Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Vælg område

Postnr.
København 900 - 2799
Nordsjælland 2800 - 3699
Bornholm 3700 - 3799
Vestsjælland 4000 - 4779
Sydsjælland 4780 - 4999
Fyn 5000 - 5999
Sydjylland 6000 - 6799
Vestjylland 6800 - 6999
Midtjylland 7000 - 7499
Nordvestjylland 7500 - 7999
Østjylland 8000 - 8999
Nordjylland 9000 - 9999
DP DP

Find køreskoler i København og tag kørekort

Kørekort i København. Vælg by herunder og find en oversigt over køreskoler i de enkelte byer. Over 1760 køreskoler og 7940 køreskole-vurderinger. Anbefal og bliv anbefalet. Læs også alt om kørekortDP DP
Albertslund Ballerup Brøndby Brøndby Strand
Brønshøj Dragør Frederiksberg Glostrup
Greve Hedehusene Herlev Hvidovre
Ishøj Karlslunde Kastrup København Ø
København K København N København NV København S
København V Måløv Rødovre Skovlunde
Solrød Strand Tåstrup Valby Vallensbæk
Vallensbæk Strand Vanløse
DP DP
Der er registeret 428 køreskoler i København - Opret din køreskole og bliv synlig

Nyeste vurderinger af køreskoler i København

Christina Ørnbjærg Jensen - Vilnov Køreskole
""Igår d. 25 juli, blev en STOR dag for mig, da jeg endelig bestod køreprøven i 1 forsøg hos Susanne. Jeg kom til Vilnovs Køreskole for små 2 måneder siden efter et dårligt forløb hos en anden skole, hvor jeg desværre har spildt alt for langt tid, og havde en en kørelære der hellere ville skælde ud og råbe af en, istedet for at lære fra sig. Jeg sagde fra og var på nippet til at give op, men ville give det et sidste forsøg, og jeg kontaktede Susanne. Med hende følte jeg at kemien passede med det samme, og hendes læringstil blev min næring og jeg sugede til mig. Jeg vil gerne takke Susanne for lærerige køretimer, der gjorde jeg fik min køretillid tilbage. Da jeg kom til Vilnovs var jeg en knækket elev, og det blev vendt 180 grader.Det skulle tage mig halvandet år og 3 tidligere køreprøver at få mit kort, og hvis jeg bare havde startet hos Susanne for starten af er jeg sikker på det var gået meget stærkere for mig, og jeg ville have bestået meget før! Jeg vil derfor varmt anbefale Vilnov Køreskole til kommende elever ;))""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne26. juli 2014
Christina Ørnbjærg Jensen - Vilnov Køreskole
"Igår d. 25 juli, blev en STOR dag for mig, da jeg endelig bestod køreprøven i 4. forsøg! Jeg kom til Vilnovs Køreskole for små 2 måneder siden efter et dårligt forløb hos en anden skole, hvor jeg desværre har spildt alt for langt tid, og havde en en kørelære der hellere ville skælde ud og råbe af en, istedet for at lære fra sig. Jeg sagde fra og var på nippet til at give op, men ville give det et sidste forsøg, og jeg kontaktede Susanne. Med hende følte jeg at kemien passede med det samme, og hendes læringstil blev min næring og jeg sugede til mig. Jeg vil gerne takke Susanne for lærerige køretimer, der gjorde jeg fik min køretillid tilbage. Da jeg kom til Vilnovs var jeg en knækket elev, og det blev vendt 180 grader.Det skulle tage mig halvandet år at få mit kort, og hvis jeg bare havde startet hos Susanne for starten af er jeg sikker på det var gået meget stærkere for mig. Jeg vil derfor varmt anbefale Vilnov Køreskole til kommende elever ;))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne26. juli 2014
Simone Walbom - Vilnov Køreskole
"Jeg kan ikke andet end at anbefale Susanne og hendes køreskole. Susanne overtog mig fra en anden kørelærer, da jeg synes det så aller mørkest ud. Men med sit altid gode humør, tålmodighed og gå-på-mod forvandlede hun min situtation til en helt anden - pludselig var der håb igen! Og jeg endte med at bestå min køreprøve i første hug! Susanne formår at finde netop dine særlige behov. Her er ikke tale om én færdig skabelon - men om en som passer netop til din køre-situation. Jeg vidste fra første møde at jeg var i trygge hænder. Man mærker at Susanne brænder for det hun laver, og hun kunne aldrig finde på at sende dig afsted til prøve hvis ikke hun var overbevist om at du ville bestå. Det har alt i alt været en sand fornøjelse, og jeg kommer til at savne at se hende i ny og næ. TAK Susanne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne23. juli 2014