Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København S:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Centrumtrafik.dk | København S

I København S ligger Centrumtrafik.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Betal hele kørekortet trin for trin, uden at det koster dig ekstra.

Start med 1.195 kr for startpakken, som omfatter ubegrænset teori og manøvrebanekørsel. Resten betales løbende.

Ekstra teoriprøver hver torsdag kl. 17.00-18.30, ved siden af almindelig teori Medlem af Dansk Kørerlærer-Union.

Gratis info.møde/holdstart: Hver onsdag kl. 18.00

Vurderinger

Anonym
"Jeg vil IKKE anbefale denne køreskole. Sohail er næsten umulig at få fat i og svarer stortset aldrig når man skriver. Sohail er sød og venlig, men er ikke pædagogisk nok til at forklare tingene på et ordentligt niveau. Han går heller ikke i detaljer med hvad man skal forbedre.

Derfor valgte jeg at skifte. "
1 stjerne 22. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Anonym
"Jeg anbefaler IKKE denne køreskole.

Jeg fik hele lovpakken og 8 ekstratimer før jeg gik op til den 1ste køreprøve, dumpede og tog så timer hos en anden lærer (4 timer), med en dyrere timepris, hvor jeg lærte hvordan man bruger motorbremsen, at læse trafikken, lærte hvordan man kører med et godt flow og 100% i kontrol. Han var chokeret over at se få elementære køretekniske ting jeg havde lært i de mange timer jeg havde fået hos den tidligere skole. Heldigvis viste det sig at den nye kørelærer var dygtig og at jeg er lærenem (hvilket jeg ikke havde troet efter de mange timer jeg "forgæves" havde prøvet at blive dygtigere),jeg skal bare undervises ordentligt. Jeg bestod herefter!

Jeg har dog lært at orientere mig grundigt ved højre/venstresving/rundkørsler m.m. i denne køreskole. Dog måtte jeg lægge noget af det fra mig igen, for at få en ordentlig kørestil der ikke er for "langsom" og forstyrrende for resten af trafikken.

Kørelæreren er svær at få fat i og svarer ikke altid på opkald og sms (mens man er ude at køre smser og taler han dog gerne i telefon) og er generelt dårlig til at informere om aftaler/ændrede aftaler eller hvorfor man ikke hører fra ham.
"
1 stjerne 27. juni 2013
Camille
"Jeg kan absolut ikke anbefale centrum trafik.
Sohail har været årsagen til jeg skiftede køreskole, da der kunne gå mere end en uge før han svarede på mine opkald og smser - flere gange.

Så gør jer selv den tjeneste ikke at vælge denne køreskole :)"
1 stjerne 23. maj 2013
Dumpeprocent.dk
Nicholas
"Sohail er en rigtig god køre lærer der gennemgår teorien og kørelektionerne meget nøje. Specielt op til køreprøven følte jeg mig utrolig selvsikker, da vi havde gennemgået hver køretime igennem for fejl, der gjorte at jeg var velforberedt og helt klar til prøven. Jeg dumpede dog teoriprøven første gang, da jeg fik tre fejl de sidste fem spørgsmål hvilket resulteret i seks fejl. Det var udelukkende min egen fejl, da jeg mistede koncetrationen, og blev usikker på spørgsmålene. Jeg bestod den anden prøve med tre fejl, og kunne gøre mig klar til køreprøven. Køreprøven bestod jeg første gang, trods nervøsitet der mindede om noget fra en eksamen. Grunden til at jeg alligevel bestod, har været fordi vi netop gennemgik køretimerne så nøje igennem. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med den undervisning jeg har fået, og jeg har dermed svært ved at være kritisk, da forløbet har været meget vellykket."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2013
Mette Salling
"Sohail er en rigtig god Kørelærer, der roser og støtter under kørslen og får en til at være så afslappet som mulig. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos ham!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2012
dorthe jensen
"Jeg kan kun gi´ Centrumtrafik max. antal stjerner. Jeg bestod teori 1 gang med 0 fejl og køreprøven bestod jeg også første gang. Kørelæreren er venlig, tålmodig, 100% pålidelig og det har været en fornøjelse at lære at køre bil af ham, jeg er super tilfreds."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2012
Dumpeprocent.dk
Viktoria
"Jeg kan anbefale Centrumtrafik. Underviseren er utrolig dygtig, tålmodig og pædagogisk. Jeg bestod både teori og køreprøven fra første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2012
Sidse Z. Hansen
"Køreskolen Centrum Trafik er et meget rart og hyggeligt centralt beliggende køreskole i hjertet af Amager, Kbh.
Jeg har sat stor pris på den præcise og seriøse undervisning som er meget grundig og veltilrettelagt.
Der er tænkt på alt.
Læren underviser seriøst og til at snakke med undervejs når tvivl opstår .
Alt foregår præcist efter bogen og læren uddeler også gode råd omkring teorien.
Jeg har lært meget af den vej.
Der undervises via lysdias og tavleundervisning og der forklares og gentages. Ingen spørgsmål er forkerte her.
Kørerlæren har stor tillid og tålmodighed med sine elever.
Og gør alt for at indpasse tider til én personligt når man skal ud og køre i bilen.
Det har jeg værdsat.
Alt er meget proffessionelt og iorden.
Jeg har altid følt mig velkommen.
Bilen er i tip top form og god at kører i.
Alt ialt en kørerskole jeg varmt vil anbefale til alle.
Jeg bestod med bravur første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2012
Annette
"Sohail driver en lille køreskole med højt serviceniveau. Teoriundervisningen foregår på små hold og med kombineret dvd og tavleundervisning, hvilket sikrer elevernes forståelse af indholdet. Selve køreundervisningen er fleksibel og behagelig. Sohail er venlig, serviceminded og ikke mindst yderst pædagogisk i sin tilgang til sine elever. Jeg bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg og uden de store nerver - jeg følte mig tryg hele vejen.
Køreskolens største fordel er - udover Sohail selv - helt klart dens begrænsede størrelse, der er med til at få eleven til at føle sig i centrum, men samtidig også den eneste begrænsning, da det gør den følsom overfor personalesygdom og/eller skade på bil, om end jeg ikke har oplevet andet, end at den slags blev håndteret, så det ikke gik unødigt ud over elevernes forløb.
Jeg kan derfor varmt anbefale køreskolen til dem, der ønsker at tage kørekort et billigt, trygt og behageligt sted."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. januar 2012
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 7.495,00 300,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Sohail Kausar
Adresse:Amagerbrogade 12
Post nr. & by:2300 København S
Telefon:30703080
Hjemmeside:www.centrumtrafik.dk
Email:info@centrumtrafik.dk