Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Horsens:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Quick Køreskole | Horsens

I Horsens ligger Quick Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Maj
"Top klasse. Da den tid var."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. marts 2014
Dumpeprocent.dk
Pia
"Mere end tilfreds.
Ikke andet at sige om det.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. august 2013
Mads Nørreby
"100% i top.
Teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Alt bestået på minimums timerne.
Kom pga. anbefaling fra andre. Kan kun anbefale videre.
Kørelærerne er unge, sjove og alvorlige. Lærte det jeg kom for.
Rigtig go` undervisning i både teori og kørsel. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. august 2012
Dumpeprocent.dk
Stefan
"kan kun give 5 stjerner til denne køre skole for de er så vendelig og man får ald den hjælp man kan få."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. marts 2012
Morten Carstensen
""Her er der bestemt ikke noget at klage over, super teori - og lokaler med aircondition og rigtigt godt med plads, kaffe og lidt til den søde tand, og en lækker Audi. En særdeles god planlægning, til kørsel mm. rigtigt god og ikke kedlig!
Mega lækkert med teori alle dage om ugen. Det gik hurtigt og nemt.
Helt klart en køreskole jeg vil anbefale. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. juli 2011
Louise
"Jeg har taget mit kørekort hos Quick Køreskole. Hele forløbet har været kanon! Christian og Mette er to fantastiske mennesker. De er søde og sjove, og så forstår de at lære fra sig. De formåede at gøre teoritimerne spændende, og de var gode til at formidle stoffet på en god måde, så man hele tiden lærte noget. Køretimerne var også rigtig gode. Selv om man var nervøs i starten, formåede Christian at få en til at slappe af og føle sig tilpas i bilen, og jeg følte mig fuldstændig tryg, fordi jeg kunne mærke, at Christian havde fuldstændig styr på, hvad han fortalte og gjorde. Både teori- og køremæssigt følte jeg mig godt udrystet, og jeg følte, at jeg var 100 % klar til begge prøver. Jeg vil helt klart anbefale Quick Køreskole og Christian og Mette til andre, da det bare er et super godt sted og nogle dejlige mennesker.
Nu er det bare i gang med motorcykelkortet. Og ved 100% hvor jeg skal tage det. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2011
Dumpeprocent.dk
Rikke
"Helt klart en køreskole til 5 stjerner! Super service og altid godt humør hos de to dejlige mennesker Christian og Mette. Mette er også super godt til at få en til at falde lidt ned hvis man er en smule nervøs :-) hvilket jo også var med til at jeg selvfølgelig bestod begge prøver første gang. Tak for en rigtig behagelig oplevelse. De varmeste og bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. april 2011
Michelle
"En køreskole, hvor man føler, at der er styr på sagerne. Alle på mit hold bestod både teoriprøve og køreprøve med hjælp fra gode, kompetente kørelærer og teorielærer. Var en rigtig dejlig oplevelse at føle at ens kørelære tager sig tid til at sørge for, at man er dygtig nok, før man går op til de forskellige prøver.Har hørt mange skrækhistorier om andre køreskoler, som i deres iver efter at være billigst giver køreundervisning/teori, som ligger langt fra den standard, der skal til, før man består første gang. Man kan sagtens finde køreskoler, der er billigere end Quick.kan ligeså godt sige med det samme, at man ikke får den samme service, som man gør ved quick. kan klart anbefale denne køreskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. november 2010
Michelle
""Kan vel ligesom resten der har skrevet ikke andet end at anbefale Quick køreskole. Helt fra start blev man mødt med et smil og godt humør hvilket er dejligt når man skal ud at prøve noget man aldrig har prøvet før og måske er nervøs for at lave fejl. Teoritimerne var faktisk helt fantastiske. I teorilokalet var der også altid smil på læben hvilket gjorde det langt mere spændende og sjovt! Samtidig er Mette og Christian også begge dygtige til at finpudse tingene til man virkelig er klar. Alt i alt hjælper de en igennem kørekortet på bedst mulig vis. Jeg har været utrolig glad for at tage kørekort hos "Quick". Og kan varmt anbefale det!!!"
Lige til et 13 tal. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. oktober 2010
Sanni Poulsen
"100 % tilfreds !
Jeg havde aldrig troet, at jeg rent faktisk ville komme til at glæde mig til mine køretimer + teoritimer, men det gjorde jeg faktisk hos Quick Køreskole.
Det var super rart at være der, og man følte sig velkommen, både i Horsens og Juelsminde.
Desuden kunne Christian altid få mig til at falde lidt ned, hvis jeg var nervøs, (f.eks. angående køreprøven) og man havde altid noget at snakke om under køretimerne. Det var altså både hyggeligt og lærerigt (:
Jeg kan VARMT anbefale køreskolen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. august 2010
Rasmus Lydis
"Kun tilfreds. Hurtigt og nemt. Fed teori og gode køretimer.
Har intet negativt at sige om køreskolen.
Jeg fik hvad jeg blev lovet.
Noget af det bedste, var at der var teori alle dage.
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det.
MC kort var det samme. Heller intet negativt der. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. juli 2010
Martin Gravn
"Kan kun tilslutte mig alle vurderingerne. Og som Tasja skriver kan jeg kun give hende ret.
Har flere venner og veninder som har taget deres kort her. Selvfølgelig også nogle som har valgt andre steder. Både mit og de som jeg kender, som har taget deres kort her, vi har fået vores kørekort billigere til slut. Billigere end dem som jeg kender som er blevet lovet en billigere pris. Hvad vi har været meget overrasket over, er at de som har taget andre steder, de har ofte fået mange flere ekstra køretimer end os der tog det her.
Ingen tvivl. Jeg har intet negativt at sige om stedet. Og forresten: Tak for nogle fede køretimer og humørfyldte teori timer.

