Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København S:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Amager Trafikskole ApS | København S

I København S ligger Amager Trafikskole ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Caspar
"Virkelig god køreskole. Har været til flere for at høre om de kunne tage timer udenfor normal arbejdstid og det var mange der ikke kunne og så var jeg så heldig at "falde" over denne køreskole.

Undervisningen er også i top. Er ved at tage kørekort til MC og kørelæreren er meget tålmodig og det er meget rart for en klumrian som mig ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2012
Dumpeprocent.dk
Mette-mc
"Har lige fået mit MC-kort. Kørelæreren er supergod og giver gode indspark når det er nødvendigt. Herligt med de variable teori-timer. Kan kun anbefales :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juni 2011
søren
"God service, godkørelærer og flexible teori undervisning som passet mig super fint.
Kan anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juli 2009
Dumpeprocent.dk
Jonathan
"MC- personalet har været yderst imødekommende, flexible og ydet en rigtig god service, hvilket har gjort det samlet forløb rigtig godt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2008
Niels
"Bestod første gang hos Jacob. Meget flexible tider - også i weekenden"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2008
Helle Didriksen
"4 Uger og kørekortet i hånden.. Tak til min kørelærer Christina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. september 2008
Dumpeprocent.dk
Kenneth
"Supert sted. Sjov og pædagogisk lærer. Fik kørekortet på en måned"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. september 2008
Thomas Christensen
"God køreskole.Teori når jeg ville og bestået teoriprøve efter en måned med 2 fejl. Bestod køreprøve 20 dage efter, første gang :-). Rare mennesker og flexible køre-teoritider.Kan anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. marts 2008
Morten RIchardsen
"Man kunne tage kortet i den fart man selv syntes passede ind i en egne planer, der var ingen bestemte tider eller dage som man skulle komme til.
Ole Gynning. Tak for hjælpen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2008
Kirstine Askholm
"Jeg har været meget tilfreds med forløbet. Skiftede dog kørelærer da jeg næsten havde kørt lovpakken og vil i den forbindelse give mine varmeste anbefalinger til Jens Endelt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. marts 2007
DLL
"Total useriøs!
Var til introaften i forbindelse med mc-kort, og en ung "frisk" fætter var smart i en fart, da han skulle introducere eleverne for, hvad de skulle igennem for at få kørekortet i hus. Og der blev brugt rigtig meget tid på at fortælle, hvor lette politiet var at snyde!
I det hele taget var de meget skarpe, når det galdt om at få elevernes underskrift - men knap så kvikke efterfølgende: Det er ikke til at komme igennem hverken på telefon eller mail.
Droppede køreskolen allerede inden jeg kom på hjul men fandt en anden god køreskole på Amager!
"
1 stjerne 27. august 2007
J.M. Mogensen
"Efter at have undersøgt markedet grundigt både på nettet og telefonisk er der ingen tvivl om at Amager trafikskole er en meget servicemindet køreskole, de svarede villigt på alle mine spørgsmål, der var mulighed for at jeg kunne tage teori når det passede mig, der var åbent hverdag og kørelæreren havde tid til at køre med mig. pakken kostede 8899 og det var inclusive det lovpligtige førstehjælps kursus. jeg startede 1 november, køreskolen skaffede en teoriprøve 3 uger efter som jeg bestod med 0 fejl og det er kun fordi der er så lange ventetider hos politiet at min køreprøve først bliver afholdt her i starten af januar."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2007
L. Hansen
"artikel 2...."
1 stjerne1 stjerne 20. december 2006
L. Hansen
"Købte startpakken til 8000 kr, og fik tildelt en kærelærer. med skiftende arbejdstider var det nødvendigt at finde en lærer der havde tid når jeg havde fri. Blev opfordret til "for sjov" at tage frækt undertøj på til prøven, "det ville hjælpe" mente læreren. Sad og ventede i bilen da han var inde på en tank, og købe kaffe. Jeg havde håbet at se lidt mere end kun "Amager" i tiden op til køreprøven. Skrev endda en skriftlig klage til chefen, som blev ignoreret. Jeg blev tilbudt en ny lærer, og bestod efter 22 dage. Brugte 4000,- kr. mere end forventet. 1 teoriprøve bestået, 2 køreprøver dumpet! varighed: år."
1 stjerne1 stjerne 20. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Amagerbrogade 44
Post nr. & by:2300 København S