Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hvidovre:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

HappiTrafik | Hvidovre

I Hvidovre ligger HappiTrafik. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Rikke
"Super god køreskole med priser helt i bund. Bestod både teori- og køreprøve første gang. Støttende kørelærer hele vejen igennem med god kommunikation og interesse for at lære fra sig. TAK!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. november 2014
Dumpeprocent.dk
Rasmus
"Sådan!, kørekort på fødselsdagen :)
De har super god service, og super gode lærer. Kan helt klart anbefales herfra med et KÆMPE smil :-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. maj 2012
Mette J.
"Tak for alt! Jeg har været rigtig glad for at gå hos HappiTrafik og vil med glæde anbefale dem til andre. Nu glæder jeg mig bare til at bruge mit kørekort..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Phillip Søgaard
"Tak for den gode service og det hurtige kørekort. Kom smertefrit igennem begge prøver 1. gang til både teori og køreprøven."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2010
Redha A.
"Det er nogle dejlige lærer på skolen. Bestod begge prøver første gang. Vi var 4 venner som startede på samme tid allesammen igennem teori første gang. Det har taget mig ca 9 uger at få kortet. Så kan kun varmt anbefales. :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2010
Michell R.
"Hej. Det har bare været en super hyggelig oplevelse at gå på skolen. De er flinke og hjælper med ALT :-) kan kun anbefales herfra..."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. september 2010
Dumpeprocent.dk
Cecillie Leksner
"Kan kun sige jeg har været glad for dem. De har god undervisning og forklarer tingene så man forstår det. Gode Evaluerende prøver på storskærm hver lørdag, som var årsagen til jeg bestod min teoriprøve første gang. Stor TAK til Happitrafik
:-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2010
Gitte C Knudsen
"De er gode til skubbe en frem i forløbet hele tiden så man ikke går i stå :) fik taget det på under 3 måneder hos HappiTrafik. Man får oplyst alle priser på forhånd så der ikke kommer uventede ting man skal betale, som der gør hos nogle af de andre skoler. Kan kun anbefale denne køreskole. :)))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. maj 2010
Anja Svava Henriksen
"Jeg tog mit kørekort hos HappiTrafik, og det er jeg lykkelig for! De har de bedste køreskolelærere, man kan tænke sig. De er meget kompetente, altid i godt humør, super tålmodige og virkelig gode til at forklare ting, så man forstår dem. Alt foregår lige efter bogen, og man er meget tryk i deres kyndige hænder. Jeg bestod både teori- og køreprøve første gang, og det er der mere end 80% af alle elever hos HappiTrafik, der gør. Det, synes jeg, er virkelig flot! 1000 tak til Deniz og Bilal."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. april 2010
Volkan Sentürk
"Hej, har gået på Happitrafik. Det var en god oplevelse. Meget god undervisning. Fik mit kørekort på 2½ måned. Kan med glæde anbefales til alle andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2010
Martin Hansen
"Ja hvad kan man sige, de gør alt, faktisk hiver de en igennem foløbbet og er efter dig hele tiden så man ikke går i stå. Fik mit kørekort på næsten 2 måneder. En rigtig god køreskole i avedøre. Ligger lige ved stationen, så det er dejlig nemt at komme fra og til :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. marts 2010
Anja Pedersen
"Hej, det var en super god og hurtig oplevelse. Fik mit kort på ca 7-8 uger. og da man selv bestemmer tempoet er det jo fint klaret. Rigtig god undervisning, især Lørdage hvor der er teoriprøve øvelser som hjælper, Alle på mit hold (12 ) bestod første gang :) Anbefales helt klart ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2010
Ömer Demir
"Super god skole med hyggelige undervisnings miljø. Bestod begge prøver 1. gang. Kan varmt anbefale at starte der. Kørte rundt i en næsten ny Audi A3 som bare er for dejlig og ret nem at køre :))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juli 2009
Martin Hansen
"GOD service. De smiler altid og er grundige til at forklare. Det bedste er dog de hurtige køreprøve tider :)
Det tog mig 4-5 uger at tage kørekortet. :))"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2009
Michell R. Pedersen
"Køreskole i Hvidovre lige v/avedøre st. Dejlig nemt at komme til. Man får noget for pengene, og super service. De kan finde hurtige prøver. Fik kørekortet på 5 uger :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. april 2009
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Sadelmagerporten 4
Post nr. & by:2650 Hvidovre
Telefon:30871871
Hjemmeside:www.happitrafik.dk
Email:info@happitrafik.dk

Kørelærer:
  • DB