Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København V:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

cphtrafik.dk | København V

I København V ligger cphtrafik.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Velkommen

Ønsker du en god oplevelse fra start til slut? CPH trafikskole er en køreskole med rigtig mange års erfaring, rigtig god beståelsesprocent samt trivsel. Kontakt os nu på telefon 21 26 26 26 og tal med os og få evt en dag med gratis teori undervisning så du kan se os an!

Vurderinger

Kristoffer
"CPHTrafik er en virkelig god køreskole. Noveed er utrolig pædagogisk, tålmodig og pragmatisk. Han er ekstremt god til at lære én at køre bil både teoretisk og praktisk. Og så kan man mærke, at han virkelig BRÆNDER for ALLE sine elever. Det er ikke tilfældigt, at folk der har haft dårlige oplevelser med andre køreskoler kommer til Noveed - og består. Skal du tage kørekort, så gør dig selv den tjeneste at vælge CPHTrafik. Du vil ikke fortryde. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1 dag og 17 timer siden
Dumpeprocent.dk
Hafsah Anjum
"Jeg kan klart anbefale denne køreskole. Både teorilektionerne og kørelektionerne er rigtige gode og man får lært en masse. Ikke nok med at køreskolen er god, så er kørelæreren Noveed rigtig god til sit arbejde. Han vil det bedste for en og gør sit bedste hver gang. Han forklarer ting så man forstår dem, og vil gøre alt for at man består sine prøver. Så denne køreskole kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2017
Cecilie Jensen
"Efter tre dumpet køreprøver hos min tidligere køreskole, valgte jeg at skifte køreskole. Jeg blev anbefalet chptrafik, og fik verdens bedste behandling. Min selvtillid var i bund og min kørsel var usikker, men Noveed gav mig den bedste behandling. Han var utrolig tålmodig og kun fokuseret på at lære mig at køre. Han fik rettet alle mine fejl, og min første køreprøve med Noveed bestod jeg. Så jeg kan kun anbefale Noveed."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
Dumpeprocent.dk
Oliver Jakobsen
"Jeg kan stærkt anbefale CPH Trafik! Både teorilektionerne og køretimerne har været helt utrolige gode. Noveed er en virkelig god, dygtig, grundig og tålmodig underviser til både teori og i praksis. Dermed vil jeg på det allervarmeste anbefale CPH Trafik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2017
Taha Ahmad
"Jeg oplevede en dårlig oplevelse hos min tidligere køreskole.. Da jeg kontaktede Noveed havde han fuld forståelse for min demotiveret situation, og fik mig op på hesten igen, efter nogle lektioner og én køreprøve stod jeg med et kørekort.

Kan stærkt anbefale denne skole og kørelæren Noveed. :)
Vh
Taha"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2017
Sascha
"Jeg kan på det varmeste anbefale denne køreskole og især Noveed. Hele forløbet har været positivt, og jeg kan ikke sætte en finger på noget. Noveed er ekstremt dygtig til sit arbejde og god til at lære fra sig. Samtidig er han rar og rigtig god til at tage hensyn til den enkelte elev. Jeg oplevede høj fleksibilitet og ingen unødvendig ventetid. Big thumbs up herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2016
Dumpeprocent.dk
Emir Benjamin Andersen
"Bestod teori og praktisk køreprøve i første forsøg. Noveed er super sød og god til at lærer fra sig. Kan kun give køreskolen de varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2016
Sara
"jeg bestod køreprøven første gang, og fik nem og overskuelig teoriundervisning af Noveed. Han er en virkelig god og erfaren kørelærer og har styr på sit arbejde. Det bedste ved ham er at han giver en plads til at lave fejl og være sig selv 100%. Han er også en rolig og tålmodig mand så det er rigtig fedt og har stor betydning for, hvordan man som elev kører. Er glad og tilfreds😃"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2016
Sunniva
"Jeg er meget glad jeg valgte at tage kørekort hos CPH Trafikskole. Noveed er en rigtig god og tålmodig kørelærer, der ved hvordan han skal forklare tingene både i teorilokalet og i bilen, så man føler sig tryg og godt forberedt. Jeg bestod både teori og køreprøven på første forsøg. Jeg vil varmt anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2016
Hadeel
"Jeg tog kørekort hos Noveed og det kan kun anbefales til alle. Han er en meget flink person og meget tålmodig. Man forstår ham tydeligt og ellers er han der altid til at hjælpe en.
Kan varmt anbeles :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2015
Hadeel
"Jeg tog kørekort hos Noveed og det kan kun anbefales til alle. Han er en meget flink person og meget tålmodig. Man forstår ham tydeligt og ellers er han der altid til at hjælpe en.
Kan varmt anbeles :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2015
Anette
"Noveed er en rigtig god og tålmodig kørelære både i teorilokalet og i bilen. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte denne køreskole og kan kun anbefale andre at bruge denne. :) bestod både teori og praksis første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2015
Nicolaj Ottosen
"Fantastisk!!! Ingen kan slå den venlighed og varme som Noveed (kørelæren) har. Han er virkelig flink, en god lærer og god ven!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2015
Anders Madsen
"Jeg har været meget glad og tilfreds med at tage kørekort hos Cph Trafik. Noveed er en virkelig dygtig, grundig og tålmodig underviser til både teori og praksis. Jeg har altid følt mig i gode og kompetente hænder, og så har jeg været meget taknemmelig for den fleksibilitet og imødekommenhed i undervisningen, som har gjort det forholdvis let at tage køretimerne i en ellers travl hverdag. Jeg vil på det varmeste anbefale Cph Trafik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2015
Christoffer
"Noveed er en virkelig god og kyndig kørelærer, ikke kun til køretimerne, men i høj grad også til teoritimerne. Jeg kan ikke andet end at anbefale noveed til alle der gerne vil have et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2015
Peter
"Ærgerligt, at man ikke kan give flere stjerner. Jeg har ikke andet end positive ting at sige om CPH Trafik og ikke mindst Noveed, der har været en fornøjelse at lære fra hele vejen igennem. Ikke nok med, han er en god kørelærer, så er han også en rigtig fin fyr, og man hygger sig virkelig med ham. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg, og det er uden tvivl Noveeds fortjeneste. CPH Trafik er højst anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Louise
"Dette er den bedste køreskole!
En uge efter teoriprøven stod jeg med mit kørekort.
Kørelæreren er meget motiverende, rummelig og rigtig god til at lære fra sig, så alle kan være med.

