Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ikast:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Ikast Køreskole | Ikast

I Ikast ligger Ikast Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Ikast køreskole
"Se Ikast køreskole på facebook"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2011
Dumpeprocent.dk
Lasse Henriksen
"dette er klart den bedste Køreskole i Jylland
kørekort lyder virkelig kedlig at tage men man har det virkelig sjovt under hele forløbet Lars har altid lige en sjov bemærkning eller god joke at fyrre af.
selv tereoi timerne var sjove
de får det kedelige til at være sjov der kommer altid lige en sjov historie under undervisningen og man keder sig aldrig er personligt Mega glad for det er overstået
men mega nede over vi ikke får mere tid med de Bedste kørelærer i danmark
Jeanett Orbé og Lars Funder
TUSINDE TAK FOR EN VILDT SJOV UNDERVISNING OG KØRETUR

ps rigtige fede biler
Og så er lars jo lidt en drengerøv så 150 hk er jo ikke nok
(den får jo lige en chips) hahah
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. marts 2011
Sarah
"Selvom jeg dumpede min 1 køreprøve, tænker jeg stadigvæk på at jeg bestod med 0 fejl i teori. Jeg må altså have forstået hele princippet med, hvad man skal være opmærksom på i trafikken. Jeg vil gerne rose Vagn Bundgaard Sørensen for at have sendt mig så godt ud i trafikken. Jeg anbefaler klart Ikast køreskole, fordi man opnår ikke kun kørekort, man opnår også sammenhold og god kommunikation."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2010
Dumpeprocent.dk
Angelina
"Wooooow Ikast køreskole er jo en super god køreskole. :D
Stemining er altid god og jeg er bare glad, at jeg valgte den køreskole! Tusend tak for alt :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. november 2010
Kathrine Henriksen
"At tage kørekort kan lyde som en langvarig og kedelig affære. Det er dog ikke min opfattelse efter at have gået hos Vagn og Lars på Ikast Køreskole. Hver eneste teoritime har været hyggelig og underholdende, og alt bliver gennemgået i et tempo, hvor alle kan følge med. Jeg følte virkelig, jeg var i trygge hænder, da jeg satte mig i Lars bil. Vil varmt anbefale alle der skal tage kørekort, at det bliver hos Ikast Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2010
Anne Clausen
"Det har været utrolig godt at gå ved Vagn og Lars. De er rigtig behagelige at være sammen med begge to!
Man kunne måske tro at teori timer er vildt kedelige, men ikke hos Vagn og Lars, for vi lærer en helt masse, og så er der også tid til hygge.
Jeg kørte med Lars, og han er rigtig god til at lærer fra sig, så selvfølgelig bestod jeg!
Ikast Køreskole kan varmt anbefales! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2010
Dumpeprocent.dk
Margrethe Vestergaard
"Så er kørekortet lige kommet i hus, med hjælp og rigtig god undervisning fra Vagn og Lars. Undervisning er absolut i top, god service og så har det været rigtig hyggeligt. Hvis man søger en køreskole der tager arbejdet seriøst og hvor tingene bliver lært ordentligt så vælg Ikast Køreskole:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2010
Martin
"Hej!
Jeg må sige at Vagn har været en skide god kørelære. Han har en god måde at lære en tingene på, og hvis der nu er noget man har lidt svært ved, er Vagn altid god til at hjælpe en så man hurtigt forstår det. Ikke nok med at teorien og kørseltimerne er i top hos Vagn, levere han altid ny bagt kage og en kold cola til teoritimerne ;D 5 fortjente stjerne til Vagn.
mv
Martin"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. september 2010
Nikolaj
"Ja næsten alt det jeg vil sige er jo blevet sagt:), Er du i tvivl om hvor du vil tage dit kørekort skal du vælge Vagn. Måden tingene gøres på er virkelig fantastisk og medvirker også til at man får en del sjov ind i forløbet Og SELVFØLGELIG EN FANTASTISK BIL!!!!!! :D. Det eneste trælse der er ved dette er at det allerede er slut :). Vil du have byens bedste kørelære skal du vælge Vælge Vagn og ikast køreskole byens bedste kørelære og en meget flink mand!! :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juli 2010
Frederik
"
Jeg har simpelthen været så glad for, at tage kørekort nede hos Vagn. Jeg kunne slet ikke forstille mig nogen "anden" måde og gøre tingene på. Når man har været de lovpligtige teori timer igennem nede hos Vagn. Så det næsten umuligt og dumpe teoriprøven. Vagn er også vildt hurtig til, at finde en ny køreprøve hvis man skulle dumpe. Alle de andre steder, kan man lige få lov og vente et måned.

thumbs up for Vagn, kanon flink mand! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juli 2010
Anita Willumsen
"Jamen jeg kan næsten ikke sige noget som ikke allerede er blevet sagt :) hvis man gerne vil have en seriøs kørelærer, og gerne vil lære at køre ordentlig bil, så er Vagn manden man bør ringe til.

Det eneste dårlige jeg kan sige om det hele er, at det allerede er ovre igen :)

VÆLG VAGN, og Ikasts bedste køreskole :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2010
Tina G. Hansen
"Da jeg for 4 år siden besluttede mig for at tage kørekort, var jeg skeptisk og alt andet en motiveret. Jeg var dengang 28år, og jeg havde ikke lyst til at ydmyge mig foran en hel masse 18 årige, der efter min opfattelse var fulde af mod og overskud, da jeg havde den opfattelse, at jeg selv overhovedet ikke havde evnerne til at køre bil. Heldigvis valgte jeg Ikast køreskole, og hurtigt fandt jeg ud af, at det slet ikke var så farligt. Vagn var rigtig sød og ikke mindst god til at motivere og give ros, hvilket betød alt for mig. Havde jeg ikke haft en kørelærer som ham, så havde jeg formentlig sprunget fra pga usikkerhed. Idag er jeg super glad for mit kørekort, og jeg kan slet ikke forestille mig at undvære det. Jeg kan klart anbefale Ikast køreskole - Vagn er rigtig dygtig til hans arbejde og rent menneskeligt er han fantastisk:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2010
Anja Rahbek
"Jamen hvor skal man begynde, jeg kan starte fra en ende. Vi startede d. 18 december, allerede da vi kom ind, var Vagn i godt humør. Han tog godt imod os. Alle var lidt generte, men Vagn vidste lige hvordan han skulle bryde tavsheden. Ugerne gik, og alle havde fundet godt til.
Vagn er en utrolig behagelig mand, han forstår os unge som ønsker kørekort, og ved hvordan vi skal få det.
Han har taget os alle under vingerne, og vi ser ham som farmand. Alt det skriver jeg fordi jeg vil fortælle hvor godt et sted Ikast køreskole er. Man lærer noget, og en vigtig ting, alle går derfra med et smil. Jeg er selv lige bestået køreprøven, og alt det kan jeg takke Vagn Bundgaard for. Så hvis du ikke ved hvilken køreskole du skal have, så kan jeg varmt anbefale Ikast Køreskole!!
Skrevet af: Anja Rønnow Rahbek Pedersen"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. februar 2010
Heidi Lund
"Jeg giver Vagn og Ikast køreskole 5 store stjerner. Det er en super køreskole, Vagn er meget seriøs om undervisningen, men der er også plads til et pusterum med kage midt i undervisningen. Han har altid et smil på læben og er klar med en sjov bemærkning, det gjorder at jeg følte mig tryg når jeg kørte med ham. Da jeg bestod køreprøven var jeg selvfølgelig glad, men tanken om at køretimerne med Vagn og Stefan var ovre var en sørgelig tanke. Jeg kan varmt anbefale landets bedste, mest seriøse og sjoveste køreskole til jer, nemlig Ikast køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2010
Thomas Kjærgaard Hansen
"Til alle jer der ude i ikast og omregn.

