Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i København V og tag køreskort

Find køreskole i København V (1500). Din guide til kørekort i København V. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1785 skoler og 12125 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 A.B. Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Addi Kørelærer   Ikke angivet   Ikke angivet  
 cphtrafik.dk   Ikke angivet   9.990,00  
 Københavns Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Københavns Trafikskole ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kristians Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Trafik Skolen   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i København V

Teodora - cphtrafik.dk
"Meget professionel køreskole og dygtig lærer. Jeg vil fuldstændig anbefale Noveed, han er meget tålmodig og forklarer alle situationen uanset på hvor ofte man spørger.
Jeg er glad for alle køretimerne, jeg har lært så meget! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne8. november 2017
Sandra - cphtrafik.dk
"I dag bestod jeg min køreprøve i FØRSTE HUG og sidder tilbage med en fantastisk følelse, takkede værd min kørelærer, Noveed Butt.

Noveed er en særdeles dygtig og kompetent læremester, som formår at skabe et rum, hvor man er i trygge hænder. Efter hver køretimer ridser han de gode og mindre gode ting op ved ens kørsel, hvilket giver mulighed for, at man kan reflektere over ens egne kørsel og derved forstå sine fejl. Dette fungerede særligt godt for mig, og jeg kunne fornemme en kontant progression i min færdigheder. Desuden bliver han ikke træt af, at man stiller de samme spørgsmål flere gange og bliver ikke sur, hvis man laver en fejl.

Jeg bestod både min teori- og køreprøve i første hug, hvilket betyder meget, når man har et arbejde ved siden af, da tiden er knap. Det var derfor en lettelse, at det gik som planlagt, hvilket Noveed har være årsag til.

Noveed er utrolig passioneret omkring sit arbejde, hvilket smitter. Han er altid velfornøjet, humoristisk og tillidsvækkende. Det har været en stor fornøjelse at have haft ham som kørelærer, og jeg vil komme til at savne hans behagelige væsen.

PS. Hvis Noveed mener, at der er behov for ekstra køretimer, så køb dem! Selvom kørekortet måske bliver lidt dyre end forventet, så er det godt givet ud!

Pøj pøj "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne19. september 2017