Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Kastrup:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Køreskolen På Tårnby Torv | Kastrup

I Kastrup ligger Køreskolen På Tårnby Torv. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Annette B
"Begyndte til teori d. 25 feb 2013, hvilket har været et rigtig læririgt og hyggeligt forløb. Bestod teoriprøven i første hug, men med to fejl. Disse fejl skyldtes ene og alene min egen dårlige indsats i at læse op til prøven. At jeg bestod, kan jeg takke min meget dygtige teorilære samt Kørelære Jeanette. Altid frisk og glad, utrolig god til at få alle med, selvom nogen var lidt tunge i det... Nu mangler jeg kun glatbane, et par timers kørsel samt køreprøven. Og må sige at det er med lidt vemod, da det har været en super oplevelse, og et knald godt forløb. En stor tak til min fantastiske Kørelære Jeanette. Vil til en hver tid, anbefale denne køreskole, og specielt Jeanette. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2013
Dumpeprocent.dk
Caspar
"Jeg har taget B-kørekort i denne køreskole. Min kørelærer var ikke villig til at tage timerne efter min arbejdstid, så jeg blev nød til at tage fri fra arbejde, fordi at min kørekører kun ville køre i dagtimerne mellem kl. 8-16 Jeg troede at det sagtens kunne lade sig gøre men fik det modsatte at vide 1 uge efter at jeg havde betalt pengene.

Personligt synes jeg at min kørelære var meget temperamentsfuld, det kan godt være at jeg ikke var hans bedste elev, men jeg mener ikke at den behandling jeg fik var særlig fair.

Desuden virkede det som om at kørelæren var meget interesseret i at alle fik mange ekstratimer, så han kunne tjene flere penge. Vi fik også at vide at det var deres standard at alle fik ekstratimer. De havde kun en gammel udenlandsk lastbilchauffør som ikke fik ekstratimer, fortalte de. Jeg tror dog ikke på den historie. Mest fordi at man sagtens kan lave et udenlandsk kørekort om til dansk ved at indbetale et gebyr.

Jeg må til gengæld indrømme at min kørelærer til glatbanen var en meget behagelig og tålmodig type. Pga. kørelæren til glatbane vælger jeg at give 2 stjerner, ellers ville jeg give 1."
1 stjerne1 stjerne 24. februar 2012
Marie
"Kan anbefales. Rigtig flinke ansatte, man føler der bliver taget hånd om én, man bliver taget seriøst.

Desuden ligger køreskolen perfekt i forhold til alle typer kørsel: villakvarter, bykørsel, landevejskørsel, motorvej, etc.

Jeg er endnu ikke færdig, men er så langt, at jeg varmt kan anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2008
Dumpeprocent.dk
Thomas
"Det er en del år siden men jeg husker den som en lille intim køreskole med styr på tingene og god kørelærer. Alle er flinke og hjælpesomme, og teori såsom køretimer foregår i en rolig og behagelig atmorsfærer. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:P Mikaelsen
Adresse:Tårnby Torv 5 1
Post nr. & by:2770 Kastrup