Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København S:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Den Nye Trafikskole Aps | København S

I København S ligger Den Nye Trafikskole Aps. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Edwin Julio Zurita Zeballos
"Evaluering af køreundervisning - Edwin Zurita

Da jeg startede mine køretimer kendte jeg ikke til alle reglerne om trafik. En ny ting jeg lærte var ”spejl, spejl, skulder” og om lyssignaler, vognbaner og meget mere. Min lærer var flink, fuld af tålmodighed og beslutsomhed, han har stor del i min succes. Undervejs mens undervisningen forløb måtte jeg tage mig selv i at undervurdere teoriprøven, selvom jeg sagde til mig selv, det klarer du, dumpede jeg til første prøve. Måske var jeg træt og ukoncentreret. Anden gang dumpede jeg igen og mit mål syntes pludselig langt væk. Jeg følte mig som en vinduesvisker, tæt på og lang væk, men ikke målrettet. Læreren bad mig koncentrere mig og skældte mig ud, lige hvad jeg havde brug for! Min familie og venner var også bekymrede, men endelig fandt vinduesviskeren sin rytme, jeg kiggede frem og fandt målet.

Jeg læste koncentreret og fulgte hvad Fahid sagde. Tredje gang var jeg meget mere klar, men også bange for at dumpe igen. Hurra jeg bestod og alt det som jeg lærte i undervisningen kan jeg bruge. Det har været et stort arbejde både personligt og for Fahid, med hans hjælp og rettelser, kom jeg i mål. Så nu er både elev og lærer glade.

Jeg takker personalet ved Nytrafik Skole, for deres venlighed, og i sær Fahid. Nu kan jeg køre bil uden at være bange og uden at tvivle. Jeg bruger ”spejl, spejl, skulder”, følger trafikreglerne og kører forsigtigt.

Kørekortet har allerede givet mig meget glæde

Tusind tak

Edwin
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2017
Dumpeprocent.dk
Sebastian Johansen
"God trafikskole, kom hurtigt igennem forløbet uden problemer, godt velfungerende system som kørte fedt.

Havde en meget god lærer som lærte nemt fra sig, og fik skaffet prøver så hurtigt som muligt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juni 2017
Nikolaj
"Jeg startede på den nye trafikskole for et par måneder siden og kom igennem både teori- og køreprøven i første forsøg. Undervisningen var god og let at forstå, og min kørelærer Fahid var tålmodig, god til at undervise og nem at snakke med. Kan kun anbefale skolen, især da prisen også er rigtig god i forhold til mange andre steder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2017
Dumpeprocent.dk
Nikolaj
"Jeg startede på den nye trafikskole for et par måneder siden og kom igennem både teori- og køreprøven i første forsøg. Undervisningen var god og let at forstå, og min kørelærer Fahid var tålmodig, god til at undervise og nem at snakke med. Kan kun anbefale skolen, især da prisen også er rigtig god i forhold til mange andre steder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2017
Nikolaj
"Jeg startede på den nye trafikskole for et par måneder siden og kom igennem både teori- og køreprøven i første forsøg. Undervisningen var god og let at forstå, og min kørelærer Fahid var tålmodig, god til at undervise og nem at snakke med. Kan kun anbefale skolen, især da prisen også er rigtig god i forhold til mange andre steder. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2017
SI
"Hurtigt, effektivt og godt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2017
Dumpeprocent.dk
SM
"Hurtigt, effektivt og godt"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2017
Erlis Sopa
"Hvis i leder efter en køreskole, kan Den Nye Trafikskole på Amager varmt anbefales. Flinke kørelærer, der skaber et godt miljø i undervisningen, samt gode kørelærer. Min kørelærer Ulfat Aziz er skyld i, at jeg både bestod teori og køreprøve første gang. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. maj 2017
Markus Hansen
"Nok den bedste køreskole på Amager uden tvivl! Jeg kom igennem forløbet hurtigt og uden problemer. Klarede teori-prøven i 1. forsøg takket være den gode teori undervisning. Jeg kan stærkt anbefale Kørelære Fahid! Han sørgede for at jeg klarede min køreprøve i 1. forsøg uden særlig mange ekstratimer, og han er super hyggelig og behagelig at køre sammen med!! En super god lære efter min mening."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2017
Anna
"Jeg har været super glad og tilfreds for den nye trafikskole! Ikke mindst min kørelærer Ulfat Aziz, som hele vejen igennem har været en dygtig og tålmodig lærer. Jeg følte mig tryg og godt forberedt til min køreprøve. Jeg bestod i første forsøg og fik stor ros for min kørsel af sagkyndig, der endda sagde min kørsel helt klart var over gennemsnittet. Jeg vil til en hver tid anbefale denne køreskole, men især min kørelærer Ulfat Aziz! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. marts 2017
Jasmin
"Jeg har haft en god oplevelse med Den Nye Trafikskole. Teorien foregik på mindre hold, hvilket gav plads til alle, samt alles spørgsmål.
Selve undervisningen foregik i et godt tempo, således at alle kunne følge med. Der var plads til grin hvilket gjorde undervisningen en del mere hyggelig.
Min kørelærer, Fahid, var venlig og hyggelig at køre med. Han sørgede for at jeg lærte at køre sikkert, og lærte mig at køre både i byen, på
motorvej og længere ude på landet.
Jeg har haft en god tid under kørslen og teorien, og vil klart anbefale den nye trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2017
Boutaina
"Jeg har haft en utrolig god oplevelse ved, at have været elev på Den Nye Trafikskole. Dog har det taget et godt stykke tid, at få kortet, men alt i alt har det været en god oplevelse."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2017
Stephanie friis jensen
"Jeg var i starten en smule skepsis om Den nye trafikskole, men hver eneste tvivl blev malet til jorden, jo flere gange jeg kom der. Den teoretiske teori blev gennemgået rigtig godt, og jeg følte mig rigtig tryg med mine kørelærer.

