Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Holstebro:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

drivemidtvest.dk | Holstebro

I Holstebro ligger drivemidtvest.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


drivemidtvest's formål:

- er at give dig et kørekort til en fornuftig pris når det passer dig

- vores mål er at undervisningen skal være at høj kvalitet, uden det skal koste en formue. At være kørelærer forpligter overfor ens kunder til at udvise kvalitetsbevist adfærd, så du som elev føler du tager et kørekort i trygge rammer.

pap

- vi kører i dag selvstendigt hvor vi har små teorihold til person bil, små hold er lig med personlig undervisning.

- vi har også traktor elever i samarbejde med Ringkøbing Skjern Ungdomsskole.

- undervisning i Personbilskørekort og Traktorkørekort samarbejder vi med Søren Olesen, så er min tid presset kan du også møde Søren hos drivemidtvest.

- lige for øjeblikket leder Søren og jeg efter teori lokaler i Holstebro, derfor underviser jeg i teori i Krunderup beliggende mellem Holstebro & Struer, Naur & Sir. Kommer du ikke fra lokal området laver vi opsamling i nær hvor du bor inden undervisning.

Vurderinger

Kristina Laursen
"Drivemidtvest er en skide god køreskole. Han går rigtig meget op i teorien, og der bliver kørt massere af for sjov prøver, hvilket gør man føler sig mere klar til prøverne, når det endelig gælder. Selvom det har været en lang og små kedelig proses - synes jeg stadig han formår at gøre det sjovt og spænende. Jeg har anbefalet køreskolen til flere jeg kender. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. februar 2012
Dumpeprocent.dk
Amalie
"Jeg kan helt sikkert anbefale Drivemidtvest. Bo er en person som tilrettelægger sine timer, efter elevernes behov og ønsker, og han både henter og bringer eleverne, hvis de ikke kan komme til teori, eller køretime. Han har forståelse for de unge mennesker, og han er rigtig dygtig til at lære fra sig. Hvis tingene gøres forkert bliver det fortalt på en konstruktiv måde, og hvis tingene gøres rigtig, bliver man rost til skyerne. Og stemningen i teorilokalet og i bilen er altid god ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. oktober 2011
Anne Katrine
"Det har været rigtig godt at tage kørekort hos Bo. Han er rigtig god til at tilpasse køretimerne, så de passer ind i ens hverdag. Han er også god til, at lære fra sig og er meget tålmodig :-) Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Bo, og køreskolen drivemidtvest kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. juli 2011
Dumpeprocent.dk
Frederik
"Bo kører tingene på en måde der holder, han forstår at undervise teori så man husker det, når man kommer ud på vejene. Det sætter jeg stor pris på, og jeg har nydt at være hans elev"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. juni 2011
Malene
"Jeg kan på det varmeste anbefale drivemidtvest. Om Bo kan jeg kun sige godt. Han er tålmodig, forstående og ikke mindst dygtig til at lære fra sig. Desuden kunne det hele tilrettelægges efter mine behov for køretider, så jeg kunne passe mit arbejde også."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. juni 2011
Stig
"Det har været et godt forløb, at blive undervist af Bo i teori. Han er god til at forklare og undervise så man nemt kan forstå det. Under køretimerne er han god til at sige hvis man gør noget forkert og til at forklare hvordan tingene skal gøres rigtigt. Med hensyn til tiderne er Bo god til, at flytte dem så det passer en bedst. Kan kun anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 23. maj 2011
Dumpeprocent.dk
Abbas
"Det har været en skide god køreskole.
Bo er meget imødekommende og forklar tingene til man forstår det og siger hellere tingene en gang for meget end en for lidt. Man forstår teorien og det praktiske bliver afprøvet samtidigt. Det er meget smart.
Selvom jeg har 43 timer om ugen i skole, så har jeg ikke gået glip af en eneste time. Bo gør det, når man selv har tid og det er en fleksibilitet, der bare er i top.

Jeg kan kun anbefale denne køreskole til andre. Min lille bror skal helt sikkert kører hos Bo.

Så er prisen da helt sikkert også noget af det billigste, hvis ikke den billigste i byen.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. maj 2011
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 10.905,00 395,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Sir Lyngbjergvej 1b
Post nr. & by:7500 Holstebro
Telefon:21 65 91 39
Hjemmeside:www.drivemidtvest.dk
Email:drivemidtvest@drivemidtvest.dk

Kørelærer:
  • Bo Jensen

Teorilokale:
Adresse:Sir Lyngbjergvej 1B
Post nr. & by:7500 Holstebro

Køreskole galleri