Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i København K:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Hans Pallesens Trafikskole | København K

I København K ligger Hans Pallesens Trafikskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Silje Mikkelsen
"Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos Hans.  For mig har det været afgørende at både køre og teori timer kunne planlægges fleksibelt. Jeg har fra starten følt mig tryg og derfor også fået rigtig meget ud ad mine køretimer. Jeg bestod derfor både teori og køreprøve i første hug. Jeg vil derfor altid kunne anbefale denne køreskole til andre.
Silje Mikkelsen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juni 2012
Dumpeprocent.dk
Ditte Kaae
"Hans er en dygtig underviser - både i teorilokalet og på kørebanen. Og så er det ikke svært at få plads i hans kalender til kørselsundervisning. Han er tryg at køre med og så har han den faglige stolthed i orden - man lærer det ordentligt, og jeg kunne derfor gå til både teori- og køreprøve og bestå i første forsøg.
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2011
Erik Lange
"Rigtig fin lille køreskole med meget fleksible tider. Hans er god til at udfordre elevens evner (på sikker og forsvarlig vis) og se hvor der skal sættes ind for at man som elev opnår den nødvendige rutine på kortest mulig tid. Super fleksibel og individuel tilpasning af undervisningen ift. den enkelte elevs behov. Fem stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2010
Dumpeprocent.dk
Natasha Sandra Mau
"Jeg mener at Hans Pallesen og hans køreskole First Drive skal have 5 stjerner da det har været en rigtig godt og reel køreskole.. Det hele er som det skal være og man føler sig 100% tryg gennem hele forløbet. Han sender ikke en til køreprøve før du selv og hans føler at du er parart. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. januar 2010
Astrid Holck Jensen
"Ingen tvivl!! 5 stjerner til Hans og hans køreskole!! Alt kører som det skal, der er ikke nogen nævneværdig ventetid, Hans er super fleksibel, når det kommer til køretider og teorilektioner, og vigtigst af alt: Man føler sig 100% tryg gennem hele forløbet! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. juni 2009
anne nurken
"Hans Pallesens trafikskole er stedet hvor man lærer at køre sikkert og godt. Hans kan være meget krævende, men det er rigtig vigtigt,når man vil lære at køre bilen ordentligt og sikkert. Jeg giver 5 stjerner!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2009
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Køreskolen First Drive
Adresse:Voldgården 6
Post nr. & by:1412 København K
Telefon:26161161