Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Hillerød:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Kørelærer Dorte Bagge | Hillerød

I Hillerød ligger Kørelærer Dorte Bagge. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Anders
"Bedste kørelærer til dato! 5/5"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juni 2018
Dumpeprocent.dk
Daniel Nielsen
"Dorte’s køreskole kan med 110% anbefales!
Bedstekøreskole på alle punkter!
Yderst professionel køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2018
Sheila Jønsson
"10 stjerne til Super Søde Dorte - seriøst og målrettet - Dorte får fra 1.dag god kontakt til eleverne. De er trygge og har et super samarbejde med Dorte. Også forældre får det support der er brug for - i forhold til at hjælpe de unge på den rigtige måde. Kender til 2 x drenge og 1 pige - med 2 x traktorkørekort og 3 x 17års bilkørekort. De unge - og vi har været i totalt trygge hænder :-) Tak for super oplevelse :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. marts 2018
Dumpeprocent.dk
Nikolaj
"Dortes køreskole er en super fed køreskole, som varmt kan anbefales. Dorte er en super flink person, som er meget nede på jorden. Hun forstår at forklare tingene på en rigtig god måde. Derudover går forløbet rigtig hurtigt, da Dorte er god til, at skaffe teoriprøver og køreprøver rigtig hurtigt. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. juni 2016
Frederik Kruse
"Danmarks beste køreskole
Jeg har selv været gennem hele forløbet på 2 mrd. og 10 dage.
Fra start til slut har jeg været tryk.
Så hvis du står og skal i gang med dit kørekort, synes jeg helt bestemt, at du skal gøre det hos Dorte, så er du garanteret trykhed og godt humør hele vejen igennem."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 16. marts 2015
Mads Westermann
"Super god køreskole og kørelærer. Kan varmt anbefales!!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. februar 2015
Dumpeprocent.dk
Nikolaj Jensen
"Ærgerligt at der kun kan gives op til fem stjerner. Dorte fortjener mindst at få 10 stjerner for det fremragende stykke arbejde hun lægger for dagen for og omkring sine elever! Du finder simpelthen ikke en kørerlærer der er meget nede på jorden end Dorte. Hun tager alting med et friskt smil på læben, og er ikke bleg for at sige sin ærlige mening! Ikke et negativt ord at sige om forløbet hos Dorte! Der er kun én ting at sige: Vil du bestå køre- og teoriprøven i første hug, er Dorte Bagges køreskole det helt rigtige valg! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 27. januar 2015
Marie
"Intet negativt at sige om køreskolen, super teoriforløb og nemt at tilpasse køretimer til sit eget skema, så man ikke misser nogle skoletimer :) super professionelt, men Dorte tager sig også god tid til den enkelte elev, så man er velforberedt og klar til prøverne! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. januar 2014
Isabella
"Dorte er en fantastisk lærer. Hun har været sød, hjælpsom og dejligt tålmodig under hele forløbet. Alt gik som smurt, og hun tog sig tid til hver enkelte elev, hvilket gør at man føler sig hørt og beroliget. Dette har været alle pengene værd!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. december 2013
Sanne
"Super god køreskole! Jeg er meget tilfreds med både det teoretiske og praktiske forløb, og Dorte er en rigtig sød og hjælpsom kørelærer."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 3. december 2013
Theis
"Der er intet dårligt at sige om køreskolen. Var super glad for både teoriforløb og det praktiske forløb!!! En kørelærer der er så sød, flink engageret, og nede på jorden skal man lede længe efter..! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. november 2013
Lasse andersen
"Dks bedste køreskole!!!!
"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. oktober 2013
Linea Nielsen
"Jeg har været MEGET tilfreds med både den teoretiske og praktiske undervisning hos Dorte! Hun er en dygtig og ambitiøs lærer, som samtidig er flink og imødekommende.
Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg og er sikker på det skyldes hendes dygtige evne til at lære fra sig :)
– Linea "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 11. oktober 2013
Emilie
"Jeg kan virkelig anbefale Dortes køreskole! Hun er meget fleksibel med køretimer, så det passer til ens skole osv. Rigtigt godt sted at tage kørekort!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. juli 2013
Alex
"Har ikke andet en rosende ord til køreskolen. En så glad og imødekommende kørelærer, der til og med er med på et grin, skal man lede længe efter. Mit kørekort-forløb har været fuldstændigt overskueligt og overkommeligt, der er absolut intet negativt at sige om denne køreskole. Jeg anbefaler denne køreskole til alle der går og skal til at tage kørekort! Det er en fantastisk oplevelse og man ved man er i trygge hænder når man sidder bag rattet, fra første gang til sidste gang. 6 stjerner ud af 5!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2013
Anne-Sofie
"Dorte har gennem hele forløbet været helt fantastisk. Teoriundervisningen forløb lige efter bogen og jeg følte mig meget parat til prøven. Køretimerne fik jeg planlagt således at jeg ikke missede en eneste time, hvilket jeg virkelig satte pris på i 3.g. Dagen jeg var oppe til min køreprøve bestod vi alle fem i første forsøg :) Der er ingen tvivl om min søster også skal tage kørekort hos Dorte!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. juni 2013
Signe
"I dag er det netop en uge siden, jeg bestod min køreprøve, og det var takket være Dorte Bagge :)
Dorte er fleksibel med køretiderne, engageret og super effektiv. Jeg har selv været gennem hele forløbet på 2 måneder!
Fra start til slut har jeg været tryg, og jeg kan virkelig ikke sætte en finger på noget. Alt fungerer, og det har været så dejlig en oplevelse - ja, jeg havde jo faktisk ikke lyst til at stoppe igen ;)
Så hvis du står og skal i gang med dit kørekort, synes jeg helt bestemt, at du skal gøre det hos Dorte. Så er du garanteret professionalitet, tryghed og godt humør hele vejen igennem :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. maj 2013
Emilie Andersen
"Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første forsøg takket være Dorte Bagge. Hun er en super sød og frisk kørelærer. Dorte er yderst fleksibel med hensyn til køretimer så de undgår at ligge i skoletiden. Hun er hurtig til at få en til førstehjælpskursus og de andre ting der skal til. Kort sagt er hun meget professionel og en super kørelærer som jeg varmt kan anbefale!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 18. april 2013
cecilie hunderup
"Jeg bestod i går køreprøven i første forsøg, og det samme med teoriprøven. Dorte har været en virkelig god kørelære, og ingen køretimer er gået udover min skolegang. Kan helt klart anbefale denne køreskole til andre! Et super godt og hurtigt forløb :)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 10. april 2013
Cecilie Lejre
"Kan kun anbefale Dorte! Dorte er rigtig god til at undervise i teorien samtidig med at hun er en super kørelærer. Hun gør alt for at hendes elever klarer sig bedst muligt og at det ikke går udover skolen. Jeg er netop lige bestået køreprøven idag og jeg kan ikke andet end at sige at Dorte er en super kørelærer! :-). "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2013
Cecilie
"Idag bestod jeg køreprøven i første forsøg, og det samme med teoriprøven. Jeg har været super tilfreds med hele forløbet! Kan helt klart anbefale Dorte til andre, man kommer hurtigt igennem forløbet og jeg har stortset ikke kørt i skoletiden. Jeg er meget glad for jeg valgte denne køreskole!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 9. april 2013
Frederikke
"Dortes køreskole er en rigtig god, professionel og tryg køreskole. Det gik hurtigt med at få kortet, og samtidigt var Dorte meget fleksibel, når vi skulle aftale køretider. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 7. februar 2013
