Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København V:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

cphtrafik.dk | København V

I København V ligger cphtrafik.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Velkommen

Ønsker du en god oplevelse fra start til slut? CPH trafikskole er en køreskole med rigtig mange års erfaring, rigtig god beståelsesprocent samt trivsel. Kontakt os nu på telefon 21 26 26 26 og tal med os og få evt en dag med gratis teori undervisning så du kan se os an!

Vurderinger

Allan S
"Jeg blev i sidste uge færdig med at få kørekort hos CPH Trafik, og er fuldt ud tilfreds med forløbet.

Køretimerne var tilpasset mit niveau, og det jeg havde svært ved, trænede vi til jeg blev god til det. Der er altid tilpas med udfordring, så der hverken er for lidt eller for meget pres på. Jeg gik derfra og følte jeg havde lært noget vigtigt for hver køretime.

Jeg vil gerne fremhæve at når jeg lavede fejl i trafikken blev kørelæreren ikke sur, men han gjorde det altid til en læringssituation - det er en fed fremgangsmåde, så man ikke skal stresse over en sur kørelærer imens man i forvejen er fokuseret på at lære trafikken i Kbh.

Hvis jeg kender nogen der på et tidspunkt skal tage kørekort, kommer jeg til at anbefale CPH trafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2020
Dumpeprocent.dk
Susanne Kaas
"Jeg kan på det varmeste anbefale denne CPH Traffikskole og særligt Noveed som er en super dygtig kørelærer.
Han er perfektionisk på sine elevers vegne, og så er han god til at foreklare tingene - og heldigvis også meget tålmodig, når man som jeg skulle have en del ekstra køretimer.
Teorien bliver nøje gennemgået og det praktiske ligesådan. Man føler sig ikke som endnu en elev i rækken - tværtimod. Da jeg nærmede mig min køreprøve oplevede jeg at Noveed gjorde en stor indsats på at intensivere forløbet, flytte rundt på køretimer og på alle måder ruste mig bedst muligt til den endelige prøve.
Jeg har lært så meget - og på trods af at det har været sværere at tage det i 30´erne end jeg regnede med, så føler jeg mig idag som en rigtig god bilist, der er klar til at køre i den tætte myldretidstrafik i indre Kbh eller på motorvejen for den sags skyld. Alt sammen takket være det virkelig gode forløb ved Noveed og CPH Trafikskole.
5 store stjerner herfra! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2018
Gülsüm Erdogan
"Jeg kan helhjertet anbefale denne køreskole. Jeg har modtaget de mest lærerige teorilektioner af Noveed og de bedste køretimer med hans søde far. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2018
Dumpeprocent.dk
Teodora
"Meget professionel køreskole og dygtig lærer. Jeg vil fuldstændig anbefale Noveed, han er meget tålmodig og forklarer alle situationen uanset på hvor ofte man spørger.
Jeg er glad for alle køretimerne, jeg har lært så meget! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2017
Sandra
"I dag bestod jeg min køreprøve i FØRSTE HUG og sidder tilbage med en fantastisk følelse, takkede værd min kørelærer, Noveed Butt.

Noveed er en særdeles dygtig og kompetent læremester, som formår at skabe et rum, hvor man er i trygge hænder. Efter hver køretimer ridser han de gode og mindre gode ting op ved ens kørsel, hvilket giver mulighed for, at man kan reflektere over ens egne kørsel og derved forstå sine fejl. Dette fungerede særligt godt for mig, og jeg kunne fornemme en kontant progression i min færdigheder. Desuden bliver han ikke træt af, at man stiller de samme spørgsmål flere gange og bliver ikke sur, hvis man laver en fejl.

Jeg bestod både min teori- og køreprøve i første hug, hvilket betyder meget, når man har et arbejde ved siden af, da tiden er knap. Det var derfor en lettelse, at det gik som planlagt, hvilket Noveed har være årsag til.

Noveed er utrolig passioneret omkring sit arbejde, hvilket smitter. Han er altid velfornøjet, humoristisk og tillidsvækkende. Det har været en stor fornøjelse at have haft ham som kørelærer, og jeg vil komme til at savne hans behagelige væsen.