Hvis i ikke ved hvilken køreskole i skal vælge, så er min erfering at vagn (ikast køreskole) er den bedste. vang er en hyggelig og sympatisk person som altid er glad og er rar helt ud i fingerne. han har en god kontakt med eleverne, og er derfor den bedste til at forklare ting på en måde, så man kan forstå det. han er også rigtig god til at lytte.

måden det foregår ved vang er at:
Teori: i teori lektioerne starter man med at sidde ved computeren for at lære den teori der høre til lektionen. bagefter er der en lille pause med kage. og til slut får man undervisning i de ting man ikke forstår fra lektionen ved computeren, og yderlige imformationer og teorien fra lektionen. dette gør undervisningen meget bedre. da der sker noget afvæksling, og at man ikke bare sidder og skal høre efter i flere timer.

køretimer: her er vang også en guttermand. han er helt stille og rolig og god til at få en til at slappe af, så man kan køre optimalt. man skal heller ikke være bange for stilhed i bilen, da vagn altid gerne vil snakke, og hvis man ikke selv gør, så starter han bare, men samtidig er han meget seeriøst når der køres for man skal jo have dert bedste ud at timerne.

så alt i alt er jeg super tilfreds med at have taget mit kørekort hos ikast køreskole og jeg kan varmt anbefalde ikast køreskole til alle der vil tage køre på en god og behagelig måde.

jeg håber i lytter til mit råd og vælger vagn, da han er den bedste og da det ikke lige er alle køreskoler i ikast som kan finde ud af at opføre sig pænt.