Laura Nicoline Madsen
"Jeg kan varmt anbefale Dorte Bagges køreskole. Under hele forløbet har jeg følt mig 100% tryg og der er altid plads til at stille spørgsmål, hvis man er i tvivl om noget. Det er helt klart en køreskole der er værd at vælge. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2013
Maria Clod Præstholm
"Jeg er i dag bestået min køreprøve i første forsøg. Det har været et utroligt godt og trygt forløb, som er gået lyn hurtigt og lige efter bogen. Jeg vil varmt anbefale Dortes køreskole til andre, det jeg kun har haft positive oplevelser her :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. januar 2013
Nerissa Pison Christiansen
"Jeg er meget glad for at jeg valgte at flytte køreskolen til kørelæren Dorte Bagge. Inden jeg flyttede var jeg på en kæreskole, hvor jeg blev dårligt behandlet og mistede lysten til at tage mit kørekort. Efter 3 måneders pause valgte jeg at køre igen og denne gang hos Dorte. Jeg er meget glad for mit skifte og følte tryg. Dorte gør alting meget professionel og sætter eleven i centrum. Hun respekterer at alle er forskellige. Jeg kan kun give Dorte mine varmeste anbefalinger. :-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 19. december 2012
Mads
"Kan ikke andet end være 100% tilfreds med Dorte! Alt foregår professionelt og hurtigt, men ikke uoverskueligt på noget tidspunkt. Dorte overholder altid aftaler, og er meget fleksibel i forhold til køretider. Jeg har ikke selv måtte droppe et eneste modul for at køre, hvilket er praktisk som gymnasieelev i 3.g. Samtidig er Dorte altid positiv og man føler sig velkommen til teoritimerne og køretimerne!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 4. december 2012
Sara Louise Foss
"Jeg har gennem hele forløbet været ekstremt glad for at tage mit kørekort hos køreskolen Kørelærer Dorte Bagge! Der er altid en virkelig god service, når man skal til teori henter Dorte teoriholdet på Allerød Station, hvilket gør det meget lettere. Teoritimerne er i top, hvis man er i tvivl om noget, forklarer Dorte med tålmodighed det gerne på forskellige måder, så hun er sikker på, at alle har forstået det. Jeg havde Tina Timmermann som kørerlærer, og jeg kan kun stærkt anbefale at vælge hende. Hun er enormt pædagogisk og dygtig til at forklare og man føler sig helt tryg, når man kører med hende. Allerede på Manøvrebanen følte jeg mig tryg :-) Derudover smitter hendes altid gode humør, jeg har glædet mig til hver en køretime, specielt fordi vi virkelig havde det sjovt sammen. Hun er meget åben og udadvendt. Desuden er hun enormt serviceminded. Hun henter gerne én, der hvor det er lettest for én selv. Jeg har ikke en finger at sætte på denne køreskole og jeg ville til hver en tid vælge Tina Timmermann som kørerlærer! :-) Vh. Sara Louise Foss "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2012
Alexander Leisner
"Min sms til Dorte efter jeg lige havde fået mit kørerkort:
Tak igen Dorte, det har været hyggeligt og sjovt fra første dag :) jeg vil holde udkig efter din bil når jeg selv er bag rettet :) held og lykke med resten af holdet!
Kh Alexander"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 29. oktober 2012
Malin
"Dorte er en rigtig god kørelære, der i den grad giver sig tid til hver enkelt elev. Teoriholdene er ikke propfyldt, hvilket gør det nemmere at komme hurtigere igennem. Samtidig henter og bringer Dorte på Allerød st. ifb. med teoriundervisning, hvilket er en fantastisk service. Kan kun sige gode ting om Dortes køreskole, og har været yderst tilfreds med at have taget mit kørekort hos hende."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 5. juli 2012
Mette
"Dorte er en fantakstik god kørelærer, som giver sig god tid til eleverne, og lære dem at kende, hun er altid i godt humør, og giver altid gode råd til en. Man kan sagtens tage kørekort selvom man har en skole og passe, fordi hun er ret fleksibel med sine køretimer. Kan kun sige jeg er tilfreds med den oplevelse jeg har haft.