Jeg var uden tvivl overbevist om at dumpe teoriprøve, men jeg bestod i første forsøg, og til køreprøven var jeg også overbevist om at dumpe. Min kørelærer overbeviste mig om at have troen på mig selv, og jeg bestod også den praktiske prøve i første forsøg

Jeg er rigtig taknemmelig for valg af køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2017
Alma Manley
"Professionel køreskole med god stemning og pædagogiske lærere i både teori og kørsel. Man bliver "holdt i hånden" fra man først træder ind ad døren til man har sit kørekort både ift. teori, kørsel og praktiske informationer (priser, frister, papirer osv.) Teoriforløbet er struktureret med plads til fleksibilitet.

Jeg kørte ca. en gang om ugen med kørelærer Fahid, som med sin ekspertise og ro har været helt konsekvent med at fortælle mig, hvad jeg gjorde rigtigt og forkert, uden på noget tidspunkt at gøre mig utilpas med "skældud" og kritik. Fahid var i øvrigt god til at gøre mig tryg og selvsikker inden køreprøven (trods min ikke imponerende selvsikkerhed til prøver generelt).

Jeg bestod teori første gang og køreprøve anden gang, men jeg var egentlig klar til køreprøve første gang, så det var ikke fordi jeg blev sendt til køreprøve for tidligt. Jeg var bare uheldig.

Jeg er meget glad for mit kørekort, og kører allerede i indre by og på motorvej til og fra arbejde. Jeg kommer dog til at savne Fahid som køremakker (og til at sige mig hvilken bane jeg skal lægge mig i). Det var et hyggeligt, behageligt og lærerigt forløb, og jeg kan varmt anbefale skolen og min kørelærer til fremtidige bilister. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2017
Sara
"Den nye trafikskole er virkelig en god køreskole med flinke, søde og smilende kørelærere og teorilærere. De gør et godt stykke arbejde, for at gøre undervisningen og køreturene mere sjove og hyggelige.

Jeg bestod begge mine prøver første gang med min kørelærer Ulfat Aziz, som jeg klart kan anbefale. Han er en virkelige god og rolig lærer, som fik en til at slappe af under kørslen. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Omed Mahmoudi
"Allerede fra første dag jeg kom ind, kunne jeg mærke en velkomst. Kørelærerene/teorilærer var meget flinke og smilende samt seriøse. På trods af det, kunne de stadig udvise en dejlig form for humor, hvilket gjorde det meget bedre. De vejledte en godt igennem alle kørelektioner og gav gode råd, så jeg kunne være perfekt udpakket til både teoretiske prøve såvel som praktiske køreprøve. Min egen kørerlærer, Fahid, var meget god. Han snakker med en gennem hver kørelektion, har en god sans for humor og så giver han gode råd og tager fat, når der skal tages fat. Det jeg virkelig var imponeret over, var hans fleksibilitet til at tilpasse sig efter hans elevers skolegang. Og så er han jo en udadvendt og sjov kørerlærer, der nok skal gøre sit arbejde for at hans elevs får kørekortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2016
Max Fobian
"Jeg bestået!!! Bestod første gang med min Kørelære Fahid - kan stærkt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. november 2016
Stine
"Virkelig god køreskole! Både teoritimerne, men også kørelærene. Bestod begge mine prøver første gang da min kørelærer -Ulfat Aziz- er en virkelig god og rolig lærer hvilket fik mig til at slappe mere af i trafikken - og også til køreprøven. Han er virkelig god til at lære fra sig på den bedste måde og ønsker det bedste for alle hans elever!!
Jeg har været MEGET tilfreds og har klaret mit forløb på lige under 3 måneder:-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2016
Line Munch Jørgensen
"Både undervisningen på køreskolen og kørelæreren, har jeg været mægtig tilfreds med. Jeg har haft fornøjelsen af at blive undervist i den praktiske del af kørelærer Fahid, som er et meget sympatisk, ihærdigt, organiseret og roligt menneske, der er virkelig dygtig til at lære fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juli 2016
Line Johansson
"Jeg har været super tilfreds med både køreskolen og kørelæreren. Det er dejligt at der er ubegrænset teori - det er en kæmpe hjælp til teoriprøven. Min kørerlærer var Fahid, hvilket jeg har været rigtig glad for, da han er dygtig og også dejligt meget nede på jorden. Det har altid været en fornøjelse at køre med ham :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2016
Suleman Hussain
"Det har været en fornøjelsen, at tage kørekortet her på Den Nye Trafikskole.

