Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Holbæk:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Den Lille Trafikskole.Dk | Holbæk

I Holbæk ligger Den Lille Trafikskole.Dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Sarah Toftebo Birkedal
"Jeg kan varmt anbefalde ‘Den Lille Trafikskole.Dk’. Jørgen er en utrolig dygtig kørelærer, som er god til at lære fra sig og give gode råd og vejledningen. Han er meget grundig og bliver ved med at køre på, til man kan sine ting, hvilket er super fedt! Derudover er du garanteret nogle seriøse, men samtidig også hyggelige/sjove køreture :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. oktober 2020
Dumpeprocent.dk
Gina
"Jeg er lige blevet færdig med et rigtig godt forløb hos Den Lille Trafikskole. Jørgen er engageret i både teori- og køretimerne, hvilket smitter af på elevens indstilling til undervisningen. Alt tages med et smil og så er Jørgen utrolig tålmodig og får hurtigt skabt tryghed. Hele oplevelsen har været smertefri, og jeg kan kun varmt anbefale køreskolen. (:"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2018
Laura
"Det er sagt at jo ældre vi bliver, jo sværere er det at lære. Men med den rette underviser - med den rette tilgang og et enormt godt kendskab til andre mennesker og deres forskelligheder - tog det mig under 3 mdr. at tage et kørekort. Det er 5 år siden - men jeg husker stadig hvor rart et menneske og hvor dygtig en underviser Jørgen er. Ingen slinger i valsen (eller på vejen). Bare straight ahead! Han er enormt god til at sørge for, at ingen føler sig tabt undervejs!

- Laura, 35år"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2017
Dumpeprocent.dk
Cecilie Dam
"Jeg kan helt klart anbefale Den Lille Trafikskole. Jørgen gør undervisningen til noget helt særligt med både humor og seriøsitet. Han er fantastisk og køre med, og man lærer meget fra gang til gang. Teoriholdene er ikke så store, hvilket gør, at man nemt falder i snak med de andre fra holdet, og får nogle gode venner.
5 stjerner herfra."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. oktober 2017
Morten Larsen
"Den lille trafik skole i Holbæk er helt sikkert en af landet bedste køreskoler kun pga Jørgen! Han er meget venlig og virkelig god til at få det bedste frem i folk så de føler sig sikre og godt tilpas.. Han gør alt med en ro mens han bygger selvtillid op i sine elever.. Jørgen er klart en af landes bedste til det han gør! Om du er bange for at køre bil eller bare ikke er helt sikker på det så er dette intet problem hos denne køreskole.. jeg vil altid klart anbefale denne køreskole til alle! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2016
Maja Pedersen
"Den bedste køreskole i Holbæk
Jeg kan kun vurdere denne køreskole til 5 stjerner. Jeg fik anbefalet denne køreskole, da jeg havde været uheldig med at vælge forkert første gang. Den hyggelige atmosfære der var til teori og den humor Jørgen tager med ind i bilen når man kører. Han er god til at give konstruktiv kritik og han formår ved hver køretime at få smilet frem, han forstår at give en den tryghed og tro på sig selv, så man kører sikkert. Det eneste minus ved at vælge denne køreskole er at, det på et tidspunkt slutter- man kommer så hurtigt til at savne Jørgen. Selvom jeg fik af vide af den prøvesagkyndige at Jørgen var vurderet til 2. bedste kørelærer i Holbæk sætter jeg ham som nr. 1. Jeg bestod teoriprøven første gang, efter jeg skiftede til ham og køreprøven bestod jeg 2. gang og det gode her var at kun 10 dage efter jeg var dumpet, kom jeg op til en ny prøve og bestod, Jørgen formodede på så kort tid (2 kørertimer) at hjælpe mig til at rette op på mine fejl.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. september 2016
Dumpeprocent.dk
Elisabeth Rihn
"Jeg er så glad for at jeg valgte Den lille Trafikskole!
Hvis Jørgen ikke er jordens flinkeste mand, så er det i hvert fald tæt på.
Jeg var hunderæd for at skulle sidde bag et rat, men Jørgen har en en utrolig evne til at få en til at slappe af.
Humor, overblik, tålmodighed og orden i sagerne, kendetegner hans måde at arbejde på.
Selv teoriundervisningen formår han at gøre spændende og levende med historier fra det virkelige liv, krydret med hans helt særlige form for humor.


Det eneste minus er, at man må forbedre sig på at det er frygtelig vemodigt at stoppe igen.
Jeg vil i hvert fald komme til at savne ham og hans skolevogn!
Det har været et rigtig godt forløb og jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg.