Kan kun varmt anbefale at man vælger at tage kørekort hos Dorte."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 20. februar 2012
Mette
"Dorte er en fantastisk kørelærer, der tager sig god tid til sine elever og altid er i godt humør. Desuden er hun meget fleksibel med køretimer, så man sagtens kan tage kørekort imens man fx passer sin skole. Med Dorte er man klædt rigtig godt på til køreprøven - Dortes Køreskole kan varmt anbefales!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 1. februar 2012
Vibe
"Jeg har været enormt glad for at tage kørekort hos Dorte. Hun fylder ikke for mange på holdene til teori, hvilket gør, at ingen bliver overset, og at man lærer teorien ordentligt. Desuden var det rart at kunne låne teoribøgerne, i stedet for at skulle punge ud med ca. 700 kr. Det har aldrig været et problem at få en tid til en køretime."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 2. januar 2012
Line
"Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Dorte. Hun får hurtigt en igennem til ens kørekort og er fleksibel med køretider. Jeg har følt mig tryg hos Dorte og følt at hun har en masse overskud til en. Kan helt klart anbefales ! ! ! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2011
Jacob
"Jeg var rigtig glad for at gå hos Dorte. Jeg lånte teori-bog og øve-prøver af hende, så jeg slap for at bruge 700 kr på det. Derudover er hun meget fleksibel i køretider, jeg tog fx 90% af mine køretimer uden for skoletiden. Forløbet er yderst velstruktureret, fra jeg startede til første teoritime - til jeg havde bestået køreprøven, gik der ikke mere end 2 måneder og et par dage. Så alt i alt; en super oplevelse der kun kan anbefales. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. november 2011
Diana L.
"Dorte Bagge er en suveræn kørelære, hun er rigtig god til at lære fra sig og utroligt fleksibel i forhold til at planlægge køretimer, hvilket betyder at man kan undgå at få fravær, på grund af køretimer. Dorte ruster sine elever rigtig godt til at blive klar til både teoriprøve og køreprøve, ved at terpe godt og grundigt lige inden man skal op. Hvis man alligevel skulle dumpe teori - eller køreprøven, så er Dorte rigtig hurtig til at finde en ny tid, så man hurtigt kan komme videre.
Jeg kan ikke andet end at anbefale, at man skal tage kørekort hos Dorte Bagge!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 13. september 2011
Frederik
"Dorte er en utrolig dygtig lærer med god evne til at lære fra sig, i både den teoretiske del og den praktiske del. Hun møder altid op til aftalt tid, og er utrolig fleksibel mht. betaling og køretider. Derudover sørger hun for transport fra Allerød station ud til teorilokalet i Hammersholt.
Dorte er meget ihærdig og opgiver ikke sine elever. Tværtimod arbejder hun på at få sine elever til at bestå køreprøve og teoriprøve, så hurtigt som muligt. Jeg var fx kun 3 måneder om at erhverve mit kørekort.
Jeg kan derfor kraftigt anbefale Dorte!"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 12. juni 2011
Kasper Lejre
"Start hos Dorte!!!!!
Det er seriøst den bedste undervisning! Hun får en til at forstå teorien fuldstændigt, så man er fuldstændig klar til prøven, som man selvfølgelig består, når man har gået hos Dorte.
Jeg har ikke haft en eneste time i skolen, hvor jeg blev nødt til at gå pga. køretime. Virkelig fleksibel mht. det hele.
Betaling, undervisning og hvor man blev hentet/sat af med videre.
Virkelig sød.
Kan kun anbefales! "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 6. januar 2010
Jakob
"Jeg har været utrolig glad for Dorte. Hun får en til at forstå teorien på en rigtig god måde, og er god til at vejlede én om hvor mange køretimer man skal have. Hun er super dygtig! Og rigtig god...
Jeg kan varmt anbefale Dorte."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 25. februar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Dorte Bagge
Adresse:Hammersholt Byvej 23
Post nr. & by:3400 Hillerød