PS. Hvis Noveed mener, at der er behov for ekstra køretimer, så køb dem! Selvom kørekortet måske bliver lidt dyre end forventet, så er det godt givet ud!

Pøj pøj "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2017
Yasmin Hamad
"Rigtig god læring mht. Teori og kørsel, stabile tider og hurtige køreprøver. Rigtig sød kørelærer og god stemning i klassen og bilen. God motivation! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2017
Dumpeprocent.dk
Mohammad Anas Akhtar
"Helt klart 5 stjerner.
Jeg har taget kørekortet hos noveed og kan 100% anbefale ham. Han er en dygtig lærer. Han er opmærksom på små detaljer og hvis man ik forstår det forklare han det indtil den sidder fast og hvis ik, så er han altid villige til at forklare efter teori timen. Han er meget god at køre i bil med og han har en rigtig god bil i god standard.
Jeg startede kørekort i maj 2017 og blev færdig juli 2017 bestod første gang både teori - og køreprøve. Takket skal være noveed."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2017
Linda
"Jeg har taget kørekort hos Noveed, og kan varmt anbefale ham. Han er dygtig til at lære teori, og han er meget behagelig at køre i bil med. Man føler sig meget tryg med ham. For mig har det været lidt af en kamp at blive god til at køre bil, men jeg kom i mål, og bestod første gang jeg var til køreprøve. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2017
Hashaam Khan
"Jeg giver 5 sterjner og en varme anbefaling til Noveed hos cphtrafik. Jeg har været hos ham kun 3 uger og beståede min prøve.

Han ved alt det små detalje og ting man skal vide inden man tager til prøven. Han er meget sød og hjælper meget.

Jeg er super glæde at jeg valgt ham! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2017
Natasja Tingstedt
"Jeg kan varmt anbefale alle at tage kørekort hos Noveed (Cphtrafik) uanset om du er ny eller skal generhverve :-)

Jeg skulle generhverve mit kørekort og tog kontakt til Noveed.

Jeg var i trygge hænder fra starten af og blev guidet igennem de forskellige situationer lige fra henvendelse til borgerservice, teoriundervisning, teoriprøve, køreprøve osv.

Noveed er en meget dygtig, vidende og tålmodig kørerlærer, som virkelig forbereder og gør dig klar til at bestå både teori - samt køreprøve i første forsøg. Derfor bestod jeg også teori-og køreprøve ved første forsøg :-)

Jeg kan på det varmeste anbefale Noveed (Cphtratik), hvis du ønsker at bestå første gang enten som førstegangsbilist eller som generhverver :-)

Hilsen Natasja Tingstedt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2017
Lasse
"Jeg tog kørekort hos Noveed fra marts til maj 2017, og der var flere elementer, der gjorde det til en virkelig god oplevelse:

Noveed er en utroligt dygtig kørelærer. Han formidler teorien med en god energi, masser af tålmodighed, gode eksempler og en faglig stolthed, der virkelig løfter det ellers ret tørre stof.
Noveed er der for at få én igennem forløbet, og han giver glimrende råd og vejledning til, hvad man selv kan gøre for at bestå prøverne.

I bilen er han evigt tålmodig, altid sindig og i fint humør, og man kan fornemme, han mener det oprigtigt, når han siger, at man bare skal spørge og spørge, indtil man forstår færdselsreglerne helt. Derudover er han en hyggelig fyr, opmærksom på én som elev, opmærksom på trafikken, og jeg havde en virkelig god oplevelse af at Noveed gav mig alle de udfordringer bag rattet, der skulle til for at jeg kunne bestå selve køreprøven i første forsøg.

Noveeds engagement betyder at han er enormt fleksibel i forhold til køretidspunkter. Han er meget tilgængelig og har en pragmatisk tilgang til at tilrettelægge sin og elevernes tid. Noveed er særligt dedikeret til at booke sine elever teori- og køreprøver, så dét ikke bliver en flaskehals, selv om det for tiden er vanskeligt for andre køreskoler at booke prøver. Det betød alt sammen, at jeg kunne komme igennem forløbet så hurtigt som jeg ønskede.

