Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Kolding:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Charly.DK aps | Kolding

I Kolding ligger Charly.DK aps. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


 

  • Byens bedste køreskole
  • laveste dumpeprocent
  • Dygtige kørelærere
  • Central placering i centrum

 

Vurderinger

Natalia
"Det er simpelthen den bedste køreskole. Jeg har skiftet så mange kørelærer og køreskoler og ved Charly bestod jeg lige med det samme. Han var utrolig dygtig lærer. Vil bare sige tak for mit kørekort. Den bedste kørelærer i Kolding"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2017
Dumpeprocent.dk
Jørgen
"God, seriøs, fleksibel og god til at holde sig til det faglige både teoretisk og praktisk.
Har tage kørekort til bus og lastbil med hænger.
Meget tilfreds kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2012
Jonas Clausen
"Jeg har nu taget kørekort ved Charly to gange og jeg ahr været rigtig glad for det. Det er nogle rigtig kvalificerede kørerlærer de har. Jeg kørte med John begge gange og han kan varmt anbefales.
Jeg følte at han gav rigtig godt feedback på det man gjorde, hvis man lavede fejl blev det sagt på en pæn måde og så jeg jeg forklaret hvad jeg skulle have gjort istedet for. Jeg ville helt klart tage kørekort dernede igen og jeg anbefaler dem også til andre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2012
Dumpeprocent.dk
Andreas N. Vestergaard
"kun positive oplevelser igennem hele forløbet, der bliver taget hånd om en og man kommer ikke op til prøver før man er næsten 100% sikker på at bestå, så kan klart anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2012
Line
"Denne køreskole kan kun anbefales. jeg valgte køreskolen, fordi mine kammerater sagde den var god og havde byens laveste dumpe%. De fik ret, til teoriprøven var vi 3 fra denne køreskole og 5 fra Lisbeths... Vi tre fra Charly og Claus bestod og kun een fra lisbets bestod.
Køreprøven bestod jeg osse i første forsøg. Køreskolen udmærker sig især ved at være flexibel og deres blanding af pc-undervisning og storskærm er simpelthen perfekt.
Jeg anbefaler gerne køreskolen til alle andre"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2010
Søren
"Super god køreskole. Jeg har selv taget bil-kørekort der. Det var ganske nemt at komme igang. Læste at man bare skulle møde op om Torsdagen, da der startede nyt hold hver uge - Og der sagde jeg bare hvad jeg ville, og så blev jeg hjulpet igennem formularen. Tider med køre-timer var rigtig godt og super flexibelt. Bestod selv både teori og køreprøve i første forsøg. Hvor jeg, trods jeg faktisk havde hørt, hvordan andre køreskolers elever dumper på stribe, navnligt én køreskole i Kolding, faktisk selv oplevede at der var 4 ud af 6 fra den anden køreskole som dumpede teoriprøven. Så selvom deres startpris måske er billigere, ender mange med dumpede prøver og en endnu dyrere slutpris på sit kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2010
Dumpeprocent.dk
Birgitte
"Jeg er "gammel nok" til at huske Claus, så da jeg tilmeldte mig til MC, var det naturligt for mig, at vælge samme sted, omend det var blevet med andre kørerlærer. (hehe, men det er det nu ikke blevet mere kedeligt af!)

Teamwork, fleksibilitet og højt humør kendetegner netop denne køreskole.

Jeg giver derfor gerne 5 stjerner.
-> 1 stjerne for mit kørekort, som kom i første hug.
-> 1 stjerne for min kørerlærer, som ALTID satte de enkelte elevers behov i fokus.
-> 1 stjerne for lokaliteterne, hvor jeg kunne blive dytigere.
-> 1 stjerne for menneskerne, som gjorde det sjovt, at skulle lære noget nyt.
-> 1 stjerne fordi jeg kunne mærke engagement og fleksibilitet.

Jeg anbefaler på med andre ord netop denne køreskole til alle, der har forventninger om positive oplevelser uanset alder."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2010
henrik
"mit firma havde anbefalet køreskolen til lastbil. Godt valg, de var Meget fleksible med hensyn til mine arbejdstider, så jeg fik mit lastbil kort på 8 uger, på trods af mine skæve arbejdstider. Charly , jørgen og Per fik planen til at lykkes, godt teamwork. kendetegner køreskolen.
jeg kommer igen med mc-kort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2009
Rene
"Jeg started på køreskolen, da de loved en fleksibel plan i forhold til mit arbejde. Det var en super god måde, den ene uge kunne jeg gi den gas med teori og køretimer og næste uge kunne jeg koncentrere mig om mit arbejde, men alligevel tog det som lovet 10 uger. En god stemning i køreskolen og meget motiverede og dygtige kørelærere mødte jeg. Min kæreste gik hos Lisbeth, det var billigere, troede hun, men efter 3 teoriprøver og 3 køreprøver blev det dyrere og det tog 5 måneder. Så jeg var glad for mit valg, som umiddelbart virked dyr, men det var faktisk billigt. bestod begge dele 1 gang. Jeg kan bestemt anbefale køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2009
anne
"God køreskole, dog er der ikke nogen der hedder Claus!!!. Chefen hedder Charly og er en dygtig og meget bestemt herre, det fandt jeg ud af da jeg var på bane med ham, da en af de andre overtrådte reglerne fik han klar besked. Min kørelærer var Rosa en meget sød og hjælpsom dame og rigtig dygtig. Noget der tydeligt skinner igennem er ingen får lov at komme til prøve før man er god nok. Jeg bestod første gang til teori og kørsel. Jeg vil helt klart anbefale køreskolen kun gode oplevelser."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 8.500,00 450,00
Kategori B 10.995,00 425,00
Kategori BE 3.500,00 600,00
Kategori C 14.800,00 700,00
Kategori CE 16.000,00 750,00
Kategori D 16.200,00 800,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Charly Pape
Adresse:Brostræde 4
Post nr. & by:6000 Kolding
Telefon:40581859
Hjemmeside:http://www.charly.dk
Email:post@charly.dk

Teorilokale:
Adresse:Brostræde 4 - lige foran buscentral klostergården
Post nr. & by:6000 Kolding

Køreskole galleri