Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hvidovre:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørekortpro | Hvidovre

I Hvidovre ligger Kørekortpro. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Seriøs, god og grundig undervisning i et uformelt miljø...  Vi underviser i hold ved tavle og bænker IKKE vores elever ved en computer..!

Vurderinger

Asbjørn Reinhold Ravn
"Johnny er en pisse karismatisk person med et godt smil - og så kan han åbenbart noget med biler også. Han er mega behagelig at have som kørelærer og han kan virkeligt sit kram - både mht. at køre bil og lære fra sig. Kørekortpro kan varmt anbefales hvis man overvejer at tage sig et kørekort og vil blive en ansvarlig billist samtidig."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. august 2016
Dumpeprocent.dk
Mikkel Pedersen
"Stjerne køre skole fede instruktører Johnni boy du gør det godt. Og BODIL du er for sej og glad for du kunne nære over med mig. 😂 Kan helt klart kun anbefales her fra 👍👍👍"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2016
James Gertsen
"Gode og grundige kørelektioner. behagelige kørelærer der instruere en godt under kørslen "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. april 2016
Dumpeprocent.dk
Karoline
"Jeg tog mit kørekort hos Teddy og har kun gode ting at sige om forløbet. Han var enormt god til at tilrettelægge det efter mit skema. Jeg endte med at bestå både teori- og køreprøven i første omgang, hvilket uden tvivl skyldes den gode undervisning og Teddys sympatiske og tålmodige væsen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2016
Louise
"Kan kun sige godt om den her kørerskole.
Da jeg to mit kørerkort var jeg mega nervøs men min kørerlærer fik mig til at slappe af.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. marts 2016
Silje Øverås
"Jeg kan kun anbefale Kørekortpro til alle som ønsker en hurtig, sjov og effektiv vej til et kørekort! Hele forløbet var en ren fornøjelse og jeg stod med kørekortet i hånden efter ca. tre måneder.

Teori-timerne var både gode og lærerige, jeg gik derfra hver gang med ny viden og lyst til at komme igen. Stemningen var altid helt i top og lærerne var gode og underviste på en fed måde.

Køretimerne var en sand fornøjelse. Johnny Sørensen er den bedste kørelærer man kan tænke sig og jeg følte mig sikker og i gode hænder hele forløbet igennem. Den lette tone kombineret med de hyggelige og effektive køretimer var en afgørende årsag til, at jeg følte mig sikker på det jeg lavede og resulterede i at jeg bestod både teori-og køreprøven første gang.

Kun de varmeste anbefalinger herfra og et stort tak til verdens bedste køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2016
Dumpeprocent.dk
Johnny Kuch
"Har primært været under Bolettes kyndige vejledning ifm MC-kørekort, så min bedste anbefaling til køreskolen er primært til Bolette. Havde dog Johnny til flere teoriundervisninger, og det var også en rigtig god oplevelse !!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2015
Zarah Henriksen
"Jeg har taget kørekortet hen over sommerferien (2015) hos Kørekortpro. Det har været det bedste og sjoveste forløb. Jeg glædede mig til hver enkel undervisningslektion på skolen, da der var en hyggelig atmosfære, hvor alle elever snakkede med hinanden og teorilærerne formåede at undervise i et spændende og lærerigt miljø. Jeg gik hver gang derfra med en masse viden i bagagen og følte mig helt klar til teoriprøven.

Derudover skal alle ønske at få Johnny Sørensen, som kørelærer. Ingen kan slå ham - det var en fornøjelse! Det var de sjoveste lektioner, samtidig med at der var fokus og fuldt koncentration, så jeg kunne bestå i første omgang.

Jeg var glad for at bestå både praktisk prøve og teoriprøven i første forsøg, men det var faktisk helt trist at tage afsked med så god en lærer. Det var lige før at jeg valgte at betale for ekstra timer efter min bestået køreprøve, bare fordi det var så hyggeligt :)

Der er kun stor ros herfra og alle jeg kender, som har taget kørekort hos Kørekortpro omtaler det kun positivt! .9"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. oktober 2015
Fares
"Jeg tog MC kørekort henover sommeren 2015. Det tog ca. 3 måneder og jeg bestod teori- og køreprøven i første forsøg. Forløbet har været fremragende og undervisningen har været i top. Skolen har dygtige undervisere som er tillidsfulde og faglige dygtige. De følger op under hele forløbet og er gode til at informerer omkring processen.