Jeg kan klart anbefale kørelære Fahid! 👍

Jeg bestod både teorien og den praktiske første gang, det beviser bare hvor god en Kørelære han er 😎"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2016
Mie
"Denne køreskole har nogle fremragende teorilærer og ikke mindst kørelærer. Jeg er meget positivt overrasket denne køreskole og ikke mindst mit hurtige forløb.
Lærerne er flinke, imødekommende og fleksible til at hjælpe dig, så du kan overskue de mange timer, som du skal bruge på at erhverve dig et kørekort.
Du får en hurtig og sikker vejledning. Denne køreskole har intet at skjule, og er helt sikkert en køreskole, som jeg vil anbefale til andre nye trafikanter."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2016
Nina
"Jeg kan kun anbefale Den Nye Trafikskole.
Jeg har taget undervisning hos to undervisere undervejs, først hos Aziz som var vældig god til at få mig i gang og give mig mod til at komme ud på vejen.
Mine sidste timer inden min prøve tog jeg hos Ulfat Aziz, og han var også rigtig dygtig. Han var god til at lære fra sig og give gode råd undervejs, samtidigt med at jeg følte mig tryg ved at køre med ham.
Jeg bestod begge prøver i første hug, og har kun ros at give til skolen og dens undervisere.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2016
Maria preisler
"Fantastisk god køreskole. Bestod begge mine prøver første gang. Mange tak for virkelig go undervisning. Rigtig gode og søde kørelærere alle sammen. Tusind tak. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. april 2016
Ikram
"SUPER GOD KØRESKOLE OG PROFETIONEL UNDERVISNING

Jeg var så glæde at have Fahid som kørelære, han er en søde , rar og tålmodig kørelære
God oplevelse. glæde er bestået idag , tak Fahid 
Jeg kan klart anbefale køreskolen til andre og især min kørelære Fahid
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2016
Ikram
"SUPER GOD KØRESKOLE OG PROFETIONEL UNDERVISNING

