Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København Ø:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Søernes Trafikskole 2002 ApS | København Ø

I København Ø ligger Søernes Trafikskole 2002 ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Flemming
"Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. De ansatte er venlige og kompetente. Teori undervisningen er helt i top og de har en lækker hjemmeside hvor man kan studere hjemmefra imellem lektionerne. Hele forløbet var gnidningsfrit, også mht bestilling af manøvrebane, glatbane, teori- og køreprøve. Min kørelærer Jan R lærte mig at føre bilen så korrekt som muligt. Til tider måtte han skrue bissen på, men det handler om sikkerhed, så det var udlukkende for mit eget bedste. Alt i alt et super professionelt forløb hele vejen igennem! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2015
Dumpeprocent.dk
Nikolaj Petersen
"Super god køreskole. Thomas kan helt sikkert anbefales, som kørerlærer. Han har evnen til at få dig til at slappe af bag rettet, og fokusere på at lære at køre bil. Bestod både teori og køreprøve i første omgang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2014
Thomas Bilgram
"Mik er da sød! Og en god lærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Bille
"Alle tiders MIK MIK TRAFIK Super instruktør under MC kørsel Incl. bonus info. Kan varmt anbefales.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. marts 2011
Gitte
"En rigtig dejlig køreskole. Bestod begge dele første gang. Var rigtig glad for Carsten Friis som kørelærer. Kan varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2010
Martin M
"Søernes trafikskole var for mig et super sted. Jeg gik først derned uden at vide, om jeg skulle forvente køreskolen for mig, eller blot endnu et sted med tilbud. Fra start var skolen hjælpsom og professionel, og jeg fortryder ikke på nogen måde at det var her jeg brugte mine penge. Jeg bestod begge prøver i første hug på lidt længere end to måneder, uden nogen former for problemer eller forsinkelser. Selve skolen er meget hjælpsom, og tager (så vidt muligt) ansvar for den enkelte elev, og min kørelærer, Carsten Friis, kunne man altid forvente at møde med et smil og hjælpsomme tips i baghånden. Jeg kan kun anbefale denne skole og Carsten til alle andre der forsøger at finde vej i junglen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2009
Dumpeprocent.dk
Bente Holmgren Sørensen
"Yes! Dette er bare en køreskole der virker. Der er styr på tingene, stor flexibilitet inden for de givende rammer og alle omkring kæreskolene super!

Selv har jeg bestået både teoriprøve og køreprøve i 1. forsøg. Og det kan jeg takke mine kørelærer for.

Adam har været fantastisk til at gøre teoriundervisningen bare lidt underholdende, og skolens koncept med at undervise uden teoribog er rigtig god.

Carsten, jeg kan ikke sige det nok. Du er fantastisk, og fik mig overbevist om, at jeg godt kan lære at køre bil, og ja du fik jo ret.

Så til alle der overvejer at tage kørekort i København, så er Søernes trafikskole det helt rigtig valg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2008
kimmie nielsen
"Jeg vil gerne dele en oplevelse med andre... Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage kørekort på dennne køreskole, så det kan helt sikkert anbefales!!! Især pga. min kørelærer Carsten Friis, som nok er den bedste vi har herhjemme, den ros skal han ha`. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug, så det har været alle pengene værd!!! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. maj 2008
Sigurd Gansted
"min oplevelse var super god! jeg bested både teori og praktisk prøve i første forsøg. min kørelærer Carsten var også super!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Johnnie Everland
Adresse:Blegdamsvej 80 kl
Post nr. & by:2100 København Ø
Telefon:33330304