Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København Ø:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Alliance Trafikskole | København Ø

I København Ø ligger Alliance Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Alliance Traffic School offers car license packages for those who are in the process of education, and therefore does not quite have the time to implement car driving license in just a few months.

http://alliance-trafikskole.dk/

Vurderinger

Alias
"Virkelig skod sted, kørelæreren Sarfaraz er aggressiv og meget ubehagelig at have med at gøre. Fortæller aldrig når man gør noget rigtigt, men råber voldsomt til gengæld når noget er det mindste forkert. Alt det her hjælper ikke på ens læring. Hvis du skal have kørekort, så vælg et andet sted! Man bliver konstant talt ned til, som om man ikke er et menneske."
1 stjerne 14. maj 2017
Dumpeprocent.dk
Emma
"VAERSTE STED AT FAA KOEREKORT.
Teori laeren er arrogant
Koekeloeren ligger sine bare foedder op ved girstangen, raaber af folk udenfor, smider skrald ud af vinduet, spytter og smider tyggegummi ud af vinduet, og hand bil broed sammen lige da jeg var ved at komme ud af mortorvejen saa jeg kunne slet ikke dreje bilen og koerte naesten ind paa den modsatte vej hvor bilerne koerte i den modsatte retning. "
1 stjerne 5. juni 2016
Liv Reiter
"Vælg en anden køreskole! Gennemført utjekket og uprofessionelt fra start til slut

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Alliance køreskole. Både min veninde og jeg, som startede samtidig, endte med at skifte til andre køreskoler før vi fik vores kørekort.
Min første kørelærer Mustafa valgte at bruge det allermeste af tiden på at smse og lege med sin telefon på mine første køretimer midt i den københavnske myldertidstrafik. Pænt stressende, når man aldrig har kørt før! Derudover aflyse han flere timer med kort varsel, hvorfor jeg valgte at skifte kørelærer. Det hjalp kortvarigt indtil min anden kørelærer Sakib, som også flyttede en del rundt på mine timer, stoppede på Alliance køreskole. Uden forvarsel og uden at køreskolen på nogen måde selv tog initiativ til at informere mig om det og/eller tildele mig en ny kørelærer. Efter selv at have kontaktet køreskoleejer Gøkhan valgte han at tildele mig en ny kørelærer, som jeg kun nåede at køre med een gang før han - igen uden forvarsel - gik på et halvt års orlov. Igen måtte jeg selv bede om en ny kørelærer, og kom så til at køre med køreskolens ejer Gøkhan. Selvsagt temmelig frustrerende at skulle skifte både kørelærer og bil så mange gange i forløbet. Derudover forsinkede hvert kørelærerskift mig, så det tog hele syv måneder før jeg var færdig med lovpakken. Gøkhan gjorde det for så vidt ok som kørelærer. Men han tog prisen og toppede køreskolens hidtidige utjekkethed op med at smide mit pas væk på Toftegårds plads umiddelbart inden jeg skulle op til køreprøven. Så den køretime jeg skulle have haft lige inden prøven, hvor jeg skulle have haft de sidste detaljer på plads og fået nervøsiteten til at lette, blev i stedet brugt på et hektisk forløb, hvor vi - uden held - kørte rundt og ledte efter mit pas. Jeg vidste derfor ikke om jeg overhoved ville få lov at gå op før sagkyndig, som tilfældigvis havde fået overrakt mit pas af en anden, der havde fundet det på pladsen, stod med det i hånden og prøven var i gang. Det var super stressende og kraftigt medvirkende til, at jeg dumpede min første køreprøve. Virkelig øv!
Jeg synes ikke, at det var rimeligt, at jeg skulle betale for den køretime umiddelbart inden køreprøven, som jeg reelt ikke havde haft. Men det stillede Gøkhan sig fuldstændig uforstående og decideret børnefornærmet overfor. Det var dråben, som endegyldigt fik mig til at opgive Alliance køreskole. Når selv køreskolens ejer er så utjekket og kan kvaje sig så meget op, som decideret at smide elevernes pas væk, så er der ikke meget håb...
Jeg fandt efterfølgende en anden og langt bedre og mere professionel køreskole. Så mit klare råd er: Vælg en anden køreskole end Alliance fra starten!!"
1 stjerne 7. marts 2016
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Strandboulevarden 149
Post nr. & by:2100 København Ø
Telefon:4570278844
Hjemmeside:http://alliance-trafikskole.dk/
Email:Info@alliance-trafikskole.dk

Kørelærer:
  • Alliance Trafikskole