Thomas Kjærgaard Hansen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. februar 2010
Lars Stendorf
"Kanon køreskole!
Jeg fik anbefalet Ikast Køreskole via mit netværk - og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet. Super seriøs undervisning og en kompetent kørelærer (Vagn). Selv med mine 28 års erfaring føler jeg at jeg fik meget med derfra.Jeg vil med glæde sende mine børn derud når de engang skal tage deres kørekort. Mange tak!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2010
Jeppe Olesen
"Super Køreskole! Kan kun sige jeg er tilfreds med mit valg. Vagn formår at gøre teorien spændene og underholdene, samtidig med at man lærer en masse. Stefan bringer en masse seriøsitet med til køretimerne, og man får al den opbakning og støtte man har brug. Jeg kan anbefale denne køreskole til alle! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2010
Camilla Harboe
"Kommer aldrig til at fortryde jeg tog kørekort hos Vagn (Ikast køreskole). Det er et helt fantastisk sted at tage det, og man får helt bestemt noget for pengene.
Der er en fantastisk god service, og god humor :)
Jeg kan stærkt anbefale andre at tage kørekort hos Vagn!!
(VERDENS BEDSTE KØRESKOLE!!) :D "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2010
Anu Chandramohan
"Jeg er virkelig glad for at jeg tog mit kørekort hos Vagn. Havde hørt fra mange venner, at man ikke ville fortryde det og at han var en rigtig god kørelærer og det har han helt bestemt også bevist at han er. Har aldrig fortrudt mit valg og tror helt sikkert ikke, at jeg selv kunne havde fundet et bedre sted. Så vil varmt anbefale, at man skal tage sit kørekort hos Ikast køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2010
Maria Jensen
"Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg valgte og tage mit kørekort hos Vagn. Jeg havde fra mange af mine venner og veninder kun hørt gode ting om ikast køreskole. Teoritimerne var hyggelige, selvom de var meget seriøse. Man lærte rigtig meget, og når jeg havde køretimer følte jeg mig aldrig utilpas. Jeg kan virkelig anbefale at man skal tage sit kørekort hos Ikast køreskole, man vil ikke fortryde det. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2009
Stine Sørensen
"Jeg er rigtig godt tilfreds med mit valg af køreskole. Vagn sørger for at teori er spændende og sjovt, men samtidig er det også seriøst. Jeg kørte med Vagn, han er rigtig dygtig til at hjælpe med hvilke fejl man skal rette på og man har en fornemmelse af at det er én selv der er ude for at lære at køre bil. Jeg vil klart anbefale køreskolen da jeg har haft en positiv oplevelse og jeg bestod min køreprøve ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2009
Thomas Damm Bothner
"Jeg er rigtig glad for mit valg af køreskole. Det er seriøst og man lære en masse. Men der er også tid til sjov og gode pauser med kage og sodavand. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. november 2009
Rasmus Gøtke
"jeg hørte om ikast køreskole igennem en masse venner og fik af vide, hvis jeg skulle vælge i mellem de køreskoler der er her i ikast, så skulle jeg klart vælge ikast køreskole. så det gjorde jeg og det er jeg glad for idag. fordi jeg har fået en masse viden om trafikken og selvfølgelig også lært at styre en bil på bedste vis. og det kan jeg kun takke vagn og stefan for. Så jeg ville klart anbefale Vagn og stefan fra ikast køreskole. de er efter min mening det bedste bud på de kørelærer der kan hjælpen en med at lære de ting man har brug for på den bedst mulige måde :) så jeg takker for de gode timer sammen med jer. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. november 2009
Jonas Kirkeby Pedersen
"Jeg er rigtig godt tilfreds med mit valg af køreskole, da det har været rigtig hyggeligt, men samtidig også seriøst og man lærer noget. Vagn og Stefan er mega fine, jeg fik æren af at kører med Stefan, som jeg var godt tilfreds med, da han er inkarneret Real Madrid fan, og vi fik også nogle gode snakke om Real.
Hala Madrid :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2009
Peter Daniel Thomsen
"Jeg valgte Ikast Køreskole fordi jeg fik det anbefalet af nogle kammerater. Og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Vagn gør teoritimerne sjove, og samtidig lærer man en masse. Jeg fik også fornøjelsen af at køre med Stefan hvilket jeg også var rigtig glad for. Han er rigtig god til at hjælpe en hvis man bliver usikker, og når man kommer til at lave nogle fejl, tager han det stille og roligt og hjælper en videre, hvilket er en stor cadot. Så alt i alt kan jeg kun være tilfreds, og jeg vil anbefale denne køreskole til alle andre,
Tak for en hyggelig tid Stefan og Vagn ! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2009
Louise Søgaard Andersen
"Det kan vist ikke blive andet end 5 stjerner Ikast Køreskole får. Da jeg ikke kender så mange i Ikast, var det lidt et held at jeg endte op hos Vagn, for det har jeg ikke fortrudt et sekund! Teoriaftenerne var altid super hyggelige, og hver gang jeg sagde til mine venner at jeg glædede mig til teori, synes de jeg var mærkelig, fordi de havde en underlig forestilling om at teori skulle være kedeligt. Vagn formåede at gøre det sjovt og, som sagt, hyggeligt samtidig med at han bankede alvoren ind i vores hoveder også. Køretimerne har jeg heller ikke et ondt ord om. Det var det bedste, og man kan næsten ikke andet end at glæde sig til den næste køretime. Jeg bestod første gang i både teoriprøve og køreprøve, men det kunne jeg ikke hvis det ikke havde været for Vagns utrolig gode undervisning. Den eneste dårlige ting der er, er at man efter køreprøven (som man selvfølgelig består) sidder tilbage med en ambivalent følelse; glad over at have fået kørekortet, men også et overraskende savn til den bedste kørelærer I hele Danmark, og hvis ikke så i hvert fald i hele Midtjylland! Tusind tak for de hyggelige samtaler og timer. Du er helt sikkert fem stjerner værd :b"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2009
Tina Mortensen
"Jeg valgte Ikast køreskole, fordi det efterhånden er blevet en familie tradition, og jeg har bestemt ikke fortrudt det. Vi hyggede os enormt meget til teoriaftenerne (selvom Vagn godt nok blev en smule langhåret af os engang imellem ;D) Men resultatet efter teoriprøverne var rigtig gode, takket været Vagns kanon gode undervisning, som både var dybt seriøst og rigtig sjov. Det var ikke sådan at man frygtede de 3 timer foran computerne 2 gange om ugen - nej, man glædede sig. For slet ikke at nævne køretimer med Stefan; Vi hyggede os rigtig meget, og man lærte det hele igen og igen, så alt sad på lystavlen til køreprøven. Så på baggrund af oplevelsen ved at tage mit første kørekort ved Ikast Køreskole, kan jeg varmt anbefale Vagn og Stefan som kørelærer ;-)
Tak for nogle hyggelige timer, begge to - I fortjener helt sikkert 5 store stjerner ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2009
Line Gandrup
"Det at jeg valgte at tage mit kørekort hos Ikast Køreskole kommer jeg aldrig til at fortryde. Både Vagn og Stefan skaber en rigtig god stemning der gør at man virkelig nyder at være der. Desuden er der ingen tvivl om at de har styr på hvad de laver og de tager det seriøst. Men heldigvis har de også masser af humor der gør en teori eller køretime meget sjovere. Der lægges meget vægt på at der skal være plads til alle er forskellige og det er en kæmpe bonus der hjalp mig meget. Det vigtigste er dog at de ikke bare lærer os at køre bil fordi de vil have penge, men de går meget op i at vi i fremtiden bliver elitebilister - eller i hvert fald tæt på : ). Nu her efter jeg har fået mit kørekort, er jeg sikker på jeg vil komme til at savne både dem dernede! Jeg vil helt klart anbefale at man tager sit kørekort hos Ikast Køreskole for det er simpelthen den bedste køreskole - og derfor giver jeg den fem store stjerner "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2009