Skolen har min varmeste anbefalinger og hvis man ønsker en skole med et ordentligt forløb under afslappet forhold så er Kørekortpro stedet.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2015
Mikkel
"Er lige bestået både teori og praktisk prøve i første forsøg. Den teoritiske undervisning var helt i orden, og med en god sans for humor, så man ikke faldt i søvn henover bordet. Derudover tog jeg de anbefalet 6 ekstra kørelektioner, for at være sikker på at bestå den praktiske prøve. Bestod uden nogle umiddelbare fejl der trak ned, selvom prøven var i Roskilde, hvor jeg aldrig havde kørt!
5 stjerner her fra! Fantastisk køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2015
Jacob (Jake) Nielsen
"Har lige taget MC kort hos kørekoretpro og man må sige at de lever op til deres navn på alle områder og lidt til, man blir holdt til ilden hele vejen, mere motiverende køre lære skal man sku lede længe efter i teori og praktisk, der er ikke noget slinger i valsen med hensyn til sikkerhed og teknik, bestod første gang teori og køreprøve det gjorde alle på mit hold, Bolette og Jhonny i er sku for cool, kan næsten ikke få mine arme ned, PS gi den gas"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2014
Niklas Koch
"Jeg vil glædeligt anbefale denne kørerskole, for MC elever.
Teori undervisningen er ikke kedelig, da Johnny(teori instruktøren) hurtigt keder sig, og holder gang i mængden.
Og kører læren Bolette, fås nok ikke bedre!
Helt igennem en god oplevelse.
Vi var et hold på 6, alle bestod.
+Deres cykler i af nyere dato, intet gammelt bras der."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2014
Michael Lykke
"Hvis du ikke er overbevist om de mange rosende ord fra alle andre omkring KørekortPro, så lad mig hjælpe dig på vej..

Dette er nok den bedste køreskole at bruge hvis du skal have kørekort!!!

Jeg skulle selv have MC kortet, og Bolette er nok den bedste lærer jeg har haft! Hun ved hvad hun snakker om, der er ingen dikkendarer, du bliver decideret uddannet i at betjene din motorcykel så du ikke kører dig selv ihjel.

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit forløb hos KørekortPro og vil til hver en tid anbefale dem til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Michael S
"Super køreskole. En fantastisk MC kørelærer, der har sit stof i orden og er en super god underviser! Røg lige igennem uden problemer - bestod både teori og den praktiske prøve første gang.


"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2014
Amanda Munksø
"Jeg har været rigtig glad for både den teoretiske og praktiske undervisning her. Jeg følte mig klar til at gå til begge prøver, og bestod også dem begge i første forsøg.
Køreskolen er hyggelig og kørelæreren er virkelig søde."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2014
Anja Mehr Nielsen
"Kørekortpro er en suveræn køreskole. Kørelærerne er meget fleksible og gode til at undervise. Der lægges meget vægt på, at man skal være godt udrustet til den dag, man skal ud og køre på eget ansvar. Jeg bestod begge mine prøver første gang. Alt i alt tog det mig kun lidt over 2 måneder at blive færdig, da kørekortpro gør alt for at deres elever. Vil klart anbefale kørekortpro! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. september 2014
Julie
"Rigtig god køreskole! Kan helt klart anbefales!
Undervisningen er rigtig god og effektiv. Gode og venlige lærer. Og de får en til at føle sig tryg i trafikken.
- og jeg bestod både teori og køreprøven første gang :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2014
Josephine
"Rigtig god køreskole! Kan helt klart anbefales! De havde alle en god humor og fik en til at føle sig tryg i trafikken. Billig, gode lærer - også bestod jeg både teori og køreprøven første gang ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2014
Christian S
"Helt igennem god køreskole med meget kompetente undervisere, som er gode til at lære det som skal til for at bestå, og for at blive en god bilist/motorcykelist.
Bestod både teori og køreprøve første gang, og har hele vejen følt mig i gode hænder.
Vil du bestå første gang, og blive god til at køre motorcykel, så er det her du skal tage dit kort."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2014
Jesper
"Effektiv undervisning, billigt, god stemning, fede cykler. Bestod første gang. :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. maj 2014
Christian G
"Suveræn køreskole med meget kompetente undervisere.
Har lige taget kørekort til motorcykel, bestod både teori og køreprøve første gang, og har hele vejen følt mig i gode hænder.
Helt klart en køreskole jeg vil anbefale varmt.
Thumps up. Super B."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. maj 2014
Kimmie
"Bestået køreprøve og teoriprøve med 0 fejl i første forsøg! Hele forløbet hos Kørekortpro har været super med fleksibel kørelærer og en grundig teoriundervisning. Det har uden tvivl været en rigtig god oplevelse at tage mit kørekort her, og jeg har følt mig i trygge hænder, da det er tydeligt, at lærerne er seriøse og erfarne men der har stadig været plads til lidt sjov i løbet af undervisningen!
Kan helt klart anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. april 2014
Tina
"Rigtig god skole, bestod første gang. De er seriøse omkring undervisningen, men har humoren med. Skolen har min varmeste anbefaling.
Mh Tina"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. december 2013
Kristian Pultz
"Jeg har lige taget kort til Mc og bestod både teori og køreprøve i første forsøg og kan helt sikket anbefale Kørekortpro..!
På mange køreskoler bliver man undervist i at bestå en teori og køreprøve men hos Kørekortpro lære man meget meget mere. Man lære at køre bil og mc som er noget af det vigtigste for det er det der redder liv...! Så gør dig selv en tjeneste, vælg Kørekortpro..! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2013
Christine
"Jeg bestod teori- og praktisk prøve første gang og kan klart anbefale køreskolen!
Undervisningen er rigtig god og forståelig og underviserne har humor og er samtidig profesionelle.
Jeg lærte meget og havde det også sjovt.
Mange ros herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2013
Van Nguyen
"Hej alle!
Jeg bestod til min køreprøve i tirsdag til motorcykel. Alt gik som smurt! Ingen ekstra-undervisning var nødvendig (dog er det ingen skam at tage dem, hvis man ikke føler sig klar. Det havde jeg gjort hvis det var).