Endelig gør det ikke noget, at man modtager køreundervisningen i jordens lækreste Mercedes.

Jeg tør vædde på, at du ikke vil fortryde det, hvis du vælger Noveeds køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2017
Tim Bentsen
"Noveed fra cphtrafik er utrolig dygtig til at forberede elever til prøverne, han er meget motiverende og samtidig kritisk.
Kan ikke ønske mig en bedre kørelære.

Det eneste jeg kunne sætte en finger på er at man selv møder op i københavn og tager hjem derfra, på de tidligere køreskoler jeg har været hos, er man blevet hentet og kørt hjem igen af en ny elev.

Men alt i alt en rigtig god oplevelse til dig der er usikker på om du kan bestå eller ej."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. maj 2017
Asiya
"Well where do I start I will try to keep it short if I was able to give noveed 10 stars I would he is a unbelievable instruktør patients of a saint funny and this guy doesnt let you give up!! I come from my previous driving school a absolute mess noveed didnt let me give up when I wanted to give up myself he pushes you gives you confidence and he gives a 100% to his students his not money motivated like other instruktørs he just wants his students to pass and get their license and go happy and satisfied his pass rate is insane as I have alot of friends and family and have all passed first time with him i have only heard praise of noveed I can go on and on.
I will be eternally grateful to noveed as I thought i would never pass this school is the place to get your license first time and To save your money in the long run
10 stars"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2017
Silas
"Både indeholdet og service niveauet er i højeste klasse. Noveed er en super god lærer, med fed energi, som mestrer evnen i at lære fra sig og vægter sine elever meget højt. Man bliver presset til det yderste, men med gode resultater. Klar anbefaling til alle som har planer om kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2017
Kristoffer
"CPHTrafik er en virkelig god køreskole. Noveed er utrolig pædagogisk, tålmodig og pragmatisk. Han er ekstremt god til at lære én at køre bil både teoretisk og praktisk. Og så kan man mærke, at han virkelig BRÆNDER for ALLE sine elever. Det er ikke tilfældigt, at folk der har haft dårlige oplevelser med andre køreskoler kommer til Noveed - og består. Skal du tage kørekort, så gør dig selv den tjeneste at vælge CPHTrafik. Du vil ikke fortryde. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2017
Hafsah Anjum
"Jeg kan klart anbefale denne køreskole. Både teorilektionerne og kørelektionerne er rigtige gode og man får lært en masse. Ikke nok med at køreskolen er god, så er kørelæreren Noveed rigtig god til sit arbejde. Han vil det bedste for en og gør sit bedste hver gang. Han forklarer ting så man forstår dem, og vil gøre alt for at man består sine prøver. Så denne køreskole kan klart anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2017
Cecilie Jensen
"Efter tre dumpet køreprøver hos min tidligere køreskole, valgte jeg at skifte køreskole. Jeg blev anbefalet chptrafik, og fik verdens bedste behandling. Min selvtillid var i bund og min kørsel var usikker, men Noveed gav mig den bedste behandling. Han var utrolig tålmodig og kun fokuseret på at lære mig at køre. Han fik rettet alle mine fejl, og min første køreprøve med Noveed bestod jeg. Så jeg kan kun anbefale Noveed."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2017
Oliver Jakobsen
"Jeg kan stærkt anbefale CPH Trafik! Både teorilektionerne og køretimerne har været helt utrolige gode. Noveed er en virkelig god, dygtig, grundig og tålmodig underviser til både teori og i praksis. Dermed vil jeg på det allervarmeste anbefale CPH Trafik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2017
Taha Ahmad
"Jeg oplevede en dårlig oplevelse hos min tidligere køreskole.. Da jeg kontaktede Noveed havde han fuld forståelse for min demotiveret situation, og fik mig op på hesten igen, efter nogle lektioner og én køreprøve stod jeg med et kørekort.