Jeg kunne blive ved med at rose, men det korte i det lange er, at jeg ikke tror på at der findes en bedre kørelærer end Jørgen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. august 2016
Charothai Noon
"Bedste køreskole i Holbæk !!!!!!!!!!

Jeg vil bare sige tusind tak til Jørgen for at havde hjulpet mig meget igennem teorien samt kørelektionerne. Jeg bestod både teori og køreprøve i første omgang. Jørgen er en virkelig rigtig dygtig og meget professionel, venlig, tålmodig og god til at lære fra sig. Jeg er meget meget glad for at jeg har skiftede fra Downtown køreskole til din køreskole. Jeg ville ønske at jeg var startede ved dig fra starten af!!! Du har gjort mig helt tryg ved at køre selv, uanset om det er på motorvej eller inde i byen. Jeg har kun haft positive oplevelser med din køreskole og med dig. Du har været en super kanon kørelærer gennem forløbet. Jeg kommer til at savne dig og din skolevogn :D

Jeg vil stærkt anbefale Den Lille Trafikskole hvis du skal i gang eller mangler et kørekort, i vil helt sikkert ikke fortryde det!

Mvh

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. oktober 2015
Emily
"Jeg kan kun anbefale Jørgen og den Lille Trafikskole. Jeg synes Jørgen var rigtig god og hurtig til, at finde prøver til én, og så er han en utrolig rolig, rar, tålmodig og sjov mand, som altid har en vittighed eller historie at fortælle.
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og det er takket være Jørgen!
Jeg kan intet negativt sige om hverken Jørgen eller Den Lille Trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. september 2015
Mads
"Jeg kunne ikke havde ønsket mig en bedre kørelære end Jørgen. Jørgen er en fantastisk person. Man føler sig i gode hænder når man kører sammen med ham. Han er en hyggelig person, men samtidig meget seriøst, da han vil en det bedste.
Jeg Mads kan klart anbefale Jørgen(DenLilleTrafikSkole) som jeres kommende kørelære/køreskole. Jeg bestod første gang både i den teoretiske og praktiske prøve."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. april 2015
Mie Søborg Christiansen
"Jeg blev anbefalet Den Lille Trafikskole fra tidligere elever, der havde fortalt mg om Jørgens rolige, tålmodige og samtidig seriøse måde at undervise sine elever på.
Jeg må sige at det levede fuldt op til mine forventninger. Kvalitet og indlevelse og tilstedeværelse i undervisningen på den gode måde såvel i teorien som i praksis. Jørgen har rigtig god situationsfornemmelse og lærer godt fra sig.
Dette medførte at jeg kunne bestå min teori og køreprøve i første forsøg, jeg følte mig godt klædt på trods den normale nervøsitet.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jørgen og Den Lille Trafikskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2014
Ruth Gundahl Madsen
"Når man skal vælge køreskole, er der mange at vælge imellem. At Den Lille Trafikskole med Jørgen Ottosen som lærer udelukkende fik fem stjerner af samtlige 25 der havde givet kommentarer, fik mig til at vælge ham. Og jeg må sige at Jørgen er en helt suveræn kørerlærer. Han er venlig, disciplineret, generøs og helt igennem reel. Han er tålmodig og vil sine elever det bedste, også når det koster ham lidt ekstra. En fantastisk dejlig kørelærer, både i forbindelse med teori og praksis. Han bestiller prøver med det samme og er altid præcis med sine aftaler, men er ikke bange for at gøre en ekstra indsats. Vælg ham hvis du vil være sikker på succes!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. april 2014
Magnus Dolleris
"Har ikke andet end at sige, at det er en kanon køreskole. Jørgen gør det på hans egen måde - og det virker fint! Han er altid frisk på en joke eller to og har altid en historie eller to at fortælle.