Jeg var så glæde at have Fahid som kørelære, han er en søde , rar og tålmodig kørelære
God oplevelse. glæde er bestået idag , tak Fahid 
Jeg kan klart anbefale køreskolen til andre og især min kørelære Fahid
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2016
Signe Bentzen
"Undervisningen var udmærket, og jeg bestod min teoriprøve første gang. Nogle af teorigangene blev gennemgået lidt hurtigt, mens andre var meget grundige. Jeg havde en dårlig oplevelse med min første kørelærer, men var glad for at skifte til Ulfat Aziz, som var helt rolig og god til at lære fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2016
Emil
"Jeg har taget kørekort på Den Nye Trafikskole og var glad for det. Jeg har haft Ulfat Aziz som kørelærer og kan klart anbefale ham. Han er meget stile og rolig, hvilket fik mig til at slappe af i trafikken og til køreprøven, som jeg bestod første gang.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2016
Katrine
"Jeg har netop i dag været oppe til kørerprøve, og bestået den første gang, ligesom jeg gjorde med teoriprøven. Og det er der kun en person jeg kan takke for - min kørerlærer Mudi.
Han har været sindsyg god til at få en ned på jorden, hvis jeg har været nervøs. Lige fra første kørertime ved man at man er i trykke hænder hos ham, fordi han med det samme for en til at føle sig tilpas. Det er helt vildt hyggeligt at være i selskab med ham, med en masse gode grin, samtidig med at han godt kan skærer igennem, hvis man laver fejl.
Men det er en af de bedste ting ved ham - man kan mærke hvor meget han brænder for hans arbejde, og det gør også at man vil gøre ens bedste til hver en tid, for med alt det han gør for en, vil man ikke skuffe ham. Udover det er han meget pædagogisk, og forklarer stille og roligt en hvilke fejl man nu laver, sådan så man undgår at lave dem igen, og derved hele tiden forbedre sig. Han vil altid hjælpe, hvis man har nogle spørgsmål. Helt generelt er han bare et helt igennem fantastisk menneske, som kun vil hans elever det bedste, og han har været en kæmpe hjælp under mit forløb!
Jeg kan meget kraftigt anbefale både kørerskolen og især min kørerlærer Mudi - med ham ved din side, skal man nok bestå :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2016
Mitzie
"Ulfat Aziz har været min kørelærer. Han er super dygtig, helt rolig og meget meget empatisk. Hans anerkendende og pædagogiske tilgang gør at man kan slappe af og koncentrere sig i trafikken. Han er vildt god til at lære fra sig og kommer med mange gode råd og tricks. Det har været super hyggeligt - jeg er helt igennem tilfreds. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2016
Eshak ramadan
"Bestod første gang har lige fået mit kørekort idag ..shahid fra køreskolen er virkelige dygtigt :) kan kun anbefale ham og jeg kommer til at savne hans lækker audi .... "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2015
Camilla Nissen
"Jeg har taget kørekort på Den Nye Trafikskole, hvor jeg havde Fahid som kørelærer. Mit forløb hos Fahid gik super godt, da ham er en dygtig kørelære og det resulterede i at jeg bestod først gang :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2015
Nathalie W.
"Jeg har haft Shahid og han er en fremragende kørelære. Jeg har kun positive ting at sige om vores kørelektioner. Jeg ville give ham 100 stjerner hvis det var muligt. Tak for nogle gode lektioner Shahid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2015
Miriam
"Jeg har haft Fahid som kørelærer og jeg kunne ikke have fundet en bedre kørelærer! Han er utrolig professionel, god til at forklare og virkelig seriøs omkring sit arbejde. Vil anbefalede ham til alle der skal tage kørekort! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2015
Victor Drevskich
"En helt fantastisk og underholdene forløb. Alle kørelærerne er glade og aktive for at få dig igang, og min egen kørelærer, Shahid var en expectionel kørelærer med god humor og fantastisk til at lære. Skolen er 10/10, og shahid får 12/12 + Han har en lækker Audi!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2015
Josefine
"jeg synes personligt teori timerne var godt lagt og det fungerede godt med forskellige dage.
Køretimerne har je haft Fahid. Hvilket har været rigtig godt og jeg har været meget glad for det. Jeg bestod første gang, så kan helt klart anbefale Fahid som kørelærer.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2015
Sean Kristensen
"Jeg tog mit kørekort på Den Nye Trafikskole, og jeg bestod både teori, Glatbane og køreprøve i første hug. Jeg fik præcis det jeg forventede; ordentlig undervisning og En god og solid kørelærer (Fahid). Han har sin måde at undervise på, og den har gjort jeg i dag har kørekort.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2015
Oscar Vangstrup
"Hej allesammen, vil bare lige lægge en kæmpe anbefaling af den nye trafikskole der har været et fantastiskt sted at tage kørekort. Min Kørelære Ali har simpelthen været den bedste og holder helt klart 99,99% af ansvaret for at jeg bestod første gang. Har været ovenud lykkelig for mit desværre nu afsluttede ophold i hans bil kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2015
Oscar Vangstrup
"Hej allesammen, vil bare lige lægge en kæmpe anbefaling af den nye trafikskole der har været et fantastiskt sted at tage kørekort. Min Kørelære Ali har simpelthen været den bedste og holder helt klart 99,99% af ansvaret for at jeg bestod første gang. Har været ovenud lykkelig for mit desværre nu afsluttede ophold i hans bil kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2015
Frida nebel
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Den Nye Trafikskole. Med hjælp fra min meget kompetente kørelærer Fahid bestod jeg både teori- og køreprøven første gang. Kan varmt anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2015
Sana El Massoidi
"Så kom dagen desværre, hvor jeg skulle sige farvel til mine to kørelærer Aziz og Fahid. Igennem min tid på køreskolen, har jeg ikke andet end, at være tilfreds med hele forløbet. Du kan regne med lærerne 100% og de formår mærkværdigvis, altid en måde at prioritere ens tider først, selvom de har travlt. Alt i alt super fed skole og super skønne lærer.
Hvis du lytter til dine lærer, så skal du nok bestå i første hug - ligesom mig!
Tak Aziz og Fahid
Sana :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2015
Ida Marie Knudsen
"Meget velorganiseret undervisning og engagerede undervisere.
Min kørelærer, Fahid, var god til at lære fra sig og er grunden til at jeg bestod min køreprøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2015
Amanda
"Jeg vil gerne rose min nye kørelærer shahid hård men rigtigt dygtigt kørelærer bestod køreprøve god til at forklare har styre på tingene Aulfat er også mega dygtigt tusind tak for hjælpen 😀😀😀"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. maj 2015
Robin
"Virkelig god skole, de engagere sig i deres elever og er i det hele taget gode til at lærer fra sig.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2015
Darius Tehrani
"Super fantastisk Køreskole, ingen klager herfra. Altid smilende og gode lærer.
Min kørelærer Fahid var ubeskrivelig god! Bestod første gang. Kan kun anbefales :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2015
sara
"Jeg har taget kørekort hos Den nye trafikskole hos kørelærer Fahid. Det har taget 5 måneder, godt og sjovt forløb. Fahid lære let fra sig og er en super hjælpsom lærer.
All in all, god skole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2015
Sarah Sophia Ifaoui
"Jeg har taget mit kørekort hos kørelærer Fahid ved Den Nye Trafik Skole. Det har været et suværent forløb! Fahid ved hvad han laver, han er tålmodig, ærlig og på samme tid humoristisk. Jeg startede uden nogen køre erfaring overhoved, med Fahid har jeg vokset som bilist og uden ham havde jeg aldrig noget de resultater idag. Bestået køreprøve i første forsøg.
Jeg kan anbefale ham til alle - de usikre og sikre. Alle kommer igennem med bravur!

