Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Herning:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Ellen Elenstein | Herning

I Herning ligger Ellen Elenstein. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

Marie
"Jeg tog kørekort hos Ellen for 6 år siden, havde ikke ret mange timer udover de obligatoriske, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Synes hun er både flink og rar og god til og lære fra sig. Hun kan godt virke lidt skrap, men det er lige indtil man lære hende og kende. Jeg er meget tilfreds med Ellen! Min mor tog også kørekort hos hende for mange år siden. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. december 2012
Dumpeprocent.dk
Christian Mortensen
"Denne kørelære er ikke bare utilfredsstillende, efter min mening skulle hun slet ikke have valgt den brance. Hendes måde at vejlede på er både provokerende og uklar. Hun bliver irriteret hvis man laver fejl, hvilket gør at man som elev bliver usikker. Hendes holdning i teorilokalet er uklar, man ved ikke om man skal tro det ene eller det andet.. Derudover får man i starten af forøbet et indtryk af at man sagtens kan klare sig med det antal køretimer loven siger er et minimum, hvorefter hun i slutningen af forløbet, bliver ved med at sige man SKAL tage flere ekstra lektioner, ganske enkelt fordi man er "for dårlig", hvilke koster 400 kroner stykket.. Alt dette er kun hovedpunkterne i en evig lang række af negative ting ved Ellens køreskole. "
1 stjerne 11. august 2009
Jacob Petersen
"er meget utilfreds med måde køretimerne foregik på... med riv i rattet og unødigt brug af kobling. I det hele taget meget provokerende attitude i forhold til kørsel.
Havde bestået teori men dumbede køreprøven og pga. hende mistede jeg lysten til at tage de sidste prøvetimer og en køreprøve mere :-("
1 stjerne 10. juni 2009
Dumpeprocent.dk
Frank Hansen
"En meget dårlig kørelære det eneste hun er meget god til er at diskutere og hive i rettet hun er for gammel til at være kørelære efter min mening"
1 stjerne 16. januar 2008
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Adresse:Viborgvej 32
Post nr. & by:7400 Herning