Jeg var super glad for mit valgt og har ikke fortrudt det siden! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2014
Mathias Birch
"Kanon kørelærer!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2013
Mathias Birch
"Kanon flink kørelærer!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. december 2013
Nicolai Lundsbjerg
"Fremragende køreskole. Hyggelige lokaler til undervisningen. Jørgen fremstår underholdende, motiveret og engageret i at få alle med. Kan varmt anbefale ham."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. december 2013
Julie Birch
"Kan kun sige, at Jørgen uden tvivl i aller højeste grad er anbefalelsesværdig! Han er altid glad og smilende både til teori- og køretimer, og er altid klar til at lave sjov - men er samtidig smadder dygtig til det han laver, og god til at lære fra sig! Jeg har flere venner og veninder som har taget deres kørekort hos Jørgen, og alle har været glade og tilfredse efter forløbet. Endnu noget positvt ved Den Lille Trafikskole er, at Jørgen er meget strukturet og fleksibel: planlægger køretimer i god tid, og er lynhurtig med bestilling af teori- og køreprøve når man er klar til det :-) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. november 2013
Peter
"Jørgen er totalt engageret, og som en af de få i Danmark formår han at gøre teoriundervisningen sjov og spændende. Hele forløbet var struktureret og Jørgen gjorde det overskueligt at tage kørekortet. Bedste anbefalinger herfra!! :-D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. september 2013
Lisa Oldrup
"Jeg kan stærkt anbefalde Den Lille Trafikskole, da man får det maksimale ud af både kørsel-og teori timerne. Jørgen er dygtig til at formidle videre og og han tager meget hensyn til den enkelte elev. Jeg fortryder bestemt ikke at jeg tog mit kort her da jeg har haft nogle gode, lærerige og underholdende timer, som jeg takker meget for!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. september 2013
Mette
"Teori- og køretimer er afslappede og med god stemning. Jørgen er super dygtig til at forklare og lære fra sig. Han er utrolig tålmodig i sin undervisning og går den ikke første gang så tager man den bare igen. Jørgen er utrolig velorganiseret så forløbet er både hurtigt og smertefrit. Han er meget ærlig hvilket gør at man er sikker på at bliver man sendt til prøve er det fordi han mener man er klar. Alt i alt en god oplevelse og jeg kan derfor sende meget varme anbefalinger herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2012
Benjamin Frederiksen
"Klart en køreskole jeg vil anbefale enhver, der søger et gennemført og trygt forløb på den mest menneskelige mulige måde! Jørgen er åben og imødekommende og vil klart hans elever det bedste!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. oktober 2012
Annika
"Alle anbefalinger herfra! Prisen er mere end fair - har langt oversteget mine forventninger, og Jørgen tager undervisningen og dine køretimer enormt seriøst. Han er meget tålmodig og bliver ved indtil den sidder lige i skabet. Jeg ville til hver en tid vælge Jørgen igen. Han har nogle gode måder at forklare tingene på, så man kan relatere til det, og sætte sig ind i, hvordan det skal gøres. Teori- og køretimerne er virkelig konstruktive. Jeg har selv fundet denlilletrafikskole.dk over denne side, og jeg har på intet tidspunkt ment at hans gennemsnit på 5 stjerner, ikke var fortjent. Al ros herfra! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. august 2012
Lasse Mohr
"Denne køreskole kan varmt anbefales. Jeg glædede mig til hver onsdag aften, hvor vi på holdet havde teori!
Jørgen, kørelærer, var helt igennem fantastisk i bilen og ved tavlen. Dette medførte, at jeg, som elev, følte mig tryg ved både teoriprøven og køreprøven.
Kun gode erfaringer herfra, "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 17. juli 2012
Jonas
"Den Lille Trafikskole.Dk, kan helt klart anbefales, kørelære Jørgen er meget professionel, og tager stor hensyn til sine elever, hvilket giver et meget effektiv og godt undervisnings forløb, samtidig bliver der også taget stor hensyn med henblik på køre timer, bl.a. hvornår på dagen eller uden man har tid, hvis ens arbejds/skole timer skulle forhindre. Jørgen er altid meget tålmodig og fuld og humør, hvilket gør hans undervisning til noget af det beste og har haft, kan kun anbefaldes "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juni 2012
Ida Marie Troensegaard
"Jeg har aldrig et sekund fortrudt, at jeg valgte Den Lille Trafikskole. Kørelæreren Jørgen, er utrolig god i sit fag og forstår at værne om sine elever, således at man føler sig i trygge hænder, hvilket naturligvis er et meget vigtigt aspekt, når man tager kørekort. Jeg glædede mig altid til at tage til teori, fordi der var en hyggelig stemning lærer og elever imellem - samtidig lærte man alt det, man skulle, hvilket gjorde én helt parat til teoriprøven.
Køretimerne var gode, fordi man fik meget ud af hver enkelt og Jørgen var altid meget tålmodig og snakkende og fik dermed én til at føle sig godt tilpas. En rigtig god lærer! Jeg giver min varmeste anbefaling til Den Lille Trafikskole. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. april 2012
Rasmus
"Super god køreskole. Jørgen er en virkelig flink person, som jeg stadig får en lille snak med når jeg møder ham på gaden.