Fahid for 15 stjerne ud af 5"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2015
Mathias
"Fahid er en god kørelærer! Han ved hvad han gør, og han gør det godt. Jeg bestod i første forsøg, og er tilfreds med alle kørelektionerne. Rigtig god køreskole, og billigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Mathias Krebs
"Rigtig god kørelærer, som ved hvad han gør! Bestod i første forsøg.
Dog lidt problemer til at starte med, men han fik mig ud og køre 2 gange om ugen.
Rigtig godt
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
john johnsen
"Kan kun anbefale! Fik pakken billigt og alle lektioner gik efter planen. Min kørelærer Mudi var meget grundig og en stor opbakning til prøven. Tak til ham bestod jeg praktisk prøve ved første forsøg! En god elev skyldes en god lærer..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Viktoria nybroe
"Fahid er en fantastisk kørelærer med masser erfaring og deler viden ud.
Han er smilende, glad og snaksalig, så man føler sig godt tilpas i bilen! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. december 2014
Aske
"Dårlig og utjekket køreskole! Der har været PROBLEMER HVER ENESTE GANG jeg havde en aftale med Den Nye Trafiksskole. Manøvrebane - kørelære Aziz - 25 minutter for sent. Jeg havde Aulfat som kørelære. Han er god som dagen er lang, men han er yderst utjekket, og er kommet mellem 10 og 25 minutter for sent 9 gange uden at meddele det inden. Jeg blev fristet af et tilbud på 4.985,- for grundpakken (sweetdeal), et "lynforløb". Den Nye Trafikskole garanterede, at jeg ville være klar til teoriprøven efter 4-6 uger. Det viste sig at være usandt! Jeg begyndte i april og har først lige fået kørekort i slut november! Selvom jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og trods det faktum, at jeg havde meddelt til køreskolen at jeg kunne køre 6 ud af 7 dage om ugen! Det lange forløb skyldtes, at min kørelære ikke havde tid til at køre i lange perioder, og at han holdt 2 ferier. Derudover glemte køreskolen 3 gange at overføre penge for min teoriprøve til politiet, hvilket betød 6-7 ugers yderligere ventetid. Glatbanekursus - vi var et hold på 6 elever, som stod en kold søndag aften og ventede på mødestedet i en hel time. Der kom aldrig nogen, og da vi selv ringede til køreskolen, fortalte de, at chaufføren havde tømmermænd, og at kurset ville blive rykket til en anden dag, men at vi nok skulle få kompensation for at blive brændt af. (Vi har aldrig modtaget noget kompensation). Det er synd at køreskolen ikke formår at klare de administrative opgaver og komme til tiden osv., da kørelærerne både er flinke og underholdene. Øv og sur smiley herfra!"
1 stjerne 5. december 2014
Joel
"Kan anbefale min kørelærer Ulfat. Han var rigtig omhyggelig, pædagogisk og sørgede for at jeg blev klar og tryg til køreprøven, som jeg bestod i første forsøg. Tusind tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. november 2014
Sofie Birkkjær Vingborg
"Jeg vil varmt anbefale min kørelærer Ulfat. Han har gennem hele forløbet været behagelig at køre med og meget dygtig til roligt og pædagogisk at lære fra sig. Så dygtig at jeg bestod bade teori og praktisk prøve første gang.