Man føler sig velkommen, og kunne ikke være bedre rustet til trafikken.
- 10 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Louise
"Dette er den bedste køreskole!
En uge efter teoriprøven stod jeg med mit kørekort.
Kørelæren er super motiverende, rummelig og rigtig god til at lære fra sig så alle kan være med.

Man føler sig meget velkommen, og kunne ikke være bedre rustet til trafikken. -10 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Morten
"Jeg har kun meget positive ting at sige om cphtrafik. Undervisningen har været seriøs, tålmodig og kompetent - Noveed er god til at formidle både i bilen og i teorilokalet. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg fordi Noveed lagde vægt på at forberede mig så godt som muligt og ikke sende mig til prøve før jeg faktisk var parat. Jeg vil virkelig anbefale cphtrafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Moni
"Man føler fra starten kørelærerens (Noveeds) engagement i hans arbejde, og stræben efter perfektion. Selv i hans travle dage er han opmærksom på ens individuelle fejl i kørelsen, og det giver en ekstra motivation. Til teoriundervisningen lærte han også rigtig godt fra sig. Jeg har bestået både teori- og køreprøven ved første forsøg. Fuld tilfredshed herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2014
aulencia Willman
"Hej det var super godt bestod første
gang teori og køreprøve .
Kørelæren var god til at lære fra sig
kørelære var Noveed
MVH Aulencia"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2014
boris
"super undervisning og super kørelærer,jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2014
Natalija Ivanovic
"Bestod mit kørekort her i dag, og jeg må sige at jeg kun har gode ting at sige om køreskolen.
Kørelæren er tålmodig, god til at forklare, og samtidig giver han sig tid til sine elever."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2014
Per
"Har Lige bestået køreprøve til MC, efter top proffesionel undervisning af Kamran - en helt igennem perfekt oplevelse, som varmt kan anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2012
christian
"Super fed kørelærer. super venlig og god til at irettesætte og forklare. ikke kun hvad man skal gøre men hvad der sker hvis man ikke gør det.

jeg startede oprindeligt på en anden køreskole men blev så sendt over til cph trafik og det er jeg virkelig glad for..ville ønske jeg havde startet der til at starte med så havde jeg været hurtigere igennem og samtidtig sparret næsten 5000kr!!! skal helt klart have mc korrtet hos ham også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Gitte Schwartz
"Fantastiske søde kørelære, og utrolige tålmodige. Undervisningen i teori kan til tider være sjove, så det ikke bliver så tørt. Vil varmt anbefale CPH."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
Linda Munkbøl
"Kære alle. Jeg har taget mit kørekort hos Cphtrafik. Jeg kan KUN anbefale det. Kamran, som var min kørelærer, er yderst kompetent. Han gør meget for sine elever. Hos ham findes der ingen "dumme" spørgsmål. I hans teoritimer er der desuden mulighed for at stille opklarende spørgsmål og dermed reel undervisning. Kamran er dygtig til at observere ens unoder i trafikken, og ikke mindst vænne én af med dem igen. Vælg Kamran, så har du valgt rigtigt! Og sidst men ikke mindst.. så er hans bil rigtig nem at køre!!! Held og lykke:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Linda Munkbøl
"Kære alle. Jeg har taget mit kørekort hos Cphtrafik. Jeg kan KUN anbefale det. Kamran, som var min kørelærer, er yderst kompetent. Han gør meget for sine elever. Hos ham findes der ingen "dumme" spørgsmål. I hans teoritimer er der desuden mulighed for at stille opklarende spørgsmål og dermed reel undervisning. Kamran er dygtig til at observere ens unoder i trafikken, og ikke mindst vænne én af med dem igen. Vælg Kamran, så har du valgt rigtigt! Og sidst men ikke mindst.. så er hans bil rigtig nem at køre!!! Held og lykke:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 8.490,00 325,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Noveed Butt
Adresse:Sønderboulevard 131 kld
Post nr. & by:1720 København V
Telefon:21262626
Hjemmeside:www.cphtrafik.dk
Email:n@cphtrafik.dk

Kørelærer:
  • Noveed Butt

Teorilokale:
Adresse:sønderboulevard 131 kld
Post nr. & by:1720 København V