Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København N:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kvik Trafikskole | København N

I København N ligger Kvik Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


KVIK TRAFIKSKOLE er et godt valg hvis du ønsker.:

- Lynforløb uden ekstra Gebyr.

- Fleksibel køretimer fra kl 8-18. samt weekend kørsel, uden ekstra gebyr.

- Fleksibel undervisning (åben mellem mandag-torsdag 16.00-19.30)

- Teoriprøveaften hver ulige Torsdage 18.00-19.30

- Dygtige og tålmodige kørelærere som underviser efter den enkelte elevs behov.

- Rolig og hyggelig undervisningsmiljø. biograf stole, så du sidder behagligt

- Central beliggenhed (hjørnet af Blegdamsvej-Tagensvej).

- Konkurencedygtige priser.

- Gratis undervisnings materialer til hjem lån. teori, dvdér, online prøver.

- Se hjemmesiden.www.kviktrafikskole.dk

 

 

Vurderinger

Flemming
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
23. juli 2015
Dumpeprocent.dk
X
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
6. juni 2015
Rune
"Super køreskole! Bestod både den teoretiske og praktiske prøve første gang. Gode og flexible kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. december 2012
Dumpeprocent.dk
RasmusA
"Meget fin køreskole. Til trods for et par gange med tekniske problemer under teoritimerne, var der ingen problemer med at få det hele forklaret. Mht kørsel havde jeg Yar som kørelære. Han er meget punktlig og grundig hvilket måske for nogen kan virke hårdt, men det betaler sig i den grad i sidste ende! Bestod første gang uden problemer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2012
Michel
"Super køreskole med dygtige lærere ! Bestod første gang på teori og køreprøve og uden at betale stort.
Rigtig sød Kørelærer som lærte mig at køre bil på en god måde.
Kan klart anbefales fra min side af!!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2012
stine hansen
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
3. december 2012
Dumpeprocent.dk
Mette-Line
"Kan klart anbefale køreskolen, de tager godt hånd om en og lærer en tingene på bedst mulig måde, jeg havde masood som kørelærer og han var fleksibel og forklarede indtil man forstod det. De bedste anbefalinger herfra.

Mette-Line"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2012
Margarita
"Fem stjerner til Masood og kviktrafikskole! Engageret personale, fleksibel og super professionelle. Jeg bestod begge prøve første gang. Kan varmt anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
Morten Løndahl Hansen
"Jeg vil gi 5stjerner, fordi jeg føler det var professionelt og godt. kørelærende gode, undervisningen rigtig god. jeg gik igennem teori og køreprøve første gang, og ingen ekstra leksioner kun lovpakken. god behandling og fantastiske mennesker! alt i alt, thumps up til kviktrafikskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. oktober 2012
Janne
"Supertilfreds med mit forløb. Nøjagtig 4 måneder og 10.000 kr.
Som 52-årig var jeg ekstremt nervøs men med tålmodighed og store pædagogiske evner fik min kørelærer mig til at slappe af og stole på mig selv.
Bestod både teori og køreprøve første gang.
Kan varmt anbefales.
Gav gerne 10 stjerner."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2012
Anila
"Min oplevelse med Kvik køreskolen har været fantastisk. Personalet på skolen er meget professionelle samtidig med at de er yderst tålmodige i forholdet til at forklare og redegøre både det praktiske og teoretiske del.