Tak for nu, Ulfat."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2014
Kari
"Undervisningen på skolen var god, teorilærerene var gode og erfarne.
Min kørelærer Fahid var god og fleksibel, og jeg kom igennem begge prøver i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2014
Marc anthony
"Bestod teori prøven 1 gang og køreprøven 2 gang stor opbakining herfra og mange tak til Shahid for en fed oplevelse !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. november 2014
Rasha
"Jeg er har lige bestået min køreprøve. Nu får Shahid en gave af mig :D Den bedste kørelærer på skolen! Kommer til at savne hans audi. Denne kørelærer kan stærkt anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. oktober 2014
Neven
"Bestod begge mine prøver i første forsøg, derfor de 5 stjerner :-)! Min Kørelærer shahid var meget fleksibel, hvilket gjorde det nemt at gå i skole samtidig. Det var altid sjov at være ude og køre med ham ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2014
Amanda
"Bestod begge prøver i første forsøg - uden ekstra lektioner! :) Shahid, som var min kørelære, var super god - rolig og god til at lære fra sig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2014
Amanda
"Betod begge prøver første gang - uden ekstra lektioner ! :) Shahid som var min kørelære var super god - rolig og god til at lære fra sig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2014
Niklas Gregersen
"Man får lært alt man skal - og lidt til. God skole og god kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. september 2014
Kristina Birk
"Jeg vil gerne takke Ulfat Aziz for hans helt fantastiske måde at lære mig at køre bil.
Han har en helt fantastisk ro og en tålmodighed ud over det sædvanlige.
Jeg bestod både teori -og køreprøver første gang. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2014
Niels Buch
"Undervisningen har været helt fantastisk. I teoritimen var underviserne rigtig gode til at supplere filmene og hjalp glædeligt til, hvis der var noget man ikke forstod.
I praktisk kørsel havde jeg Malik. Han er utrolig fleksibel og gør, hvad han kan for at få en op på det rette niveau. Han har været en utrolig god støtte, når man følte sig utilstrækkelig.
Kan varmt anbefale ham!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2014
Heli Andersen Reimers
"Vi har sgu haft det rigtig sjovt, helt ærgerligt at det er slut nu, men dejligt at bestå første gang. Fahid kan helt sikkert anbefales som kørerlærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. august 2014
Nicklas oppenheim
"Fantastisk undervisning af Fahid.
Den nye Trafikskole kan kun anbefales.
Fantastiske gode undervisere, der brænder for sit fag, og der går op i man består første gang i prøverne.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2014
Tapio
"Kompetente, søde og fleksible. Malik er en dygtig kørelærer. Bestod første gang. Kan anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2014
Tobias Christensen
"Teori: teorien får 4 stjerner. Den er tilstrækkelig til at jeg bestod første gang. Dog får den ikke 5 stjerner, da en af lærerne (i begge hans 2 lektioner) virkede meget uengageret.

Fahid (praktisk kørsel): jeg bestod første gang takket være Fahid :-) det krævede dog nogle ekstralektioner, men det har været det hele værd. Fahid er en god underviser såvel som er han en underholdende underviser. Derfor får han personligt 5 stjerner:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2014
Mikkel
"Teoriundervisning er ikke det bedste eftersom at nogen af lærene ikke så angageret. Det kan gøres mere professionelt og interessant.

Men derimod har jeg haft massere af gode køretimer med min Kørelærer Aziz og bestod køreprøven i første forsøg👍
Jeg kørt forløbet i 2 forskellige biler og var yderst tilfreds med begge :)
Skolen kan herfra anbefales, og jeg vil helt klart anbefale den til min lille bror.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2014
Thea Emilie Larsen
"For mig har det været et langt forløb hos den nye trafikskole pga min nervøsitet. Kørelærer Fahid har støttet mig gennem det.
Til undervisning er alle underviserne friske og får humor ind i undervisningen, så teorien pludselig flyver afsted.
Kan varmt anbefale denne Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2014
Yolanda Abundo
"Mit kørekort forløb har været fantastisk hos Den Nye Trafikskole.
Jeg har haft Aziz som Kørelærer. Han er en dygtig og professionel lærer. God til at følge op på de fejl som man typisk begår i trafik som ny bag rattet.
Aziz har under hele forløbet været fleksibel med køretider og aftaler.
De øvrige Kørelærer og instruktør på skolen er også flinke og hjælpsomme bl.a Malik, Mudi, Ali og shahid som underviser i teori.

