hun vil sine elever det bedste, og giver bestemt ikke op uanset hvor længe man har været igang med sit kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2015
Matthias
"Gina er super til undervisning,dygtig,seriøs,og har humor...Alle på mit hold bestod første gang til teori, og 1 dumpede til kp, vi var 10 i alt, ja det var et fantastisk forløb og kan kun anbefales til andre. Matthias"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2011
Malene Heyn Pedersen
"Jeg hedder Malene Heyn Pedersen og tog i år mit kørekort hos Gina Jaqueline Nielsen.
Som det fremgår af hendes hjemmeside, ligger hun vægt på en sjov og hyggelig stemning i teorilokalet. Det vil jeg gerne skrive under på hun har holdt! Derudover er hun en meget engageret kørelærer, som ikke kun tænker på kørsel og hendes arbejde, men også på hvordan vi har det psykisk inden vi skal noget.
Jeg mistede f.eks. min kæreste og skrev til hende, da jeg skulle til teoriprøve dagen efter og jeg var nervøs pga. tabet. Beskeden jeg modtog efterfølgende var: "Jeg ringer dig lige op" & rigtig nok, to sekunder efter ringede hun mig og vi snakkede i 20 min, hvor hun hjalp mig til bedre tanker! Det er, at interessere sig for sit job og sine elever!
Vi var til teoriprøven d. 1. juni 4 af Ginas elever oppe og alle havde gjort et godt arbejde og bestod!

Jeg kan og vil KUN anbefale alle i området til at vælge Gina Jaqueline Nielsen - Ginas køreskole - www.Ginas.dk - som sin kommende kørelærer

Tør du tage springe, JA, med Gina gør man! :D

Malene Heyn Pedersen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2011
Dumpeprocent.dk
Signe
"Jeg skiftede kørelærer efter at have dumpet 3 køreprøver. Efter to lektioner med Gina bestod jeg prøven uden nogle fejl. Jeg er så ked af at jeg ikke valgte Gina tll at starte med, da jeg er sikker på at jeg ville have klaret det hele meget bedre.
Hun er super sød, sjov og positiv.
Jeg kan varmt anbefale hende, til alle jer der skal tage jeres kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2011
Jens
""Gina du er super. Når man som jeg har kvajet sig – 3 klip – er det noget af et kulturchok at modtage teori- og køreundervisning igen.

I forrige århundrede var det terpning af forskellige remser, der var det vigtigste. Jeg må erkende, det var svært at forholde sig til den nye undervisningsform med billeder og tekster, men meget lærerigt. At du kunne få en ”gammel støder” som jeg igennem første gang var imponerende – stor ros herfra”"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2009
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Åmosevej 84
Post nr. & by:4440 Mørkøv
Telefon:20208209
Hjemmeside:www.ginas.dk
Email:info@ginas.dk

Kørelærer:
  • Gina Jaqueline Nielsen

Teorilokale:
Adresse:Skolevej 6
Post nr. & by:4450 Jyderup
Adresse:Møllevænget 22
Post nr. & by:4293 Dianalund

Køreskole galleri