Bedste anbefaling herfra ! :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 14. marts 2011
Helle B. A.
"Jeg har taget mit kørekort hos Jørgen / Den lille trafikskole og det har været en dejlig og behagelig oplevelse. Jørgen er super til at lære fra sig. Fandt lynhurtigt ud af at jeg har cyklet siden jeg kunne gå. Og det er næsten 40 år siden!! Jørgen brugte cyklen som eksempel, og så forstod jeg tingene meget nemmere! Teoritimerne var hyggelige og der var altid tid til spørgsmål. Jeg var meget nervøs da vi skulle på manøvrebane, men Jørgen fik mig beroliget. Køretimerne var ligeledes hyggelige og afslappede. Dejlig let stemning og samtale. Jørgen forklarer let, og hvis det ikke forståes første gang, forklare han bare igen. Helt uden stress. Så de største og bedste anbefalinger til Jørgen og den lille trafikskole.
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. februar 2011
Michela Aoun
"Jørgen kan helt klart anbefales. Han tager hensyn til alle, både til teori og kørsel, og han er god til at lære fra sig. Han har både oplært min 40-årige mor og mig selv på 19 år. Vigtigst af alt er, at han er utrolig tålmodig og rar! Køretimerne er meget afslappede, men samtidig lærerige.
Man kan altid regne med Jørgen, kommer altid til den aftalte tid og er hurtig til at bestille prøver, Fuld af disciplin. Der er ikke det, han ikke sørger for!
Rigtig god oplevelse :) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2010
Anna Damsgaard Christensen
"Det her er helt sikkert den bedste kørelærer man kan få! Du lærer utrolig meget og der er ingen stress eller jag! Udover at teoriundervisningen og kørelektionerne er rigtig gode, så er Jørgen en rigtig rar og sød mand! Han er rigtig god til at bestille prøver og hvis man skulle være så uheldig at dumpe, har han en til dig samme dag! Du kan ikke få en bedre kørelærer end ham! Varm anbefaling :) Tak Jørgen! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 8. marts 2010
Christian Sørensen
"Kørekortet får du nemt og billigt hos Jørgen! Afslappet teori, og kørsel, men man lærer det man skal! Bestå første gang hvis du vælger ham! Tak for det mester! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. august 2009
Casper Borg
"Jeg kan kun være enig med de tidligere elever! ;) Stemningen er meget rolig, og der er ingen stres og jag i Jørgens verden - alt skal nok flaske sig i sidste ende (jeg er et glimrende eksempel på dette). Derudover skal det siges, at Jørgen er meget medgørlig mht. bestemmelse af tidspunkter til ens kørelektioner! :)
Jeg kan varmt anbefale DenLilleTrafikskole, da man er 100% sikker på, at alt er i den skønneste orden mht. bestilling af prøver og lignende, som godt kan halte andre steder. Thumps up!

"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. maj 2009
Nichlas Bentkowski
"Jeg har netop idag bestået min køreprøve og jeg må sige at det gik glat - og det er selvfølgelig takket være Jørgen! Bedre kørelærer kunne man ikke ønske sig!
Hyggelig stemning i teorilokalet og afslappet samtale i bilen. Tak for kortet Jørgen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. april 2009
Andreas Bendtsen
"Jeg tog mit kørekort hos Jørgen, og der er ikke en finger at sætte på noget som helst.
Det har været billigt, hurtigt og lærrigt.
Stemningen til teoriundervisningen er afslappet og hyggelig - helt uden at det har negativ virkning på det faglige niveau!
Det samme gør sig gældende med køretimerne.
Det som har imponeret mig mest ved Jørgens køreskole er det korte forløb. Al teoriundervisning, manøvre- og glatbane, alle køretimer og teori- og køreprøve blev afviklet inden for 3 måneder!