Bolette.. Hun er en fantastisk kørelære, jeg havde et både sjovt og meget lærerigt forløb.
Min kæreste overvejer at tage det næste år, og hun skal da klart til Kørekortpro på Hvidovre Torv :)

Mvh.
Van"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juni 2013
Tenna Wegener
"Efter et relativt kort forløb på køreskolen bestod jeg både teori og praktisk prøve første gang.
Teoriundervisningen var lærerig og letforståelig, og på trods af rygtet om kedelig tavleundervisning formåede vores lærer at løfte undervisningen med sjove kommentarer og grin indimellem, hvilket gav en langt bedre stemning og derved også lyst til at være med.
Den praktiske undervisning var i starten utroligt spændende, trods ens manglende færdigheder inde for faget. Færdighederne kom dog hurtigt; min kørelærer var god til at pille lidt af alvoren ud, så man ikke var så bange for at lave fejl. Selvironi og anerkendende grin gjorde at jeg kunne slappe af på føresædet og på den måde lade indlæringen ske på bedste præmisser.
Da køreprøven nærmmede sig og nervøsiteten pressede på, formåede min kørelære stadig at løfte stemningen; lod mig køre ind til siden og lige trække vejret dybt, grinte lidt når jeg var nervøs og kommenterede ting uden for faget, hvilket gjorde situationen lettere for mig at håndtere.

Generelt en fantastisk køreskole som formår at gøre undervisningen afslappet og alligevel utrolig lærerig.
Disse rammer har uden tvivl været årsag til min succes inden for køreuddannelsen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2013
Tenna Wegener
"Efter et relativt kort forløb på køreskolen bestod jeg både teori og praktisk prøve første gang.
Teoriundervisningen var lærerig og letforståelig, og på trods af rygtet om kedelig tavleundervisning formåede vores lærer at løfte undervisningen med sjove kommentarer og grin indimellem, hvilket gav en langt bedre stemning og derved også lyst til at være med.
Den praktiske undervisning var i starten utroligt spændende, trods ens manglende færdigheder inde for faget. Færdighederne kom dog hurtigt; min kørelærer var god til at pille lidt af alvoren ud, så man ikke var så bange for at lave fejl. Selvironi og anerkendende grin gjorde at jeg kunne slappe af på føresædet og på den måde lade indlæringen ske på bedste præmisser.
Da køreprøven nærmmede sig og nervøsiteten pressede på, formåede min kørelære stadig at løfte stemningen; lod mig køre ind til siden og lige trække vejret dybt, grinte lidt når jeg var nervøs og kommenterede ting uden for faget, hvilket gjorde situationen lettere for mig at håndtere.

Generelt en fantastisk køreskole som formår at gøre undervisningen afslappet og alligevel utrolig lærerig.
Disse rammer har uden tvivl været årsag til min succes inden for køreuddannelsen. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. april 2013
Natasha
"Jeg har været fuldt tilfreds med undervisningen - og med gode undervisninger, både teori og praktisk. Bestod begge prøver første gang, og det kan jeg takke læren for! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. april 2013
ann-charlotte
"Fantastisk køreskole!
Virkelig god og frisk teori undervisning. Det var så hyggeligt, og man følte sig tryg til at spørge.
Bestod både teori og køreprøve første gang.
Bestemt ikke noget jeg har fortrudt!
Thomas var rigtig rar at køre med :-)
Virkelig thums up til Thomas! Og tak fordi du var så fleksibel :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. februar 2013
Maria
"Jeg har valgt at give denne køreskole 5 stjerne, da jeg var mere end tilfreds med min undervisning og køretimer.
Jeg bestod både min teori - og køreprøve første gang og det kan jeg kun takke lærerne på køreskolen for. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. januar 2013
Stefan B. Wagner
"bestod MC kortet den 12. Juni 2012. hos Kørekortpro.. bestod begge prøver første gang..rigtig gode og sjove teori timer hver gang..stor ros til Johnny som startede holdet op, og gave et rigtig godt første gangs indtryk af at det er en rigtig god Køreskole..stor ros til kørelærer Bolette som overtog og kørte holdet videre i samme gode stemning og med samme prof. stil..og humor :-) .. kan kun anbefale Kørekortpro!!! :)

