Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København Ø:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Mik Marker ApS 100% MC-Køreskole | København Ø

I København Ø ligger Mik Marker ApS 100% MC-Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


100% MC kørekort i en fart...

MC Kørekort på Københavns største MC-køreskole. - Lynhold med Live motorcykel teoriundervisning. Så du består første gang. - Kørsel på nye forskelige ABS motorcykler. - Flexsibel køreplanlægning.- SMS "MC" til 50 55 88 55 for mere info....

Vurderinger

Niels Sigaard
"Jeg fandt en anmeldelse af Mik Marker ApS 100% online efter at have søgt på steder der kun udbød kørekort til motorcykler, fordi det var min forventning at undervisningen var mere dedikeret til mc specifikt.
Nu lægger jeg selv én.
Mik Marker skuffede slet ikke. Alene hans rolige temperament, hans humoristiske indfald, imødekommende varme adfærd og lokale fortællinger, når man ruller rundt i de Københavnske gader er en oplevelse i sig selv og så får man kortet også. Mik Marker får én til at føle sig helt tryg ved ens første kørsel på manøvrebanen og det går i det tempo du vil have og inden man ser sig om ligger man og drøner rundt som om at man aldrig har prøvet andet. Han leder vejen. Og servicen er fantastisk med Thea der sidder klar på smsen og sørger for at alt det bureaukratiske løber på en ret linje. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at få sin ilddåb som motorcykelist. Tak for kortet. 😁😁😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2018
Dumpeprocent.dk
100%
"Hvorfor alle andre steder når man kan vælge Mik.. det bedste sted"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2018
Joachim Jensen
"Mik er en dygtig, inspirerende kørelærer, der virkelig brænder for MC.
Vil helt klart anbefale Mik"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. oktober 2013
Dumpeprocent.dk
Mie
"Jeg vil rose Mik Markers 100 % MC-køreskole til skyerne og højere endnu. Jeg har været tilfreds hele vejen igennem mit forløb (som i øvrigt kun var 7 uger!). Mik er en helt igennem fantastisk kørelærer og jeg bestod det hele i første hug takket være hans undervisning og hans altid gode humør, der gør én tryg i enhver situation man kan komme ud for. Og et ekstra plus er, at hans udvalg af motorcykler er stort og fedt ;)
ALLE bør ta deres MC-kort hos Mik!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. september 2013
Tina Klit Olsen
"Jeg tog mit mc-kort hos Mik Marker og det var aldrig lykkes andre steder, for jeg har ADHD, så det er svært for mig, at holde koncentrationen og hører efter hvad min kørelærer siger. Men Mik Marker har en fanatstisk evne til ikke at tabe hovede når man vælter 2 gange i træk, fordi jeg ikke kan lave u-vendinger og istedet løb han ved siden af mc`en og holdte mit styr rundt indtil jeg jeg kom over min fobi og selv kunne. Og til undervisningen er han en mester til, at mennesker som jeg fik det ind, da jeg kører i et helt andet tempo end normale mennesker. Så tusind tak Mik Marker du gjorde mit liv meget rigere for nu kan jeg tage med min far og bror på mc ture til udlandet om sommeren:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2010
Mette
"Underholdende, engageret undervisning.. Fuld tilfredshed.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2008
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 8.850,00 275,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Mik Marker
Adresse:Ryesgade 62
Post nr. & by:2100 København Ø
Telefon:50 55 88 55
Hjemmeside:MC-Kørekort.nu
Email:mikm@rker.dk

Kørelærer:
  • Mik Marker
  • Tim Christensen
  • Adam Pejdrup

Teorilokale:
Adresse:Ryesgade 62
Post nr. & by:2100 København Ø

Køreskole galleri