Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København S:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Rugaards Køreskole | København S

I København S ligger Rugaards Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Charlotte Lindorf Eriksen
"Anne Rugaard er simpelthen en fantastisk empatisk kørelærer og et dejligt menneske. Anne formår at sætte sig ind i sine elevers individuelle behov og udfordringer. Hun gjorde alle kørelektioner til en utrolig behagelig og tryg oplevelse. Jeg fik mit kørekort på 5 uger og bestod i 1. forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2015
Dumpeprocent.dk
Lasse Ring Christensen
"Jeg tog et formel 1 kursus på Rugaards Køreskole (under Tip Top Trafik). Jeg havde mit kørekort nøjagtig tre uger efter min første teoritime. Det havde jeg ikke kunnet gøre uden Anne Rugaard, der udover at være en meget kompetent kørelærer og en utrolig venlig person samtidig var fleksibel og dedikeret til at sikre, at jeg lærte at køre bil på rekordtid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2014
Nanna
"Under hele mit forløb har Anne været en fantastisk kørelærer. Hun engagerer sig meget i hver enkelt elev, og giver god, konstruktiv kritik. Ingen køretimer med hende er kedelige, da Anne herudover har en dejlig humor, som endda hjælper én til ikke at lave de samme fejl igen og igen! Jeg bestod teori- og køreprøve første gang, og det kunne jeg ikke have gjort uden Anne. Så tak igen for et par gode måneder! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2013
Dumpeprocent.dk
Daniel O
"Anne var min kørelærer gennem hele perioden under mit formel 1 kursus. Fantastisk kørelærer, med god humør, og en fed måde at lære fra sig. Jeg bestod min køreprøve samt teori på første forsøg, og det kun takket være Anne. Altid til tiden, og altid tilgængelig når jeg havde behov for ekstra timer. Rugaards køreskole kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2013
Rasmus
"Anne er yderst venlig, og meget god til at lære fra sig. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Anne Rugaard
Adresse:Amagerbrogade 223 2 th
Post nr. & by:2300 København S
Telefon:60654400