Min kørelærer, Yar Zamiri, er dygtig og loyal mht. sit arbejde. Jeg har været utrolig tilfreds med det hele og anbefaler min kørelærer til alle som er interesseret. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2012
Mohamed
"Absolut Københavns bedste køreskole. jeg havde en rigtig god kørelære, bestod begge prøver, og fik mit kørekort for under 10.000 kr. god teori undervisning specielt shujaat hussein, som gør at man føler sig tryg i trafikken
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2012
Ivan
"Rigtig god køreskole. Nemt og hurtigt forløb. Gode lærere god undervisning bestod første gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. august 2012
Nancy
"Er 100% tilfreds med køreskolen. For det første bestemmer man selv sit tempo og får en masse god vejledning og hjælp hen ad vejen. Noget af det vigtigste var, at man efter hver kørsel blev bedømt på en god måde og da hele forløbet var slut, fik at vide om man efter deres mening havde brug for ekstra kørelektioner, men dette var helt klart op til en selv. Man fik bare hjælp til selv at finde ud af om det var det man ønskede. Hvilket jeg synes var rigtig vigtigt.
Siger TAK til en god tid på køreskolen og et lækkert kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2012
Mie
"Kan varmt anbefale kviktfikskole til alle. De har en god og grundig teori undervisning og kørsel ude på vejen. Kan især takke og anbefale min kørelærer Masood, som er en seriøs og meget dygtig kørelærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2012
Widana
"Jeg er meget glad for at jeg valgte Kvik Trafikskole, fordi det jeg oplevede et godt forløb til en god pris. Specielt var jeg meget tilfreds med min kørelærer Masood, han var meget god til at lære fra sig. Jeg bestod både teori og praktisk første gang.
Mine hjerteligste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2012
Anna
"Det har alt i alt været et rigtig godt forløb jeg sagtens kan anbefale til andre. Jeg kørte med Massod, der som kørelærer er super dygtig. Dog kan skolen til tider være en smule utjekket, men det blev så rigeligt kompenseret ved at de både skaffede mig glatbane og køreprøve på et afbud. Så når det virkelig gælder kan man godt regne med dem. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2012
Ranim
"Fik mit kørekort på under 3 måneder, bestod både teoriprøve og køreprøven for første gang. Skolen kan klart anbefales især kørelæren Masood, han er dygtig og samtidig hård.
Kan varmt anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2012
Knudsen
"Kvik trafik tilbyder et ret fleksibelt teori forløb, hvor man selv skal tage ansvar for at lære, dette passer super godt hvis man har en travl hverdag.

Når det så er sagt: Jeg havde Masood som kørelærer, super sød mand, enormt venlig, rar, behagelig og dygtig. Dog synes jeg at mit forløb har været lidt for ustrukturæret, med for sent fremmøde, aflyst køretime (5 minutter før timens start) og laaaaaaang tid mellem mine køretimer. Jeg startede 19 januar og blev færdig d. 12 juni (bemærk at jeg har holdt mig inde for pakken og ikke købt ekstra timer) i mine øjne kunne jeg havde været færdig før, da jeg har haft måneder hvor jeg ikke har haft en eneste køretime.

Jeg savner en form for anerkendelse og undskyldning for det er ikke mig fejlen ligger hos, men køreskolen og det ved Masood også godt.

Jeg bestod min teoriprøve første gang og min køreprøve første gang uden køb af ekstra timer. Jeg har kørekort i udlandet og det har nok haft betydning for at jeg bestod samt min alder.
Men det skal også nævnes at både den køreundervisning og teori har været super forkuseret og konkret så jeg vidste præcis hvad jeg kunne forvente til begge prøve.

Jeg er sikker på at Masood har lært af denne oplevelse ligesom jeg har og at fejlen ikke gentages.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. juni 2012
Niels Møller
"Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Kvik Trafikskole. Jeg bestod teori og praktisk prøve første gang og uden ekstra timer. Dette gode resultat skyldes ikke mindst min kørelærers undervisning. Han syntes ret ”streng” og måske lidt perfektionistisk i starten, men det blev jeg egentlig hurtig ret glad for. Jeg fik virkelig god, systematisk og detaljeret instruktion og fik fra starten indlært nogle fornuftige kørevaner ”på rygraden”. Det var også rart at man kunne tage teoriundervisning på skolen (på PC) når det passede ind i ens kalender (har kone og to børn) og i det tempo man ville. At møde op på selve skolen sparede mig også for en del tid, da jeg så nemt kunne blive guidet i hvor jeg skulle lægge vægten ved gennemgangen af teorien. Endelig var det rigtig god øvelse at komme til ”teoriprøverne” på skolen, der var helt svarende til den endelige (rigtige) teoriprøve hos politiet. Det burde fremgå af ovenstående at jeg på det varmeste kan anbefale skolen ligesom jeg selv fik det."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2012
Johan
"Jeg valgte Kvik Trafikskole deres billige lovpakke og troværdige introduktionsaften.
Jeg vægtede troværdighed og ærlighed højt til at starte med, og her passede Kvik Trafikskole til mine kriterier.