**Stefan B. Wagner "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. januar 2013
Louise-Carolina Andersenr
"God køreskole. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang. Også meget fleksibel kørelærer. Søde og rare undervisere som går op i, at man skal bestå, men mest af alt at sikre køreelevernes trafiksikkerhed, når de nu engang skal ud i virkeligheden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2012
Louise-Carolina Andersenr
"God køreskole. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang. Også meget fleksibel kørelærer. Søde og rare undervisere som går op i, at man skal bestå, men mest af alt at sikre køreelevernes trafiksikkerhed, når de nu engang skal ud i virkeligheden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2012
Tanja Høgh
"Helt fantastisk køreskole, som både giver plads til humor og seriøsitet. Køre- og teorilærerne er super gode, og jeg kunne ikke have ønsket bedre undervisning både i teori og praksis.
Jeg havde en kørelærer ved navn Thomas, som jeg har været super glad for, da han både er god til at indordne køretimerne efter hvornår DU kan og så er han god til at give informationer om prøver mm. og hvad du skal have med. Jeg er oprigtig glad for at jeg valgte denne køreskole og kunne ikke have ønsket bedre behandling.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første omgang - helt klart pga. den gode undervisning og min gode kørelærer!
Kommer næsten til at savne at gå der. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. november 2012
Casper
"Har lige fået mit mc kort efter godt 2 måneders undervisning.
Alt foregår meget professionelt, så det har været en sand fornøjelse.
Kun ros herfra. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2012
Sara Fynbo
"Dette er en køreskole for en hver! Det er god og sjov undervisning, man lærer en masse samtidig med at det ikke er kedeligt.
Der er heller ikke noget med at du skal mega hurtigt igennem det, men at du selv kan være med til at bestemme hvornår du er klar.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang og jeg har aldrig prøvet det før!
Så det er en super god køreskole og jeg vil foreslå den til alle! :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
Jim Gjermandsen
"Yderst behagelig undervisning ingen hastværk og dog en lille mulighed for at gennemføre hurtigt.....
Behagelige undervisere og kørelærer...
Og der er plads til alle..... Det hold jeg fulgte gennemførte alle teori prøven og køreprøven første gang.
Kan klart anbefales ;-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. november 2012
tino hoffmann
"kørekortpro er bestemt det bedste man kan finde inde for køreskoler.
hos dem får du ikke kun et kørekort, men lærer også at køre bilen og motorcyklen.
kan bestemt anbefales (jeg har selv taget bil og motorcykel) det er 1 klasses teori og 1 klasses køreundervisning (utrolige gode lærer), takker dem for en god oplevelse......."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2012
Henrik Kromann Andersson
"Har lige bestået til stort mc-kort i dag. Og kan kun varmt anbefalde kørekortpro. Både Johnny og Bolette er to fantatiske lære. de formår at gøre undervisningen lærerig uden at det bliver for tørt. Er ikke tivl om at de begge har en stor betydning for at jeg bestod første gang. Jeg vil ikke være et sekund i tivl, hvis der er nogen der spørger om jeg har en køreskole som jeg kan anbefalde, ja kørekortpro. Forsæt det gode arbejde Johnny og Bolette."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. november 2012
Jesper.s.a
"Fantastisk undervisning :) god humor fra underviserne :) priserne er små og det kan alle jo godt lide ;) og hvis man tror man spørger dumt, så for man bare et svar tilbage : der findes ingen dumme spørgsmål :) + et svar på spørgsmålet :) jeg vender tilbage til dem når jeg skal have mere på kortet :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. marts 2012
Kim Vinsted
"Helt i top koereskole. Bestod teori og koereproeve foerste gang med Thomas som min koerelaere. Kan 100% anbefales herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2012
Thomas Götzsche
"Jeg er helt enig med Johnny. Gik på samme hold, og havde to fantastiske lærer. Fik kortet på under to måneder. Begge lærer er fantastiske og jeg kan KUN varmt anbefale denne skole hvis du overvejer at starte på bil/mc. Begge to får thumps up fra mig. Bestod begge prøver første gang. Og ja vi ses til sommer når vi kommer ud og viser vores MC´er frem til jer .

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2011
Johnny Herbst
"Klart 5 stjerner for den super gode undervisning og hyggelige køretimer:-)
Ikke for at glemme Johnny og bolette som er 2 fantastiske mennesker der virkelig ved hvad de laver seriøs undervisning og altid plads til et grin:-)
Skal du have mc kort er denne skole fantastisk..
Bestod stort mc kort første gang:)
Vi ses til forået Johnny og bolette "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 31. oktober 2011
Nick Sørensen
"Jeg bestod min MC køreprøve i dag. Efter et skide godt forløb med Johnny og Bolette. Var helt kanon med fleksible tider når man skal ud og øve på Mcen. Og samtidig får du fuldstændig klar besked om hvad man gør rigtig og for ikke at nævne forkert :)

5 stjerner for:
1.Bolette 2.Johnny 3.God undervisning 4.Fleksible 5.Så hurtige og hjælpsomme med at finde eller få tid til prøver!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. oktober 2011
Mike Rowlands
"Formentlig det bedste sted i Hvidovre og omegn. Super go og sjov undervisning. Rar og tålmodig kørelærer.

Bestod 1 gang, både teori og køreprøve!

