Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Vælg område

Postnr.
København 900 - 2799
Nordsjælland 2800 - 3699
Bornholm 3700 - 3799
Vestsjælland 4000 - 4779
Sydsjælland 4780 - 4999
Fyn 5000 - 5999
Sydjylland 6000 - 6799
Vestjylland 6800 - 6999
Midtjylland 7000 - 7499
Nordvestjylland 7500 - 7999
Østjylland 8000 - 8999
Nordjylland 9000 - 9999
DP DP

Find køreskoler i Midtjylland og tag kørekort

Kørekort i Midtjylland. Vælg by herunder og find en oversigt over køreskoler i de enkelte byer. Over 1762 køreskoler og 8471 køreskole-vurderinger. Anbefal og bliv anbefalet. Læs også alt om kørekortDP DP
Aulum Billund Bording Brande
Bredsten Engesvang Fredericia Grindsted
Herning Ikast Jelling Juelsminde
Karup J Sønder Omme Stouby Sunds
Tørring Vandel Vejle Vildbjerg
Vonge
DP DP
Der er registeret 107 køreskoler i Midtjylland - Opret din køreskole og bliv synlig

Nyeste vurderinger af køreskoler i Midtjylland

Christina Eriksen - trekantens køreskole
"Jeg kan varmt anbefalde Trekantens Køreskole! Du får en kørelærer som altid er forbedret, kan sit stof og er altid smilende!! Patrick er uden tvivl dygtig til hans job! Køretimerne var hyggelige, hvor der var plads til hyggesnakken mellem seriøsiteten!! Hvilket er utrolig rart når man sidder i den pressede situation, som det er når man er ny bilist!! Et rigtig stort plus ved Patrick som kørelærer, er at man har hans fulde opmærksomhed, gennem hele køretimen og i teoretimerne, for han er ikke den slags kørelærer, som sidder og snakker i telefon og smser, under lektionerne! Du får også en meget fleksibel kørelærer, som ønsker at give dig den bedste og hurtigste behandling! Så du kan få kortet hurtigere!
Så vælg Trekantens Køreskole hvis du ønsker en troværdig, fleksibel, venlig og dygtig kørelærer!! :-)
Jeg bestod køreprøve og teoriprøve i første omgang, og jeg tog mit kørekort på under 3 måneder! Og er meget glad for at jeg valgte Trekantens Køreskole :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne20. november 2014
Ditte-Marie Ancker - BK Vejle
"
Kan kun anbefale BK Vejle. Super kompetente mennekser med en masse erfaring, som de brænder for at lære fra sig af. På trods af den seriøsitet som de besidder i forhold til kørslen og ikke mindst teorien, forstår de alligevel altid at give sjove køretimer med god humor. Også i teorilokalerne befinder der sig kun god stemning og hjælpende hænder. De er super flexible, hvad angår teoritider og kørsel, hvilket gør, at du sagtens kan planlægge udenom din skole / arbejde. De forstår virkelig at sætte kvalitet og læring i højsædet! Så kort sagt: Et fantastisk sted med søde og sjove mennesker, som virkelig brænder for det, som de laver. Som derudover besidder de en hel utrolig evne til at tilpasse sig det enkelte individ - og det er jo altid et bonus på læringskontoen at man kan med den, som skal lære en den pågældende ting. Helt klart et anbefalelsesværdigt sted! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne18. november 2014
C - Driving-academy
"Jeg synes alt i alt det var en god oplevelse, at tage kørekort ved driving-academy. Det tror jeg hovedsagligt skyldes min lærer Rikke! Hun havde humor, tålmodighed og var god til at tage tingene i elevens tempo. Hun var rar, at køre med og det var altid en god oplevelse, at være ude og køre.
Dog var jeg ikke helt tilfreds med størrelsen på mit teorihold, vi var så mange at der tit var larm! Og så var det også ufattelig svært, at få køretimerne til at gå op i en højere enhed, når vi var så mange om dem.
Så hvis man søger fleksibilitet og hvis man gerne vil køre udenfor skoletiden, så vil jeg ikke anbefale denne køreskole.
Desuden er der ingen af dem jeg kender, som har taget deres kørekort ved driving-academy, der har bestået begge prøver i første omgang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne11. november 2014