Jeg bestod teoriprøven i første forsøg bl.a. ved at dukke op et par gange til de evaluerende prøver, som foregår om torsdagen.

Køreprøven blev også bestået i første hug med 3 ekstra timer á 45 minutter, og samarbejdet med min kørelærer Masood fungerede rigtig fint, hvor konstruktiv og god kritisk vejledning var med til at tydeligt at forbedre mine køreevner.

Derudover var jeg meget tilfreds med, at man helt selv kunne vælge, hvornår man følte sig klar til prøverne, dvs. intet pres, men blot vejledning fra kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. maj 2012
Bjørn Grubbe Rasmussen
"Jeg har i en relativ sen alder taget kørekort. Jeg valgte Kvik Trafikskole pga. deres attraktive tilbud på lovpakke, deres gode vurdering her og på Trustpilot, samt det faktum, at de tilbød lynforløb til samme pris som normalt forløb.

Køreskolen håndterer undervisning meget professionelt - både teoriforløbet opbygget som individuel DVD- undervisning med fælles evaluerende prøver, samt hele det praktiske forløb.

I det praktiske forløb arbejder skolen sammen med professionelle aktører for både forløb på manøvre bane og glatbane.

Jeg har i mit forløb haft Masood Ahmed som kørelærer i det praktiske forløb, og kan absolut anbefale ham og hans køreskole.

Masood formår gennem tilskyndelse og konstruktiv irettesættelse at motivere eleven til selv at lære at tage ansvar i trafikken, og på den måde køre sikkert og trygt. Jeg kan på alle måder derfor anbefale andre at tage kørekort hos Masood Ahmed og Kvik Trafikskole.

Jeg bestod teori og praktisk prøve i første forsøg med lovpakke plus kun 2 selvvalgte ekstra lektioner á 45 min.

Jeg havde inden opstart på forløbet hos Kvik Trafikskole aldrig tidligere prøvet at køre bil eller andet motoriseret køretøj.

Jeg anbefaler derfor med glæde Kvik Trafikskole.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. april 2012
Line
"Kvik trafikskole er helt igennem professionel, med engagerede og tålmodige undervisere, der tager ansvar for sine elever.
Det har været let at tilpasse både teoriundervisningen og køretimerne så de passede til min hverdag med skiftende arbejdstider.
De fælles evaluerende teoriprøver hver torsdag er guld værd, og gjorde mig tryg ved at tage teoriprøven.
Trods et langt forløb (holdt to lange pauser pga mit arbejde) kunne min kørelærer huske hver enkelt af mine timer, hvilket er imponerende med så mange elever.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og er glad for at min kørelærer pressede lidt på for at få mig til at tage prøven, i stedet for at lade mig tage uendelige ekstra timer, fordi jeg var nervøs for at dumpe."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2012
Kasper
"Jeg har taget mit kørekort hos kvik trafikskole og har været yderst tilfreds med forløbet. Jeg bestod både teori - og køreprøve i første forsøg. Teoriundervisningen foregår ved pc, og som elev kan man derved selv planlægge sit forløb og tilrettelægge det efter sit eget temperament. Kørelærerne er meget kompetente og går i høj grad op i, at eleverne får så meget ud af undervisningen som overhovedet muligt og bliver rustede til den københavnske trafik. Jeg vil til en hver tid anbefale kvik trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2012
Lars
"Rigtig god trafikskole med nogle gode undervisere.
Har et godt forløb med teoriundervisningen, hvor man selv kan være med til at bestemme tempoet, man vil lære i. Gode torsdagstimer med evaluerede teoriprøver.
Havde rigtig gode og hyggelige køretimer på vej med en meget kvalificeret og rolig kørelære. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2012
kimmie
"Jeg har taget mit kørekort hos kvik trafik skole og jeg må sige jeg er meget glad og tilfreds med at have bestået teori og køreprøven første gang med kun én ekstra køretime ! Jeg havde masood som kørelære og er super tilfreds med hele forløbet, en meget fleksibel køreskole og kørelære. Kan varmt anbefale og få taget sit kørelort her ! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2012
Rune
"Jeg har taget mit kørekort hos Kviktrafikskole.
Det har været en sand fornøjelse hele vejen igennem.
Skolen teori undervisning foregår ved pc, så man som elev har sit helt eget forløb. Skolen har åbent mandag til torsdag, så teori undervisningen er utrolig fleksibel.