Kæmpe "thumbs up" herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. august 2011
Pia Laustsen
"super teori undervisning!!
men stjernen er uden tvivl kørelærer Thomas - sikken en ro og tålmodighed, indimellem overvejdede jeg at snuppe en puls på ham, for SÅ rolig kan man da ikke være når man kører med nybegyndere, tilmed kvindelige over 40- Men jo...
så kæmpe tak til Thomas herfra, uden ham tror jeg ikke det var kommet i hus så hurtigt."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juli 2011
kim ebbesen
"Har lige gennemgået en køreuddanelse mc. hos kørekortpro. Det har ubetinget været det bedste valg jeg tog, da både teori og kørelse har været yderst kompetent. to meget arrangeret og målrettet lærer,der styrrer både parpir arbejde og undervisning på en afslappet og rolig måde. Denne uddanelse jeg har fået gennem korekortpro, føler jeg har givet mig en meget stor indsigt og ikke mindst viden indenfor kørelse med mc. Det skal også nævnes at tøj og hjælme i absolut høj kvalitet er frit tilgængelig. Kort og godt, en rigtig super og dejlig oplevelse at erhverve sit kørekort på."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
kim ebbesen
"Har lige gennemgået en køreuddanelse mc. hos kørekortpro. Det har ubetinget været det bedste valg jeg tog, da både teori og kørelse har været yderst kompetent. to meget arrangeret og målrettet lærer,der styrrer både parpir arbejde og undervisning på en afslappet og rolig måde. Denne uddanelse jeg har fået gennem korekortpro, føler jeg har givet mig en meget stor indsigt og ikke mindst viden indenfor kørelse med mc. Det skal også nævnes at tøj og hjælme i absolut høj kvalitet er frit tilgængelig. Kort og godt, en rigtig super og dejlig oplevelse at erhverve sit kørekort på."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2011
Carsten Bech
"Jeg har netop afsluttet MC-kørekort forløbet og bestod 1. gang. Forløbet blev gennemført hurtigt og effektivt. Kørerlærerne sætter en ære i at eleverne består føste gang. Der udvises stor fleksibilitet hvad angår tidspunkter for køretimer og banekørsel. Teori og feed back under kørsel bliver formidlet - Short, Sweet and to the Point, man er ikke i tvivl om budskab og betydning. Jeg har givet KørekortPro 5 stjerner fordi de har 100% fokus på målet - at bestå 1. gang og gør det præcist og med humor."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. maj 2011
Sune Maegaard Løvsø
""godt og kompetent lærer. Super undervisning. Bestod begge prøver første gang ""
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2011
Sune Maegaard Løvsø
"godt og kompetent lærer.
Super undervisning.
Bestod begge prøver første gang "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. januar 2011
Mathias Lorentsen
"Tak for suveræn undervisning. Bestod teori og praktik første gang.:-)
Tak til Bolette Johnny og ikke mindst Thomas.
Mathias
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. december 2010
Anissa
"Hvis du søger en køreskole for at starte på dit MC kørekort så stop din søgning nu !!! Kørekortpro har været den bedste beslutning jeg nogensinde kunne træffe. De er SUPER professionelle og ved lige præcis hvad de skal undervise i så man består FØRSTE gang !!! Bolette er en hel fanstastisk kørelære, uden hende havde jeg nok ikke bestået første gang, hun er en sej kvinde som har lærst mig ting jeg aldrig vil glemme i trafikken. 1000 tak kørekort pro ( Bolette og Johnny ) for jeres topkvalitet !! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2010
Peter S-L
"Rigtig godt og hyggeligt sted at tage kørekort. Kørerlærerne Johnny og Bolette går op i, at eleverne består 1. gang -det tager 2 mdr. at erhverve kørekort til mc her. Fair og gennemskuelige priser. Kun ganske få her fra der ikke består første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. juli 2010
Nicolas Teilmann
"Jeg er glad for at jeg tog MC kort her, selvom jeg bor på Amager og arbejder på Østerbro, hvilket betød en del rejsetid for mig. Men fløj igennem og nu har jeg kortet.

Prisen holder desuden vand, ikke nogen uforudsete udgifter - købte dog adgang til en hjemmeside med teoriprøver i ugen op til min teoriprøve, hvilket var godt givet ud. Tak til Bolette og Johnny, ses på vejen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. juli 2010
Lars Kragh Andersen
"Både Johnny og Bolette er rigtig søde og rare og kan finde ud af at undervise.
Bolette får også røget en del flere smøger end hun burde, når hun kører bag os på mc! ;-)

Har kun gode ting at sige om skolen og vil anbefale den til alle."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2010
Aleksander Brøgger Larsen
"Super Køreskole. Meget seriøs og grundig undervisning. Stor ros til Johnny og Bolette for en fed undervisning, hvor man virkelig lærer at blive ansvarlige mc-kører. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juni 2010
Claus Frørup
"Fed køreskole. Proffesionel undervisning af folk der "brænder" for sagen. God og hyggelig atmosfære hvor der er tid til alle spørgsmål.