Kathe Christensen
"Jeg valgte Ikast Køreskole, da jeg fra andre havde hørt, at det var Ikast og omegns bedste køreskole, og jeg blev absolut ikke skuffet! Før jeg startede, læste jeg folks anmeldelser herinde, og jeg gik ud fra, at folk nok overdrev en smule i deres lovprisninger af køreskolen, men nu hvor jeg selv står med kørekortet i hånden, kan jeg ikke andet end at tilslutte mig de andre i deres positive ord om køreskolen. Vagn og Stefan ligger et enormt engagement og arbejde i at få hver elev til at yde sit bedste, men dette sker dog på en sådan måde, at man fornemmer seriøsiteten, men stadig vedligeholder morskaben. For mig har det været sjovt og hyggeligt at tage kørekort og ærligt talt kommer man lidt til at savne de to hoveder :) Ikast køreskole ved Vagn og Stefan er klart den bedste køreskole, og den kan varmt anbefales!
- desuden er skolevognen en mercedes, så det kan jo ikke blive meget bedre ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2009
Rikke Christophersen
"Efter at have taget mit kørekort hos Ikast køreskole, vil jeg helt klart anbefale det til andre, som ikke helt endnu har fundet ud af hvilket sted de vil vælge. En teoritime ville normalt være en ting som man ville synes er en smule kedelig, men Vagn formåede alligevel at gøre det mere spændende end normalt med en blanding af humor og alvorlighed. derudover har han også en evne til at snakke både til unge og voksne, så de virkelig hører efter, og forstår de ting de får at vide. Da han også har stor erfaring med at køre bil, og kan give mange gode råd, føler man også at han virkelig ved hvad han snakker om. I mine køretimer har jeg mest kørt med Stefan, som også er en sød person. Selvom han er ung, er han god til at lære fra sig, så man føler at man får det bedste ud af sine timer. Det eneste negative der er at sige om ikast køreskole er, at man bagefter kommer til at savne både køretimerne og teoritimerne, som også blev gjort hyggelige med kage og sodavand :) Jeg føler helt klart, at jeg har fået det bedste ud af at tage mit kørekort ved ikast køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2009
Jonas Jensen
"Jeg giver Ikast køreskole 5 stjerne. En stjerne til Vagn, en stjerne til Stefan, en stjerne for den gode gennemgang af teori, en stjerne for køretimerne og til sidst en stjerne for det rigtige gode sammenhold og humor Vagn og Stefan besidder. Jeg har været fuld ud tilfreds med at tage kørekort hos Ikast køreskole og bestod alle prøver første gang, hvilket siger noget om den undervisning og kørevejledning jeg har modtaget. Jeg kan med god mave fornemmelse anbefale Ikast køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. juli 2009
Lone Lysgaard
"Jeg har generhvert til bil, taget motorcykel- og trailer kørekortet nede ved Vagn - og det var alle pengene værd! Der findes ingen bedre køreskole. Man kommer derned og kan "ingen ting", men det kan jeg love jer for, at man kan når man tager derfra igen. Som Vagn siger; man lære af sine fejl. Man lærer ikke bare at bestå en prøve, men at forstå hvordan virkeligheden er. Man er ikke bare en elev, der skal igemmen for pengene skyld, men der bliver taget godt hånd om en :) Jeg kan kun varmt anbefale til alle at vælg Ikast Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2009
Camilla Hankelbjerg
"Jeg har været super glad for at tage kørekort hos Vagn og Stefan. Man har hele tiden en god fornemmelse af, at de hele tiden er der for en, også hvis man skulle gå hen og dumpe :D - tusind tak for støtten!
Vagn formår at gøre teori timerne sjove, men samtidig får man en masse ud af den måde han underviser på. De gør begge alt for at gøre eleverne tilfredse og glade for deres tid hos dem. Fortsæt med at være som I er, så kan det kun gå godt!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2009
Janus
"Efter at jeg nu har taget både bil og motorcykel kørekort ved Stefan og Vagn, kan jeg trygt anbefale det til andre. Her er der tale om en køreskole hvor der er styr på sagerne, og der bliver arbejdet hårdt alle hverdage, aftener og weekender for at tilfredsstille alle bedst muligt, med køretider. Når man vælger Ikast-køreskole bliver du ikke bare undervist i at bestå en prøve, men der bliver virkelig lagt vægt på at lære dig at køre forsvarligt, og der bliver fokuseret 100 % på hver enkelt elev. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. juni 2009
Maja Delcomyn Hansen
"Da jeg begyndte hos Vagn var jeg ret spændt, for man roligt sige at teknik og biler ikke lige er min stærke side! Men man følte sig hurtigt tryg hos Vagn, der virkelig har styr på det! Desuden gør det jo heller ikke noget at undervisningen blev serveret med humor :)
Men det var ikke bare i teorilokalet det har været godt, også når man kørte med Stefan eller Vagn har det været super! De vidste hvornår de skulle guide og hjælpe en, og hvornår det var tid til en joke :)
Summersummarum, har det været en super dejlig og god oplevelse at tage kørekort hos Vagn og Stefan; et par hyggelige og tålmodige herrer der bare har styr på det! Kan absolut kun anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2009
Buster Skyum
"At tage kørekort hos Vagn og Stefan, er et sikkert hit! Det er dybt seriøst, men stadig yderst underholdende. Man kan simpelthen ikke fortryde at tage kørekort hos de to, da de begge to, gør en stor ære i at eleverne føler sig sikre, ikke blot bag rattet, men også i teorilokalet. Bedre bliver det ganske enkelt ikke! Keep it going!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. juni 2009
Mia Nielsen
"Jeg synes at Ikast køreskole er et kanon sted at tage sit kørekort.
Der er styr på tingene fra start til slut, og det er seriøst uden at blive kedeligt. Man føler sig velkommen med det samme. Jeg var i tvivl om hvor jeg skulle tage mit kørekort, men jeg er helt sikker på at jeg valgte rigtig. Hvis jeg skal tage BE kørekort engang (eller andet,) ville det helt klart blive hos Vagn
Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan det er på de andre køreskoler, men jeg er overbevist om at det ikke fås bedre end på Ikast køreskole. Så helt klart 5 stjerner fra mig. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2009
Annika Knudsen
"Jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger til at tage kørekort ved Vagn b. Sørensen, Ikast køreskole.
Ikke alene er Vagn og Stefan nogle hyggelige fyre der tager godt hånd om deres elever, men man føler sig ogs sikker og tryg i deres selskab. De er begge 2 super gode lærer både til at lære teori og at køre bil. Hvis der var noget man var i tvivl om var Vagn altid åben for man kunne blive lidt længer efter teori, og så skulle han nok hjælpe en.
Jeg kan ikke andet end sige at jeg er ret sikker på jeg valgte helt RIGTIG da jeg valgte Ikast køreskole! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. juni 2009
Simon Johansen
"Lige fra man trådte ind af døren, var Vagn og Stefan rare, og gode til at gøre det interessant. Prisen var lidt højere end andre steder, men jeg havde til gengæld hørt at det var ety godt sted og ganske rigtigt, jeg har ikke fortrudt, at jeg tog kørekortet der. I teoritimerne var Vagn god til at engagere os i teorien; meget imponerende ;).
Når man var ude at køre bil med Stefan (og Vagn), var alt fokus på at man skulle lære at køre bil, men det er ikke ensbetydende med at det var kedeligt. Selvom man var lidt kedet af at køre bil, kunne de altid komme med en kommentar der gjorde det hele en tand sjovere.
I det hele taget er de gode til at lære den enkelte person teori og teknik.

