Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i København Ø og tag køreskort

Find køreskole i København Ø (2100). Din guide til kørekort i København Ø. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1812 skoler og 13480 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Alliance Trafikskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Behnams Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jp Aviation   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Klausens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Mik Marker ApS 100% MC-Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Peter Ørsted   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Steen Thorøe   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørerlærer Henrik Gotthard   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Maria Teresa Vega Melian Retsloff   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Markussens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 MEF Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Søernes Trafikskole 2002 ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Trafikkompagniet ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i København Ø

Leonardo - Alliance Trafikskole
"Det bliver en relativt lang anmeldelse, opdelt som fordele op ulemper:

Fordele/det gode:

- Min kørelære (nævnes ikke ved navn) var relativt tjekket og struktureret ifht. planlægning. Jeg fik til at starte med et planlagt forløb over både teori- og køretimer, som blev overholdt.
- Min kørelære havde nogle gode tekniske løsninger, specielt en delt note med info om fejl og forbedringer
- App-systemet fungerede fint og der var mulighed for at booke teoriundervisning forskellige steder (dog med mindre problemer der kunne løses med geninstallation af app)
- Der var mulighed for at skifte kørelære uforpligtende (jeg benyttede mig ikke af dette, så kender ikke procedure)

Ulemper/det onde:

- Teoriundervisningen var mangelfuld og underviserene var næsten alle gange uengagerede og dårlige til fralæring
- Manøvrebanen var helt ovre ved slangerup, selvom der findes en på Amager (nær køreskolen)
- Mange transaktioner (f.eks. førstehjælp, ekstra kørelektioner, bog, booking af prøve, osv.) foregik kontant. Derudover blev betalingen for alle disse dele spredt udover forløbet i stedet for en engangsbetaling (man skulle altså hæve penge f.eks. til hver ekstralektion).
- Min kørelære havde ekstramateriale, som blev tilbageholdt for et ekstragebyr, selvom man havde betalt for forløbet. Jeg tilkøbte ikke selv dette og kan derfor ikke evaluere dets indhold.
- Den ellers godt betalte bog var fyldt med stavefejl og den medfølgende online teoriprøve test var også mangelfuld
- Den ansvarshavende/ejeren af køreskolen var dårlig i kommunikation
- Min kørelære ‘kom til‘ at slette sin konto på køreprøve booking, hvilket resulterede i forsinkelser i booking af teoriprøve
- Jeg betalte (uden på nogen måde at blive informeret herom) for *fredagstillæg/day off charge* for undervisning om fredagen (til min kørelære)
- Jeg fik en prøve i Hillerød uden at vide at det medførte 2* 2,5 timers undervisning til omkring 3.000 kr, da jeg skulle prøve at køre i området
- Min kørelære var nær ofte optaget med at klikke rundt på sin telefon og computer, mens jeg kørte (også i starten, hvor jeg var usikker). Dette gjorde kørslen mindre tryg
- Min kørelære havde telefonopkald på bilens højtalersystem, mens jeg førte bilen. Dette viste både manglende engagement for undervisning, var forstyrrende og var nok også imod GDPR/privatlivslovgivning for andenparten i telefonopkaldet
- Køreskolen er tilsynladende ikke medlem af Dansk Køreskole Union
- Jeg fik ikke al den undervisning, som jeg betalte for pga. at min kørelære gentagende startede for sent eller sluttede for tidligt på undervisningen. Derudover blev kørelæren dobbeltbetalt for en kørsel til køreprøve. Dette svarede til et beløb på omrking 1.100 kr., som jeg ikke kunne få refunderet, ved underretning herom.

På baggrund af dette ville jeg anbefale andre at vælge en anden køreskole, specielt da denne ikke er billig. Jeg giver dog tre stjerner, da jeg bestod begge prøver i første forsøg med kun 6 ekstralektioner.

*Mit forløb kostede omkring 22.500kr.*"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne23. december 2021
Niels Sigaard - Mik Marker ApS 100% MC-Køreskole
"Jeg fandt en anmeldelse af Mik Marker ApS 100% online efter at have søgt på steder der kun udbød kørekort til motorcykler, fordi det var min forventning at undervisningen var mere dedikeret til mc specifikt.
Nu lægger jeg selv én.
Mik Marker skuffede slet ikke. Alene hans rolige temperament, hans humoristiske indfald, imødekommende varme adfærd og lokale fortællinger, når man ruller rundt i de Københavnske gader er en oplevelse i sig selv og så får man kortet også. Mik Marker får én til at føle sig helt tryg ved ens første kørsel på manøvrebanen og det går i det tempo du vil have og inden man ser sig om ligger man og drøner rundt som om at man aldrig har prøvet andet. Han leder vejen. Og servicen er fantastisk med Thea der sidder klar på smsen og sørger for at alt det bureaukratiske løber på en ret linje. Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at få sin ilddåb som motorcykelist. Tak for kortet. 😁😁😁"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne6. maj 2018