STORT Anbafaling herfra :)
Held og lykke Aziz med din nye Skolevogn :)
Jeg kommer til at savne dig mine køretimer :)
Men selvfølgelig er jeg glad at have bestået kørekortet :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2014
Isabela C. Silva
"Bestod teori 1. gang og den praksis 2. gang :)
"Den nye trafikskole kan klart anbefales, jeg er lige bestod praksis.
Fahid har været fantastisk til at lærer og gjorde mig opmærksom på mine svagheder og det jeg sætter mest pris på er at han har været tålmodige med mig og min nervøsitet.
Tak Fahid og den nye trafikskole for at have hjulpet mig med at få mit kørekort""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2014
Mikael Mortensen
"Kan kun anbefale Den Nye Trafikskole- de er billige og gør deres arbejde upåklageligt.
Særligt vil jeg fremhæve Shahid og Aziz for deres store tålmodighed med min nervøsitet 😃"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2014
Nikhom
"Jeg vil give Mudi en kæmpe stor 1 Stjerne for at have været den bedste kørelære ever! Det en mand med passion for hans job og han gør det med hjertet. Han er hjælpsom og tålmodig og vil gøre alt for at man består. Jeg bestod første gang, teori og køreprøven. :-)

Skolen og de andre lære har været venlige og hjælpsomme og selvom man måske er lidt bagud pga arbejde eller andre ting, er de gode til at få dig tilbage på rette spor.
De tager hensyn til dine problemer og får dig til at føle dig klar.
Helt klart en anbefaling fra min side :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2014
karen
"Har lige bestået køreprøven. Kan kun anbefale den nye trafikskole. Alle kørelærere var venlige og hjælpsomme. Min egen: Ulfat har udvist stor tålmodighed og fleksibilitet. Tak "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2014
Randi knudsen
"Hej Ulfat.
Tusind tak for nogle gode og lærerige
køretimer. Du har været en rigtig god og rolig kørelærer, som jeg klart kan anbefale til andre.Super dejligt at man nu har kørekort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. april 2014
Alexander Garancsy
"Bestod teori- og køreprøven i første forsøg! Vil derfor gerne sige tak til min kørelærer Aulfat, som gjorde mig til den gode bilist jeg nu er ;-)
Kan klart anbefale Den Nye Trafikskole, da de er dygtige og har nogle meget fair priser!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2014
Rudi
"Tak til Aulfat som med rolig stil fik mig igennem forløbet i første hug på trods af at jeg var sygdomsramt undervejs.. håber du får en god pris for bimmeren og at Nissanen bliver din nye skolevogn :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2014
Alejandro Diaz
"Den nye trafikskole kan klart anbefales, jeg er lige blevet færdig i første forsøg med både teori og praksis.
Aziz har været fantastisk til at lære fra sig og gjorde mig opmærksom på mine svagheder,
hvis der skulle defineres hvorfor var så godt; nærværende, præcise tålmodige og til sidst value for Money.
Tak Aziz og den nye trafikskole for at have hjulpet mig med at få mit kørekort"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2014
Andreas Dahl-Blumenberg
"Tusind tak til Mudi for at gøre mit køreforløb sjovt og lærerigt! På trods af nervøsitet og lange pauser fra min side endte jeg med at bestå både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Den nye trafikskole kan i høj grad anbefales. Alle deres ansatte er kompetente og flinke, prisen er lav og oplevelsen er i top! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2014
Ousama
"Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole. Der bliver sørget for god teori undervisning, og vigtigst af alt, der bliver sørget for at man bliver rutineret i sin kørelse inden ens køreprøve.
Min kørelærer, Mudi, var rigtig god til at få mig til at få styr på kontrol spørgsmålene og han var helt rolig hvis jeg lavede en kørefejl og på den måde lærte han mig med tålmodighed. Han var samtidig sjov at snakke med, og det gjorde det endnu mere behaligt at køre med ham! :)
Bestået teori: Første gang
Bestået køreprøve: Første gang

