Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Løgumkloster og tag køreskort

Find køreskole i Løgumkloster (6240). Din guide til kørekort i Løgumkloster. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort




DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Brians Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Lasses Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Thims Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Løgumkloster

Pernille Bergholdt - Brians Køreskole
"Jeg kan varmt anbefale Brian som kørelærer. Aldrig har jeg mødt en person som var så stille og rolig som Brian, hvilket virkeligt er positivt når man skal tage kørekort. Jeg har aldrig oplevet, at han har så meget som hævet stemmen over for mig og han har på intet tidspunkt skældt ud. Brian er god til at tilpasse køretimer med hensyn til skole osv. og desuden fører han en op til køreprøve hurtigtst muligt. Jeg kan anbefale Brian som kørelærer 100%!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne8. august 2009
Gitte Tramm - Lasses Køreskole
"Lasse er en utrolig dygtig og kompetent kørelærer. Han vil mere end "bare" at få hans elever til at bestå og det mærker man tydeligt i undervisningen. Som andre også har nævnt har han en utrolig god humor og man keder sig aldrig i selskab med ham (og det selv under de første "hårde" timers teori!). Jeg tog kørekort ved ham til bil i sensommeren/efteråret 2007 og kørekort til motorcykel ved ham i foråret 2008. Anden gang jeg skulle tage kørekort behøvede jeg ikke engang 5 sekunders betænkningstid for at vælge ham igen; der var simpelthen ingen tvivl. Hvis i vil tage kørekort hos den bedste kørelærer i Tønder kommune så skal i helt sikkert vælge Lasses køreskole. Afslutningsvis vil jeg selvfølgelig også nævne hans lave dumpeprocent (jeg bestod ved begge kørekort teori og køreprøve i første forsøg) og hans ENORMT fede bil! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne28. juni 2009