Det har været en fornøjelse med min kørelærer Masood, som er meget fleksibel og meget engageret i sit job.
Det har ligeledes været rart, at køreskolen ikke har til formål, at få elevere til, at tage flere køretimer en højest nødvendigt.

Jeg har bestået min teori-, samt køreprøve i første forsøg og i øvrigt uden ekstra køretimer, takket være den intense undervisning.

Jeg kan kun anbefale Kviktrafikskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2012
Rasmus
"Jeg bestod både køreprøven og teoriprøven første gang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2012
AA
"Jeg har været tilfreds med mit forløb hos Kvik, bestod teori og køreprøve i første forsøg. En ulempe var, at min kørelærer ved nogle køretime, sad og snakkede i tlf (dog køreskole relevant) - men det gjorde mig desværre lidt forvirret og ukoncentreret! Det kan man bare pointere overfor dem, og så stopper de det formentligt !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2012
Henriette
"Jeg har i en sen alder taget mit kørekort og vidste på forhånd at det ville blive svært, men med Masood som kørelærer kom jeg igennem alligevel, han forstod meget hurtigt hvordan han skulle takle mig og min kørsel, han kan bruge den hårde tone, men fandt hurtigt ud af at så gik det da helt ad h... til, jeg synes det var super at han så hurtigt lærte mig som person at kende.