Kan kun anbefale Den lille trafikskole.dk!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. marts 2009
Casper Danielsen
"Jørgen og Den Lille Trafikskole kan, og vil, jeg anbefale. Teoriforløbet er super hyggeligt, være gang man kommer for man et varmt velkomst xD man fik svar på alle sine spørgsmål man hade vis man ikke kunne forstå det. Teoriforløbet gik hurtig, man er ikk så mange og det er rigtig godt for så lære man mere og Jørgen har mere tid til hos dejligt ;) Jørgen er utroligt god i trafikken han er rolig og snakker, så man følder så tilpas og det er nemmer og køre, og nogle gang kommer der en kommentar, hva laver ham det, når det er en dame der køre heh. Man får sit kørekort rigtig hurtig, for han sider ved sin pc og bestiller prøver med samme og vis man dumper så ringer man eller smser så får en en ny prøve igen 4 dag sener, vis der er plads han hjælper sine elever. jeg kan kun anbefale Den Lille Trafikskole Jørgen er super god kørelære, det skal han have ;) "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. marts 2009
Anders Granholm
"Jørgen og Den Lille Trafikskole kan, og vil, jeg varmt anbefale til alle der skal tage kørekort.
Han er en super sympatisk mand der tilsyneladende aldrig er i dårligt humør - og ikke mindst, så er han enormt dygtig!
Teoriforløbet var hyggeligt og gik hurtigt - og man fik gode svar som man forstod på alle sine spørgsmål.
I trafikken er Jørgen også utroligt god til at lære fra sig, og hans ro og overblik smitter af.
Hos Jørgen ved man også at man kommer hurtigt igennem - man kan få køretimer og prøver så hurtigt som det overhovedet kan lade sig gøre.
Mens jeg tog kørekort brækkede jeg et kraveben i forbindelse med sport, men det var heller ikke et problem ud over den nødvendige pause. Så snart jeg var klar til at køre igen, var det hele klart til mig.
En super god køreskole der får de bedste anbefalinger fra mig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. marts 2009
Katrine Kornmaaler
"Jeg tog kørekort hos Jørgen - tålmodige, venlige, humoristiske og ikke mindst dygtige jørgen. Dette er en køreskole, hvor det hele hænger sammen. Teori undervisning er i top, køretimer er i top og dine prøver bliver booket med det samme. Du kan ikke bede om mere. Denne køreskole får den varmeste anbefaling fra mig!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. marts 2009
Kasper
"Det er en utrolig god køreskole.
Helt vild god teori undervisning. Så alle kan være med til at forstå det.
Køretimerne for man virkeligt noget ud af, man lærer hurtigt at færdes på vejene.
Helt sikkert en af de bedste, hvis ikke den...
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2009
Rebecca Larsen
"Jeg tog mit kørekort hos Jørgen/den lille trafikskole og det kan uden tvivl anbefales!
En utrolig behagelig, opmærksom og tålmodig mand, som formår at lære sine elever om teori og kørsel meget humoristisk og roligt, samtidigt med at det går hurtigt. Jeg fik mit kørekort på lidt over 3 måneder og jeg kunne ikke forstille mig en bedre kørelærer end Jørgen. Teoritimerne er smadder hyggelige og alle er velkommen til at spørge og man får altid et godt og uddybende svar. Under kørsel er han meget ærlig og formår at sætte alt på plads i ens hoved, hvilket er super godt og han siger det til en på en pæn måde. Det har generelt været et super hyggeligt forløb og de største anbefalinger herfra!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. januar 2009
i.t
"Kan VIRKELIG anbefales!
Meget god og faglig dygtig teori undervisning, hvor det er hyggeligt at komme til timerne. - Hvilket også gælder for kæretimerne.. Når man tager sit kørekort hos Jørgen formår han virkelig at lære en både teorien og selve kørslen, hvilket er med til at man får et hurtigt kørekort + det ikke bliver særlig dyrt..
Så jeg kan kun anbefale denne køreskole."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2008
Camilla Jensen
"Jeg har taget mit kørekort, hos Jørgen (den lille trafik skole) jeg startede den 13 juni 07 og blev færdig den 10 okt 07.. Det har været et kanont forløb. Jørgen er rigtig god til at gøre undervisningen sjov og let forstående. Det har været såå hyggeligt at kører med ham, han forstår at gøre timerne sjove og det har faktisk været sørgeligt at stoppe. De Største anbefalinger fra mig. Han er en super person og en kanon kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. oktober 2007
MikkelB
"Sjov og rigtig god teoriundervisning. Formår at få alle til at forstå teorien. Han slækker ikke på noget når det handler om kørslen - ALT skal være perfekt, hvilket er super! Kan anbefales - altid klar på en sjov bemærkning ;)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. december 2006
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jørgen Ottosen
Adresse:Gl. Tåstrupvej 19
Post nr. & by:4300 Holbæk
Telefon:2883 8182
Hjemmeside:www.denlilletrafikskole.dk
Email:info@denlilletrafikskole.dk

Kørelærer:
  • Jørgen Ottosen

Teorilokale:
Adresse:Gl. Tåstrupvej 19
Post nr. & by:4300 Holbæk