Der er styr på det ved Ikast Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. juni 2009
Ilyas
"Jeg synes Ikast køreskole er den bedste køreskole. Jeg har ikke fortrudt noget som helst. Det var en rigtig god, lærige og sjov oplevelse. Vagn har styre på alt papir arbejde, så det eneste man skal, det er at lære at køre bil. Det vil sige et stort 12-tal."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2009
Anna H. Danielsen
"Jeg havde brug for generhvervelse og ville ved samme lejlighed tage trailerkørekort. Da jeg mange gange havde set en køreskoletrailer udenfor hos Vagn valgte jeg den køreskole. Og godt for det. Jeg mødte en rar mand, der fik mig til at føle mig velkommen med det samme jeg trådte ind af døren og spugte om jeg kunne få mine ønsker opfyldt der. Vagn har tjek på al det med papirerne, undervisningen og den rækkefølge det hele skal gøres i for at det passer. Bare overlad det trygt til ham, så går alt som det skal. Vagn er rar, dygtig til at lære fra sig, en dygtig pædagog. Han bliver hurtigt som en kammerat, man sms`er med (det gjorde jeg jo ikke for 20 år siden hvor jeg tog kortet første gang).
Vagn underviser i en kammaratlig, effektiv, kærlig og humoristisk tone.
Vagn brænder for at give hver enkelt at sine elever færdighed i at færdes sikkert med bil i trafikken."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2009
Trine Pedersen
"At jeg valgte Ikast Køreskole, har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Tværtimod har jeg været rigtig, rigtig glad for det. Forløbet fungerede super godt på den måde, at til teori lærte vi noget, som vi så skulle ud og praktisere inden næste teoritime. Første dag fik vi allerede at vide, hvornår vi skulle i kravlegård og til teoriprøve. Det gjorde, at man fik styr på det hele, og man vidste altid i god tid, hvornår man skulle hvad, hvilket skabte en god struktur. Teoritimerne fungerede rigtig godt og var meget lærerige uden at være kedelige, takket være Vagn. Han er virkelig en perfekt kørelærer, da han både er god til at lære fra sig, skaber positiv stemning, er virkelig, virkelig tålmodig og sjov. Men på samme tid også alvorlig, og man kan mærke, at han virkelig ønsker, at vi skal lære at køre bil på en ordentlig måde, ikke bare så vi kan bestå prøverne, men så vi bliver sikre i trafikken. Og så er han virkelig bare noget af det sødeste og rareste. Stefan, som jeg kørte mest med, har virkelig også lært mig meget og har været rigtig sød og behagelig at være sammen med. Nogle af mine venner har taget kørekort andre steder, og de virker slet ikke så positive overfor deres forløb. De havde ikke styr på det hele, på samme måde som vi havde,og deres kørelærer var sur. Og de fik ikke sodavand og kage :) Derudover kender jeg mange, som har taget hos Vagn, og jeg har ikke hørt en eneste sige noget negativt. Så jeg vil virkelig råde folk til at vælge Ikast køreskole, det kan varmt anbefals. Ps. Jeg savner dig allerede Vagn! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. maj 2009
Rasmus Kristensen
"Dette er stedet, hvis man vil tage kørekort med både dygtighed og humor. Det er et sted med den nyeste tegnologi og lækre lokaler.
Det vil jeg varmt anbefale."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2009
Morten Nielsen
"Jeg vil sige skal man have kørekort enden det er til bil, BE eller motorcykel er der kun et sted i hele Midt og Vestjylland og det er Ikast køreskole hos Vagn Sørensen for de penge man giver hos ham er bare givet RIGTIG godt ud. Jeg tog BE samtidig med at jeg var op til generhvervelse og allrede første gang jeg kom til Vagn blev jeg positiv overrasket over hvor meget styr han har på det og hvor meget han virkelig vil gøre for en uanset om det er en køretime eller teori så er han der til at hjælpe Og bare den måde han underviser i teori på er bare helt kanon, der er så meget forståelse i den måde han gør det på så man virkelig fatter hvad det er der er mening med det.
Så mit bedste råd til jer der skal have kørekort er tag det hos
Ikast køreskole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2009
Melissa Schack
"Jeg vil starte med at sige, at Ikast Køreskole er super god! Da jeg skulle tage kørekort, vidste jeg ikke, hvem jeg skulle tage hos - men Vagn og Stefan fik mange roser af mine venner, og det endte med at blive hos dem - det har jeg ikke fortrudt et sekund! På Ikast Køreskole er der seriøs undervisning, så man bliver udrustet til det værste. Under den seriøse undervisning er der heldigvis tid til et par jokes indimellem. Vagn og Stefan har begge humor, så selvom det er seriøst, er der samtidig en meget afslappet stemning. Man kører i Herning, hvilket gør, at man oplever en mere hektisk trafik, end man måske ville gøre i Silkeborg. Jeg anbefaler alle, der vil lære at køre bil ordenligt, at tage kørekort hos Vagn og Stefan! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. marts 2009
Pia Vorret Mikkelsen
"Først og fremmest vil jeg sige, at det er seriøst at tage BE kørekort hos Vagn.
Selv for erfarne bilister er det vigtigt med en grundig teori gennemgang. Ved at undervisningen foregår via computer, er der mulighed for et individuelt tempo, som giver en øget indlæringsmulighed. Computerprøverne gennemgåes efterflg., hvor der er rig mulighed og tid til at spørge om evt. tvivl.
Køretimerne er effektive, hvor man lærer alt om bl.a. vejens forløb, vejskilte og de særlige forhold der gør sig gældende for vogntog.
Det vigtigste i Vagns undervisning er, at han går ind for sikkerhed frem for alt, hvilket hans undervisning afspejler. For ham gælder det om at få gode bilister på vejene, frem for at få så mange som muligt til køreprøve!!!
Ikke mindst er han fleksibel og har masser af humor. Jeg vil derfor varmt anbefale kommende elever, at tage kørekort hos Ikast Køreskole:-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2009
Mia Bøgebjerg
"jeg startede på kørekort hos ikast køreskole i november måned, og det er det bedste jeg har gjort. undervisningen foregår på computere. Dvs at du kan køre det hele i dit eget tempo, med det resultat, at du forstår det hele meget bedre. når du så er færdig med at gennemgå det på computeren, gennemgår vagn det, og forklare det hele, så du har mulighed for at stille spørgsmål om alt! det er en super måde at køre tingene på, for eleverne viser bedre forståelse, når de kan kører det i deres helt eget tempo. Vagn og Stefan er virkelig gode til at forklare tingene, og få dig til at forstå hvorfor terorien er som den er, og hvorfor du skal køre som du skal. Både Vagn og Stefan har en kanon humor, og jeg vil varmt anbefale at tage kørekort ved Ikast køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. februar 2009
Mette Hjortshøj og Rijitha Ponniah
"At tage kørekort hos Vagn er det bedste vi har gjort. Både ham og Stefan er nogle super kørelærere. Og teoritimerne var også bare kanon, især kagen;) Alt omkring det at tage kørekort har bare været fantastisk, og det kan varmt anbefales til andre at tage det hos Ikast Køreskole. Der er en kanon service:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2009
Morten Lauridsen
"Jeg tog mit kørekort ved Ikast Køreskole. Jeg kan kun sige at jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. Teorien lærer man på computer hvilket fungerer helt fint. Så kan man lære det i sit eget tempo og man gennemgår det fælles til sidst. Vagn er super god og har en kanon god humor :D
Køretimerne er også super gode og lærerige. Stefan er kanon god og en super fin fyr :D
Så hvis du ønsker et super godt køreskoleforløb så kan Ikast Køreskole varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. januar 2009
Joachim Glerup
"Jeg tog mit kørekort ved ikast køreskole, og det har jeg kun været tilfreds med. Ikast køreskole, er mere end bare en køreskole, det er et helt fantastisk sted at være. Vagn og Stefan har simpelhen været helt perfekte, de har altid været i godt humør, og altid frisk på noget fis og balade. Men samtidig, var de også gode til at være seriøse ind imellem, så man både lærte noget, og havde det sjovt på samme tid. Hvis man havde problemer med at forstå tingene, kunne man altid komme hen og spørge, så var Vagn og Stefan altid friske på at forklare det en ekstra gang. Hvis det var helt skidt med at forstå det, var de også med på at blive en halv time efter teori, så man kunne få det banket ordenligt ind i hovedet. Så hvis du skal til og tage kørekort, kan Ikast køreskole kun anbefales, det er et helt fantastisk sted at være, 100 ud af 100 stjerner her fra ! . "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2009
Mathias Sylvester Pedersen
"Jeg tog mit kort ved vagn i ikast fordi jeg havde hørt han skulle være god gennem nogle venner.
Jeg vil også gerne varmt anbefale ikast køreskole til andre, stedet er vild dejligt at komme, man føler sig tryk, og vagn og stefan er nogle dejlige mennesker.. Der er ikke noget man kan klage over, der var ikke en eneste gang hvor man tænkte, åå nej jeg gider bare ikke..
nærmere nogle gange man tænkte, ej hvor træls det snart er over..
Vi havde mest vagn til teori så derfor kan jeg kun sige noget om ham der, han er vild god til at lære fra sig og man kan godt have lidt sjov med ham, altså ikke for meget stadig. Og forstår du det ikke helt første gang, jamen så forklare han det til du forstår det..
og ang. stefan, super sjov, fed og god at køre med.. han kan lave sjov når der er tid til det, men han tager det skam også meget alvorlig.. nogle syntes han er lidt sur, men jeg oplevede ham ikke sur en eneste gang.. så, alt i alt har det bare været en super fed, sjov og læreri oplevelse..
tak for nogle gode timer, til Vagn og stefan.
Alt held og lykke fremover.
og så må vi lige huske at sige, Vagn, jeg er sku lidt misndelig over dine biler.. super gode og dejlige biler at køre i.. :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2008
Michael
"Jeg tog mit kørekort ved vagn blandt andet fordi, at alle jeg har snakket med var super tilfredse med ham,hans måde og lære fra sig, også resultatet( det bestemmer man lidt selv hvor meget man gør ud af det). Jeg kan varmt anbefale andre til og tage kørekort ved ham/dem, da de er nogle vidunderlige mennesker. Super fedt sted og komme, man er ikke træt af man skal op og have teori( nærmere omvendt : O ). Held og lykke fremover, og tak for en fed tid :>"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2008
Jennifer Henriksen
"Ikast Køreskole??? Det bedste valg når du skal have kørekort. Helt 100.
Jeg er ikke det minste i tvivl om at jeg tog den helt rigtige køreskole. Vagn er kanon, teorien kører bare derudaf så alle kan følge med. Og selvfølgelig altid kaffe og kage til pausen. Men du tager opvasken Vagn ;-) Køretimerne med Stefan, super hyggeligt, er man nervøs for at køre er du det ikke mere når du har haft den første køretime.
Vagn overholder alle aftaler til punkt og prikke, Stefan skriver sms til dig, hvis han er bare 5 minutter forsinket til en køretime. Det har helt igennem været et kanon forløb.
Ikast køreskole, så kører det bare. Måske jeg kommer igen til trailer kort :-)
Jennifer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. december 2008
Malene Dynesen
"Jeg har taget kørekort ved vagn og hans makker stefan :b
Og må sige, det har jeg ikke fortrudt.
Super god moderne køreskole, med computer til teori og en lækker ny mercedes til kørslen. Dejlig kage og sodavand i pausen :b
Man har teori på computeren, så man styrer selv sit eget tempo, når alle er færdige gennemgår man det fælles og kan stille spørgdmål til det man ikke forstår. Når man har været til teori skal man ud og kører, der kører man som man har lært, den sidste teori time. Det er super godt, da man for det meste bedre forstår ting, når man kommer ud og prøver :b Rigtig godt vagnii :b
Det er en køreskole med masser humør, men også med seriøsitet, det er super ;b
Så STOR ros til Vagn og Stefan, for deres super team..
/ Malene Dynesen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2008
Jeppe Rahbek
"At jeg valgte Ikast Køreskole at tage mit kørekort ved, har været et af de bedste valg jeg har foretaget mig. Jeg satte især pris på det forhold der skabes mellem kørelærer og elever. Der er altid en god stemning dernede, og hvis der er nogle der er lidt bagefter, er Vagn god til at tage hånd om det. Man kan virkelig mærke at de er professionelle, og vil gøre alt for at du bliver sat ordentligt ind i tingene. Og endnu en bonus er at de aftaler der bliver lavet, bliver overholdt til mindste detalje! Jeg anbefaler KLART Ikast Køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. september 2008
Zorica Atlagic
"Jeg tog BE kørekort ved Ikast Køreskole i starten af september. Forløbet forgik således at en lørdag kom man til fire timers teori, bestående af teoretisk gennemgang af stoffet på pc, derefter to individuelle teoriprøver som blev gennemgået fælles da alle var færdige. Det jeg frygtede var at man skulle op til en teoriprøve, ligesom til alm. bil, men det skal man heldigvis ikke. Et par dage efter de fire timers teori var overstået, fik jeg en opringning af Vagn , hvor vi aftalte tre køretimer a 1½ times varinghed hver . Fra jeg startede til jeg betod gik der 12 dage .

