Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i København Ø og tag køreskort

Find køreskole i København Ø (2100). Din guide til kørekort i København Ø. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1779 skoler og 10714 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Alliance Trafikskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Behnams Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Jp Aviation   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Klausens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Mik Marker ApS 100% MC-Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Peter Ørsted   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Steen Thorøe   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørerlærer Henrik Gotthard   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Maria Teresa Vega Melian Retsloff   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Markussens Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 MEF Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Søernes Trafikskole 2002 ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Trafikkompagniet ApS   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i København Ø

Liv Reiter - Alliance Trafikskole
"Vælg en anden køreskole! Gennemført utjekket og uprofessionelt fra start til slut

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Alliance køreskole. Både min veninde og jeg, som startede samtidig, endte med at skifte til andre køreskoler før vi fik vores kørekort.
Min første kørelærer Mustafa valgte at bruge det allermeste af tiden på at smse og lege med sin telefon på mine første køretimer midt i den københavnske myldertidstrafik. Pænt stressende, når man aldrig har kørt før! Derudover aflyse han flere timer med kort varsel, hvorfor jeg valgte at skifte kørelærer. Det hjalp kortvarigt indtil min anden kørelærer Sakib, som også flyttede en del rundt på mine timer, stoppede på Alliance køreskole. Uden forvarsel og uden at køreskolen på nogen måde selv tog initiativ til at informere mig om det og/eller tildele mig en ny kørelærer. Efter selv at have kontaktet køreskoleejer Gøkhan valgte han at tildele mig en ny kørelærer, som jeg kun nåede at køre med een gang før han - igen uden forvarsel - gik på et halvt års orlov. Igen måtte jeg selv bede om en ny kørelærer, og kom så til at køre med køreskolens ejer Gøkhan. Selvsagt temmelig frustrerende at skulle skifte både kørelærer og bil så mange gange i forløbet. Derudover forsinkede hvert kørelærerskift mig, så det tog hele syv måneder før jeg var færdig med lovpakken. Gøkhan gjorde det for så vidt ok som kørelærer. Men han tog prisen og toppede køreskolens hidtidige utjekkethed op med at smide mit pas væk på Toftegårds plads umiddelbart inden jeg skulle op til køreprøven. Så den køretime jeg skulle have haft lige inden prøven, hvor jeg skulle have haft de sidste detaljer på plads og fået nervøsiteten til at lette, blev i stedet brugt på et hektisk forløb, hvor vi - uden held - kørte rundt og ledte efter mit pas. Jeg vidste derfor ikke om jeg overhoved ville få lov at gå op før sagkyndig, som tilfældigvis havde fået overrakt mit pas af en anden, der havde fundet det på pladsen, stod med det i hånden og prøven var i gang. Det var super stressende og kraftigt medvirkende til, at jeg dumpede min første køreprøve. Virkelig øv!
Jeg synes ikke, at det var rimeligt, at jeg skulle betale for den køretime umiddelbart inden køreprøven, som jeg reelt ikke havde haft. Men det stillede Gøkhan sig fuldstændig uforstående og decideret børnefornærmet overfor. Det var dråben, som endegyldigt fik mig til at opgive Alliance køreskole. Når selv køreskolens ejer er så utjekket og kan kvaje sig så meget op, som decideret at smide elevernes pas væk, så er der ikke meget håb...
Jeg fandt efterfølgende en anden og langt bedre og mere professionel køreskole. Så mit klare råd er: Vælg en anden køreskole end Alliance fra starten!!"
1 stjerne7. marts 2016
Flemming - Søernes Trafikskole 2002 ApS
"Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. De ansatte er venlige og kompetente. Teori undervisningen er helt i top og de har en lækker hjemmeside hvor man kan studere hjemmefra imellem lektionerne. Hele forløbet var gnidningsfrit, også mht bestilling af manøvrebane, glatbane, teori- og køreprøve. Min kørelærer Jan R lærte mig at føre bilen så korrekt som muligt. Til tider måtte han skrue bissen på, men det handler om sikkerhed, så det var udlukkende for mit eget bedste. Alt i alt et super professionelt forløb hele vejen igennem! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne27. oktober 2015