Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hvidovre:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Eksperternes Teoricafe ApS | Hvidovre

I Hvidovre ligger Eksperternes Teoricafe ApS. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


EKSPERTERNES TRAFIKSKOLE
hvor du er i centrum
Bil, motorcykel, generhervelse eller taxi... du er i centrum
Hos Eksperternes Trafikskole lægger vi vægt på, at vores elever lærer at køre - sådan at de bliver ved med at være en dygtig bilist nu og mange år ud i fremtiden. 
Vores kørerlærere og instruktører elsker at lære fra sig. Og det viser sig i vores beståelsesprocent både til de teoretiske og de praktiske prøver.

Vurderinger

Maja Mia Jensen
"Uden tvivl den bedste køreskole, så søde og meget forstående!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2019
Dumpeprocent.dk
Maria Jelager
"Jeg har været meget tilfreds med eksperternes.dk
Havde en meget kompetent kørelære og bestod teori og praksis første gang.
Fleksibel undervisning teoretisk som praktisk, fuld tilfreds!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2012
Pernille mouritzen
"Kan ikke andet end af rose dem så meget !!
Ikke nok med man kan tage kortet i dit eget tempo men kørelærerne hjælper en og gør det så hyggeligt og sjovt af være på skolen af jeg havde lyst til af komme næsten hver dag ..
Jeg havde memhet og har da aldrig troede jeg skulle have det sjovt og samtidig lære noget på samme tid, han var og er nok den bedste lære man kunne tænke sig !!!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. januar 2012
Dumpeprocent.dk
Line -nu med kørekort ;)
"Er ovenud tilfreds med mit forløb i teoricaféen. Lækkert med mulighed for selv at administrere min tid i forhold til afvikling af teorilektioner, hvor jeg desuden har oplevet hjælpsomhed og professionalisme ved behov for uddybelse af teorien. Jeg har mødt stor fleksibilitet i planlægning af køretimer, hos en behagelig og optimistisk kørelærer, der, med udgangspunkt i netop mine læringsbehov, har hjulpet mig til at lære sikker og positiv færdsel i trafikken. Vil varmt anbefale Eksperternes Teoricafé."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2012
Mustafa
"Eksperternes køreskole har givet mig en oplevelse for livet. Denne køreskole har virkelig været fantastisk! Lokalerne, undervisning det hele var bare helt i top! Derudover var alle tilstedeværende i teoricafen, altid parate til at hjælpe hvis behovet skulle være der.
Jeg ville også give min rigtig gode kørelærer Mehmet Akif Demir en særlig tak. Det har været en kæmpe fornøjelse at køre med dig. Du er en engagerede, frisk, trofast og virkelig hjælpsom kørelærer. Grundet hårdt arbejde, eksperternes køreskole og ikke mindst min kørelærer Mehmet Akif Demir, bestod jeg både teoriprøven og køreprøven første gang. Ville stærkt anbefale denne køreskole, og Mehmet Akif Demir som kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. januar 2012
ida isabella
"selvom jeg første gang jeg kørte var så nervøs at jeg efter timen ikke kunne huske hvordan min kørelærer så ud, eller hvad farve bil jeg havde kørt i. gik det let og jeg kunne mærke forbedring fra hver time. Jeg bestod teori og praktisk prøve i første omgang. Jeg havde Amin som lærer, en behagelig og ærlig mand med god forståelse af sine medmennesker."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. december 2011
Dumpeprocent.dk
Mark
"Er meget tilfreds.
Det med at man selv kan tilrettelægge ens teori tid er virkelig skønt når man går på gymnasiet. Jeg havde Mehmet som kørelærer og det har jeg virkelig virkelig været glad for. Han støtter en 100% og han er mega flink..
Mehmet 5/5! det har været en fornøjelse!:)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2011
Alice
"Oprettede mig på skolens hjemmeside og valgte klasseundervisning i Hvidovre afd., da jeg mødte op på skolen var der ingen der havde fortalt mig at man ikke kunne tage klasseundervisning i Hvidovre selv om jeg havde snakket med dem 2 gange inden jeg startede. Ellers fungerede det fint. Dejligt selv at kunne bestemme hvornår man ville tage teori og fleksible køretider der passer ind i ens hverdag. Bestod teori- og køreprøve første gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. december 2011
Jonas
"Jeg syntes det var en super god køreskole :D jeg syntes min kørelærer var rigtig fleksibel omkring køre tider, og alt i alt bare var en god lære.