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2013
ulrik mortensen
"jeg er netop blevet færdig med mit kørekort, som jeg tog hos Den nye trafikskole, og både teori og køreprøve blev bestået i første forsøg.
jeg er blevet mødt med smil og godt humør fra de forskellige kørelærere, og deres faglighed og engagement i teori-timerne har været en fornøjelse.
Min kørelære Aulfat har været rolig og behaglig under køretimerne, og jeg er blevet vejledt fagligt og uden sure miner under køretimerne, når jeg har lavet mine fejl. (stort tak til ham)
Så hvis man spørger mig ,kan jeg klart anbefale Den nye trafikskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. november 2013
Nanna
"Den nye trafikskole kan varmt anbefales! Super søde kørelærere, som tager godt imod en og vejleder en hele vejen igennem. Man skal ikke være bange for at sige, hvis man er utilfreds med noget, da de hurtigt får ændret på tingene, således at man bliver tilfreds.

Jeg havde Mudi som kørerlærer, hvilket jeg var meget tilfreds med. Han gjorde det sjovt og fedt at køre bil, men samtidig lærerigt. Jeg bestod både min teori- og køreprøve i første forsøg.

Udover de gode kørelærere er det jo også bare super billigt! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2013
Patrick
"Super skole, bestod både teori og køreprøve i 1 omgang takket være den gode undervisning"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2013
Jonas Kyhl
"Den Nye Trafikskole er en super køreskole. Billige priser og rigtigt gode kørelærere som tager god hånd om eleverne både på teorisiden og på kørslen.

Jeg har haft Malik som kørelærer. Han var super god til at lære fra sig og få mig til at holde fokus.
Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Den Nye Trafikskole kan varmt anbefales pga de gode omgivelser og de gode lærer som gør et godt stykke arbejde.

5 stjerner med pil op af herfra!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2013
Brita. V
"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos "Den Nye Trafikskole" og kan anbefale den. Jeg nødt mit forløb og synes at alle kørelærerne har været rigtig gode. Jeg har ikke fortrudt mit valg af køreskole en eneste gang, og synes at de gør tingene i et godt tempo der er tilpasset en. Jeg var så heldig at bestå min teori prøve og køreprøve første gang takket være min rigtige gode kørelære Aulfat Aziz, som stærkt kan anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2013
Jonas V. Thomsen
"Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Den nye Trafikskole. På trods af de lave priser er kvaliteten helt i top!

Underviserne (bl.a. Aziz, Mudi og Aulfat) kæmper en brav kamp for - og lykkes med - at gøre teorien levende.

Og min kørelærer, Aulfat Aziz, har været helt outstanding fra start til slut - super kompetent og fagligt dygtigt med fuldstændig tjek på mine svage punkter, der skulle trænes. Og så er han rigtig behagelig at køre med.
Jeg kan kun give Den nye Trafikskole -og ikke mindst Aulfat - mine varmeste anbefalinger!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2013
Michella Ruhnau
"Jeg var så heldig at få Ulfat som kørelære, jeg bestod min teori med 0 fejl og min køreprøve i første huk! har lært en masse på en god og sjov måde! hele skolen og dens lærer kan anbefales, super søde og lærige. Tak for denne gang :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. maj 2013
Victoria Dreisig
"Jeg blev tildelt Mudi som kørelærer, hvilket jeg har været meget begejstret for. Han er en god og fleksibel lærer, som formår at gøre køretimerne rigtig sjove men samtidig meget lærerige. Jeg bestod køreprøven første gang og anbefaler varmt Mudi til alle! :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2013
Stig
"Takket være Aulfat Aziz har jeg haft et fremragende køreskoleforløb - hvor både teoriprøve og kørerprøve blev bestået i først hug. Aulfat er rolige, kompetent og rigtig dygtig til at lære fra sig. Jeg vil klart anbefale ham til andre.

Det har været en fornøjelse"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. marts 2013
Anela Sajnoska
"Takket være Shahid bestod jeg teoriprøven og køreprøven første gang, kan klart anbefale ham og skolen :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2013
Osman osmani
"Bestod køreprøven idag, og kan kun sige tak til en rigtig dygtig og pålidelig kørerlærer shahid. Kan helt klart anbefales :)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. januar 2013
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 5.499,00 300,00
Kategori A 6.499,00 300,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 1.999,00 350,00
Kategori generhverv 1.999,00 300,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Den Nye Trafikskole Aps
Adresse:Amagerbrogade 207
Post nr. & by:2300 København S
Telefon:72141172
Hjemmeside:www.dennyetrafikskole.dk
Email:info@dennyetrafikskole.dk

Kørelærer:
  • anders
  • malik
  • Mudi
  • aziz
  • fahid
  • shahid
  • Ali
  • ulfat

Teorilokale:
Adresse:Amagerbrogade207
Post nr. & by:2300 København S