Ved at vælge Ikast Køreskole fik jeg en ordentlig og til at forstå gennemgang af teorien, og lærte at beherske en stor trailer på en afslappet og rigtig måde. Vagns måde at videregive viden om færdselsloven og kørefærdigheder på er i en klasse for sig selv, og er lige netop derfor jeg varmt anbefaler Ikast Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. september 2008
Michelle Jensen
"Han er den BEDSTE kørelærer ever. Han laver sjov med eleverne, har humor, og gør tingene på den helt rigtige måde. hvis man ikke forstår noget, så forklare han det indtil man fatter det. Det er fedt at han bruger computer, for så bliver ens fejl rettet derinde og gennemgår dem fælles med de andre elever, og han gør det virkelig godt .. fortryder ikke et sekund at jeg havde valgt Vagn, for han er fandme og bliver den bedste !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2008
anne lausdahl
"DU skal vælge ikast køreskole fordi så er du garanteret at du får hvad du skal for pengene. du er garanteret to suverene kørelærere, som har humor men tager alt meget seriøst. undervisningen i teorien på computere, så man bestemmer selv sit tempo. når man har gennemgået noget på computeren, bliver ens fejl gennemgået fælles, så man får meget bedre forståelse for det. når man har haft teori, skal man ud og prøve det i praksis. Og man får virkelig noget ud af køretimerne. har intet negativt at sige om ikast køreskole. Det har været helt kanont.
/ Anne Lausdahl"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. juli 2008
Henriette Ravn
"Da jeg skulle til at tage kørekort anede jeg ikke, hvilken køreskole jeg skulle vælge, men pga. varme anbefalinger fra tidligere elever hos Vagn valgte jeg Vagn - og jeg har ikke fortrudt mit valg et eneste sekundt.
Før var jeg virkelig bange for at sætte mig ind i en bil, jeg troede, jeg ville smadre direkte ind i den første modkørende bil jeg mødte på min vej, men det fik Vagn lavet om på: allerede ved en af mine første køretimer gav han mig fornemmelsen af, at det her kunne jeg sgu godt finde ud af.
Han er et varmt menneske med en dejlig potion humor og med et enormt roligt og tålmodigt sind, også selvom jeg nogengange lavede de samme dumme fejl igen og igen, så var Vagn stadig rolig og opmundrende.
Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme til at føle mig så tryg i trafikken, og jeg blev endda helt overrasket over at køreprøven ikke var sværere - så jeg bestod let og elegant første gang.
Jeg kan kun varmt anbefale Vagn.