Kan stærkt anbefale denne skole og kørelæren Noveed. :)
Vh
Taha"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. marts 2017
Sascha
"Jeg kan på det varmeste anbefale denne køreskole og især Noveed. Hele forløbet har været positivt, og jeg kan ikke sætte en finger på noget. Noveed er ekstremt dygtig til sit arbejde og god til at lære fra sig. Samtidig er han rar og rigtig god til at tage hensyn til den enkelte elev. Jeg oplevede høj fleksibilitet og ingen unødvendig ventetid. Big thumbs up herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. oktober 2016
Emir Benjamin Andersen
"Bestod teori og praktisk køreprøve i første forsøg. Noveed er super sød og god til at lærer fra sig. Kan kun give køreskolen de varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2016
Sara
"jeg bestod køreprøven første gang, og fik nem og overskuelig teoriundervisning af Noveed. Han er en virkelig god og erfaren kørelærer og har styr på sit arbejde. Det bedste ved ham er at han giver en plads til at lave fejl og være sig selv 100%. Han er også en rolig og tålmodig mand så det er rigtig fedt og har stor betydning for, hvordan man som elev kører. Er glad og tilfreds😃"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2016
Sunniva
"Jeg er meget glad jeg valgte at tage kørekort hos CPH Trafikskole. Noveed er en rigtig god og tålmodig kørelærer, der ved hvordan han skal forklare tingene både i teorilokalet og i bilen, så man føler sig tryg og godt forberedt. Jeg bestod både teori og køreprøven på første forsøg. Jeg vil varmt anbefale køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. januar 2016
Hadeel
"Jeg tog kørekort hos Noveed og det kan kun anbefales til alle. Han er en meget flink person og meget tålmodig. Man forstår ham tydeligt og ellers er han der altid til at hjælpe en.
Kan varmt anbeles :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2015
Hadeel
"Jeg tog kørekort hos Noveed og det kan kun anbefales til alle. Han er en meget flink person og meget tålmodig. Man forstår ham tydeligt og ellers er han der altid til at hjælpe en.
Kan varmt anbeles :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2015
Anette
"Noveed er en rigtig god og tålmodig kørelære både i teorilokalet og i bilen. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte denne køreskole og kan kun anbefale andre at bruge denne. :) bestod både teori og praksis første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2015
Nicolaj Ottosen
"Fantastisk!!! Ingen kan slå den venlighed og varme som Noveed (kørelæren) har. Han er virkelig flink, en god lærer og god ven!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2015
Anders Madsen
"Jeg har været meget glad og tilfreds med at tage kørekort hos Cph Trafik. Noveed er en virkelig dygtig, grundig og tålmodig underviser til både teori og praksis. Jeg har altid følt mig i gode og kompetente hænder, og så har jeg været meget taknemmelig for den fleksibilitet og imødekommenhed i undervisningen, som har gjort det forholdvis let at tage køretimerne i en ellers travl hverdag. Jeg vil på det varmeste anbefale Cph Trafik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2015
Christoffer
"Noveed er en virkelig god og kyndig kørelærer, ikke kun til køretimerne, men i høj grad også til teoritimerne. Jeg kan ikke andet end at anbefale noveed til alle der gerne vil have et kørekort. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2015
Peter
"Ærgerligt, at man ikke kan give flere stjerner. Jeg har ikke andet end positive ting at sige om CPH Trafik og ikke mindst Noveed, der har været en fornøjelse at lære fra hele vejen igennem. Ikke nok med, han er en god kørelærer, så er han også en rigtig fin fyr, og man hygger sig virkelig med ham. Jeg bestod både teori og praksis i første forsøg, og det er uden tvivl Noveeds fortjeneste. CPH Trafik er højst anbefalelsesværdig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2015
Louise
"Dette er den bedste køreskole!
En uge efter teoriprøven stod jeg med mit kørekort.
Kørelæreren er meget motiverende, rummelig og rigtig god til at lære fra sig, så alle kan være med.

Man føler sig velkommen, og kunne ikke være bedre rustet til trafikken.
- 10 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Louise
"Dette er den bedste køreskole!
En uge efter teoriprøven stod jeg med mit kørekort.
Kørelæren er super motiverende, rummelig og rigtig god til at lære fra sig så alle kan være med.

