Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Holstebro:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Bilnøglen - din køreskole | Holstebro

I Holstebro ligger Bilnøglen - din køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Hvad er

Bilnøglen - din køreskole.

Bilnøglen - din køreskole er en lille køreskole, der lægger stor vægt på kvalitet og tryghed. Du vil, som elev hos Bilnøglen, altid have den samme kørelærer til både teori og køretimer. Det betyder, at jeg altid ved præcis hvor du er i dit forløb. Endvidere betyder det, at der ikke vil være så mange elever på hvert hold, det giver mere tid til hver enkel elev.

Jeg har valgt, at tilbyde undervisning efter de nyeste undervisningsformer.

Du har hos mig mulighed for at få optaget alle dine køretimer på din egen personlige USB-Bilnøgle (som selvfølgelig er inkluderet i prisen). Du kan så se dine køretimer igennem hjemme og derved forberede dig til næste køretime, eller stille spørgsmål næste gang du kommer til teori.

Ligeledes har jeg lagt vægt på, at teorilokale og skolevogn godt må være lidt ud over det sædvanlige

Nu er jeg også fra 1/1-2012 klar til at hjælpe dig med kørekort til

B/E , D/E samt erhvervkort B og D

NYE REGLER FOR BE-KØREKORT:

 

Pr. 19 januar 2013 kommer der nye regler for kørsel med trailer.

Reglen bliver således, at hvis TOTALVÆGT PÅ BIL + TOTALVÆGT PÅ PÅHÆNGSKØRETØJET ER OVER 3500 kg, så skal man ha`et trailerkørekort.

Kun hvis din bil har en totalvægt på 3500kg. må du lovligt køre med et påhængskøretøj op til 750 kg. og derved komme op på 4250 kg total uden B/E kort

Ring for at høre nærmere.

Hvis teori tiden ikke passer dig, så giv mig et kald og jeg vil prøve om der ikke er en anden tid hvor jeg kan hjælpe dig (også gerne i dag timerne)

 

Vurderinger

RA
"Bilnøglen- Din køreskole kan helt sikkert lære sine elever at køre bil, der er styr på det faglige og alt bliver skåret ud i pap, så man er sikker på at lære teorien, og at alle papire er i orden.
Bilnøglen er ikke super god til timing af tid, og kørekortet kan godt trække ud.
Kørelæren vurderede at det ville tage ca. 2 1/2 måned at tage kørekortet, men det trak ud til 4 måneder, det blev hele tiden udsat.
Bilnøglen har en god kørelære, men hvis man ligesom jeg er lidt følsom og nervøs anlagt, og ikke kan klare at blive set strængt på eller få lidt skeld ud er det nok ikke den køreskole man skal vælge.
Men hvis man derimod er god til det tekniske og ikke bliver/ er vildt nervøs over at skulle tage kørekort eller at færdes i trafikken, er Bilnøglens kørelære rigtig dygtig.
Bilnøglen er fleksibel mht hvilke tidspunkter på dagen man kan køre og det har været rigtig godt.
Bilnøglens priser er fair, så man bliver bestemt IKKE snydt for sine penge.
Da jeg skulle op til både teori- og køreprøven var Bilnøglens kørelære god til at tage sig af alle de papire som man skulle havde med, så man ikke skulle stresse over det.
Jeg har valgt at give Bilnøglen 3 stjerner, fordi jeg har lært at køre bil, og køre rigtigt godt. Men har været rigtig nervøs for syntes ofte der var dårlig stemning når jeg gjorde noget forkert."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. maj 2012
Dumpeprocent.dk
Kørekort priser
LovpakkeEkstra
Kategori B 11.500,00 400,00
Kategori BE 4.000,00 450,00
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Lars S. Andersen
Adresse:Ole Wormsvej 5
Post nr. & by:7500 Holstebro
Telefon:+45 5097 5500
Hjemmeside:www.bilnøglen.dk
Email:bilnoglen@live.dk

Kørelærer:
  • Lars Sakskjær Andersen

Teorilokale:
Adresse:Struervej 13 A
Post nr. & by:7500 Holstebro

Køreskole galleri