Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Kastrup og tag køreskort

Find køreskole i Kastrup (2770). Din guide til kørekort i Kastrup. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Adils Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Amager Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 B.S.M.Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Fuglsangs Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Frank Tønnesen   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Hassan Iqbal   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Marianne Ina Bay   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen Meyer   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Køreskolen På Tårnby Torv   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Merete Kaae` S Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Tårnby Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Trekløver Trafikskole I/S   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Kastrup

Annette B - Køreskolen På Tårnby Torv
"Begyndte til teori d. 25 feb 2013, hvilket har været et rigtig læririgt og hyggeligt forløb. Bestod teoriprøven i første hug, men med to fejl. Disse fejl skyldtes ene og alene min egen dårlige indsats i at læse op til prøven. At jeg bestod, kan jeg takke min meget dygtige teorilære samt Kørelære Jeanette. Altid frisk og glad, utrolig god til at få alle med, selvom nogen var lidt tunge i det... Nu mangler jeg kun glatbane, et par timers kørsel samt køreprøven. Og må sige at det er med lidt vemod, da det har været en super oplevelse, og et knald godt forløb. En stor tak til min fantastiske Kørelære Jeanette. Vil til en hver tid, anbefale denne køreskole, og specielt Jeanette. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne12. april 2013
Caspar - Køreskolen På Tårnby Torv
"Jeg har taget B-kørekort i denne køreskole. Min kørelærer var ikke villig til at tage timerne efter min arbejdstid, så jeg blev nød til at tage fri fra arbejde, fordi at min kørekører kun ville køre i dagtimerne mellem kl. 8-16 Jeg troede at det sagtens kunne lade sig gøre men fik det modsatte at vide 1 uge efter at jeg havde betalt pengene.

Personligt synes jeg at min kørelære var meget temperamentsfuld, det kan godt være at jeg ikke var hans bedste elev, men jeg mener ikke at den behandling jeg fik var særlig fair.

Desuden virkede det som om at kørelæren var meget interesseret i at alle fik mange ekstratimer, så han kunne tjene flere penge. Vi fik også at vide at det var deres standard at alle fik ekstratimer. De havde kun en gammel udenlandsk lastbilchauffør som ikke fik ekstratimer, fortalte de. Jeg tror dog ikke på den historie. Mest fordi at man sagtens kan lave et udenlandsk kørekort om til dansk ved at indbetale et gebyr.

Jeg må til gengæld indrømme at min kørelærer til glatbanen var en meget behagelig og tålmodig type. Pga. kørelæren til glatbane vælger jeg at give 2 stjerner, ellers ville jeg give 1."
1 stjerne1 stjerne24. februar 2012