Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Kirke Eskilstrup og tag køreskort

Find køreskole i Kirke Eskilstrup (4360). Din guide til kørekort i Kirke Eskilstrup. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Ballerup Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Kirke Eskilstrup

Lise Skovgaard - Ballerup Køreskole
"Jeg kan desværre ikke anbefale Ballerup Køreskole til andre. Jeg gik på Ballerup Køreskole i ca. et halvt år men valgte til sidst at skifte, da køreskolen langt fra levede op til mine forventninger - tværtimod! Jeg valgte køreskolen efter at have kigget på deres hjemmeside, hvor det hele jo lyder meget godt. Men det er desværre langt fra virkeligheden. Den kørelærer jeg havde var yderst inkompetent. Han skældte mig konstant ud, og fik mig til at føle, at jeg var total elendig til at køre, og til sidst troede jeg så meget på ham, at jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville få et kørekort. Han havde ingen pædagogiske evner og fik mig flere gange til at græde, fordi han simpelthen ikke havde nogen "stopklods", der sagde ham hvornår nok var nok. Et eksempel var en gang, hvor han fik mig til at holde ind til siden. I et kvarter sad han og skældte mig ud og fortalte mig, at jeg ikke kunne køre bil - overhovedet! Jeg kunne ikke holde tårerne tilbage og selvom han tydeligt kunne se jeg græd blev han bare ved og ved og ved. Jeg havde lyst til at stige ud af bilen og gå hjem, men blev siddende, da jeg var mere end 20 km hjemmefra.
Efter at have snakket med flere andre køreskoleelever fra Ballerup Køreskole, har jeg fundet ud af, at de bestemt heller ikke har nydt at tage kørekort.
Efter at have haft UTALLIGE køretimer og betalt ca, 20.000 kr. til Ballerup Køreskole spurgte jeg min kørelærer, om jeg ikke snart kunne komme op til køreprøven, men han svarede at jeg skulle have mange køretimer endnu, før eg var klar. Det var dråben for mig. Ikke så meget pga. pengene, men simpelthen fordi jeg ikke kunne holde tanken ud, om at jeg skulle sidde ved siden af ham i flere timer. Og nu kunne det måske godt lyde som om jeg faktisk ER mega dårlig til at køre bil, fordi jeg har haft så mange ekstra køretimer. Men da jeg skiftede køreskole til Quick Trafikskole (som ligger næsten lige ved siden af Ballerup Køreskole) fortalte min nye kørelærer mig, at jeg var rigtig god til at køre bil, så han sendte mig straks op til køreprøven, som jeg bestod med bravur.
Min oplevelse af Ballerup Køreskole er derfor kort sagt, at de kun er ude på at hive så mange penge som muligt ud af deres elever, og de gør INTET ud af, at man skal have det godt med at tage kørekort.
I stedet skal mine anbefalinger gå til Quick Trafikskole, som jeg ikke nåede at gå hos ret længe, men som gav mig et rigtig godt indtryk, og så er de meget billigere end andre køreskoler i Ballerup.
Håber jeg har forhindret nogle i, at starte hos Ballerup Køreskole. Det er nemlig noget at det, jeg har fortrudt mest i mit liv, da jeg konstant gik rundt med en knude i maven over de dårlige oplevelser i hver køretime."
1 stjerne4. marts 2014