Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Byer

DP DP
DP DP
DP DP

Find køreskole i Hvalsø og tag køreskort

Find køreskole i Hvalsø (4330). Din guide til kørekort i Hvalsø. Vælg den køreskole eller trafikskole du leder efter herunder. Vi har samlet 1811 skoler og 13474 vurderinger. Læs også alt om kørekort
DP DP
 Køreskole   Teoristart   Lovpakke (B)   Vurdering
 Hvalsø Køreskole   Ikke angivet   Ikke angivet  
 Kørelærer Steen   Ikke angivet   Ikke angivet  
DP DP


Nyeste vurderinger af køreskoler i Hvalsø

Maria - Hvalsø Køreskole
"Jeg fik mit kørekort for en måned siden hos inger.
I starten synes jeg det gik fint, selvom jeg havde hørt meget negativt, men planlægningen var bare ikke god. Jeg blev færdig med min teori i starten af Maj, men blev først stillet til teori i juli, som jeg bestod med 0 fejl. Så gik der yderligere en del måneder før jeg kom op til min køreprøve, og selvom det er Inger der skal stille en op til køreprøve, så er hun svær at overtale til at man er klar, og hvis du laver en fejl en gang, og hun forklarer hvad der er forkert, så kan hun blive ret sur hvis du laver fejlen igen.
Til ingers forsvar vil jeg dog sige, at jeg KUN har hørt positivt om hendes undervisning fra før hendes mand døde, efter det er det bare gået ned af bakke, desværre."
1 stjerne1 stjerne12. november 2011
Christina Laursen - Hvalsø Køreskole
"Hvor skal jeg dog starte? Jeg hørte godt om Hvalsø køreskole, og det var grunden til, at jeg startede. Dette var dog en rigtig dum idé!

Den første 1 1/2 måned forløb efter planen, og jeg var glad for mit valgt. Men da jeg skulle aflevere mine papirer til Inger (kørelæreren) så jeg kunne tilmeldes teoriprøve, tog det hende omkring tre uger at aflevere dem på kontoret.

Da jeg endelig fik godkendt papirerne, kom jeg til teoriprøve og bestod med 0 fejl.

Jeg bad straks Inger om at skrive på til en kørerprøve, som det er meningen man skal gøre, men Inger havde andre planer...

Inger mente, at jeg skulle vente til efter jeg havde "bestået" glatbanen, med at melde mig til.

Jeg bestod selvfølgelig glatbanen, og nu ville jeg meldes til kørerprøve - men nej..

Inger ville vente til efter påskeferien (to uger) , og hun ventede endda et par dage til. Da jeg endelig blev skrevet op, var der en måneds venteliste..

Nu begyndte Inger at kører ekstra timer med mig. Jeg blev selvfølgelig nødt til at holde min kørsel ved lige.

Nu er jeg bestået, nået op på en regning på 15.000 kr, og jeg har intet tilovers for min kørerlærer.

Ja, hun lærte mig at kører, men kan det være rigtig at et kørerkort skal koste 15.000 kroner ? Bare fordi ens kørerlærer ikke kan finde ud af, at tage sig sammen? Nej!"
1 stjerne28. maj 2011