Vagn, tak for hyggelige og lærerige timer. og tak fordi du er som du er

- Henriette Ravn :b "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2008
Karina Guldberg Jensen
"”tag kørekort hos Vagn - så køre det for dig….” Den 30 maj fik jeg mit kørekort efter ca. 2 mdr. ved Ikast køreskole  Jeg kan kun varmt anbefale Vagn som kørelære. Med en god portion humor og et roligt sind fanger Vagn alle hans elever. Vagn er en ”ung og spændstig”:-)kørelære som har usandsynlig meget tålmodighed!!! På ingen måde hidser han sig op hvis du laver den samme fejl igen og igen…Da jeg startede hos Vagn var jeg meget bange for at skulle ud og køre i trafikken. Men hurtigt fik Vagn mig til at slappe af og jeg kom efterhånden til at tro på at det med at køre bil det ku’ jeg sku’ godt finde ud af :-)!! Vagn du har en hammer go’ fornemmelse for mennesker og du spottede hurtigt min usikkerhed. Tak for din ”fede” måde at være på…din listige ræv!!
Hilsen Karina Guldberg Jensen
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. juni 2008
Maria Vestergaard
"Tag Ved Vagn så Består du.. Fantastisk Kørelære
og du kommer til at køre bedre end bedste - vis der var et Danmarks bedste billist skulle alle dem der har taget kørekort ved VAGN for vi er ALLE sammen D A N M A R K S bedste billister - SÅ KOM OG VÆR MED - TAG KØREKORT VED VAGN - OG VÆR DANMARKS BEDSTE BILLIST:)
hilsen Maria
P.S ALTID de BEDSTE SODAVAND:P"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2008
Jannie Nielsen
"Ja jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige udover at det her Danmarks bedste køreskole og kørelærer.
Vagn er rigtigt god til at fange ens svage sider, hvilket er utrolig dejligt, for så får man dem nemlig helt på plads inden man skal til køreprøve.
Teorien foregår ved computer, hvor man får en masse information og en lille prøve til sidst, hvilket er utrolig dejligt for man går meget op i det, og det hele foregår i ens eget tempo, og hvis man ikke forstår så spørg man bare. Hos Ikast køreskole er der ingen dumme spørgsmål.
Hans kammerat Stefan, som har været hans højre hånd på vores hold, er simpelthen bare en gutter mand, han er en rigtig god kørelære. Han lærer rigtig hurtig fra sig, og det er rigtig dejlligt, man føler sig i trykke hænder når han sidder ved siden af.

Hilsen Jannie N

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2008
Camilla S.
"Hos Ikast kørerskole får du virkelig hvad du betaler for, teorien bliver grundigt gennem gået ned til mindste detalje, hvilket er utrolig afgørende når du skal ud at begå dig i trafikken (; det giver en vis form for trykhed. Kører timerne er altid tilrettelagt efter hvornår du kan, det er en god ting når man har skole og arbejde ved siden af. hos Vagn bliver du ikke sendt ud i noget du ikke kan magte men først når du er 100% klar også dette giver tryghed!(: I forløbet hos Vagn har Vagns højre hånd været Steffan det vil sige at vi har været så heldige at have to prof kørelærer i forløbet hos Ikast kørerskole (; Men Steffan bliver ikke ved at være Vangns højre hånd han starter nemlig sit eget hold op hos Ikast køreeskole. Og han kan kun Anbefales (: ja det kan de begge også dig Vagn (;

Mvh. Camilla S. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. marts 2008
Camilla Duch og Camilla Iversen
"Ikast køreskole er stedet.
vi er to piger der startede på kørekort i januar, vi var begge bange for at skulle køre. Men vagn vidste lige hvad han skulle gøre, han berogligede os med at sige at det var klart, vi ikke kunne køre som elite bilist første gang."Men det kan vi nu" :)Vi lærer ikke kun hvad vi kommer ud for ved teori og køredelen, men også det grundlæggende, det du kan komme ud for når du er alene.
Teori timerne er rigtig gode, og man lærer meget. Det er godt at det er så meget individuelt, man sidder ved computeren og har prøver. Bagefter bliver det hele forklaret og rettet af Vagn og Stefan. Det er en rigtig god måde at lære det på.
Hans højre hånd er Stefan, som også er en rigtig god kørelære. Han forklarer tingene godt og grundig, uden man bliver ophidset. Tilsammen udgør de et rigtig godt team.
De er begge rigtig gode til at lærer fra sig, både i teori og køre timerne.
Vi mener begge at det er pengene værd at tage kørekort ved Ikast køreskole.
Det er også dejligt at komme ned og blive mødt med et smil, og i pauserne er der ALTID kage og sodavand :)
Men alt i alt er vi fuldt ud tilfredse med Ikast køreskole, så den vil vi helt klart anbefale.
Vi giver dem dobbelt 5 :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. februar 2008
Michelle Østergaard
"Super god oplevelse!