Bolette er en virkelig dygtig og temmelig bramfri underviser.... man er aldrig i tvivl om hvad hun mener :-)

Her får man noget for pengene.
5 stjerner fra mig.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. maj 2010
Rene Munch
"Endelig fik jeg kortet!
1mdr. og 22 dage.
Tak for en super god måde at undevise på. skolen er ikke bare en pengemaskine. De er sgu opsat på at få nogle ansvarlige mcér ud på vejene. Selv teori undervisningen var hyggelig. Tak til Bolette og Johnny. Bliv ved på samme måde. ses René"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. april 2010
Henrik Kaas
"Fantastisk køreskole til mc, kan kun anbefale den måde der bliver undervist på. Sjovt men på samme tid seriøst. Det er guld værd at underviserne selv har stor erfaring i at køre mc, så det ikke bliver for "teoretisk". Bolette har et direkte sprog der er til at forstå, hvilket er super i den praktiske undervisning. Og ikke mindst, så holder de aftalte priser :-)
Klart 5 stjerner"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. april 2010
Michael Rasmussen
"Gør det ganske kort
Super køreskole , kan varmt anbefales mc kort 6 uger
stor tak til Bolette
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. april 2010
Jesper
"kan kun anbefale denne køreskole. Det har været en fornøjelse at tage MC kort derinde. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. december 2009
Reza
""Hyggelig og uforpligtende køreskole som jeg klart kan anbefale. tak."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. december 2009
Michael Bøgeskov
"Som erfaren bilist er det en leg at tage mc-kørekort hos Kørekortpro, med god teoriundervisning og rigtig god praktisk undervisning.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. august 2009
John Arnold Nielsen
"Efter at jeg i april / maj md. har taget mit MC kort hos Korekortpro, kan jeg kun anbefale køreskolen. Det er en køreskole der er sjov, underholdende, seriøs, lærerig undervisning hvor der bliver taget udgangspunkt i den enkelte elev. Man får meget hurtigt et tilhørsforhold til både Bolette og Johnny, hvilket gør at selv når forløbet ER slut, så kommer man der stadig. Johnny og Bolette er Super kompetente mennesker der er gode til at lære fra sig og de ved hvad de har med at gøre. Tak for et rigtigt godt kursusforløb, Vi ses derude!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juni 2009
Bent larsen
"Hyggelig og uforpligtende køreskole som jeg klart kan anbefale. Bestod begge prøver første gang og fik som forventet mit mc-kort indenfor 2 måneder. Både Johnny og Bolette er yderst flinke og gode til at lære fra sig. Jeg fortryder ikke mit valg af kørekortpro."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. maj 2009
morten molnar
"lever i fulde op til sit navn er super glad for at jeg valgte at køre til hvidovre fra amager til undervisning bestod i første hug både teori og køreprøve uden problemer tusind tusind tak til både bolette og johnny for god og sjov undervisning"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. april 2009
Thomas Sørensen
"Nu er det godt nok 4 år siden jeg generhvertet min mc kort hos johnny...Men en stor tak skal igen lyde herfra... Jeg kan stadig mærke følelsen fra den dag jeg bestod...
Tak for hjælpen johnny..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2009
camilla østergård
"En STOR tak til Thomas, for hans tålmodighed og rolige væsen, må bestemt sige at han er rigtig god til elever med nerverne uden på tøjet, modig mand, sådan at sætte livet på spil for vores skyld ;-) TAK for hjælpen.. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. marts 2009
MayNorup
"Super god køreskole, selv for folk med skræk for at køre bil, kan skole lære en af føle sig sikker i trafikken.
så hele 5 stjerner herfra, 1 stjerne for deres varme & venlige modtagelse af en, 1 stjerne for deres gode vilje til at forklare og gentage tingene op til mange gange, 1 super stjerne til den gode, sjove og til tider underholdene teori Johnny så friskt stiller op til os selvom man spørger dumt 100 gange, 1 stjerne for til Thomas for hans udholdenhed og virksomme måde at banke tingene ind i knolden på en, især når man køre tæt i højre side (Hvilket jeg ikke gøre mere heldigvis) og sidst men ikke mindst, en sidste stjerne for skolens seriøsiteti at lære og måde ikke at tage noget for givet.

Alt i alt en god skole som varmt kan anbefales og skal benyttets endnu engang til en gang MC kort til sommer :)

Fortsæt det gode arbejde :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. november 2008
Diana
"God, sjov, underholdende, seriøs, lærerig undervisning hvor der bliver taget udgangspunkt i den enkelte elev. Man får meget hurtigt et tilhørsforhold til både Bolette og Johnny, hvilket gør at selv når forløbet ER slut, så kommer man der stadig. Super kompetente mennesker der ved hvad de laver.

1 stjerne for deres tålmodighed
1 stjerne for god og lærerig undervisning
1 stjerne for deres kompetencer til at kunne få de største fjolser til at få et kørekort (jeg er et af dem ;-))
1 stjerne for Bolette
Og ikke mindst 1 stjerne for Johnny

Mere er der ikke at sige....."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. august 2008
Per Vangsaae
"Fik kørekortet i går d.13 og jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at vælge denne køreskole.

undervisningen var bestemt ikke kedelig selvom det kan være tørt stof.