Jeg har ikke meget andet end ros til overs for ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2012
Majbrit
"Har taget kørekort i en "sen" alder (42 år) og har aldrig siddet bag rattet i en bil. Men det lykkedes mig at bestå både teori og praktisk prøve i første forsøg, og jeg har været rigtig glad for det forløb jeg har haft her på skolen. Føler mig godt "klædt på" til nu at skulle køre på egen hånd ! Også prismæssigt er det fornuftigt hvilket bestemt heller ikke gør noget..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2012
Marie A.
"Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg og har været rigtig glad for Kvik Trafikskole og min kørelærer Yar, der sørgede for jeg var klar til køreprøven.
Yar har været meget fleksibel med hvornår vi kan køre og der har ikke været noget ventetid på køretimer eller noget. Kan klart anbefale denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2012
Daniel
"Jeg fik taget mit kørekort i kviktrafik skole, da jeg har fået det anbefalet af adskellige folk.
Jeg har kun positive ting at sige om denne skole, mit forløb var kort og smertefrit, min lære (Masood) var meget flexibel med sine køretimer, var det om morgen eller aften, kunne Massod tage sig af det uden problemer. som nævnt i tidligerer anmeldelser, har han en fin balance mellem at være den "bløde" og "hårde" lære, for at få det bedste ud af en.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. december 2011
Hans
"Super køreskole med gode lærere. Bestod både teori og praktik første gang! :)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2011
Karolina Zieminski
"Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at tage mit kørerkort hos Kvik Trafikskole.
De har super fede biler, og nogle rigtig gode og flinke kørelærer (havde Masood som kørelærer).
Prisen var desuden helt i orden.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2011
Anika Mergen Hee
"Rigtig godt teoti system der gjorde at jeg kunne tage undervisningen mere på mine egne premisser. Jeg var meget glad for mig kørelære, som syntes at få mig til at føle mig sikker, men samtidigt lod mig prøve tingene selv. Jeg bestod første gang i både den teoratiske og praktiske prøve, så gjorde jeg det oven i købet med bravur.. Kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2011
abdelhamid
"fin kørerskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2011
peter poulsen
"en rigtig god køreskole, fik mit kørekort efter 3 måneder uden problemer og en rigtig god kørelærer masood han kan bare lære fra sig. fem stjerner til ham og køreskolen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2011
Riza
"En helt fin skole, uden nogen former for problemer med sproglige kundskaber fra lærer eller lign.
Jeg fik mit kørekort efter små 4 måneder. Var super glad for rejsen, hvor jeg havde Masood som kørelærer. En lærer med masser af tålmodighed! Jeg bestod min køreprøve første gang efter rigtig god vejledning fra ham. Kunne ikke have været bedre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2011
pawel wedrowski
"jeg brugte kvik trafik skole til en generhvervelse af mit kørekort. Det klarede vi på én dobbelt med Massoud som min kørerlærer. Første time gik med en særdeles effektiv og kortfattet gennemgang og genopfriskning af bilens mekanik samt en lille køretur hvor vi fokuserede på de ting som køresagkyndig er opmærksom på. Anden time var selve køreprøven. Bestået 1. gang."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2011
morten
"Fin køreskole :-) dumpede 1ste teoriprøve ( egen fejl ..dovenskab / tidsmangel ) bestod køreprøven 1ste gang på aftalte pakke :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2011
morten
"Fin køreskole :-) dumpede 1ste teoriprøve ( egen fejl ..dovenskab / tidsmangel ) bestod køreprøven 1ste gang på aftalte pakke :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2011
Jacob
"Bestod både teori og køreprøve første gang igennem Kvik Trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. oktober 2011
Esben
"Startede med undervisningen i februar og bestod alt første gang i begyndelsen af juni. Rigtig god undervisning og hjælp til det praktiske. Jeg var meget nervøs over kørsel i indre KBH, men med en rolig og meget flink kørelære var der ingen grund til bekymring! Havde Hussain som lære. Kan varmt anbefale skolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2011
Mikkel T
"Jeg er meget tilfreds med Kvik Trafikskole. Jeg bestod teoriprøven i første forsøg, men det var først 3. gang jeg bestod den praktiske prøve. Dog vil jeg sige at min kørelærer ikke gav op, men blev ved med at køre med mig og hjælpe mig hvor jeg havde mangler.
Jeg vil varmt anbefale Kvik Trafikskole! Og kørelæren Masood. Der findes ingen bedre. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juni 2011
Ole P. Thomsen
"flinke mennesker, god undervisning
bestod kontrolerende køreprøve
hurtigt og efektivt. fem stjerner ud af
fem,
meget tilfreds.
Ole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2011
Mads Jarnvig
"Jeg kan varmt anbefale Kvik Trafikskole. Jeg har taget mit kørekort på 2måneder og bestået både teori og praktisk prøve første gang. Jeg har ikke haft brug for at tage ekstra kørelektioner så har fået mit kørekort til en meget fornuftig pris. Flinke og hjælpsomme kørelærerer og gode faciliteter på køreskolen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2011
Sara Friis
"Jeg har netop bestået min min kørerprøve, bestod både teori- og kørerprøve ved første forsøg. Teori undervisningen forgik ved computere og passede mig rigtig godt da man kunne komme når det passede ind i hverdagen. Da jeg startede med at kører var jeg meget nervøs men min kørerlærer Masood var rigtig god til at give en ro, han går meget op i at man føler sig tryg, forløbet bliver tilpasset dig så du får mest ud af det. Jeg kan med glæde anbefale Kvik Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juni 2011
Sofie C. M. Jensen
"Jeg har netop lige fået mit kørekort, og det har været en temmelig hurtig proces. Da teoriundervisningen foregår på computer, kunne jeg hurtigere overstå teorien og komme til teoriprøven. Jeg bestod ikke den første gang, men det var udelukkende pga min nervøsitet, anden gang bestod jeg med 1 fejl. Jeg bestod dermed selve køreprøven første gang.
Jeg havde Masood som kørerlære, og det fungerede fint, da han er meget fleksible og går meget op i at man kører rigtigt, så man kan ikke andet end at føle sig tryg når man skal op til køreprøven. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2011
Sandra Eileen Christiansen
"Jeg har netop taget mit kørekort hos Kvik trafikskole, og jeg har gennem hele forløbet været meget tilfreds. Kvaliteten, seriøsiteten og fleksisbiliteten levende op til mine forventninger. Teoriundervisningen foregik på computer, hviket gjorde at jeg selv kunne bestemme tempoet, og jeg fik mulighed for at passe det ind i min hverdag, særligt i forhold til mit studie. Derudover havde jeg én kørelærer, Masood Ahmad, der fulgte mig, som gjorde jeg fik et effektivt og individuelt forløb. Jeg kan med glæde anbefale Kvik trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. april 2011
Farzaneh
"Jeg var meget tilfreds med Kvik Trafikskole og min kørelærer Shujat Hussain.Han var meget tålmodig og rolig. Han var også meget flexibel med køretimerne. jeg kan varmt anbefale Kvik Trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2010
Amalie Timmermann
"Jeg har haft et fleksibelt forløb, hvor både teori, køretimer, timer på øvelses- og glatbanen samt prøver er blevet lagt, så det passede mig bedst muligt, og Shujaat Hussain, der var min kørelære, var god til at skabe en rolig og tryg stemning omkring at køre i trafikken.
Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg og kan varmt anbefale Kvik Trafikskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. oktober 2010
Søren Frejstrup
"Kvik Trafikskole er en super god trafikskole idet undervisningen er individuel og fleksibel. Både teoriundervisningen (i form af computerundervisning) og den praktiske undervisning fungerer rigtig godt, og hænger fint sammen med det der kræves til teori- og køreprøven. Jeg havde Shujaat både til teori og praktisk kørsel og det var perfekt. Så en varm anbefaling herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. maj 2010
Morten Christensen
"Kvik Trafikskole er en både god og billig køreskole. Undervisningen er fleksibel og jeg bestod både teori og praksisk prøve i første forsøg. Jeg havde Shujaat til både teori og praktisk kørsel og kan varmt anbefale skolen til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2010
Adam Miller
"Kvik Trafikskole har været et rigtigt godt bekendtskab. Teorien foregår ved computerlektioner hvilket gør forløbet meget fleksibelt i forhold til hverdagens andre gøremål. Samtidig er der altid en kørelærer på skolen til at tage sig af spørgsmål der opstår undervejs. Shujaat søger for at hele forløbet hænger godt sammen og er altid smilende og imødekommende. I den praktiske del havde jeg Carsten Friis som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Han skabte en god og rolig stemning, hvilket gjorde indlæringen af den praktiske kørsel til en fornøjelse.

