Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hvidovre:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Hvidovre Køreskole | Hvidovre

I Hvidovre ligger Hvidovre Køreskole . Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Karoline
"Jeg giver Teddy alle mine bedste anbefalinger!
På trods af lidt problemer med min ansøgning formåede Teddy at sørge for at alt lykkedes i sidste ende, og jeg bestod både teori- og køreprøven i første omgang, hvilket uden tvivl skyldes det gode forløb. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2016
Dumpeprocent.dk
Andreas
"Teddy er en fantastisk kørelærer, som har hjulpet mig hele vejen igennem. Har haft nogle hårde tider da jeg dumpede flere gange men han var altid motiveret og hjalp mig op på hesten hver gang.

Jeg anbefaler helt sikkert at tage kørekort hos Teddy."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. marts 2016
Louise
"Rigtig god kørestole! Teddy er en rigtig dygtig kørelærer, som hjælper dig godt igennem dit kørekort.

Teorien er taget seriøst, men på en dejlig let måde, så det heller ikke bliver for kedeligt.

Når man er ude at køre er han rigtig god til at få en til at forholde sig roligt, og ikke stresse hvis nu går i stå i et kryds eller ikke lige for kigget ordentligt.

Jeg bestod begge prøve førstegang, og vil varmt andbefale Hvidovre køreskole til alle!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. januar 2016
Dumpeprocent.dk
Mary
"Meget Dygtig og engageret lærer! Teddy har fokuserede på min svaghed og har hjulpet mig igennem dem, og idag er jeg den lykkeligste med min kørekort!! Kan kun varmt anbefales 😃😃"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. januar 2016
Philip
"En rigtig god køreskole der ved hvad man har brug for at få at vide. Her kan du købe en pakke "med det hele" så du ikke bliver overrasket over ekstraudgifter som leje af bil, beramning, førstehjælp mm. Takket være god undervisning bestod jeg både teoriprøven og køreprøven første gang. Jeg kan varmt anbefale køreskolen! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. januar 2016
David E
"Super dygtig kørerlærer med mange års erfaring! Supergod undervisning, der fanger en og sætter scenarier man kan huske og relatere til. Meget professionel undervisning man skal bruge resten af sit liv!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2015
Dumpeprocent.dk
Birgitte
"Jeg vil gerne rose min kørelærer Teddy til skyerne. Meget fleksibel, tålmodig og ikke mindst super dygtig til at lære fra sig. Kæmpe anbefaling herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. december 2015
Rikke Hartvig
"God køreskole og god kørelærer. Vil helt sikkert anbefale den til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. december 2015
P.Olsen
"Virkelig god køreskole, hvor kørelæreren forkuserer på at bestå køreprøven og er nem at snakke og spørge ind til, når det er man er i tvivl om nogle ting.
Stærkt anbefalet herfra, hvis man vil have kørekort for første gang eller bare en ombytning af kørekortet. ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. december 2015
Michel P
"Jeg startede min vej til kørekortet på en anden køreskole i København. Jeg troede, at den kørelærer, jeg fik af køreskolen, var OK. Jeg havde jo ikke noget sammenligningsgrundlag. men det var han overhovedet ikke. Jeg lærte ikke det, jeg skulle, hvilket resulterede i 3 dumpede køreprøver og en masse spildte penge.
Så efter at have dumpet 3. gang besluttede jeg mig for at afbryde samarbejdet med den første kørelærer og finde en mere kompetent kørelærer.
Jeg kontaktede Hvidovre Køreskole og fik Teddy som kørelærer. Det gjorde den helt store forskel. Jeg fik styr på alt det, jeg ikke havde lært, og efter 4-6 køretimer var jeg klar til at gå op til prøven for 4. gang. Denne gang bestod jeg og det skyldes i høj grad Teddys kompetente og pædagogiske køreundervisning.
Så mine anbefalinger til Hvidovre Køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2015
søs hauer
"Jeg har lige bestået køreprøven fra hvidovre køreskole og har kun gode erfaringer med denne. Jeg har fået kompetent og pædagogisk undervisning under hele forløbet og vil gerne anbefale stedet."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. december 2015
Jens Brabrand
"Fremragende Køreskole
Hvis du gerne vil have kørekort, skal du vælge Hvidovre Køreskole, for der får du undervisning af højeste kvalitet. Teddy er en rigtig kompetent, dygtig og tålmodig kørerlærer, som er god til at opmuntre og fortælle dig, hvad du skal og ikke skal for at kunne består køreprøven. Han er altid konstruktiv i sin kritik og fortæller på en god måde, hvad du skal. Skal du selv eller dit barn have kørekort, så kan du ikke finde et bedre sted end Hvidovre Køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. november 2015
Xena
"Teddy er en god og kompetent lærer, som både er til at snakke med og god til at lære fra sig. Hans undervisning er livlig og spændende, og han bliver ikke tvær hvis der er noget man har svært ved. Han er behagelig at køre med og meget rolig, hvilket virker enormt godt på nervøsiteten.
Jeg kan kun anbefale Hvidovre køreskole, og jeg er meget glad for at jeg selv valgte denne. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. november 2015
Helen
"Jeg tog kørekort hos Teddy for et år siden, da han arbejde for en anden køreskole. Nu ejer han Hvidovre køreskole og jeg synes han skal have min positive anmeldelse med sig! Jeg havde Teddy både til teori og praksis. Teddy forstår at gøre undervisningen spændende og præcis med god forbindelse til det praktiske. Jeg var lidt nervøs for at skulle køre, men han fik mig hurtigt ned på jorden. Vi kom godt rundt i byen og hvis der var nogle steder man var nervøs ved eller ikke helt forstod, kørte vi stedet igen. Teddy er meget pædagogisk og god til at forklare og hjælpe med nervøsiteten.
Jeg bestod teori og praksis første gang fra toftegårdsplads, som godt kan være lidt udfordrende.
Jeg anbefaler klart Teddy og Hvidovre køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. november 2015
Signe
"Kompetent og hyggelig undervisning. Jeg kan på det varmeste anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. november 2015
Morten
"Min datter tog kørekort hos Teddy. En fantastisk rolig mand, der forstår at undervise unge mennesker i øjenhøjde. Bestod teori og praktisk prøve første gang. Kan kun anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. august 2015
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B Ukendt 400,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Johnny Sørensen.
Adresse:Hvidovre Torv 6 A
Post nr. & by:2650 Hvidovre
Telefon: 22 50 99 99
Hjemmeside:Www.Hvidovrekøreskole.dk
Email:info@hvidovretorv.dk

Kørelærer:
  • Teddy M Christensen
  • Johnny Sørensen.