Søde og flinke lærer, alt i alt 5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2008
Ken Petersson
"Fandt skolen på dumpeprocenter.dk og den levede fuldstændig op til de rosende ord fra tidligere elever.
Kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. august 2008
Jesper G.
"Synes køreskolen fortjener topkarakter for et forløb, der er kørt professionelt med fokus på fejl og mangler hos de enkelte elever, som lynhurtigt bliver rettet undervejs! Tak til Bolette og Johnny for et par underholdende måneder, der sikrede mig MC kortet!! 8-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. august 2008
thomas nielsen
"Jamen, når tingene spiller så er der fuld hule på tavlen fra mig:-)
Lækre lokaler, seriøs undervisning og ikke for meget ævl og bævl.
At Bolette er så sippet med at man får slukket blinklyset trækker ikke ned i karakter:-) :-) :-)
USE THIS SHIT!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. august 2008
Per N
"Skolen fortjener alle 5 stjerner da jeg intet kan finde at sætte fingeren på.
lækkert nyt inventar samt nye lokaler.
Rigtig dygtige teori/kørelærer der forstår at lære fra sig, forbereder dig på den værst tænklige trafik og som får det hele!! med.
Sjov og samtidig seriøs undervisningen der gør det nemt at forstå.
Ingen bliver glemt, selv ikke den mest stille og nervøse elev."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juli 2008
Dorthe
""BEDRE KAN DET IKKE GØRES" så er alt vist sagt, en fantastisk undervisning, udført at to fantastiske personer. Et stort tak til Johnny og Bolette for at jeg fik mit MC kort i hus."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2008
Per
"Køreskolen skal have 5 stjerner, ikke de 4 som er angivet i nedenstående kommentar.

Stort stort 5 TAL"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. maj 2008
Per
"Supert, Seriøs, Rettidig omhu, Afslappet, Præcist, Professionelt, Enkelt, Godt på den fede måde,.

Kort sagt det rigtige sted og få sit kørekort.

Et andet vigtigt argument: Johnny & Bolette fik Tommy E. igennem MC kortet i første HUG… Det er STORT.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. maj 2008
Tommy
"Undervisningen er saglig og fokuseret. Eksemplerne er nærværende og genkendelige. Johnny forstår at skabe en god dialog der kombinerer teori og praktik på en forståelig måde. Følger man teoriundervisningen og gennemfører de anbefalede test, er det en sikker succes.
Bolette er retorisk dejlig, på en lækker måde..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2008
Peter Laage-Petersen
"Jeg har taget mit kørekort hos Kørekortpro. det kan varmt anbefales.
Bolette er en rigtig god kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. maj 2008
henning ramsing
"Jeg har taget mc.kørekort hos kørekortpro i hvidore.Det kan kun anbefales. Johnny underviser i teori på en god måde, så man forstår det Bolette har køreundervisning hun er rigtig god, man er ikke i tvivel når man har gjort noget forkert. Fordi hun kaller en spade for en spade. Så de er et godt tim"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2008
Erik Andreasen
"Jeg har taget mit kørekort til motorctkel hos kørekortpro i Hvidovre. Johnny underviser i teori på en yderst behagelig og proffisionel måde. Han underviser i et dejligt tempo og der er altid en dejlig stemning i lokalet. Selve køreundervisningen bliver ledet af Bolette, en gæv Jyde. Man er ikke i tvivel hvis man har gjort noget forkert. Ens kørsel bliver vurderet fra gang til gang og tingene bliver efterhånden "banket" ind i hovedet så det sidder fast. Skal jeg en gang tage kørekort igen kommer jeg med glæde tilbage.
ps. Der er ingen tvivl om at Bolette er en yderst kompetent underviser, der kender sit kram."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2008
Martin (32)
"Tog mit MC kort hos Kørekortpro i Hvidovre. Hele forløbet var fastlagt på forhånd og fik derfor kørekortet lynhurtigt. Johnny gør undervisningen væsentligt mere spændende end læsestoffet lægger op til (det er trods alt vildt kedeligt læsestof!), og Bolette var super i selve praktikken. Jeg kan kun varmt anbefale stedet!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2008
Martin (32)
"Tog mit MC kort hos Kørekortpro i Hvidovre. Hele forløbet var fastlagt på forhånd og fik derfor kørekortet lynhurtigt. Johnny gør undervisningen væsentligt mere spændende end læsestoffet lægger op til (det er trods alt vildt kedeligt læsestof!), og Bolette var super i selve praktikken. Jeg kan kun varmt anbefale stedet!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. maj 2008
OMID
"Er du interesseret i at få din kørekort hurtigst muligt uden ekstra omkostninger samt opleve nogen gode og sjove undervisningstimer vil jeg anbefale Kørekortpro i Hvidovre.
Omid."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. april 2008
Björn
"Det er jo bare sådand et skal gøres.
Kort og præcist uden for mange dikkedarer. Måske lidt dyrere end andre, men det handler jo om at bestå første gang. Det er det vist billigste.
Kan helt klart anbefales.
Se bare at få meldt dig til !"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2008
Mariam Elsebeth Chamma
"Har kun rosende ord at skrive om kørerskolen. Johnny er rigtig god til at formidle teorien så man forstår det, men han gør også en klar at man skal arbejde/øve en hel del med stoffet selv.Kørerlæren Thomas er venlig,rolig og meget tålmodig og er god til at rose en og ved helt sikker hvad han har med at gører.Dette skriver jeg på bagrund af at jeg som 46 årig først lige har taget kørerkort til bil og at jeg i starten var skrækslagende.Havde heller ikke drømt om at jeg kunne tage kørerkort på kun to en halv måned.
Mariam"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2008
Søren Boserup
"God undervisning. Alt i alt en super køreskole der lever op til sit navn. Dumme procenten i teorilokalet syntes indledningsvist højt, men blev på kun 6-8 uger omdannet til en 0-dumpeprocent.