Man føler sig meget velkommen, og kunne ikke være bedre rustet til trafikken. -10 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Morten
"Jeg har kun meget positive ting at sige om cphtrafik. Undervisningen har været seriøs, tålmodig og kompetent - Noveed er god til at formidle både i bilen og i teorilokalet. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg fordi Noveed lagde vægt på at forberede mig så godt som muligt og ikke sende mig til prøve før jeg faktisk var parat. Jeg vil virkelig anbefale cphtrafik."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Moni
"Man føler fra starten kørelærerens (Noveeds) engagement i hans arbejde, og stræben efter perfektion. Selv i hans travle dage er han opmærksom på ens individuelle fejl i kørelsen, og det giver en ekstra motivation. Til teoriundervisningen lærte han også rigtig godt fra sig. Jeg har bestået både teori- og køreprøven ved første forsøg. Fuld tilfredshed herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2014
aulencia Willman
"Hej det var super godt bestod første
gang teori og køreprøve .
Kørelæren var god til at lære fra sig
kørelære var Noveed
MVH Aulencia"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2014
boris
"super undervisning og super kørelærer,jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2014
Natalija Ivanovic
"Bestod mit kørekort her i dag, og jeg må sige at jeg kun har gode ting at sige om køreskolen.
Kørelæren er tålmodig, god til at forklare, og samtidig giver han sig tid til sine elever."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juni 2014
Per
"Har Lige bestået køreprøve til MC, efter top proffesionel undervisning af Kamran - en helt igennem perfekt oplevelse, som varmt kan anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2012
christian
"Super fed kørelærer. super venlig og god til at irettesætte og forklare. ikke kun hvad man skal gøre men hvad der sker hvis man ikke gør det.

jeg startede oprindeligt på en anden køreskole men blev så sendt over til cph trafik og det er jeg virkelig glad for..ville ønske jeg havde startet der til at starte med så havde jeg været hurtigere igennem og samtidtig sparret næsten 5000kr!!! skal helt klart have mc korrtet hos ham også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2012
Gitte Schwartz
"Fantastiske søde kørelære, og utrolige tålmodige. Undervisningen i teori kan til tider være sjove, så det ikke bliver så tørt. Vil varmt anbefale CPH."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2012
Linda Munkbøl
"Kære alle. Jeg har taget mit kørekort hos Cphtrafik. Jeg kan KUN anbefale det. Kamran, som var min kørelærer, er yderst kompetent. Han gør meget for sine elever. Hos ham findes der ingen "dumme" spørgsmål. I hans teoritimer er der desuden mulighed for at stille opklarende spørgsmål og dermed reel undervisning. Kamran er dygtig til at observere ens unoder i trafikken, og ikke mindst vænne én af med dem igen. Vælg Kamran, så har du valgt rigtigt! Og sidst men ikke mindst.. så er hans bil rigtig nem at køre!!! Held og lykke:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Linda Munkbøl
"Kære alle. Jeg har taget mit kørekort hos Cphtrafik. Jeg kan KUN anbefale det. Kamran, som var min kørelærer, er yderst kompetent. Han gør meget for sine elever. Hos ham findes der ingen "dumme" spørgsmål. I hans teoritimer er der desuden mulighed for at stille opklarende spørgsmål og dermed reel undervisning. Kamran er dygtig til at observere ens unoder i trafikken, og ikke mindst vænne én af med dem igen. Vælg Kamran, så har du valgt rigtigt! Og sidst men ikke mindst.. så er hans bil rigtig nem at køre!!! Held og lykke:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 11.500,00 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Noveed Butt
Adresse:Sønder boulevard 131 kld
Post nr. & by:1720 København V
Telefon:21262626
Hjemmeside:www.cphtrafik.dk
Email:n@cphtrafik.dk

Kørelærer:
  • Noveed Butt

Teorilokale:
Adresse:sønderboulevard 131 kld
Post nr. & by:1720 København V