MG"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. februar 2010
Maiken Bjerring
"Helt igennem tilfreds, og bestemt en køreskole jeg vil anbefale. Begge prøver blev bestået i første forsøg takket være den kyndige undervisning. I teorilokalet er der en hyggelig stemning, og når man kører med Mette er det nemt at slappe af, for der er altid noget at snakke om. Derudover er bilen jo super lækker at køre i.
Tusind tak for det hele - i får de bedste anbefalinger med på vejen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. februar 2010
Tasja
"Fuld ud tilfreds. Tak til køreskolen for en sjov, god og pro. undervisning. :-)
Havde det været muligt med 10 stjerner havde den fået det.
Min veninde og jeg overlappede hinanden med kørekort. Hun valgte et andet sted, hvor prisen var lavere. Hvad der var mest utroligt, var at ved slut var MIT kørekort billigst.
Hun dumpede. JEG bestod det hele første gang.
Anbefalingen sendes videre.

Tsj.

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. februar 2010
Mia Jensen
"Helt klart en køreskole til 5 stjerner! Super service og altid godt humør hos de to dejlige mennesker Christian og Mette. Mette er også super godt til at få en til at falde lidt ned hvis man er en smule nervøs :-) hvilket jo også var med til at jeg selvfølgelig bestod begge prøver første gang. Tak for en rigtig behagelig oplevelse.
De varmeste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. januar 2010
Mikkel
"Rigtig god køreskole.
Fede biler og fin teori.
Fuld ud tilfreds.
Ingen tvivl om hvor jeg tager mit motorcykel kørekort.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. december 2009
Emil
"Mere end tilfreds.
Intet negativt.
Fik kørekort til både bil og mc.
Tilfreds med begge dele.
Hurtigt og nemt.
Bedste anbefaling. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2009
Line
"Jeg er utrolig glad for, at have taget mit kørekort hos Quick Køreskole. Teori undervisningen har været super god, og fordi vi har haft teori to gange om ugen, var jeg efter en måned klar til teoriprøve! Christian og Mette er begge flexible når det gælder køretimerne, hvilket også er dejligt! Man har ligeledes hele tiden kunnet få svar på sine spørgsmål og hjælp når der var brug for det. Man føler sig utrolig velkommen hos Quick Køreskole. Det har som sagt været et rigtigt godt og sjovt sted at tage kørekort, alt i alt én stor fornøjelse.
Alt ved at tage kørekort var godt her. Teorien var ikke kedelig som man kunne have frygtet. Og synes de var gode til at lærer fra sig. Kan sagtens anbefale denne køreskole"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. september 2009
Dany
"Fed køreskole og kanon kørelærere som går op i deres arbejde.
Intet negativ overhovedet. Ingen tvivl om hvor min henvisning går hen.
Som Jeanette skriver, er prisen lidt højere end hos de andre køreskoler.
Men pengene er givet godt ud. Har bekendte som har taget kort hos Quick Køreskole og efter deres henvisning tog jeg derop.
Det største + er at de er fleksible og det virker som om de har styr på tingene. Endvidere en fed teori undervisning og kanone køretimer.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. juli 2009
Mette
"Jeg har haft en rigtig god oplevelse med køreskolen. Jeg bestod både teori og køreprøve første gang, og min kørelærer var altid sød til at hjælpe mig. Der er intet negativt at sige om stedet. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2009
Jeanette
"Har taget kørekort hos Quick Køreskole. Min bedste anbefaling.
Er selv blevet anbefalet stedet, og kan kun gøre det sammen.
Nem indlæring af teorien ( 0 fejl ) og kun de 16 køretimer som jeg skulle have. Det var lidt dyre end hos de andre køreskoler, men syntes helt sikkert at pengene er givet godt ud."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2009
Michael
"Lige blevet færdig med at tage kørekort.
Meget tilfreds med både kørelæreren og stedet.
Blevet anbefalet stedet, og kan kun selv give anbefalingen videre.
Rart at der er tid til både det seriøse men også til lidt pjat.
Desværre kan jeg ikke tage mit mc kort der, men også der hjalp køreskolen med kontakten til en anden kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. februar 2008
Camilla
"Har taget kørekort hos Quick Køreskole.
Bestod teori og køreprøve 1 gang.
Jeg kan kun give den bedste anbefaling.
Har været meget tilfreds både med stedet og kørelærerne.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2008
Camilla
"Har taget kørekort hos Quick Køreskole.
Bestod teori og køreprøve 1 gang.
Jeg kan kun give den bedste anbefaling.
Har været meget tilfreds både med stedet og kørelærerne.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2008
Kasper
"jeg har haft en vild god oplevelse med quick køreskole. og kan varmt anbafale det her sted til andre."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. marts 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jens Christian Christensen
Adresse:Allegade 22 A 1 tv
Post nr. & by:8700 Horsens