Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Ikast:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

U-Drive.Dk Køreskole | Ikast

I Ikast ligger U-Drive.Dk Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Malene Nielsen
"Kan kun anbefale at køre ved Leif, det er super hyggeligt og sjovt, og ikke mindst går det hurtigt. Havde mit kort på 5 uger, og bestod selvfølgelig begge prøver første gang :) Tak for denne gang ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2014
Dumpeprocent.dk
u-drive.dk
"Mød u-drive køreskole på facebook."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2012
Natasja A.
"Jeg har kun positiv respons til U-Drive, da denne køreskole har verdens sødeste og mest tålmodige kørelærer, der formåede at få mig igennem forløbet let og hurtigt, uden at tage for meget af min skoletid. Teoritimerne var altid hyggelige, sjove og ikke mindst lærerige, og man lærte hurtigt de andre på holdet at kende. Alt i alt var min oplevelse med U-Drive en succes, og jeg kan kun anbefale den til alle som ønsker et hurtigt, enkelt og super sjovt forløb med at tage kørekort :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. november 2011
Dumpeprocent.dk
Nicolai
"Jeg havde fornøjelsen af at komme på et hold hos Leif Rundstrøms køreskole U-Drive. Efter et enkelt opkald fik jeg en plads på det kommende elevhold til bil. Jeg mødte op til den første teoritime 3 uger senere til et fyldt lokale. Jeg havde styr på alle mine papirer, så allerede ved første time havde jeg sparet 200-300kr. De kommende teoritimer havde en humoristisk tilgang, som gjorde teorien knap så tør at høre på. Men når det er sagt var undervisningen yderst professionel. Leif gjorde meget ud af kun at fortælle den nødvendige information, for at forenkle teorien. Det hele resulterede i en bestået teoriprøve med kun én fejl. Når vi var på gaden og afprøvede alt teorien i praksis, var Leif igen meget professionel med kun den nødvendige information. Snakken kørte derud af, og hele verdenssituationen blev vendt, hver gang. Leif var enorm let at snakke med. Jeg bestod køreprøven hos Leif første gang, ligesom størstedelen også gjorde. Jeg havde bedt om det ikke kunne lade sig gøre, at jeg fik mit kørekort på min fødselsdag Det fik Leif selvfølgelig arrangeret.
Efter jeg havde færdiggjort mit kørekort til bil, begyndte jeg straks på kørekort til motorcykel. Jeg sparede penge, da jeg kunne skippe nogle teoritimer og enkelte køretimer, eftersom jeg tog kørekortene inden for 2 år. Hele forløbet var igen meget professionelt og blev hurtigt overstået. Leif gik ligesom os selv op i at forløbet skulle afsluttes hurtigst muligt. Under forløbet både mht. bilkørekort og motorcykel kort gjorde Leif sig meget fleksibel og gjorde det lettere for mig som kunde at få, den i forvejen pressede hverdag til at hænge sammen. Når du har læst overstående, ved du også hvorfor du skal vælge U-Drive. Jeg var rigtig begejstret for de to forløb jeg var igennem, og ved også hvilken køreskole jeg vælger næste gang.

// Nicolai
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. januar 2011
Martin J Hansen
"Kan kun tilslutte mig de positive ting der er skrevet her. Fik mit kørekort til bil her og det var et super forløb. Super med Big Mac pause :)
Kan klart anbefales"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2010
Michelle From
"Et super godt sted, at tage kørekort. De fleste jeg kender har også taget deres kørekort ved u-drive, så hvorfor skulle jeg dog ikke gøre det samme:D..
Og det gode ved det hele, er at jeg bestod begge gange - både teori- og køreprøven den første gang..super fedt:D
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. oktober 2008
Dumpeprocent.dk
bettina mikkelsen
"KANON sted at ta kortet, fik anbefalet af en veninde og må sige at det kører....... fik kortet på 6 uger, så kan varmt anbefale dem til andre. bettina m.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. september 2008
Lise Nielsen
"Jeg og en veninde var så heldige at tage vores kørekort ved leif.
Og om leif kan man kun sige skide go undervisning og rart man ikke sidder og føler sig dum da han behandler alle lige og som leif siger "der er ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar"
Teorien blev hurtigt banket ind og var der nogle på holdet der ikke lige forstod det, så blev det bare gået igennem til alle kunne det.
Også helt super at man engang i mellem kunne starte fra skolen eller arbejdet, men det bedste var nok at det hele blev overstået på lidt over 5 uger.Tak fordi du gjorde mig til så god en bilist ;)
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2008
Mads sørensen
"Blev anbefalet at tage mit kørekort her og har ikke fortrudt det mindste.
Blev lovet at være færdig på 6 uger, men leif fandt lige et afbud så havde kortet i hus på 5 uger.
Tak for super underholdene køretimer og teoritimer, havde frygtet så meget teori, men Leif gjorde det til en leg :) Ses helt klart når jeg skal have mit MC kort næste år og til alle andre, hvis i vil have super underholdene undervisning og blive gode til at køre er det her helt klart stedet i skal vælge at tage jeres kørekort!!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2008
Maria Nielsen
"det har været et virkeligt godt sted at ta kortet jeg havde fået det anbefalet af en veninde og må sige at her køre det virkelig , fik kortet på 6 uger. total fedt det kan gøres så hurtigt .. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. september 2008
Claus
"Har lige fået mit kørekort til bil og det var aldrig gået uden Leifs hjælp.
Havde aldrig troet en kørelærer kunne være så rolig (især med min kørsel :)).
Leif formår at få vendt alt om til noget positivt og er en virkelig rar person at køre med og det var helt klart hans indsats at jeg bestod teoriprøven og køreprøven i første huk.
Tak for en super professionel undervisning i både teori og køretimerne.
Kan helt klart anbefales og go vind fremover leif :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2008
Andreas
"Positivt:
- Hurtig og forståelig gennemgang af Teorien, så enhver kunne bestå teoriprøven (havde én fejl)
- Flinke mennesker, der kommer til tiden når man har en aftale, (har oplevet flere af mine kammerater blive "brændt af" andetsteds)
- Fik en ekstra køretime uden beregning, for at være sikker på det skulle være uheld hvis jeg dumpede køreprøven, men bestod dog første gang.
- Fordel er at man tager sit kørekort i Silkeborg hvor der i forhold til Herning er kortere ventetid på prøverne, så kom op ca. 1 uge efter min 18-års fødselsdag.

Negativt:
Kan ikke sige ret meget negativt om stedet, hvis man forstår kørelærerens humor, er det et kanon sted at tage kortet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2006
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A Ukendt Ukendt
Kategori B Ukendt Ukendt
Kategori BE Ukendt Ukendt
Kategori C Ukendt Ukendt
Kategori CE Ukendt Ukendt
Kategori D-erhverv Ukendt Ukendt
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Leif Rundstrøm
Adresse:Strøget 37
Post nr. & by:7430 Ikast
Telefon:26821462
Hjemmeside:www.u-drive.dk
Email:post@u-drive.dk

Teorilokale:
Adresse:strøget 30
Post nr. & by:7430 Ikast

Køreskole galleri