Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Løgumkloster:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Lasses Køreskole | Løgumkloster

I Løgumkloster ligger Lasses Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Gitte Tramm
"Lasse er en utrolig dygtig og kompetent kørelærer. Han vil mere end "bare" at få hans elever til at bestå og det mærker man tydeligt i undervisningen. Som andre også har nævnt har han en utrolig god humor og man keder sig aldrig i selskab med ham (og det selv under de første "hårde" timers teori!). Jeg tog kørekort ved ham til bil i sensommeren/efteråret 2007 og kørekort til motorcykel ved ham i foråret 2008. Anden gang jeg skulle tage kørekort behøvede jeg ikke engang 5 sekunders betænkningstid for at vælge ham igen; der var simpelthen ingen tvivl. Hvis i vil tage kørekort hos den bedste kørelærer i Tønder kommune så skal i helt sikkert vælge Lasses køreskole. Afslutningsvis vil jeg selvfølgelig også nævne hans lave dumpeprocent (jeg bestod ved begge kørekort teori og køreprøve i første forsøg) og hans ENORMT fede bil! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Brian Knudsen
"jeg tog køre kort til mc ved lasse i foråret 2006. jeg valgte Lasse som kørelære på grund af hans gode omtale og unge sind! Lasse er en sjov kørelære som er god til at lære fra sig og vil hellere have en lav dumpeprocent end en god løn!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2007
Kerstin Wolf Boisen
"Jeg begyndte hos Lasses Køreskole v/ Lasse Clausen d. 19. september i år, og igår d. 21. december bestod jeg så - selvfølgeligt bestod jeg, jeg havde heller aldrig regnet med andet, da dumpeprocenten hos Lasses Køreskole er meget lav.
Og det er der jo selvfølgeligt en grund til - for det første er Lasse god til at formidle den teoretiske del over til os, så vi forstår den, og han gør det sjovt og spændende, og hans undervisningsteknik gør, at det virkeligt bare hænger ved.
Derudover er han rar at have med i bilen, og han gør os selvstændige fra starten af - han roser os, når vi gør noget godt, og han fortæller os det også straks, hvis vi gør noget, der er knap så heldigt, uden at vi behøver at sidde og føle os skamfulde over det, fordi han siger det så pænt.
Dygtighed og undervisningskompetence er selvfølgeligt ikke det eneste, man skal have for at imponere mig, men der er endnu en grund til, at jeg er glad for, at jeg valgte Lasse Clausen som kørelærer - han er et åbent og ærligt, rart og sympatisk, smilende og humoristisk menneske at være sammen med, så man glæder sig jo altid til køreturene.
Så hvis man vil lære et supergodt menneske at kende og samtidigt komme let og elegant gennem forløbet og højest sandsynligt bestå første gang, så skal man rette henvendelse mod Lasses Køreskole v/ Lasse Clausen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2006
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lasse Clausen
Adresse:Bredgade 23 1
Post nr. & by:6240 Løgumkloster