Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i København V og tag køreskort

Find køreskole i København V (1500). Din guide til kørekort i København V. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1781 skoler og 11776 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 A.B. Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Addi Kørelærer   Ikke angivet   Ikke angivet  
 cphtrafik.dk   Ikke angivet   8.490,00  
 Københavns Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Københavns Trafikskole ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kristians Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Trafik Skolen   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i København V

Natasja Tingstedt - cphtrafik.dk
"Jeg kan varmt anbefale alle at tage kørekort hos Noveed (Cphtrafik) uanset om du er ny eller skal generhverve :-)

Jeg skulle generhverve mit kørekort og tog kontakt til Noveed.

Jeg var i trygge hænder fra starten af og blev guidet igennem de forskellige situationer lige fra henvendelse til borgerservice, teoriundervisning, teoriprøve, køreprøve osv.

Noveed er en meget dygtig, vidende og tålmodig kørerlærer, som virkelig forbereder og gør dig klar til at bestå både teori - samt køreprøve i første forsøg. Derfor bestod jeg også teori-og køreprøve ved første forsøg :-)

Jeg kan på det varmeste anbefale Noveed (Cphtratik), hvis du ønsker at bestå første gang enten som førstegangsbilist eller som generhverver :-)

Hilsen Natasja Tingstedt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne29 minutter siden
Lasse - cphtrafik.dk
"Jeg tog kørekort hos Noveed fra marts til maj 2017, og der var flere elementer, der gjorde det til en virkelig god oplevelse:

Noveed er en utroligt dygtig kørelærer. Han formidler teorien med en god energi, masser af tålmodighed, gode eksempler og en faglig stolthed, der virkelig løfter det ellers ret tørre stof.
Noveed er der for at få én igennem forløbet, og han giver glimrende råd og vejledning til, hvad man selv kan gøre for at bestå prøverne.

I bilen er han evigt tålmodig, altid sindig og i fint humør, og man kan fornemme, han mener det oprigtigt, når han siger, at man bare skal spørge og spørge, indtil man forstår færdselsreglerne helt. Derudover er han en hyggelig fyr, opmærksom på én som elev, opmærksom på trafikken, og jeg havde en virkelig god oplevelse af at Noveed gav mig alle de udfordringer bag rattet, der skulle til for at jeg kunne bestå selve køreprøven i første forsøg.

Noveeds engagement betyder at han er enormt fleksibel i forhold til køretidspunkter. Han er meget tilgængelig og har en pragmatisk tilgang til at tilrettelægge sin og elevernes tid. Noveed er særligt dedikeret til at booke sine elever teori- og køreprøver, så dét ikke bliver en flaskehals, selv om det for tiden er vanskeligt for andre køreskoler at booke prøver. Det betød alt sammen, at jeg kunne komme igennem forløbet så hurtigt som jeg ønskede.

Endelig gør det ikke noget, at man modtager køreundervisningen i jordens lækreste Mercedes.

Jeg tør vædde på, at du ikke vil fortryde det, hvis du vælger Noveeds køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne2 dage siden