Anbefalelsesværdig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2007
Andreas
"Super, super køreskole..!

Johnny er bare for cool :-)

Har taget kørekort til mc hos ham for nogle uger siden - bestået teori og praktik første gang.
Johnny har 100% styr på stoffet, og det skinner tydeligt igennem, at han selv er begejstret for at køre mc (iøvrigt fed racer han har)
Teori kan bestemt være kedeligt, men det er ikke tilfældet hos Johnny - virkelig grineren.
Hvad det praktiske angår, er det rart med en lærer, som selv kører og kan viderebringe sin erfaring fra vejene.
Kan kun anbefale denne skole til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2007
Janne Thomsen
"Johnny er rigtig god til at undervise i teori, forstod at gøre det sjovt og så alle kunne følge med. Jeg er rigtig glad for endelig at have erhvervet kort til mc, så det kan kun anbefales til alle som overvejer dette. Køre undervisningen var også god, kontruktiv kritik, selvom Johnny skal være glad for at kommunikationen på turene var envejs :-).
Alt i alt en god skole som kan anbefales-"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. august 2007
Heidi Dolleris
"god disciplinær oplærling....."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2007
Søren Drost
"Endelig er MC-kortet i hus. Efter at have overvejet MC siden jeg for 18 år siden fik alm. bilkørekort, gik drømmen idag i opfyldelse.

Undervisningen har jeg modtaget hos KK Pro, Johnny, og jeg har kun rosende ord tilovers for køreskolen og måden den drives på.

Teorien foregik kort og præcist. Rart, så man ikke tvivler på meningen med omhandlede emne.

Køretimerne var ligeledes behagelige og evt. rettelser/misforståelser blev gennemgået umiddelbart efter lektionerne.

Alt i alt en dejlig oplevelse trods ventetiderne på prøverne - men det kan KK Pro ikke klantres for..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2007
Flemming K. Mejl
"En fortrinlig køreskole. Jeg tog MC-kørekort hos Johnny, og jeg kan kun anbefale skolen. Det faglige niveau og pædagogikken er fin. Glimrende teoriundervisning med mange gode oplysninger udover pensum.
Behagelig at køre praktik med; konstruktiv kritik, men også ros der løfter selvtilliden hos eleven."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2007
Dennis Jensen
"En køreskole som den skal være! En kørelærer som har styr på det stof der skal læres for at bestå prøverne første gang. Han er hudløs ærlig og på ingen måde popsmart. Jeg deltog i et såkaldt lynkursus, hvor vi fra starten fik at vide at det krævede en indsats - specielt med øvelser i teori - og jeg vil sige at, de få der ikke bestod, var også dem der ikke deltog i undervisningen! Jeg havde selv fået anbefalet denne køreskole og jeg vil til enhver tid anbefale den til andre. Jeg mener helt klart at Johnny har en stor andel i at jeg bestod med 1 teorifejl og et min. af køretimer. Så kort sagt har jeg haft et problemfrit forløb, selv om det er lang tid siden jeg har siddet på skolebænken!!
Ses på vejen !!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juli 2007
Thomas Wendt
"Jeg har netop gennemgået den første del af kørekort til mc hos Johnny, og igår gik jeg til teoriprøve - og BESTOD!! Ingen slinger i valsen, Johnny skaffede mig en hurtig prøve til teori, da jeg selv mente jeg var klar. Hans undervisning er helt i top, så man er klædt godt på til at gennemføre teoriprøven uden problemer.

Jeg kan KUN anbefale KørekortPro på alle mulige måder, til dem der vil have en seriøs og dygtig lærer, som samtidig formår at skabe en helt fantastisk stemning både på vejen og i teorilokalet...."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. juli 2007
Thomas Hansen
"det var super godt..... han virkede lidt som en brian..))

men har 110% styr på sit materiale og er rigtig dygtig til at formidle det så alle forstår det. Derudover kommer han med mange tips som ikke inkluderet i loven, men som gør en til en meget bedre billist.

kun positive oplevelser ord ord herfra
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2006
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 8.190,00 400,00
Kategori B 8.990,00 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Johnny Sørensen
Adresse:Hvidovre Torv 6a
Post nr. & by:2650 Hvidovre
Telefon:22509999
Hjemmeside:www.kørekortpro.dk
Email:22509999@hvidovretorv.dk

Kørelærer:
  • Johnny Sørensen
  • Thomas Villensgaard
  • Bolette Edvardsen
  • Christian Sonne Bang
  • Teddy Christensen