Jeg bestod både den teori og køre prøve første gang så kan helt klart anbefale denne skole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2011
Sara
"Jeg kan kun anbefale denne Køreskole, Det er rigtig godt med teoricafe, hvor man selv studerer. Alt er lige til og nemt at forstå.
Jeg har selv bestået teori og køreprøve første gang. Jeg havde aldrig gjort det uden dig Mehmet, du har været fantastisk hele vejen igennem. :)
Jeg er meget tilfreds! Så 5 stjerner til Mehmet og skolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. november 2011
Anne-Mette Pedersen
"Jeg tager pt. mit kørekort hos Eksperternes Teoricafe, hvilket bestemt kan anbefales til andre studerende.

Teorien er dejlig fleksibelt, og den kan let presses ind i et ellers presset 3.G år på gymnasiet. Teorien på computeren gør også, at man kan tage tingene i sit eget tempo, tage de ting, der er nødvendigt flere gange og undgå (dumme)spørgsmål fra andre til ting, som man godt forstår - det hele er altså dejlig selvstændigt!

Kørelæren Amin kan desuden varmt anbefales. Han er god til at forklare, hvad man skal ligge vægt på i sin kørsel, sød at tale med under kørsel, og han formår samtidig at rette kørslen på en venlig måde - og gerne med lidt humor også.

Generelt en positiv vurdering af køreskolen herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. november 2011
ayo
"Fin køreskole, kørerlærer mehmet demir er en rigtig god kørelærer. God til at forklare ting så man forstår dem. Man føler sig tilpas under køreundervisningen. Dygtig kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. november 2011
Ken Christiansen
"Jeg har intet dårligt at sige om denne køreskole. God hjælp til teori og rigtig god hjælp under kørsel. Bestod teori med 1 fejl og køreprøven første gang. Og min kørsel kan jeg kun takke Amin for og han er en super kørelærer"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. november 2011
Thomas
"Det har været super godt at tage kørekortet hos ekspertenes køreskole. Det har været dejligt at man selv har kunnet styre hvornår man ville komme og tage sin teoritime i løbet af ugen, og hvor lang tid man ville bruge på hvert emne i teoritimen. Derudover har det været super godt organiseret med køretimerne, og jeg har været ekstremt glad for min kørelære Mehmet. Han kan varmt anbefales :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. november 2011
camilla thuesen
"super god køreskole. og rigtig god kørelære (Amin) som både har rigtig meget tålmodighed og er god til at lære en tingene på et nivau som man forstår, teori når det passer en, ventetid til kørertimer er kort, har kun positive ting at sige.."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. oktober 2011
safiye
"Super god køreskole, som har styr på det hele. Utrolig hjælpsomme kørelærere samt pædagogiske."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2011
Adem
"Min kørelærer var Mehmet. Rigtig god, hjælpsom, flink og til tider og streng når det virkelig gælder. Køreskolen har mange computere til rådighed, som er dejligt. Og så har de nogle gode biler at køre rundt i. Jeg kan varmt anbefalde køreskolen til mine nærmeste som skal til at tage kørekortet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2011
Roxanne
"Jeg har været rigtig glad for mit forløb her, og kan varmt anbefale det til andre :-)."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. oktober 2011
Mie NR
"Jeg har været rigtig glad for eksperterne. Det har været et rigitg godt forløb, lige fra pris, til teori (man kan tage når det passer én) til min kørelære Amin. Han er RIGTIG god til at forklare og er meget rolig og tålmodig af person, hvilket har hjulpet mig meget. Det hele er forgået i et godt tempo, der også passede mig og min tid. Jeg har ikke noget dårligt at sige!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. oktober 2011
Phillip Stemann
"Jeg syntes rigtig godt om gennemgangen. Det hele gik super hurtigt, men samtidig ikke for hurtigt.
Min kørelærer Amin forklarede tingene super godt, så jeg forstod det med det samme. Hans metoder er super gode, og han fik mig hurtigt igennem så jeg var færdig og stod med kørekortet i hånden.
Så det at de gør det så billigt med teori på computeren er en super god idé, ellers syntes jeg bare det er super godt det de gør."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. oktober 2011
Daniel
"Jeg valgte at købe lyn pakken til motorcykel, hos eksperternes trafikskole. Det har jeg ikke fortrudt! De, og specielt min kørelærer Mubeen, har levet fuldt ud op til mine forventninger om et hurtigt og "glat" forløb. Specielt den praktiske undervisning har været en positiv oplevelse. Kørelære Mubeen er en god underviser, som hurtigt ser hvilke punkter man personligt skal koncentrere sig mest om at forbedre, for at bestå prøverne. Det eneste jeg kunne have ønsket mig bedre, er kapaciteten i teorilokalet. Det har ikke været et stort problem for mig, men det kan en gang imellem, være nødvendigt, at vente 10-20 min. på en ledig PC.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. august 2011
kasper poulsen
"de er super gode til at hjælpe.
de er mindre gode til at sige du skal have førstehjælp mm. så vær opmærksom på det. ellers en super god skole "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. august 2011
Ali
"Super god skole og især en rigtig god MC kørelærer Mobeen !!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. august 2011
itsham shabbir
"Jeg har være yderst tilfreds med at tage MC kørekort hos Eksperternes Trafikskole, ved mubeen. Interaktiv undervisnings forløbet har været godt og fleksibelt for mig, hvilket også har medført at jeg er bestået første gang, i alt har det taget 1 måned at få MC kørekort. Mubeen er en dygtig kørelærer og Eksperternes Trafikskole er professionelle og billige. Super god skole at tage kørekort hos."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2011
Waqar
"Jeg har taget MC kørekort hos Eksperternes Trafikskole, som har været en positiv oplevelse. Min MC kørelærer var Mobeen Aslam, som har været dygtig til at vejlede og rådgive mig omkring læring af MC. Både den teoretiske og praktiske del af undervisningen har været godt tilrettelagt og har en høj beståelsesprocent, og kan vamt anbefagles."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. august 2011
Bjarne Kristensen
"Jeg tog M.C. kort d.19/08-11,og startede 9 måneder før (et brækket håndled sætter en effiktiv stopper for M:C.kørsel) Startede igen og var på teknisk køreanlæg; så skulle tro at set ville gå hurtigt til køreprøven.MEM,MEM den ene dato aflø
ste den anden osv.Dette kunne godt været gået hurtigere.Men alt i alt god køre skole.Hvis jeg skulle gøre det igen ville jeg vælge løsningen hvor du har kørekortet meget hurtigere (Koster også 1.000,00-1.500,00 kr mere.
Men alt i alt O.K."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. august 2011
Kim
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
8. august 2011
Sara Kristensen
"Ubehagelig dårlig service og et effektivitetsniveau langt under det acceptable.

