Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hjørring:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Like2drive.dk | Hjørring

I Hjørring ligger Like2drive.dk. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Altid kvalificeret undervisning af veloplagt kørelærer.

30 års undervisningserfaring.

Naturligvis medlem af FFK, Foreningen af Frie Kørelærer, din garanti for, at køreskolen er opdateret med de nyeste regler med mere. Garantiordning og meget mere. Se www.ffk.nu

Underholdendene undervisning, men stadig med fokus på det vigtige, da det at få et kørekort, også giver DIG, et kæmpe ansvar.

Når du vælger køreskole skal du spørge dig selv, HVAD ER VIGTIGST, prisen på kørekortet, eller DIT LIV.

På gensyn og venlig hilsen

Preben Nymann 

Vurderinger

Ann Nielsen
"Like2drive reklamerer med her på dumpeprocent.dk at køreskolen er medlem af DKU (dansk kørelærer union).Når jeg følger linket herfra til DKU kan jeg ikke finde like2drive! Hvorfor? "
 

Bemærkning fra Like2drive.dk

Hej Ann

Har haft så ubeskriveligt travlt, at jeg ikke havde tænkt på, at rette det.

Dette er nu gjort, og tilføjet 2 nye kørelærer.

1 stjerne1 stjerne 7. august 2013
Dumpeprocent.dk
Nanna Holst
"Fantatisk Kørelære, som virkelig er god! Jeg kan kun anbefale ham til andre, som vil have et ordenligt forløb, som også har det godt sammen med sine elever, og laver sjov ;-) helt sikkert et køreskole hit! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. maj 2013
Lise
"Hvis man vil være sikker på at få helt fantastisk undervisning og være fuldstændig klar til selv at køre bil, så er Like2drive.dk køreskolen man skal vælge!
Ved Like2drive får man et seriøst forløb, der dog aldrig går hen og bliver for kedeligt. I skolevognen føler man sig aldrig dum og Preben er altid klar til at hjælpe og svare på masser af spørgsmål.
Preben har flere gange sagt at hvis eleven dumper, så dumper han også. Den indstilling mærkes tydeligt i undervisningen!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 28. december 2012
Dumpeprocent.dk
Sarah Mejer
"Jeg har kun positive ting at sige om like2drive og Preben! Hvis man er i tvivl om valg af køreskole, er det helt klart like2drive man skal vælge. Preben er sød, rolig, imødekommende og rigtig god til at håndtere alle situationer! Derudover er Preben dygtig til det han laver, teorien er aldrig kedelig og man lærer sindssyg meget! Preben er der også hvis man sidder med syge nerver pga en teori eller køreprøve og er altid klar på en snak, hvis man har brug for det. Preben er god til at tage sig af hver enkelt elev og give en den tid man har brug for. Jeg tror aldrig jeg havde fået mit kørekort hvis ikke det var for Preben - så kun positive ord herfra! VÆLG LIKE2DRVE! :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 15. oktober 2012
Kathrine Holst
"Like2Drive er en fantastisk køreskole. og den vil jeg stærkt anbefale dig hvis du står og er i tvivl om hvor du kunne tage dit kort henne så vælg like2drive :D
det har været alt for fedt og tage kortet hos preben han er sådan en fantastisk sød person som altid er i godt humør og imødekommende over for alle og enhver. hans teori timer er aldrig kedelige jeg har altid gået der fra med et smil på læberne og virkeligt fået noget ud a timerne, og lært en masse. så vil du ha kørekort med et smil så vælg køreskolen med stil :D"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2012
Kathrine Holst
"Like2Drive er lige stedet hvor man skal tage sit kørekort. en fantastisk kørelære med et fantastisk humør, altid smilende og imødekommende over for alle. teori timerne er overhoved ikke kedelige men sjove og spændende. jeg syntes bestemt du skal vælge og tage kortet hos preben det vil du blive glad for og ikke fortryde.:D så hvis du vil ha kørekort med et smil så vælg nu køreskolen med stil ;) haha"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. oktober 2012
Dumpeprocent.dk
Anne-Sofie S.H
"Preben er virkelig en mand der er god til mennesker, og især unge. Han forstår at være alvorlig med de ting han underviser i, men stadigvæk på en måde hvor han ikke bare taber en halv vejs igennem timen.
Syntes helt sikkert at det er et sted man kraftigt skulle overveje."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. september 2012
Signe Jensen
"Jeg har været så tilfreds med mit forløb ved Like2drive. Der blev sørget for at alle var med i teoriundervisning og hvis der var noget man ikke forstod, så blev det forklaret en gang til med et smil på læben. Preben er dygtig til at holde humøret oppe, så teorien ikke er for tør at komme igennem og man bliver guidet godt igennem køretimerne. Jeg vil anbefale køreskolen til andre, helt klart!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. august 2012
Frederik Boelskifte Jakobsen
"Like2drive er helt klar STEDET at tage kørekort! Preben er en vidunderlig lærer, der ved, hvordan man skal håndterer mennesker. Uden hans hjælp, havde jeg ikke bestået teori eller fået kortet. Jeg bestod, ligesom de andre, første gang!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2012
Signe H
"Der er ingen tvivl om, at Like2drive.dk er en køreskole, der kan anbefales.
Teoriundervisningen fungerer rigtig godt, og man er ikke bange for at stille spørgsmål. Det samme gælder når man er ude at køre.

Preben er en forrygende lærer og er god til at bevare roen, i situationer, hvor man måske ikke selv formår det.
Lige som Lasse bestod jeg også i første hug, i begge tilfælde. Mere kan der ikke ønskes.

Derfor, er Like2Drive.dk helt klart Køreskolen."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. juli 2012
Lasse
"Super køreskole, med en super kørelærer. Jeg bestod teori med 0 fejl og køreprøven i første hug. Det kan ikke blive meget bedre. Like2Drive kan klart anbefales."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. juni 2012
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Strømgade 2
Post nr. & by:9800 Hjørring
Telefon:22285333
Hjemmeside:like2drive.dk
Email:preben@like2drive.dk

Kørelærer:
  • Preben Nymann
  • Brian Nielsen
  • Bjørn Folke Olsen
  • Ditte
  • Morten

Teorilokale:
Adresse:Strømgade 2
Post nr. & by:9800 Hjørring

Køreskole galleri