For ca 3 måneder siden skulle jeg tage kørekort. Det skal lige siges, at jeg var enormt bange for at køre bil og færdes i trafikken, og det fangede Vagn lynhurtigt. Han formåede med det samme at få mig til at slappe lidt mere af ude i trafikken og havde fod på det hele i selv de mest stressede situationer så man følte sig tryg i køretimerne. Det, og så hans super evne til at lære fra sig har gjort, at jeg bestod min køreprøve i første omgang.
Teori-timerne foregår, som tidligere nævnt på computer hvor man selv styrer tempoet og er du i tvivl om det mindste kan du altid spørge om alt. Hos Ikast køreskole er der INGEN dumme spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale Ikast køreskole til alle der skal tage kørekort, trailer-kørekort, eller noget af det andet skolen tilbyder. Stemningen er altid positiv og hyggelig, både i bilen og teorilokalerne, og Vagns eneste interesse er at få hver enkelt elev godt igennem forløbet. Det kan klart mærkes.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2008
Justyna og Kasper
"har styr på tingene, god til at forklare har altid tid til en. jeg er godtnok meget glad for at jeg har taget kørekort hos ham. når jeg engang skal tage trailer kørekort vil jeg tage den hos ham. både min kæreste og jeg har taget kørekort til ham ov vi anbefaler ham til alle vores venner. hans undervisnings metoder er meget moderne ved det alt undervisning forgår på pc som vi syntes er meget lærrigt frem for en der står og snakker ud i luften. både på min og min kærestes hold var der alle der bestod første gang både teoretisk og praktisk prøve. så det er ikke helt tilfeldigt at han har et godt ry for og være en god køreskole mener vi. så vi anbefaler ham helt klart."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2008
Søren Sperling
"Ved Ikast køreskole får du hvad du betaler for. Alt bliver gennemgået til den mindste detalje, hvilket er med til at teoriprøven og køreprøven føles som formaliteter. Du får en masse med i bagagen, som måske ikke er nødvendig til prøverne, men ting som du senere kan få gavn af.
Teori bliver gennemgået på computere, og man er sikker på, at få svar på alle sine spørgsmål, når man gennemgår teorien samlet efter man enkeltvis har arbejdet med emnerene.
Man lærer at køre bil helt fra bunden, så man skal ikke være bange for, at man ikke kender noget til biler, når man starter. Der er ingen tvivl om, at hvis man følger med i teorien og koncenterer sig, når man kører, så består man prøverne i første forsøg.
Kørelektionerne foregår i Herning, hvilket gør, at du er i stand til at køre i hvilken som helst by bagefter. Du riskere heller ikke at komme til at bruge halvedelen af din tid på at køre på en landevej, som du gør, hvis din køreprøve forgår i Silkeborg.
Den vigtigste ting må dog siges og være den gode stemning der er mellem lærer og elev. Vagn er super rar og skaber en kanon stemning, og super god til at lærer fra sig.
Til sidst vil jeg blot opfordre til, at man ikke skal tage sit kørekort det billigste sted. Det vigtigste er man lære ALT og får en super oplevelse med at tage kørekortet, hvilket uden tvivl er tilfældet hos Ikast køreskole ved Vang"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2008
Henriette Hansen
"Vagn er en rigtig god kørelærer, som er god til at lærer folk at køre bil + at lære folk om teorien. Man føler virkelig man har styr på det hele, når man skal til de to prøver!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2007
Susanne Bloch
"Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos Vagn. Han er god til at holde humøret høj hos den enkelte også selv om man ikke hører til en af de helt unge. Han er fair og reel og hans interesse er at gøre en klar til at køre bilen også efter endt køreprøve. At bruge computerne til teori undervisningen har været en god måde, da man kan lærer tingene i det tempo som passer til en og man kan altid stille uddybende spørgsmål.
Jeg kan stærkt anbefale Ikast Køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2007
Thomas Marbæk Nielsen
"Fremragende forløb!

For det første er Vagn en super fin fyr, som altid formår at bevare sit positive humør, hvilket kun smitter af på os elever. En behagelig fyr, som man straks vil komme til at synes om!
Hele forløbet har været en kæmpe succes, og hele teori forløbet har ikke kunnet fungerer meget bedre end tilfældet. Vi sidder ved hver vores computer i vores eget passende tempo, efterfølgende opsamlede vi så hvad vi havde lært. På denne måde føler man virkelig, at man får maksimalt ud af sin undervisning.
Når vi så kommer ud og køre, er tingene langt fra anderledes. Her lærer man ligeså meget, og Vagns måder at gribe tingene an på, virker helt perfekt. Når man så skal op til selve køreprøven, føler man sig rustet og klar til at præstere.
Forholdene hos Vagn er gode, og hans Audi er bestemt også et dejligt køretøj! Kagen plejer også altid at være høj standard til teori ;)

Ikast Køreskole kan stærkt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2007
Thomas Marbæk Nielsen
"Fremragende forløb!

For det første er Vagn en super fin fyr, som altid formår at bevare sit positive humør, hvilket kun smitter af på os elever. En behagelig fyr, som man straks vil komme til at synes om!
Hele forløbet har været en kæmpe succes, og hele teori forløbet har ikke kunnet fungerer meget bedre end tilfældet. Vi sidder ved hver vores computer i vores eget passende tempo, efterfølgende opsamlede vi så hvad vi havde lært. På denne måde føler man virkelig, at man får maksimalt ud af sin undervisning.
Når vi så kommer ud og køre, er tingene langt fra anderledes. Her lærer man ligeså meget, og Vagns måder at gribe tingene an på, virker helt perfekt. Når man så skal op til selve køreprøven, føler man sig rustet og klar til at præstere.
Forholdene hos Vagn er gode, og hans Audi er bestemt også et dejligt køretøj! Kagen plejer også altid at være høj standard til teori ;)

Ikast Køreskole kan stærkt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2007
Søren Søgaard
"Skide godt Egon !

Selve teori-forløbet kørte stille og roligt på computer i ens eget tempo, således at man sagtens kunne lære og forstå alle forskellige situationer i trafikken. Alle kunne sagtens være med og havde man spørgsmål var det bare med at fyre dem af for så var der hjælp med det samme. Ude i praksis kan man også spørge til alt undervejs og lærer hurtigt at håndtere bilen.

Med hensyn til teori og køreprøve går det som smurt hvis bare man har fulgt med. Man kommer op i et langt højere niveau ved Ikast Køreskole end det egentlige niveau til selve prøven, hvilket gjorde det meget lettere. Perfekt!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2007
Simone Østergaard Jensen
"Det har været en kanon oplevelse at tage kørekortet ved Vagn. Det kunne ikke være bedre.
Det,at teorien foregik på computere med en efterfølgende opsamling, har gjort det lidt mere spændende, end hvis det havde været udelukkende tavleundervisning.
Som Katrine nævner det i anbefalingen ovenfor, er Audien super lækker og let at køre i. Det skal desuden lige nævnes, at sædet kan pumpes op, så knap så høje folk, som f.eks. mig selv, også kan se over rattet.
Derudover vil jeg bare sige, at Vagn er en rigtig hyggelig fætter at køre med, så jeg kan varmt anbefale at vælge Ikast køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2007
Katrine Steffensen
"Det har været helt fantastisk!!!
Kan helt klart anbefale Ikast Køreskole.
Alt teorien foregår på pc (hvilket er helt kanont)
Jeg har haft stor glæde af at køre i Herning, og selvom ventetiden er lidt lang på køreprøver, så er det så heldigt at Vagn sidder vågen dag og nat for at nappe de prøver der dukker op (så jeg kom op en uge efter min fødselsdag). :) Så 1000 tak for det.
Jeg har haft fået den bedste behandling man overhovedet kunne drømme om.
Jeg kommer til at savne mine kørertimer fordi det har været så hyggeligt, og så vil jeg også bare lige sige at det er den fedeste bil man får lov at køre i :P (Audi)
Fantastisk køreskole, med en rigtig god kørelærer.

Katrine Steffensen "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. august 2007
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori BE Ukendt Ukendt
Kategori generhverv Ukendt Ukendt
Ukendt Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Vagn Bundgaard Sørensen
Adresse:Nygade 105
Post nr. & by:7430 Ikast
Telefon:20932625 / 97252625
Email:ikastkoreskole@mail.dk

Kørelærer:

Teorilokale:
Adresse:Nygade 105
Post nr. & by:7430 Ikast