Både teori og praktisk prøve blev bestået første gang, så jeg kan varmt anbefale skolen til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. februar 2010
Mia Schomacker
"Kvik Trafikskole kan varmt anbefales! Jeg har været utroligt glad for min kørelærer Aziz og også Shujaat, som hjalp under teorilektionerne. Der er en meget rolig og tryg stemning på skolen såvel som til køretimerne, og det er på en måde et meget selvstændigt forløb og samtidig er hjælpen der, hvis man har brug for det. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. Man får i den grad noget for pengene! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. februar 2010
Daniela Madsen
"Et glimrende eksempel på at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen :) Har været yderst tilfreds med forløbet.
Shujaat er en utrolig rolig og tillidsvækkende kørelærer, og han har haft en stor betydning for at jeg bestod såvel den teoretiske som den praktiske prøve ved første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. december 2009
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B-erhverv (Taxi) 1.840,00 325,00
Kategori B 6.490,00 325,00
Kategori generhverv 1.890,00 325,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Kviktrafikskole aps
Adresse:Blegdamsvej 42
Post nr. & by:2200 København N
Telefon:35355455
Hjemmeside:www.kviktrafikskole.dk
Email:mail@kviktrafikskole.dk

Kørelærer:
 • Masood ahmed
 • Yar Mohammad
 • Rahul Kumar
 • Joan
 • Kim
 • Ibrahim
 • zabi
 • Maria
 • Adeel
 • Vikass
 • Ibrahim
 • Jihad

Teorilokale:
Adresse:Blegdamsvej 42
Post nr. & by:2200 København N

Køreskole galleri