Dertil kommer, at de sproglige egenskaber hos flere af kørelærerne er så udfordret at det hæmmer forståelsen.

Egentlig lidt synd, da det lader til at nogle af de øvrige ansatte er meget engagerede.
"
1 stjerne1 stjerne 11. juli 2011
Alfred
Anmeldelse er anmeldt og undersøges.
8. april 2011
Michael
"Jeg tog MC-kørekort på Frederiksberg-afdelingen og jeg må indrømme at det overordnet var en skuffende oplevelse.
Det eneste jeg positivt kan fremhæve er de anvendte motorcykler samt kørelærerne. Skolen falder fuldstændigt igennem hvad angår låneudstyr, administration og overholdelse af tidsfrister.
Jeg blev endda sendt til en teoriprøve uden at den var blevet booket hos politiet, resulterende i en måneds forsinkelse og en tur til Nordsjælland for at få en ny teoriprøve.

HVIS du vælger at tage kørekort her, så gør dig selv den tjeneste at holde administrationen i ørene og kontrollér at dine papirer bliver sendt afsted til tiden (så du undgår min situation hvor de glemmer at sende papirerne til godkendelse = 4 ugers forsinkelse).

Alt taget i betragtning havde jeg foretrukket et dyrere kørekort istedet for og sluppet for at det skulle tage godt 4 måneder.


"
1 stjerne1 stjerne 13. juli 2010
Argwan Amiri
"

