Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ishøj:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

SafeDrive | Ishøj

I Ishøj ligger SafeDrive. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Hifsa
"Det har været en fornøjelse at gå på denne køreskole. Jeg har haft et dejligt forløb og jeg syntes det har været rart med så god en kørelærer som Zia. Han kan sit stof og han er virkelig tålmodig. Jeg vil anbefale alle til at starte her. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2015
Dumpeprocent.dk
Tammie Sommer
"Jeg har kun den varmeste anbefaling af Safedrive Køreskole i Ishøj !
Zia er super tålmodig og dygtig til at lære fra sig. Teorien bliver gennemgået forståeligt og med humor. Køretimerne foregår med stor tillid til eleven og altid i hyggelig lune.
Jeg vil på kraftigste vis opfordre alle der sidder og overvejer at starte på sit kørekort, at kontakte Safedrive/ Zia først ! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juli 2014
Cecilie
"Zia er en super sød kørelærer, der selv bestyrer køreskolen. Hans hold er ikke store, så derfor får man ekstra meget ud af undervisningen. Teorien er klaret på blot 4 uger, dog grundigt og der er kvalitet over det. Zia er super dygtig til t lære fra sig og forklare så alle kan være med. Køretimerne bliver tilrettelagt efter hvornår man selv har tid og også her er Zia dygtig til guide hele vejen. Jeg bestod både teori og køreprøve 1. gang! Jeg kan varmt anbefale safedrive til alle og enhver - det er billigt og der er kvalitet over undervisningen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juni 2014
Dumpeprocent.dk
Sidrah Iqbal
"Det har været en god oplevelse på denne køreskole. Der var virkelige gode teoritimer samt køretimer. Kørelæreren er meget hjælpsom, dygtig og tålmodig. Kørelæreren er pædagogisk og går i dybden med emnet. Hvis man ikke har forstået det der bliver gennemgået, bliver kørerlæreren ved med at forklare indtil man har forstået det. Desuden blev man også hentet under hver køretime på det aftalte sted, som gjorde det meget nemmere at have køretimer. Mit forløb på denne køreskole har været meget tilfredsstillende og behageligt. Derfor vil jeg varmt anbefale enhver denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. marts 2013
Abdul Khaliq
"Jeg har lært mange ting på den køreskole og har bestået begge to eksam uden problemmer.

Tak til Ziaullah vores køreskoleslære.


Mvh

Abdul"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. februar 2013
Sidrah Iqbal
"Det har været rigtig godt på denne køreskole, da der har været virkelig gode teoritimer og køretimer. Kørelæreren er meget hjælpsom og høflig. Kørelæreren forklarer tingene meget detaljeret, og hvis man ikke har forstået det der bliver gennemgået, bliver kørelæreren ved med at forklare indtil man har forstået det. Udover det bliver man hentet og kørt hjem under køretimerne som gør det meget bedre og nemmere. Mit forløb på denne køreskole har været meget behageligt og roligt. Derfor vil jeg meget gerne anbefale jer denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. februar 2013
Dumpeprocent.dk
Sidrah Iqbal
"Jeg synes, at det har været rigtig godt på denne køreskole. Der var virkelige gode teoritimer samt køretimer. Kørelærerne er meget hjælpsomme og høflige. De forklarer tingene meget detaljeret, og hvis man ikke har forstået det der bliver gennemgået, bliver de ved med at forklare indtil man har forstået det. Udover det bliver man også hentet og kørt hjem under hver køretime som gør det meget lettere. Mit forløb på køreskolen har været meget behageligt og roligt. Derfor vil jeg helt klart anbefale jer denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2013
Phlip
"Jeg startede på Safe-Drive i Ishøj i November, og havde mit kørekort 2 1/2 måneder senere.

Den ellers fordomsfulde kedelige teori blev undervist på en spontan facon, hvilket gjorde det obligatoriske teori- timer underholdende, og jeg følte at tiden gik hurtigt. Det samme gælder for mine køretimer, hvor jeg følte at jeg var i et trygt og lærerigt selskab med en menneskelig kørelærer.

Prisen var fantastisk - køreskolen kan klart anbefales

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2013
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 6.990,00 350,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Zia Ullah
Adresse:Tranegilde Strandvej 41
Post nr. & by:2635 Ishøj
Telefon:2386 1146
Hjemmeside:www.safedrive.dk
Email:info@safedrive.dk

Kørelærer:
  • Bertil
  • Zia