Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København S:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Rugaards Køreskole | København S

I København S ligger Rugaards Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Oscar Als
"Eftersom jeg havde et rodet, og mindre godt forløb hos min daværende køreskole, skiftede jeg så til Rugaards Køreskole hos kære Anne. Det var mit livs bedste beslutning, og kan helt klart anbefales! Anne er den sødeste, og mest lærerige kørerlærer jeg har oplevet, hun følger dig fra start til slut, trods alle omstændigheder. Hun kan snakke med alle og enhver, og hun kan i den grad også lærer alle og enhver, at blive en sikker og god bilist! Så står du og mangler et kørekort, så skal du helt klart vælge Rugaards køreskole uden at tøve, jeg kan med garanti love jer alle at i på intet tidspunkt overhovedet, kommer til at have fortrudt at have valgt Rugaards Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. februar 2019
Dumpeprocent.dk
Signe Bjerring
"Anne er en utroligt kompetent og dygtig kørelærer med masser af erfaring. Hun er god til at lære fra sig og give konstruktiv kritik. Man føler sig altid tryg og i gode hænder hos hende. Udover at Anne er dygtig, er hun også en hyggelig og snakkesaglig kørelærer, der altid får én i godt humør, jeg glædede mig altid til køretimerne. Hun er en kørelærer, der har stort overskud til hver elev og overholder alle aftaler. Kan varmt anbefale Anne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2017
Ida
"Anne går højt op i sit arbejde og lader til at elske at finde på nye tips og tricks, så den siver ind hos eleverne. Derudover er hun sjov og fuld af gide historier. Det var altså både lærerigt og absolut kke en kedelig omgang, selvom den blev lidt ekstra lang pga. kø til køreprøver. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. september 2016
Dumpeprocent.dk
Pernille Pang
"Anne Rugaard er dygtig, sød og omsorgsfuld. Man føler sig tryg hele vejen igennem. Bedre kørelærer findes ikke. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. september 2016
Martin
"Jeg har haft fornøjelsen af at have Anne Rugaard som kørelærer.

Anne er en utrolig dygtig og hjertevarm kørelærer.
Hun er i stand til at finde frem til den enkelte elevs indlæringsbehov og tilpasse sin undervisningsstil efter dette.
Man skal lede længe efter en kørelærer, der kerer sig ligeså meget om sine elever som Anne gør.

De varmeste anbefalinger herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2016
Charlotte Lindorf Eriksen
"Anne Rugaard er simpelthen en fantastisk empatisk kørelærer og et dejligt menneske. Anne formår at sætte sig ind i sine elevers individuelle behov og udfordringer. Hun gjorde alle kørelektioner til en utrolig behagelig og tryg oplevelse. Jeg fik mit kørekort på 5 uger og bestod i 1. forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2015
Dumpeprocent.dk
Lasse Ring Christensen
"Jeg tog et formel 1 kursus på Rugaards Køreskole (under Tip Top Trafik). Jeg havde mit kørekort nøjagtig tre uger efter min første teoritime. Det havde jeg ikke kunnet gøre uden Anne Rugaard, der udover at være en meget kompetent kørelærer og en utrolig venlig person samtidig var fleksibel og dedikeret til at sikre, at jeg lærte at køre bil på rekordtid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2014
Nanna
"Under hele mit forløb har Anne været en fantastisk kørelærer. Hun engagerer sig meget i hver enkelt elev, og giver god, konstruktiv kritik. Ingen køretimer med hende er kedelige, da Anne herudover har en dejlig humor, som endda hjælper én til ikke at lave de samme fejl igen og igen! Jeg bestod teori- og køreprøve første gang, og det kunne jeg ikke have gjort uden Anne. Så tak igen for et par gode måneder! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. juli 2013
Daniel O
"Anne var min kørelærer gennem hele perioden under mit formel 1 kursus. Fantastisk kørelærer, med god humør, og en fed måde at lære fra sig. Jeg bestod min køreprøve samt teori på første forsøg, og det kun takket være Anne. Altid til tiden, og altid tilgængelig når jeg havde behov for ekstra timer. Rugaards køreskole kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2013
Rasmus
"Anne er yderst venlig, og meget god til at lære fra sig. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Anne Rugaard
Adresse:Amagerbrogade 223 2 th
Post nr. & by:2300 København S
Telefon:60654400