Jeg har lige fået mit kørekort og jeg kan kun takke min kørelære Zeki Bulut, som arbejder for eksperternes trafikskole. for det. Jeg skiftede køreskole fra Kingos trafikskole til eksperternes på Frederiksberg, lige efter jeg havde været på glatbane. jeg kan simpelthen ikke forstille mig at jeg kunne have fået bedre vejledning et andet sted eller hos en anden kørelærer. Han var super tålmodig, hjælpsom og han sørgede for at man følt sig helt tilpas ud på vejen. Jeg kunne mærke fra dag et af, at han tog sit job meget seriøst og det gjorde man fik hver eneste regel eller lov der er derude for bilister med i rygsækken. Jeg er slet ikke i tvivl om hvem jeg vil anbefale, når jeg bliver spurgt om en god køreskole og den perfekte kørelærer. Zeki Bulut hos Eksperternes trafikskole
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. marts 2010
Ida Gadegaard
"Meget flexibelt.
Meget information givet ved starten, dog ikke så meget løbende.
Søde og hjælpsomme mennesker."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. november 2009
Ferdi Køse
"jeg giver den 4 ud af 5 da jeg synes det er en fin køreskole men jeg synes det at give 5 er mere i det luksus men ellers god skole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2009
SimonJeppesen
"Jeg har taget teori på computeren. Altså interraktiv teori. Jeg kunne selv kontrollere hvornår jeg kunne komme og hvor lang tid jeg bruger på det. Det er en god indlæringsmetode syntes jeg da jeg ikke kan koncentrere mig i et klasse forløb. Mit generelle indtryk af forløbet på køreskolen har været positivt syntes jeg. Altid hjælpsomme mennesker på stedet og gode omgivelser. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. november 2009
William
"Dårlig oplevelse.
Lang ventetid på alting. Køreskolen laver mange fejl. Ikke alt virker helt lovligt. Prisen bliver langt højere end forventet ved start."
1 stjerne 21. september 2009
Peter Bondesen
"Jeg har taget MC kørekort hos Eksperterne på Frederiksberg. Mage til uprofessionalitet skal man lede længe efter. Det virker som om de udliciterer alt udover administrationen, og det kan føles som at købe hatten i sækken, fordi du kan ende med at det praktiske forløb foregår et helt andet sted i byen. Prisen på 6000,- er god; men de har lige sat den op til 7000,- og havde jeg vidst hvad jeg ved i dag, er 1500,- ekstra givet godt ud for at undgå en masse frustration og direkte spild af ens tid. Jeg kan ikke på nogen måde anbefale denne skole."
1 stjerne 15. juli 2008
"Jeg har også taget kort hos dem på Frb.

Det var en blandet oplevelse, men de har altid været meget hjælpsomme - bl.a. da jeg havde ballade med en kørelærer!

Der var lidt rod med mine papirer omkring køreprøven, men jeg har ikke haft travlt med det, så det gjorde ikke mig noget.
- alt blev også løst i tide (tror måske, at det skal nå at være kritisk).."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. januar 2008
anonym pga kortet
"Ja, jeg har gået der i et halvt år og jeg har stadig ikke været til teoriprøve, tingene sker bare ikke og du kan aldrig få fat på dem, kørelærerne har for mange elever til at nå de timer eleverne skal have og sådan kunne jeg blive ved. "
1 stjerne 4. januar 2008
Sajaan
"Super goe lærer, effiktiv undervisning, Jeg tog kørekort inden for 5 uger. Lærerne er meget venlige og hjælp som. Varmt anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2007
Andreas
"Jeg har taget kørekort hos dem i frederiksberg de var rigtig gode til at få det hele til at gå hurtig og jeg fik den hjælp jeg skulle bruge mit kørekort var en god oplevelse hos eksperternes"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2007
Andreas
"Jeg har taget kørekort hos dem i frederiksberg de var rigtig gode til at få det hele til at gå hurtig og jeg fik den hjælp jeg skulle bruge mit kørekort var en god oplevelse hos eksperternes"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. september 2007
Lars Petersen
"Både min kæreste og jeg tog kortet der. Min lærer var god, men havde ikke været der særligt længe (mindre end en måned), og han skiftede skole før jeg blev færdig (han gjorde dog alle sine elever færdige inden han kvittede eksperternes). Min kærestes lærer var ikke sindssygt god."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2006
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori A 6.999,00 300,00
Kategori B 4.999,00 300,00
Kategori B-erhverv (Taxi) 1.499,00 300,00
Kategori generhverv 1.499,00 300,00
Kvalifikationsbeviser 4.000,00 300,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:tahir
Adresse:Hvidovrevej 137
Post nr. & by:2650 Hvidovre
Telefon:70207920
Hjemmeside:http://www.eksperternes.dk/
Email:info@eksperternes.dk

Kørelærer:
 • Jesper
 • Peter
 • Mehmet
 • Tahir
 • Niels
 • Mubeen
 • Mustafa
 • Musswar
 • Zeki
 • Sheraz
 • Sahra
 • Sana

Teorilokale:
Adresse:Julius Thomsens Gade 7
Post nr. & by:1974 Frederiksberg
Adresse:Hvidovrevej 137
Post nr. & by:2650 Hvidovre
Adresse:Refshalevej 181
Post nr. & by:1674 København V