Forside | Køreskoler | Kørekort priser | Kørekort A-Z | Dumpeprocenter | For køreskoler | Kontakt
DP DP

Skoler i Herlev:

DP DP
DP DP

Byer i nærheden

DP DP
DP DP
DP DP

Wonsbek Køreskole | Herlev

I Herlev ligger Wonsbek Køreskole. Se køreskole beskrivelse, anbefaling, teorihold, billeder og meget andet. Læs også alt om kørekort


Vurderinger

M
"Teoriundervisningen var fin og Jeff er rigtig god og forstår at gøre undervisningen interessant. Jeg fik desværre en rigtig dårlig kørerlærer der hed Michael. Han har slet ikke tålmodighed til det job - specielt i starten var det slemt og jeg var tæt på at forlange at få en anden kørelærer. Jeg valgte dog at holde ham ud, men det fortryder jeg den dag i dag. Det skal være sjovt at tage kørekort og det var det bestemt ikke hos Michael."
1 stjerne1 stjerne 22. april 2013
Dumpeprocent.dk
Michael
"har taget mc kort i 2007 bestået 1. gang. da jeg igen skulle have et kort, denne gang til trailer, var jeg ikke i tviv om, at det igen skulle være hos Wonsbek. Virkelig prof. undervisning, både i teori, samt køreundervisning. trailerkort taget på 14 dg. bestået 1.
gang. "
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 22. februar 2012
Johnson
"Nej det var ikke rart, det skal dog siges at jeg bestod første gang. Jeg fik en kørelærer der af og til havde svært ved at styrer sit temperament, det resulterede i at han kunne finde på at hoppe på bremsen i vrede..."
1 stjerne 21. januar 2011
Dumpeprocent.dk
per krabbe
"God undervisning. God stemning. Alt køre proff. Bruger køreskolen til alle vores ansatte.
Sikkerhed for at bestå 1.gang
Bedste anbefalinger."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. juli 2009
Ivan
"Jeg fik MC-kørekort igår efter et meget tilfredsstilende uddannelsesforløb. Jeff Wonsbek sikrer fremdriften i forløbet samtidig med, at han er opmærksom på den enkelte elev. Jeg oplevede det som en stor service at få en individuel behandling, og jeg skylder Jeffs indsats, at jeg bestod såvel teori som den praktiske prøve i første forsøg."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 30. maj 2009
Marianne
"Gode lærer og undervisning, samt ikke mindst faciliteter. Rimeligt i pris. Blev ikke flået. Meget serviceminded og fleksible."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 26. marts 2009
Dumpeprocent.dk
Søren Walsted
"God undervisning.

FIne faciliteter.

Det billigste sted jeg kunne finde for 5 år siden da jeg tog kortet.

Da jeg ringede rundt for at spørge de forskellige køreskoler om hvor mange ekstra timer man behøvede, så var de det eneste sted der svarede at det ikke var sikkert at man behøvede ekstratimer.

Mange andre steder sagde på forhånd at man helst skulle have et vidst antal ekstra timer for at bestå.

Kort sagt. Vonsbek var ikke ude på at tjene penge på at give mig unødvendige ekstra timer.

Jeg klarede det også fint uden."
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 21. oktober 2008
René J
"Jeg tog kørekort til bil tilbage i 1983, så trafikmæssigt var jeg øvet med bil. Jeg besluttede i foråret 2005, at nu skulle det være. Jeg skulle have MC-kørekort. Wonsbek blev anbefalet af en kollega. Anbefalingen stod bestemt ikke til skamme, men levede op til mine forventninger. Det var Jeff selv der underviste det hold jeg gik på, et hold bestående af erfarne bilister og nybegyndere der skulle have kørekort til bil/MC.
Min oplevelse var, at Jeff var utrolig god til at kombinere erfaringen fra kursisterne i undervisningen. Hvad der nok ikke kom som en overraskelse var, at alle, også de erfarne, dumpede til de første mange tests. Vi skulle alle lære at forstå "sproget" i prøverne og det var Jeff dygtig til at få indprintet os alle.
En anden god ting ved skolen er, at der er tilknyttet en lille prøvebane i umiddelbar nærhed af køreskolen. Så man kommer hurtigt ud og køre. Husker endnu da jeg efter første køretime kunne prale med, at jeg sgu havde fået "dyret" op på hele 35 km. i timen Wow.... ;-)

Jeg kender ikke skolens dumpeprocent, men jeg bestod teorien første gang. At jeg dumpede til køreprøven første gang, skyldes ikke køreskolen, men mig selv og en fremmed bilist der blinkede til højre, ned af den indkørsel jeg holdte i, hvorefter jeg kørte ud. Desværre valgte idioten at fortsætte ligeud, og var ved at vædre mig, så jeg "refleksbremsede" med styret var drejet mod højre. Så behøver jeg vidst ikke at fortælle om effekten og resultatet ;-(

Skulle jeg sige noget negativt, så syns jeg han (Jeff) skulle skifte nogle af de amerikanske college-stole (dem med stol og bord sat sammen) ud. De er ikke til sårn nogle som mig, med stor mave ;-)"
1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne1 stjerne 24. august 2007
Kørekort priser
Skolen har ikke oprettet pris
Læs mere om kørekort priser

Kontaktoplysninger:
Kørelærer:Jeff Wonsbek
Adresse:Herlev Hovedgade 117 A
Post nr. & by:2730 Herlev